5079
-
#1278 Legend -
#1277 Melyik a jobb készülék? A Hero vagy a Legend?! -
#1276 Esélyes olyan, hogy a Heroban elromlik a trackball?
Ugyanúgy lehet nyomni, megy balra, jobbra, le, de felfele egyáltalán nem lehet vele scrollozni. Garanciás még. -
#1275 Már ingyen tölthető az Office Mobile 2010 -
benkoszabi #1274 Ez a kijelző 2 okból lehet problémás. A megjelenített kép minősége nem a legjobb, és a Marketen lévő alkalmazások miatt...
Én fogom magam, elmegyek az MM-be, és megnézem az összes 240X320as teló kijelzőjét, mert ne mtudom elképzelni, mégis mennyire kicsi a felbontás -
#1273 Beugró modell, a Tattoo utódja, olcsón. Jó az. -
#1272 Nem lenne ez rossz, ha azt a kijelzot nem raktak volna bele. 2010-ben egy ilyen kijelzo (plane egy ilyen gyartotol) rem ciki. -
#1271 kijelzőt leszámítva teljesen jó kis teló lesz
-
benkoszabi #1270 A Wildfire-ről hallottatok? Érdekes készülék. A hardver kicsit régi ami a procit illeti, bár a videókon reccentésmentes a Sense.
Felbontás viszont..ehh...240x320
Cserébe viszont mindent tud.
Nem is értem. Talán a Hero-nak nem akartam konkurenciát, hiszen olcsóbb lesz valszeg, és a felbontáson kívűl semmiben nem szenved hátrányt.
HTC WILDFIRE -
#1269 Forget what you thought you knew because you've never seen a DROID like this. The DROID INCREDIBLE, nothing short of its name.
-
#1268 Szánalmas a telenor is mint a többi
fillérekért kellene szórni a telefonokat az 1-2 éves hűségért cserébe... -
#1267 118K a legolcsóbb bolti ár, amit eddig láttam. A szolgáltatók bekaphatják...én már nem írok alá ezeknek semmit, rég eldöntött tény.
Jelenleg szerintem 2 telefon van amit érdemes szolgáltatótól venni, az iPhone és a BB 8520. Slussz. -
#1266 A legtöbb HTC-re igen, hogy most a HD2-nél mi a helyzet azt nem tudom. -
Ronny #1265 Aki figyelemmel kísérte az itthoni telekom piacot, az emlékezhet, hogy vezetékes fronton kellett egy viszonylag erős NHH fellépés. -
Ronny #1264 Végül 120 lett a Telenornál, 33,5%-os THM-re. Csodálom, hogy a magyar szolgáltatókat még senki nem vádolta kartellezéssel. Majdnem biztos, hogy van a háttérben egy megállapodás, ami megszabja az árakat, így nem érvényesül a egészséges piacra jellemző árképzési mechanizmus. -
#1263 Hát nekem az még olcsóbban sem kellene, egyszerűen nem jön be + túl nagy nekem.
Amikor a Hero-t "vettem" még nem volt a piacon sem a nexus, sem a legend-desire páros, plusz olyan csomagban akciózták a Hero-t, hogy nem tudtam ott hagyni (25 font havonta, lényegében korlátlan hívás-sms-mobilnet, 2 év hűség).
35ért ennél jóval gyengébb csomagban kapni ezeket az új készülékeket sajna (persze akkor is ingyen hozhatók el és jár hozzájuk jópár perc beszélgetés), de majd megpróbálom szőrén lecserélni a Hero-t egy Legendre mondjuk :) -
#1262 holnap kiderül
telenor.no,telenor.se,telenor.rs oldalakon jó áron megy a Desire -
#1261 UKben alap,hogy 0 pénzért kell Nexus One
aztán havi 35 font -
kn00bis #1260 Helló, használt már valaki HD2-n FPSE-t? Nekem van egy kis gondom vele, ugyanis nem tudom életre kelteni az onscreen gombokat, úgy próbáltam mint ahogy ebben a videóban mutatják, de nekem nem jelentek meg a gombok.
Nem állítottam semmit a programon, csak letöltöttem és telepítettem, játék képfájlt betölti, csak nincsen kontroller, ha valaki tudja a megoldást ossza meg, köszi! -
#1259 Kurva t-mobile meg persze amig nem szórja ki a készleteit a G2-ből, addig nem fogja forgalmazni a Legend-et. Legalábbis itt a UK-ben a T-nél csak a Desire meg a HD2 kapható -
Ronny #1258 Meglepődnék ha 100 alatt adnák... -
#1257 -
#1256 Jöhetne már lassan a hivatalos is -
#1255 "Magyarországon elsőként a Telenor kínálatában lesz elérhető a HTC Desire május 18-tól" -
#1254 még mindig nem a hivatalos 2.1 Herora
de hátha valakinek kell... -
#1253 HTC EVO 4G vs. HTC HD2
-
Ronny #1252 Sikerült megoldani a BB-s szinkronizációt? -
#1251 nem para megoldottam :D -
#1250 srácok Touch Pro-m van és kaptam MMSt messages-nél írja hogy click to view MMS rányomok akkor megnyitja a "chat" ablakot és ott van 1 kis jel hogy gondolom kép/videó na most rányomok és vissza megy a messages-hez :D
most wtf? help ^^
(sry nem tom normálisan leírni ^^) -
#1249 A mostra vonatkozott a mondat első része. :)
Az android már most is nagyon jó.
Egy ilyen telefon pedig azért éven túli használatra van tervezve szerintem, és nem mindegy mi lesz a helyzet félév-1év múlva.
HD2-őt nem próbáltam.
Sokat tud rólunk a gúgli, oszt? Nem vagyok annyira hiú, hogy azt gondoljam, hogy kimondottan velem foglalkozznak :)
Ha már összeesküvés, akkor Microsoft vajon mennyivel nagyobb garancia?
A biztonság és a kényelem meg mindig is egymás ellentétei voltak, a nemzetbiztonságot érintő ügyeidet azért wm-el se szinkronizáld. -
#1248 Használom, csak nagyon hektikus a működése. ugyanis csomószor áll a szolgáltatás.
Egyébként otthoni Wi-fi-n syncelek minden este, csak az uni-t nem tudom ingzsebbe hordani és csúnya nagy tégla, na meg túl gyorsan lemerül.:)
Egyébként minden media library át van kötve regből az sdkártyára így nincs velük gond. majd átmókolom a HD2-n is. -
#1247 MyPhone-t használod? Szerintem nagyon baba. Az Uni-don felsyncelsz mindent akár 3G-n, HD2 hazahoz, pár katt és ott van minden (névjegyek, naptár, jegyzetek, smsek, böngésző kedvencek, képek, videók, zenék, doksik). -
#1246 Nem beszélve arról, hogy google-n keresztül meg tudok syncronizálni mindent a WM-re.. a saját zsebplatformján meg nem? vicces... -
#1245 "de androidban nagyobb a potenciál."
Imádom mikor valaki ezzel jön. Most vesz telót nem másfél év múlva :) Nem fejlesztenek annyit WM-ra? Hát ez pont nem izgat, mindent meg tudok csinálni rajta ami nekem kell.
Az meg hogy mennyit gondolkodik a WM...kipróbáltad már ezt a Snapdragon+576MB RAM párost? Durván gyors.
Van még egy ami miatt én nem szeretem az Androidot, ez pedig a Google. Ezek már többet tudnak rólam mint a legtöbb ismerősöm... -
#1244 Tudsz outlookal is szinkronizálni, csak pl a találkozók kategóriái elvesznek, mert más a tárolási logika.
Oda-vissza szinkronizáció sem biztos, hogy olyan gördülékeny (bár erről nincs tapasztalatom, illetve nekem néha képes az ActiveSync is megbuzzanni).
WinMo pedig azért jobban hajlamos a "gondolkodásra" :) -
#1243 Változtassam meg a szokásaim, mert megváltozik a kommunikációs eszközöm??
Bullshit. Asszem marad a HD2. -
#1242 Desire
Most kb egy szinten vannak, de androidban nagyobb a potenciál.
Az új, innovatív webes szolgáltatások (pl az egyik leghasznosabb: Dropbox) is ájfónra meg androidra jönnek ki, winmo senkit nem érdekel.
Wm7 irány se szimpi.
Egyedüli ami gyengébb, az az outlook szinkronizáció. Erre megoldás lehet, áttérni gúglira, csak sajnos jelenleg még nincsenek teljesen egy szinten vele. Talán ez az egyedüli fájó pont (jelenleg) -
kn00bis #1241 Nekem olyan 4 hónapja van meg a HD2-m, sokat vacilláltam azon hogy várjak-e inkább egy android telót, meg mondták azt is páran, hogy túl nagy a kijelző, én egyet mondok örülök hogy HD2 mellett döntöttem :) Biztosan jó a desire is, de én most is HD2 mellett döntenék, winmo-t lehet fikázni de nekem semmi bajom nem volt vele, nem vagyok nagy telómágus mégis tökéletesen testre tudtam szabni, pöpecül működik minden rajta, a kijelző méretéről meg csak annyit, hogy az átlagos méretű kezemmel teljesen könnyen tudom kezelni egy kézzel is.
De szerintem bármelyik teló mellett döntesz 100%-osan elégedett leszel vele, mert a HTC az HTC :))) -
#1240 En a desire-t vennem, mert a windows mobile akarhogy is tuningoljuk, csak windows mobile marad. Az android szamomra egyszeruen kenyelmesebb, egysegesebb feluletet nyujt, pedig 4 evig hasznaltam wm-os eszkozt :] -
#1239 Igaz, sok különbség nincs a kettő között...