HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túl nagy a kijelzõje.. nem szép

desigo
bazi nagy
mondjuk oldalakat böngészni kényelmes lehet vele
GregSB

desigo
Mr Manson
HTC Diamond2 höz 6.5 megjelenésrõl nincs hír? Hivatalos!!!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

tomi890125
nekem még régebben Htc Touch Dualom volt, és nagyon megvoltam vele elégedve! Most belebuzultam a HD2be és novemberben be is fogok egyet szerezni!

The Only One!

desigo
új reklám

6.1-es windows-t tettem rá, igy most gyorsabb azért meg hibátlan
6.5-ös nincs is a Kaiserhez, igaz? (merthogy tetszett nekem az a cucc, csak gagyi ROM volt, a wifi se nagyon akart menni, stb stb...)

ja és bármilyen magyar oldalt ahonnan lehetne szedni hozzá cuccost szivesen fogadok és a segitségeket elöre is köszönöm

hali, tegnap szereztem egy HTC Kaiser-t, szeretném kérdezni, hogy az adatkábellel hogyan tudnám a memoriakártyát megjeleniteni a gépnek, mert csak a telefon memoriáját mutatja a szinkronizálo progi
plusz wm 6.5 van rajta, ami nem tudom milyen build de elég bugos, ha szétcsusztatom a mobilt akkor például a kép nem tökéletes, stb, ráadásul angol
valahol van valami faq ami leirja honann szerezhetnék rá egy tökéletes magyar nyelvü windowst?
ja és még 1 dolog, a wifit nem igazán tudom használni (soha nem volt PDA-m), hogyan tudok vele hálozatokat kerestetni?

Köszi, de valami olyasmire gondoltam, ami az outlook-kal szinkronizál.
Pl. Jeyo Mobile Extender, csak ez sajnos nekem nem mûködik. 😞

desigo
Gmail fiókommal is sikerült már szinkronizálni a neveket
de az szenvedõsebb
desigo
pl ezzel:

My Phone

én ezt használom névjegyzékre,smsre stb..
wifin heti párszor frissítem és ROM csere után csak visszarakom mindet és kész
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám az sms-eimet átmenteni számítógépre?
htc touch cruise.
Köszönöm!

desigo
nem sok van sajna :/

Sensor Applications
LoDMaSt
ppcwarez.org?

@ Hellomarci

Zsoltika 007
Ez engem is nagyon érdekelne. Ha esetleg találsz hozzá írd le itt is!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok
honnan tudok diamondhoz ujjabb jatekokat letolteni?
Leginkabb olyan erdekel ami a giroszkopot hasznalja iranyitasra,de mas 2008-2009 -es game is johetne
Koszi
zs
DannyL
Sziasztok! Honnan tudnék Java klienst letölteni HTC Touch pro-hoz? Köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sziasztok!

valaki tudna segíteni, van egy MDA vario IV telóm a menü angolul van és sehogy se tudom beállítani a magyart a beállítások menübe sem találtam ha valakinek van ilyen telója az segíthetne nekem.

elküldtem mégegyszer mert az elõbb érdekesen sikerült XD

Sziasztok!

valaki tudna segíteni, van egy MDA vario IV telóm a menü angolul van és sehogy se tudom beállítani a mayart a beállítások menübe sem találtam valaki, ha valakinek van ilyen tója az segíthetne nekem.

mila69en
jah én is állandóan a hülye romokat cserélgetem mindkét telon<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

franc0
Nagyon rá lehet kattani a romolásra 😊
A Diamondon még 6.1 van nekem, Omnián használok 6.5-öt.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

desigo
Én is rászántam magam pár napja és felraktam az elsõ nem hivatalos ROMot
mégpedig ezt

abszolút nem bántam meg
gyorsan,könnyen felment és nem volt szenvedés a sok program utólagos telepítésével.Egybõl mûködött minden hibátlanul.
ezeket raktam fel csak
tot.comm,noSleep,Klaxon,iGO8,cleanRAM

egyedüli negatívum talán,hogy most lemerül egy nap alatt
elõtte bírta 2 napig is

azóta minden nap másik ROM szimpatikus 😊

te melyiket használod?
franc0
Én már 3 hónapja WM6.5-öt használok. Jóféle 😊 Jelenleg a 23064-es build-et.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Zsoltika 007
Inkább a hivatalosat megvárom. Annyit nem ér hogy tönkre vágjam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

desigo
hát vagy vársz türelemmel HTC.com-os supportra vagy innen választasz
Zsoltika 007
Mivel a dia2-nél meg lett igérve hogy frissíthetõ lesz majd.

Zsoltika 007
Jó de én ezzel semmire se megyek ha nem tudom feltenni. 😄

desigo
2 napja közzé lett téve hivatalosan

"A Windows Mobile 6.5 ugyan hivatalosan ma jelent meg, valójában a készülékgyártók már hónapokkal ezelõtt megkapták és nem hivatalos csatornákon"

A következõ gyártók és mobilszolgáltatók fognak Windows Mobile 6.5 alapú készülékeket kínálni:

Észak-Amerikai mobilszolgáltatók: AT&T, Bell Mobility, Sprint, TELUS, Verizon Wireless
Gyártók: HP, HTC Corp., LG Electronics, Samsung, Toshiba

Európai mobilszolgáltatók: Orange, Deutsche Telekom AG and Vodafone Group Plc
Gyártók: Acer, HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba

Dél-Amerikai mobilszolgáltatók: TIM Brazil
Gyártók: HTC, LG Electronics, Samsung

Ázsiai mobilszolgáltatók:NTT DOCOMO Inc., SOFTBANK Mobile Corp., SK Telecom, Telstra, WILLCOM Inc.
Gyártók: Acer Inc., HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba
Zsoltika 007
Mikor teszi közzé a htc a 6.5 wint?

KILLER2
Fene tudja, nem értek egyáltalán az andoroidhoz, eddig csak symbianom volt, windows mobile vagy android nem, szóval nem tudom. Ezért is vagyok kíváncsi a turbo sim-re, mert az ugye nem bánt semmit a telefonban, csak a sim alá kell tenni és "átveri" a telefont.

Töltsük le az internetet!

desigo
ROM csere után is megmaradhat a függõség?
KILLER2
Nem tud valaki valamit a HTC Hero és a Turbo Sim "viszonyáról"? Lehet, hogy tudnék szerezni olcsóbban egy sim záras hero-t, de nem tudom, hogy biztosan tudnám-e függetlenül használni.

GregSB
Nem rossz ez a Tatoo, elvileg hétfõtõl lehet majd itthon is kapni br 100-ért.

mila69en
hm.. alighanem megállítok egy pénzszállítót<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

desigo
mila69en
ára?<#idiota>

desigo
HTC Tattoo

Zsoltika 007
Nem holnap?

Mr Manson
Október 6.-a van

Ma jön a WM 6.5!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

zeek
Sziasztok! Nemrég hozzájutottam egy HTC P3470 Pharos típusu telefonhoz. Nem egy új eszköz de tetszik. A gondom az hogy nem tudom hol lehet az internetes (GPRS) forgalmamat ellenõrízni, nyomonkövetni. Hol lehet azt megnézni, kezelni mennyi le és feltöltés történt összesen. WM 6.0
Segítséget elõre is köszönöm.

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.

KILLER2
Jól van, köszi. Csak mert mindenhol feketét és fehéret látok kiírva és bár elõbbit élõben még nem láttam, de képen eddig feketét nem, csak barnát láttam. Akkor úgy látszik azért, mert csak az van 😄 Köszi!

Máté94
Nem.Nincs fekete.A barna az barna!😄
KILLER2
Sziasztok! Tervezem egy HTC Hero beszerzését. Amióta megláttam a képét és hogy mit tud, nagyon sokat nézegettem. Pár napja meg is fogdostam egyet és hát rögtön a szívembe lopta magát. Fura rajta ez a törés az alján, de élõben egész kellemesen néz ki vele.
Van itt Hero tulaj? Mert lenne pár kérdésem hozzá, ha lehet. Valamint egy egyszerûbb is: Van belõle fekete meg fehér. Na most a fekete az mintha barna lenne. Valóban az, vagy csak szarok a képek, esetleg van az is külön belõle?

desigo
Aki SPB Mobile Shell 3-at használ annak HEROs skin:

link

nekem bejövõs nagyon
aki nem akar regisztrálni annak feltöltöttem a 3 fájlt
mila69en
1ghz-s procival nem nehéz😊

desigo
"50%-kal jobb általános benchmark index, drasztikusan javuló filmlejátszás, lényegesen jobb grafikus teljesítmény" <#eljen>
Itt van benchmark a HTC HD és a HTC Leo összehasonlításában.Ezek szerint alázza az összes eddigi PDA-t,még a sz@rPhone-t is.HTC Leo benchmark