5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Justil
    na némi utánajárással és pár óra szenvedéssel sikerült rátolni egy olasz os-t :)
    köszi a helpet ettől függetlenül!
  • Justil
    épp most csináltam egy hard resetet, de félre írhattad, mert a settingsben ezek nincsenek benne (se a hard se a soft)...viszont a neten gyorsan találtam egy leírást róla. viszont sajna a kivant nyelv nem volt benne a valaszthatoak közül, olasz kellene :)
  • desigo
    "Immár hivatalos: az Android 2.2 alapból támogatni fogja a Flasht. "
  • desigo
    New ROM for HTC Diamond 2 released
  • franc0
    Hát ha mázlid van nem kell flashelni. Próbálj meg csinálni rajta egy hard resetet. A settingsben megtalálod.
    Amikor újra feláll a rendszer, többnyelvű rom esetén fel fogja ajánlani melyik nyelvet kéred.

Ha nem, akkor nézz körül a sunnysoft.cz/htc oldalon.

Ha ez sem jó, akkor marad a romcsere.
  • franc0
    Faszság. Amikor megvettem, 10 percig töltöttem kikapcsolva, aztán már nyomogattam is. A másfél éves Diamond akkum mindmáig hibátlan.
  • Justil
    most egyelőre csinálom az első töltést, de amúgy itt találtam egy ilyen egyszerű leírást, most akkor így lehet nyelvet váltani, vagy télleg ilyen rom-okat kell flashelni? bocs ha hülyeségeket kérdezek, de most van először okosteló a kezemben (és ez sem az enyém lesz ugyebár :) ...de mondjuk logikusnak tűnik, hogy a menüjéből egyszerűen lehessen nyelvet váltani, miért kéne ehhez buherálni? na szóval valaki kompetens a témában, az írjon, köszi előre is!
  • Justil
    más: hol tudnék vmi leírást vagy vmi helpet találni arról, hogy hogyan lehet nyelvet cserélni rajta?
  • Justil
    anyámnak azt mondták a boltban, hogy az első töltés legyen 12 órás legalább, de én meg most néztem a neten, hogy ebben li-on akksi van, és azt nem kell max 3-4 óráig tölteni első alkalommal is. tud vki megbízható infót erről? :)
  • Justil
    hát végül egy diamondot vett anyám. most itt van nálam, holnapra "rendbe kell raknom", és rá kell tennem egy idegen nyelvet. vmi, amit esetleg érdemes tudni róla így elsőre? :)
  • jazzy
    Most vettem egy Hero-t, nagyon fasza kis telefon, most tanulom az androidot.
    Érdemes szerintetek szórakozni a rootolással és felpakolni romokat? Azért gondolkodom rajta, mert jó lenne a programokat az sd-re mentegetni..

Olvasgattam már róla nem tűnik annyira bonyolultnak a dolog.
  • GregSB
    N97-et felejtsd el, próbáltam haverét, egy rémálom. Ezerszer inkább Hero, vagy ha kell bill akkor Milestone.
  • franc0
    Szerintem ennyi idősen már kell a bill. Az N97 mini jó lehet, de én a Motorola Milestone-t venném a helyedben.
  • Justil
    ok köszi. igazából nem fix ez a 2 (a hero meg a nokia) amit irtam, csak az fix, hogy okostelefon kell. most ha jól nézem akkor árban a hero és pl a legend között amit te írtál nem sok különbség van. szóval szívesen veszek egyéb tippeket is!
  • Blasta
    YJahogy nem para az okostelefon. Okay, nem gond. Sajna en sokat nem tudok segiteni, csak az androidot ismerem, azt hasznaltam egyelore, de csak jokat tudok rola mondani.

Mondjuk nekem is Herom van, es ha nem astam volna bele magam a temaba elegedett user lennek, de sajna beleastam es miota tudom, hogy a Htc altal emlegetett 2.1es frissites mennyivel jobb telefont csinalna a Hero-bol, es ez a frissites egyre csak kesik, mar nem vagyok annyira boldog, de a herot nagyon szeretem. Csak tudna annyit, mint a Legend... :)
  • Pepsi Twist
    ok ezt nem tudtam :D
  • HiPPoNaX
    Ha nem FAT32-re lenne formazva, akkor nem is tudnad hasznalni a winmobilos PDA-ban, ugyhogy emiatt szvsz nem kell aggodnod :]
  • Justil
    :) figy, az már fix, hogy okostelefon kell.
    meg azt nem mondtam, hogy hülye a pali, csak ha lehet, vmi egyszerűbben kezelhető típus kéne neki, meg az is kérdéses, hogy az említett kettő közül melyik a jobb, és miért...

azt a napelemes samsungot meg én néztem ki magamnak :)
  • Blasta
    Uhhh, minel egyszerubben kezelheto telefon kell es pont egy okostelefont nezett ki? :)))

Szvsz rossz iranyba tapogatozik Edesanyad, en inkabb valami hasonlot neznek egy 6` eves embernek, akinek az egyszeruseg a lenyeg:

Samsung E1107 (napelemes!!!)

vagy esetleg

Nokia 2330
  • Justil
    üdv!

na anyám zaklat, hogy segítsek neki telefont venni (ajándékba lesz a pasijának). kettőt nézett ki: Nokia N97 mini és a HTC hero. előre mondom, azért is írok ide, mert nekem aztán lövésem sincs a telefonokhoz, évek óta nem követem figyelemmel a mobil dolgokat. A lényeg, hogy egy 60 éves faszinak lesz, tehát jó lenne, ha minél egyszerűbben kezelhető lenne, és nem vmi hangyaméretű gombok/betűk lennének rajta.

A fenti kettő közül melyiket érdemesebb, és miért? Illetve ha van ezeknél sokkal jobb alternativa, akkor lécci mondjatok párat!
    Előre is köszi!
  • Pepsi Twist
    értelek

viszont írja hogy fat32 kell hogy legyen a memory card na most nekem gőzöm sincs hogy milyen még meg kell nézni viszont nem tom átformázni ha más mert nincs kártyaolvasóm :D

vagy lehet telefonon keresztül is formázni? úgy hogy rádugom a gépre?

vagy ez az egész nem is fontos?
  • HiPPoNaX
    Hatha olyan is kepet kap a folyamatrol, aki nem ert angolul :)
  • franc0
    Igen.
  • hzsolt
    vajon a mostani árok már az újak lennének?

Régi Nettó ár: 99,992 Ft
    Régi Bruttó ár: 124,990 Ft
    Leárazás ideje: 2010-04-02 | Megtakarítás: 8.0 %
    Nettó kisker. ár: 91,992 Ft
    Bruttó kisker. ár: 114,990 Ft
  • Pepsi Twist
    minek írtad le mádzsárul? :D
  • desigo
    lehet olvasták postodat xD

ÁRZUHANÁS a HTC Legend, HTC Desire (Bravo), HTC HD mini és HTC HD2 Leo készülékekre
  • Blasta
    Én pl. akkor sem vennék Desire-t ha azonos árban lenne a Legend-del, nekem a Desire már túl nagy, nincsenek olyan hosszú ujjaim, amivel kényelmesen tudom kezelni, plusz a Legend formára, külalakra is sokkal jobban bejön.
  • joebacsi
    Vagy ennyivel többnek a desire-nek :)
  • benkoszabi
    Alig mennek le a HTC PDA árak. Pedig már a piacon van a Legend, a Desire, és a Hero, de még a Diamon2 is stagnál.

Ráadásul tök érdekes, hogy a Desire nem sokkal drágább mint a Legend, 10e van közöttük....még a hülyének is megérné a plusz pénz a Desire-ért...

Minimum egy 20-al kevesebbnek kéne lennie a Legend árának....
  • desigo
    HTC Hero Android 2.1 frissítés júniusra halasztva

valami nincs vele rendben,hogy mindig tologatják...
  • HiPPoNaX
    Pontosan ezert flashelek en is SD-rol :)
    1. toltsd le a kivant romot
    2. az NBH kiterjesztesu fajlt masold at a memorikartyad gyokerebe RAPHIMG.NBH neven
    3. vedd ki a simet, inditsd ujra a telefont, rakd be az sd kartyat
    4. tartsd lenyomva a hangero csokkentes gombot, mikozben a stylussal reseteled a telefont. ha bejon a 3 szinu kepernyo, elengedheted a hangero gombot
    5. kovesd a kepernyon megjeleno utasitasokat (a frissitesi folyamat kozben imadkozz, hogy minden okes legyen :))
    6. amikor elindul az uj rom, a kepernyo kalibracios resznel csinalj egy hard resetet (hangero le + enter + reset a stylusszal)
    7. hasznald egeszseggel :)
  • Pepsi Twist
    Flashing Via MicroSD Card
    1. Make sure your microSD is Formatted to fat32 using a PC (you dont have to delete all files but it is safer if you do)
    2. Download your prefered Rom from the Raphael Rom Develpoment Page and unzip/unrar it to your computer
    3. Goto the Roms Folder and rename the .nbh file to RAPHIMG.nbh
    4. Copy the RAPHIMG.nbh file to the root of your microSD Card
    5. Remove Sim Card and Restart phone
    6. Plug the microSD Card into the phone
    7. Press and hold the volume down button, then press the reset button with the stylus. Release the volume down button when bootloader tricolour screen appears
    8. Follow the onscreen instructions to start flashing
    9. Once phone finishes flashing and says Update Complete, reset with the stylus
    10. When it gets to the screen where it configures the stylus, HARD RESET
    (hold the VOLUME DOWN and ENTER (center) Buttons, press the RESET button with the stylus tip, then release the RESET button but continue to hold the VOLUME DOWN and ENTER buttons until the reset screen appears)

ezt kéne összehozni mert gépről nem tom megcsinálni mer ha elkezdem update-lni akkor a géppel megszakad a kapcsolat az activesync miatt illetve amiatt hogy a telefon restartol :D
  • HiPPoNaX
    El lehet kurni, ha nem figyelsz, de nem veletlenul sikerult mar jo sok embernek :)
  • Pepsi Twist
    amúgy ezt akarom felrakni
  • Pepsi Twist
    jójó hard spl de sokan írták hogy eléggé könnyen el lehet kúrni a telefont vele :D csak azért kérdeztem
  • desigo
    én HardSPL után Energy ROMot raknák fel magamnak...
  • Pepsi Twist
    ti ezek közül melyiket alkalmaznátok? nem akarok 100eFTos féltéglát :D
  • Pepsi Twist
    na végül is sikerült találni "pocket pc games" -t :D
  • Pepsi Twist
    vazze tiszta balfasz vagyok ehhez a telefonhoz :D GPS*t hogy tudom életre kelteni? mert felraktam de nem talál műholdat :S
  • Pepsi Twist
    de én olyan játékra gondolok ami PC-n megy :D mert ugy ezeknek van valami hasonló támogatása pl a Driver PC game-t akarom felrakni illetve már telepítem :D nem tom hogy menni fog-e