5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    Új HTC szabadalom a készüléktestből kiemelkedő csatlakozó

• pacclacc
    Azota találtam 1 megfelelő sys-filet! Renedesen müködik hála az égnek
  • kifli
    elvileg az ini-ben a [power] rész
  • pacclacc
    Folytattam! Nem jutottam semmire! Azt árulja el valaki, melyik az a parancs amelyikkel be tudom állitan, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő? Már olyan ideges lettem h az se érdekes h nem tiszta az igo, az sem h 2 ujjal lehessen zoomolni, csak ne menne el a háttér világitás meg a kép :S

Bocsánat a sok üzenetért!
  • pacclacc
    ez sem segitett a dolgon ha valakinek akad ötlete szivesen várom :)

Jó lenne ha az ember tudná h milyen parancs mire vonatkozik!
  • pacclacc
    Hát most ahogy néztem a sys-fileba GDI volt az ini-be pedig GX most mindenhol GX-re teszem és kiprobálom h ugy jó lesz e.
  • pacclacc
    amig nem irtam át a sys-t, és az ini-t, vagyis mig csak simán használtam igo-t addig jo volt a kereső!
  • kifli
    előtte jó volt a kereső?

esetleg azt nézd meg hogy a Drivert ami gdi jelenleg, átírod gx-re
  • pacclacc
    Elinditom igot, minden jó gps müködik, 1 valamit kivéve! Mikor keresöt elinditom, és a település nevét kéri akkor 1 Á betü van és mögötte egy pont ami villog (Á○) és csipog! Nem tudok vele mit kezdeni és igy a kereső teljesen használhaatlan!

ez miért lehet? Nem lehet kitörölni, nem tudok vele mit csinálni! Már vagy nyolcszor ujraraktam ujrairtam a syst, és a ini file-t

• pacclacc
    Ehehehe nagyon kössz :D
  • kifli
    portot állítsd be, nekem a 4-es alapból

beállítások->gps

gps vétel bekapcs = pipa
    port: 4
    Adaátv. seb: 57600

Hogy nálad mi a port a htc gpstool-ba tudod meglesni.
  • pacclacc
    Üdv. HD2 re töltöttem IGO8at. El is indul felbontás is oké, mindent tudok vele csinálni de nem találok vele jelet! Mi lehet a gond? Valakinek esetleg van valami ötlete mi lehet a baj? Amugy kezdöpontnak valami Franciországi város van megadva :D Amugy IGO magyar full!
  • morcosqtya
    így van.
  • tenkenorman
    ezaz, lekapcsolom a sync-et. az tartalmazza a gmailt, időjárást, stb.
  • Blasta
    Sztem a szolg. minden forgalmat kiszamlaz szep nyugodtan...
  • Blasta
    A telefon nem a facebook miatt toltoget le folyton, hanem pl. a gmail postafiokot, idojaras elorejelzest frissít, stb...

Ha nem akarsz mobilszamlat generalni ne kapcsold be a mobilnetet
  • hykao #2423
    Ahhoz, hogy Facebookozz, mindenképp le kell töltenie a telefonnak. Max. ezt a forgalmat nem számlázza a szolgáltató ki feléd.
  • kifli
    ÉN ÚGY TUDOM ÍGY IS VAN MINIMÁLIS FORGALOM AMIT SZÁMOL. DE NEM VAGYOK BENNE BIZTOS :)
  • tenkenorman
    Sziasztok. Hero-m van androiddal és az lenne a kérdésem hogy valaki használja e ezt az ingyen facebook dolgot. ha bekapcsolom a mobilnetet, de a sync-et kikapcsolom akkor is látom az ikonon hogy föl le töltöget.

bevállt ötlet?
  • kifli
    ja :D
  • neevous
    Mindegyik windowsos HTC-ről van az oldalon rivjú.
  • morcosqtya
    ezt a designt nagyon szoknom kellene.
    Már nem mondom semmire csípőből hogy csúnya, mert a gyakorlat azt igazolja, hogy nem szabad elsőre ítélni... könnyen változhat bármilyen vélemény vagy ízlés..
    Jelenleg nálam a HD2 a befutó.. (külcsín szempontjából) és az ACE.
    HD-m van de ideje lenne lépni.
  • kifli
    pro-ból kéne valami rivjú, nekem az a bejövős :)

Az legalább kapott egy értelmes billt ha már a desire z nem :)

Ugyértem jó hogy van a desire z-n bill, de minem tesznek rá valami normált, mert ami azon van az hát, szutyoknak néz ki :)
  • neevous
    Rivjú.
  • Solten
  • kifli
    "Az meg hab a tortan hogy a rendszer hardverkovetelmenye csucskategoriat takar"

Te írtad, a mostani csúcs kategória 1 év mulva közép kategória :)
  • Solten
    Meg jo hogy siman fut az 1 GHz Cortex-A8-al ez az agyonegyszerusitett ize... :D
  • gagax
    Srácok : ) itt említettétek hogy Androitot is fel lehet tenni a telóra : D valaki tud linkelni nekem egy liírást v vmi hogy mégis hogy működik? : ) és ti androidot vagy winmo t ajánljátok jobban? : ) eggyáltalán androitból meiket lehet rátenni? :)

Láttam videot ahol HD2 ment a win7...azon is elég nagy reccenésel 1-2 helyen...már nem is remélnykedem h az én "elavult" HD m en menne : D mondjuk nem is sok reményt fűztem hozzá : )
  • kifli
    Ja igen, hasznos prog: Silent Spy

Ha ellopják a telód, és más sim-et tesznek bele, küld egy sms-t aról a számrol, egy előre meghatározott számra. Pl beállítod anya számát, vagy barátnődét stb...
  • kifli
    elég simán fut rajta, és gondolom a jövőben erősebb készülékek jönnek, ugyhogy a futással nem lesz baj. Amúgy szívesen kipróbálnám. Elsőre kicsit fura, de tényleg teljesen új.

Amúgy én ma arra jöttem rá, hogy a win mo 6.5.3-ban azt szeretem, hogy lehet gányolni, és hozzáférek mindenhez :D
    Olyan jó érzés turkálni a registryben, olvasok forumon valamit, hogy melyik értékkel jobb, gyors beállítom, és jön a lelki megnyugvás :D
  • jazzy
    Ilyenkor érdemes az asztalra csapni kicsit, hogy miazhogyegyilyendrágakészülék etcetc és akkor általában adnak egy újat. Máskor próbáld ki:)
  • ktomi22
    elszomorít ha egy desire beteg ...
  • REPS0L
    még 2 hét mire lesz alaplap a desirembe, előző héten vittem be... :)
    :@
  • Máté94
    y
  • gagax
    és arra lesz lehetőség hogy a régebbi winmobilokra fellehessen rakni? vagy azok már túl gyengék hozzá? : )
  • ktomi22
    van rá.. bár szemely szerint maradok androidéknál :)
  • tenkenorman
    harha jó ez a wp7 de valljuk be ez elég hamar unalmassá fog vállni.
    de szívesen kipróbálnám. van rá esély hogy valaha átportolják androidos mobilokra is?
  • Solten
    HTC 7 Mozart review

• Solten
    btw:

HTC HD7 review

• Solten
    Az meg hab a tortan hogy a rendszer hardverkovetelmenye csucskategoriat takar, szoval eselytelen a kozepkategoriasok megjelenese, nem tudom hogy gondolta ezt a Majkroszoft.. :D Ok tudjak...