5079
htc_one_banner_1.jpg
  • High end PC #4799
    HD2-nél van az xda fórumain Androidból SD fejlesztés, és NAND. A NAND az mit jelent, hogy törlődik a fő rendszerem, és a telefon memóriára rakja? Vagy indításkor dual bootos lesz?
  • Bencee7
    Elvileg nem, de ha másnem, az XDA-s srácok megoldják :) ...vagy már meg is oldották
  • High end PC #4797
    HD7-re tényleg nem jön a WP 7.8 update?
    mert ha ez igaz, akkor úgy fogom felgányolni, mert ezt nem hiszem el...
  • janihunk
    Sziasztok a HTC Wildfire mobillal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mennyire tartós készülék? Most készülök venni egyet 16K ért hirdetik, meg ér annyit?
  • dragon11
    nem most kéne jönnie vlmi új HTC-nek ?:D:D
  • szakos3
    Sziasztok! HTC Sensation XE újszerű állapotban, töltővel, hálózatfüggetlenül viszont garancia nélkül megér 50ezer forintot?
  • dragon11
    jól van kösz.
  • rastaman
    ahhoz képest, hogy szerinted "ősrégi lassú" még mindig kenterbe veri a vele egykorú telefonokat, valamint a mai napig jönnek ki főzött romok hozz, szóval én nem írnám le a HD2-t csak így...
  • kifli
    "a hagyományos PC-s vonalra a Windows 8 érkezik, míg az ARM-os SoC-okat használó termékekre a Windows RT való"

Ha esetleg beleolvastál volna a cikkbe, amit belinkeltem (bár nemtudom elvárható-e ilyen)
  • dragon11
    aha. tehát a windows RT az, aminek van rendes tálcája és gyorsindítósáva meg vezérlőpult stb.:)

ilyen csak a surfacere került rá, mi ?:/
    telón nincs?:S

a hd2 ősrégi lassú, nem kéne olyan..
  • kifli
  • dragon11
    aha

akkor ezen a hd2-n mi van fenn ?
  • kifli
    windows phone 8 nem ugyanaz, mint a windows rt

többek közt ez az egyik indok, amiért már a nevükben is különböznek.
  • dragon11
    tehát nem olyan a windows phone 8-as telók mint a wp7 hogy nincs asztal, ikonok, stb ?:D

mert akk rohadt menő :)
  • kifli
    ugyanolyan rt kerül fel, mint ami ottvan. Megtudod nézni, miben különbözik az rt a sima win8-tól. Látod a leírásban, hogy nincs asztal? Vagy hogy nincs vezérlőpult?

1 fajta rt van, esetleg ha jobban érdekel, a képeknek utána tudsz nézni igen könnyen.
  • dragon11
    aha és ott mióta van leírva, hogy van-e az RT-ben(ami a telódra kerül fel) vezérlőpult, asztal, meg ikonok rendesen ?:)
  • Peter1
    Megcsináltam, de sajnos nem működik
  • kifli
    ott egy kis táblázat, abban látod miben különbözik az rt a 8-tól.
  • dragon11
    no offense de fontos lenne!!
  • dragon11
    muszáj nem a kérdésre válaszolni ?
  • kifli
    TESS
  • dragon11
    megkérdezhetem hogy minden windows 8 RT így néz ki, hogy van tálca,vezérlőpult rendesen stb magyarán tök olyan mintha számítógépen lenne csak kisebben ?

több program futhat háttérben, etc...

KÖSZI!
  • desigo
    A beállításoknál menj a "hely" menühöz majd itt pipáld be a "google helymeghatározó ..." ha be van pipálva akkor vedd ki a pipát és rakd vissza.Ekkor felugrik egy "hozzájárulás helyadatokhoz" kék ablak.Ezt fogadd el.
    Ha a térkép frissül ezt meg kell tenni emlékeim szerint.
  • Peter1
    Sziasztok
    Nekem egy HTC Desire C tip. telefonom van. A problémám a következő lenne:
    a kezdő képernyőn van az időjárás widget. de egy pár napja nem akarja a tartozkodási helyemet frissíteni. Az írja, hogy nem ismert a tartozkodási helyem . Ez azért furcsa, mert azelőtt nem volt ilyen gondja. Azt azért hozzátenném, hogy időközben a telefon frissítette a szoftverét (pl. a térkép részt is több összetevővel együtt), mert újabbat talált. De ezt a frissítést ma visszaállítottam az eredetire, de ez sem segített.
    Van esetleg valamelyikőtöknek ötlete, hogy mi lehet a gond?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • kifli
    ja
  • gömbgiliszta
    a stock rom az mit jelent? gyári? nem "főzött"?
  • kifli
    z520e s4 z560e s3

az 520 jobb kicsivel, gyorsabb és tovább bírja egy feltöltéssel. Az s3-as változat elsősorban ázsiába lett szánva.
  • dbdadi
    Szeretnék új HTC Z520e One S telefont venni de csak most vettem észre hogy ebből van egy HTC Z560e One S telefon is. Arról viszont semmit sem tudok de árban megegyeznek. Valaki letudná írna hogy mi a különbség a kettő között és melyiket érdemesebb megvenni!
    kösz
  • Bencee7
    Szerintem stock romhoz nincs ilyen felrakható zip. Eddig csak olyannal találkoztam, ahol kisebb-nagyobb mértékben főzött romhoz volt kiegészítő, aki szeretné, felrakja.

DHDvel, sense-es rom felrakás után mindig egy ilyen batterymodot raktam fel, nem is értem mi a fenéért nem csinálják gyárilag százalékosra...

Amúgy szerintem már ezért IS megéri romot cserélni. Egyrészt amelyik romokhoz kicsit is hozzányúlnak, azt nem hiába csinálják ám, attól soha nem lesz rosszabb a készüléked, csak nyerhetsz vele. Sokszor szebb, gyorsabb, és pl akku% kijelzésben is okosabbak a főzött romok. Szóval szerintem ha már rootoltad, akkor menjen fel egy CWM, utána egy neked tetsző rom xda-ról, és ahhoz kell letölteni egy kis zipet amivel szép %os lesz az akkud :)
  • gömbgiliszta
    nem szeretnék új romot, csak a kis akku "ikont" akarom lecserélni, de kösz megnézem amit ajánlottál
  • ba32107
    Ha csak emiatt szeretnél rá új romot, akkor esetleg próbáld ki a battery indicator nevű appot, és akkor nem kell romot cserélned.
  • gömbgiliszta
    sziasztok.
    új vagyok még az android világában, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
    vettem egy htc one v telefont, amit ennek az oldalnak a leírása alapján sikeresen rootoltam, de cwm recovery szerintem nincs a telefonomon. ha a hangerő le+bekapcs-csal indítom nem az a szokásos recovery jön elő, amit már láttam, hanem ilyen színes, és nincs benne olyan, hogy install zip from sd card.

az akksi töltöttségét jelző ikont szeretném lecserélni "circle_battery-re", hogy lássam számmal is, mennyi az akku. meg is van a zip file az sd kártyámon, hogy bírnám azt feltelepíteni?

köszi a türelmes válaszokat.

• dave10000
    Üdv.

Nemrég kaptam egy HTC One V -t s lenne egy kérdésem. Nevezetesen az aksival kapcsolatban, hogy az élettartamát tekintve mennyire befolyásoló tényező az ha tovább marad fent a töltőn mint kéne, illetve, hogy hány %-nál kerül fel a töltőre?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • rastaman
    ha nem lett volna gondom a kevés memóriával és is maradtam volna a HD2-m mellett. de azért nem bántam meg a one x-et sem...
  • kifli
    nyilván, de ahogy kiadja cotulla teszem felfele :D
  • hykao #4764
    Nagy ász ez a HD2, örök darab az SD kártya lehetőségével...de azért ez a Win RT inkább csak érdekesség ezen az eszközön....emiatt biztos nem fog senki hanyatt-homlok rohanni HD2-t venni, hogy ezen Win RT-zhessen. :)
  • rastaman
    nem rossz, nem rossz :D
  • kifli
    Na, akik az utóbbi időben szabadultak meg a hd2-től, azok kapnak még egy szúrást :D

• desigo
  • GregSB
    Az lenne durva ha valahogy iOS-t is rá lehetne erőszakolni. Akkor tényleg az ultimate készülék lenne :-)