5079
htc_one_banner_1.jpg
  • jazzy
    Ja Herom van.
  • jazzy
    Nos érdekes dolog volt tegnap.
    Kiírta a telefon amikor bekapcsoltam a wifit, hogy update available, na mondom de jó biztos lemaradtam a 2.0-ról hivatalos bejelentésről euban, verziószám kiírva le lesz töltve a telefonodra ablabla, recommend wifi abla. Letöltöm, install.
    Telefon újraindul, bejön a root, installation aborted és ott marad a root képernyő. Nézem ez mi, semmi, rányomok reboot, elindul, minden a régi. Ha a Home-al együtt indítom bejön a root, ami érdekes, mert a telefon eddig nem volt rootolva, na ez mi?
  • tomasz18
    no meg mivel samsung,azért tfónba biztos kapható lesz egyből,és sok embernek lesz ilyenje előfizuval biztos egy HTC meg HTC azért nem sok embernél van ilyen akár 1 desire..
  • Blasta
    Najó, de egyrészt mire Mo-on elérhető lesz az a telefon, az nem jövő héten lesz, aztán meg mivel totális újdonság az ára is magasabb lesz jóval mint 130e. Szvsz
  • Rolesz
    Várd meg a jövő hetet, kijön a Galaxy S jobb kijelzővel(nagyobb,multitouch hiba nélkül,elvileg napfényben is lehet majd látni) jobb videófelvétellel(720p@25fps) és DivX támogatással.
  • tomasz18
    jajj még azt szeretném tudni nem hivatalos viszonteladótól veszem a készüléket akkor is van rá 2év gyártói garancia..
    117e tudnék venni pesten új készüléket.
    hivatalostól 130e...melyik legyen?:D
  • tomasz18
    valaki tud valami hírt a desire/N1 multitouch hibájának javításáról??
    lesz valami megoldás rá?

Amúgy Droid incredible...ezen minden szupi de a hátulja?!Csúnya
  • desigo
    HTC Aria review

• tiburon26
    van.erdemes.en elegedett vagyok vele
  • Blasta
    53e plusz vám, plusz szállítás, plusz magyar kereskedő haszna plusz áfa, szal rögtön 80-90e ről beszélünk...
  • Máté94
    nettó ár.......
  • benkoszabi
    HTC Wildfire- akartam venni. Azért, mer nem lesz annyira nagyon drága, és a kijelző felbontását leszámítva (nomeg a proci órajelét) alig marad el a nagyobb tesóktól. Viszont ott a kijelző ugye....

Erre meg itt lesz majd a HTC Aria, ami frankón néz ki, a felbontása is jó lesz, és 53.000Ft? Létezik?
    URL
  • Blasta
    Bocsesz a kérdésért, tuti volt már, de nem találom a választ:
    Tudnátok ajánlani egy fasza free könyvolvasó app-ot az iReader-en kívül, ami HTML formátumot is olvas?
    Az iReader-rel nem sikerült könyvjelzőt beállítanom, plusz ha rákeresek egy szóra nem tudom eltűntetni a kijelölést és nem engedi a program elszkrollozni a találatról.

Előre is köszi!
  • Solten
    HTC vs. Apple: Egy lépés előre

• RETROB0Y
    HTC Touch 2 van vkinek?

Érdemes ilyet venni?

Mennyire jó telo?
  • Solten
    Az autos-szettben biztos van valami ROM/szenzor ami aktivalja.

Mas: Elfogyott a HTC EVO 4G

"Néhány nappal a piaci debütálást követően a Sprint teljes HTC EVO 4G raktárkészlete kiapadt."

• desigo
    Rezisztív kijelzőkhöz való stylustokban pont az a jó,hogy pici és elfér a telefonon belül.
    Ez a Dagi bazi nagy.
    Rejtett navi menü érdekes,mi kapcsolhatja azt be?
  • Solten
  • Tetsuo
    Akarod írni, vacillál.
  • tomasz18
    nem vacilálok csak kérdeztem,hogy inkább vegyem neten a telót vagy menjek szaküzletbe..
  • HiPPoNaX
    1000 HUF nem lehet tetel, ha 2 ev gyartoi garanciarol van szo...
  • Blasta
    Komolyan 1000 forinton vacilálsz??
  • tomasz18
    Olvasgatom hogy mik vannak manapság..Szal akkor csak hivatalos viszonteladóktól szabad venni a készüléket?Itt tatabányán is van egy telefonos üzlet a plázában 128k mondott a Desire-re a gyerek..merjem itt megvenni vagy inkább rendeljem 1000 forintal drágábban Speedshopból vagy edigitalbol?
  • Solten
  • Solten
    Hatalmas siker a HTC EVO 4G
  • desigo
    hivatalos viszonteladók
  • jazzy
    GSMline?
  • desigo
    XXL GSM-el voltak már problémák nem egyszer.Ki tudja honnan szerezték be a telefont.
    Az viszont elgondolkoztatható,hogy csak T-s simmel jelentkezik a probléma,más szolgáltató kártyájával nem.Ez olyan mint ha a kocsimnak csak akkor lenne baja ha a Shellnél tankolok.
    A szerviz viszont lehetett volna gyorsabb is.Nem kellett volna ennyit szenvednie.
    Kamu duma,hogy nincs alkatrész.

Vásárolni szigorúan csak hivatalos viszonteladóktól szabad két év gyári garanciával.
    Ha már a 0 perces használt trükközés megy ki tudja mivel okoskodik még az eladó.

hivatalos viszonteladók:

Speedshop,Motoker,Extreme digital,Pannon (Telenor),Vodafone
  • zozo2001hu
    Ezt ma reggel olvastam, picit elbizonytalanodtam, t-mobile-os tulajok írhatnának tapasztalatot ezzel kapcsolatban:

http://homar.blog.hu/2010/06/07/senki_nem_vallalja_a_felelosseget_a_hibas_telefonert
  • csaby14
    a t-mobile mda vario V-ön (touch pro 2) is sense van vagy azt a t kiszedte és belerakot valami szarabbat?
  • Blasta
    Jahh, értem :)

Nekem G2őm van, szal a kurva T-re biztos nem fogok várni, hogy szíveskedjenek kiadni a saját verziójukat OTA, pláne, hogy tele a tököm a G2 beégetett app-jaival, nem tudom frissíteni többek között a Google Maps-ot sem, szal mindenképpen kábeles úton rakom fel a gyári HTC-s verziót.

Szóval akkor egyelőre EU-s készülékekre nem elérhető a 2.1 ugye, maximum főzött romok formájában?
  • franc0
    Hát ahogy olvastam eddig csak Ázsiában jött ki a 2.1, franc se tudja mi van ott :) Mondjuk valszeg GSM az is így belegondolva, de a lényeg hogy az ázsiai lokalizációjú készülékekre telepíthető.
    Az OTA (Over-The Air) azt jelenti, hogy nem kell kábellel a gépre kötni, wifin is frissül majd a rendszer. Nem tom Hero-n hogy van, de pl Milestone-on volt olyan frissítés ami csak kábelen ment.
  • Blasta
    Már rá vagyok zoomolva rendesen, csütörtökön próbálom ki, sajna akkor lesz csaj szabadidőm elegendő.

Viszont azt nem értem amit írtál :)))
    Mi az, hogy OTA, meg hogy kell azt érteni, hogy ha megjelenik a GSM verzió? :)
    Sorry a láma kérdésekért -.-
  • franc0
    Jó, hát nem csak nálunk van T-Mobile :)
    Nem tudom milyen csomaggal veszed, de nálunk a T-nél 120K a cucc, miközben függetlenül tudok 108-ért is.....
  • franc0
    Már vártam mikor veszed észre :)
    OTA lesz a cucc elvileg, ha megjelenik a GSM verzió is.
  • csaby14
    t-nél venném azért írtam a t-mobilos nevét
    de még nem bittos hogy ennél a készüléknél maradok ez a keyboard miat tetszik
  • Blasta
    Úgy nézem van 2.1-es HERO Rom.
    Jól látom? :)
  • franc0
    Ha a magyar T-nél veszed akkor igen, ha szürkeimport akkor rá lehet tenni. Szal tud.
  • desigo
    privát ment...
  • zoli
    még egy utolsó kérdés, ha belefér az spb-ről :) sikerült találnod tört vagy ingyenes teljes verziót, vagy eredetit használsz?