5079
-
#2639 A Herom ma ismet elfejtett ebreszteni :@@@
A baratnom Tattoo-ja bezzeg eddig meg sosem csinalt ilyet.
Akkor ez most android vagy vas problema? -
#2638 Na és milyen a Desiré, 3G után?
Tapasztalatok? :) (én még csak haver Deziréjét nyomkodtam rövidebb ideig) -
#2637 Nálam:
Storage:
Total: 321 Mb
Free: 151 Mb
Program:
Total: 195 Mb
Free: 97 Mb
SD:
Total: 7584 Mb
Free 7166 Mb
Htc Touch HD -
#2636 kezd szétbaszni az ideg, szinte semmi nincs már a belső memórián, mégis 13 mega szabad a 150ből... :@
HTC Desire -
#2635 hogyfog kinézni a banner? :S -
#2634 azigen! -
#2633 dejó ... :D -
#2632 HTC 2011 - 30 új okostelefont tervez jövőre a gyártó -
#2631 fúú most beszartam hogy meghalt a telóm :D
bekapcsra nem reagál
gépre rádugom: led elkezd narancssárgán világítani mint töltésnél. Gép ilyet ír, hogy qualcom device msm. Bekapcs gomb nyomkodására, lecsatlakozik a gépről, majd vissza.
Gépen hagyva pár percig megint megpróbálom bekapcsoli és elindul :D
Aksi 0% (volt már hogy lemerült, de akkor vissza tudtam kacsolni pár mp-re...)
Bár még mindig gyanus, meglátom feltölti-e majd, vagy meghalt az aksi (bár az nem ilyen hirtelen szokott...) -
#2630 Sziasztok
Felraktam a cronos froyo 1.5.1-et, és lenne két kérdésem:
1.- le lehet törölni valahogy a launcher pro-t, (előtte felraknék egy adw-t pl.)
2.- milyen témák működnek rajta?
elegante steel-t szeretném felrakni. -
#2629 oke akk csak bug? nem tettem felsemmit...akknem kell felnem nem a telonak van baja? -
#2628 vannak bugok, sajna nálam is voltak..
Főzött rom-ot használsz?
Próbálj ki egy másikat, vagy tedd fel a gyárit. hivatalos T8282 ROM
Esetleg mostanában felraktál valamilyen alkalmazást ami bekavar (nem ritka ez), próbáld kikísérletezgetni, uninstallálni.
Jótanács: új programok telepítése előtt én készítek egy teljes backupot az SPB backup-al. -
#2627 Jóreggel! : )
úgy keltem hogy a HTC HD m ébresztő csörgött majd lefagyot...oké semmi gáz ki be tudtam kapcsolni...aztán alig akart bekapcsolni...és érdekes olyan mint ha most tettem volna rá a szofvert és képernyő kalibrálás stb: S esetleg tegyem újbol vagy van félni valóm? : S -
#2626 Szinte minden játék SD-n van :S -
#2625 Gondolom nem az SD-re telepotettel es gondolom jo nagy meretu jatekokat, ezert lehet, hogy mar nincs helyed, hmm? -
#2624 Az miért lehet hogy a Desiremen nincs már nagyon egy deka hely sem, pedig szinte nincs is rajta semmi? Hogy tudok még helyet felszabadítani? -
#2623 A jövő akkumulátorai másfél perc alatt tölthetőek majd fel?? -
szcsaby #2622 Hello! Nekem van egy htc hd2-m és azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudok hozzá magyar win-t szedni? Köszi -
#2621 Nekem Nem volt egyik sem:) -
#2620 N73 ; ) : D -
#2619 nekem is volt n95 :D -
#2618 az is volt, csak sima N95 :) -
#2617 csak N95 8GB :( elegem is lett a symbianos telefonokból... -
#2616 én szerettem, olyan kis otthonosak azok az N70-esek.
Annyi csak, hogy a lehúzható kameravédő hátlap nem kéne rá, mert idegesítő mikor szétcsúszik..
Előtte 6630 volt, azt is imádtam. -
#2615 hehe. nővérem barátjának volt csak a nővéremnek adta :) -
#2614 itt mindenkinek volt N70e és rokonnak/ismerősnek adta? :) az enyém apánál van, én sem váltam volna meg tőle :) -
#2613 az én N70-esem barátnőmnél kötött ki:D nem adnám el ,nagyon szeretem azt a telefont -
#2612 Én sem szeretek tárgyakat rombolni.
Tudom, hogy csak élettelen tárgyak és én vagyok túl szentimentális, de kicsit úgy tekintek rájuk, mint valami elhagyatott háziállatokra. Mintha lelkük lenne.
A Nokia N70-esemet 6ezerért vették volna be használt-mobil kereskedőnél, így inkább nekiadtam öcsémnek, pedig nem igényelte, neki mindegy milyen telefonja van.
Valahogy jobb érzés, hogy tudom hol van, mintha szaros 6ezret kaptam volna érte.. -
#2611 én meg még az éppen csak működő régi 60gigás vinyómat is sajnálom kidobnimajd csak jó lesz valamire gondolat iatt:) -
#2610 Nagyon divatosak lettek a géprombolós videók (PC, vincseszterek, monitorok, SSD, mobilok, pda-k, iPad, netbook stb stb..)..
Gondolom trendi vagy menő.. nem tudom. -
#2609 El mennek ezk a ...
Karom oda adnám az 1 ik készülékért ezek meg grilleznek! -
#2608 loller
-
#2607 Vannak olyan modellek (nekem is volt) amelyik nem jelzi a 70-et, ékezetes karakterek használatánál (és minden esetben) 160-at mutat továbbra is, ennek ellenére 2 (vagy több) részletben küldi el az SMS-t, mert ugyanúgy érvényes rá a lenti szabály. -
#2606 azert ezt megcafolnam. nekem a touch2-n siman marad a 160 karakter ekezetes betuk eseten is, (tok mindegy merre dol)
-
#2605 Régebben azzal hajszoltam idegbajba a főnökömet, hogy ékezet nélkül írtam és egyben, szóközök nélkül... örült neki.. :)) -
#2604 Jaja, en nem voltam biztos ezekben, ezert nem irtam, de a masik oldalra dolog ekezetes karakterek szvsz jo megoldas ha mindenkeppen ekezettel akar sms-ezni az ember -
mstummer #2603 Köszi az infókat! Nem túl jó hírek,de kénytelen leszek együtt élni ezzel :) -
#2602 Helyesbítenék: bizonyos karakterek beszúrása esetén eleve 70-ről indul a karakterszám 160 helyett.
Jobbra dőlő á betű pl csökkenti, balra dőlő nem. É betűnél szintúgy.
Angol karakterek esetén (alap karakterkészlet) marad a 160 karakter. -
#2601 Az sms nem a Wildfire miatt ilyen, minden mobilon igy mukodik. Ekezetes sms-t ne irj -
mstummer #2600 Sziasztok!
Pár hete vettem egy Wildfire-t. Tudom hogy ez a legbutítottabb HTC ami van,de nekem alapvetően megfelel.Viszont van 1-2 tulajdonsága ami nem igazán tetszik, remélem valaki tud rá megoldást:
- SMS írásnál ha ékezetes betűt írok a 160-as karakter limitről levált 70re. Ha 160 karaktert akarok elküldeni akkor az 3 SMS-ben megy át. Nem túl gazdaságos. Mástól is hallottam erről a problémáról a Wildfire esetében. Meg kell várnom a 2.2-es frissítést,vagy van más megoldás is?
- A HTC Sync egyszerűen nem képes felismerni a telefont. Nem egy óriási katasztrófa, alapvetően meg lennék nélküle,de azért lehet jó lenne néha :)
Előre is köszönöm a segítséget.