5079
-
#1238 Én a desire-t venném. HD2 már kurvanagy nekem. -
#1237 HD2 -
#1236 Nah, hát ha nincs bajod a 6.5-tel akkor jöhet a HD2 :) Nekem azért nem kéne most Android, mert se kedvem se időm megtanulni egy új rendszert, ráadásul még kell neki egy kis idő míg kiforrja magát. Minimum a 2.2-es OS rootolásáig várnék.
Én nem igazán bízok abban, hogy jól működő Android lesz a HD2-re. Szerintem a WM7 hamarabb rákerülhet. -
#1235 Universalom van 6.5-ös WM-re flasselve.
Kérdés, hogy lesz-e android később a HD2-re.
nem kizárt hisz a Sprint Evo 4G ugyanaz mint a HD2 hardverben csak androidos cuccal. -
#1234 Coin toss :)
Én a HD2-t venném, az a kijelző brutális. De ha még nem volt WM-od, akkor szerintem a Desire-t válaszd. -
#1233 Nagyon variálok, hogy Desire-t vagy HD2-t vegyek...
Desire mellett csak az Android szól HD2 mellett pedig önmaga...
Ki mit javasol?
-
#1232 Igazan nincs mit :] -
#1231 Ez mennyire jo, ha ezt a funkciot már hamarabb tudom, pár orával tobbet éltem volna :)
Koszonom a segitséget! -
#1230 Probald meg marketrol leszedni, majd az ASTRO fajlkezelovel backupolni, ugy elvileg megkapod a .apk fajlt az SD kartyara -
#1229 ezeket nézd meg
esetleg itt -
#1228 Szasztok!
A Mort Player Music (beta) app-ot szeretném letölteni a gépemre, de nem találom sehol. Ha esetleg vki tud egy linket hozzá, előre is köszönöm!
(andoridra) -
#1227 Nem is csodálom. -
#1226 Egyre népszerűbbek a HTC mobiljai
-
#1225 Sziasztok!
Valaki ért a HTC romokhoz?kellene 1 kis segítség...
HTC Magic készülék felvan rootolva,és rátettünk egy 1.5hero sense felületes romot..De sajnálatod módra se wifi se mobil net nincs rajta..Lenne esetleg erre valakinek megoldása??
a rom neve:base.ZXHERO.1.0
előre is köszönöm a segítséget! -
#1224 Az bizony meglehetősen olcsónak tűnik, jól nézd meg azt a telefont. Én 65ért vettem fél éveset minden tartozé
kkal kifogástalan állapotban, ennél olcsóbbat még nem láttam. -
#1223 47000-ért láttam egy telefonboltban, eddig semmit mást nem tudok róla, hétvégén megpróbálok elmenni.
Kösz a segítséget! -
#1222 Nem tudja valaki , hogy htc blue angel max mekkora sd kártyát fogad be?
Meg számít e a hc jelzés ??... -
#1221 üdv
imeit (készüléken kívül aksi alatt,készüléken belül *#06# ,dobozon,garancia jegyen ha van) összehasonlítani
telefonálj vele ezzel csekkolod a hangszórót,mikrofont
rövid idejű telefonálás alatt ne menjen le egy egységet sem az aksi állapot jelző mert akkor az aksi gyengélkedik.
GPSt teszteld valamilyen programmal
ha lehet legyenek meg a tartozékai (doboz,töltő stb...)
ha tele van karccal,ütésnyommal akkor nem volt túl gondos a gazdája,nem vigyázott rá
mennyi idős,mennyi HUF ? -
#1220 Sziasztok!
Használtan láttam elég jó árban egy Herot. Mit érdemes ellenőrizni rajta vásárlás előtt?
Vannak "titkos" hibák? -
#1219 Szép bizony. -
#1218 Gondolom még csak képen láttad...szép az. -
#1217 Nekem Hero-m van, nekem sem tetszett elsőre.
Utána viszont annál inkább, egyrészt jobban kezedre esnek a kezelőgombok, másrészt ha fejjel lefele rakod le nem ér le a kijelző, harmadrészt meg egyedi. -
#1216 Akkor vedd a másikat és majd ne nekünk sírj ha lassú -
#1215 De a hero nagyon ronda... -
#1214 Akkor is Hero. -
#1213 a ram oké,Kamera:ha fényképezek vagy fényképező vagy Samsung pixon,kapacitív a magic kijelzője is...
-
#1212 Heroban több a RAM,jobb a kamera,kapacitív a kijelzője -
#1211 magic és a hero között csak a senseUi a különbség? -
#1210 Hero -
#1209 Sziasztok!
Segítsetek kérlek google android rendszeres készülék vásárlás előtt állok..3db készülék jöhet szóba.
-HTC Magic
-HTC Hero
-Samsung Glaxy Spica
Melyik lenne jó ár/teljesítmény arányban?? -
Gordon88 #1208 Nekem egy X7500-ám van, kicsit túlsúlyos születése óta, cukorbeteg, de azért szeretem:DD
Nos a kérdésem az lenne h valamelyik cameráját meglehet-e oldani szoftveresen hogy webcamként üzemeljen pl.Skype-hoz, illetve MSNhez?
Ha valakinek lenne ilyen PDA-ja, illetve hasonló akkor írjon -
#1207 Köszi a válaszokat!
Remélem összejön a vétel. -
#1206 Go for it! -
#1205 -
#1204 nem rossz,nem rossz xD -
#1203 Telefon vásárlás előtt állok. A HTC Legend-et nézegetem a piros szolgáltatónál.
Jó vétel lehet egy ilyen? -
#1202 Nekem mondod? Én vagyok a legnagyobb szolgáltatógyűlölő. Nem erre vonatkozott az utolsó mondat.
Ha megjelenik a szolgáltatónál egy telefon, az lenyomja a független verziók árát, főleg a használt piacon. -
Ronny #1201 A magenta jó ha 20%-ot enged az árból. Ennyiért nem biztos, hogy megéri függő készüléket venni. -
#1200 Nézd a jó oldalát. Ha megveszed, értékálló cuccot veszel :)
A csúcs WM HTC-k ára mindig is lassan csökkent nálunk. Egyrészt mert rétegcucc, másrészt mert nincs szolgáltatóknál. A Desire másik termékvonal, nem kell feltétlenül lenyomnia a HD2 árát. Desire-t pedig most még nem érdemes venni, egyrészt mert nemrég jött ki, másrészt mert valószínűleg megjelenik majd szolgáltatóknál. -
extrem10 #1199 Szerintetek a HTC HD2 ára mikor fog lemenni. Én azt hittem hogy a Desire megjelenésével lejjebb megy,de ez nem nagyon történt meg:(