5079
htc_one_banner_1.jpg
  • tenkenorman
    hopsz.
    http://tenke.blog.hu/
  • tenkenorman
    nah kész a blog. lehet tölteni és csinálni.

• tenkenorman
    kis ízelítő:D
  • ktomi22
    thx :)
  • tenkenorman
    nem, ez egy speckós háttér, amire rávan vasalva az oldalsó banner, és az ikonok alul aminek nagyrészét takarja a dock, így mindig csak az látszik amelyik képernyőn vagy. továbbá bekell állítani shortcutnak egy speckós filet-ami egy olyan scriptet tartalmaz hogy magától átcsúszol a 2-3-4-5- főképernyőre.

desktop visualiser, launcher pro, és egy két widget, ikon kell.majd írok hozzá tutorialt. na meg még elég béta a dolgog, lesz egy két újítás még, meg kicsit csiszolok a külsőn és feltöltöm valahová holnap.
  • ktomi22
    k.va jo.. hogy lehet ezt ráoktojálni desirera..? .. rootolni kell?
  • neevous
    Ez kurvajó.
  • tenkenorman
    Sziasztok.
    Elkészítettem ennek a hero-s változatát.
    http://classical-gas.blogspot.com/2010/11/screenshot-circular-glow.html
    mivel ez desire hd-ra van készítve így szinte teljesen újra szerkesztettem, és csináltam hozzá fehér verziót is.
    nemsokára összedobok egy blogot a honlapom mellé ahol szintén van pár érdekes dolog ha valakit érdekel a számítógépes grafika.
    remélem hasznos lesz valakinek, és tényleg észvesztően néz ki.
  • Match
    Köszi, azóta már megvettem.
    Ha nem jó, majd max rásózom valakire és veszek egy gyorsabbat :)
  • kifli
    hát, tedd be kártyaolvasóba, és nézd meg kb milyen sebességgel másol, ha 4mb fölött 6mb alatt, akkor class4

kártyaolvasóval próbáld, ne a telóba, mert úgy lehet lasabb. Próbáld ki nagy fájlal, és sok kicsivel is.
  • Match
    Valaki tudja hogy milyen sebességű a htc legendhez adott sd kártya?
    Ráírva nincs, nekem a sebessége megfelel, de csak class 4-est tudnék hirtelen venni, és nem szeretném hogy lassabb legyen.
  • Solten
    Saját alkalmazásboltot nyit a HTC?

• kifli
    ja
  • rastaman
    akkor nem kell kikapcsolni a telefont és kész, nemde?
  • kifli
    hát a boot beletelik sajnos egy kis időbe. Mivel először haret bootol linuxba, majd onnan indítja külön az ubuntut.
  • rastaman
    komoly. de gondolom csak az első indításnál kell ennyit várni, nem?
  • Hegi90
    Felhasználói élményben szerintem is kenterbe veri a WP7 az androidot. Nem sok kell neki és appok terén is így lesz szerintem, úgy hallottam baromi egyszerű rá programozni.
  • morcosqtya
    Alátámasztom. Bár csak 4 percig volt a kezemben androidos gép.
    Engem meggyőzött.
  • jazzy
    Mit jelent az azonnal? Én azonnal érzem androidon is.. de lehet csak gagyi átlaguser vagyok.
  • REPS0L
    csak nekem nem jó Desiren (vagy Android 2.2-n, nem tudom melyik a hunyó) a facebook photo upload? :/
  • Solten
    "Csak scrollozz egyet egy weboldalon vagy akár a homescreenen az Androiddal és meglátod miről beszélek."

Kiprobaltam es csak tudnam mirol beszelsz, a telom azonnal reagal az elso ujjmozdulatra... :) Spet ohne. A kulonbseg hogy az Androidnak eleg egy kozepes teljesitmenyu hardver, azon is baromi gyors.
  • franc0
    Használtad-e már, kérdezem.
    Mert én igen, és zseniális. Eleve kezdjük ott, hogy felhasználói élményben már alapból veri az Androidot, tekintve hogy az érintésre csak 2 rendszer reagál azonnal: az iOS és a WP7. Csak scrollozz egyet egy weboldalon vagy akár a homescreenen az Androiddal és meglátod miről beszélek. Ez nem a hardvertől függ, egyszerűen így van megírva az Android, van egy kis spét.
    Bevallom idegesít, hogy tele van a net WP7 fikázással anélkül, hogy az illető próbálta volna. A neten pedig a hülyeség sajnos exponenciálisan terjed.
  • kifli
    igen :D

https://sites.google.com/site/rhobuntu/
  • Máté94
    Ja.
  • rastaman
    ubuntu? :O
  • kifli
    touch pro 2-n fut win mo, android és ubuntu :D
  • jazzy
    Csak épp android mellett ki akar wm-et futtatni?:P
  • Bucser
    A csicsa grafikára ott lesz majd a Live-hoz való összeköttetés és a játékok amik ki tudnak jönni a hardverre így.

Egyébként már csak azért is örülök a hírnek, mert asszem a HD2 lesz az egyetlen telefon amin 3 oprendszert lehet futtatni:) Android WM6 és WM7:)

Francnak sem kell Desire HD meg HD7.:)
  • morcosqtya
  • Solten
    No igen, eleg minimalista (lehet hogy emiatt majd nem egy ajfon user elqrvul - ez lett volna a cel?), azert rohogtem jo nagyokat mikor a felhasznaloi elmenyt magasztaltak: ugye minimal-kovetelmenykent adta meg a rendszernek (gyengebben is elfutna siman szvsz de ez most mind1) a Microsoft a kb. jelenlegi csucshardvert (1 Ghz Cortex-A8, DX9 kompatibilis grafikus egyseg); na ezen johogy ugy szaguld ez a 10 szinbol allo ize hogy majdem leszedul a kijelzorol... :DD
    Amugy az elozo win rendszerekhez kepest ketsegtelenul oriasi elorelepes az uj cucc.
  • Maffia91
    Én nem tudom, de nekem ez a Windows 7 rohadtul nem jön be telóra! Semmi grafika, semmi felhasználói élmény!
    Ugyanolyan színüek a kockák, és alapból fekete háttér azt szevasz, kivéve, amikor lezárod a telót! Sztem az Android simán veri!
  • Solten
    Hat ez qrvajo. Valoszinuleg meg bugzik mint allat, de kis ido es fel lehet majd pakolni egy total mukodokepes cuccot.
  • desigo
    Működő Windows Phone 7 a HD2-n! (videóval)
  • Maffia91
    Vki próbálkozott már Desire kikódólással?
  • REPS0L
    SoundCloud Droidhoz nem tud nekem adni valami alternatív linket Androidra? Seholsem találom :(
  • desigo
    e-care
    1102 Budapest, Szent László tér 20.
  • kifli
    HTC-nek hol van magyarba hivatalos márkaszervize?

Meg ha amcsiból jön telefon, azt ott javítják nekem? Fater megveszi a HD2-t zsírúj, amerikai tmobilos import, és érdedkelne, hogy ha valami bajom lesz vele, akkor azt hol tudom megoldani?
  • REPS0L
    van valami okosság Desire-re hogy fel kell tölteni maxra, aztán utána valamit szerencsétlenkedni kell vele, és attól tovább bírja az akksi egy feltöltéssel, tudja valaki merre találom azt a leírást? O.o
    örülök ha egy napot kibír csóró telefon... :/
  • REPS0L
    nekem is volt N95, utána 5800, iphone, majd desire :)
  • rastaman
    asztakutyamegemája!!!

btw nekem is volt n95 a htc <3 előtt ...