5079
![htc_one_banner_1.jpg](https://up.picr.de/39906921tn.jpg)
-
már ezt megtaláltam most a "tael" féle pakkot rakom fel :)
de am ezt hogy rakom fel? csak simán memória kártyáról telepítem? miket fog letörölni? telefonszámok? ilyesmi? -
http://forum.xda-developers.com/ -
Srácok help kell :D
HTC Touch Pro-ra rátudom valahogy erőszakolni a 6.5 winmobilt?
ha igen hogyan?
ja és tudnátok adni valamiféle linket ahol vannak cuccok ehhez a telefonhoz? pl iránytű több g-sens-es játék, utility-apps, ilyesmikre gondolok. egyébként találtam 1 oldal illetve többet is de ezekbe nem bízok meg mert több a reklám mint a tartalom az oldalon :D
előre is köszi -
Az de jó lenne majd Pannon-nál izé Telenor-nál. -
Desire-nek jobban örülnék. -
Hamarosan jön a HTC Legend és a Sony Ericsson Xperia X10 Android telefon a Vodafone-hoz -
-
:D -
"elvetemültebbek akár egy virslivel is kezelni tudják. Ez utóbbi főleg télen, nagy hidegben jöhet jól, hiszen a virsli nem fázik" -
Hát igen. A Pré sem igen rengette meg a piacot, kb az utolsó próbálkozásuk lehetett a fiúknak a roló lehúzása előtt. Kár értük -
HTC Desire - Mobilarena.hu -
Eladó a Palm, eddig a HTC és a Lenovo jelentkezett be vásárlásra.
Na az kemény lenne ha a HTC venné meg! A Palmot mindig is szerettem, nagy újítók voltak... -
webisztán, desire -
Köszi -
Itt érdeklődj -
Hello engem a HTC HD mini érdekelne, aki megvette hogy milyen tapasztalatai vannak, menyire gyors stb.. az aksi menyit bir ?? -
kn00bis #1102 *vagyis nem 3 hanem 9 csak valamiért 6ot írtam xD -
kn00bis #1101 Menü > és lesz olyan menüpont hogy gyorsindító törlése vagy valami hasonló és ott le tudod törölni, és nem 6 van hanem 9 újjal elő lehet húzni, szó szerint :DDDD -
High end PC #1100 HD2-nél hogy a fenébe tudom a home képernyőn a Calendar alatti 3 darab gyorsindító gombot megváltoztatni? Beállítottam hármat amikor megvettem, azóta se tudom megváltoztatni őket...
köszi
-
Touch MAX 2G anther Android/WM dual-boot phone
-
még két hét -
Egy haverom szerzett egy Desire-t.
Hát a sebessége a Herohoz kepest tenyleg nagyon durva, de masban nem okozott katarzist.
Nekem designban mindenkeppen gyengebb a heronál, a nagy kijelzo neha mar tul nagy, az en relative nem tul nagy kezemmel mar nem olyan kenyelmes kezelni.
Amugy fasza cucc, a 2.1ea android kene mar nagyon. -
johspeed #1096 Nekem ez a telefon egy álom bár most a Xperia x10 is tetszik...! -
Hero-ra a 2.1-es android érkezéséről tud vki vmi újat?
Áprilisi ígéreteket hallottam legutóbb. -
Tapizd meg mielőtt ezt mondod. Kép, videó alapján elhamarkodott ítélni. -
Legyen ez a legnagyobb baja :) -
Ronny #1092 Botrányosan fantáziátlan külső, ami számomra olcsó benyomást kelt. -
HTC Desire Unboxing and overview
-
A telefon kurta jó, a flash viszont gyász rajta. Szaggat, akadozik a videó amit elindít, ahogy láttam az oldal-görgetést is belassította, és gondolom az akksinak sem a legjobb. Ez persze nem a HTC vagy Google hibája, Adobe monnyon le! -
HTC Desire - Slashgear videó
-
Hol? Még a Speedshopban is csak bruttó 150, de 120-ért is beszerezhető. -
32 gigabájtos MicroSDHC kártya a SanDisktől
jó cucc -
Amerika megőrül a HTC HD2 -ért - 4 óra alatt elfogyott -
Desire szép 180 000 Ft-os árral kezd........... -
USd vagy EURO árfolyam függvénye IMO ugyanis IMPORT termék. -
benkoszabi #1083 Azt mondjátok meg, minek köszönhető, hogy Árgépen a Hero ára ezen a héten 5.000Ft-al lett drágább?
95 körül volt, most meg 99-100e
Bekerült a palettába a Legend, ennek inkább lejjebb kellett volna nyomni az árakat, nem emelni....nemde? -
-
HTC EVO 4G (Supersonic) HDMI demo
-
komoly cucc -
Mármint a hálózatok megjelenése, nem a telefonoké...