HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Vagy átbaszós vidi?
Amúgy nincs égetõ szükségem androidra is, csak ha van lehetõség, akkor miért ne? 😊
Meg ennek nincs is rendes billje, bill nélküliek közül HD2-ben gondolkodnék, mert az egyszerûen szép.
A segítséget pedig köszönöm, av kábel nehiszem hogy kelleni fog, mostani telefonomhoz is van, de eddig 1x használtam 😊 (Nokia N95)
Dual boot lehetõség nincs, ha ilyet szeretnél, akkor arra is van alternatíva, kb. ugyanebben az árfekvésben, sõt valamivel még olcsóbban is...pl: Diamond 2 hasonmás
189 dodó szállítással együtt. Bekapcsoláskor választható, hogy Win 6.5 vagy Android 2.0 induljon-e. Na ehhez adnak tokot is...
ok meggyõztél 😄
De autós töltõ mindenképpen kell, az jó, ha veszek egy szivargyújtó-usb átalakítót? Gondolom igen...
Meg bocs hogy téged zargatlak ennyire, de majd még szerintem kérek segítséget dual boot-hoz ha elakadok, meg egyebek 😊
Amúgy ahogy néztem energy rom egész jó, van cmda-s meg gsm változatban is, meg azt is olvastam, ha elbaszom (pl a roszat teszem rá) helyre állítható. (bár nem tervezek ilyesmit)
átalakító meg nem sokkal olcsóbb mint egy nem gyári töltõ, vagy valami speckó töltõje van? Usb-n nem tölt?
tényleg, a netezés milyen rajta? Mert N95ben rohadtul idegesít a megtelt a memória zárj be pár alkalmazást üzenet mikor semmi nem megy a háttérben. Touch Proba nincs ilyesmi ugye?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Ha szerencsém van meglesz 220-230 dodobol, 55e-nél nem szívesen költök rá többet, mert azért csak 1 telefon, majd még veszek hozzá töltõt meg tokot, oszt csá 😊
Mielõtt bármit is vennél, tisztázd az eladóval, hogy hajlandó-e postázáskor alacsonyabb árat feltüntetni, és ajándékként postára adni. (különben számolj még rá + 25% áfát a vámolás miatt, amennyiben 50 dollárnál nagyobb összeg lesz feltüntetve)
Ilyet nem láttam seholsem, nemtudja valaki honnan tudnék esetleg szerezni?
Magyar szoft alatt mit értesz? A Sense-t lehet magyarítani, az szinte biztos, és lehet próbálkozni a magyarítás rárakásával is, ROM-ot azonban csak kifejezetten CDMA-sat szabad rárakni, tehát pl.a sunnysoft oldaláról is letölthetõ kelet-európai ROM-ot még csak véletlenül sem szabad megpróbálni ráerõltetni, mert onnantól kezdve a teló csak papírnehezéknek lesz jó...
Én nem erõltettem a magyarítás dolgot, mert annyit nem ér a dolog, amennyit lassít a rendszeren...
A kérdéseim:
Ha nem sprint hanem más kiadást szerzek be, tudom függetleníteni itthon (nem akarok 20 dollárt rákölteni 😄)
Magyar szoftot lehet rá tenni? Esetleg gyárit? Kockázat mekkora?
Meg ez az androidosdi és érdekelne 😊
Amúgy az amerikai verzió jobban is tetszik, a füles miatt, elsõ kamerát meg még életembe nem használtam egy telómon se, max hülyéskedésre 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Goldcard, és RUU után most 2.1 em van de szeretném rootolni és custom romot feltenni. volna valakinek kedve segíteni benne? már csomó leírást átnéztem de nem merek nekiugrani mert mindet úgy kezdik hogy lehet hogy papírnehezék lesz a mobilomból...
Az aksi mennyit bír? 2nap?
és hol tudnék megfogdosni egyet?<#vigyor3>#vigyor3> csak a speedshopnál?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
GPS jó, fõleg quickgps rásegítéssel. Kamera pedig van, csak a videotelefonáláshoz szükséges, elõlapi másodlagos kamera nincs.
Meg a gps milyen benne? Néha azért kell használnom, és N95 kicsit makacs ilyen szempontból (csakis szabad ég alatt, 4perc alatt talál jelet, néha el is veszti stb...)
Nekem ami nagyon kell az a 3.5mm jack, gps, jó net/jó böngészõ, zene, jó videó lejátszás... kamera se lenne elhanyagolható, de ha belegondolok alig használom szóval...
Ami pont megfelelõ lenne az a Legend - tetszik is, tudja is mindezt csak drága...TP is majdnem tudja mindezt, és majdnem kijön az N95 árából...
Ahogy elõttem is írták, a Sprint szolgáltató csak az amerikai nem Sprint GSM szolgáltatókat tiltotta le a készülékén, így bármely magyar szolgáltató GSM kártyájával azonnal használható. Hozzáteszem 20 dollárért online függetleníteni lehet a nem Sprintes szolgáltatók TP2-eseit is, szóval ha a Sprint TP2 szín- és anyagösszeállítása esetleg nem tetszik vagy más szolgáltató TP2-eséhez olcsóbban hozzá lehet jutni, akkor nem annyira kell ragaszkodni a Sprintes cucchoz. (Nekem pl. a Verizonos szín és anyaghasználat sokkal jobban bejön)
Eltérés van még természetesen a különbözõ szolgáltatók ROM-jai között is. Mivel eddig csak Verizonos került a kezembe, így csupán errõl tudok nyilatkozni. Az enyém a frissített WinMo 6.5 + Sense 2.5-ás rommal érkezett, csupán a bootoláskor és kikapcsoláskor megjelenõ Verizon téma, illetve a Home lapon a jobb felsõ sarokban lévõ kis Verizon logó árulkodik a szolgáltatóról.
Fizetés paypal igen, már nagyon kevés eladó ad sima hitelkártyás fizetésre lehetõséget, de ez nem is baj szerintem.
Jelenleg ez a Magyarországra is postázók TP2 kínálata: KATT, de persze ez hétrõl-hétre változik.
Jó vétel lehet egyébként egy ütött-kopott készülék is, ha amúgy a "belseje" hibátlan, és ha jóval olcsóbb, mint egy karcmentes, mert javítókészlet is bõven akad a neten, nem horror áron (keret, hátlap, bill.keret, érintõlap stb.)
Licit vagy vásárlás elõtt érdemes letárgyalni az eladóval, hogy hajlandó-e postázáskor kisebb értéket feltûntetni, és ajándékként feladni a telót, ellenkezõ esetben még egy vámolási eljárás is bekövetkezhet. (vám 0% viszont rájön a feltûntetett érték ÁFÁ-ja, illetve ha nem ajándékként postázzák, akkor számlát is kérhetnek, vagy a vámosok hasraütésszerûen találják ki mi az értéke a cuccnak...)
Mondjuk én még nem találkoztam Worldwide postázó ebay-es eladóval aki ne eleve kisebb árat feltûntetve és ajándékként postázna...
Olvastam itt h egy Touch Pro2-t újított hykao e-Bayrõl és szeretnék pár kérdést feltenni nektek ha nem gond. meg akkor talán másoknak is jól jöhet az info
Milyen úgy általánosságban a TP2? Megérte? 45 az nagyon jó ár, meghogy majdnem újat lehet venni az még jobb. Miért jobb a Sprinté mint mondjuk a Verzion? eltérés van? A fizetés hogy zajlott? Paypal?
Bocs a sok kérdésért csak érdeklõdöm 😊
Meg tudnátok nekem linkelni pár hasonló TP2-õt ebayrõl ami olyan jó (árban+állapotban) mit mondjuk hykao-é? Ha nem probléma persze. N95 megérett a cserére és 45ért eléggé elgondolkodtató egy Touch Pro 2...
így ha IGO-zni akarok akkor azt win alól teszem, ha pedig Androidozni, akkor csak elég elindítani egy parancsikonra kattintva a fentebb leírt folyamatot. Valószínûleg más Wines HTC-khez is van ilyen megoldás, nekem a video kimenet miatt volt érdekes a Touch Pro 2, illetve a hibrid mivolta miatt (a CDMA-s készülékek is használhatóak GSM módban). Frontkamera ugyan nincs a CDMA-s verziókon, van viszont alul pluszban 3.5-ös hangkimeneti jack aljzat, valamint így kb. 40-50e-bõl megvan egy ilyen teló jó állapotban, míg itthon 70e alatt nemigen találtam volna.
Nekem a Verizonos verzió van, de legérdemesebb a Sprint szolgáltatóét választani, mert azt még függetleníteni sem kell az itthoni GSM használathoz.
De sietni kell, nemrégiben hallottam egy szakmabelitõl, hogy csak párszázat rendeltek be belõle. (a gecik)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A többi amit szeretnél megvan bármelyik androidos htc-ben sztem. A sense valóban kényelmes, de nekem a sima android rendszer se tûnt túl kényelmetlennek, de tény hogy a sense jobb.
Ha függetlent szeretnél mindenképpen, akkor ebben az árban a hero van (88 a gsmline-nál).
Ha olcsóbbat akkor tattoo sztem, bár abban vannak kompromisszumok a kisebb felbontás miatt (cserébe állítólag jobban bírja az aksija).
Ha szolgáltatónál vennéd, akkor ebben az árban már legendet/desire-t is kapsz.
Ha valaki nem értene egyet akkor szóljon, új vagyok még a témában 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
- android
- wifi, gyors böngészés
- minél hosszabb akksi-idõ
- teljes érintõképernyõ, minél jobban és zökkenõmentesebben mûködjön (HTC Sense hogy is kapcsolódik ide?)
Asszem nagyjából ennyi. Leginkább függetlenül szeretném venni, de rugalmas vagyok. Jó lenne, ha 60-80-ban megállna, de hajlandó vagyok többet is költeni rá. Mit ajánlotok?
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Jah Live!
melyik HTC telefonnak van a legnagyobb kijelzõje?
köszi
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2