5079
-
#2599 hopsz.
http://tenke.blog.hu/ -
#2598 nah kész a blog. lehet tölteni és csinálni.
-
#2597 kis ízelítő:D
-
ktomi22 #2596 thx :) -
#2595 nem, ez egy speckós háttér, amire rávan vasalva az oldalsó banner, és az ikonok alul aminek nagyrészét takarja a dock, így mindig csak az látszik amelyik képernyőn vagy. továbbá bekell állítani shortcutnak egy speckós filet-ami egy olyan scriptet tartalmaz hogy magától átcsúszol a 2-3-4-5- főképernyőre.
desktop visualiser, launcher pro, és egy két widget, ikon kell.majd írok hozzá tutorialt. na meg még elég béta a dolgog, lesz egy két újítás még, meg kicsit csiszolok a külsőn és feltöltöm valahová holnap. -
ktomi22 #2594 k.va jo.. hogy lehet ezt ráoktojálni desirera..? .. rootolni kell? -
#2593 Ez kurvajó. -
#2592 Sziasztok.
Elkészítettem ennek a hero-s változatát.
http://classical-gas.blogspot.com/2010/11/screenshot-circular-glow.html
mivel ez desire hd-ra van készítve így szinte teljesen újra szerkesztettem, és csináltam hozzá fehér verziót is.
nemsokára összedobok egy blogot a honlapom mellé ahol szintén van pár érdekes dolog ha valakit érdekel a számítógépes grafika.
remélem hasznos lesz valakinek, és tényleg észvesztően néz ki. -
#2591 Köszi, azóta már megvettem.
Ha nem jó, majd max rásózom valakire és veszek egy gyorsabbat :) -
#2590 hát, tedd be kártyaolvasóba, és nézd meg kb milyen sebességgel másol, ha 4mb fölött 6mb alatt, akkor class4
kártyaolvasóval próbáld, ne a telóba, mert úgy lehet lasabb. Próbáld ki nagy fájlal, és sok kicsivel is. -
#2589 Valaki tudja hogy milyen sebességű a htc legendhez adott sd kártya?
Ráírva nincs, nekem a sebessége megfelel, de csak class 4-est tudnék hirtelen venni, és nem szeretném hogy lassabb legyen. -
#2588 Saját alkalmazásboltot nyit a HTC?
-
#2587 ja -
#2586 akkor nem kell kikapcsolni a telefont és kész, nemde? -
#2585 hát a boot beletelik sajnos egy kis időbe. Mivel először haret bootol linuxba, majd onnan indítja külön az ubuntut. -
#2584 komoly. de gondolom csak az első indításnál kell ennyit várni, nem? -
#2583 Felhasználói élményben szerintem is kenterbe veri a WP7 az androidot. Nem sok kell neki és appok terén is így lesz szerintem, úgy hallottam baromi egyszerű rá programozni. -
#2582 Alátámasztom. Bár csak 4 percig volt a kezemben androidos gép.
Engem meggyőzött. -
#2581 Mit jelent az azonnal? Én azonnal érzem androidon is.. de lehet csak gagyi átlaguser vagyok. -
#2580 csak nekem nem jó Desiren (vagy Android 2.2-n, nem tudom melyik a hunyó) a facebook photo upload? :/ -
#2579 "Csak scrollozz egyet egy weboldalon vagy akár a homescreenen az Androiddal és meglátod miről beszélek."
Kiprobaltam es csak tudnam mirol beszelsz, a telom azonnal reagal az elso ujjmozdulatra... :) Spet ohne. A kulonbseg hogy az Androidnak eleg egy kozepes teljesitmenyu hardver, azon is baromi gyors. -
#2578 Használtad-e már, kérdezem.
Mert én igen, és zseniális. Eleve kezdjük ott, hogy felhasználói élményben már alapból veri az Androidot, tekintve hogy az érintésre csak 2 rendszer reagál azonnal: az iOS és a WP7. Csak scrollozz egyet egy weboldalon vagy akár a homescreenen az Androiddal és meglátod miről beszélek. Ez nem a hardvertől függ, egyszerűen így van megírva az Android, van egy kis spét.
Bevallom idegesít, hogy tele van a net WP7 fikázással anélkül, hogy az illető próbálta volna. A neten pedig a hülyeség sajnos exponenciálisan terjed. -
#2577 igen :D
https://sites.google.com/site/rhobuntu/ -
#2576 Ja. -
#2575 ubuntu? :O -
#2574 touch pro 2-n fut win mo, android és ubuntu :D -
#2573 Csak épp android mellett ki akar wm-et futtatni?:P -
#2572 A csicsa grafikára ott lesz majd a Live-hoz való összeköttetés és a játékok amik ki tudnak jönni a hardverre így.
Egyébként már csak azért is örülök a hírnek, mert asszem a HD2 lesz az egyetlen telefon amin 3 oprendszert lehet futtatni:) Android WM6 és WM7:)
Francnak sem kell Desire HD meg HD7.:) -
#2571 -
#2570 No igen, eleg minimalista (lehet hogy emiatt majd nem egy ajfon user elqrvul - ez lett volna a cel?), azert rohogtem jo nagyokat mikor a felhasznaloi elmenyt magasztaltak: ugye minimal-kovetelmenykent adta meg a rendszernek (gyengebben is elfutna siman szvsz de ez most mind1) a Microsoft a kb. jelenlegi csucshardvert (1 Ghz Cortex-A8, DX9 kompatibilis grafikus egyseg); na ezen johogy ugy szaguld ez a 10 szinbol allo ize hogy majdem leszedul a kijelzorol... :DD
Amugy az elozo win rendszerekhez kepest ketsegtelenul oriasi elorelepes az uj cucc. -
Maffia91 #2569 Én nem tudom, de nekem ez a Windows 7 rohadtul nem jön be telóra! Semmi grafika, semmi felhasználói élmény!
Ugyanolyan színüek a kockák, és alapból fekete háttér azt szevasz, kivéve, amikor lezárod a telót! Sztem az Android simán veri! -
#2568 Hat ez qrvajo. Valoszinuleg meg bugzik mint allat, de kis ido es fel lehet majd pakolni egy total mukodokepes cuccot. -
#2567 Működő Windows Phone 7 a HD2-n! (videóval) -
Maffia91 #2566 Vki próbálkozott már Desire kikódólással? -
#2565 SoundCloud Droidhoz nem tud nekem adni valami alternatív linket Androidra? Seholsem találom :( -
#2564 e-care
1102 Budapest, Szent László tér 20. -
#2563 HTC-nek hol van magyarba hivatalos márkaszervize?
Meg ha amcsiból jön telefon, azt ott javítják nekem? Fater megveszi a HD2-t zsírúj, amerikai tmobilos import, és érdedkelne, hogy ha valami bajom lesz vele, akkor azt hol tudom megoldani? -
#2562 van valami okosság Desire-re hogy fel kell tölteni maxra, aztán utána valamit szerencsétlenkedni kell vele, és attól tovább bírja az akksi egy feltöltéssel, tudja valaki merre találom azt a leírást? O.o
örülök ha egy napot kibír csóró telefon... :/ -
#2561 nekem is volt N95, utána 5800, iphone, majd desire :) -
#2560 asztakutyamegemája!!!
btw nekem is volt n95 a htc <3 előtt ...