HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet gyorsan visszamondom a rendelést.Jó ég,nehogy azlegyen,hogy Német lesz és nemlehet se Magyarítani esetleg Angolosítani.
Megprübálok most még utánaolvasni gyorsan és estig vissza tudom még mondani és Angliából rendelni egyet(az tuti Angol)..

★ 汤姆 李

Innen rendeltem.
Én külföldön vagyok tehát muszály innen kintröl rendelnem.
Nagyon remélem Angol nyelv lesz rajta és mûködni fog otthoni kártyámmal..:S

★ 汤姆 李

hykao
Hát ez így nagyon általános. Honnan rendelted? Dobj linket!
desigo
Diamondnál voltak hasonló esetek
mennyibe került?
katt
Sziasztok!
Megrendeltem egy HTC Touch HD telefont de Németbõl.
Elsõ boot-nál lehet nyelvet választani?Remélem nem Német lesz csak az egész:S
Még azt kérdezném,hogy normál t-mobil kártyámmal mûködni fog?Ha így vásárolok netrõl mobilt az független?
Köszönöm..

★ 汤姆 李

desigo
a géprõl a telefonra másolod majd ott total commanderben 2x ráböksz 😊
ChuckyHUN
És ezeket a .cab fileokat hogy kell felinstallálni??
vagy mit kell velóükcsinálni??

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
köszi!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

desigo
ChuckyHUN
Valaki légyszíves adjon Gyroscopes játékokat, köszi
Diamonddra😊)
köszkösz

mila69en
uhh ez nagyon korrektül néz ki😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

desigo
lesz jó sok finomság idén xD
pl :Toshiba TG 01 1Ghzel...
GregSB
Ebben a pillanatban csak a G1-en. Az év soránviszont több is várható: Nyáron jön a Samunsgé, és még idén (nem lehet tudni mikor) ezektõl a gyártóktól: Dell, Garmin-Asus (közös fejlesztés) és Genertel.

Ez utóbbiról már vannak képek és infók itt.

desigo
Jelenleg melyik készülékeken fut Android ?
GregSB
Én együtt tudnék élni vele. Nem szép, az tény, de az Android platformban akkora potenciál van, hogy ezt elnézném neki. Sokkal szimpatikusabb, mint a WinMo.

Érdemes ezeket a videókat nézegetni...

Bandee1987
Azért nem a kinézet a fõ mozgatórugóm, bár az is jó, ha normálisan néz ki. Ha a Touch Diamondban lenne microsd olvasó, garantálom, hogy azt választanám. 4 gb is mondjuk elég, ha felrakja az ember az igo8-at, akkor is marad 2 gb, filmet meg nem nagyon néznék rajta szvsz. Lehet inkább diamond lesz. Hm...nagy dilemma 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hykao
Viszont úgy tûnik annyival meg nem olcsóbb a Touch 3G, hogy érdemes lenne azt választani, kivéve ha az kinézetre jobban tetszik.
Bandee1987
Hát igen, mindkét esetben kompromisszumot kell kötni az egyik szempontból...Ezt még jól meg kell fontolni.

hykao
Igazából a lényegesebb különbségek a Diamondhoz képest a képernyõ és a memória (Touch 3G-nek nincs beépített nagy memóriája, viszont van microSD helye, Diamondnak nincs microSD helye, viszont van 4Gb beépített memóriája, illetve a Touch 3G kijelzõje csak 240x320, míg a Diamondé 480x640)
Bandee1987
Ja, eddigi negativumai talán annyi, hogy fixfókuszos, nincs benne fm rádió, és nem lehet a képernyõt dönteni. Dehát tökéletes telefont még nem láttam.

desigo
jókat olvasni róla
ha jó áron találsz akkor szerintem nem jársz majd rosszul vele
Bandee1987
HTC TOUCH 3G

Én egy ilyenben gondolkodom jelenleg, tudása elég nagy, és olcsóbban lehet kapni mint a diamondot...úgy kb. 90-tõl.

desigo
Én csak a szétnyitható,csúsztatható telefonokat nem bírom...
Bandee1987
Nemtom, valahogy ezek az android telók így külsõleg nem igazán jönnek be nekem.

desigo
mila69en
nekem pont azér tetszik a dia mert szögletes😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bandee1987
Korrektül néz ki. Ha 100-ra beáraznák talán még vennék is belõle.

desigo
szerintem jól néz ki...

a Dia nagyon szögletes lett
mila69en

ebbõl a szögbõl viszont kimondottan tetszik😄 lehet, hogy a fény miatt látom csúnyácskának meg a sok ujjlenyomat

mila69en
de van benne gps

desigo
hasonló pedig
csak lekerekítették

régiben ugye nem volt gps?
mila69en

régin valahogy jobb az összkép😊

mila69en
nekem nem tetszik:/

desigo
Ma délelõtt Budapesten került sor arra a sajtótájékoztatóra, aminek keretében a cég bejelentette a hivatalos Magyarországi forgalmazás kezdetét.
desigo
aabelus
jutub videókat le lehet szedni?

-----------------------------------

valami guitar hero vagy hasonló játékot nem tudjátok hol találok? a ppcwarez-on van GH, fe ott csak egy 7mb-os fájl jött le, amit miután felinstalláltam, el sem indult.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
kösz szépen 😊

desigo
van egy raklappal
katt
mila69en
itt van ppc total commander

hm... az furcsa hogy nincs ott a BT😄

aabelus
jaja, megvan 😄

http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=13&t=51130

bazz, még mindig nemtok BT-n küldeni. van küldés, és ott van sms, mms email, de BT nem. mind1, keresek 1 win.commandert és proóbálom azzal.

mila69en
én láttam valami rally... csak nem jut eszembe a neve:S

aabelus
más giroszkópos játék van a diára, vagy csak a teeter?

*VGA-s háttérképeket 😊
HI all!
Lenne egy kérdésem htc diamond ügyben!
Tud valaki nekem linkelni VGS-s háttérképeket, amik beállítva nem olyan elmosódottak? vagy témát esetleg mind egy csak a háttér legyen vmi vagányabb. Köszi elõre is!
aabelus
na meglátjuk, remélem független lesz. köszi :p

mila69en
és tuti hogy nem független? mert én is vodásat vettem de függetlenül adta a vodafon😄 amúgy nem! nem volt rá szükség ezáltal hogy kipróbáljam, szóval rom frissítés nélkül nem tudom, hogy lehetséges e de szerintem igen

ROM upgrade meg alapból kiüti ha jól tudom olyat már csináltam😄

bár óvatosan az ilyenekkel mert a gari az ugrik és a magyarosítás is hacsak nem csinálsz egy mentést elõtte a htcbacuppal ajánlatos mert vissza lehet állítani garis állapotba😄 amúgy az XDA fórumán van sok okosság CID/SIM unlock stb... stb....

aabelus
és tudod hogyan kell?

holnap kapok 1 vodásat, de nemtom mi legyen vele :-s

mila69en
mármint függetleníteni?

igen lehet!