5079
-
#1638 A HTC ezentul HTC neven arulja a telefonjait Csajnaban... :)
-
#1637 köszi,ha otthon leszek ki is próbálom majd -
#1636 RockPlayer. -
#1635 de van benne, de csak akkor villog ha emailem vagy sms jött, vagy nem fogadott hívás volt. -
#1634 Hát ha nincs benne semmi fény akkor nem fog :D -
#1633 hali.
tudtok olyan programot hero-ra amivel a trackball villog vagy pulzál akkor is amikor nincs elmulaszott esemény? -
#1632 "A Google megújuló kezelőfelülete ellenére is ragaszkodik saját megoldásához a HTC."
... akárcsak a SE, a Samsung, az LG és a többi is, miért kell egyedül kiemelni a HTC-t?
A SE az Xperia-ban gyakorlatilag totálisan átdesignolta az Androidot, rá sem lehet ismerni a 2.1-re, ahhoz képest a HTC Sense UI egy konzervatív hétvégi sofőr :) -
#1631 http://index.hu/tech/2010/07/19/a_nexus_one_haldoklasa/ -
csaby14 #1630 tudtommal nem csak a saját weblapjukon való értékesítést fejezték be de hivatalos viszonteladóknál még mindig kapható -
#1629 most akkor nem fejezték be a nexus one gyártását? azt mondták hogy az utolsó szállítmány is elment már. -
#1628 HTC: Sense UI Android 3.0-ra i -
#1627 Super LCD kijelzővel jön az új HTC Desire és Nexus One -
#1626 nem régen vettem magamnak egy HTC Legendet,tud már valaki divx-et lejátszó progit? -
#1625 Ismeretlen HTC, rajta a Windows Phone 7
-
#1624 HTC Sense coming to Windows Phone 7, after all -
#1623 1 kérdés htc blueangel nél a bootloader csak akkor tudom elérni ha már fent van rajta az ój os vagy egyébként is be kéne jönnie?? -
#1622 Frissitést leszedni nem kell sztem, a telefon majd szól (ha az automatikus frissitést bekapcsolod), ha van valami update.
Az akksit Task Manager-rel tudod kimélni, találsz belőle pár jót a marketen (pl. Advanced Task killer), illetve ha a mobilnetet, gps-t, bluetooth-t csak akkor használod, ha szükséged van rá, amúgy kikapcsolva tartod őket. -
#1621 hali!
Én a legendesek népes táborát fogom bővíteni a mai naptól fogva:)
van vmi ötlet,hogy lehet akkukímélő megoldást találni,hogy ne zabálják a programok túl hamar? teljesen új telefonnál érdemes egyből leszedni vmi frissítést?
-
#1620 jaja. még egy kicsit várok, pár hónapot minimum. addig lehet ki is adják. -
#1619 Olvasgass sokat a neten előtte, friss telefonnal úgysem fogsz merni elkezdeni rootolni, mert annál jobban félted.
Olvasd el mi a recovery image, hogy lehet visszarakni az eredeti romot, hogy lehet rootolni és új romot felrakni, aztán ha van elég ismerettséged menni fog, van a neten 500 szájbarágós leírás. Például Androidportal-on, xdk-n, stb. -
#1618 remélem. nem akarom hoigy ugorjon a gari. még majdnem 2 év van rá. -
#1617 Ahh, én tényleg és komolyan segítenék, de sajna sosem csináltam még ROM instalt. :(
De tényleg miért nem vársz a hivatalosra? Én jópár hónapot vártam rá és megérte, gond és gubanc nélkül felment. És mondom, ha már a UK-ben kijött, csak megcsinálják hamarosan otthon is T-sek. -
#1616 segíts nekem is plz :D -
#1615 Fúú, a Launcher Pro Plus-szal még gyorsabb lett a Hero home screen-je és az alkalmazásmenü is, mindamellett sokkal faszábban is néz ki és működik. Imádom :D
(csak azért most, mert 1.5-re ezek a csoda applikációk basztak feltelepülni) -
#1614 hali.
Kellene egy nagyon szájbarágós leírás hogy hogy tudom a gyári t-s 1.5ömet frissíteni aaz itt ajánlott romok egyikére (nem is tudom melyik volt tán choccolate, vagy villiam vagy mi)
Ha nincs még magyar talán jó lesz egy angol is.
Ha egyik sem megy akkor nagyon szépen megkérnék valakit hogy MSN.en keresztül segítsen nekem :S
előre is köszi.
szerk. igen a csoki lesz a megfelelő rom nekem.
várom a válaszokat. mégegyszer köszi -
#1613 foxconn biza kínai... bérgyártás... -
Bucsek #1612 ha az van ráírva a telómra h made in china, akkor gagyi hamis szart kaptam? (napersze telenornál vettem...)
csak érdekel, mert ugye a HTC taiwani -
#1611 DNS probléma, dolgoznak rajta. Innen elérheted, de lassú lesz.
Persze pont most szarakszik, amikor hónapok után végre szednék is valamit... -
#1610 Nem tudom biztosan, de arra tippelnék, hogy igen. -
#1609 Nektek se megy a mobilism? Pár napja innen (UK) nem tudom elérni.
Bezáratták? -
#1608 értem. a főzött rom felrakása itt is garivesztős? -
#1607 1. a fozott romokat nem tudod netrol telepiteni, mivel azokat nem kuldi el a telodra senki neked, magadnak kell lecibalni, majd a mem.kartyarol kezzel telepiteni, nem kell hozza semmilyen net.
2. a hivatalos 2.1 a G2-hoz OTA frissitesen keresztul erkezhet a fonodra (amint a T elerhetove teszi). OTA azaz Over The Air. Nem kell sokat tenned vele, ha bevan allitva az automatikus frissitesek figyelese, akkor ha netre kapcsolodsz a telefon szepen szol hogy van uj frissites, es lecibalhatja-e. Ezutan automatikus az egesz, nem kell csinalnod semmit, a lenyeg hogy legyen ilyenkor stabil neted, nehogy megszakadjon. -
#1606 Hivatalos frissítés. -
#1605 főzött rommal cseszekedni. -
Rasztiman #1604 Nagyon úgy néz ki hogy hero lesz a következő telefonom. Sok jót olvastam róla, csak kell találjak egy jót használtba :D -
#1603 miazhogy, sot, leginkabb azzal havasolt a frissitest felrakni, a mobilnet nagyon kiszamithatatlan.
amugy mitol dogolne meg, mert felbemarad egy letoltes?
ha nem sikerul letoltenie, el sem kezdi telepiteni... -
#1602 wifi is elég neki? nem akarom megdögleszteni az új mobilomat -
#1601 A UK verzioa mult heten erkezett meg nekem, sztem hamarosan Mo-on is elerheto lesz, kis turelem es nem kell szivnod a felrakassal, automatice felfog menni ha netre kapcsolodsz. -
#1600 hali.
tudna segíteni valaki a t mobilos hero android 2.1 felrakásában? -
Bucsek #1599 mint mondtam, nem ott van a probléma... hanem a kezdőoldalon. de már jót mutat (még)..