5079
-
#2519 Van egy munkatársam.
Filmfanatikus.
Van egy külön szobája DVD-tárolásra. (komolyan)
LCD-TV-t akart venni.
Kijött xyz modell, utánaolvasott tesztekben, nem jó, keres másikat, az se, másik jobb, de az drága stb stb, ez ment 1 évig. 200ezret szánt rá, év végére csak az a modell volt jó neki ami 450ezer volt.
Rendelt egyet, amit kihoztak és volt benne egy alig észrevehető csík. Visszaküldte.
Azóta újra nézelődik, semmi se jó, mert nincs TÖKÉLETES tv és Ő azt keresi.
Másfél éve "veszi" a tv-jét...
szerintem sose lesz neki, ha így folytatja... -
#2518 Szeretem jól megfontolni a dolgaimat, főleg ha ilyen sok pénzt adok ki a kezeim közül :D -
#2517 A Desire-ről nem hallottam még, hogy belassulna vagy akadna, mint a Samsung, úgyhogy ebben a tekintetben az jobb választás.
A médiáról kell döntened, kell vagy nem annyira fontos.
Másrészt ne őrülj bele, nem életed döntése ez, csak egy telefon. :-))
Kifizeted a 100ezret, 1-1,5 évig használod, értéke kb 20-30e lesz majd, vehetsz újat.
A pénzt így is úgy is kidobod rá, hidd el veszíthetsz ennél SOKKAL többet is az életben.
Nekem a tapasztalatom az, hogy van ennek egy amolyan pszichológiai háttere is, amilyen márkát korábban választasz, azt fogod preferálni később, olyan "fan" leszel.. mivel még ha jön is jobb másik márkából, nem pártolsz át, inkább várod a brand-ed válaszát egy új modell képében. Önigazolást keresel arra, hogy az a márka és az a presztizs / életérzés amit a zsebedben hordasz az jó, menő, tökéletes, hiszen a tied, és nehogymár rosszat választottál anno. Innen jön az igehirdetés, hogy a legjobb és az egyetlen márka az iPhone, vagy a htc, vagy Samsung, stb stb...
Legradikálisabb ez a zárt világ (ki és befelé is) az iPhone fanoknál, régebben pedig a Nokiásoknál. -
#2516 2 munkatarsamnak van, lassan fel eve, soha nem lassultak be. Az anyagminoseg tokeletes, a hatlap hajlamos a karcolodasra. A Samoled meg a leheto legjobb kijelzo amit eddig mobiltelefonban lattam. Tetszik az "agyoncsavart" szineivel is :) A sajatom oled, nem fogok olyan telot venni aminek nem ilyen az tuti :) Talan IPS-t, de az valamivel tobbet fogyaszt. -
#2515 Igazad van, végülis messze van még a karácsony :D -
#2514 Én megvárnám, hogy az új HTC-k mennyibe fognak kerülni. -
ba32107 #2513 Nekem tudtok ajánlani valamit? Ma már nincs erőm, de holnap belemélyedek a dologba... addig is szívesen vennék néhány tanácsot. -
#2512 ..kinek mi tetszik.
Nekem pl. évek óta úgy van beállítva a TV-m ahogy be van, nem nagyon vagyok erre igényes, mert elég rossz a szemem (távolra), elvileg szemüveges vagyok, csak nem hordom.
Jött egy haverom, és ki volt akadva miért ennyire túlszaturált a TV kép.
Mondtam neki, hogy jó akkor állítsd be úgy ahogy szerinted jó, mert nekem aztán mindegy.
Visszavett a vöröseken, hidegebb lett a színhőmérséklet, természetesebb, meggyőzött hogy ez nekem jobb lesz majd.. :)) azóta ezt szoktam meg.
Ízlések és plafonok... -
#2511 ugyanígy a desire, speedshopban :D
ám közben énis utána olvastam erről a random lassulásos dologról, fagyásokról.
Egyszerűen nem tudok dönteni. Vagy egy éve azt mondtam, hogy nem veszek érintőképernyős mobilt, mert ami jó, az kurvadrága, ami nem kurvadrága, az meg szar. Most meg megint ott tartok, hogy két esélyes van, az egyiknél szar a hangkimenet, a másik meg romolás nélkül belassulgat.... -
#2510 :-))
Hát azok nekem "messzi-messzi galaxisok" :))
Nincs mit köszönni, meg nem is sörért segítek.
Galaxy S viszont bruttó 140e még mindig, az elég sok... :(( -
#2509 Az amoled inkább hátrány, mint előny, egy jobb LCD-vel szemben az agyoncsavart színeivel együtt. Amúgy sokkal inkább hajlamos a GalaxyS a random belassulásra. Az anyagminőség meg... -
#2508 Csak rahuztak a sajat GUI-jukat (touchwiz 3) az Androidra (a la HTC Sense), ami szerintem eleg hasznalhatora es kellemesre sikerult, egyeniseget kolcsonoz a telonak. Persze le lehet pucolni ha nagyon akarod. Amugy meg nem badas, a bada-nal is ezt a sajat feluluetet alkalmazzak. -
#2507 Én is úgy látom. Igaz kicsit félek ettől az elbadásított kezelőfelülettől.
Mindenesetre köszönöm a türelmed és a segítséged! :D Ha Szegeden vagy Miskolcon jársz, pár sörrel is megköszönném :D -
#2506 Filmhez, médiához Galaxy S lesz a Te készüléked.
Én a HD-ben kicsit csalódtam. -
#2505 Elvileg odaveri a Desire-t.
Szép - S-Amoled kijelző, gyönyörű képminőség
WVGA felbontás, ugyanaz mint Desire-nél, csak nagyobb területre oszlanak szét a pixelek, de ez nem okoz gondot, nem veszed észre
nagyon gyors, szép médialejátszás, videók.
android op
Samsung proci
gyors.
Sajnos nem volt a kezemben, csak láttam hogy "mi folyik ott gyöngyösön". :) és hát nagyon szép képe van. -
#2504 Filmet lehet rajta nézni élvezhetően? (fülessel) -
#2503 Oh, de vak vagyok :D -
#2502 touch pro 2-nek elég szép hangja van, ezt mikor kiatták akkor valamit újított a htc. -
#2501 dehogynem.. ott van az. :))
De én inkább itt venném netto áron, úgy csak 111e. (viszont nem fehér, sajnos)
-
#2500 Ehh... hát nem tudom, hogy ezek után mire számítsak... Jó lenne valahol kipróbálni egyet.
Gondolkodtam még egyébként a Galaxy S-en, arról nem tudsz valamit? -
#2499 Nem tudtam, hogy ők a hivatalos forgalmazók, főleg úgy, hogy sehol sincs feltüntetve a garancia :/ -
#2498 "borzasztó hangminőség"
Elárulom, hogy ez a pda-k gyenge pontja. A radio-ROM-ok (és a hangszórók) valahogy nem veszik fel a versenyt a hagyományos telefonok képességeivel. Az enyém is csinál hülyeségeket hívásnál.
A munkatársamé is. Az tehát ne tántorítson el, hogy vannak ilyen téren gondok, mert egyrészt mindegyiknél van, nem csak Desire-nél. Másrészt mindennel együtt lehet élni.
Azt továbbra sem értem miért nem fejlődnek ennyire a hangszórók.. illetve az akkumulátorok...
Csak hogy mikre számíthatsz (a teljesség igénye nélkül) bármilyen htc-nél:
(nem mindegyiknél fordul elő, de sűrűn előfordulhat, azonos típusból két külön darabból csak az egyiknél is akár - tesztelőknél is)
- recsegés beszéd közben
- torzítás, csattogások
- kihagy a hang
- hangerő gondok (tweak programmal orvosolható)
- zenei hangminőség gyenge (HD2 hangja rosszabb a HD-hez képest, pedig az újabb modell, stb)
Ezzel remélem nem riasztalak el, mert kár lenne, csak tudd, hogy bizony előfordul.. -
#2497 Szép a fehér szín, nálam is ez lenne a nyerő..
Ezzel a viszonteladóval nem volt dolgom még, így véleményt mondani sem tudok.
24 hónap gyártói garancia jó. Mással ne is vegyél!
14 ezerrel olcsóbb mint a speed-ben.. (bennük nem csalódtam, hivatalos forgalmazók és termékképviselet hazánkban)
Lehet hogy tennék ezzel egy próbát igen.
Boltoknál arra kell odafigyelni, hogy mennyire hitelesek, mióta foglalkoznak mobillal, van -e szervizük, ha nincs akkor hová küldik Pesten? (ugyanoda ahova a speed?) Illetve gyártói garancia van vagy csak hazai.. -
#2496 Winmobosat semmiképpen nem szeretnék venni, az Androidba meg semmikép sem szeretnék belepiszkálni :) -
#2495 Egyébként azt hallottam róla, hogy borzasztó hangminőséggel rendelkeznek. Nem tudom ez pontosan mit jelent, én gyakran néznék vele filmeket vonaton. Nagyon zavaró? -
#2494 Továbbolvastam.
WP7-et egyelőre jól gondold meg. Nem ecsetelem mert hosszú, olvass utána, én inkább a következőkben gondolkodnék:
- Egy megbízható htc (pl. HD, HD2) WinMob 6.1 vagy 6.5-ös oppal, amire úgyis felrakod az SPB mobile Shell-t.
- Androidos oppal ellátott teló, de oda meg kell a vas. SDHC-ról bootoló emulált androidot felejtheted ha nem akarsz álmatlan/idegbajos éjszakákat... :))
Marad egy gyárilag androidos készülék. -
#2493 Ez a speedshop még mindig elég drága.. :D
Ehhez mit szólsz? -
#2492 Jó telefon, gyors, szép kijelző, külső ízlésfüggő (fiatalos, dinamikus, nekem túl "sportos") színét szokni kell, de már hozzáférhető (tudomásom szerint) más színben is.
Gondolom használtan keresel mert újonnan még igen drága..
Tesztiromány - mobilaréna
Teszt - telefonguru
Árak
nem reklámcéllal (nekem nincs náluk érdekeltségem) .. :)) sajnos..
-
Erre valaki? -
#2490 Ha nem volt még QWERTY billentyűzetes telód akkor azért próbálj ki egy ilyet kb 1-2 napig mert nem mindenkinek válik be... Főleg ha nagy péklapát ujjakkal rendelkezel.
Wifi vs Mobilnet: beállíthatod a legtöbb készüléken az adatkapcsolatoknál. Kikapcsolod a mobilnetet amire előfizetsz, és rákeresel a helyi ingyenes wifi hotspot-ra.
Előnye, hogy ingyen van, hátránya, hogy nem mindenhol van, és ritka esetben lehet poisoned hotspot is, ami kellemetlen.
Nem nehéz a használata, de ez a kérdés elég összetett... mi nehéz mi nem? Mindenbe bele lehet tanulni, és mivel nem 80 éves vagy hanem fiatal hamar bele is fogsz. Főként ha érdekelni kezd a dolog.
Véleményem? Semmit nem számít a véleményem, nem foglak téríteni, se jobbra se balra. Olvasgass. Ha azt kérdezed mit használok akkor érintőkijelzőt (sajnos még rezisztívet, na de majd tavasszal, ha gazdag leszek.. :)) ) én kb fél nap alatt megszoktam, de azért vigyázni kell rá az tény..
Symbianos Nokia az más világ.
Az sem rossz, kiforrott rendszer, megbízható, de nem az a jövő. Nem htc, nem WinMobil/android stb.
Másrészt túl hosszú távon felesleges gondolkodnod, mivel a kommunikáció/mobil-technológiában annyira nagy a technikai amortizáció (gyors fejlődés, elavulnak a régi vasak és processzorok, kijelzők, némileg lassabban az oprendszerek stb), hogy egy év múlva meglehetősen elavult lesz a telefonod, szinte akármit veszel.
Azt vedd ami MOST tetszik, ne építs a technológiai időtállóságra, mert nincs.
Amit nem ajánlok (hacsak nem vagy milliomospalánta) az az hogy újonnan vegyél egy vadiúj modellt, amint bejön az országba. Horror árak vannak, gyorsan esnek, jobban jársz egy fél/egy éves modellel. Ráadásul a korai gyermekbetegségek is kiderülnek azért pár hónap alatt (lásd iPhone 4)...
Ésszel kell vásárolni...
-
wiwush #2489 Sziasztok, lenne pár kérdésem, vásárlás előtt állok és a HTC snap-ot néztem ki magamnak.
Azt szeretném kérdezni, hogy könnyen lehet ékezetesen írni vele?
Alapból rajta van ugye az msn, és ha a menüből megyek fel rá, akkor wifin fog odakapcsolódni, vagy mobilneten? Az lene jó ha wifivel menne minden ilyen progi rajta..
Nehéz a teló használata?
Egyáltalán jó véleménnyel vagytok róla, vagy maradjak a symbianos nokiáknál?
előre is köszi a segítséget! -
#2488 Abóó viszont nem tudok olcsóért venni :D
Viszont lehet a touch pro 2 helyett lesz egy hd2-m, mert fater akar magának telót, de neki az enyém tetszik, aszondta bebizniszelhetjük, hogy vesz nekem egy hd2-t helyette :D
Viszont én androidos telót vennék most (több rá a jó progi...)
Viszont azt látttam, hogy HD2-n jól működik az android port, ez mit jelent sebességben? Van olyan gyors mint pl egy Desire? -
ba32107 #2487 No kb. mostanában gyűlt össze a pénzem egy HTC okostelóra. Először is még nem igazán kutakodtam a neten, szinte semmit nem néztem utána mostanában, csak benyögök ide egy kérdést, hogy merre induljak el. Szóval durván 80-100-et szánnék rá, 100-nál többet nem nagyon. Jól sejtem hogy ezek a készülékek általában függetlenül rendelhetők különböző webshopokból ugye? Nekem jó lenne egy t-mobile-os is, de nem akarok előfizetést és új kártyát sem, szóval marad a független. Ilyen árkategóriában melyik készüléket ajánljátok? Honnan érdemes rendelni? Nagyjából semmilyen különleges igényem nincs, talán csak annyi, hogy ha lehet akkor az akksi ne merüljön le 1 nap alatt (bár tudom hogy ez okostelóknál nehezen kivitelezhető). Előre is köszi az infókat. -
#2486 A Desire HD az "europai valtozata". -
#2485 Nincs. Ezért jött ki a Desire HD. -
#2484 nem is engedi újból felvenni azt az email címet, mert azt már próbáltam először. de azért köszi hogy szóltál :D
viszont valahogy sikerült összehozni tegnap este, igaz ugyan azt csináltam (szerintem) mint első alkalommal :D -
#2483 HTC Evo 4-ből van mo-n használható változat? -
#2482 nem "htv" hanem htc.
-
#2481 tipp: [hint]:
NE vigyél fel újabb accountot ugyanazzal az email-címmel, amíg másik fent van, mert komoly összeakadásokra számíthatsz (kétszer jelennek meg az emailok, nem lehet törölni a fiókot, se átnevezni stb.
Saját tapasztalat, wm 6.1 alatt, htv Touch HD. Csak azért szólok, nehogy úgy járj mint én.. nekem hard reset oldotta csak meg.
Mielőtt újat viszel fel (ugyanazzal a fiókkal) TÖRÖLD a régit!
-
#2480 ok akkor futok mégegy kört!