HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Hát, elvárásaim a következõek:
-Jó akksi, minimum 1,5napot bírjon ki erõteljes használat mellett is..
-Wi-fi
-min.2mpx-es kam. bõven elég, mind1 hogy autofocusos-e, mert már 2mpxszel szép képeket lehet csinálni.😊
-Qwerty bill.,de elengedhetõ.. de jó lenne azért:-D
-Gyors legyen..
-mp3 lejátszás, az alapok.. min 4gbig bõvíthetõ legyen..😊

Amennyit rászánok, akár használtan is 25k.

Eddig Nokia N80(gyenge akksi😞) és HTC S730ban gondolkodtam..

franc0
Nem nagyon.
Figy, látom eléggé tanácstalan vagy. Ha megmondod mit vársz el a készüléktõl és mennyit szánsz a dologra, megmondom neked mi a best buy.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

dragon11
S730 jónak számít?

Hm, leszedtem a core pocket media playert es el sem indul hanem varatlan programhibaval kilep 😞 mi lehet a problema?

Milyen keszuleket valasszak az encoder progiban ami jo lenne WVGA-ra?

elolvasom, koszonom! WVGA-ra kellene

HiPPoNaX
En eleve nem 3gp-be konvertalnam, ha mar pda-m van, nem pedig valami gagyi telefonom :] divx/xvid lejatszas nem gond, ugyhogy en ajanlanam ezt a cikket, nekem qvga-hoz tokeletesen bevalt, nezd meg, megfelel-e neked is

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Es azt megtudhatnam, hogy hogyan? privatba is johet, ha esetleg off topic lenne. elore is koszonom!

HiPPoNaX
Kisebb felbontasbol sosem fogsz nagyobb felbontast konvertalni ugy, hogy annak a minosege is jo legyen :] Ha megvan az eredeti, normalis felbontasu, akkor viszont tudsz belole akkorat konvertalni, amekkora a Diamond2-n jol mutat.

DannyL
Sziasztok!

Nem tudjátok honnan tudnék olyan Flash Player-t letölteni ami mûködik WM6.5-el? Van erre valami megoldás?

Az Adobe Flash Player nekem nem mûködik. feltelepíti de semmit se csinál.

Köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

hali, az lenne a kerdesem, hogy van par filmem 3gp formatumban, viszont nem teljesen abban a meretben amiben "elvezhetonek" lehetne mondani touch diamond 2-n. van erre valami megoldas, vagy letezik egyaltalan?

Világpolgár
Egyébként ha valakit érdekel itt van leírva az UI magyarítás.

Világpolgár
Gyanús volt😊 Np.

Most latom hogy HD2hoz kerestel WinMo6.5t, amit en linkeltem az TD2re valo, sorry.

Világpolgár
Köszönöm a gyors választ! Nekem is ez a véleményem. Nektek is kellemes ünnepeket!

Sokak szerint a magyaritas okozhat nemi hibakat, eppen ezert en az angolt preferalom. Viszont innen letudod szedni a hivatalos WinMo6.5-t magyar nyelvvel is (nem az en feltoltesem!). SpeedShopban peldaul 120k magyaritva 6.5-tel, angol verzioval pedig 110k, velemenyem szerint nem er 10 ezer forintot egy magyaritas hozza, amilyen egyszeru megszerezni 😊
Remelem segitettem, kellemes unnepeket!

Világpolgár
WinMo 6.5-öt -konkrétan HD2-õn- hogyan lehet lokalizálni? HTC Support oldalon nem találtam magyar nyelvre vonatkozó infót, viszont láttam néhány boltban magyarítva árulják.

koszonom szepen a gyors valaszt!

desigo
Ha nincs .exe akkor nézd meg,hogy van-e .cab fájl.
Ha igen akkor azt másold a telefonra (mindegy melyik memóba) és a telefonon katt rá feladatkezelõben és már települ is.
Az .exe kiterjesztésû programokat a PCn kell telepíteni miközben csatlakoztatva van a telefon hozzá és fut ActiveSync vagy Mobile eszközpont.
Szeretnek egy olyat kerdezni, hogy ha letoltottem egy programot/jatekot, a kicsomagotl fileok kozott sehol sincs egy exe. Igy hogyan tudom telepiteni a telefonon? Es mindegy hogy az SD-re vagy a belso memoriajara masolom?
Elore is koszonet!

desigo
Boldog Karácsonyt Nektek !
mila69en
HTC-ben gazdag karácsonyt mindenkinek😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Igen, mar ki is fizettem a penzt, sajnalom, de eleg nagy tanulopenzt fizettem ezert. Le is tiltattam a pannonal a wapot, wifizne meg meg tudok, az meg ingyenes...hehe remelem!
Boldog Karacsonyt Minden HTC tulajdonosnak! 😊

Zsoltika 007
Nekem új telefonnál elsõ dolgom kitörölni az adatkapcsolati szerver beállításokat. Pont ezért.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Valami nagyon gazul sult el. Uj vagyok meg a PDAkhoz, de nem ertem, hogy hozhattam ossze 36ezres szamlat mindezt fel nap alatt, mert tegnap ota van meg a telefon, es delig tolton volt. Csatlakoztam a wifihez es onnan neteztem. Igaz ugy emlekszem volt mikor kikapcsoltam es elinditottam a youtube funkciot, valszeg akkor kapcsolt at wapra, de nem gondoltam volna hogy valoban...minimum ra kellett volna kerdezzen Igy most rohadtul minuszba vagyok 😞 Azt sem ertem hogy miert enged wapozni, ha az egyenlegem elfogyott (nem elofizeteses vagyok)... De meg ezeken felul sem ertem, hogy 4 elott kaptam egy smst h minusz 26 ezerben vagyok, utana meg hogy -36 fel oraval kesobb...
Szebb karacsonyt kepzeltem volna el.

Zsoltika 007
Én zsebben hordom.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jaja, koszi. Tokot majd veszek hozza mert igy tulsagosan is feltem barhova elhurcolni magammal 😛

Zsoltika 007
Ja de van headset! Bocs elfelejtettem! Tok nincs. Meg fólia van ami védi a kijelzõt.

HiPPoNaX
Basszus, ekkora marhasagot is csak en tudok irni <#idiota> Artemisre gondoltam 😄

GregSB
"winmo-s Androidon"

Az szép lehet 😄D

HiPPoNaX
A Heron levovel nincs tapasztalatom, de a par evvel korabbi, winmo-s Androidon hasznaltam ilyet majdnem 2 evig. Ahogy Zetorg is mondta, navigaciora hasznalhato, de az Artemise nem volt tul hasznalhato, vagy tul keveset, vagy tul sokat tudtam vele lepni, annyit amennyit akartam szinte soha 😄 A koncepcio amugy jo lett volna, ugyhogy remelhetoleg a Heroban kiforrottabb peldany csucsul :]

Zetorg
navigálni és okézni lehet vele.
villog, ha esemény van.

szerintem egész jól használható, de gyorsabb, ha a képernyõt tapicskolod...

Vagy esetleg headset..?

Tok nem jár hozzá?

Zsoltika 007
2db stylus a készülék+akku, usb kábel amire megy a töltõ, cd (lehet több már nem tudom csak a feketére emlékszem), papírok. Asszem nem hagytam ki semmit. Meg nekem volt még hozzá az igo8.

circa
Hello, a Heron lévõ kis gömb az alján az mennyire használható, milyen funkciója van?

Valaki tudja, hogy hivatalosan milyen tartozekok kellene a HTC Touch Diamond2-hoz tartozniuk?

KILLER2
Akkor jól tudtam, köszi. Csak tudnám, hogy miért van mindenhol kint az, hogy fekete...

Töltsük le az internetet!

Máté94
Nem.A fekete az barna.
KILLER2
Nem tudjátok, hogy HTC Heroból jelenleg van-e fekete vagy szürke? Mert sok helyen látom kiírva, hogy fekete, de én úgy tudom, hogy csak fehér és barna van. Vagy már azóta adtak ki feketét is?

KILLER2
Kínácsi vagyok, hogy mikor jön majd, mert nálam egyenlõre a SE X10es a nyerõ, de ez elég szép esélyekkel indul nálam ellene.

Zetorg
valaki próbáltam már hero-ra a 2.1-es firmware-t?

HTC Hero-rol valaki valamiféle vélemény? összehasonlítható iPhone-nal? (gyorsaság, meg ilyenekre gondolok) Film nézéskor szép képet ad?

franc0
A Diamond1-nek kopik a hátlapja.
Már ha nem vigyázol rá. Az enyém nem kopik.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Zsoltika 007
Egyszer kellett resetelni akkor is igo miatt. Én maximálisan elégedett vagyok vele. Nekem semmit se kopott. Mondjuk arra figyelni illik hogy a kulcsot ne mellé dobd be mikor a zsebedben van...
Azt nem tudom most hogy mennek árban az androidos készülékek de semmi bajom a winmobile-al.

circa
Helló, a diamond 2 tulajdonosoktól érdeklõdnék, hogy hogyan szuperál a készülék, milyen problémák vannak vele(pl: olyat hallottam, hogy könnyen kopik a hátlap?), mennyire gyors és megéri-e az árát a készülék, vagy esetleg van a kategóriájában olyan masina ami jobban megéri az árát. Válaszaitokat köszönöm 😊

Wow. Két napja még az volt az infó, hogy annyira bugos, még nem adnak róla ki képet vagy romot. 😊

HiPPoNaX
Hero 2.1-es Androiddal (screenshotok)

Bucser
Mármint az Universalon. (bocsi félreérthetõ voltam)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF