5079
-
#4719 Húderohadtbonyolult most így újra olvasva pedig anno az én HD2m is átment párszor az Android procedúrán :) -
Androidhoz még annyit, hogy apex launcher használatát ajánlom, elég gyors és sokat tud.
wp7 telepítést is leírom, hátha kell :)
Az első 4 lépés ugyanaz. Csak magloadernél nem kell kiválasztani semmit ott, hogy choose system partition size.
Illetve android rom helyett erre lesz szükséged: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833 vagy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510444
5.)
Belépsz magloaderbe, services menüpont clear sd mbr, és use last 24 nand majd reboot.
6.)
Magloaderbe belépsz, usb flasher, rádugod gépre, és elindítod a dwi.exe-t.
7.)
Ugyanaz mint androidnál a 8-as pont :) -
#4717 Nem volt kedvem txt-t írni.
A következőkre van szükséged:
HD2 toolkit. Ezzel tudsz magloadert tenni a telefonra.
Ezt itt találod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090783
Kelleni fog még task 29. (ez van toolkitbe is, én nem azt használtam... :))
Itt találod: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5848003&postcount=19
Kell majd cwm is.
Itt találod: http://www.mediafire.com/?sttjc1jqhgkd90z
Kell majd egy android rom, amit itt találsz: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 (ezt használtam én, ez egy jb rom)
Illetve válogathatsz magadnak itt: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928
Kelleni fog egy radio rom is: http://htcfanboys.com/download/pdaimatejam/?action=view&file=2711
Az android telepítésnek menete a következő:
1.)
Hard spl. HTC toolkit indít, és belépsz bootloaderbe telefonon. (bekapcsolás+hangerő nyomvatart, ameddig nem látod a 3 színű csíkos képet)
Rádugod telefont a gépre, és install hspl. Ha minden renbe, akkor hspl erziót kell választanod. 2.08.000.HSPL legyen kiválasztva. És telepíted.
2.)
Telefont kikapcsolod, majd bootloderbe lépsz
Rádugod a telefont gépre, task29-et lefuttatod.
Ez töröl mindent a telefonról
3.)
Bootloaderbe belépsz megint. A radio romot telepíted.
4.)
Bootloader megint
Htc toolkitel magloadert telepítesz 300mb-re állítva a partíciót. (install MAGLDR)
5.)
Sd kártyádat, formázod mintool partition wizardal. (ezt google-al megtalálod :))
a.)
Törlöd a meglévő partíciót
b.)
Létrehozol egy fat32 primary partíciót, 32kb clutter size-al. Ez a partíció legyen kb 1gb-al kisebb, mint az sd kárty. (csúszkával tudod állítani) Hely ne a kártya elején, hanem a végén maradjon!
c.)
Létrehozol a maradék helyen egy ext4 primary partíciót.
d.)
Ezek után visszateszed a kártyát a telefonba.
Ha nincs kártyaolvasó, akkor belépsz magloaderbe, és usb mass storage menüpontot választod, rádugod a gépre, és így formázod a kártyát.
Magloaderbe belépés: Telefon bekapcsol, bekapcsolás gomb nyomvatart, ameddig be nem jön egy menü. Hangerőgombokkal navigálsz. Hívás gombbal belépsz a menübe
6.)
Telepíted a cwm-et. Magloaderbe belépsz, kiválasztod az usb flasher menüpontot, és hívás gombal belépsz. Telefont rádugod a gépre. CWM-nél dwi.exe elindít, és onnan értelem szerűen next-next-next :)
7.)
A letöltött android romot, kicsomagolás nélkül zip formátumban rámásolod a memóriakártyára (a fat32 partícióra). Belépsz magloaderbe, És az AD recovery menüpontot választod. Elindul a cwm. Itt szintén hangerőgombokkal kiválasztod az install zip from sd menüpontot. Majd choose zip. Kiválasztod a kártyára másolt zip file-t, és megkezdődik a telepítés.
A telepítő a legelején 3 lehetőséget kínál fel. Nand, nand+data on ext és sd ext. (vagy hasonló) Neked a középső menüpont kell, hacsak nem amerikai t-mobile hd2-d van 1gb belső memóriával, mert akkor az első menüpont.
Megy tovább a menü. Jó tanács, ha nem akarsz szoftveres gombokat pluszba, akkor a telepítés során válaszd ki, hogy ne telepíts az sw buttons-t.
Az első boot kb 5-10 percig is eltarthat, várj türelemmel!
Mivel az adatok egy rész az sd kártyára települ. Így sd kártya nélkül ne használd a telefont!
8.) Megköszönöd, hogy ilyen gecijóarc vagyok, és örülsz az androidodnak :P -
#4716 Helló.Tudnál nekem egy részletes leírást írni, hogy mi kell ahhoz, hogy androidot tegyek HD2-re? Ha van időd és kedved akkor írd le légyszíves egy txt-be, hogy milyen programok kellenek meg hasonlók és küld el nekem privátba. Köszönöm! -
#4715 szegényke :( -
#4714 igen, ott hiányzik az üveg, pont alatta van a szalagkábel :D -
#4713 Brutális ahogy kinéz.
A lerakó gomb felett ki is esett egy üvegdarab belőle? -
#4712 Akkor foglalkozási ártalom ...de azért valami full műanyag tok biztos segítene rajta egy kicsit :) ....vagy egy doboz xD -
#4711 Talajtechnikus vagy mi a lófasz (talajt fúrnak, mintákat vesznek, építkezések előtt stb...)
Azthiszem ott tört el mindkétszer munka közben. -
#4710 Szerencsétlen HD2, rossz nézni hogy a fenébe lehet betörni 2x is a kijelzőt??
Most komolyan...ennyire nem lehet rá vigyázni? Egy tok talán segítene az illetőnek... -
#4709 Került ma hozzám egy hd2, hogy heggeszek rá androidot. Már a második kijelzőt tapossa, és így néz ki mostis:
Működik a kijelző ígyis...
Jb került rá, apex lancserel. Eddig jónak tűnik, gyors meg minden :) -
#4708 szerintem igen. jb is hamarosan landol majd a one x-en, ha nem szeretnél x+ -t venni.
kellőképpen gyors a telefon, a megszokott anyagminőséget hozza, szerintem vegyed. -
#4707 eljött az idő amikor végre elromlott apárom telefonja, így a caládi büdzsét kitudom terjeszteni egy új telo vételére, érdemes még htc one x-t veni sztetek? 110körül meg lehetne kapni -
retroid #4706 Hali
Nekem van egy eladó HTC One V -
ba32107 #4705 Nekem is fekete van, és nagyon tudom ajánlani. Kipróbáltam a szürkét is, hát ég és föld fogni a kettőt. A szürkének olyan "hideg", fémes érzése van. Nem is beszélve arról, hogy a feketének nagyobbnak látszik a kijelzője.
A kopásról nem tudok nyilatkozni, én tokban hordom (nagyon szép, elegáns vékony átlátszó tok van rajta, egyáltalán nem zavaró), és semmi problémám nincs vele. Ugyanolyan gyönyörű mint új korában :) -
guru55 #4704 Ok, köszi a hasznos infót! Szerintem a fekete lesz akkor:) -
#4703 Pont most jelezte,hogy jött hozzá szoftverfrissítés :
S3-as verzióhoz (magyar Vodás)
2.15.401.100 (117 MB)
Ezzel jön az android 4.0.4 és a Sense 4.1 -
#4702 Az enyém S3-as.
Szerintem megjelenés előtt a tesztelésre szánt készülékeknél volt komolyabb probléma amit egyből cseréltek is.
phn a topikjában van akinek vannak kopásnyomok de olyan is van akinek a hajszálkarc pár napon belül eltűnt. -
guru55 #4701 Hello!
Köszi a gyors választ! Annyit kérdezhetek még, hogy az S4-es magonként 1,5GHz-es változat a tiéd vagy az S3 1,7 GHz-es? (olyat is olvastam hogy elvileg csak az S3-nál jelentkezik a probléma)
Köszi! -
#4700 lehet valamit tudni arról melyik nap érkezik a JB frissítés a One X-re? októberre ígérték, lassan már csak egy hét van hátra, de még semmi infó... -
#4699 Üdv!
Nekem hónapok óta teljesen karcmentes a készülék pedig jópárszor leejtettem.
Képernyővédő fólia van rajta és tok nélkül zsebben hordom.
Egyedül a töltő csatlakozójánál van pár minimális kopási nyom ami abból adódik,hogy teljesen sörtétben nehezen találom el a microUSB csatit. -
guru55 #4698 Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék azoknál, akik a HTC One S fekete változatával rendelkeznek. Igaz a rémhír amiket olvasni lehet a telefon oldalainak kopásával kapcsolatban? Állítólag már pár nap normál használatnál úgy néz ki mintha lepattogna róla a festék, ami érdekes mert elvileg pont az a lényeg, hogy nem festve van.
Mindenképp ilyen készüléket vásárolnék, de a fekete tetszik igazán...
Előre is köszi a válaszokat! -
#4697 Ebben mi az érdekes? -
#4696 HTC One X+
-
#4695 jobb konfiguráció, valószínűleg még a retina kijelzőtől is szebb, de biztosan élesebb képernyő, ami ráadásul nagyobb is! -
#4694 milyen szempontból lesz jobb mint az iphone 5? egy one x vagy s3 milyen szempontból rosszabb mint egy iphone 5? -
#4693 csak kenterbe veri az S3t..
ez a Butterfly jobb lesz az iPhone 5től is ?:DDD úristen :D -
#4692 Pár millió tepsit eladtak valamiért...
Akinek nem tetszik vesz 4-est vagy 4,3-ast. -
#4691 ez egy tepsi. az egy okostelefon!
-
#4690 És az is Tepsi! ;) -
#4689 Majdnem akkora mint egy SGS3
SGS3 : 70.6 x 136.6 x 8.6 millimetres
HTC J : 71 x 143 x 9.1 millimetres -
#4688 4.1 (Jelly Bean) lesz rajta
HTC J Butterfly HTL21 a pontos neve -
#4687 illetve ez nem a sima J, hanem ez a google ref. modell, a ButterFly változat.. nem ? -
#4686 omfg.
ez kb. itthonra mikorra várható és vajon mennyibe ?:D
ezen android 4.0 lesz alapból ? -
#4685 Tepsi... -
#4684 Megérkezett az 5 incses Full HD-s HTC J
(Japánba)
-
#4683 mobilarena teszt : HTC Desire X
-
#4682 Meg keresed a beállításokban a gyári beállítások visszaállítását. -
Rasztiman #4681 és 2.1-esnél? :D -
#4680 beállítások/tárolás/gyári adatok visszaállítása