5079
-
#4759 de most akkor a Butterfly lenyegeben "DROID DNA" mas neven vagy teljesen masik keszulek? csak mert a spec. alapjan lehet Droid DNA is, asszonynak meg arra faj a foga nagyon :D -
#4758 Nem is tudtam hogy ilyet meg lehet nézni náluk :) -
#4757 A Hamarosan kapható készülékek között már rég ott van. -
#4756 Írtam a T-nek hogy lesz-e náluk Desire X, és azt válaszolták hogy 1-2 héten belül megjelenik a kínálatunkban. Így lehet hogy végül erre fog esni a választásom. -
#4755 Hivatalos: hazánkba is érkezik a HTC Butterfly
-
Miguel125 #4754 Üdv! Egy beállítást nem találok HTC Desire X-ben, mégpedig ha rámegyek a telefon ikonra, akkor ott mutatja a sim kontaktokat és Gmail címtár miatt a komplett névjegyzékemet. Tehát minden duplán van. Emberekben be tudtam állítani, hogy csak a Gmail címtárt mutassa. Szerintetek? Ugyanez a helyzet a GO SMS Pro-ban. -
niggger #4753 Sziasztok.A segitségeteket szeretném kérni.Desire S em van nem kér frissitést vagy szoftvert mégis napi 2-3 alkalommal kifagy de magátol ujraindul.Mi lehet a baj? -
#4752 Még 2.3-as android és gyári sense dohogott benne. Lefrissítettem mindent és patent lett! -
#4751 Mi lett a megoldás? -
#4750 Megoldódott! -
#4749 Tiszteletem az Úraknak! :)
Kettő darab kérdésem van:
1. A lányom egy incredible S készüléket hajt. Hívás felvétele után 2-3-4 mp-ig nem hallani a hangját. (Ha ő vesz fel hívást). Mi lehet a probléma?
2. Évek óta SonyE xperiákat nyúzok de most elgondolkodtam egy desire X beszerzésén. Felveszi ez a készülék a versenyt az xperia U, J, Ray kütyükkel?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Rasztiman #4748 Egy Hero, szóval elég nagy előrelépés lenne :D -
#4747 Milyen telefonod van?
Egyébként, kezd kicsit zsúfolt lenne a hd2 részleg xda-n. ha még jön ide a wp8 topik is, egész jól fog kinézni :D -
Rasztiman #4746 Elég erősen elgondolkodtam, hogy lecserélem HD2-re a telefonom :D -
#4745 nem rossz - nem rossz! -
#4744 Nos, új telefon nézegetése jelenleg lefújva :D
A HD2 elpusztíthatatlan :D
Kapott egy uefi bootloadert, és már csak meg kell oldani, hogy a wp8 összes funkciója működjön rajta :) -
#4743 nekem is gondok vannak a gombokkal a Legend-en. Csak az enyémen a bekapcsoló gomb döglődik,meg a középső .Szerencsére CM7-ben(illetve Extreme Legend rom de a cm7-re épül) át tudtam állítani a képernyő bekapcsolását a hangerő gombra.Sajnos úgy láttam,hogy az kettő ami nekem döglődik nem cserélhető. Csak az amit te linkeltél meg a hangerő... -
vass17 #4742 Ezért is nem ragaszkodnék gyári alkatrészhez, hiszen, lehet, hogy a szorgos kínaiak jobban megcsinálják.. -
vass17 #4741 Óriás mínusz a htc-nek, amiért nem volt képes rendes gombokat csinálni. A Legendemnek úgy tűnik, hogy a hangerőgombok után a Menu gombja is egyre nehezebben érzékel. Mivel még nagyon jól kiszolgál a telefon, nem szeretném lecserélni, ezért gondolkozom utángyártott gombok rendelésén, pl: Link
Valakinek esetleg van tapasztalata az ilyenekkel, mennyire lehet rossz minőségű (kétlem, hogy az eredetinél lehet rosszabb:() -
#4740 Sziasztok! Feltettem a 4.1-et. Innentől kezdve nem látja a telefont a snyc manager és a pc sem file kezelőben, sem tc-ben egyaránt. A telóban mikor lehúzom a képernyőn a csatlakozási beállnál csak usb modem beállítások jönnek elő. Valaki tud valamit ezzel kapcsolatban? Előre is köszi. -
#4739 wow gratulálok! -
#4738 Majd írd már meg,hogy milyen aktív napi használat mellett,hogy bírja az aksija.
thx -
#4737 kijelzovel varok egyelore de ma beujitottunk egy "One X+" -t. csudás kis ketyere :D -
#4736 Telefonból csak újat veszek :) biztos ezzel se lenne semmi gond, de nekem kell az hogy én bontsam ki és én használjam először. -
#4735 80-85-ért már van Karitos HTC One S.
Az minden tekintetben erősebb mint a Sensation.
Mobilaréna szerkesztő pont eladja katt
85-re lealkudva szerintem ez megérné... -
#4734 Én is annak vagyok a híve, nem bízok ezekben a gsm boltokban.. csak ugye azért nem mindegy hogy 65 vagy 100 ezer.. amikor amúgy is max 80-at szánnék a telefonra. Még egy kicsit lehet hogy várok, hátha lesz valami karácsonyi akció. -
#4733 Rendes gyári garival lenne érdemes venni mert előfordul alaplap hiba és képernyő porosodás.
A bolti gari csak addig tart amíg a bolt... -
#4732 Akarok venni egy új telefont, mert a több mint 3 éves nokiám már eléggé csere érett :) Gondolkozok hogy mi legyen, t-nél sajnos nem tudok venni semmit mert a like díjcsomaggal semmi értelmeset nem lehet. Így most szétnéztem a gsm boltokban, és azért kérdeztem a garanciát hogy utána lehet-e érdeklődni valahol. Sensation-t akarok venni, az mindegy hogy xe, vagy sima. Xe-nél sok helyen írják hogy minden gyári tartozékkal, közben meg akiket felhívtam ott egynek se volt hozzá a beats füles, volt aki azt mondta hogy már nekik is nélküle szállítják, valamiért kikerült a tartozékokból. Nem baj végül is, mert teljesen elégedett vagyok a sennheiser fülesemmel, csak ha már lehet és nincs nagy árkülönbség akkor azzal adják. Így most ott tartok hogy jó a sima sensation, csak szinte sehol sem árulják gyári garanciával, ahol van ott is 30k többletet jelent a boltihoz képest, az meg már nem éri meg, inkább kockáztatok. A legjobb ajánlat amit találtam az 65k-ért egy új fehér sensation 1 év gsm boltos garanicával, lehet hogy ez lesz. -
#4731 Köszi! -
#4730 A hivatalos átvevőhely Budaörsön a Telemax gsmnél van akik a Foxconnhoz küldik itt belföldön.
Telemaxot hívd fel. -
#4729 ebay, házilag cserélni viszont nem egyszerű!
digitizer néven keresd, és nem mindegy, hogy milyen képernyő van a telefonodban, mert van amelyikhez forrasztani kell, és van amelyik csatlakozós. Illetve van az us tmobilos fajta.
Elvileg csekkolhatod bootloaderből is, hogy neked melyik van.
MicroP(Touch) 0x30 = you have inside the crappy 60H00295 Soldering Version
MicroP(Touch) 0x40 + 0x50 = you have inside the 60H00300 Click On Version -
#4728 nem vagyok benne biztos, de a speedshopra tippelnék.
http://www.speedshop.hu/ -
#4727 Ki végzi most a garanciális htc szervizeket? Van olyan hely ahol megmondják nekem telefonon hogy imei vagy garancialevél sorszám alapján jogosult-e a telefon a gyári garanciára? -
#4726 htc hd2
a kijelzo felett levo vekony uveglap full pokhalosra torott mert lepottyant szegenyke.
valaki esetleg tudna segiteni hol-merre tudok egyet szerezni? -
#4725 grat
használd egészséggel :) -
Miguel125 #4724 Üdv! Tegnap beléptem a klubba! Desire X
(Xperia X8 volt eddig) -
#4723 Sziasztok,lemezmeghajtóként hova kell másolni az új hangfile-okat"csengőhang" mert amiket felrakok ringtones mappába sajnos nem látom a telón:( -
#4722 -
#4721 lol 8-as pont mindent visz! :)
anno én is raktam párszor újra a rendszert... első telepítésnél bootloopba kerültem, azt hittem a hajamat tépem... :D -
#4720 spl pl csak 1x kell a telefon életében, ahogy a radi rom csere is.
Onnantól pedig igazából annyira nem bonyolult :)
Most egy kicsit megbonyolított a datato-ext dolog, de annyira nem vészes :)
Meg mostmár nioncsenek hagyományos értelemben nand romok, mert elvileg sd gyorsabb sokszor mint a nand, így mostmár lehet teljes androidot is odatelepíteni. (nem a régi fajta sd romokra gondolok :))
A dolgokat pedig leegyszerűsítette a hd2 toolkit. Lehet vele magldr-t clk-t telepíteni, meg minden finomság :)