5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Blasta
    A Herom ma ismet elfejtett ebreszteni :@@@
    A baratnom Tattoo-ja bezzeg eddig meg sosem csinalt ilyet.
    Akkor ez most android vagy vas problema?
  • GregSB
    Na és milyen a Desiré, 3G után?

Tapasztalatok? :) (én még csak haver Deziréjét nyomkodtam rövidebb ideig)
  • morcosqtya
    Nálam:

Storage:
    Total: 321 Mb
    Free: 151 Mb

Program:
    Total: 195 Mb
    Free: 97 Mb

SD:
    Total: 7584 Mb
    Free 7166 Mb

Htc Touch HD
  • REPS0L
    kezd szétbaszni az ideg, szinte semmi nincs már a belső memórián, mégis 13 mega szabad a 150ből... :@
    HTC Desire
  • kifli
    hogyfog kinézni a banner? :S
  • rastaman
    azigen!
  • kemszi2
    dejó ... :D
  • desigo
    HTC 2011 - 30 új okostelefont tervez jövőre a gyártó
  • kifli
    fúú most beszartam hogy meghalt a telóm :D

bekapcsra nem reagál

gépre rádugom: led elkezd narancssárgán világítani mint töltésnél. Gép ilyet ír, hogy qualcom device msm. Bekapcs gomb nyomkodására, lecsatlakozik a gépről, majd vissza.

Gépen hagyva pár percig megint megpróbálom bekapcsoli és elindul :D
    Aksi 0% (volt már hogy lemerült, de akkor vissza tudtam kacsolni pár mp-re...)

Bár még mindig gyanus, meglátom feltölti-e majd, vagy meghalt az aksi (bár az nem ilyen hirtelen szokott...)
  • tenkenorman
    Sziasztok
    Felraktam a cronos froyo 1.5.1-et, és lenne két kérdésem:
    1.- le lehet törölni valahogy a launcher pro-t, (előtte felraknék egy adw-t pl.)
    2.- milyen témák működnek rajta?
    elegante steel-t szeretném felrakni.
  • gagax
    oke akk csak bug? nem tettem felsemmit...akknem kell felnem nem a telonak van baja?
  • morcosqtya
    vannak bugok, sajna nálam is voltak..
    Főzött rom-ot használsz?
    Próbálj ki egy másikat, vagy tedd fel a gyárit. hivatalos T8282 ROM

Esetleg mostanában felraktál valamilyen alkalmazást ami bekavar (nem ritka ez), próbáld kikísérletezgetni, uninstallálni.
    Jótanács: új programok telepítése előtt én készítek egy teljes backupot az SPB backup-al.
  • gagax
    Jóreggel! : )

úgy keltem hogy a HTC HD m ébresztő csörgött majd lefagyot...oké semmi gáz ki be tudtam kapcsolni...aztán alig akart bekapcsolni...és érdekes olyan mint ha most tettem volna rá a szofvert és képernyő kalibrálás stb: S esetleg tegyem újbol vagy van félni valóm? : S
  • REPS0L
    Szinte minden játék SD-n van :S
  • Blasta
    Gondolom nem az SD-re telepotettel es gondolom jo nagy meretu jatekokat, ezert lehet, hogy mar nincs helyed, hmm?
  • REPS0L
    Az miért lehet hogy a Desiremen nincs már nagyon egy deka hely sem, pedig szinte nincs is rajta semmi? Hogy tudok még helyet felszabadítani?
  • morcosqtya
    A jövő akkumulátorai másfél perc alatt tölthetőek majd fel??
  • szcsaby
    Hello! Nekem van egy htc hd2-m és azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudok hozzá magyar win-t szedni? Köszi
  • jazzy
    Nekem Nem volt egyik sem:)
  • gagax
    N73 ; ) : D
  • kifli
    nekem is volt n95 :D
  • REPS0L
    az is volt, csak sima N95 :)
  • rastaman
    csak N95 8GB :( elegem is lett a symbianos telefonokból...
  • morcosqtya
    én szerettem, olyan kis otthonosak azok az N70-esek.
    Annyi csak, hogy a lehúzható kameravédő hátlap nem kéne rá, mert idegesítő mikor szétcsúszik..

Előtte 6630 volt, azt is imádtam.
  • tenkenorman
    hehe. nővérem barátjának volt csak a nővéremnek adta :)
  • REPS0L
    itt mindenkinek volt N70e és rokonnak/ismerősnek adta? :) az enyém apánál van, én sem váltam volna meg tőle :)
  • kemszi2
    az én N70-esem barátnőmnél kötött ki:D nem adnám el ,nagyon szeretem azt a telefont
  • morcosqtya
    Én sem szeretek tárgyakat rombolni.
    Tudom, hogy csak élettelen tárgyak és én vagyok túl szentimentális, de kicsit úgy tekintek rájuk, mint valami elhagyatott háziállatokra. Mintha lelkük lenne.
    A Nokia N70-esemet 6ezerért vették volna be használt-mobil kereskedőnél, így inkább nekiadtam öcsémnek, pedig nem igényelte, neki mindegy milyen telefonja van.
    Valahogy jobb érzés, hogy tudom hol van, mintha szaros 6ezret kaptam volna érte..
  • kemszi2
    én meg még az éppen csak működő régi 60gigás vinyómat is sajnálom kidobnimajd csak jó lesz valamire gondolat iatt:)
  • morcosqtya
    Nagyon divatosak lettek a géprombolós videók (PC, vincseszterek, monitorok, SSD, mobilok, pda-k, iPad, netbook stb stb..)..
    Gondolom trendi vagy menő.. nem tudom.
  • XenHai
    El mennek ezk a ...
    Karom oda adnám az 1 ik készülékért ezek meg grilleznek!
  • desigo
    loller

• morcosqtya
    Vannak olyan modellek (nekem is volt) amelyik nem jelzi a 70-et, ékezetes karakterek használatánál (és minden esetben) 160-at mutat továbbra is, ennek ellenére 2 (vagy több) részletben küldi el az SMS-t, mert ugyanúgy érvényes rá a lenti szabály.
  • Mersant
    azert ezt megcafolnam. nekem a touch2-n siman marad a 160 karakter ekezetes betuk eseten is, (tok mindegy merre dol)

• morcosqtya
    Régebben azzal hajszoltam idegbajba a főnökömet, hogy ékezet nélkül írtam és egyben, szóközök nélkül... örült neki.. :))
  • Blasta
    Jaja, en nem voltam biztos ezekben, ezert nem irtam, de a masik oldalra dolog ekezetes karakterek szvsz jo megoldas ha mindenkeppen ekezettel akar sms-ezni az ember
  • mstummer
    Köszi az infókat! Nem túl jó hírek,de kénytelen leszek együtt élni ezzel :)
  • morcosqtya
    Helyesbítenék: bizonyos karakterek beszúrása esetén eleve 70-ről indul a karakterszám 160 helyett.
    Jobbra dőlő á betű pl csökkenti, balra dőlő nem. É betűnél szintúgy.

Angol karakterek esetén (alap karakterkészlet) marad a 160 karakter.
  • Blasta
    Az sms nem a Wildfire miatt ilyen, minden mobilon igy mukodik. Ekezetes sms-t ne irj
  • mstummer
    Sziasztok!

Pár hete vettem egy Wildfire-t. Tudom hogy ez a legbutítottabb HTC ami van,de nekem alapvetően megfelel.Viszont van 1-2 tulajdonsága ami nem igazán tetszik, remélem valaki tud rá megoldást:

- SMS írásnál ha ékezetes betűt írok a 160-as karakter limitről levált 70re. Ha 160 karaktert akarok elküldeni akkor az 3 SMS-ben megy át. Nem túl gazdaságos. Mástól is hallottam erről a problémáról a Wildfire esetében. Meg kell várnom a 2.2-es frissítést,vagy van más megoldás is?

- A HTC Sync egyszerűen nem képes felismerni a telefont. Nem egy óriási katasztrófa, alapvetően meg lennék nélküle,de azért lehet jó lenne néha :)

Előre is köszönöm a segítséget.