HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha el akarom adni a telefonomat van valamilyen lehetõség arra, hogy mindent töröljek róla (programok stb.) egy egyszerû és gyors megoldással?

Jah Live!

Telefonvásárlás elõtt állok és esetleges tanácsot szeretnék kérni. Még nem volt "okostelefonom", ezért mindenképpen szét akartam nézni a piacon, hogy melyiket érdemes venni, megbízható telefont szeretnék venni. "Normális" méretû tenyerem van, olyan 3,5 - 4,3" közötti kijelzõjû telefonra gondoltam. A 4,8-asok már nagyok számomra. Annyira nem vagyok oda a iphone õrületért, zavar, hogy sok embernél ez az mérce, meg a 250 ezret nem akarok kiadni egy olyan telefonért, ami nem ér annyit.
Két telefonon gondolkodom: One S ill. a Sensation XE Beats Audio. Tudom, hogy a one s újabb, jobb, erõsebb (mindenképpen az s4-es processzorral venném), viszont véleményem szerint a sensation XE-nél szebbet nem találtam, és a hozzá adott beats audios headset is pazar. Teljesítményben mennyire marad el a One S-tõl. Élettartamilag, élményben melyik éri meg egy átlagfelhasználó számára? Minõségileg gondolom nincs különbség a kettõ között, melyikkel tudok szebb képeket készíteni?
Ti melyik telefont ajánljátok?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Bencee7
Akkor nézz youtubeon unboxing videókat, meg olvass el pár tesztet! Ha az angol nem akadály, akkor ajánlom EZT a tesztet! Sok kép + videó, szerintem egyébként is a legjobb smartphone oldal :P Aztán vedd meg :)

Most jut eszembe...hát használttelefonos nincs a közeledben? Azoknál is elõfordul, és ha vmi drágább hely, még lehet új szifont is találsz ott...bemész, érdeklõdsz, biztosan meg tudják neked mutatni :)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

dragon11
egyikben sincs..:s

desigo
http://www.youtube.com/v/so5UnAROwe0&version=3
desigo
Tmobile,Vodafone ?
dragon11
jaja, de itt 3db teló van kirakva.. egy nexus, egy sgs3 illetve egy sgs2..

Bencee7
Ha jól tudom van ott egy Media Markt...mostanában (legalábbis itt a pesti boltokban) ki van rakva az összes csúcsmobil :) Westendbe pl sorakoznak egymás mellett az S2-GNex-Note-S3-OneX-OneS ésatöbbi...még a WP Nokiák is kinn vannak. Ha valahol, hát ott talán meg tudod fogdosni :)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

dragon11
..de miskolc miért ekkora korlátolt, lemaradott szutyok, hogy sehol nem lehet kipróbálni a one x-t ?:(

elitehun
+1
Fényévekkel jobb mint bármelyik iphone. Mondjuk nekem alapból nem tetszik az iphone.
Bencee7
Ne hezitálj, OneX! <#vigyor3> Szerintem szebb, okosabb, nagyobb, 4mag, android. Én nem tudnék widgetek, rendes home+menû külön párosítástól. Plusz a Sense szép, és szintén nagyon okos :) FEHÉRET vegyél!!<#vigyor3>
Én használok iOS cuccot is, és inkább megkeseríti az életem, mint hogy élvezetesebbé tenné...hiányzik a widget, meg a romolás, de a legnagyobb macera az iTunes. Az borzasztó...minden függ tõle, szinkronizálni kell állandóan, és amíg nem tanulsz bele, addig ezzel a cuki szinkronizáció dologgal állandóan letöröl mindent az almádról (tapasztalat) <#idiota> Tudom lehet iTunes nélkül is használni elvileg, de már az a tudat is engem rohadtul idegesít a mai napig, hogy nem tehetem meg (gyárilag), hogy csatlakoztatom a géphez, és pillanatok alatt csak rámásolok valamit...

kifli
jelen pillanatban winphone.
rastaman
vedd kézbe mindkettõt. jobbat nem tudok tanácsolni, majd te eldöntöd neked melyik tetszik.

dragon11
köszi szépen.. Te is vágod a témát.. Neked mi jön be jobban ?

kifli
összehasonlíthatatlan a kettõ. Attól függ, hogy kinek kell a telefon. Valakinek ios, valakinek android, valakinek wp.

Nem fog erre a kérdésre konkrét választ kapni. Mivel egy htc topikban kérded, valószínûleg nem az ios-t javasolják neked az itteniek. Ha jobb lenne az iso szerintük, valószínûleg apple topikba irogatnának, nem ide.
dragon11
picit off.. de Ti nagyon rendes kis szakik vagytok, úgyhogy muszáj megkérdeznem.. NEM FLÉM célból! ez HTC topik!!!

de iOS 6 (iPhone 5) vs One X ? :)

Még1x: nem flém célból!!

Lehetséges, konkrétan a DHD-ról én is hallottam ilyet, de személyes tapasztalatom nincs vele.

Az is biztos, hogy nem árt megismerni az android lélektanát, kicsit állítani a frissítési beállításokon, vagy észrevenni az olyan programokat, amik esetleg lassulást okoznak (nekem ilyen volt pl egy automatikus Bluetooth bekapcsoló program, ami minden kimenõ/fogadott híváskor bekapcsolta, de említhetném az Organizer Widget-et is, ami egyrészt nagyon tetszett, másrészt érezhetõen folyamatosan szinkronizál és nem is lehet ritkábbra állítani).

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

rastaman
nem vettem még észre, hogy akadna a sense. <#wink>

Bencee7
A Legend óta szerintem a Sense pont csak akadozik :\ Pont, hogy nem olyan gyors a 2.1/3.0 óra...Az új 4.0 nagyon bejött nekem, szép is, de DHD-n nem volt éppen gyors, és amit a médiában történõ nyomkodás után tudok mondani, a OneX-en szép és jó, de ott is érezni minimális akadást néha...

De cáfoljanak meg az itt lévõ 1x tulajok :)

A Htc által használt felület (launcher). Egyrészt magának a rendszernek a kinézetét is adja, másrészt sok hasznos dolog van benne (widgetek és stb.) alapból.
Nekem régebbi készülékem van (Legend), ami nem túl erõs hardveresen, de köszönhetõen a jól optimalizált Sense-nek, teljesen zökkenõmentesen fut, akadások nélkül.

Persze van akitõl meg azt hallottam, hogy nem jól optimalizált. Szerintem ez verziónként eltérõ, de van összehasonlítási alapom a Samsung felületével és ezerszer is a Htc-t választanám:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

dragon11
Srácok.. elmagyaráznátok mi az a Sense 4.0 ?:D

illetve jó ez ?

kifli
HD7-et ne vegyél, nem szokásos htc minõség, és hw is gyenge már. Ha wp telefont akarsz, akkor várj egy kicsit, mert fog jönni az új széria minden gyártótól.
Mit gondolsz, HTC One V vs HD 7 ?

Jah Live!

köszi! :)

Jah Live!

dragon11
jaoké.:D

esetleg miskolcon a one x-et hol lehetne kipróbálni ?:)

desigo
Az én telefonom a Vodánál lett véve de nem lett függõvé téve soha.Ezért tudom használni a T-s kártyámmal.
Köszi :)

off: Ha valamilyen hirdetés azt írja, hogy: T-mobilos, de más kártyájával is használható akkor ez mennyire parás dolog? Jelent ezt valamit vagy kb ez olyan, mintha független lenn?

Jah Live!

desigo
One V

Milyen HTC-t tudtok ajánlani 40-50ezer forint kategóriában, használtan?

Jah Live!

papi08
Sziasztok!

Mit gondoltok a HTC RC E190 kódnevû fülhallgatójáról?
Van-e ebben az árkategóriába jobb fülhallgató más gyártóknál?

Köszönöm! :)

13 éve itt. Szép idő.

Erre az egyszerûbb megoldás: Mind a kettõt kézbe kell venni és kipróbálni.
Bencee7
Az ilyen készülékválasztásos kérdések (én legalábbis úgy vettem észre) nem szerencsések a fórumban...mindenki mást mondd. Így a legjobb válasz: mindig az a jó, ami neked tetszik. Alapvetõ különbségek vannak a 2 telefon között. Döntsd el neked melyik kell. Itt egy összehasonlítás, technikai infó alapján. Kérdés, hogy mit szeretnél :)
4" vs 4.7", 2mag 1200mhz-en vs. 4+1 mag 1500mhz-en, háttértártól függõen tárhely, és a legfontosabb: iOS vs Android?

Ezekre a kérdésekre kell válaszolnod, és akkor tudni fogod :)
(szvsz HTC, a nagyobb kijelzõ, a proci, a Sense, romolás, az Android miatt, meg h fehérben rohadtjól néz ki, ellenben (nekem) legalábbis az iPhone buta nyújtott kiadásával)

(vagy nem érzékeli/nem érdekli õket)
GregSB
*a maradék 4.5 millió akinek meg semmi baja nincs a készülékkel...

GregSB
Pár százan panaszkodnak az Apple fórumain, pár ezren nem ott panaszkodnak hanem a boltokban, a maradék 4,5 millió user meg nem szól semmit, csak használja csendben a készülékét.

desigo
A fórumos linkelésednél nem látom a több 100 oldal hozzászólást ellenben azokkal ami a iPhone 5 problémáiról szóltak.
Biztos,hogy vannak gyárilag hibás készülékek mindkét oldalon.
A One X-nél a szoftveres problémákat folyamatosan javítják ugyanis az Android és a Sense is kapja a frissítéseket.
4.0.3-->4.0.4-->4.1
GregSB
Ellenben szar benne a Wifi, az akksi továbbá ezen link alapján melegszik, zsebben tartva random felhív számokat, kopik róla a festés, és könnyen karcolódik a képernyõje is.

Mielõtt nekem esnél: tudom hogy ezen hibák nagy része elszigetelt, kevés készüléken fordul elõ. Ugyanúgy mint a hibák nagy része amiket te soroltál fel a szifonról. Nem úgy kéne beállítani ezeket, mintha az összes készülék ilyen elnne dobozból kivéve.

kifli
sárgulásról szó nem volt (nem áll fent minden darabnál ez a probléma), olvasd el mégegyszer a hsz-t....
dragon11
miért? az új ájfonnak sárgul a kijelzõje, stb ?:o

biztos ez ?:)

desigo
HTC One VX specifikációk

desigo
desigo
+
a HTC nem készít lilás képet,nem pattog a burkolat,használhatsz benne NFCt,Mûködik rendesen a wifi,a dobozból kibontva nem sérült,nem szivárog a kijelzõ háttérfénye,korrekt hangfelismerés van benne magyar nyelvvel,hibátlan navigáció van benne.
rastaman
szerinted egy htc topikban melyiket fogják neked tanácsolni?! <#puszis>

dragon11
neem flémet kelteni jöttem ide.. rég óta figyelem Én a topikot.. de mégis hogy érted ?:P:P

Bencee7
Szerintem egyértelmû mennyivel többet kapsz egy HTC-tõl :)

dragon11
Mi a véleményetek a one X vs iPhone 5 dologról ?:)

desigo
Jockey
sziasztok!

lassan lecserélem a htc desire-m valami frissebre, de addig is lehet kiprobálnék valami másik rom-t vagy frissebbet mint a gyári, mit ajánlatok?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hmm, érdekes, nincs beállítva alapértelmezett, pedig amikor felajánlotta, akkor a chrome-ot választottam, és a linkeket is az nyitja meg (kivéve origo).

desigo
Nézd meg azért,hogy a beállítások/alkalmazások/mind/Internetnél törölve van-e az alapértelmezett beállítás