5079
-
#2399 hát ha nem lesz sense vagy hasonló akk nemvalami jó. Főzött rom hátha...
Azt meg csak gari nélkülire éri meg feldobni. -
#2398 Ja, ezt se nekem talaltak ki. Androidos HTC FTW! -
#2397 deszar mááá -
#2396 Minden a Windows Phone 7-ről
"A kezdőképernyő és a menü fogalmát is újraértelmezték a készítők, ráadásul mindezt a WP7 védjegyévé is tették, ami azt jelenti, hogy a készülékek gyártói ezekre a részekhez egyáltalán nem nyúlhatnak hozzá, azaz az összes ilyen rendszert futtató készüléken ugyanolyanok lesznek ezek a részek."
Na, akkor ennyit a Sense-rol... Tehat a keszulekek csak kulalakban (+logo) lesznek kulonbozoek, a hardveres megkotes is szoros... -
pacclacc #2395 24 ÓRÁJA VOLT MEG ÉS 2000 FT BÁNTA, UGY H ELMENTEM ROUTER MELLŐL! Azért ennyire nekem se vastag a pánztárcám :D -
#2394 "Tőlünk keletebbre már október 21-e van, árulják a Windows Phone 7-es PDA-kat. Új-Zélandon elkelt az első HTC Trophy 7. "
-
#2393 Ki lehet azt lőni a készülék kikapcsolása nélkül is.
1. Settings -> Wireless controls -> Data connection OFF
2. Settings -> Wireless controls -> Data connection - itt pedig: felül amilyen hálózaton vagy (T-mobile, Telenor, Voda stb... alatta 3 lehetőség közül katt a középsőre (Set up my proxy server) - itt pedig kivenni a pipát a felső sor elől (This network connects to the Internet)
3. ...de legrosszabb esetben is elég a Repülőgépes mód be-ki, nem kell kikapcsolni a telót.
Ha pedig véglegesen el akarod távolítani a lehetőséget, akkor: ua. mint a 2. pontban, az utolsó mozzanat helyett viszont katt bal alul a General fülre (legelső fül a 3 közül) - ott pedig Delete Settings ...és máris nem fog tudni netezni egyik haver sem a telóval a kártyád rovására...bár aki ennyi pénzért vesz telót, attól elvárják, hogy netezhessenek a haverok... :P:P:P -
pacclacc #2392 HTC HD2 hogy lehet azt megoldani, hogy a NET GPRS soha ne kapcsoljon be! Nem lehet ezt telefonon beállitani? Ha elmegyek itthonról a Router mellöl, azt akarom h ne lehesen netezni, haverok a kezükbe veszik azt lenetezik az összes pénzem :S 1szer bekapcsol és nem lehet lelöni csak a telefon kikapcsolásával lehet megállitani! Vannak rajta programok, azokat letiltottam, hogy ne frisitsenek, de ha beleugrok explorerbe akkor elindul! Az lenne a jó hogyha A GPRS akkor se kapcsoljon be rajta ! Van funkció, amivel ezt ki lehessen iktatni? -
ktomi22 #2391 nemtom.. erre direkt szuletnek emberek, akik nomád gyujtogeto eletmodot folytatnak.. es az a kuldetésuk hogy gyujtsenek.. barmi modon :D :D :D -
#2390 ezeket a pontgyűjtős oldalakat hogy nem lehet megunni? -
#2389 annyira kapzsi maradi undorító szánalmas egy bunkó vagy. csak azért akarod hogy regizzünk hogy gyűljenek a szaros pontjaid. -
ktomi22 #2388 itt is hirdetsz gyík? -
#2386 Az a vicc, hogy a vodánál 10k-val drágább a többi HTC, ha dominoval veszed, mint két éves előfizuval. -
#2385 Na igen, és még "vaku" sincs benne, ami nálam elég fontos dolog lenne :( Akkor marad a futótűz egyelőre.
Egyéb jó tanács? Szívesen várok mindent :) -
#2384 kulfoldi oldalakon 350-400€ arat mondanak ra. -
#2383 Esetleg rá megérné várni novemberig? -
#2382 Üdv, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mostanában tervezem lecserélni a jó öreg SE w300i mobilomat, és nagyon kacsingatok egy HTC fele. A kiszemelt áldozat egy HTC Wildfire, a vodánál 40-ért van korlátlan netes csomagban (100mb net, utána csak lassítanak, de nincs +forgalmi díj).
Olvasgattam a fórumokat, és elég sok helyen lehúzták a gépet a kijelzője miatt, és a gyenge proci miatt, de mivel én egy őskövület telóról váltanék, ezért ez nem igazán okozna gondot.
Viszont nem tudom, hogy a beépített GPS-hez milyen szoftver lenne jó, mert sok szoft nem megy az alacsony felbontás miatt.
A kérdésem az volna, hogy megéri-e ezt a telefont megvennem? Az elkövetkező jó pár évben nem akarom cserélni, szóval hosszú távra kéne a cucc. Olvastam azt is, hogy decemberben jön ki az új 3as android, amihez 1 gigás proci kell, szóval az mindenképp felejtős. Meddig támogatott a rajta lévő rendszer?
Ha van jobb telefon, kicsivel drágábban, akkor abba szívesen belefeccölök, de 40-50 körül van a limit (előfizuval).
Várom a tippeket :)
Előre is köszönöm. -
#2381 Igo 8
HELP
[URL=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=586150]HELP 2 (ez ahozvan hogy tudjááá két ujal zoomlni meg forogjon a kép ha forgatod a telót)
Először a 2.-et próbáld, ha nemjó akkor irogassad a sys-t :)
Olyanban még tudok segíteni, hogyha navi közben kikapcsol a háttérvilágítás :) -
pacclacc #2380 sziasztok! ma megkaptam HTC HD2 kütyümet! új vagyok, és szeretném megkérdezni h mire jók ezek a ROM frissitések!
Másik h milyen fajta igo8 tölthetnék le, amivel müködne is e ketyere? :) -
#2379 megeshet -
#2378 Srácok : D az lehetséges hogy 2 romba más a fényképező? : D eddig ha megnyomtam a fényképező gombot csak akk focusált...most viszont már ha csak eltartom vmerre akk is focusál -
#2377 nyilván sokat fog még fejlődni a cucc, és remélhetőleg jobb lesz. -
#2376 Tulzottan minimalista szvsz, ez nem jelent feltetlen rosszat, garantalt a villamnyors mukodes pl.. :D Persze vannak csili-vili menu-animaciok. Elegansnak elegans, az teny. Dicseretes valoban hogy egesz ujszerut alkottak, de valahogy az egesz koncepcio egyelore nem jon be. Na mind1, majd meglatjuk mi sul ki belole... :) -
#2375 Sense ide oda (nagyon kiraly egyebkent, big thx erte a HTC-nek), a marketrol/egyeb helyekrol letolthetsz total hasonlo widgeteket (meg a HTC keyboardot is.. :D), az Androidos telodat total atszabhatod egy HTC-ve... (ha ez a perverziod) :))
Kivancsi leszek hogy lesz megoldva ez a Win-nel, mert azert az Androidnal egy joval zartabb rendszer. -
#2374 a T8285-öst alapvetően amerikai (+ausztrál) piacra tervezték kiadni, míg a T8282-t Európára és Ázsiára.
Kicsit eltérő a vas alatta, a ROM is, főleg az újgenerációs telstra next G hálózat igénybevételéhez. 3G-s hálózaton 850/2100 Mhz-re van "beállítva" szemben a T8282 900/2100 Mhz-ével.
Egetverő különbség egyébként nincs (nem gyorsabb, tudomásom szerint a fluiditás sem jobb)
Itthon bőven jó a T8282. :-)) -
#2373 Nem tudjátok véletlen, hogy a Sprint-es Hero az működésre bírható-e itthon? -
#2372 azért kérdeztem, mert nemtudom melyik touch hd-ból a magyar melyik a külföldi, meg hogy mi is a különbség a kettő közt, csak láttam xda forumon hogy van 2 fajta :) -
#2371 félig off, de hogy egy kis humort is vigyünk a nagyon komoly topic-ba:
when You See It, You Will... :)))
-
#2370 Ha hazai vétel akkor nagy eséllyel T8282 blackstone lesz az.. :) -
#2369 Köszi! mostmár települ az a rom amit aztmondtak hogy jó : ) aztán majdelválik mi lesz : ) -
#2368 EZT kéne megpróbálnod, mert a telefonodhoz van 2 féle hardspl egy a régi romokhoz, egy pedig az újabbakhoz.
Ha ezt megcsinélod, elvileg, már fel megy rá bármien rom. -
#2367 T8282 -
#2366 telód t8282 vagy t8285? -
#2365 HSPL az az amit amikor a -hangerő gombot + powert nyomom akk bejön és ott írja h 1.54 SPL? azaz? -
#2364 touch hd-ból 2 fajta is van nem? Biztos hogy ez való az övéjéhez? -
#2363 ha valaki leírná nekem hogy mit merre meddig akkor akár azt is rátenném : ) de egyedül se**hü**e vok ehez mert angol tudásom nuku....németet tanulok -_-
Bp re szól a garancia eggyik pda boltba szal gondolm EU ból való... -
#2362 Szerintem hívd fel, akitől vetted, és kérdezz rá az előéletére a telónak, hogy eddig miket rakott rá. Milyen HARDSPL-t? Milyen RADIO-t? S végül milyen ROM-ot. Gyárit simán vissza kéne tudnod tenni, amennyiben a megfelelőt próbálod ráerőltetni. Lehet, hogy a készülék nem is európai, azért nem megy rá az európai rom stb. stb...mellesleg miért nem dobod rá az Androidot? -
#2361 próbáltam a video alapján de az az uspl 2.5 nem akar win7 altt nekem semmitse csinálni....eggyik usb ről se... : S -
#2360 jah meg tegyük hozzá... hogy a windefaultba nincs benne eggyik contactom se o_O sense be meg ott volt minden ki : O na akk ez most hogy van? -
#2359 Nekem tökéletes lenne az ami most van rajta ! de a sense felület nem müxik rajta és az sokkal jobban néz ki mint a windefault...de az a baj hogy semmien romot nem tudok felrakni... mert amikor végig nextezem és azutána színes képernyő után loadingra vált...akkor megáll a tudomány nálla : S gyári romot meg lesetudtam szedni mert nem fogadja el a s/n számot...