HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek az mitõl lehet, hogy ha chrome-ban felmegyek origo-ra, akkor nem a chrome-ban nyitja meg, hanem a stock browserben? Akkor is az van ha beírom címsorba, akkor is ha google találatok közt kattintok a linkre. Chrome a default browsernek be van állítva, HTC One S-em van, 4.0.3-as androiddal. Eddig csak az origonál vettem észre ezt a viselkedést.

desigo
rastaman
fakkyesz!! én novemberre vártam. ennek most nagyon örülök. köszi. <#worship>

desigo
rastaman
1 hete adtam túl a sajátomon. meg is sirattam, nagyon szuper kis telefon volt! <#eljen>

kifli
Ha valakinek hd2-je van, akkor érdekelheti, hogy elérhetõ a 7.8 beta (7.10.8835.35)

ITT tölthetõ

És itt egy kis bemutató 😊

desigo
Pedig az i4s ára most fog lemenni...
szerintem poén akart lenni.. 😄

Jah Live!

desigo
Üdv!

Teljesen más egy HTC One X egy i4s után az tuti.
Ugyan 10 grammal könnyebb a HTC de mégis jóval nagyobb méretû.
Hardwareben minden téren jobb a HTC.(5 magos proci,dupla annyi RAM,stb...)
Amit szokni kell az a nagy 4.7 colos kijelzõ és az Androidos rendszer.
Élõben próbáld ki,hogy hogy tetszik és ha a nagy méretével nem lesz bajod akkor veszíteni nem fogsz vele.
kifli
Kis gugli LINK
dragon11
jó lesz a wp8 ?:S

vagy megint erõltetés lesz csak ?:S

Sziasztok! 3 hónapja vettem egy iphone 4s-t és ugye néhány nap múlva jelenik meg az iphone 5.. érdemes lenne szerintetek elcserélni a 4s-emet egy HTC One X-re?

DarkSector
Háát a G300-as lenne jó de az tudtommal nem 30 ezres kategória nem? 😄
Nálam ez 47ezer.
Amúgy ezt a g300-at venném ha nem lenne majd 50 rugó. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

desigo
Egy 4 colos ,512RAMos,legalább 800 MHz-es telefon lenne korrekt 35 ezer Forintért.
A szolgáltatóknál nyilván drágább ezért érdemes hardverapron nézni egy új bontatlant.
Ezek közül neked melyik szimpatikus :

-Alcatel OT-991 (hátránya,hogy csak 256 mega RAMja van viszont 4 colos és még elõlapi kamerája is van)
-Sony Xperia Tipo (hátránya,hogy a legkisebb a kijelzõje 3,2 col,nincs elõlapi kamera,nincs microSD viszont 512 megaRAM)
-Huawei Ascend Y200 (30 ezer Ftért korrekt kis készülék de csak 256 mega RAM)
-Huawei Ascend G300 (1 Ghz,512 mega RAM,4 col,jobb felbontás 480 x 800,5 megaPx kamera)
-ZTE Atlas 3.5W (tesztekben a hardvert gyengének találták.)

itt össze tudod õket hasolítani
DarkSector
Végülis eddig 3 közül variálok...

ZTE Atlas 3.5W vs Sony Experia Tipo vs Hauwei Ascend Y200

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mármint milyen 5000ft-ra érted?
mi kerül 5000-el többe ami jobb? 😊

ZTE Atlas 3.5 W még a 30 határt súrolja...😊

desigo
A Tipo nem rossz kis készülék de az a 3,2 col elég pici.
Érdemes lenne benézned pl egy Saturnba vagy egy szolgáltatóhoz és élõben megfogni,kipróbálni ezeket.
Ha 1-2 évre tervezed ezt a telefont akkor ne spórolj rajta 5000 Ftot.
Kis kijelzõn szenvedés bármit is csinálni.(pdfet,emailt nézni,böngészni,játszani,stb...)
DarkSector
jah telenor vagy domino feltöltös lenne jó, mert van céges 20-as karim...
Most nézegetem, van ez az "Xperia tipo".

Errõl van valami vélemény?
Mert van Android 4.0 rajta, de a Huawei-nél viszont a képernyõ mintha szebb lenne.
Bár ez legalább dual sim-es. 😊

Nem szeretnék elmenni 40 ezerbe, inkább a 30-as körüli lenne a max amit ki tudnék csengetni...:S

Ezért azok közül próbálom kiszûrni ami a legjobb.

desigo
Bocs,elõfizetõs árakat néztem.
Itt vannak a jó árak : T-mobilnál
(kattintsd be bal oldalt az Alcatelt és a Domino feltöltõkártyás pöttyöt)
991-es : 35091 Ft
995-ös : 44991 Ft
Esetleg nézelõdj : hardverapron
DarkSector
Alcatel lenne jó, de mégis hol kapok 37 ezerért?
😄 mert ha kapnék az még beleférne...😄

Néztem az Alcatel-t én is, de tudtommal a 60+k-s Desire-nél is drágább....:S

DarkSector
TUUUDOOOM hogy jobb...mivel kb 2x drágább is. 😄

desigo
Ha már játszani szeretnél akkor érdemes lenne egy 4 col körüli telefont venni kicsit jobb processzorral.

Ha nem szeretnél használtat akkor érdemes megnézni ezeket :
Alcatel OT-991 (dominóval 30.690 Ft)
Alcatel OT-995 (dominóval 36.954 Ft)

Bencee7
Lehet még újonnan venni Desire-t? <#idiota> Amúgy jobb a Desire, mint az a Huawei...nagyobb felbontású kijelzõ, meg nagyobb is, jobb proci + több ram. Én a helyedben beneveznék egy használt Desire-re <#wink>

off: kiléptem a HTC világból, DHD eladva, ahogy írtam, hétfõ óta pedig Note-ra váltottam, nagyon baba 😊 on

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

DarkSector
Uh nekem csak újonnan lenne jó.
Igazából akkor lehet megveszem most a Hauwei Ascend Y200-at.
Elvileg ezen fut a Sadowgun, mert az érdekelne mint játék.
Meg IPS kijelzõje van stb, és elvileg vagy 20-vagy 28ezer ft.

De azt kéne tudnom (már irtam a másik topikban), hogy nekem az Onlive és Shadowgun kell...ezekhez lenne jó egy olcsó Android.
Onlive-re kicsi az esélyem de az nem annyira fontos...lehet ahoz 60+ ezres gép kéne.

desigo
Használtan mindenképpen olcsóbb lesz csak már a garancia fog lejárni róluk.
DarkSector
Üdv létezik hogy majd nemsokára olcsóbb lesz a Desire?
Vagy inkább ne várjak rá?
mondjuk 30ezer ft környékére?

desigo
A fél órás event:

desigo
desigo
Két új Wines teló:

Windows Phone 8X and Windows Phone 8S

desigo
Ballmer

desigo
Bencee7
X5 tetszik, de ez az elbszott nyújtott kijelzõ már annyira nem :/ (iphone hájp?)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

desigo
Még egy óra

desigo
Windows Phone 8-as és Androidos telefon esetleg tablet is lesz.
New Yorkban lesz megrendezve itthoni idõ szerint 17:00-kor.

- HTC 8X néven jön a WP8-as mobil korábban Accordnak nevezték.
(1.2GHz dual-core proci,4.3-colos 720p Super LCD 2 kijelzõ, 8 Mpx kamera, mSD , NFC)

-HTC One X 5 néven pedig egy androidos
(5 colos, 1920×1080p-s kijelzõ,1.5 gigahertzes Qualcomm S4 Pro)

Bencee7
Hoppá 😊 csak nem WinPhone? Mikor lesz pontosan?

desigo
Holnap HTC event !

veszelka
nem lehet ott

Helló. Van egy HTC Desire C-m. Azt akarom kérdezni, hogy érdemes e rátenni a JB-t. Gyári frissítést tudtommal nem fog kapni. Jaj és még annyit, hogy ha mégis szeretném, akkor sok vele a babra? Mert a bootloadert kinyitottam, rootoltam, majd visszazártam. Ennyivel megvagyok. Innen még nehéz feltenni egy 4.1 es romot? nézegettem xda-n, de nemnagyon találtam desire c vel foglalkozó témát, sõt máshol sem, nagyon kevesen foglalkoznak vele, örültem, hogy a rootolásra rátudtam találni. Nah szóval kellene egy jó fõzött rom. Köszi a segítséget elõre is.

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

Ez így igaz, de én nem erre gondoltam, hanem konkrétan arra hogy mivel a HTC-nek nagyon nincs a többi kategóriába telefonja, így aki abban szeretne vásárolni az inkább megy a többi gyártóhoz akinek van. A samut ismerem, tudom milyen az anyaghasználat (én többek közt azért se vettem azt)
kifli
wildfire s alsóközép. De HTC nem is erre a szegmensre koncentrál, arra ottvannak a zte, huawei, és hasonók. Az más dolog, hogy htc is ott kezdte ahol ezek. De õk inkább más kategóriát céloztak meg aztán. Fõleg most hogy beats audióval közösködnek.Kb olyan a htc, mint a fülesek közt a beats fülesek. Nagyon figyelnek az anyagokra, de nem is olcsó.

Samuval szemben nem bukta, mert minõségben kb összehasonlíthatatlanok. Fogj meg egy felsõkategóriás samut, és egy annál akár alacsonyabb kategóriás htc-t. Érezhetõ lesz a különbség, annak ellenére, hogy nem egy kategória a két telefon.

Arról ne is beszéljünk, hogy a samsungnak milyen a szoftvertámogatása, és androidon a kezelõfelülete. Állítsd ezzel szembe a sense felületet.
rastaman
touch hd-m (amit hugom használ) mind a mai napig nem recseg, nem akar szétesni. mikori telefon? 2008 decemberben jött ki...
ennyit a htc minõségérõl.

Bencee7
Jól mondod <#worship>

A HTC anyagminõségben verhetetlen, ezt (is) imádtam bennük mindig is, na meg az egyediségét 😊

desigo
Korrekt telefon lesz de a One S processzorát kapja (Qualcomm Snapdragon MSM8260A)
A One X (ami 5 magos) után pedig már jön az X+ ami négymagos 1700 MHz-es procival szerelik.
Gorilla Glass kijelzõ is a HTCnek elõny.

Az ívelt forma és a 13 megapixeles kamera viszont elég egyénivé teszi a Sonyt <#eljen>
De hiába a sok májusi infó róla ha sehol sincs még.
dragon11
Azért a Sony GX odaveri a one x-et is, csak jöjjön végre.😄

A HTC ott bukta be a samuval szemben hogy nincs nagyon (sõt talán abszolút nincs) az alsó-közép és az alsó kategóriában telefonja, és ez hátrány.
desigo
A Samsung és az Apple az összes nyereséget bekebelezi.
Nincs nagyon esélye a többi gyártónak.
A Nokia nagy tartalékkal rendelkezik de hasonló sorsra fog jutni.

Huawei,ZTE,Alcatel pedig meg fog erõsödni.
Sony és az LG is egyre több korrekt telefont tesz le az asztalra.

Anyagminõségben nekem még mindig a HTC a fav.
papi08
Mennyiért tudtad eladni? 😮

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Beállításokban, a hangoknál kell legyen opció az értesítési hangokhoz...be lehet állítani. Vagy ha valami zenét akarsz, ami nincs benne az alapok közt az talán a zenelejátszó opcióiban lehet úgy emlékszem...bár az nem biztos, lehet ott csak csengõhangot lehet beállítani...

Titanic 😞
Hát srácok, én elhagytam a süllyedõ hajót, eladtam a DHDt <#rolleyes> meguntam, viszont a következõ nagyon valószínû, hogy nem HTC lesz...

veszelka
Ha nem ajanla fel a 3d evo, pehet vhogy uj notifications hangot beallitani?