5079
-
High end PC #2679 áh, Desire HD-ben 8 megapixeles kamera van már nem 5, mint a HD7-ben, továbbá a RAM memóriája vagy kb 250 MB-al több, van SD kártya bővítési lehetőség, plusz a net kapcsolata kétszer olyan gyors uploadingra meg download-ra is, mint a HD7-nek!
A többi dologban megegyezik: processzor, képernyő felbontás, Dolby Mobile hangzás, stb.
Ha arra lehetne tenni Android 2.2 mellé WinPhone7-et, az lenne az igazán csúcsmobil.
-
#2678 nagyjából ugyanaz a hardver csücsül a Desire HD és a HD7 valamint az Evo4G és a HD2 mögött. Ezért lehet nagy biztonsággal egymással használgatni a romokat.
BTW HD2-höz vagyon már 2.2-es Android is. -
High end PC #2677 Basszus, nem tudok dönteni a HD7 és a Desire HD közt.
Desire HD-nek jobb a hardvere.
Viszont HD7-hez tuti jön majd dual boot hack, amivel lehet Androidot is futtatni WinPrhone7 mellett (HD2-őn is volt dual boot WinMob.6.5 és Android 2.1)
Szerintetek Desire HD-re csinálnak dual boot-ot majd? Azt olvastam, hogy a WinPhone7 nem open source, így kizárt, hogy lesz, így viszont HD7 felé hajlok. -
pacclacc #2676 Gondolta ha már a neve az akkor (ö megy) magától -
#2675 meglepődtem ma egy kicsit. történt ugyanis, hogy eltűnt a start menüből az igo8 ikonja kb egy hónapja, csak az uninstallos maradt. de egyik pillanatról a másikra, egyszer csak azt vettem észre, hogy nincs ott. próbáltam visszatenni valahogy, de nem jöttem rá a módjára. azóta használtam többször is, igaz kicsit körülményesebb volt file explorerben megkeresni és rábökni. ma pedig utazok buszon, gondoltam megnézem már mennyivel megy az autópályán. nyomok a startra, görgetek lefelé... hát nem ott van az a mocsok igo8 ikon! hogy hogyan mászott oda vissza, fogalmam sincs XD -
#2674 elhamarkodott kérdés volt, a .adroid_secure mappa törlése megoldotta a problémát! -
#2673 Egyes programoknál (pl Pocket Legends) unknown reason-18 hibát dob ki a Desire-m, mi lehet a megoldás? utána olvastam, láttam ilyet hogy ADB, de úgy tudom az csak rootolt készülékre jó :/ mount unmount sem segített -
#2672 nem tudom hogy a gyári romokban hogy van de én google accountomba mentettem őket, ott gyorsan és egyszerűen lehet őket kezelni és ki exportálhatod fileba őket -
#2671 Outlook.
Mindenképpen szinkronizálj, és mentsd ki a névjegyeket! -
pacclacc #2670 Kösszi. Ez az atkozott outlook kell hozzá, pff de utálom! Azért sikerült köszi! -
#2669 szerintem active sync tud ilyet, de még nem néztem :) -
pacclacc #2668 HD2
valahogy lehetséges h a névjegyzéket kimentsem számitogépre? Vagy esetleg az sd kártyára? -
#2667 Egyelőre működik és remélem az, hogy egyszer már elromlott, statisztikailag csökkenti az esélyét annak, hogy újra megtörténjen.. :)
Persze matematikailag lehetséges az is, hogy egymás után kétszer legyen ötösöd a lottón.. -
#2666 nem kételkede abban hogy ott ennyiért csinálják, csak azt mondom, ha garanciaidőn túl megy tönkre, nem kell majd egy telefon árát kifizetned. -
#2665 Hja kérem N70-esem nekem is volt. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan jószág az. :-)
(a maiakhoz viszonyítva mindenképpen) -
#2664 Nem fogok veled itt vitázni. Nem vagyok szervizes, csak közöltem az infót, miszerint a htc hivatalos forgalmazója (és annak pesti szervize) ennyiért cseréli az érintőpanelt kijelzővel és előlappal (mivel egyben cserélik). Felhívod őket és megkérdezed, ennyit fognak mondani.
Remélem nem kell megtapasztalnom újra, hogy elromlik.
-
#2663 nekem már így is sikerült 1x-2x leejteni.az ütő meg állt bennem :D
az n70esre nem kellett így vigyáznom,leesett max szét pattant .egy év alatt elkopott jöhetett 2ezerért rá az új burkolat ,5 perc alatt újnak nézett ki:D ezeknél nehéz lenne megoldani,ezért is próbálom mindentől megóvni -
#2662 Tudom hogy nem ugyanannyi, de azért apple cuccok rendszerint elég drágák, így azzal való összehasonlítás jogos lehet. Persze ez nem márkaszervíz...
Megnéztem, és touch HD-hez 3500 ft egy digitizer. Ezt beviszed egy szervízbe 2000-3000-ért ki is cserélik neked. És ez messze nem egy új teló ára.
-
#2661 Én is úgy tartottam, mostanában csak plüsstokban.
Ismerősöm zsebben, semmi nélkül hordja.
Lehet erre anélkül is vigyázni.
Van olyan ismerősöm aki dobálja össze visza, neki mindegy milyen telefonja van, mindegyiket szétverné. -
#2660 nem kell összetörni :D amúgy aki érintő képernyős telefont vesz legyen tisztában azzal,hogy jobban kell rá vigyázni
én is ezért tartom a kezdetektől tokban+fólia -
#2659 Speedshopban, hivatalos szervízben kérdeztem. Ennyibe kerül. (HD-be)
iPhone-nal ne hasonlítsuk már össze mert két eltérő típus 2 eltérő alkatrészéről van szó, nincs közvetlen koherencia.
Egyik autóba is x forint a fékcsere, másikba 6x. -
#2658 nem biztos hogy annyiba fáj az :)
Egy digitizert iphone3g/gs-hez szegeden 10e körül cserélik ki neked. LCD 15 körül van. -
#2657 kapacitív kijelzője pedig karcálló viszont éppen azért mert nem rezisztív, nyomásérzékeny, hanem érintésre reagál, feszes rideg az üvege ami hamar törik.
HD-nél gyakori tipushiba, hogy az érintőpanel megadja magát, reméltem hogy az enyémmel nem járok így, de így jártam. Garanciális volt még 1 hónapig, így ha utána megy tönkre akkor a csere 45-60 ezresbe fáj. Annyiért veszek újat.
HD2 Leo-nál pedig tipushiba a hangszóró recsegése és torzítása. Munkatársamnak a vadiúj készüléke 1 hét múlva recsegett, vihette vissza... -
#2656 Legtöbben így vagyunk hidd el.
Én is vágynék egy HD2-re (bár más fórumokon az már egy "őskövület, 1 éves szar régi modell) mert szép és nagy kijelző, nagyon szépen fut, stb.
Csakhogy indokolatlan luxus és felesleges lenne most a HD-met eladni.
Egyrészt tökéletesen megfelel a céljaimra, tetszik külsőre is, kicsit kicsi a kijelző a HD2-höz mérten de azért jó ez még.
Egyedül az akadás, a lassúság nem tetszik.
Viszont a Leo pedig zabálja a tápot piszkosul. 1 napot bír. Az én HD-m 2-3 napot is simán.
(igen, használom is közben!)
Munkatársam lecserélte az övét Leo-ra, most elégedetlenkedik, mert lemerül és a 800x480 pixel nagyobb kijelzőfelületen oszlik el emiatt kevésbé éles mint az én HD-m.
Ráadásul a hangminősége is gyengébb azonos lejátszót használva is (alátámasztom, bár nem nagy mértékben rosszabb).
-
#2655 Tudom srácok, teljesen egyet értek veletek, én viccből írtam... Tudom, hogy mire ennek lemegy az ára, addig ki fog jönni a másik szuper készülék. :) Most jelenleg sajnos nem tudok venni ilyen telefont, pedig borzasztóan tetszik. :) Hát ez van, marad a nyálcsorgatás. -
#2654 Sajnos ez így működik.
Szemléltető példa:
- Most vehetsz 100 fölött Desire-t. Drága. Nem veszel.
- Most vehetsz egy 2 éves modell Touch HD-t 60-ért. Megfizethető. De nem kell neked mert már régi, nem menő, lassú, és jobbak/újabbak vannak (100-140-ért) stb.
Na most ez mindig is így lesz. Ez alól nem kivétel a Desire sem. És egyik sem.
Mikor lemegy majd annak az ára 50-re már nem kell neked, mert jönnek a 3 Ghz-es procival szerelt androidos 1200p s-amoled kijelzős htc nagyvasak.
Ne a jövőre vegyél telefont. Most vegyél telefont.
Olyat amire van pénzed és megfelel az elvárásaidnak.
Mivel nem vagyunk milliomosok, kompromisszumokat kell kötnünk.
És ez az élet egyéb területeire is nagyrészt igaz... -
#2653 jövő ilyenkor megkapod olyan 70kért kb:D -
#2652 Te is olyan vagy, mint azok az emberek, akik várják, hogy a 100k-s fényképező év végére újonnan 20k-ért fog menni? -
#2651 Meddig lesz az?! :) -
#2650 amíg a csúcskészülékek közé tartozik ne is nagyon várj más árat rá -
#2649 Nem rossz, most is arról vagyok! Szerintem jobb is, mondjuk vannak hibái, ilyen a felvett video optimalizatlansaga, vagy hogy a galeriaba ha belepek, az elsö keptol kezdi mutatni a képeket nem a legújabbtol.. pro és kontra van bőven, de szerintem annyira nem is hasonlíthatók össze! -
#2648 Úgy tetszik a HTC Desire, annyira jó lenne venni egyet, de most nézem, hogy még mindig 100 felett van... Sose megy le az ára? :) -
#2647 nekem is elfelejt neha ebreszteni a tocuh2-m. altalaban hetfon. ugy vettem eszre hogy azert mert vasarnap pihi van, nem nyulok hozza, masnap nem ebreszt. ha kicsit piszkalom, (magat a keszuleket, nem az ebresztot) akkor aktivalodik es ebreszt rendesen. -
#2646 Ja, amugy az ora alkalmazas ignore listan van termeszetesen a task killeremben, szal nem is tudom bezarni... -
#2645 Mar olyan szinten paranoid vagyok, hogy minden este task killerrel kilovok mindent, hogy ne foglalja le semmi azt a millio eroforrast ami az ebreszto orahoz kell, majd ujra beallitom az ebresztest, es ezutan az ora alkalmazast megnyitva hagyom ugy a telefont, tehat ki sem lepek belole a desktopra...
Megis megszivat...
Olvastam, hogy lemegy vmi melyalvasba a telo ha sokaig nem nyulunk hozza, es csak ugy tudom ezt kivedeni, ha tolton hagyom egesz estere, de az meg nem egeszseges megoldas sztem.
A masik, hogy vmi Gentle Alarm appot kellene letoltenem, azzal nincs ilyen gond, de egyszeruen nem visz ra a lelek, hogy egy penny-t is fizessek olyasmiert, amit egy 10 eves 3Ft-os Alcatel telefon is gond nelkul teljesített...
Szovel ez nevetseges... -
#2644 én is jártam már hasonlóan -
Rasztiman #2643 Az nem lehet a gond, hogy miután beállítottad az ébresztőt utána rányomtál a task killer-re ? Mert az kikapcsolja az ébresztőt, 2x szívtam már meg aztán rájöttem hogy az a baj. -
#2642 Ez esetben mi az értelme az automatikus csatlakozás és küldés/fogadás (send/receive) beállításának?? -
#2641 mert kikapcsol a net kikapcsolt képernyőnél!
Nézd meg, mikor benyomod a képernyőt, akkor kapcsolódik a wifi újra -
#2640 HD-m is csinálta. (Winm 6.1)
Előfordul.
Mondok neked jobbat:
E-mail accountnál hiába állítom be azt, hogy 30 percenként töltse le az e-mail-eket, nem tölti, sőt kb 2,5 óra múlva jönnek meg rá (akkor kéri le). (szerveren már rögtön fent van)
Viszont: ha bekapcsolom a képernyőt, akkor azonnal mintha megérezné, hogy megjött a sheriff, mocskos módon sietve elkezdi letölteni őket.. :))
(ez nem egyszer fordult elő.. több ROM újrarakás és HARD reset után a friss rendszer is ezt csinálta)