5079
-
#1478 Ja Herom van. -
#1477 Nos érdekes dolog volt tegnap.
Kiírta a telefon amikor bekapcsoltam a wifit, hogy update available, na mondom de jó biztos lemaradtam a 2.0-ról hivatalos bejelentésről euban, verziószám kiírva le lesz töltve a telefonodra ablabla, recommend wifi abla. Letöltöm, install.
Telefon újraindul, bejön a root, installation aborted és ott marad a root képernyő. Nézem ez mi, semmi, rányomok reboot, elindul, minden a régi. Ha a Home-al együtt indítom bejön a root, ami érdekes, mert a telefon eddig nem volt rootolva, na ez mi? -
#1476 no meg mivel samsung,azért tfónba biztos kapható lesz egyből,és sok embernek lesz ilyenje előfizuval biztos egy HTC meg HTC azért nem sok embernél van ilyen akár 1 desire.. -
#1475 Najó, de egyrészt mire Mo-on elérhető lesz az a telefon, az nem jövő héten lesz, aztán meg mivel totális újdonság az ára is magasabb lesz jóval mint 130e. Szvsz -
Rolesz #1474 Várd meg a jövő hetet, kijön a Galaxy S jobb kijelzővel(nagyobb,multitouch hiba nélkül,elvileg napfényben is lehet majd látni) jobb videófelvétellel(720p@25fps) és DivX támogatással. -
#1473 jajj még azt szeretném tudni nem hivatalos viszonteladótól veszem a készüléket akkor is van rá 2év gyártói garancia..
117e tudnék venni pesten új készüléket.
hivatalostól 130e...melyik legyen?:D -
#1472 valaki tud valami hírt a desire/N1 multitouch hibájának javításáról??
lesz valami megoldás rá?
Amúgy Droid incredible...ezen minden szupi de a hátulja?!Csúnya
-
#1471 HTC Aria review
-
#1470 van.erdemes.en elegedett vagyok vele -
#1469 53e plusz vám, plusz szállítás, plusz magyar kereskedő haszna plusz áfa, szal rögtön 80-90e ről beszélünk... -
#1468 nettó ár....... -
benkoszabi #1467 HTC Wildfire- akartam venni. Azért, mer nem lesz annyira nagyon drága, és a kijelző felbontását leszámítva (nomeg a proci órajelét) alig marad el a nagyobb tesóktól. Viszont ott a kijelző ugye....
Erre meg itt lesz majd a HTC Aria, ami frankón néz ki, a felbontása is jó lesz, és 53.000Ft? Létezik?
URL -
#1466 Bocsesz a kérdésért, tuti volt már, de nem találom a választ:
Tudnátok ajánlani egy fasza free könyvolvasó app-ot az iReader-en kívül, ami HTML formátumot is olvas?
Az iReader-rel nem sikerült könyvjelzőt beállítanom, plusz ha rákeresek egy szóra nem tudom eltűntetni a kijelölést és nem engedi a program elszkrollozni a találatról.
Előre is köszi! -
#1465 HTC vs. Apple: Egy lépés előre
-
#1464 HTC Touch 2 van vkinek?
Érdemes ilyet venni?
Mennyire jó telo? -
#1463 Az autos-szettben biztos van valami ROM/szenzor ami aktivalja.
Mas: Elfogyott a HTC EVO 4G
"Néhány nappal a piaci debütálást követően a Sprint teljes HTC EVO 4G raktárkészlete kiapadt."
-
#1462 Rezisztív kijelzőkhöz való stylustokban pont az a jó,hogy pici és elfér a telefonon belül.
Ez a Dagi bazi nagy.
Rejtett navi menü érdekes,mi kapcsolhatja azt be? -
#1461 -
#1460 Akarod írni, vacillál. -
#1459 nem vacilálok csak kérdeztem,hogy inkább vegyem neten a telót vagy menjek szaküzletbe.. -
#1458 1000 HUF nem lehet tetel, ha 2 ev gyartoi garanciarol van szo... -
#1457 Komolyan 1000 forinton vacilálsz?? -
#1456 Olvasgatom hogy mik vannak manapság..Szal akkor csak hivatalos viszonteladóktól szabad venni a készüléket?Itt tatabányán is van egy telefonos üzlet a plázában 128k mondott a Desire-re a gyerek..merjem itt megvenni vagy inkább rendeljem 1000 forintal drágábban Speedshopból vagy edigitalbol? -
#1455 -
#1454 Hatalmas siker a HTC EVO 4G -
#1453 hivatalos viszonteladók -
#1452 GSMline? -
#1451 XXL GSM-el voltak már problémák nem egyszer.Ki tudja honnan szerezték be a telefont.
Az viszont elgondolkoztatható,hogy csak T-s simmel jelentkezik a probléma,más szolgáltató kártyájával nem.Ez olyan mint ha a kocsimnak csak akkor lenne baja ha a Shellnél tankolok.
A szerviz viszont lehetett volna gyorsabb is.Nem kellett volna ennyit szenvednie.
Kamu duma,hogy nincs alkatrész.
Vásárolni szigorúan csak hivatalos viszonteladóktól szabad két év gyári garanciával.
Ha már a 0 perces használt trükközés megy ki tudja mivel okoskodik még az eladó.
hivatalos viszonteladók:
Speedshop,Motoker,Extreme digital,Pannon (Telenor),Vodafone -
#1450 Ezt ma reggel olvastam, picit elbizonytalanodtam, t-mobile-os tulajok írhatnának tapasztalatot ezzel kapcsolatban:
http://homar.blog.hu/2010/06/07/senki_nem_vallalja_a_felelosseget_a_hibas_telefonert -
csaby14 #1449 a t-mobile mda vario V-ön (touch pro 2) is sense van vagy azt a t kiszedte és belerakot valami szarabbat? -
#1448 Jahh, értem :)
Nekem G2őm van, szal a kurva T-re biztos nem fogok várni, hogy szíveskedjenek kiadni a saját verziójukat OTA, pláne, hogy tele a tököm a G2 beégetett app-jaival, nem tudom frissíteni többek között a Google Maps-ot sem, szal mindenképpen kábeles úton rakom fel a gyári HTC-s verziót.
Szóval akkor egyelőre EU-s készülékekre nem elérhető a 2.1 ugye, maximum főzött romok formájában? -
#1447 Hát ahogy olvastam eddig csak Ázsiában jött ki a 2.1, franc se tudja mi van ott :) Mondjuk valszeg GSM az is így belegondolva, de a lényeg hogy az ázsiai lokalizációjú készülékekre telepíthető.
Az OTA (Over-The Air) azt jelenti, hogy nem kell kábellel a gépre kötni, wifin is frissül majd a rendszer. Nem tom Hero-n hogy van, de pl Milestone-on volt olyan frissítés ami csak kábelen ment. -
#1446 Már rá vagyok zoomolva rendesen, csütörtökön próbálom ki, sajna akkor lesz csaj szabadidőm elegendő.
Viszont azt nem értem amit írtál :)))
Mi az, hogy OTA, meg hogy kell azt érteni, hogy ha megjelenik a GSM verzió? :)
Sorry a láma kérdésekért -.- -
#1445 Jó, hát nem csak nálunk van T-Mobile :)
Nem tudom milyen csomaggal veszed, de nálunk a T-nél 120K a cucc, miközben függetlenül tudok 108-ért is..... -
#1444 Már vártam mikor veszed észre :)
OTA lesz a cucc elvileg, ha megjelenik a GSM verzió is. -
csaby14 #1443 t-nél venném azért írtam a t-mobilos nevét
de még nem bittos hogy ennél a készüléknél maradok ez a keyboard miat tetszik -
#1442 Úgy nézem van 2.1-es HERO Rom.
Jól látom? :) -
#1441 Ha a magyar T-nél veszed akkor igen, ha szürkeimport akkor rá lehet tenni. Szal tud. -
#1440 privát ment... -
zoli #1439 még egy utolsó kérdés, ha belefér az spb-ről :) sikerült találnod tört vagy ingyenes teljes verziót, vagy eredetit használsz?