5079
-
#2799 Sziasztok. Szeretnék venni 1 HTC HD 2. Az lenne a kérdésem hogy milyen észrevételeitek vannak a készülékkel? Android milyen rajta? Gps mennyire gyors? stb... -
#2798 Skype-ra tudtok valami "könnyű" alternatívát? az eredeti skype kliensem nagyon tetü :S -
amdopteron #2797 Halli valaki tudna nekem segíteni eladnám a htc hd telefonomat és magyar nyelvel kellene vissza raknám rá a windows 6.1 csak valaki tudna nekem egy linket adni...????ha széppen megkérem.. -
#2796 foto app: vignette a best nekem, de jo a camera 360pro es az fxcamera is, kozepso fizetos csak.
note everything jegyzeteleshez (widgetje is van), astro filemanager filekezeleshez, compas (iranytu), photoshop express ecceru kepmanipulalashoz, audio manager a telo osszes hangsavjanak alluiasahoz.
utolso bekezdesben csak free appokat irtam. -
#2795 az opera ha nem is gyorsasagaval, de a legjobb kezelofelulettel favorit nalam.
winampbol csak a betát probaltam, nekem nagyon szar volt, mefoldekkel jobb lejatszok vannak: MortPlayer, PowerAMP pl.
aztan ajanlott meg a launcher pro a sense ui helyett, gyengebb telefonokon sokkal gyorsabb kezelofeluletet nyujt es okosabb is.
battery widget, azon tul, hogy kijelzi szepen az akksit, egy kattintassal bekapcsolhato vele a gps, wifi, bluetooth... -
mstummer #2794 Én egyelőre 3 programot raktam fel:
Opera Mini: Gyorsabb szerintem mint a gyári böngésző.
Msn Droid X: msn kliens.Nem tudom van e jobb,de nekem megfelel eddig
Winamp.
Persze nekem sincs túl sok tapasztalatom így másfél-két hónap után. Egyelőre más programra nincs is szükségem. Később jön rá valamilyen navigációs program. Persze ha van valakinek valami jó ötlete szívesen hallgatom én is. -
#2793 Na, megjött a wildfire :)
Amint megjött nekiestem, aztán rádöbbentem, hogy nem tudom kezelni :D Persze kb fél óra tapizás után már úgy kezd tisztulni a körkép :)
Tudtok egy gyors starter program packot ajánlani, amiben általatok tesztelt, bevált programok vannak? :)
Előre is köszi :) -
#2792 behozhatták volna hamarabb is,akkor náluk vettem volna...mostmár mind1 -
#2791 ja -
#2790 A pannonnál (Telenor) meg a Desire HD (Ace)..? -
#2789 Hátha érdekel valakit, hogy a T-Mobile kínálatában is megjelent a Desire és a Desire HD. -
#2788 Digitális Zoom-nak hívják. Gyakorlatilag 5 éves telefon modellek tudják már.
Kérdésedre válasz:
Desire HD.
(szvsz kicsit luxus kezdésnek ilyen készülékkel indítani, ha most ismerkedsz/lépsz be a PDA világba.. talán egyszerűbb lenne egy sima Desire vagy Wildfire... És otthon a szülők is fellélegeznek..) -
mstummer #2787 Igen az az update érkezett meg. 2.2 viszont még sehol. Viszont ez jó hír amit írtál. Köszi az infót. -
#2786 Ha már 150k körül lesz telefon véve akkor menj el valahova és élőben nyomkodd meg mindkettőt
amúgy meg desire HD -
#2785 Akkor vegyél fényképezőgépet. -
toarpad #2784 Láttam YT-n videót , ahol a hapsi fullra nyomta a nagyítást , de alig közelített a kép ! na m1 -
#2783 mobilarena.hu-n olvass tesztet.
Amúgy, igen lehet. Ma már a legtöbb telefonos kamera képes erre. -
#2782 Ha ez lesz az első okostelefonod akkor én valami olcsóbbat ajánlanék. Persze ha nagyon sok pénzed van rá, akkor személy szerint Desire HD-ra szavazok. -
toarpad #2781 a Desire HD-nak a kamerájával lehet közelíteni/távolodni vele ? Vagy csak fix képet tud fényképezni ? -
#2780 HD7. Mert Windows phone 7. -
#2779 Desire HD
Mert Android. -
toarpad #2778 Karácsonyra kérnék egy okostelefont de nem tudok dönteni :S
HTC HD7 , vagy HTC DESIRE HD .
Tanács ? Melyik a jobb és mért ? -
#2777 nekem is két frissítésem volt,meg is lepődtem -
#2776 Azt megkérdezhetem, hogy alapállapotban mennyi adatforgalmat generál a WP7? -
stupido #2775 :) Köszi. Sok tesztet elolvastam, de nem találtam olyat, ami mondjuk nem pár napnyi használat után íródott, hanem mondjuk 1-2 hónap után. Azért gondoltam, hogy megkérdezem itt a fórumon, mert itt úgy gondolom, hogy abszolút a userek mondják el a véleményeiket. -
#2774 Egy kis segítség -
stupido #2773 Megkérdezhetem, hogy miért? -
#2772 Desire tulajdonosként is azt mondom hogy Galaxy S, ha ezekre akarod használni a telefont! -
stupido #2771 Helló!
Vacillálok Galaxy S és HTC desire megvétele között. Melyik a jobb? Telefonálás mellett neteznék, filmetnéznék, hébe-hóba fotóznék.
Előre is köszi a válaszokat :) -
#2770 Ha az egyszerűbb update a 2.1-update1 (verziószámra nem emlékszem), akkor számíts rá hogy a napokban jön a 2.2 update.
Nem megbízható forrásból hallottam hogy ez az update vissza lett vonva a htc által, mert sok volt a hiba (sms, wifi), viszont előfeltétele a 2.2 update-nek.
Nekem tegnap jött ez a 2.1-update1 frissítés, ma reggel pedig a 2.2.
Ha hülyeséget mondtam plz javítsatok ki. -
mstummer #2769 Jó lett volna ha Wildfire-re is kijött volna...helyette egy egyszerűbb update volt csak. De ha jól tudom december végéig erre is megérkezik. -
#2768 ááá végre!!! köszi hogy szóltál.már el is kezdtem :) már már kezdtem elveszteni a reményt :D -
#2767 Csekkolj frissítést, ha még nem tetted.
Végre megjött a froyo a legendre. -
#2766 Köszönöm a tanácsokat, vateráról idáig csak egyszer sikerült vásárolnom, de azt is sikeresen tettem. Persze ha lehet kerülöm ahol csak tudom :) -
#2765 Csak megbízható helyről / személytől rendelj.
Nyilván minél komolyabb/patinásabb bolt/üzlet e-részlegétől rendelsz annál nagyobb a biztonság.
Vaterán vannak visszaélések, nyerészkedők, svindlerek, és szimplán idióták is.
Csak óvatosan.
4 év tapasztalat... -
#2764 hali! ink használd a m.facebbok.com ot ( : touch.facebbok az még nagyon kezdetlekegs állapotba van sztem...nagyon régi eseményeket mutat és csomo minden nem müxik rajta v behozza de amint scroolozol eltünik : D én m.facebbok ot használom az jó ( : -
#2763 grat!
bizony sokkal kényelmesebb otthonról intézni. nem is tudom megszámolni mennyi mindent vettem már pl ebay-ről... -
#2762 grat hozzá ;)
én már a karácsonyi ajándékok nagyrészét is a neten intézem ill fogom még intézni -
#2761 Egy kis történet:
Ugye elhatározásra jutottam, hogy megveszem a HTC Wildfire-t. Neki is indultam. Debrecenben lakom, elsőnek mégcéloztam -én kis naív- a plázában a vodkafont. Mondták, hogy nem tartanak ilyet, de tudnak rendelni gyönyörű szép pirosat nekem. A mondat végére már nem voltam az üzletben. Elmentem a helyi nagy vodafone központba, ahol már komolyabb készleteket tartogatnak, de itt sem találtam, viszont az eladó nagyon készséges volt.
Végül megrendeltem neten, ma hívott a diszpécser csajszi, hogy megvan a kütyü, normális mokka színű (nem piros), és 2-3 napon belül hozza a futár.
Tanulság: Mostantól mindig neten rendelek. A kajánál és a telefonnál is bejött, nemsokára veszek még egy netbookot is, az is a netről jön. Nem éri meg személyesen utánamenni a dolgoknak, egyszerűen nem éri meg, elpocsékolt idő.
Amint megjött a futár, folyt. köv. :) -
ktomi22 #2760 a touch-os oldal legajánál ott van hogy normal nezet vagy ilyesmi hogy ne mobil nezet legyen alapbol..