HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megprübálok most még utánaolvasni gyorsan és estig vissza tudom még mondani és Angliából rendelni egyet(az tuti Angol)..
★ 汤姆 李
Én külföldön vagyok tehát muszály innen kintröl rendelnem.
Nagyon remélem Angol nyelv lesz rajta és mûködni fog otthoni kártyámmal..:S
★ 汤姆 李
Megrendeltem egy HTC Touch HD telefont de Németbõl.
Elsõ boot-nál lehet nyelvet választani?Remélem nem Német lesz csak az egész:S
Még azt kérdezném,hogy normál t-mobil kártyámmal mûködni fog?Ha így vásárolok netrõl mobilt az független?
Köszönöm..
★ 汤姆 李
vagy mit kell velóükcsinálni??
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Diamonddra😊)
köszkösz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
pl :Toshiba TG 01 1Ghzel...
Ez utóbbiról már vannak képek és infók itt.
Érdemes ezeket a videókat nézegetni...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én egy ilyenben gondolkodom jelenleg, tudása elég nagy, és olcsóbban lehet kapni mint a diamondot...úgy kb. 90-tõl.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ebbõl a szögbõl viszont kimondottan tetszik😄 lehet, hogy a fény miatt látom csúnyácskának meg a sok ujjlenyomat
régin valahogy jobb az összkép😊
-----------------------------------
valami guitar hero vagy hasonló játékot nem tudjátok hol találok? a ppcwarez-on van GH, fe ott csak egy 7mb-os fájl jött le, amit miután felinstalláltam, el sem indult.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
katt
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=13&t=51130
bazz, még mindig nemtok BT-n küldeni. van küldés, és ott van sms, mms email, de BT nem. mind1, keresek 1 win.commandert és proóbálom azzal.
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=htc+diamond+wallpaper&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=1&oq=htc+diamond+w
@ Hellomarci
Lenne egy kérdésem htc diamond ügyben!
Tud valaki nekem linkelni VGS-s háttérképeket, amik beállítva nem olyan elmosódottak? vagy témát esetleg mind egy csak a háttér legyen vmi vagányabb. Köszi elõre is!
ROM upgrade meg alapból kiüti ha jól tudom olyat már csináltam😄
bár óvatosan az ilyenekkel mert a gari az ugrik és a magyarosítás is hacsak nem csinálsz egy mentést elõtte a htcbacuppal ajánlatos mert vissza lehet állítani garis állapotba😄 amúgy az XDA fórumán van sok okosság CID/SIM unlock stb... stb....
holnap kapok 1 vodásat, de nemtom mi legyen vele :-s