5079
htc_one_banner_1.jpg
  • pisti2216
    Köszi. Remélem minnél hamarabb kidobják rá a 2.1-et legalább.(nemint ha nem lennék evel megelégedve )Énis soakt vaciláltam hogy HTC Desire-t vegyek.Nemtudok rá rosszat se meg jót se mondani mivel nemvolt a kezembe de az X10 idáig nagyon jó, gyorsaság szempontjából is szerintem kiváló, a képeknél vagyis a galeria nézegetésnél venni észre egy kis lassulást ha egy kicsit gyorsan váltogatok a képek között. de programok terén nagyon gyors .Én Nokia N95 8GB os ról váltottam és ez mellette ultra gyors. aval időbe tellet még a menüt is előhozni :D
  • tomasz18
    miben jo a galaxy s?
    nekem a Magic mellett pixonom van sanyó hát szép-szép de Htc-vel összemérhetetlen...
  • Solten
    Hi. EVO 4G: total belezugtam. Meg vacilalok kozte es a Galaxy S kozt... :)

• tomasz18
    Sziasztok!
    Sok érv van HD2 mellett Desire mellett.Azt kell figyelembe venni,hogy HD2 6.5WM van és frissítés már nem jön rá...win7 meg nem lesz kompatibilis visszamenőleg a készülékekre..Androidra meg folyamatosan jönnek ki a frissítések még ki tudja meddig..

-#CILA 2007:X10-hez gratulálok bár HTC párti vagyok én is mint itt sokan mások,a Svédek kicsit ellustultak a frissítéssel a 2.2-t nem azért dobják ki a készülékre,mert jobban néz ki mint az 1.6 vagy 2.1 hanem mert 10x gyorsabb lehet tőle a készülék..

Még én is vacilálok Desire vagy HD2..Viszont júniusban kijön a EVO 4G akkor amellett fogok dönteni ha reális ára lesz.(Külföldi árat 110E Ft-re írták)
  • pisti2216
    Dvix az nincs ebben igaza van, de én nemis szoktam rajta filmet nézni.a Fm -el is ugyan ugy vagyok nemhalgatok sürün ráidót.És nekem a 3 főképernyö elég nemhogy még 7.
  • Solten
    De nincs DivX, FM radio, ezeket mind tudja a Desire (raadasul RDS-es), alapbol 2.1. Jun 23-an pedig 2.2-re lehet frissiteni. Na mind1, kinek mi a fontos, az szamit, elvegre egyedi igenyek vannak :)

#1352: Sense Ui tenyleg egy nagy erossege a HTC-knek.
  • jazzy
    Számomra még egy hatalmas előnye a HTCnek a Sense Ui.
    Persze amiket leírtál igazak, nagyon jó telefon.
  • pisti2216
    Hello, volt kezemben AMOLED-es telcsi, sok gondolkodás után mégis a X10 et vettem, megmondom mért, A Desire igen jó telefon de hogy amiadt válaszam hogy AMOLED az kevés, 8MP... 1GH proci stb.. megtalálható a X10 ben is. igaz desire csak 5..Mikor kezembe fogtam az x10 és láttam a kijelzőjét azt mondtam hogy nekem ez megfelel és sokkal jobban néz is ki mint a Desire. De ez csak az én vélemyényem.Ja és még nálam azis mérvadó volt hogy nemnagyon csipem az angolt és a x10 be megtalálható a magyar is.Idővel meg ugyis megkapja a 2.1-et nemintha evel az 1.6 al nemlennék megelégedve.
  • GregSB
    Én jobban szeretem a sima kijelzőt mint az AMOLED-et. Zárt térben kontrasztosabb, meg szebbek a színei, de amint kimész vele a szabadba / és süt a nap használhatatlan lesz.

Majd ha megoldják hogy kint is jól olvasható legyen akkor jó lesz, nekem jelenleg a TFT jobban tetszik.
  • Solten
    Igen, klassz hogy 4", de "csak" TFT-s... Desire uber alles.

• pisti2216
    A desire-nek nincs magyar, de már megvettem a X10 et és idáig nembántam meg.Mindent eltudok vele intézni.
  • csaby14
    szerintem is jobb a htc már csak a multitouch miatt is de am a desire-nek van magyar nyelvű rendszere?
  • desigo
    Xperia 4 "-os kijelzője odaver
    ezt leszámítva Desirét venném
  • icoj69
    Szerintem nem kérdés....HTC!
  • pisti2216
    Hello mindenkinek, telefont szeretnék vásárolni de nemtudom melyiket vegyem, két darab jöhet számitásba HTC Dersire vagy Sony Ericsson X10. Most au a kérdés melyiket vegyem.
  • Solten

• Blasta
    Hali!
    Egy láma kérdésem lenne: ha egy fizetős app-ot használok, azt hogy tudom frissíteni (ha érkezik hozzá update)?
  • jazzy
    Az igen...

Bár ez a Legend olcsóbb mint a Hero még mindig nem teljesen világos, majd bemegyek a Herommal meglengetem hátha adnak cserébe 1 Legendet és örülnek milyen jól jártak
  • desigo
    nézz el a telenor oldalára
    ott még szánalmasabb a helyzet
    pl Desire előfizu nélkül 189900 Ft.
    loller...
  • jazzy
    Ezt nem teljesen értem, nézegetem a voda oldalát, hogy mennyibe kerülnek mégis a telefonok előfizetéssel és ilyeneket találok
    Hero
    Legend

Egyrészt miért ilyen rohadt drága mindkettő ha 2 éves előfizetésről beszélünk? A herot függetlenül olcsóbban megkapom. Másrészt miért olcsóbb a legend?
  • franc0
    Az biztos. És még aszittem én vagyok a kemény, hogy laptopcsere előtt 2 hónappal már tájékozódni kezdek :D
  • Máté94
    Oké. Még karácsony messze van :DD
  • franc0
    SMS-ekre meg URL-ek beírására nekem is teljesen elég, de egy hosszabb formális e-mail megírása óriási nyűg szerintem. Míg mondjuk egy TP2-vel alig várod hogy jöjjön valami amire válaszolni kell :D Az a bill nagyon ott van.
    Mivel a laptop mindig velem van ezért megvagyok, de legközelebb qwerty-set veszek.
  • franc0
    Eddig még csak Nexus-on van, de a következő a Droid/Milestone lesz.
    Desire-re még egy hónap, szal a Legend nem holnap kap, ha egyáltalán....
  • Bucser
    Universalnak tökéletes qwerty-je volt, de hihetetlen gyorsan meg lehet szokni a HD2-n is a képernyőn gépelést.

Már csak magyar karakterkészlet kell hozzá.
  • Máté94
    Aham, mindekitől kérdezem,hogy esélyes,hogy kap majd Android 2.2 és további verziókat?:D
  • Pepsi Twist
    aha most töltöm le megnézem mit tudok kihozni aztán jelentkezek ^^
  • desigo
    igen de én a kijelző felbontásának a felében futtatom,hogy ne egyen annyi memóriát
  • desigo
    privát ment

iGO 8.3.4.117940 (Nov 3 2009)
    ez elég új...
  • Pepsi Twist
    hmm itt azt írja hogy diamondhoz mert ugye a touch pro végülis az csak 3 cucc kell...
  • Pepsi Twist
    izé nem tudod azt az oldalt ahol le lehet szedni igo8at? mert ami most van rajta valamit elkúrtam és nem indul el :D régi meg már nincs meg
  • jazzy
    Milestone
  • Pepsi Twist
    aha kösz ^^ mindjá nézem sikerüle szuperálni
  • desigo
    dián nekem nincs SD

neked ez lehet:

[folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"
  • Pepsi Twist
    Storage Card?
  • Pepsi Twist
    memória kártya milyen elérési úton van?
  • desigo
    igo8ban pedig:

port:4
    Adatátv.seb..: 57600

ezzel nekem gond nélkül megy az igo8 az Amigo és a Primo is
  • desigo
    a sys.txt -legyen ez:
    (elérési útvonal értelem szerűen lehet más)

[folders]
    app="Internal Storage/iGO8"

[interface]
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    resolution_dir="240_320"
    vga=0

[debug]
    max_memory=23000000
    reserve_memory=3000000
    disable_outlookpoi=1

[rawdisplay]
    stretch=1
  • HiPPoNaX
    Lehetseges amugy, hogy egy normalis felbontasu kijelzon en is jobban toleralnam a kepernyo billentyuzetet, de eddig nem volt a kezemben huzamosabb ideig ilyen keszulek. De egeszen biztos, hogy meg igy is eleg sokaig tartana megszoknom. Izlesek es pofonok :D
  • Blasta
    Nekem tokeletesen jo a kepernyo bill, eddig nem ereztem hianyat a fizikai qwerty-nek, es egy kis upgrade-del a gyari bill. szepen feltuningolhato, sokkal jobb lesz, tobbet fog tudni.
    Nekem nagyon bejon, hogy a gepeleshez nem kell semmifele erot kifejteni, eleg csak lazab megerinteni a screen-t.
    Persze ha nem erzi az ember a billenttuket, nagyobb az esely a felregepelesre, de a javitas-beiras viszont gyorsabb sztem.
    Kinek mi jon be