HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik olyan progi HTC-re ami lejátsza az .avi fájlokat?
Ha igen, akkor honnan tudnám letölteni?
Köszi! 😊
D.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Most szerettem volna elõször összekapcsolni a HTC Touch Pro-mat a PC-mmel. Feltettem a gyári CD-rõl az Active Sync-et, összepakoltam az USB kábellel a HTC-t.
Csak nem nagyon akaródzik összejönni a dolog, mert nem ismeri fel.
Tudnátok segíteni? Biztos vagyok benne, hogy én vagyok a béna.
Az eredeti gyári rom van rajta. A kérdésem az lenne hogy melyik az a rom amit ajánlotok hogy tegyek fel rá. Ami viszonylag gyors látványos, nem hibás.
Köszi elõre is.
My streams: https://beam.pro/oriic
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A Dián milyen billt használsz? A gyári sztem fos (az újban viszont már fasza). Nálam FingerKeyb megy, de verõfényes napsütésben az is halott ügy. Ezért lesz nálam a következõ qwertys.
A Vodánal hála sztem a Dia2 hamar ócsó lesz 😊
szépek a gombjai is
kezdem megszokni a gomb nélküli telefont
inkább várok arra,hogy a Dia 2 jóárasodjon 😊
A Touch HD is ennyivel debütált fél éve, ma már 110 körül hozzá lehet jutni.
Én ráérek (a Diamondom csak 5 hónapos), de egyszer veszek egy ilyet az hótziher.
A képen látható HTC, melyik típus pontosan?
Amúgy ma kipróbáltam a cuccot. Nálam must have.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Garmin-ból tudnátok segíteni, hogy melyiket tudnám kipróbálni a HTC Touch Pro-n?
Köszi!
msn:[email protected]
Remélem jó lesz. 😊 Köszi!
Igo Amigo + v8.3.2.83157 + EU + USA
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Szerintetek milyen GPS programot tegyek fel a Touch Pro-mra?
Köszi!
D.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
van nekem egy htc touchom. p3450 (elf), és hát 64 mega van programok futtatására és nekem 13 mega van szabadon ebbõl ha nem fut semmi. pár progi kiirja hogy kevés a memória és állitsak le pár alkalmazást, de csak az az egy fut és 3-4 figyelmeztetés után ki is lép a programból. nem tudjátok hogy lehetne esetleg több helyet felszabaditani?
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
mikiking: azt tudod, hogy a magyaritásod is ugrik😊 amúgy igen romcsere megoldja de romcserét csak a hard spl csere után tudsz amivel viszont a garid is ugrik bár biztos van rá valami okosság hogy le ments mindent
ajánlott fórum
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
jobban jársz ha elviszed egy boltba ahol értenek is hozzá és ott hagysz pár ezrest de biztos nem teszik tönkre
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
olvass utána,ha jól emlékszem romcsere megoldja...