5079
-
#1398 HTC evo nincs Magyarországon miután 4G hálózat sincs.Anélkül meg sok értelme nincs. Hogy az-e a legjobb HTC megoszlanak a vélemények:) -
#1397 HTC EVO a legjobb HTV készülék most?! Nem vagyok benne annyira a témába... Lehet már kapni MO-n? Mennyibe kerül? ;) -
#1396 -
#1395 Sokat vaciálok teszt videókat nézek,Desire "dofight" Hd2 párosról megkell mondani nehéz döntés előtt állok HD2 nagyon megnyerő a szép 4.3" mosolyával de a háttérben meglapul a WM6.5 és a TFT kijelző..akárhogy nézem egy Am-oled kijelző kevesebbet szipkáz..igazábó nem tom melyik a jobb.telefont én mindenre használom Internet,játék,kamera,gps mindenre.És a nagy gondom nem fogtam semelyiket kézben segítsetek dönteni :D :D -
#1394 Én is néztem Solten épp ma ezt a vidit a telón,hát meglepődtem nekem a samsungal az az ellenvetésem támad hogy ráhúzott a samsung egy sajátos felületet az androidra és a samsung sose volt arról hírás hogy az őő softverjük über kompatibilis lenne minden téren..
Oké a cortex proci meg a triakle 90millio lesz meg super oled,nekem van itthon Lg arena,sanyó pixon és ráhúzott "rendszer" nem teccik java alap de kitudja micsinálnak a sárgák az androiddal..
-
#1393 -
#1392 Persze, hogy tudod, miért ne tudnád. Ha kártyafüggetlen telefont vásárolsz, azt a világ bármely pontján tudod az ott vásárolt kártyával használni (feltéve ha támogatja a GSM 900/1800/1900 Mhz-es hálózatokat, de ezek közül manapság minimum egyet majdnem minden készülék és hálózat támogat, az USA-ban meg pláne). -
#1391 Köszönöm a válaszokat mindenkinek, Greg lehet félreértettél, nem fogalmaztam egyértelműen:
Mindenképpen itthon akarok az indulás előtt venni készüléket, és azt magammal vinni kint használni, wifi hotspot esetén gondolom működnek a telók, mármint az internet web skype mail része.
Arra lettem volna kíváncsi, hogyha egy független telóba kint veszek egy feltöltős, prepaid előfizetést, akkor azt tudom-e használni az itthon vásárolt készülékkel? -
#1390 HTC-re is van iGo ám, én a hirómon használom szépen. -
#1389 Kezdjük ott, hogy USA-ban jelenlegnem tudod megvenni kártyafüggetlenül az iPhone-t, csak 2 éves hűséggel, vagy kérheted a hűség türlését + pénzét de akkor már mindjárt nem 80e lesz az ára a telefonnak, hanem $5-600... ebben sajnos nem vagyok naprakész, nézz neki utánna, szerintem úgy van ahogy most leírtam.
Lehetséges hogy az új telefon bejelentésével ez változni fog, pletykálnak arról hogy több szolgáltatónál is kapható lesz, lehetséges hogy fogják kártyafüggetlenül is árulni, de akkor ne számíts 80e Ft-os árra, minimum 100-120e lesz.
Szóval mindenféleképpen várd meg mit jelentenek ne jövő hétfőn.
1. Tudod. Vannak kint is GSM-es szolgáltatók.
2. Letölthető tudtommal mindkét telefonra, és minden működik rajtuk.
3. iPhonera van iGo, HTC-re még nincs. Én használtam már haver telefonján, teljesen jól működik. Érdemes a TomTom autós tartóját megvenni hozzá, mert az tartalmaz egy extra GPS chipet, sokkal pontosabb lesz tőle a navi.+ fasza a kihangosítója is. Kint tuti sokkal olcsóbban meg tudod venni mint itt EU-ban.
pozitívumok
- Kamera jelenleg Legendben jobb, az új szifonban viszotnt új kamera lesz szintén Flashel.
- Amoled-nek vannak előnyei és hátrányai is. Beltérben használva sokkal szebb a képe. Kontrasztosabb, jobbak a színek rajta. Kint, napsütésben viszont szinte semmit nem látni rajta. Összességében nekem még jobban tetszenek a hagyományos kijelzők emiatt.
- Álumínium - az új szifonnak is alumínium háza lesz. Nem teljes unibody mint a Legendnek, de minőségibb lesz a jelenlegitől.
- iPhone OS4-ben is lesz multitasking.
- Flash nincs, hivatalosan nem is lesz. Fél megoldások vannak (gúglizz rá a cloud browse-ra)
- Teszreszabhatóságban egyértelműen az Android nyer.
negatívumok
- Nem drágább mint az iPhone. Olcsóbb.
A többi amit írtál az valid :)
Konklúzió talán az lehet, hogy mindenképp várd meg mit jelent be az Apple hétfőn, mert sok minden múlhat rajta. -
#1388 Nem 110e a Legend sem ha körülnézel. -
#1387 Sziasztok!
Egy tengerentúli utazás miatt (Július 3 hét USA) gondolkozom egy smartphone beszerzésén (jelenlegi teló SE 750d 5 éves…:D). 2db készüléken gondolkozom, iPhone 3gs ill. HTC legend. Annyi bizonyos hogy megvárom még a jövőheti Apple wwdc bejelentést és utána döntök ill. lehet picit a legend árát is lenyomhatja a soron következő Apple teló. Kérdéseim:
1. Kint az USA-ban, ha veszek valamilyen feltöltős előfizetést azt fogom tudni használni a készülékkel? (GSM/3G rész működik kint az USA-ban kinti előfizetéssel?)
2. Skype letölthető rá? Reptéren pl. wifi-n keresztül skype chat, esetleg voice chat működik?
3. Látom létezik hozzá iGo navigációs rendszer, használja valaki közületek? Milyen autós tartót célszerű hozzá vásárolni, amelynél megoldott a szivargyújtós töltés is?
Ennyi ami hirtelen eszembe jutott.
iPhone vs. HTC legend:
pozitívumok:
5 megapixel cam + LED flash
Amoled kijelző odaver
Alumínium unibody design nagyon klassz! (MacbookPro 13"-os notim van.)
Android 2.1 multitasking
Browser flash support, DE tuti alapból kikapcsolnám, azonban néha jól jön.:)
Rengeteg beállítási opció, nagyfokú testreszabhatóság.
hátrányok:
Itthon nem lehet vásárolni hozzá app-okat a marketből. :(
Drágább mint az iPhone, 110eft vs. 80eft, igaz nem kártyafüggő a Legend, nincs 2 éves kötöttség.
16GB MicroSDHC kártya vásárlása plusz költség.
Alapból mekkora memóriakártyát adnak hozzá? Szerintetek hol érdemes vásárolni itthon, vidéki kiszállítással?
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett, de szeretném alaposan körbejárni a témát. -
Rasztiman #1386 Üdv. Érdeklődnék valakinek van e vagy volt e HTC Touch2-ja. Nagyon megtetszett csak elött kíváncsi lennék néhány véleményre. Tudom vannak tesztek meg minden, de a több embertől jövő személyes tapasztalatra többet adok :) -
#1385 Nekem is a Legend tetszik de a Desire minden paraméterében jobb
max nincs alu ház -
#1384 LOL, nade mi a baj a Desire-vel?
(vagy mitől olyan jó a Legend?) Nekem mindig is a Legend jött be jobban, de kizárólag a mérete-külseje miatt, nem ismerek semmi olyan tényezőt ezen kívül, ami a Legend felé dönti a mérleget. -
#1383 De tényleg ilyen hirdetés hogy Desire-t adok Htc legendért + ráfizetés? Fura -
#1382 Azért az botrány,hogy lassan olcsóbb a Desire mint a Legend :/ -
#1381 Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni nagyon ígéretesnek néz ki. -
#1380 A sima amoled is iszonyat jó de ez a super amoled tényleg csúcs.... -
#1379 Ja, meg 40 kilo teliszalamit...
Itt az UK-ban leszurkolsz erte elofizuval egy "jelkepes" osszeget, vagy ingye' hozzadvagjak (pl Desire). -
Ronny #1378 180 körül indul a Samsung csodája. Ennyiért már egy korrekt laptopot lehet venni. -
#1377 Lehet, Samsung lesz ebbol... :)
Ez a Super AMOLED besz@ras... Megvarom mit dobbant az Evo, nem surgos egyelore... -
#1376 A szokasos finomsagok: 4" Super AMOLED, 1 GHz-es ARM Cortex-A8, 1.500 mAh, stb. -
#1375 Nade elvileg ez az EVO 4G egy az egyben egy HD2, csak van benne 4G chip is nem? Akkor meg miért merül gyorsabban? -
#1374 Nem igazán probléma. A tartalék aksi kb a tenyeremben elfér. ad abszurdum a tárcámban ha nem extended. Kocsi elbírja táska meg az esetek 90%-ban van nálam ha dolgozok ha szabadidős tevékenységet végzek.
Egyébként HD2 hétvége alatt 10%-alá került mert nem volt nálam töltő (péntek szombat vasárnap). Igaz nem beszéltem rajta 3 órát.
Napközben egész nap rádiót hallgatva vagy MP3-at sd kártyáról kb 50%-ra merül. -
#1373 Ja kapható, amitől jól kipúposodik a hátlap. Tartalék akksit meg cipeld magaddal, és cserélgesd 3 óránként :D Én magamból indulok ki, és mindig minimalizálni próbálom a magammal cipelt cuccok mennyiségét. Utálok nehéz táskával járni a városban. Sőt, sokszor táskát se viszek magammal, rakjam a farzsebembe a + akksit? Esetleg a kulcsok mellé préseljem be az első zsebembe? Ez nem vihar a biliben, egy telefon bírjon már ki egy napot egy töltéssel estétől-estéig.
A techcrunchos arc 3G hálózaton használta a telefont, mert ahol lakik még nincs 4G. Ezért a 4G-t ki is kapcsolta, és így bírt ki 3-4 órát az akksija. 4G-vel max 2 órát bírna. Ez akárhogy is nézzük gyász. -
#1372 Minden telefonhoz kapható 2-4-szeres kapacitású extended battery. Meg tartalék aksi... nem hiszem, hogy ez manapság olyan hatalmas problémát jelent pláne mivel a telóhoz képest fillérekért adják és nem kell újraállítani mindent egy telefonon akkumulátor csere esetén.
SZVSZ ez vihar a biliben. -
#1371 Loller, az EVO 4G normális használat mellett 4 óra alatt lemerül.
Már a Desire is alig bír ki egy napot... egyetértek a cikk írójával: amíg nincs komolyabb fejlődés akksiknál addig nem kéne erőltetni ezt a HW versenyt... -
#1370 Sebaj:9 Akkor majd portolunk rá androidot:) (meg főzött romot) -
#1369 Link
"Microsoft has stated very clearly that Windows Phone 7 represents a complete and total clean break for the platform -- in other words, your legacy Windows Mobile applications will definitely not work out of the box. There are a variety of valid technical reasons for that, none bigger than the fact that WP7S is based on a very specific set of Microsoft developer tools; you simply can't go outside of the XNA / Silverlight sandbox. The company hasn't committed to offering developers any specific tools geared at helping them migrate old apps, but the user interface best practices and underlying architectures are so starkly different that it might not even be technically possible to offer such a tool -- in other words, developers can and should expect to rewrite their apps from the ground up, just has Microsoft has done with the platform itself.
That also means existing Windows Mobile 6.x-based devices won't get official upgrades to Windows Phone 7. Microsoft and its hardware partners were initially less than forthcoming on that issue, giving a series of non-answers that merely muddied the issue -- especially in regard to the HTC HD2, which features a Qualcomm Snapdragon processor and very large capacitive 800 x 480 display, specs that match Microsoft's 7 Series requirements. However, we were finally told at MIX10 that an update wouldn't happen because the HD2 is "not compliant" with the WP7S hardware requirements. If we had to guess, the HD2's old-style button layout is the problem, though we may never get a straight answer from either Microsoft or HTC on the matter. Regardless, the HD2 was the high-water mark for Window Mobile 6.5, and if it isn't making the cut, we doubt any other currently available device is going to either." -
#1368 Adok neked pár linket:
PCWorld
APCMag
Redmondpie
Helyesbítésként az előző posthoz azért sokkal több helyen írják, hogy a specifikáció nem fog megegyezni és nincs upgrade, ez tűnik valószínűbbnek.
Wikipedia -
#1367 Erről még csak találgatások mennek, nem találtam róla hivatalos információt, hogy kapni fog-e updatet vagy nem.
Néhány helyen azt írják, hogy kapni fog, máshol pedig azt, hogy a hardver specifikációja különbözni fog ezért nem kap.
Ismerve jelenleg a HTC-t a bejelentett dolgok is 1 évet késnek, a nem bejelentettek pedig gyakorlatilag halottak. -
#1366 "-WM7 nem fogja támogatni a régebbi készülékeket főzött rom biztos lesz rá de gyári nem fogja támogat..marketing az alapja.."
Honnan van az info? -
#1365 -ez a gond hogy böngészőn múlik..mégis iphone-nal mérik össze a desire-t és bőven veri..
-akármennyire is küszködsz halott platform a 6.5 bekell látni..neked HD2 őd van ismimnek HD2je volt Desireje van és ég és föld/nem első wm platformot telefonja volt/..
-2.2desirere júniban jön ki.
-WM7 nem fogja támogatni a régebbi készülékeket főzött rom biztos lesz rá de gyári nem fogja támogat..marketing az alapja..
-Ez is egy alap gond hogy nem tökéletes..program kell a hibák kiküszöböléséhez.
-6.5wm felhasználók által írt progik vannak de már nem gyártanak platformra progikat..
Egy szó mint száz,halott platform a 6.5 de tudod mit bucser felejtős a téma adja a sors ,hogy neked legyen igazad használd egészséggel a HD2-t -
#1364 "Azt kell figyelembe venni,hogy HD2 6.5WM van és frissítés már nem jön rá...win7 meg nem lesz kompatibilis visszamenőleg a készülékekre"
Azt mégis honnan vetted, hogy HD2 nem lesz kompatibilis winmo7-el?
Winmo6.5-re már van 6.5.1, 6.5.3 is.
Arról nem beszélve, hogy lassan célközelben van az android is rája. (kb fél év addigra nem lesz 2.2 sem Desire-re :D)
"Hallottam olyat a HD2ről hogy nehézkes néhol a gépelés vele nem mindig veszi az érintést"
Baromság. Spec használom aktíva, így semmi bajom nincs vele.
"Meg a neten az oldalt eléggé lassan görgeti és tördeli..sok program esetén behal."
mihez képest görgeti lassan az oldalt meg tördeli? Opera 10 van rá tökéletes minden tekintetben. de vannak más mobil böngészők is amiket kitűnően kezel.
A tördelés dolog és a sebesség csak a böngészőn múlik!!! -
#1363 Hát most beszéltem ismerősömmel(benne van ezekbe a telefonos dolgokban).
-#Solten: egy ideig várnunk kéne az EVO 4G-re előreláthalólag a júniusi megjelenék amerikában hivatalos és itthon hagynálhatalan lesz a sprint szolgáltatás nélkül..
Marad a Desire..
Esetleg nincs eladó Desire Tatabányán? XD -
#1362 Hallottam olyat a HD2ről hogy nehézkes néhol a gépelés vele nem mindig veszi az érintést.Meg a neten az oldalt eléggé lassan görgeti és tördeli..sok program esetén behal.
desire-ről nem hallottam ilyen problémákat..
Igazából júli elején tervezem a vételt de ilyen vagoyk hogy előre elkezdem nézni nehogy szarba tenyereljek..:D -
#1361 Gondolom egyelőre -
#1360 Evo 4G csak CDMA800, CDMA1900 hálózatokon működik... -
#1359 Nokiám soha nem volt de ismijeim körében volt n95 8gb, n97 8gb és szerencsétlen csórikán tetű lassú...
Frissítések szempontjából HTC voksolok