5079
-
#2479 A fiók kezelésnél ellenőrizd a jelenleg beállított accountodat, minden haladó és egyéb beállítást nézz át újra. Ments rá. Ha valami változott azt állítsd vissza (nálam pont ma reggel állítódott el)
Ha végképp problémás, akkor törölheted az accountot és újat viszel fel a megszokott működő beállításokkal.
Különös tekintettel a "authentikáció szükséges" pontra. (ott az "igen"-t állíts be) -
#2478 help pls!
touch hd-m van (win6.5), és a gmail fiókomat beállítottam a telefonon is, az érkező emaileket el tudom olvasni, de amit írok, azt nem hajlandó elküldeni, helyette egy ilyen hibaüzenetet dob ki:
The message(s) could not be sent. Check that you have network coverage and that your account information is correct. Then try sending again.
pedig folyamatosan van wifi kapcsolatom, és mielőtt küldeném külön beléptet a gmailbe mégegyszer... -
#2477 hát az érdekes :-)), mivel amikor a cab file-t elindítod, megkérdezi a telepítő, hogy hová szeretnéd telepíteni a programot, kártya vagy készülék?
Annyit azért tisztázzunk már (múltkor is befigyeltem egyet), hogy én WM (6.1, 6.5)-ról beszélek, nem Androidról.
Nem hinném, hogy nagy különbség lenne a telepítési metódusaik közt, de nem használok Androidot, így okoskodni nem akarok. -
#2476 és merre találom ezt a felajánlást? :) mert egyel sem találkoztam még :( -
#2475 HTC Desire HD vs. EVO 4G... fight!
-
pacclacc #2474 nem tudom megdani. valakinek további ötlete?
-
#2473 10-ből 9 progi felajánlja a SD-re telepítést is. -
#2472 Sajnos csak akkor tudsz az SD-re telepiteni ha maga az app ugy van megirva, hogy engedelyezi magat sd-re telepiteni.
De haveromnak sikerult dseire-ra felraknia, igaz O nem hasznal olyan sok programot -
pacclacc #2471 HTC HD2 -
#2470 spb mobile shell-en:
jobb sarok:
- add widget
- shortcut
- kiválasztod az igo-t
- kész a képernyőn, ott az ikon.
-
pacclacc #2469 1 kérdésem lenne! Fent van az igo, és az érdekelne, hogy lehet neki parancs ikont csinálni, h ne az intézöből kelljen elinditani! ha valaki tud valami trüköt szivesen várom. -
#2468 megoldható valahogy hogy az SD kártyára telepítsek HTC Desiren? letöltöttem a NFS Shift .apk-ját, és nem fér rá egyszerűen a belső memóriára, külsőre meg nem tudom hogy telepítsem :/ -
#2467 O igen, es ha jol latom a formabol a Hero/Legend vonalat viszi tovabb (bar ugy lenne) :) -
#2466 valaki tud linkelni egy működskype klienst touch pro 2-re? :)
Sürgősen kéne, szal bárki tud bármit ne hallgassa el :D -
#2465 van olyan youtube downloader esetleg androidra, ami MP3-ban tölti le a klipp hangját? mintha valahol láttam volna már. -
#2464 Hello!
Karácsonyra tervezek egy bevásárlást okostelefon területen. Eddig a Desire tetszett meg a legjobban, mind tudás, mind ár szempontjából. Mi a véleményetek róla? Esetleg van rá valamilyen alternatíva, amit még megnézni, akár WP7-ből? -
#2463 Újabb HTC a láthatáron -
Bucsek #2462 Köszi, most már úgy néz ki minden okés a telommal :)
-
#2461 nem.
A SIM-re másolás nem javallott.
Elveszted az összes névjegyhez rendelt információt, képet, hangot, bejegyzést, e-mail címet, az összes mezőt. Korlátozott a névjegy (contact) hossza is (karakterszám), továbbá a SIM-en se fér el sok.
Megoldás:
Outlook szinkronizáció. Heti 1x frissítés. -
#2460 Gyári ROM fentléte feltétele a jótállásnak (legtöbb helyen..)
egyéb főzött ROM melletti probléma esetén ha tudod rakd vissza a hivatalos romot, és szűzen vidd be javíttatni.
Néha gond lehet egyes ROM-okkal, csak saját felelősségre pakolod fel őket.
Láttam már fagyós, energiazabálós, és félig magyar félig angol, szétesős manilákat. Kösz nem.
Vagy úgy jársz mint én: bedöglik a teljes érintőpanel, így még csatlakoztatni se tudod activesync-el a géphez, vagyis ROM se le, se fel, se tyű...
A barátságos az volt benne, hogy az összes számom a telefonban volt, személyes és bizalmas doksik, fotók, jelszavak (kódolva, de akkoris na)
Szerencsére az eredeti ROM volt fent.. egyébként a javítás 60ezer Ft lett volna.
Ennyit nekem nem ér egy 15%-al gyorsabb, csilli-villi sufniprogram.
XDA-n vannak jók is, vannak nagyon profi programozók, fanok, én ezzel nem szórakoztam, ennyire nem mélyülök el benne, van nekem életem is.. :)) amire kell azt az eredeti is tudja, spb-t meg úgy is felrakom rá.
Programokból meg amire szükségem van. Mindenféle szarral nem ömlesztem tele, mint elég sokan.. -
#2459 device, azaz a készülékre -
#2458 első dolgom volt :D
köszi Solten! -
#2457 Az elobbiekhez meg: ColorNote, appInstaller, Barcode Scanner. -
#2456 A legfontosabb kimaradt: Angry birds :D -
#2455 köszönöm! :) -
Bucsek #2454 Mire érdemes felrakni a SPBshellt? memória kártyára? vagy a mobil saját háttértárára? -
#2453 astro fájlkezelő
,rockplayer filmlejátszó
,mixzing zenelejátszó EQ-val
,powersaveenabler szerintem egyértelmű mit takar
,acurrency pénzváltó -
#2452 Csak nekem nem akar letolteni a market? :( -
#2451 na visszajött a kis barátom, Desire a szervízből, új alaplappal :D
ajánlotok nekem rá programokat? :) -
#2450 HTC Desire HD - megnőtt és okosodott
-
Bucsek #2449 még 1 kérdés.. istenem de amatőr vagyok. :D
bocsi
ha letörlök mindent, teljes reset. akkor eltűnik minden ez egyértelmű. de a telószámokat csak úgy menthetem el, ha simre másolom? -
Bucsek #2448 Ezt az SPB Backupot honnan tudom leszedni, szégyellem, de a SPB-m se "eredeti". -
Bucsek #2447 Az ilyen romokkal való váltogatás garivesztést okoz, nem? nem igazán értem ezt a ROM témát, lehet inkább HARD reset lesz :-\
köszönöm a segítséget.. -
#2446 Hard reset, de még jobb ha feldobsz egy legutóbbi gyári romot, majd tisztán rá a mobile shell.
Ezekután ha mindent beállítasz, felrakod a programokat amik kellenek, rakd fel az spb backup-ot.
Csinálj még az elején egy backupot az SD-re.
Ezután bármikor gond van akkor hard reset, kártyáról meg mehet a backup.
Mindent visszarak, mindent.
Úgy kapod vissza ahogy a telefon állt a backup pillanatában..
Még azt is, hogy épp melyik képernyőn álltál.. :)) -
#2445 tedd újból az SPB t : ) én is használtam : ) de nekem felefunkcióra nem volt szükségem amit tudott : ) szal ink sense felületnél maradtam : ) -
Bucsek #2444 Üdv, htc touch2-m van hozzá SPB shell 3.5 ös verzió (3.5 valamennyi) a helyzet az hogy eddig tökéletesen működött, de most már olyat művel amive kikészit :(
van mikor lefagy az egész SPB (windows menü működik), de ami méginkább idegesítő, hogy nem működik az SMS/Email program. rámegyek üzenetekre tölt kicsit és ennyi. Emailnél ugyanez. semmit sem csinál. ujraíndítom, jó egy ideig aztán megint beszarik... lehet hogy kéne egy teljes reset a mobilnak és úgy felrakni a SPB-t? nagyon tetszik, sokkal egyszerübb használni vele a készüléket, de így viszont s*art se ér, hogy nem működnek a dolgok :(
előre is köszönöm. -
:D -
#2442 fiszont az komolyan felidegesített hogy bill gatesék küszöbét nem lépheti át apple kütyü. kolostorban laknak ezek? -
ktomi22 #2441 na ja.. legalabbis asszem :D -
#2440 nem igazán értem. ez csak a szétnyithatós mobiloknál használható?