HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Ha jól értelmezem, ad-hoc hálózatot hoztál létre, az nem támogatott az androidon.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kifli
az újabb desire slcd kijelzõvel van már szerelve (nem a desire hd hanem az újabb sima desire)
neevous
Sztem dizájör.

REPS0L
hát én még mindig nem tudok dönteni...
a Desire ugye Amoled, a HD2 TFT, meg csak 65k megjelenítendõ szín O.o
Fogalmam nincs melyik legyen...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kemszi2
azt nem tudjátok miért nem látja a telefonom, a hálózatot melyet win7-en hoztam létre hogy a kábelen érkezõ netet tovább osszam a wifis hálózati kártyám segítségével.Más számítógéppel láttom és tudom is használni a hálózatot de a telefon egyszerûen nem látja (Legend)
Blasta
Jaja Neked.
És télleg made by HTC, nem gondoltam volna.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gondolom nekem akartál válaszolni. Hogy miért? Nagyon egyszerû, azért mert a HTC gyártja a telefont.

en is kivancsi lettem 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Blasta
"de mivel tulajdonképpen az is HTC"

De miért is???

neevous

Hello.
Nekem egy SE X1-em van, de mivel tulajdonképpen az is HTC, ezért bátorkodom itt megkérdezni, hogy az normális e, hogy wifi routeren keresztül géprõl a telefonra max 350-400 kbite/s-el tudok másolni? Mert ugye elméletben 802.11 b\g-t tud a teló, ami azért többre lenne képes.

desigo
DesireHD ROM a Desiren

DesireHD ROM running on Desire Phone, 3 seconds open
Pepsi Twist
nem tudom, DE HD7 vagy amilyen nevet kitalálnak a HD2 utodjának azt kell megvenni 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HiPPoNaX
Ez a memoriaszivargas nem konkretan a telefon hibaja, ez a windows mobile baja, foleg fozott romok eseteben. A Kaiseremmel is megvolt ez a problema, bar az is igaz, hogy wm6.1 eseten mintha kevesbe fordult volna elo ez a memory leak, mint wm6.5-tel hasznalva.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

REPS0L
és ez nem is javítható? igazából rossz tapasztalatokat nem hallottam még a telóról.. :/

HiPPoNaX
A windows mobile rosszul menedzseli a memoriat, ezert 2 restart kozott folyamatosan "szivarog", tehat egyre kevesebb szabad memoria lesz elerheto. A HD2 hardvere 576 mbyte rammal rendelkezik, azonban a gyari rom csak 448 mbyte-ot tesz ebbol elerhetove. A maradek 128 mbyte ram akkor valik elerhetove, ha fozott romot hasznalsz, ami tartalmazza ezt a hacket. Ez onmagaban nem segit a memoriamenedzselesi problemakon, viszont tobb elerheto RAM-od lesz.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

REPS0L
találtam a használt telók közt ilyet hogy "576mb ram hack", ez megoldás lehet erre? igazából a problémát sem értem, világosíts fel 😊 Mikori volt a teló és milyen szoftverrel ami ezt produkálta?

redmonk
köszi szépen

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Blasta
A 2.1 a Hero-ra is vagy fél évet csúszott, szal a HTC-s update dátumokkal csínján tessenek bánni 😊

Fenrir
Nézegesd meg ezeket, ezek tudják használni a skype-ot.

A 2.2-re én is várok a Legend-emmel, elvileg szeptemberre ígérték, de most már eléggé kevés idõ maradt ebbõl a hónapból.

A halál csupán a kezdet...

redmonk
Sziasztok!

HTC Legendemre szeretnék skype-t varázsolni vagy valahogyan egy skype elõfizetést használni rajta. Elhagyom az országot és azt olvastam, hogy eléggé olcsón lehet így telefonálni. Valaki ha tud kérem némi infoval szolgáljon.

btw: Froyo 2.2 várható a Legendre?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

REPS0L
HD2re várható?

Fenrir
Nekem nagyon nem jött be a folyamatos memory leak miatt.

A halál csupán a kezdet...

Pepsi Twist
sztem várd meg a WM7et 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

REPS0L
a 2.1 elég jól mûködik, de mi a vélemény vajon magáról a WM6.5rõl? Nekem az is tetszik eddig O.o

kifli
azért nézz utána, minden mûködik-e rendesen 😊
REPS0L
hát elég gyanús hogy HD2re cserélem a kis szifonom O.o

REPS0L
áhhám. jó tudni hogy nem csak én vagyok ilyen hülye hogy fent vagyok 3/4 4kor 😄
hát kiváncsi leszek a többiek véleményére most nagyon, mert a HD2 nagyon üt... mind külsõleg, mint belsõleg, csak azt nem tudom mit lép a desire-vel szemben.

kifli
a hd2-re rátehetõ a desire hd szoftvere, és a két készülék közt hardveresen sincs túl nagy eltérés.
Konkrétan nem nézem utána, csak láttam hogy desire hd rom-ot portolták hd2-re
REPS0L
szerintem is gyönyörû a HD2, de ez a ROMos dolog mit is jelent? sajnos most nagyon leragadtam az iPhone témánál, szóval én most csak az iOShoz meg a firmwarekhez értek 😞((

kifli
HD2-re elvileg van desire hd rom 😊 (meg szerintem szebb is)
REPS0L
Windows Mobilerõl vélemény? HD2? HD2 vs Desire? 😊

kifli
nem, ennek alapján mehetek a fogyasztóvédelemhez is, mert ott helyben tulajdonképpen jegyzõkönyvezve lett a problémám, és nyoma van neki.
neevous
30 napon belül kapsz egy levelet, hogy megígértették a kollégával, hogy nem lesz többet bunkó, miután beállították a sarokba?😄

kifli
annyira nem szabad azt, az nem csak arra van ám, hogy leírhatom mi bánt 😊
neevous
Pont leszarják, mit írsz bele😄

kifli
meglesz 😊

panaszkodni azt tudok 😄😄😄
készíthetik a panaszkönyvet XD
hykao
Nem baj, mutassák meg a postai papírt, és nézd át tüzetesen. Mondanak ezek mindenfélét, és mondom: mellékelniük kellett volna a kis levelükhöz. Nekem egyszer olyan is volt, hogy kitalálták egy céges vámolásnál, hogy mivel nincs számla, szerezzek be, és eredetit. Na most az áru Kínából jött...és a vicc az volt, hogy volt számla, és még mellékelték is az irományukhoz...ennyi eszük van a vámon egyeseknek...
kifli
telefonon kérdezte a nõ, hogy ajándékba kaptam-e vagy pedig fizettem érte, mondtam elõször hogy kaptam, aztmondta nincs rajta, úgyhogy nem tudom ajándékként elvámoltatni.
hykao
Hát akkor majd kérd el tõlük, és nézd meg, mert lehet, hogy mégiscsak GIFT-ként érkezett, csak birkák voltak a vámosok...
kifli
nem volt a borítékban semmi, a tájékoztató levélen kívül.
Abban is csak ennyi van a csomagról, hogy milyen nehéz, meg mobiltelefon és tart, és egy ragszám.
hykao
Ehh...szegedi létedre is az Orczy téren kéne átvenni a cuccot? Hát ez hihetetlen... A levélben amit kaptál tõlük, mellékelniük kellett az amerikai postai feladóvevényt. Nekem is olyan levelet írtak anno egy másik postázásnál, hogy vigyek számlát, de a mellékelt USPS vevényen be volt ikszelve, hogy GIFT, így amikor bementem, a vámeljárást bonyolító zászlósnak egybõl az orra alá nyomtam, hogy ajándékként érkezett, milyen számlát szeretnének?!

Amúgy az akkor szolgálatban lévõ vámosok legnagyobb gondja az volt, hogy mindenféle gyermeteg és trágár poénokkal szivassák egymást. Tisztet egyet sem láttam, csak zászlósok és õrmesterek voltak...
kifli
ha pl ezt kinyomtatom és elküldöm nekik akk megvan oldva?
LINK me off 😊

(ha valaki jó matekból, azért megnézhetné jól számoltam-e 😄)
Solten

Saor Alba

Solten
távbeszélõ:

<#alien>

Mi az a fax? Na jo, de tenyleg azert mar 10-ik evet tapossuk a 21 szazadban, atyauristen... <#vigyor2>

Saor Alba

kifli
megkérdem az eladót, van-e valami a csomagban, ami az eredeti árra utal, ha nincs, beadom nekik a ps-elt paypal számlát, azt nyalják meg a bal herémet -.-"
kifli
amennyiben nem megoldható, hogy pestre utazzak, mert meglepõ de nem mindenki ott lakik, mit tudok csinálni?

Van ismerõs pesten, de õt nem szívesen küldeném oda. (40 perc egyik ablaktól a másikig...)
desigo
Mikor legutóbb vettem át egy csomagot akkor egyedül voltam ügyfél.
40 percig tartott amíg az egyik ablaktól a másikhoz küldözgettek.
A csomagot külön helységben nyitottuk ki egy idõsebb úrral.Õ volt a legjobb fej.Segített mindenben,még az ablakokhoz is elkísért amit SZÓVÁ tettek neki a kollégái.lol
A vámosok és az adminisztrátor hölgyek nem igazán voltak szimpatikusak.Unottan,nagyképûen válaszoltak bármilyen kérdésemre.
felét kirúgnám kb...
kifli
pesten van a telefon orczy téren.

Írtam is eladónak, hogy alacsony árat írjon rá, és ajándékként adja fel.
Mikor felhívtam az ügyintézõt be is próbálkoztam, hogy ajándék, de aztmondta nincs ráírva, úgyhogy így nem tudom elvámolni ajándékként :/
usákoknál nagyjából az eladók fele hajlandó ráírni hogy gift (nemtudom miért, de kb mindenhol ezt írják)