5079
-
#1358 Köszi. Remélem minnél hamarabb kidobják rá a 2.1-et legalább.(nemint ha nem lennék evel megelégedve )Énis soakt vaciláltam hogy HTC Desire-t vegyek.Nemtudok rá rosszat se meg jót se mondani mivel nemvolt a kezembe de az X10 idáig nagyon jó, gyorsaság szempontjából is szerintem kiváló, a képeknél vagyis a galeria nézegetésnél venni észre egy kis lassulást ha egy kicsit gyorsan váltogatok a képek között. de programok terén nagyon gyors .Én Nokia N95 8GB os ról váltottam és ez mellette ultra gyors. aval időbe tellet még a menüt is előhozni :D -
#1357 miben jo a galaxy s?
nekem a Magic mellett pixonom van sanyó hát szép-szép de Htc-vel összemérhetetlen... -
#1356 Hi. EVO 4G: total belezugtam. Meg vacilalok kozte es a Galaxy S kozt... :)
-
#1355 Sziasztok!
Sok érv van HD2 mellett Desire mellett.Azt kell figyelembe venni,hogy HD2 6.5WM van és frissítés már nem jön rá...win7 meg nem lesz kompatibilis visszamenőleg a készülékekre..Androidra meg folyamatosan jönnek ki a frissítések még ki tudja meddig..
-#CILA 2007:X10-hez gratulálok bár HTC párti vagyok én is mint itt sokan mások,a Svédek kicsit ellustultak a frissítéssel a 2.2-t nem azért dobják ki a készülékre,mert jobban néz ki mint az 1.6 vagy 2.1 hanem mert 10x gyorsabb lehet tőle a készülék..
Még én is vacilálok Desire vagy HD2..Viszont júniusban kijön a EVO 4G akkor amellett fogok dönteni ha reális ára lesz.(Külföldi árat 110E Ft-re írták) -
#1354 Dvix az nincs ebben igaza van, de én nemis szoktam rajta filmet nézni.a Fm -el is ugyan ugy vagyok nemhalgatok sürün ráidót.És nekem a 3 főképernyö elég nemhogy még 7. -
#1353 De nincs DivX, FM radio, ezeket mind tudja a Desire (raadasul RDS-es), alapbol 2.1. Jun 23-an pedig 2.2-re lehet frissiteni. Na mind1, kinek mi a fontos, az szamit, elvegre egyedi igenyek vannak :)
#1352: Sense Ui tenyleg egy nagy erossege a HTC-knek. -
#1352 Számomra még egy hatalmas előnye a HTCnek a Sense Ui.
Persze amiket leírtál igazak, nagyon jó telefon. -
#1351 Hello, volt kezemben AMOLED-es telcsi, sok gondolkodás után mégis a X10 et vettem, megmondom mért, A Desire igen jó telefon de hogy amiadt válaszam hogy AMOLED az kevés, 8MP... 1GH proci stb.. megtalálható a X10 ben is. igaz desire csak 5..Mikor kezembe fogtam az x10 és láttam a kijelzőjét azt mondtam hogy nekem ez megfelel és sokkal jobban néz is ki mint a Desire. De ez csak az én vélemyényem.Ja és még nálam azis mérvadó volt hogy nemnagyon csipem az angolt és a x10 be megtalálható a magyar is.Idővel meg ugyis megkapja a 2.1-et nemintha evel az 1.6 al nemlennék megelégedve. -
#1350 Én jobban szeretem a sima kijelzőt mint az AMOLED-et. Zárt térben kontrasztosabb, meg szebbek a színei, de amint kimész vele a szabadba / és süt a nap használhatatlan lesz.
Majd ha megoldják hogy kint is jól olvasható legyen akkor jó lesz, nekem jelenleg a TFT jobban tetszik. -
#1349 Igen, klassz hogy 4", de "csak" TFT-s... Desire uber alles.
-
#1348 A desire-nek nincs magyar, de már megvettem a X10 et és idáig nembántam meg.Mindent eltudok vele intézni. -
csaby14 #1347 szerintem is jobb a htc már csak a multitouch miatt is de am a desire-nek van magyar nyelvű rendszere? -
#1346 Xperia 4 "-os kijelzője odaver
ezt leszámítva Desirét venném -
icoj69 #1345 Szerintem nem kérdés....HTC! -
#1344 Hello mindenkinek, telefont szeretnék vásárolni de nemtudom melyiket vegyem, két darab jöhet számitásba HTC Dersire vagy Sony Ericsson X10. Most au a kérdés melyiket vegyem. -
-
#1342 Hali!
Egy láma kérdésem lenne: ha egy fizetős app-ot használok, azt hogy tudom frissíteni (ha érkezik hozzá update)?
-
#1341 Az igen...
Bár ez a Legend olcsóbb mint a Hero még mindig nem teljesen világos, majd bemegyek a Herommal meglengetem hátha adnak cserébe 1 Legendet és örülnek milyen jól jártak -
#1340 nézz el a telenor oldalára
ott még szánalmasabb a helyzet
pl Desire előfizu nélkül 189900 Ft.
loller... -
#1339 Ezt nem teljesen értem, nézegetem a voda oldalát, hogy mennyibe kerülnek mégis a telefonok előfizetéssel és ilyeneket találok
Hero
Legend
Egyrészt miért ilyen rohadt drága mindkettő ha 2 éves előfizetésről beszélünk? A herot függetlenül olcsóbban megkapom. Másrészt miért olcsóbb a legend? -
#1338 Az biztos. És még aszittem én vagyok a kemény, hogy laptopcsere előtt 2 hónappal már tájékozódni kezdek :D -
#1337 Oké. Még karácsony messze van :DD -
#1336 SMS-ekre meg URL-ek beírására nekem is teljesen elég, de egy hosszabb formális e-mail megírása óriási nyűg szerintem. Míg mondjuk egy TP2-vel alig várod hogy jöjjön valami amire válaszolni kell :D Az a bill nagyon ott van.
Mivel a laptop mindig velem van ezért megvagyok, de legközelebb qwerty-set veszek. -
#1335 Eddig még csak Nexus-on van, de a következő a Droid/Milestone lesz.
Desire-re még egy hónap, szal a Legend nem holnap kap, ha egyáltalán.... -
#1334 Universalnak tökéletes qwerty-je volt, de hihetetlen gyorsan meg lehet szokni a HD2-n is a képernyőn gépelést.
Már csak magyar karakterkészlet kell hozzá. -
#1333 Aham, mindekitől kérdezem,hogy esélyes,hogy kap majd Android 2.2 és további verziókat?:D -
#1332 aha most töltöm le megnézem mit tudok kihozni aztán jelentkezek ^^ -
#1331 igen de én a kijelző felbontásának a felében futtatom,hogy ne egyen annyi memóriát
-
#1330 privát ment
iGO 8.3.4.117940 (Nov 3 2009)
ez elég új... -
#1329 hmm itt azt írja hogy diamondhoz mert ugye a touch pro végülis az csak 3 cucc kell... -
#1328 izé nem tudod azt az oldalt ahol le lehet szedni igo8at? mert ami most van rajta valamit elkúrtam és nem indul el :D régi meg már nincs meg -
#1327 Milestone -
#1326 aha kösz ^^ mindjá nézem sikerüle szuperálni
-
#1325 dián nekem nincs SD
neked ez lehet:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8" -
#1324 Storage Card? -
#1323 memória kártya milyen elérési úton van? -
#1322 igo8ban pedig:
port:4
Adatátv.seb..: 57600
ezzel nekem gond nélkül megy az igo8 az Amigo és a Primo is -
#1321 a sys.txt -legyen ez:
(elérési útvonal értelem szerűen lehet más)
[folders]
app="Internal Storage/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
resolution_dir="240_320"
vga=0
[debug]
max_memory=23000000
reserve_memory=3000000
disable_outlookpoi=1
[rawdisplay]
stretch=1 -
#1320 Lehetseges amugy, hogy egy normalis felbontasu kijelzon en is jobban toleralnam a kepernyo billentyuzetet, de eddig nem volt a kezemben huzamosabb ideig ilyen keszulek. De egeszen biztos, hogy meg igy is eleg sokaig tartana megszoknom. Izlesek es pofonok :D -
#1319 Nekem tokeletesen jo a kepernyo bill, eddig nem ereztem hianyat a fizikai qwerty-nek, es egy kis upgrade-del a gyari bill. szepen feltuningolhato, sokkal jobb lesz, tobbet fog tudni.
Nekem nagyon bejon, hogy a gepeleshez nem kell semmifele erot kifejteni, eleg csak lazab megerinteni a screen-t.
Persze ha nem erzi az ember a billenttuket, nagyobb az esely a felregepelesre, de a javitas-beiras viszont gyorsabb sztem.
Kinek mi jon be