HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Halihó!

Létezik olyan progi HTC-re ami lejátsza az .avi fájlokat?
Ha igen, akkor honnan tudnám letölteni?

Köszi! 😊
D.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Sikerült. A CD-n lévõ AS-el volt baja. Letöltöttem a Microsoft oldaláról, feltettem újra és azzal most megy szépen. 😊 Köszi!

Mersant
1. korben a tuzfal kornyeken nezzel szet. ha tuzfal nelkul sem megy akkor jobb minosegu kabel...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Sziasztok!

Most szerettem volna elõször összekapcsolni a HTC Touch Pro-mat a PC-mmel. Feltettem a gyári CD-rõl az Active Sync-et, összepakoltam az USB kábellel a HTC-t.

Csak nem nagyon akaródzik összejönni a dolog, mert nem ismeri fel.

Tudnátok segíteni? Biztos vagyok benne, hogy én vagyok a béna.

DannyL
Ezen a fórumon errõl beszélgetnek. Esetleg keresd meg PM-ben a srácot aki megcsinálta már. Legalábbis azt olvastam sikerült neki.

orichalcos
Sziasztok.Remélem tudtok segíteni. A minap kaptam egy régi használt, de nagyon jó állapotban lévõ HTC Wizard-ot. (vagy más néven T-mobile MDA VARIO)
Az eredeti gyári rom van rajta. A kérdésem az lenne hogy melyik az a rom amit ajánlotok hogy tegyek fel rá. Ami viszonylag gyors látványos, nem hibás.

Köszi elõre is.

My streams: https://beam.pro/oriic

desigo
kösz
pro
franc0
A weblapon bárhol nyomvatart, helyi menü, zoom

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

desigo
kösz az infót
A zoom csúszka ebbõl kimaradt vagy hol lehet bekapcsolni?
franc0
Kipróbáltátok már az új Opera Mobile-t?
Innen szedhetõ.
Nagyon ott van!

desigo
FingerKeyboard 2-t használok
fekete alapon fehér betûk
teljesen jól használható
DannyL
Én is ezért vettem Touch Pro-t. A full képernyõt még nem szoktam meg. 😊

hykao
Nekem valahogy az elsõ Diamond jobban tetszik külsõre, mint az utód.
mila69en
én is így vagyok vele bár nem is igen jutott még eszembe, dejólenne ha lenne bill a dian😊 nem hiányzik interwrite keypadja szerintem nagyon korrekt!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

franc0
Úgy vagyok vele ha mindent tud tudja ezt is. Amúgy iszonyat kényelmes meg gyors rajta gépelni.
A Dián milyen billt használsz? A gyári sztem fos (az újban viszont már fasza). Nálam FingerKeyb megy, de verõfényes napsütésben az is halott ügy. Ezért lesz nálam a következõ qwertys.

A Vodánal hála sztem a Dia2 hamar ócsó lesz 😊

desigo
Minõségi darab az biztos
szépek a gombjai is
kezdem megszokni a gomb nélküli telefont
inkább várok arra,hogy a Dia 2 jóárasodjon 😊
franc0
Hát nem olcsó (fõleg abban a boltban), mivel vadiúj.
A Touch HD is ennyivel debütált fél éve, ma már 110 körül hozzá lehet jutni.
Én ráérek (a Diamondom csak 5 hónapos), de egyszer veszek egy ilyet az hótziher.

GregSB
Nagyon baba, csak az ára kegyetlen: 185e Huf függetlenül. WTF?

DannyL
Szééép!

franc0
Nincsmit.
Touch Pro 2

DannyL
Megkaptam, köszönöm szépen! 😊

A képen látható HTC, melyik típus pontosan?

franc0
Mondhatni. De nekem összecsukva is jobban bejön.

Amúgy ma kipróbáltam a cuccot. Nálam must have.

mila69en
összecsukva olyan mintha a HTC-HD lenne

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

franc0
Ez is megjött. Durva.

franc0
privi megy

DannyL
Halihó!

Garmin-ból tudnátok segíteni, hogy melyiket tudnám kipróbálni a HTC Touch Pro-n?

Köszi!

mila69en
interwrite pro!

Hallo van nekem egy htc touch diamondom és kellene rá nekme egy magyar nyelv vki tudna ebben segíteni vagy esetleg felvenne vki msnen és segítene ott köszi
msn:[email protected]

DannyL
Egy ilyet "beszereztem" már. Örülök, hogy te is ezt dobtad fel.
Remélem jó lesz. 😊 Köszi!

Igo Amigo + v8.3.2.83157 + EU + USA

Pipör
Igo 8 ? vagy passz 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

DannyL
Sziasztok! Tudnátok adni egy tippet?
Szerintetek milyen GPS programot tegyek fel a Touch Pro-mra?
Köszi!
D.

desigo
hát dettó 😊
mila69en
csak menjen lejjebb kicsit az ára😊 tuti erre cserélem le a diamondom

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

desigo
HTC Hero -

a HTC harmadik Android alapú telefonja

Fenrir
Jól néz ki, bár szerintem az 1-es is szép tervezésû.

A halál csupán a kezdet...

desigo
sziasztok, nem tudom tud-e valaki segiteni nekem, azért hátha 😊
van nekem egy htc touchom. p3450 (elf), és hát 64 mega van programok futtatására és nekem 13 mega van szabadon ebbõl ha nem fut semmi. pár progi kiirja hogy kevés a memória és állitsak le pár alkalmazást, de csak az az egy fut és 3-4 figyelmeztetés után ki is lép a programból. nem tudjátok hogy lehetne esetleg több helyet felszabaditani?

Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^

desigo

desigo
TouchFLO 3D Diamond2

desigo
HTC Touch Diamond2 Hardware Tour

mila69en
ez mitõl warez?😊 romok legálisan letölthetõek nem?😄

mikiking: azt tudod, hogy a magyaritásod is ugrik😊 amúgy igen romcsere megoldja de romcserét csak a hard spl csere után tudsz amivel viszont a garid is ugrik bár biztos van rá valami okosság hogy le ments mindent

desigo
Én függetlenül vettem tehát nem tudom biztosan,hogy rom cserével független lesz.Ezért írtam,hogy olvass utána
ajánlott fórum
hat az iphone-t jailbreakeltem ( vagy hogy kell irni),volt egy viewtym,azt flasheltem, és ezek probléma nélkül siekrültek... egy jo leiras kene,ezt is megcsinalnam..és muszaj megcsinalni,mert nem megy benne igy a kártyám. Boltba nem viszem, nagyon drágán csinaljak a kornyékünkön

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

desigo
Ha nem ismered a telefont akkor nem biztos,hogy rom cserével kellene kezdened,fõleg ha van rá még garancia
jobban jársz ha elviszed egy boltba ahol értenek is hozzá és ott hagysz pár ezrest de biztos nem teszik tönkre
akkor priviben légyszi irj mar... mert nem igen érteka romcsere,meg semmihez.... magyarul esetleg valami oldal ? csak tegnap vettem a telot

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

desigo
Ha függetleníteni szeretnéd akkor rossz helyen jársz mert sg tilos a warez...
olvass utána,ha jól emlékszem romcsere megoldja...
sziasztok...htc tousch diamond- telefonhoz szeretnék valami unlockert kérni.. valaki tud segiteni ???

desigo
A MobileTechReview értesülései szerint a HTC Diamond2 még áprilisban a boltok polcaira kerülhet legalábbis Tajvanon, méghozzá 21.900 tajvani dolláros, azaz 143.000 forint körüli áron. A 3,2 hüvelykes, 480x800 képpontos érintõkijelzõvel, 5 megapixeles autofókuszos kamerával, 8 GB belsõ memóriával, 7,2 megabites HSDPA letöltéssel és 2 megabites HSUPA feltöltéssel, WLAN, GPS és sztereó Bluetooth modullal szerelt eszköz lelke egy 528 MHz-es Qualcomm processzor, mely 288 MB RAM és 512 MB ROM társaságában futtatja a Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert és a TouchFLO 3D kezelõfelületet. Az 1.000 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt, akár 5 óra beszélgetési idõvel is kecsegtetõ 107,9x53,1x13,7 milliméteres és 117,5 grammos készülék európai és amerikai premierjének idõpontja június körül várható.