5079
-
#1558 na ha ez 67 ropi akkor az enyém is van annyi :D -
#1557 Miért szeretnél váltani? Android rendszer miatt? -
#1556 lényeg hogy androidosat vegyél. szerintem ha iphoneról váltasz akkor a legend is jó választás. szerintem szebb mint a desire :) na de a szépség szubjektív. -
#1555 Desire -
Kalozoner #1554 sziasztok, iphonról váltanék HTC-re, de kicsit tanácstalan vagyok, van itt olyan aki használt már huzamosabb ideig iphone-t és htc-t? melyik HTC lenne ugyanaz vagy esetleg előrelépés 3G-hez képest? köszi -
#1553 Szerintem barmilyenhez, nekem engedte kezzel is megadni a szerver adatait. -
#1552 -
#1551 -
#1550 Nah, még mindig nincs meg a htc-m de már a lóvé megvan :) szóval, a régi tsztek nagyrészét elolvastam. azóta hogy áll a hero, és a multitouch? még mindig csak a böngészőben és a galériában lehet használni? mondjuk egy két játéktól eltekintve nem hiányzik annyira de azért jó cucc. -
ba32107 #1549 Az androidos email klienssel bármilyen imappal rendelkező email szolgáltatáshoz lehet csatlakozni, vagy csak a népszerűekhez (gmail, aol, stb)? -
#1548 *tutira -
#1547 Jah, akkor majd tedd fel újra a kérdést ősszel. Addigra lesznek kint újabb Androidos telefonok, meg addig tutura lefut ez a mizéria a iPhone 4-es körül is. -
ba32107 #1546 Köszi! -
#1545 Ha csak karácsony, akkor felesleges még ezen gondolkodnod, mert ősszel jönnek ki újabb telefonok, és nagyobb lesz a választék.
És igen, az internet csomagok 3g-sek. -
ba32107 #1544 Hát nagyon gondolkozom, hogy iPhone 3Gs (esetleg iPhone 4), vagy Desire legyen..... mindkettőnek vonzanak bizonyos funkciói, a Desire egy picit jobban tetszik összességében, és jobban is jönnék ki pénzileg.... hát nem tudom. Mindegy, pénzem úgyis csak karácsony környékén lesz rá, az pedig még több hónap, addig akármi történhet..... meglátjuk.
Egy kérdés: T-Mobile-nál ezek a mobilinternet csomagok ugyanúgy 3G-sek, tehát olyanok, mint amilyet az előfizetéses iPhone-hoz kapnék? -
#1543 Nemtom hogy van -e dokkoló, de igen, microUSB-n tudod tölteni. -
ba32107 #1542 De amúgy a microUSB egyben töltő is nem? Tehát rádugom a laptopomra melóban, és töltődik folyamatosan? (úgy olvastam Desire-hoz nincs dokkoló, ugye?) -
#1541 Egyébként meg nem idegesítő. Annyi hogy minden este rajta van töltőn telefon. De nem lesz baja tőle. -
#1540 Minden okostelefon ilyen. Ha masszívan használod telefonálásra, netezésre Wifin / 3G-n, használsz olyan progikat amik kihasználják a pozíciódat (GPS), játszol játékokkal, akkor egy napot se bírnak ki, már délutánra le tudnak merülni.
Érdemes kikapcsolni a 3G-t (Edge-n netezni, kicsit lassab ,de sokkal kevésbé zabálja az akksit), kikapcsolni a location services-t (megtiltani programoknak hogy használják a pozíciódat), én így simán kihúzok 1 napot a telefonnal, van hogy csak másnap kell töltenem. -
#1539 Hát szerintem iPhone is ennyit bír. -
ba32107 #1538 Átlagos használat mellett max két nap, ezt akartam mondani. Bár ahogy utánaolvastam, ez igazából bármilyen okostelefonra jellemző. Nem zavaró, hogy minden este töltögetni kell? Az iPhone is ilyen e téren? -
ba32107 #1537 Hello... most gondolkozom okostelefonban, és az iPhone mellett egy HTC-t néztem ki. A Desire-nek olvasgattam utána és nagyon szimpatikus, de van egy nagy negatívuma, hogy azt olvastam, aktív használat mellett egy napot sem bír ki, átlagos használat mellett pedig max fél nap. Ez mennyire igaz? -
#1536 Acer S200 vagy 100-at néztem ki,de még nincs végleges verzió!! -
#1535 mi lesz helyette? -
#1534 Megszabadulnék szeretett telefonomtól:(
Htc Touch Pro Független Garanciális 67.000 Ft -
#1533 Android 2.2 On DROID Incredible Is “Incredibly” Fast
-
#1532 Android 2.2 ported to HTC Desire, working quite well
-
#1531 HTC Mondrian, HTC Mozart - Windows Phone 7 készülékek -
#1530 poén -
#1529 -
Mikoto #1528 HTC Vision elég jónak tűnik,szeretem a qwerty-s telefonokat,sokkal gyorsabban lehet rajtuk gépelni. Amúgy elég durván jönnek előre a HTC telefonjai. Kíváncsi vagyok mi lesz jövőre... -
#1527 Az, hogy sok sikert hozzá lesz mit megtanulnod. -
#1526 Minden várakozást felülmúlt a HTC -
#1525 Hali. Nemsokára megválok az 5800-m tól, és veszek egy hero-t. mi a véleményetek:D? -
#1524 HTC Vision - Októberben?, HTC Gold-Novemberben?
Októberben várható: HTC Vision - Android, QWERTY, Desire tudás kihúzható QWERTY gombsorral
Novemberben várható: HTC Gold - Windows Phone 7, klasszikus érintőképernyős modell, a HTC valószínűleg az elsők között szeretné kihozni Windows Phone 7-es készülékét. -
#1523 HD frissítést kap a Droid Incredible? -
#1522 Az, hogy mennyi az új ára ma egy kétéves modellnek, senkit sem érdekel.
Mivel anno csúcsmodell volt, 150-es ár mellett tegyük fel lehetett 80 az önköltsége. Tehát ma ezért nem kapod meg 90 alatt. Ugyanakkor ma már egy középkategóriás modell tud ennyit, amik 80-90-ről indultak. A legjobb példa erre: újonnan drágább egy Nokia N95 mint egy 5800. Pedig utóbbi ugyebár sokkal jobb készülék.
Arról nem is beszélve, hogy egy telefon mondjuk 3 évesen hiába működik, szart sem ér hiszen bármikor tönkremehet már. Ha ezalapján lineáris értékcsökkenéssel számolsz, teljesen rendben van az a 45...
Szal műszaki cikk mindig óriási bukó. Ráadásul még Magyarországon nem is olyan rossz a helyzet, pörög a használtpiac, mivel a legtöbb ember nem engedhet meg magának új cuccokat. -
#1521 ne bassz má.. mondjuk ez jó állapotú de baszki még mindig 100 körül van az új ára :D na mindegy kösz -
#1520 45 körül hirdetik a normál állapotúakat -
#1519 srácok Touch Pro mennyit ér? :D mennyiért lehet eladni?