5079
htc_one_banner_1.jpg
  • HiPPoNaX
    En tuti a Milestone-t valasztanam, mert amiota megvan a Kaiserem el sem tudom kepzelni az eletemet qwerty nelkul :]
  • Pepsi Twist
    kézi gps beállítás

GPS vétel bkeapcsolva
    port auto.
    adatátv. seb.: auto.

és azt írja hogy GPS vevő nem található
  • Pepsi Twist
    hát nem tom valami magyar arc oldaláról töltöttem le IGO8-at de minden automatán van és nem talál semmit :S
  • desigo
    a navi szoftver beállításánál meg kell keresni a portot
    többség magától elvégzi...
  • Máté94
    Nem.
  • Pepsi Twist
    srácok van GPS-em a Touch Pro-ba viszont nem akar jelet fogni... elő kell fizetni valahol vagy mi a helyzet?
  • Máté94
    Arra nincs keret.
  • hzsolt
    htc desire
  • Máté94
    Szerintetek HTC Legend vagy Motorola Milestone?
  • Blasta
    Köszönöm szépen!
  • franc0
    Próbáld ki ezt.
    Nem tuti hogy megy, mert romfüggő lehet.
  • Blasta
    sziasztok
    egy ismerosom Touch pro 2hoz kers skype klienst
    tudnatok ebben segiteni, honnan tudja letolteni?
    elore is koszi
  • jazzy
    A full verziós Documents to Go-val lehet szerkeszteni is.
  • Blasta
    Androidra van normális Office már?
    Tudtommal csak olyan verzoó van amivel meglehet nyitni a file-okat, de szerkeszteni nem lehet.
  • franc0
    Na nem tudok szerkeszteni, szóval:
    Teljesítmény: én egálra adom
    Internet: nálam HD2
    Alkalmazások: Desire
    Játékok: Desire
    Üzemidő: HD2 (meglepő, de igaz)
  • Bucser
    Egészségedre.
  • franc0
    Mi nem leszóltuk a Desire-t, csak más az erőssége :)
    (figyelek ám:)
  • franc0
    Ha a net lenne a legfontosabb, hótziher hogy a HD2-t venném. Amit linkeltél ott még a gyári böngésző van a HD2-n (asszem Opera 9.7). Az Opera Mobile 10 ezerszer jobb.

Azt meg értem én, hogy vannak alternatívák navira meg irodára Androidon, de elmaradnak a WM szintjétől. A lényeg hogy az a kevés app amit használok az legyen a lehető legjobb.
    Ezért nem hat meg a WM folyamatos temetése. Engem aztán egyáltalán nem érdekel hogy az elkövetkező pár hónapban kijön Androidra 50ezer számomra full haszontalan app.
    Az asztali részről meg annyit hogy Mac-em van már jó ideje, de a következő már nem lesz az.
  • tomasz18
    MS softverek...a Microsoftnak már jó rég leálldozott akár gépen/telón mert a 10.4 linux vagy Mac osx leopard is már felhasználó barátabb mint egy windows/fagyások,kompatiblitás és még lehet sorolni..
    amúgy FARANCO Office,igo8,sygic,Dalvic,GoogleMap/használható navig./ ugyan úgy van Androidra én is azt használom...
  • tomasz18
    Most legolcsóbban itt Tb-n 128k.
    Nekem a készülék internetezésre kell,és nálam fontos a sebesség,ne tördelje az oldalt össze vissza mikor görgetek..
    ez még mindig a desire mellett tart engem:
    Desire vs HD2 Net teszt.
  • franc0
    Tök felesleges azon testelni melyik a jobb. Mindenki azt veszi ami neki jobban tetszik. Aztán legfeljebb eladja és vesz egyet a másikból is. Nálam az igo8 és a fasza natív Office már alapból dönt a WM javára. De azért majd veszek egyszer valamilyen Androidot is.

Amúgy a legolcsóbb HD2 amit tudok 121K (partnerogsm), Desire-ből meg 115K (már elfelejtettem hol, prohardveres Desire topikban megmondják). A normális párhetes használtak mindkettőből 100-ért mennek.
  • Bucser
    Szerintem 1-2 hónap és lesz Droid a HD2-re. eléggé előre jár már a portolás ha jól tudom már csak egy Multitouch driver kell nekik rendes.

Linux kernelt már sikerült rátölteni és futtatni.
  • desigo
    Sprint HTC EVO 4G unboxing and initial impressions

• desigo
    137 a HD2
    123 a Desire

Azért csak drágább a HD2 még ha kevéssel is.
    HD2-nek brutál szép a kijelzője.Nem tudom melyik mellett döntenék de talán az Android miatt a Desirét venném.
  • Bucser
    Próbáltál már amoled-et napfényben? Sötétben és helységben gyönyörű képe van, de utcán?

"marketen sztem több alkalmazás mint windowsra "

És ebből mennyi kompatibilis az M$ üzleti szoftvereivel?

Frissítsé win7-re annyi ideig tart majd mint frissítni tartott az 5.0-ával megjelent Universalomat 6.5-re. Semeddig.

Sőt valszeg lesz HD2 is droiddal (thnx xda-dev)... akkor inkább várok erre mint a Desire-re 130-ért...
  • Bucser
    Tessék Okoska

Mellesleg pont HD2 lesz holnaptól a kezemben.
  • tomasz18
    Igazad van,130e van HD2..viszont ugyan ennyibe több memória van a telóban,am-oled kijelző,marketen sztem több alkalmazás mint windowsra lenne/ingyenes/,gyorsabb,és nem utolsó sor ugye a frissítés 6.5 után már win 7van..
  • tomasz18
    igazából az N1 és a Desire ugyna úgy bejön viszont a Magicam is trackballos és nem egy jó konstrukció sztem optikaitól többet várok..
    Megnyomkodni nem tudom saja tatabányán nem nagyon járkálnak ilyennel a zsebükbe az emberek:D:D és köszönöm a bíztató választ:D
  • tomasz18
    mutass nekem egy oldalt légyszíves ahol 130ba van HD2..
    No meg lehet nem adnál érte 130-at mert nem teheted meg..Most is androidom van ezután is szerintem maradok ennél a rendszernél..de várom a HD2ről a linket..
  • Bucser
    130?... Hülyeség.. a HD2 van annyiban ne viccelj már...

Desire-ért nem adnék 110-nél többet.
  • Blasta
    Hogy a rákban érne meg egy ilyen műanyag kis dobozka százharmincezret??????????
    Még a felét sem éri meg nekem egyetlen telefon sem sajna, de ha neked van rá ennyi pénzed, hát hajrá, a Desire elég jó.
  • desigo
    ennyiért persze,hogy megér
    nyomkodd meg valahol élőben és ha tetszik akkor hajrá
    N1 alig tér el valamiben (trackball,design) és drágább is,de ha az tetszik akkor azt vedd
  • tomasz18
    130ezer forintot megér a Desire nem?megteccett nagyon gyors,szép,nagy a kijelzője,és sztem jobb mint egy nyálfón...vagy nexust vegyek?
  • tomasz18
    Áhh letettem róla eladom a Magicem és veszek egy Desire-t nyáron...azzal már talán jól járok..
  • Blasta
    Annyi a különbség, hogy a G2-re a T-mobile saját 1.5-ös Andoridját pakolta, amit sokkal nehezebb frissíteni, szimpla HTC-s ROM-ot nem lehet rátenni olyan egyszerűen (ha a HTC kiad egy frissítést a Hero-hoz, szépen megkell várni, amig a T is kiadja a saját verzióját a G2-höz).
    Ha teheted inkább sima Hero-t vegyél.
  • Blasta
    technikailag semmiven
  • tomasz18
    Sziasztok!!!
    T-mobile G2 az miben különbözik a sima HTC Hero-tól?
  • desigo
    Új HTC kódnevek - Glacier, Vision, LED, Hengshan, Huashan

• Blasta
    sztem nem kap 2.1-et soha, maximum-esetleg 2.2-t, azzal elég tetemes gyorsulást lehet remélni, videót is láttam arról, hogy Hero-n 2.2őt futtatnak és elég kellemes volt
  • benkoszabi
    Szerintetek ha a Hero megkapja a 2.1-et, mennyire fog begyorsulni? Nem volt még szerencsém a készülékhez, de több helyen is úgy aposztrofálják, hogy hiába jó meg minden, de az 528Mhz-es profi miatt elég lassúcska olykor.

Csak azért, mert vagy Hero (használtan) vagy a megjelenő Wildfire (újan)