HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Csak trial verziókat találtam (ja igen, olyan kéne ami nem netrõl szedi a térképet).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Vágni sztem egyáltalán nem vág, zenét meg még ki se próbáltam 😊
Szimpi cucc így elsõre, csak még meg kell szokni, meg berendezkedni.
Nincs egy ilyen hasznos cuccok androidra írás valahol?
A segítségeteket szeretném kérni, mert tanácstalan vagyok!
Van egy Htc Mda Touch (Elf ) telóm, és az a gondom vele, hogy nem tudok MMS-t küldeni, illetve fogadni vele!
Ez , hogy lehet, már a központot is felhívtam, és egy autómata hangon keresztül, bekapcsoltam, az mms fogadás opciót,
De így sem jutottam elõbbre! Amikor elküldik az mms-t, akkor rövid idõre felvillan a készülék, de az üzenet nem érkezik meg, viszont a küldõnek visszaigazolja, hogy az üzenet elküldve!
Egyszerûen nem értem!
Megnéztem a kezelési leírást is, simán kellene fogadni az üzeneteket!
Nagyon kérem, akinek van valami tippje, és tud segíteni, segítsen, mert nagyon fontos lenne!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv. Zoli
zenelejátszó nem vészes szerintem,fülessel legalább is
divx lejátszó orvosolható .nem rég kérdeztem én is ROCK player a megoldás
a vágás az igaz bár fogás kérdése nekem már nem vágja,vagy megszoktam,de nyugi annyira nem vág ,hogy vérezzen valaki tõle <#idiota>#idiota>
kijelzõ-aksi másgyártónál is ilyen e van 😄
Közbe sikerült beszélnem egy tulajjal, õ is említette hogy semmi gondja nem volt a térerõvel, úgyhogy maholnap megveszem.
Ilyeneket emelt ki hibaként:
- a BT gyenge, ha a zsebedbe van a teló, egy headset-et már nem nagyon érzékel (az életbe nem fogok BT headsetet használni...)
- Zenelejátszásnál nem a legjobb a minõség, torzul, recseg (mondjuk ez jobban bánt, de annyira nem érdekel).
- nincs divx/xvid lejátszó (ez sem érdekel)
- Hamar merül (mint az összes)
- Napfénybe rosszul látni a kijelzõt
- vágja a fület telefonálásnál a széle
Tehát nem nagy cuccok, jó lesz ez 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ma frissítettem 2.1 re a htc heromat és most már vannak multitouch appok. találtam egy olyat hogy multitouch pong, de használhatatlan, gyankodni kezdtem és leszedtem egy multitouch tesztelõt. akkor tapasztaltam hogy a multitouch nem mûködik úgy ahogy kéne, függõlegesen nagyon szépen mûködik, de ha visszintesen húzom az újjam összeakad amikor keresztezi egymást függõlegesen a két új, ez normális?
http://www.tenke.hu
Nemrég raktam az autóba a gyári navi helyére egy utángyártott érintõképernyõs WinCE alapú cuccot. A baj csak az, hogy MIPSII procis, amire nehéz találni normális navi programot. Eddig Sygic Drive és Polnav játszik, csak hát a térképek 2008-asok ezekhez...viszont az eszköz kijelzõjére video bemeneten keresztül gyönyörûen kimenne a Touch Pro 2 képe...így nem kéne se birka MIPS kompatibilis navi szoftverekkel szarakodnom, se telefont a kézben tartva vagy szélvédõre tapasztott cuccal navizni...
bár most olvasom,hogy "2010.08.01.-tõl az ingyenes letöltés lehetõségét megszüntettük."
lol
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De van a sygic is androidra nekem tökéletesen mûködik Galaxy S-en..
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Ugyanakkor én is sokáig gondolkodtam így ahogy te, ez volt az elsõszámú ok a WM mellett. Aztán hozzám került egy Wayteq x820BT GPS, ami 20 papír és nekem fullos. Ha komolyabb útra megyek akkor ott a kocsiban, a kisebb utakra pedig bõven jó valamelyik Androidos szoftver.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Persze ha lenne végre normális - többféle felbontást is támogató - IGO androidra, akkor más lenne a helyzet, de így egyelõre marad a Win...
Na most 100e-t valahogy nem visz rá a lélek, hogy kiadjak bármilyen telóra is, amerikából használtan viszont már egész jól ki tudnék jönni. A kérdésem az, hogy pl. egy jelenleg CDMA rendszerû Touch Pro 2 rom cserével GSM rendszerûre buherálható-e? Elméletileg a Touch Pro 2 eleve hibrid rendszerû lenne, ám egyes szolgáltatók részére állítólag csak CDMA rendszerrel használható készülékeket is kiadtak.
Lenne pl. egy CDMA-s US.Cellular lockos készülék. Ha rakok rá új GSM-es romot akkor vajon független is lesz egyben? Kivitelezhetõ ez?
csak valamiért a market nem talál rá, pedig elvileg ott is fenn van.
ez az appbrain link
Több mint 250.000 letöltéssel elég népszerû. 😊
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Tedd fel a kártyádra, és telepítsd onnan.
Ha elindítod, lesz egy olyan gomb, hogy "APN controll" ha ennek az állása "ON" akkor van adatkapcsolat, ha rátenyerelsz, "OFF" lesz, és ekkor kikapcsolja az adatkapcsolatot.
Ha az "APN control" szövegre böksz, a beállítások menübe kerülsz, a mobilhálózat részbe.
Sok sikert!
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
persze, hogy bele lehet, az enyem 16 gigassal megy remekul.
a másik kérdésem hogy van nekem mobilinternetem, de valamit elszarhattam, mert mostanában gprst-t használ, nem 3g-t. Megnézem ezt a nodata cuccot, és 6db kapcsolat van felsorolva:
Pannon MMS
Pannon NET GPRS
Telenor Data
Telenor MMS
Telenor WAP
W@P PRS
én tökhülye vagyok, de ezek közül melyik a 3g-s szolgáltatás, mert akkor azt nem disablezom le, vagy ha kell akkor azt kapcsolom vissza, ha nincs wifi...
sorry, hülyevagyok még ehhez..
sanda gyanum van h a telenor data a befutó.. de nemtom.
és kezdi megint, hogy felmegy a hálózatra, nemakarok hajléktalan lenni, mert sok lesz a számlám...
Legend vételt is tologatom mert sajnálom rá kiadni a 100kt,pedig nem okozna problémát megvenni
de sokkal szimpatikusabb lenne 70kért
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.