HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mind emberi.. csak más más embernek 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Pepsi Twist
vagy az de az drágább és neki fontos az emberi ár 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hykao
vagy a 2. 😊
Pepsi Twist
neked a HTC Touch Pro kell 😊

kifli
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy olyan telót keresek ami:

-használható oprendszeres, és az oprendszer még sokáig támogatva lesz
-az érintõképernyõ melett van billentyûzet (szétcsúszós, és lehetõleg oldalra 😄)
-kijelzõ akora hogy fut igo8 (tudom hogy fut 240x320-ba is de az nemszép, meg kicsi is)
-árban emberi 😊
-ja és htc 😄 (de ha valakinek van tuti ajánlata, más márkához, azt is meghallgatom 😊 )
ez engem is erdekelne.. mer szlovakiabol (orange) fog (remelem) hamarosan megerkezni a keszulek... aztan ott is mindig telenyomjak a szarsagaikkal..

Sziasztok !

Van egy HTC Desire-m ami Angliábol lett behozva a Three (3UK) szolgáltatónál lett vásárolva hálózatfüggõen, de már függetlenítettem, viszont még mindig a szolgáltatói szoftver van rajta, sok Three (3UK) kacattal. Ezért még nem megy az OTA frisstés. Szeretném visszállitani a gyári szoftvert és ezután frissiteni Froyora 2.2 Hogy tudnám ezt megoldani? Kell-e rootolni és kell-e goldcard ??

A választ elõre is köszi !!
Mersant
androidosoktol kerdeznem hogy navigalasra milyen szoftvert hasznalnak, illetve hogy van e valami turazashoz, geocachinghez alkalmas szoftver. thx
HTC wildfire es Tocuh2 kozott vacilalok, de androidal nem vagyok kepben. thx.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bucser
Gyerekek ez nem a desire HD? vagy az a 3,7 inches?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen, ez 4,3 inches, a Desire 3,7. Engadgeten azt irják a Verizonnak készül, úgyhogy lehet ebbõl se kapunk.. Androidos HD3?😄 Inkább egy Verizonos EVO szerintem.
GregSB
Túl nagy... számomra az iPhone - Desire méret ami még pont jó, ez ahogy nézem jóval nagyobb.

Pepsi Twist
tudom hogy nem tudjuk DE sztem HD3 vagy valami hasonló lesz 😄

Még nem derült ki, hogy mi a neve. Talán 15-én..
Pepsi Twist
de miez? 😄

Nemnem, androidos. (elsõ képen 4 gomb van. Ha WP7 lenne, csak 3 gomb lenne ott.) Újabb képek:

Pepsi Twist
HD3? 😄

"Titokzatos HTC készülék, ami mellett a Droid 2 gyerekjátéknak tûnik"
Linkelni még nemtudok, ezért akit érdekel igy: http://gizmodo.com/5623998/mysterious-new-htc-device-makes-the-droid-2-look-like-a-kids-toy
Mersant
nem tudtok veletlenul 1 megbizhato webaruhazat ahol a touch 2-t nem csak ezust szinben lehet kapni, es van ra 2 ev gyari gar.? ahol van masik szinben is, ott vagy sokkal dragabb mint az ezust, vagy csak 1 ev bolti garit adnak ra. thx.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

tenkenorman
ez általában minden linuxra is igaz.

http://www.tenke.hu

Bucser
Sense sokat lassít minden telefonon.

Fõzött winom-t még nem raktam fel a HD2-re viszont én is androiddal próbálkozom HD 2 tulajként. Azt kell mondjam, hogy jó az android, de net nélkül nem nagyon ér semmit . A fõ funkcióit elveszti ha nincs a közelben wi-fi vagy az embernek nincs flat rate-es 3G elõfizetése. Ha van akkor viszont pöpec...

Már csak outlookkal kéne összeberhelnem valahogy. (ja a gyors lemerülést megoldották már)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hykao
Szerintem nem is annyira a 6.5-ös WinMo "fogja le" a memóriát, hanem a Sense, fõleg a 2.5-ös verzió.

Energy ROM-okkal nekem az volt a bajom, hogy minden lószart tartalmaznak, alig marad szabad memória, pl. egy újabb IGO már nem fut mellette rendesen...

Touch Diamondon pl. DonSalari Lite ROM-ját használtam, de a Sense 2.5-öt mindig kilõttem IGO indítása elõtt a biztonság kedvéért...
Pepsi Twist
jó a 6.5

DannyL
Most Energy 6.5 van fent, csak gondoltam hátha van jobb 6.1-es ami nem fogja le annyira a memóriát.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Pepsi Twist
rakd fel a 6.5-t fõzött romot, pöpec

DannyL
Sziasztok!

Tudnmátok segíteni abban, hogy honnan tudnék letölteni egy stabil WM 6.1-es ROM-ot HTC Touch Pro 1-hez?

XDA Developers-en pl. szimpatikus volt az Energy 2.0, de a linkek már nem élnek a letöltésnél.

Köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

õ is ezt mondta.. 😄

Blasta
mázli, hogy fater is ment 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bakker.. ugy vartam a mai napot.. erre megyek be orange-ba (SK) .. es nicns nekik uzletbe készulék..csak megrendelésre.. mondom.. ok.. mit csinaljak.. irja ki a sz@ros megrendelolapot rá.. kesz is..azt mondja nem iger semmit..mer lehet csak 3 het mulva jon :S ...
mondom ok :S .. fater is ott volt.. intezett valamit õ is a szamlaja korul.. addig nezegettem a katalogusokat..stb.. erre eszre veszem hogy ha neten rendelem, akk 100 eur engedmeny van.. es 7 nap alatt otthon van.. mondom remek.. 😄 .. visszamagyek.. töröltetem vele megrendelot ..aztan jovok haza.. megrendeltem ... es nyamm 😄 .. izgatottan varom mikor fogjak hozni.. be vagyok sózva mint döglött disznó 😄 ... nem bírom XD

Blasta
G2???
G2 már volt, az a Hero t-mobile-os beceneve.

GregSB
HTC / T-Mobile G2:

Valszeg ezt fogják bemutatni szept. 15.-én.

jazzy
..
Pepsi Twist
ha én fáradt vagyok akkor inkább lemegyek az országútra mert ott dolgozni kell elõzni stb de ez má igencsak off 😄

tenkenorman
Autópályán tényleg nem nagy kunszt elfoglalni magadat. Szerintem társaság nélkül 5-10 órán keresztül bámulni az autópályát (csík,oszlop, oszlop, hangfogó) nagyobb eséllyel alszol el mintha elfoglalod inkább valamivel magadat pl. film.

http://www.tenke.hu

hzsolt
Ez a rezgés üzemmód.
(ugye 4 üzemmód van: csendes, rezgés, hang, hang és rezgés)

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Vanek
hi!
tudnátok linkelni vhol egy htc legend ikon leírást? mert találtam egy olyan szerü ikont mintha rezegne egy kicsi félredöntött négyzet,kiváncsi lennék az mit jelent😊

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Pepsi Twist
xDDDDDDDDDD érdekes 18 éve vezetek és sose volt balesetem 😄

jazzy
Azonnal bevonnám a jogosítványodat örök életre. Az ilyenek miatt vannak a halálos kimenetelû balesetek ahol persze a vétlen autós hal meg, gratulálok neked, valóban kibaszott vicces.
Blasta
Ne offoljunk már, köszi

Pepsi Twist
má több éve így tolom XD és semmi baj nincs 😄 tempomat 180al dolgozik sávba tartani meg laza...

Bucser
"nem történt még semmi és nem is fog 😊"

Keresd fel a szótárban ezt a szót: Önhittség...

Pepsi Twist
nem történt még semmi és nem is fog 😊 mióta is csinálom ezt? húha nagyon rég XD

Bucser
A nagyobb probléma, hogy mást is...

dragon11
Erre aztán ne légy büszke! Még a végén összetöröd magad.<#heureka>

Pepsi Twist
de 😄 de csak autopályán xD volt is má rá példa hogy belsõ sávba mentem azt bal oldalról megkínáltam a földet azt felszedtem az összes port 😄 mögöttem jövõ állat egybõl el is rántotta meg satufékezett XD

dragon11
Remélem csak vicceltél, hogy vezetés közben telefonozol.😊

Pepsi Twist
touchpro-t én pont azért szeretem mert billje van és lehet vele mailt írni meg MSNezni mondjuk autópályán kormányon mintkét kéz és telefont fogod 😄 HD2 vel ez kicsit nehezebb

hykao
Laposabbnak jobban örültem volna, mert a billentyûzetre semmi szükségem, de tv kimenet csak a Touch Pro-kon van, illetve a Yota-n (windows-os oprendszeresek közül), de utóbbi szinte elérhetetlen...legalábbis neten nem találtam sehol, olyan helyen, ahol szállítanak Magyarországra is.
Pepsi Twist
touch prom én is gondoltam hogy cserélem a 2es változatára de csak off telefon lenne mert HD2-t használok 😄

hykao
Na megérkezett pár napja az ebay-rõl vásárolt CDMA-s Touch Pro 2, SIM függetlenítõ kód után simán megy az itthoni T-mobilos kártyámmal. Front kamera nincs, van viszont 3.5-ös jack aljzatú fülhallgató bemenet alul pluszban. 3G kérdéses, a hálózat jel mellett azt jelzi, hogy 3G-s a kapcsolat, a szolgáltató jelzésnél viszont nincs feltûntetve. A 2.2-es Android rendszer használatakor (amit az XDA-s srácok fejlesztenek Touch Pro 2-re) viszont szintén azt jelzi, hogy 3G-s adatkapcsolat van...

A készülék 45e-ért jött házhoz, a függetlenítést az eladó fizette (merthogy azt hitte független), Audio-Video kábel 2e-ért jött (itthon 5e körül van...), nekem így jobban megérte, mert ahogy néztem itthon 65e alatt nem nagyon van Touch Pro 2, még szar állapotú sem, ez meg még fóliás volt mindenhol...bár a Dia 1 után ez egy jó nagy bumszli...

Ha valaki esetleg szintén ilyenben gondolkozik, akkor a Sprint szolgáltató félét érdemes választani, mert az eleve független nemzetközi SIM tekintetben (amerikai egyéb GSM szolgáltatók tiltottak csak)! Az enyém Verizonos, azért kellett függetleníteni.
Bucser
ebay a legolcsóbb. 1 hét alatt otthon van.