HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alu ház nagyon szép, de sérülékeny sajnos, arra vigyázni kell. Hangerõ gomb tényleg szériahiba, az enyém kicsit "laza" volt. Szerintem a kamerája nem a jó 8mpixelesek közé való, a hangszóró sem a legjobb, a HD2-m jobban szólt.
Sense nagyon tuti, a ram elég hozzá, néha szerintem a cpu kevés, kicsit be-beakadt, de egy CM-mel gyors volt :)
Egyik legjobb telefonom volt, nagyon szerettem, ha találsz szép, nem ütött-kopott, nem beragadó gombos példányt, akkor jó vásárt csinálsz :)
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Az alap SENSE felület egyszerûen kezelhetõ, de ha minden apróságra figyelsz akkor egy isõ után észlelhetsz kisebb akadásokat, de ezeket orvosolhatod majd.
Kamerája a hétkoznapokra megfelelõ, ahogyan a hangzása is.
Egyetlen nagy hibája, az a hangerõ gomb, ami ha nem vigyázol rá akkor könnyedén ki tud jönni a helyérõl, de ha vigyázol akkor ott marad. (Bár ez ha jól rémlik valami szériahiba.)
13 éve itt. Szép idő.
Köszi!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Itt egy összehasonlítás :
HTC One vs HTC One Camera Performance After the Update
Vajon ez mit takarhat:
"an "UltraPixel" camera similar to the HTC One's"
Reszeltek a szoftveren ami One esetében nem lett a legjobb, vagy valamit magán a kamerán is modosítottak. Ami szintén ráférne mert egyelõre ez az ultrapixel nem váltja be a hozzáfûzött reményeket.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
-csak 2 magos processzor
-kisebb aksi
-kisebb felbontású elõlapi kamera
"Went to Sziget with Brian Karen and Lisa!"
LOL:D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
infidel
1. nem irsz ekezettel :)
2. "visszafelé" ékezetes betûket írsz, azokért nem von le sok karaktert.
infidel
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Most csináltam egy factory resetet, de még mindig nem mûködik rendesen. Van valami ötletetek?
Énis kb erre jutottam, de megkérdeztem az eladótól, õ azt mondta, hogy nem kompatibilis, máshol pedig azt találtam, hogy jó hozzá. Ezek után bizonytalanodtam el. (illetve az után, hogy fater telefonjához nem volt jó az én fülesem)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valaki tudja esetleg? Illetve hasonló áron tud valaki jó headsetet? (Errõl írták, hogy nagyon jó kis headset ennyiért)
Sima füles nem jó, headset kell mikrofonnal :)
infidel
sajnos nem magyar a készülékem és igy elég nehéz müködni rajta
várok segitséget
Péter
Én ezek miatt vettem inkább One S-t.
A Beats füles nem túl jó minõségû.Inkább a márkát és a designt kell megfizetni.
Sokkal jobb fül/fejhallgatók vannak töredék áron mint a Beats.
beats füles am nem tudom pontosan milyen, illetve, hogy megéri-e az árát; nekem egy wesc fejhallgatóm van, a one x nálam azzal is bitang jól szól.
A link-ekben egy olyan szakmai oldalra(mobilaréna) próbáltalak átvinni ahol bizony mindenre kiterjedõen szó esik és részletesen leírják(Pl : HTC Desire X esetében 1858 hsz) a tapasztalataikat a tulajok. .Az h te nem látod a fától az erdõt az legyen a te bajod.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nekem Note2-m van és gondoltam segítek kicsit ha ennyire nem tudsz választani de inkább hanyagolom ezt a topikot <#wave>#wave>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HTC Sensation XE
HTC Amaze
Az ezek alattiak szarok.Amik ezek felett vannak árba azok már jók
Nem reklám
HTC keszulekekbol 3.7 vagy 4.0 meretu displayek kozulmelyik a legtutibb jelenleg? (szamomra eleg fontos lehet a dualsim es/vagy build in fm transmitter.. de nem létfontossagu, ..szal nem kovetelmenyek)