HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijött az elsõ Ubuntu touch ROM.
Igaz, jelenleg akadozik, kicsit elcsúszott a lockscreen, nincs hangja, és telefonálni sem lehet vele; de használható, bebootol.
Egyebek ITT.
13 éve itt. Szép idő.
Készülök beruházni egy Desire X-be. Megéri megvenni? Van tapasztalata valakinek ezzel a típussal? Soha nem volt még HTC-m.
#4821: aha, csak így elsõ blikkre fura, hogy nem kapott dedikált gombot.
Remélem ez végre kihúzza a HTC-t a sz*rból :D Amúgy tetszik, világos színben ütõs. A kamera érdekes, a dupla hangszóró szintén, és videókból ítélve elég gyors a Sense is rajta. A mérete szerintem oké, egy 4.7" kijelzõvel kb pont elég.
Viszont ami rohadtul nem tetszik, és ez nem csak most a One, hanem mondjuk Samuék Note2je is arra a béna iPhone 5-re hajaz, ezzel a "jajj az én kijelzõm nagyobb, mert magasabbra csináltam" dologgal -.-" nem széles, inkább magas a kijelzõ, és szerintem ettõl picit aránytalan az egész, fõleg 5"-nál...vagy ez csak szerintem van így? <#idiota>#idiota>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Tud valaki segiteni abban, hogy ha lemezmeghajtóként csatlakoztatom a telefont és az sd kártyájára akarok másolni akkor azt hol találom?
one s a készülékem
██
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
amúgy meg hova tûnt az alkalmazásváltó gomb? én állandóan használom, de ezen a telefonon nem látom... mert lekerült a htc felirat...
HTC ONE SPECS
Size: 9.3mm thick, 137.4mm long, 68.2mm wide
Weight: 143g
CPU: Snapdragon 600, quad-core, clocked at 1.7Ghz
GPU: Adreno 320
RAM: 2GB
Storage: 32GB/64GB, no microSD card slot
Display: 4.7-inch Super LCD 3, full HD 1980 x 1080 resolution, 468ppi
Rear camera: 4 Ultrapixels, OIS, HDR video, ImageChip 2
Front camera: 2.1 MP, 1080p recording
Connectivity: LTE/3G, Bluetooth 4, Wi-Fi 802.11ac, DLNA, MHL
Sensors: GPS&GLONASS, Infrared blaster, NFC
Battery: 2300mAh
Operating system: Android 4.1.2, Sense 5 and BlinkFeed
Sim card: microSIM

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
felhúzható! :)
Gondolom minden 7.5-öt futtató készülékre felmegy evvel a módszerrel a frissítés.

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
mert ha ez igaz, akkor úgy fogom felgányolni, mert ezt nem hiszem el...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
MSI K8N Neo 4-F, AMD 3500+, 1,5g RAM, MSI 8600GTS 256mb
Ha esetleg beleolvastál volna a cikkbe, amit belinkeltem (bár nemtudom elvárható-e ilyen)
ilyen csak a surfacere került rá, mi ?:/
telón nincs?:S
a hd2 õsrégi lassú, nem kéne olyan..
többek közt ez az egyik indok, amiért már a nevükben is különböznek.
mert akk rohadt menõ :)
1 fajta rt van, esetleg ha jobban érdekel, a képeknek utána tudsz nézni igen könnyen.