HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah Live!
Két telefonon gondolkodom: One S ill. a Sensation XE Beats Audio. Tudom, hogy a one s újabb, jobb, erõsebb (mindenképpen az s4-es processzorral venném), viszont véleményem szerint a sensation XE-nél szebbet nem találtam, és a hozzá adott beats audios headset is pazar. Teljesítményben mennyire marad el a One S-tõl. Élettartamilag, élményben melyik éri meg egy átlagfelhasználó számára? Minõségileg gondolom nincs különbség a kettõ között, melyikkel tudok szebb képeket készíteni?
Ti melyik telefont ajánljátok?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Most jut eszembe...hát használttelefonos nincs a közeledben? Azoknál is elõfordul, és ha vmi drágább hely, még lehet új szifont is találsz ott...bemész, érdeklõdsz, biztosan meg tudják neked mutatni :)
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Fényévekkel jobb mint bármelyik iphone. Mondjuk nekem alapból nem tetszik az iphone.
Én használok iOS cuccot is, és inkább megkeseríti az életem, mint hogy élvezetesebbé tenné...hiányzik a widget, meg a romolás, de a legnagyobb macera az iTunes. Az borzasztó...minden függ tõle, szinkronizálni kell állandóan, és amíg nem tanulsz bele, addig ezzel a cuki szinkronizáció dologgal állandóan letöröl mindent az almádról (tapasztalat) <#idiota>#idiota> Tudom lehet iTunes nélkül is használni elvileg, de már az a tudat is engem rohadtul idegesít a mai napig, hogy nem tehetem meg (gyárilag), hogy csatlakoztatom a géphez, és pillanatok alatt csak rámásolok valamit...
Nem fog erre a kérdésre konkrét választ kapni. Mivel egy htc topikban kérded, valószínûleg nem az ios-t javasolják neked az itteniek. Ha jobb lenne az iso szerintük, valószínûleg apple topikba irogatnának, nem ide.
de iOS 6 (iPhone 5) vs One X ? :)
Még1x: nem flém célból!!
Az is biztos, hogy nem árt megismerni az android lélektanát, kicsit állítani a frissítési beállításokon, vagy észrevenni az olyan programokat, amik esetleg lassulást okoznak (nekem ilyen volt pl egy automatikus Bluetooth bekapcsoló program, ami minden kimenõ/fogadott híváskor bekapcsolta, de említhetném az Organizer Widget-et is, ami egyrészt nagyon tetszett, másrészt érezhetõen folyamatosan szinkronizál és nem is lehet ritkábbra állítani).
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De cáfoljanak meg az itt lévõ 1x tulajok :)
Nekem régebbi készülékem van (Legend), ami nem túl erõs hardveresen, de köszönhetõen a jól optimalizált Sense-nek, teljesen zökkenõmentesen fut, akadások nélkül.
Persze van akitõl meg azt hallottam, hogy nem jól optimalizált. Szerintem ez verziónként eltérõ, de van összehasonlítási alapom a Samsung felületével és ezerszer is a Htc-t választanám:)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Jah Live!
Jah Live!
off: Ha valamilyen hirdetés azt írja, hogy: T-mobilos, de más kártyájával is használható akkor ez mennyire parás dolog? Jelent ezt valamit vagy kb ez olyan, mintha független lenn?
Jah Live!
Jah Live!
Mit gondoltok a HTC RC E190 kódnevû fülhallgatójáról?
Van-e ebben az árkategóriába jobb fülhallgató más gyártóknál?
Köszönöm! :)
13 éve itt. Szép idő.
4" vs 4.7", 2mag 1200mhz-en vs. 4+1 mag 1500mhz-en, háttértártól függõen tárhely, és a legfontosabb: iOS vs Android?
Ezekre a kérdésekre kell válaszolnod, és akkor tudni fogod :)
(szvsz HTC, a nagyobb kijelzõ, a proci, a Sense, romolás, az Android miatt, meg h fehérben rohadtjól néz ki, ellenben (nekem) legalábbis az iPhone buta nyújtott kiadásával)
Biztos,hogy vannak gyárilag hibás készülékek mindkét oldalon.
A One X-nél a szoftveres problémákat folyamatosan javítják ugyanis az Android és a Sense is kapja a frissítéseket.
4.0.3-->4.0.4-->4.1
Mielõtt nekem esnél: tudom hogy ezen hibák nagy része elszigetelt, kevés készüléken fordul elõ. Ugyanúgy mint a hibák nagy része amiket te soroltál fel a szifonról. Nem úgy kéne beállítani ezeket, mintha az összes készülék ilyen elnne dobozból kivéve.
+
a HTC nem készít lilás képet,nem pattog a burkolat,használhatsz benne NFCt,Mûködik rendesen a wifi,a dobozból kibontva nem sérült,nem szivárog a kijelzõ háttérfénye,korrekt hangfelismerés van benne magyar nyelvvel,hibátlan navigáció van benne.
lassan lecserélem a htc desire-m valami frissebre, de addig is lehet kiprobálnék valami másik rom-t vagy frissebbet mint a gyári, mit ajánlatok?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)