5079
-
#1438 mostanában nem jártam ott
de persze van minden programnak külön topikja ott -
zoli #1437 szia, köszönöm a gyors és hasznos választ, az írt kieg progikat xda-n szintén megtalálhatók? -
#1436 üdv!
FingerKeyboard 2.1 -et használom.Jól bevált.
plusz ezeket a programokat -
zoli #1435 Sziasztok, egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy angol menüs touch diamond-ra hogy tudnék magyar nyelvű billentyűt telepíteni, mert word mobilos keresésnél nagy szükségem lenne az ékezetes betűk megtalálására is, ill ha akad itt a fórumba olyan diamond felhasználó aki tudna nekem segíteni 1-2 hasznos program ajánlásában azt is megköszönném :) -
#1434 készülőben:
HTC Scorpion: 1.5 gigahertz, Android 2.2 -
#1433 helyes
remélem szépen fog fogyni... -
csaby14 #1432 a t-mobile MDA vraio V (htc touch pro 2) tud magyarul?
-
#1431 EVO 4G launch day:
Erdekes hogy nem csak az iTamponert tudnak sorba allni orakat az emberek.. :) Csak itt a media- es egyeb hiszti nincs jelen. Miert? Mert nem kell neki... A HTC keszulekei profi cuccok.
HTC Evo 4G launches to surprising lineups
-
#1430 -
#1429 ? 2.1-es Android van rajta ami nemsokara frissitheto 2.2-re... Android is Linux alapu, valoban, meg a WebOS is. Persze ettol meg teljesen ket kulonbozo op.rendszer...
(kisse leegyszerusitetted, az Ubuntu, Mandriva, SuSE, stb. valoban GNU/Linux kernelre epul de total mas disztribuciok... Android mint mobil OS, csak egyfele letezik ... verzioi: 1.5 (Cupcake), 1.6 (Donut), 2.0/2.1 (Eclair), 2.2 (Froyo)). -
#1428 Adroid meg csak egy név úgy ahogy a Linux a linuxból van Ubuntu,Kubunti,Tux..stb úgy androidból is.. -
#1427 -Grafikus felületre cska nem korlázozódhat mert ahogy néztem alapból rajta lesz egy Samsung Around me program..ebből kifolyólag a Google Compas mode valószínüleg használhatatlan lesz..
-Olvasgatom blogokon Samsung galaxy Spica/nyers android/ hogy divX lejátszó progi használhatalan.Rootolt készüléken főzött rommal működik.. -
Ronny #1426 Elméletileg nem lehet róla lehegeszteni a TW-t, mivel teljesen beágyazták az androidba. Ebből még probléma lehet a későbbiekben, ssmerve a Samsung hozzáállását a frissítésekhez. -
#1425 De ezen Andriod fut, a Samsung sajat cucca mindossze a grafikus feluletre koncentralodik... Olyan mintha a windozodra' szerkesztenel egy sajat temat... Nincs semmifele inkompatibilitas. -
#1424 Értem, köszi. -
#1423 A kompatibilitási dolog csak egy feltevés részemről,és tapasztalat(nem okos telók felől),példa:a gyártó nem akarja,hogy rátegyél egy másik képnézegetőt mert belerak egy olyan nézegetőt amin rajtavan a neve velószínűleg letiltja azon programokat..ez csak egy feltevés.
-Nem szeretném becsmérelni a Samsung-ot de van egy 1éves pixonom és ma viszem 2x garba..elbaszódott már rajta a vaku,most a kijelző érzékelője..régen ugyan ez a 120e kártyafüggetlen kategória volt..
Én úgy vagyok sztem ne csábítson el a hardver pár hó jön HTC EVO és ha elakarnád adni mondjuk amit megvettél egy HTC-t könnyebb eladni mint egy samsungot tapasztalat.. -
#1422 Amugy ez a EVO 4G is besz@ras...
-
#1421 Ez is ugyanolyan sajat grafikus felulet csak mint a HTC-nel a Sense (ami elvileg eltavolithato csak az alap Androide nem allithato vissza). Ezt a kompatibilitasi-dolgot ezert nem ertem. (bovebben a keszulekrol: link - sorry az offert). -
#1420 40k ért olyat kell kapnod ami szinte új pár hónapos..ismerősömtől 30ért vették meg 1éves telót.annyi különbséggel hogy rootolt volt.. -
#1419 40-ért olyat kellene találnod ami megkímél nem pedig leharcolt
(karcos,horpadt stb...) -
#1418 Köszi a segítséget.:)
Franc0: 40ért télleg fullosat kell hogy kapjak? Miért..? Áltlag ára alacsonyabb mint 40, vagy mi? -
#1417 Mi szkúúúzi :) -
#1416 "A felsoroltak közül mindent használnék, kivéve a navigáció és az e-mail..:)"
LOL, hát akkor te vagy az inverzem, nekem ez a két legfontosabb :)
40-ért már igen fullosat kell kapj, annyiért már én is megválnék a makulátlan példányomtól. Már ha rászorulnék, mert amúgy eszem ágában sincs. :D
Az elején biztos hogy naponta kell tölteni, majd ha lecsengett a láz ki fog bírni 2 napot is. Ha szar akksival kapnád, 3500 bele az utángyártott, 5000 a gyári. -
#1415 Függ attól milyen hálózattal használja a készüléket ha TFT kijelzős vegye le a fényerőt.wifi/kékfog/gps kikapcs és nem kell folyton nyomkodni és kibírja faszán de igaz elsősorbna akksi minőségétől.. -
#1414 Ez attól függ milyen állapotban van a telefon akkumulátora amit veszel, mert írtad, hogy használt lesz. Meg attól is, hogy mennyit hallgatsz rajta zenét.
amúgy Készenléti idő:
*
akár 285 óra GSM esetén
-
#1413 Rendben, köszönöm..:]
Egy kérdés még az akkuról.. ha nem piszkálom mennyit bír?
Ha kicsit zenét hallgatok rajta, akkor..?:) -
#1412 Szerintem nyugodtan belevághatsz egy PDA-ba ugyanis "gyengébb" telefont nem érdemes venni manapság már fontos hogy egy készülékkel meglehessen csinálni azt amit egy pc-vel..Diamond nem egy túl drága vétel első pda-nak úgyhogy bátran! -
#1411 Ez azért korrekt kép mit ne mondjak..Mo virágzik a futár szolgálat az a kevés is ami van külföldön meg kosárral lehet leszedni a polcokról akészüléket na menj má:D:D ha valaki úgydönt hogy elmegy bevásárolni én is rendelek 3kg Friss érett HTC evo4g-t :D köszi előre is XD -
#1410 egy kosárral kérnék elvitelre xD
-
#1409 Top-5 Features of the htc evo 4g
-
#1408 Hát, használtan 40-45e.
Ennyiért már szó szerint dobálják a Diamondot és jó vételnek is tűnik.. valami baj van vele?:-s -
#1407 itt össze tudod hasonlítani őket
nem mai darab egyik sem
Mennyi az a max összeg amit rá tudnál költeni?
-
#1406 A felsoroltak közül mindent használnék, kivéve a navigáció és az e-mail..:)
Akkor jó választás lenne?
Akksija nem fog hamar lemerülni, ha mondjuk zenehallgatásra használom?
Néztem valami HTC S730-S740et is, azok rosszabbak mint a diamond? -
#1405 Mire szeretnéd használni?
Én telefonálok,bluetooth-ozok,smsezek,emailezek,navigálok,twitterezek,időjárást csekkolok,stopperezek,wifin backupolok,fotózok,operán netezek,PDF-et olvasok,képeket nézek,zenét hallgatok,marketből letöltött programokkal,játékokkal játszok. -
#1404 Sziasztok!
Lenen egy kicsit off kérdésem, de muszáj vagyok feltenni. Ne haragudjatok!
Tudom, hogy itt mindenki HTC fan(semmi bajom vele, sőt..)
telefon vásárlás előtt állok és gondolkodom, hogy veszek egy HTC Touch Diamondot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ki tudom-e használni a PDAt, vagy esetleg vegyek valami mást telefont, ami nem ennyire komoly..?
köszönöm:] -
Ronny #1403 A 4G hiánya még hagyján, de a CDMA miatt nem sok hasznát vennénk. -
#1402 Na HTC HD2 vs WinMo ügyben eztet találtam. -
#1401 Guszta készülék..csak ici pici :D erre a magicem se cserélném le:D -
#1400 HTC Smart - kicsi(t) okos
mobilport írás
-
#1399 Htc Evo június elején debütál de magyarországon 4G hálózat hiányában(sprint) ezt nem lehet túlságosan sokmindenre használni...Szerintem Nyár vége felé kiszedik belőle a 4G-t amúgy valószínűleg a legjobb HTC lesz,8mp kamerája 4,3"kijelző, über nagy akksi,külföldi árat forintban 110e forint körülre mondják...