5079
-
#2439 Új HTC szabadalom a készüléktestből kiemelkedő csatlakozó
-
pacclacc #2438 Azota találtam 1 megfelelő sys-filet! Renedesen müködik hála az égnek -
#2437 elvileg az ini-ben a [power] rész -
pacclacc #2436 Folytattam! Nem jutottam semmire! Azt árulja el valaki, melyik az a parancs amelyikkel be tudom állitan, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő? Már olyan ideges lettem h az se érdekes h nem tiszta az igo, az sem h 2 ujjal lehessen zoomolni, csak ne menne el a háttér világitás meg a kép :S
Bocsánat a sok üzenetért! -
pacclacc #2435 ez sem segitett a dolgon ha valakinek akad ötlete szivesen várom :)
Jó lenne ha az ember tudná h milyen parancs mire vonatkozik! -
pacclacc #2434 Hát most ahogy néztem a sys-fileba GDI volt az ini-be pedig GX most mindenhol GX-re teszem és kiprobálom h ugy jó lesz e. -
pacclacc #2433 amig nem irtam át a sys-t, és az ini-t, vagyis mig csak simán használtam igo-t addig jo volt a kereső!
-
#2432 előtte jó volt a kereső?
esetleg azt nézd meg hogy a Drivert ami gdi jelenleg, átírod gx-re -
pacclacc #2431 Elinditom igot, minden jó gps müködik, 1 valamit kivéve! Mikor keresöt elinditom, és a település nevét kéri akkor 1 Á betü van és mögötte egy pont ami villog (Á○) és csipog! Nem tudok vele mit kezdeni és igy a kereső teljesen használhaatlan!
ez miért lehet? Nem lehet kitörölni, nem tudok vele mit csinálni! Már vagy nyolcszor ujraraktam ujrairtam a syst, és a ini file-t
-
pacclacc #2430 Ehehehe nagyon kössz :D -
#2429 portot állítsd be, nekem a 4-es alapból
beállítások->gps
gps vétel bekapcs = pipa
port: 4
Adaátv. seb: 57600
Hogy nálad mi a port a htc gpstool-ba tudod meglesni. -
pacclacc #2428 Üdv. HD2 re töltöttem IGO8at. El is indul felbontás is oké, mindent tudok vele csinálni de nem találok vele jelet! Mi lehet a gond? Valakinek esetleg van valami ötlete mi lehet a baj? Amugy kezdöpontnak valami Franciországi város van megadva :D Amugy IGO magyar full! -
#2427 így van. -
#2426 ezaz, lekapcsolom a sync-et. az tartalmazza a gmailt, időjárást, stb. -
#2425 Sztem a szolg. minden forgalmat kiszamlaz szep nyugodtan... -
#2424 A telefon nem a facebook miatt toltoget le folyton, hanem pl. a gmail postafiokot, idojaras elorejelzest frissít, stb...
Ha nem akarsz mobilszamlat generalni ne kapcsold be a mobilnetet -
#2423 Ahhoz, hogy Facebookozz, mindenképp le kell töltenie a telefonnak. Max. ezt a forgalmat nem számlázza a szolgáltató ki feléd. -
#2422 ÉN ÚGY TUDOM ÍGY IS VAN MINIMÁLIS FORGALOM AMIT SZÁMOL. DE NEM VAGYOK BENNE BIZTOS :) -
#2421 Sziasztok. Hero-m van androiddal és az lenne a kérdésem hogy valaki használja e ezt az ingyen facebook dolgot. ha bekapcsolom a mobilnetet, de a sync-et kikapcsolom akkor is látom az ikonon hogy föl le töltöget.
bevállt ötlet? -
#2420 ja :D -
#2419 Mindegyik windowsos HTC-ről van az oldalon rivjú. -
#2418 ezt a designt nagyon szoknom kellene.
Már nem mondom semmire csípőből hogy csúnya, mert a gyakorlat azt igazolja, hogy nem szabad elsőre ítélni... könnyen változhat bármilyen vélemény vagy ízlés..
Jelenleg nálam a HD2 a befutó.. (külcsín szempontjából) és az ACE.
HD-m van de ideje lenne lépni. -
#2417 pro-ból kéne valami rivjú, nekem az a bejövős :)
Az legalább kapott egy értelmes billt ha már a desire z nem :)
Ugyértem jó hogy van a desire z-n bill, de minem tesznek rá valami normált, mert ami azon van az hát, szutyoknak néz ki :) -
#2416 Rivjú.
-
#2415 -
#2414 "Az meg hab a tortan hogy a rendszer hardverkovetelmenye csucskategoriat takar"
Te írtad, a mostani csúcs kategória 1 év mulva közép kategória :) -
#2413 Meg jo hogy siman fut az 1 GHz Cortex-A8-al ez az agyonegyszerusitett ize... :D -
#2412 Srácok : ) itt említettétek hogy Androitot is fel lehet tenni a telóra : D valaki tud linkelni nekem egy liírást v vmi hogy mégis hogy működik? : ) és ti androidot vagy winmo t ajánljátok jobban? : ) eggyáltalán androitból meiket lehet rátenni? :)
Láttam videot ahol HD2 ment a win7...azon is elég nagy reccenésel 1-2 helyen...már nem is remélnykedem h az én "elavult" HD m en menne : D mondjuk nem is sok reményt fűztem hozzá : ) -
#2411 Ja igen, hasznos prog: Silent Spy
Ha ellopják a telód, és más sim-et tesznek bele, küld egy sms-t aról a számrol, egy előre meghatározott számra. Pl beállítod anya számát, vagy barátnődét stb... -
#2410 elég simán fut rajta, és gondolom a jövőben erősebb készülékek jönnek, ugyhogy a futással nem lesz baj. Amúgy szívesen kipróbálnám. Elsőre kicsit fura, de tényleg teljesen új.
Amúgy én ma arra jöttem rá, hogy a win mo 6.5.3-ban azt szeretem, hogy lehet gányolni, és hozzáférek mindenhez :D
Olyan jó érzés turkálni a registryben, olvasok forumon valamit, hogy melyik értékkel jobb, gyors beállítom, és jön a lelki megnyugvás :D -
#2409 Ilyenkor érdemes az asztalra csapni kicsit, hogy miazhogyegyilyendrágakészülék etcetc és akkor általában adnak egy újat. Máskor próbáld ki:) -
ktomi22 #2408 elszomorít ha egy desire beteg ... -
#2407 még 2 hét mire lesz alaplap a desirembe, előző héten vittem be... :)
:@ -
#2406 y -
#2405 és arra lesz lehetőség hogy a régebbi winmobilokra fellehessen rakni? vagy azok már túl gyengék hozzá? : ) -
ktomi22 #2404 van rá.. bár szemely szerint maradok androidéknál :) -
#2403 harha jó ez a wp7 de valljuk be ez elég hamar unalmassá fog vállni.
de szívesen kipróbálnám. van rá esély hogy valaha átportolják androidos mobilokra is? -
#2402 HTC 7 Mozart review
-
#2401 btw:
HTC HD7 review
-
#2400 Az meg hab a tortan hogy a rendszer hardverkovetelmenye csucskategoriat takar, szoval eselytelen a kozepkategoriasok megjelenese, nem tudom hogy gondolta ezt a Majkroszoft.. :D Ok tudjak...