HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mozzillás OS lesz valamikor használható formában?
papi08
A Desire HD tulajoknak:

Kijött az elsõ Ubuntu touch ROM.
Igaz, jelenleg akadozik, kicsit elcsúszott a lockscreen, nincs hangja, és telefonálni sem lehet vele; de használható, bebootol.

Egyebek ITT.

13 éve itt. Szép idő.

rastaman
elõrendelhetõ

nem is drága... <#taps><#idiota>

Sziasztok!

Készülök beruházni egy Desire X-be. Megéri megvenni? Van tapasztalata valakinek ezzel a típussal? Soha nem volt még HTC-m.
rastaman
180-190k körül lesz szerintem

#4821: aha, csak így elsõ blikkre fura, hogy nem kapott dedikált gombot.

Bencee7
Az az "alkalmazásváltó" ha jól láttam a jobb oldali gomb 2x megnyomására jön elõ :)

Remélem ez végre kihúzza a HTC-t a sz*rból :D Amúgy tetszik, világos színben ütõs. A kamera érdekes, a dupla hangszóró szintén, és videókból ítélve elég gyors a Sense is rajta. A mérete szerintem oké, egy 4.7" kijelzõvel kb pont elég.

Viszont ami rohadtul nem tetszik, és ez nem csak most a One, hanem mondjuk Samuék Note2je is arra a béna iPhone 5-re hajaz, ezzel a "jajj az én kijelzõm nagyobb, mert magasabbra csináltam" dologgal -.-" nem széles, inkább magas a kijelzõ, és szerintem ettõl picit aránytalan az egész, fõleg 5"-nál...vagy ez csak szerintem van így? <#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Pyotr
megoldottam, nem részletezném a hülyeségem<#nezze>

&#9608;&#9608;

Pyotr
Sziasztok.
Tud valaki segiteni abban, hogy ha lemezmeghajtóként csatlakoztatom a telefont és az sd kártyájára akarok másolni akkor azt hol találom?
one s a készülékem

&#9608;&#9608;

GregSB
Hardver gyönyörû, de ez is egy tepsi.

JSbyMSI8800
Árat írtak már neki ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rastaman
lenne rá pénzem, lecserélném a one x-et...

amúgy meg hova tûnt az alkalmazásváltó gomb? én állandóan használom, de ezen a telefonon nem látom... mert lekerült a htc felirat...

desigo

HTC ONE SPECS
Size: 9.3mm thick, 137.4mm long, 68.2mm wide
Weight: 143g
CPU: Snapdragon 600, quad-core, clocked at 1.7Ghz
GPU: Adreno 320
RAM: 2GB
Storage: 32GB/64GB, no microSD card slot
Display: 4.7-inch Super LCD 3, full HD 1980 x 1080 resolution, 468ppi
Rear camera: 4 Ultrapixels, OIS, HDR video, ImageChip 2
Front camera: 2.1 MP, 1080p recording
Connectivity: LTE/3G, Bluetooth 4, Wi-Fi 802.11ac, DLNA, MHL
Sensors: GPS&GLONASS, Infrared blaster, NFC
Battery: 2300mAh
Operating system: Android 4.1.2, Sense 5 and BlinkFeed
Sim card: microSIM
desigo
http://www.youtube.com/v/Vx5LWHbwnKk&version=3
Ezt nagyon eltalálták szerintem :) Sajnálom a kijelzõ méretet, talán egyszer rájönnek, hogy a kevesebb néha több, remélhetõleg lesz egy kisebb testvére ugyanilyen stílusban.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

desigo
hamarosan Londonból

rastaman
kíváncsi vagyok a tudására. vajon tényleg lesz-e annyira jó a kamerája...

desigo
holnap ...

rastaman
nem

Bucser
Szerintem xda-n azt is megtalalod hogyan tudsz visszamenni gyari romra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

oké, felment a hivatalos RTM verziójú Windows Phone 7.8 a HD7-esemre evvel a külsõ programmal
felhúzható! :)
Gondolom minden 7.5-öt futtató készülékre felmegy evvel a módszerrel a frissítés.

nem merem feltenni a hekkelt WP7.8-at a HD7-re, mert félek, ha felteszem az xda-s romot, és kijön majd ne adj isten hivatalosan is egyszer a 7.8, akkor majd nem fogom tudni feltenni a zune-al, mert a gyári rom meg ugye nincs meg...

kifli
Én meg nemtudom van-e, mrt mostanság nem néztem...
4.2-es romot tennék fel SD-re, de nem találok sehol.

kifli
a nand a belsõ memóriát jelöli, ha oda telepítesz, akkor búcsúzhatsz az elõzõ oprendszertõl. Viszont android romok nagyrésze már tudja az sd-ext telepítést. Ami annyit jelent, hogy a telepítés közben a nand romoknál választhatsz, hogy hova akarod tenni. Nand nand+adatok sd-re vagy full sd. Viszont a memóriakártyádon kell lennie egy ext4 particiónak, illetve egy fat32-nek. A fat-ra kell tenni a team win recovery sd változatát, hogy legyen recoveryd. De xda-n le van írva lépésrõl lépésre, vagy videóval is, mi kell a dualboothoz.
Ha a HTC ONE X microsimet igényel és nekem sima sim kártyám van nem fog mûködni??
desigo
Jelly Bean az...
S4-esekre már kijött rég
S3-asokra pedig a napokban érkezik
HTC One S-re jelly beam-rõl van valami híre valakinek?

HD2-nél van az xda fórumain Androidból SD fejlesztés, és NAND. A NAND az mit jelent, hogy törlõdik a fõ rendszerem, és a telefon memóriára rakja? Vagy indításkor dual bootos lesz?

Bencee7
Elvileg nem, de ha másnem, az XDA-s srácok megoldják :) ...vagy már meg is oldották

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

HD7-re tényleg nem jön a WP 7.8 update?
mert ha ez igaz, akkor úgy fogom felgányolni, mert ezt nem hiszem el...

Sziasztok a HTC Wildfire mobillal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mennyire tartós készülék? Most készülök venni egyet 16K ért hirdetik, meg ér annyit?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

dragon11
nem most kéne jönnie vlmi új HTC-nek ?:D:D

Sziasztok! HTC Sensation XE újszerû állapotban, töltõvel, hálózatfüggetlenül viszont garancia nélkül megér 50ezer forintot?

MSI K8N Neo 4-F, AMD 3500+, 1,5g RAM, MSI 8600GTS 256mb

dragon11
jól van kösz.

rastaman
ahhoz képest, hogy szerinted "õsrégi lassú" még mindig kenterbe veri a vele egykorú telefonokat, valamint a mai napig jönnek ki fõzött romok hozz, szóval én nem írnám le a HD2-t csak így...

kifli
"a hagyományos PC-s vonalra a Windows 8 érkezik, míg az ARM-os SoC-okat használó termékekre a Windows RT való"

Ha esetleg beleolvastál volna a cikkbe, amit belinkeltem (bár nemtudom elvárható-e ilyen)
dragon11
aha. tehát a windows RT az, aminek van rendes tálcája és gyorsindítósáva meg vezérlõpult stb.:)

ilyen csak a surfacere került rá, mi ?:/
telón nincs?:S

a hd2 õsrégi lassú, nem kéne olyan..

kifli
dragon11
aha

akkor ezen a hd2-n mi van fenn ?

kifli
windows phone 8 nem ugyanaz, mint a windows rt

többek közt ez az egyik indok, amiért már a nevükben is különböznek.
dragon11
tehát nem olyan a windows phone 8-as telók mint a wp7 hogy nincs asztal, ikonok, stb ?:D

mert akk rohadt menõ :)

kifli
ugyanolyan rt kerül fel, mint ami ottvan. Megtudod nézni, miben különbözik az rt a sima win8-tól. Látod a leírásban, hogy nincs asztal? Vagy hogy nincs vezérlõpult?

1 fajta rt van, esetleg ha jobban érdekel, a képeknek utána tudsz nézni igen könnyen.
dragon11
aha és ott mióta van leírva, hogy van-e az RT-ben(ami a telódra kerül fel) vezérlõpult, asztal, meg ikonok rendesen ?:)

Peter1
Megcsináltam, de sajnos nem mûködik <#nemtudom>

Ide mit lehet írni?

kifli
ott egy kis táblázat, abban látod miben különbözik az rt a 8-tól.
dragon11
no offense de fontos lenne!!

dragon11
muszáj nem a kérdésre válaszolni ?