HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem sztm tök frankó benne minden, és az alakja nekem nagyon tetszik, simán adócsaló külseje van 😄
dragon11
Köszi a választ!

Nem kényelmetlen a WinMo?😊
+mások szerint is szép telefon?:-D

Blasta
Dezirések!
Oszt milyen a Froyo?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hali, nekem ilyenen van és tökre király a cucc, csak az az apró problémám van, hogy nincs hangjelzés se vibráció ha üzenetet kapok... hiába van beállítva
dragon11
Sziasztok!

Elnézést a kérdésért, de szerintetek milyen készülék a HTC Touch 2? Megéri-e az árát.. WinMo 6.5 Prof van rajta, de gondolom tudjátok.:-P

Véleményeket várnék!

Köszönöm.

tenkenorman
A htc saját kezelõfelülete amit a telefonjaira pakol. (az a pörgõs óra, widgetek stb.)

http://www.tenke.hu

LoSA
Már csak egy dolog... És mi az a Sense?! 😊

tenkenorman
ugyan azért: Sense!

desigo
Solten
Igen 😊 Mondjuk a Galaxy S-ben az iPhone 4G, A8 CPU-ja van (vagyis nem az iphone, a Samsung gyartja az almanak, de ez most mind1), a grafikus chipje meg modernebb/erosebb a 4G-enel. Villamgyors keszulek a Galaxy. Szerintem a piacon jelenleg a legerosebb hardveru keszulek. Par napja forgatom mar (havere), elqrvultam, nekem nem kell 4"-nal kisebb... 😊) A kijelzo meg.. Ez az S-Amoled beszaras. Jo volna ha lehetne kapni ilyen paneles monitorokat (akkor IPS, TN/egyeb nyugdij) 😄 Sorry az offert.

Amugy egy EVO 4G-t se utasitanek vissza... 😊

Saor Alba

desigo
Az biztos,hogy a Galaxy S-nek brutál a kijelzõje <#eljen>

nincs nagy különbség a két telefon között
designra nekem a Desire tetszik jobban
Máté94
1 : 1 😄DD
Solten
Hi. Tudom hogy ez HTC topik, de: Galaxy S-t. 😊

Saor Alba

A spicán is android fut, méghozzá használható sebességgel.

Máté94
Nekem pl. azért Desire mert nem tetszik a Samu felülete, Sense jobban bejön és mert majd 84.000 Ft-ért tudom megvenni. 😄

Igazából bármelyiket választod jól jársz velük.
mobilarena.hu teszteket olvass.
LoSA
Merthogy?! 😊

tenkenorman
ja tudoom már omnia 2vel kevertem valamiért. ez egyre rosszabb lesz:s

tenkenorman
jah hogy ez nem a galaxy spica. jó bocs csak kvalahogy az ugrott be. de akkor is a desire jobb.

Máté94
Azt se tudod mirõl van szó........<#wilting><#wow3>
Máté94
Hát kb. a kettõ ugyanaz. Így azt amelyik jobban tetszik 😄
tenkenorman
midnenképp htc-t vegyél. a galaxywindowsos lassú.

LoSA
Hali!
Tudnátok nekem segíteni abba, hogy melyik telefont érdemes venni?

HTC Desire vagy Samsung Galaxy s? Melyik a jobb, gyorsabb, szebb kijelzõjû, stb...?? Köszi a segítséget!

16gaborm

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

desigo
HTC Desire: Froyo OTA update this weekend for European Version

HTC is going all out, promising several features not in stock 2.2:

* 720p video recording
* iTunes syncing via HTC’s Sync software (what?!?)
* The “AppShare” widget that came on the Wildfire
* Smart CallerID
Thaison
Nagyon nagy HTC Fan vagyok, de már azért jöhetne a 2.2 mert kezd idegesítõ lenni hogy még nem elérhetõ. Jól jönne az a pár plussz szolgáltatás....

Blasta
jo lesz a tattoo ha kijon ra a 2.1.
addig sajnos csak egy feltelefon (amugy nem lassu egyaltalan, de nem is versenylo)
jatszani mondjuk nem ajanlom de atlagos hasznalatra jo.

Match
Hát, ez a wildfire elég érdekes.
Nagyobb kijelzõ ugyan azzal a felbontással...alapból nem ér semmit.
A kamera jobb benne, led vaku meg autofókusz, de ahogy néztem ritka szar képeket csinál.
A többi meg ugyan az, és 10 rugóval drágább (a 2.1 ha jól tudom valamikor jön a tattoo-ra is).
Valamint nekem a videókról amiket láttam róla, egyáltalán nem tûnt gyorsabbnak, sokkal inkább lassabbnak (így sem lassú, csak rendszeresen láttam akadásokat).

A legend jó tipp lenne, de az már a 90-100-as kategória, és bár nem nagy különbség a 60-tól, ennyit már elvbõl nem adnék ki érte (meg ennyiért már milestone-t is lehet venni).

Tehát akkor a tattoo nem ajánlott, hasonló árú jobb alternatíva nincs?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

GhostR1der
rátettem ahogy írtad, bentvagyok a szürkénél.. de csak loading..

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

GhostR1der
error 262... fasza
na most manuálisan megpróbálom

GhostR1der
RUU_Diamond_l3v5y_10050101_L_WWE_5.2.23563.5.5.0_2.11.exe
ezt próbálom rátenni, szépen elindul a gépen minden, activesync megvan, de mégis fail valami miatt.. még1x megpróbálom, ha mostse jó mit tegyek?

Blasta
Csajomnak van Tattoo-ja. (Szvsz nõknek való telefon.)
Ja és marhára nem marha gyors! Nem lassú, dehát ebben azért nincs annyi ram meg gyors proci mint a mostaniakban...

De a kijelzõ használata nem gázos, max egy kicsivel erõsebben kell nyomni, nem olyan ultraérzékeny az érintésre mint az újabb modelleké, teljesen használható.
Az appokkal kapcsolatosan nem tudok mit mondani, bnõm nem nagyon töltöget le mindenféle szart.
De amire nagyon szükség lenne és nem elérhetõ a marketen, azt én töltöm le és átküldöm neki, az esetek nagy részében simán feltelepülnek és mennek a Tattoo-n.
De én most tuti nem vennék már ilyet (még neki sem), inkább a kicsit zömökebb, csúnyább, de legalább gyorsabb és 2.1 androiddal érkezõ Wildfire-t venném.
Vagy Legended, ha már a méret lényeg.

Match
Üdv,

HTC Tattoo-ja van valakinek?
A közeljövõben szándékozok venni egyet, de a market és a rezisztív kijelzõ miatt egy kicsit megtorpantam.

Ami lényeg lenne a kiszemeltben, hogy elsõsorban marha gyors legyen, valamint wifi, web, msn, és lehetõleg unalomûzõ játékok a tömegközlekedésre, esetenként gps. Még lehet zenehallgatásra használnám, de annyira nem lényeg.

A kijelzõ felbontása annyira nem izgat (a méretében kimondottan szimpi hogy nem akkora nagy dög), viszont a rezisztív érintõképernyõrõl hallottam 1-2 rémtörténetet, pl hogy nehezen érzékeli néha az érintést, valamint legutóbb a (ha jól emlékszem) a touch2-rõl hallottam hogy nagy melegben meghal az érintõképernyõ (egy tulaj mesélte).

A galaxy spica jöhetne még számításba az ára miatt (60 pár ezer forintnál nem akarok többet kiadni rá), csak arról sok helyrõl hallottam hogy meglehetõsen lassú (meg sztem ronda is, de ez már magánvélemény).

A problémákkal amiket írtam találkozott valaki?
Tudjátok ajánlani?

(mellesleg a tesztekben amiket olvastam, egyik problémát sem említették, csak hogy kicsi a felbontása a kijelzõnek (nem izgat), és hogy emiatt igencsak megcsappan a marketen az appok száma (ez már aggaszt egy kicsit).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

GhostR1der
á há! itt a turpisság! köszönöm szépen! neki is ugrok akkoör a rom frissítésnek.. aztán meglátjuk ,hogy méltó vetélytársa lesze az 5800-nak 😄

desigo
GhostR1der
ez jó de ez a hard reset nagyon nem akar menni... kikapcsolom, bekapcsolom hangerõ le+kör de semmi nem történik.. még a töltõképernyõn nyomom

desigo
Elszántad magad,hogy papírnehezéket csinálj belõle ? xD

Hivatalos ROM updatenél nincs szenvedés itt egy leírás képekkel
hivatalos ROMok

fõzött romoknál (persze gari ugrik)kell egy HARD-SPL inkább laptoppal ajánlott

aztán a ROM telepítés akár a 4 gigás belsõ memóriából már elég egyszerû:

ROM/Radio ROM frissítés
1. Letöltöd a kinézett fõzõtt ROM-ot, vagy a Rádió ROM-ot a gépedre. Kicsomagolod ha szükséges.
2. Megkeresed benne a legnagyobb fájlt, a kiterjesztése *.nbh!
3. Átnevezed diamimg.nbh-ra! (újabban számos rom csomagban már alapból így találod az nbh fájlt és mellette csak egy CustomRUU.exe fájl van)I.
4. Átmásolod a dimaimg.nbh fájlt a PDA Internal Storage gyökerébe. (azaz így fog kinézni: /Internal Storage/dimaimg.nbh) Bonthatod a PC-PDA kapcsolatot, de nem szükséges!
5. Újraindítod a telefont (SOFT RESET) és 3mp-en belül megnoymod és nyomva tartod a HANGERÕ LE és VISSZA NYÍL gombot. Mindaddig nyomva tartod, amíg a szürke képernyõ bejön.
6. Megnyomod a POWER gombot (amikor ezt kéri) és elindul a frissítés.
7a. Amikor kész (SUCESS) nyomsz egy SOFT RESETet, a teló újraindul a rendszer feláll és kész! Van egy zsír új ROM/Rádió rom a telefonodon, csak be kell állítgatni.
7b. Ha szeretnél egy HARD RESETet: (néhány fõzött romnál javasolják, hogy frissítés után, csinálj egy HARD RESET-et, mert így jobb lesz a teljesítménye a ROM-nak. Ízlés kérdése).
Miután kész a frissítés (SUCESS), nyomsz egy Soft Resetet és 3 mp-en belül megnyomod és lenyomva tartod a HANGERÕ LE és KÖR gombot (a középsõ navi gomb). HANGERÕ FEL gombbal indítod a HARD RESETET, ha kész újra HANGERÕ FEL gomb és indul a rendszer.

GhostR1der
Touch Diamond ROM frissítést leírná valaki lépésrõl lépésre? Vagy egy hsz számot. köszi szépen!

Blasta
Loal

kemszi2
köszi,ha otthon leszek ki is próbálom majd
GregSB
tenkenorman
de van benne, de csak akkor villog ha emailem vagy sms jött, vagy nem fogadott hívás volt.

Máté94
Hát ha nincs benne semmi fény akkor nem fog 😄
tenkenorman
hali.
tudtok olyan programot hero-ra amivel a trackball villog vagy pulzál akkor is amikor nincs elmulaszott esemény?

Blasta
"A Google megújuló kezelõfelülete ellenére is ragaszkodik saját megoldásához a HTC."

... akárcsak a SE, a Samsung, az LG és a többi is, miért kell egyedül kiemelni a HTC-t?
A SE az Xperia-ban gyakorlatilag totálisan átdesignolta az Androidot, rá sem lehet ismerni a 2.1-re, ahhoz képest a HTC Sense UI egy konzervatív hétvégi sofõr 😊

tenkenorman
tudtommal nem csak a saját weblapjukon való értékesítést fejezték be de hivatalos viszonteladóknál még mindig kapható

tenkenorman
most akkor nem fejezték be a nexus one gyártását? azt mondták hogy az utolsó szállítmány is elment már.