HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
The Only One!
6.5-ös nincs is a Kaiserhez, igaz? (merthogy tetszett nekem az a cucc, csak gagyi ROM volt, a wifi se nagyon akart menni, stb stb...)
plusz wm 6.5 van rajta, ami nem tudom milyen build de elég bugos, ha szétcsusztatom a mobilt akkor például a kép nem tökéletes, stb, ráadásul angol
valahol van valami faq ami leirja honann szerezhetnék rá egy tökéletes magyar nyelvü windowst?
ja és még 1 dolog, a wifit nem igazán tudom használni (soha nem volt PDA-m), hogyan tudok vele hálozatokat kerestetni?
Pl. Jeyo Mobile Extender, csak ez sajnos nekem nem mûködik. 😞
My Phone
én ezt használom névjegyzékre,smsre stb..
wifin heti párszor frissítem és ROM csere után csak visszarakom mindet és kész
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám az sms-eimet átmenteni számítógépre?
htc touch cruise.
Köszönöm!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
honnan tudok diamondhoz ujjabb jatekokat letolteni?
Leginkabb olyan erdekel ami a giroszkopot hasznalja iranyitasra,de mas 2008-2009 -es game is johetne
Koszi
zs
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
valaki tudna segíteni, van egy MDA vario IV telóm a menü angolul van és sehogy se tudom beállítani a magyart a beállítások menübe sem találtam ha valakinek van ilyen telója az segíthetne nekem.
elküldtem mégegyszer mert az elõbb érdekesen sikerült XD
valaki tudna segíteni, van egy MDA vario IV telóm a menü angolul van és sehogy se tudom beállítani a mayart a beállítások menübe sem találtam valaki, ha valakinek van ilyen tója az segíthetne nekem.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A Diamondon még 6.1 van nekem, Omnián használok 6.5-öt.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
mégpedig ezt
abszolút nem bántam meg
gyorsan,könnyen felment és nem volt szenvedés a sok program utólagos telepítésével.Egybõl mûködött minden hibátlanul.
ezeket raktam fel csak
tot.comm,noSleep,Klaxon,iGO8,cleanRAM
egyedüli negatívum talán,hogy most lemerül egy nap alatt
elõtte bírta 2 napig is
azóta minden nap másik ROM szimpatikus 😊
te melyiket használod?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"A Windows Mobile 6.5 ugyan hivatalosan ma jelent meg, valójában a készülékgyártók már hónapokkal ezelõtt megkapták és nem hivatalos csatornákon"
A következõ gyártók és mobilszolgáltatók fognak Windows Mobile 6.5 alapú készülékeket kínálni:
Észak-Amerikai mobilszolgáltatók: AT&T, Bell Mobility, Sprint, TELUS, Verizon Wireless
Gyártók: HP, HTC Corp., LG Electronics, Samsung, Toshiba
Európai mobilszolgáltatók: Orange, Deutsche Telekom AG and Vodafone Group Plc
Gyártók: Acer, HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba
Dél-Amerikai mobilszolgáltatók: TIM Brazil
Gyártók: HTC, LG Electronics, Samsung
Ázsiai mobilszolgáltatók:NTT DOCOMO Inc., SOFTBANK Mobile Corp., SK Telecom, Telstra, WILLCOM Inc.
Gyártók: Acer Inc., HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba
Töltsük le az internetet!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ma jön a WM 6.5!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Segítséget elõre is köszönöm.
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.
Van itt Hero tulaj? Mert lenne pár kérdésem hozzá, ha lehet. Valamint egy egyszerûbb is: Van belõle fekete meg fehér. Na most a fekete az mintha barna lenne. Valóban az, vagy csak szarok a képek, esetleg van az is külön belõle?
link
nekem bejövõs nagyon
aki nem akar regisztrálni annak feltöltöttem a 3 fájlt