HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Jah, ez nekem is furcsán hangzott kicsit <#wow2>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

franc0
Miért ne lenne?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Bucser
nekem nagyon hiányozni a multitasking. (android alatt nincs)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

joebacsi
WM után milyen az android?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jó kis oldal!
Az Android részen is vannak érdekes dolgok. Egyik videoplayernél írja a készítõ, hogy hát sajnos az Android nem támogat WMV vagy DivX formátumokat, meg hát az iPOD MP4 fájlokat is át kell konvertálni, stb.
Másik lejátszó meg ezeket alapból viszi.

Bucser
Ez is ment widgetek közé😊

Köszi jó kis fórumnak tûnik.

Egyébként mindenkinek akinek HTC telefonja van javaslom a XDA developers oldalát és fórumát. Jó romok és forumja van az oldalnak.!!

Hasznos és ajánlott a WIKI-jükkel együtt!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

franc0
Itt lehet szemezgetni RPG ügyben.

HiPPoNaX
Artemisen is es Kaiseren is manilla 2d-t hasznaltam/hasznalok. A jofajta RPG meg engem is erdekelne :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Bucser
Universal tulajként megy a topic a kedvencekbe😊

Ki milyen shell-t használ egyébként a WINMO-s készülékéhez?

(meg kéne valami normális RPG a gépre tud-e valaki segíteni?)

desigo
Kérdés,hogy mik az igényeid,mire fogod használni és mennyi pénzt tudsz max áldozni rá?
sziasztok!
mi a véleményetek a touch családról? nem akarok túl sokat költeni, de nagyon bejönnek...😊 melyiket éri meg megvenni?
segítsetek kérlek 😉
desigo
yupma én is nyomkodtam
brutál jó <#eljen>
McHaals
Ma volt szerencsém tesztelni a HD2-t... hát valami gyönyörû a kijelzõje... hatalmas, tûéles képek, animált idõjárásos háttér.. visual masturbation ON

MadWolf#11626

joebacsi
köszi!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
nice <#eljen>
Blasta
Csinalhatok bannert, no problem.
Vasarnap osszerakok vmit

desigo
kellene egy normális banner
meg alá ez is mehetne :
http://www.htc.com/hu/
Blasta
Vki, akinek HERO-ja van, filmeket nézett már rajta esetleg?
Vélemény?

Zsoltika 007
Ja és még azt nem tudom hogy a touch flow megmarad ugyanúgy? Tehát benne van? Mert nekem jobban bejön mint a 6.5 felülete.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Az ok hogy felrakom -gondolom ez már official, nem fõzött rom. De ha nem jönne be, vissza tudom majd tenni a 6.1-et?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mr Manson
Bár nekem angolul települt fel...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Nagyon király ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

desigo
lehet tenni de az nem hivatalos ROM lesz,garid ugrik
HardSPLt kell egyszer felraknod és utána egy ROM csere 5 perc beállítgatni a megszokottra nekem 20 perc
leírás a frissítésrõl
itt pedig számtalan ROMból tudsz válogatni
senkitöbbet?
desigo
joebacsi
WM-re azárt egy hasonló usability frissítés nem ártana.

Más:
Tud/használ valaki olyan remote progit winmo-ra, ami wifin/btn keresztül tudja egy windows pc egerét kezelni touchpadként?

KILLER2
No, ez a lényeg, amit megmondtál. És ez is a bajom a cuccal, hogy szeretem, ha a telefon azért elbír szebb játékokkal és összetettebb, teljesítményigényesebb programokkal is, csak ebben a Hero esetében adódnak kétségeim, hogy mûködne-e, ha már maga a rendszere is épphogy megy rajta.
Amúgy a Hero egy nagyon jó telefon, szerintem szép is és egyáltalán nem olyan rossz az a hardver, egy erõs középkategóriás okostelefon.

Töltsük le az internetet!

sziasztok

Diamondra lehet tenni windows mobila 6.5-t? ha lehet, elárulnátok hogyan?

köszönöm elöre is!
HiPPoNaX
Nem az Android tul combos a Hero hardvere szamara valoszinuleg, hanem a SenseUI. Az alap Android rendszer sokkal gyengebb gepeken is szepen muzsikal. Igy kicsit erthetetlen, hogy a HTC a sajat maga altal "osszevalogatott" hardverre miert irt olyan szoftvert, ami azon lassan fut.

KILLER2
Alapvetõen amúgy igazad van. Én mindössze azért nem vennék jelenleg Hero-t, mert az éppen viszi akadásmentesen az androidot. Majd jövõre egy 1Ghz-s procis telefonnál nem valószínû, hogy ez lesz a helyzet, én mindössze ezért várnék. Amúgy a HTC Hero szerintem kifejezetten jó telefon. Egyszer megböködtem egyet. Sajnos csak 10 percig tudtam buzerálni, de ezalatt nagyon megtetszett.

Teppik Amon
Köszi a választ, mindenképpen várok. Meglátjuk milyen lesz a felhozatal jövõre.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

franc0
Én eleve kicsit túlértékeltnek tartom az Androidot jelen állapotában. Az arany középutat keresi a méltatlanul (divatból) leszólt WM és az iPhone OS között. Ez nekem nagyon nem jön be. Ha professzionális felhasználó vagyok akkor WM, ha pedig könnyen kezelhetõ készüléket keresek akkor iPhone. Fõleg most, hogy kicsit normálisabb lett az iPhone ára a trénél.
Mindenesetre ha már ennyit kiadok egy készülékre, akkor hibátlanul tudja azt, amit elvárok tõle. A Tattoo szerintem túl van árazva. A kis kijelzõje megnehezíti a hétköznapi használatot (van 2,8-as PDA-m), ráadásul reszísztív. Eddig az Androidok egyik nagy elõnye a kapacitív panel volt, de ennél még ez sincs. A proci is gyengus benne.
Én szeretem a HTC-t, de ezt a készüléket kicsit mókusvakításnak tartom. Picit több pénzért sokkal jobbat kapsz. Persze minden attól függ mire kell tulajdonképpen a készülék.

GregSB
Sztem a Hero nem rossz választás... persze lehet mondani hogy érdemes várni jövõ nyárig-õszig, mert akkor már kint lesz több A 2.0-s telefon a piacon, de akkor meg már érdemes lesz várni 2011-ig, mert akkor jönnek majd a mégújabbak 😛

Sajnos ez van, minden évben jön valami új dolog.

Blasta
LOL

KILLER2
Jelenleg én se vennék HTC-t. Androidost akarok mindenképp mint következõ telefon, de egyenlõre nagyon kevés van. Akartam régebben HTC Hero-t, de szerintem még korai lenne megvenni. Jó telefon az, de hardverileg nem túl erõs. Szerintem célszerûbb olyan telefont venni, ami egy év múlva is megfelelõ hardverû legyen, mert okostelefon téren nem árt, ha gyors a rendszer, a Hero viszont épphogy nem szaggat. A többi androidos HTC (van egyáltalán több vagy csak a tatto?) meg szimplán nekem nem tetszik. Szóval én inkább várok, míg jön valami fasza androidos HTC vagy akár a SonyEricsson X10.

Teppik Amon
Igazából abban legalább van rádió, ami szerintem tök jó dolog és nálam akár még szempont is lehet 😉
Meg androidos, meg wifis meg gps-es. Filmet nem akarok rajta nézni, navigálni viszont igen.
Mik az ellenvetések?

desigo
xDDD
tehetek én róla,hogy folyton összemennek
GregSB
Te is feszülõs nacikban jársz? <#puszis>

desigo
kár,hogy alul van benne az a törés
nem lehet jól zsebre vágni

kivárok pár következõ androidost
franc0
Én tuti nem venném meg azt a készüléket. Nézelõdj még kicsit 😊

GregSB
A Hero-t elkezdni forgalmazni a T is majd, elvileg decemberben. 2 éves hûségnyilatkozattal 80e lesz kb...

HiPPoNaX
Gyari ertelemszeruen nincs, de "fozott" ROM-ok ugyeben erre nezelodj, eleg sok wm6.5 is van koztuk.

Teppik Amon
😞 Pedig igény az vóóó'na rá

Máté94
Nem hiszem,hogy lesz.
Teppik Amon
A Tattoo-t vajon lehet majd kapni valamely szolgáltatónál is emberi áron? Tud errõl valaki valamit?

ezt a mekkarcoltat?

Öszintén szolva nem hittem volna, h valaki ezt megcsinálja😄

Remélem h hamar kézbekaphatom ezt a készüléket!

desigo
HTC HD2 kijelzõ teszt
nem kímélte

GregSB
http://www.tattoomyhtc.com/

Tök jó a Tattoo-hoz vannak fent egyedi festésû burkolatok, de ha regisztrál valaki akkor saját magának is tud rajzolni egyet!

Magyarországra is szállítanak...

+ [url="http://mobilarena.hu/teszt/htc_tattoo_tetko_kicsiben/bevezeto.html"]Mobilarena HTC Tattoo teszt.URL]