5079
htc_one_banner_1.jpg
  • drater
    Sziasztok. Szeretnék venni 1 HTC HD 2. Az lenne a kérdésem hogy milyen észrevételeitek vannak a készülékkel? Android milyen rajta? Gps mennyire gyors? stb...
  • mousee
    Skype-ra tudtok valami "könnyű" alternatívát? az eredeti skype kliensem nagyon tetü :S
  • amdopteron
    Halli valaki tudna nekem segíteni eladnám a htc hd telefonomat és magyar nyelvel kellene vissza raknám rá a windows 6.1 csak valaki tudna nekem egy linket adni...????ha széppen megkérem..
  • Blasta
    foto app: vignette a best nekem, de jo a camera 360pro es az fxcamera is, kozepso fizetos csak.

note everything jegyzeteleshez (widgetje is van), astro filemanager filekezeleshez, compas (iranytu), photoshop express ecceru kepmanipulalashoz, audio manager a telo osszes hangsavjanak alluiasahoz.
    utolso bekezdesben csak free appokat irtam.
  • Blasta
    az opera ha nem is gyorsasagaval, de a legjobb kezelofelulettel favorit nalam.

winampbol csak a betát probaltam, nekem nagyon szar volt, mefoldekkel jobb lejatszok vannak: MortPlayer, PowerAMP pl.

aztan ajanlott meg a launcher pro a sense ui helyett, gyengebb telefonokon sokkal gyorsabb kezelofeluletet nyujt es okosabb is.

battery widget, azon tul, hogy kijelzi szepen az akksit, egy kattintassal bekapcsolhato vele a gps, wifi, bluetooth...
  • mstummer
    Én egyelőre 3 programot raktam fel:

Opera Mini: Gyorsabb szerintem mint a gyári böngésző.

Msn Droid X: msn kliens.Nem tudom van e jobb,de nekem megfelel eddig

Winamp.

Persze nekem sincs túl sok tapasztalatom így másfél-két hónap után. Egyelőre más programra nincs is szükségem. Később jön rá valamilyen navigációs program. Persze ha van valakinek valami jó ötlete szívesen hallgatom én is.
  • mousee
    Na, megjött a wildfire :)

Amint megjött nekiestem, aztán rádöbbentem, hogy nem tudom kezelni :D Persze kb fél óra tapizás után már úgy kezd tisztulni a körkép :)

Tudtok egy gyors starter program packot ajánlani, amiben általatok tesztelt, bevált programok vannak? :)

Előre is köszi :)
  • kemszi2
    behozhatták volna hamarabb is,akkor náluk vettem volna...mostmár mind1
  • Máté94
    ja
  • morcosqtya
    A pannonnál (Telenor) meg a Desire HD (Ace)..?
  • hzsolt
    Hátha érdekel valakit, hogy a T-Mobile kínálatában is megjelent a Desire és a Desire HD.
  • morcosqtya
    Digitális Zoom-nak hívják. Gyakorlatilag 5 éves telefon modellek tudják már.

Kérdésedre válasz:
    Desire HD.

(szvsz kicsit luxus kezdésnek ilyen készülékkel indítani, ha most ismerkedsz/lépsz be a PDA világba.. talán egyszerűbb lenne egy sima Desire vagy Wildfire... És otthon a szülők is fellélegeznek..)
  • mstummer
    Igen az az update érkezett meg. 2.2 viszont még sehol. Viszont ez jó hír amit írtál. Köszi az infót.
  • desigo
    Ha már 150k körül lesz telefon véve akkor menj el valahova és élőben nyomkodd meg mindkettőt
    amúgy meg desire HD
  • Máté94
    Akkor vegyél fényképezőgépet.
  • toarpad
    Láttam YT-n videót , ahol a hapsi fullra nyomta a nagyítást , de alig közelített a kép ! na m1
  • Máté94
    mobilarena.hu-n olvass tesztet.
    Amúgy, igen lehet. Ma már a legtöbb telefonos kamera képes erre.
  • jazzy
    Ha ez lesz az első okostelefonod akkor én valami olcsóbbat ajánlanék. Persze ha nagyon sok pénzed van rá, akkor személy szerint Desire HD-ra szavazok.
  • toarpad
    a Desire HD-nak a kamerájával lehet közelíteni/távolodni vele ? Vagy csak fix képet tud fényképezni ?
  • Hegi90
    HD7. Mert Windows phone 7.
  • Máté94
    Desire HD
    Mert Android.
  • toarpad
    Karácsonyra kérnék egy okostelefont de nem tudok dönteni :S

HTC HD7 , vagy HTC DESIRE HD .

Tanács ? Melyik a jobb és mért ?
  • kemszi2
    nekem is két frissítésem volt,meg is lepődtem
  • Hegi90
    Azt megkérdezhetem, hogy alapállapotban mennyi adatforgalmat generál a WP7?
  • stupido
    :) Köszi. Sok tesztet elolvastam, de nem találtam olyat, ami mondjuk nem pár napnyi használat után íródott, hanem mondjuk 1-2 hónap után. Azért gondoltam, hogy megkérdezem itt a fórumon, mert itt úgy gondolom, hogy abszolút a userek mondják el a véleményeiket.
  • LoSA
    Egy kis segítség
  • stupido
    Megkérdezhetem, hogy miért?
  • REPS0L
    Desire tulajdonosként is azt mondom hogy Galaxy S, ha ezekre akarod használni a telefont!
  • stupido
    Helló!

Vacillálok Galaxy S és HTC desire megvétele között. Melyik a jobb? Telefonálás mellett neteznék, filmetnéznék, hébe-hóba fotóznék.

Előre is köszi a válaszokat :)
  • Match
    Ha az egyszerűbb update a 2.1-update1 (verziószámra nem emlékszem), akkor számíts rá hogy a napokban jön a 2.2 update.
    Nem megbízható forrásból hallottam hogy ez az update vissza lett vonva a htc által, mert sok volt a hiba (sms, wifi), viszont előfeltétele a 2.2 update-nek.
    Nekem tegnap jött ez a 2.1-update1 frissítés, ma reggel pedig a 2.2.

Ha hülyeséget mondtam plz javítsatok ki.
  • mstummer
    Jó lett volna ha Wildfire-re is kijött volna...helyette egy egyszerűbb update volt csak. De ha jól tudom december végéig erre is megérkezik.
  • kemszi2
    ááá végre!!! köszi hogy szóltál.már el is kezdtem :) már már kezdtem elveszteni a reményt :D
  • Match
    Csekkolj frissítést, ha még nem tetted.

Végre megjött a froyo a legendre.
  • mousee
    Köszönöm a tanácsokat, vateráról idáig csak egyszer sikerült vásárolnom, de azt is sikeresen tettem. Persze ha lehet kerülöm ahol csak tudom :)
  • morcosqtya
    Csak megbízható helyről / személytől rendelj.
    Nyilván minél komolyabb/patinásabb bolt/üzlet e-részlegétől rendelsz annál nagyobb a biztonság.
    Vaterán vannak visszaélések, nyerészkedők, svindlerek, és szimplán idióták is.
    Csak óvatosan.
    4 év tapasztalat...
  • gagax
    hali! ink használd a m.facebbok.com ot ( : touch.facebbok az még nagyon kezdetlekegs állapotba van sztem...nagyon régi eseményeket mutat és csomo minden nem müxik rajta v behozza de amint scroolozol eltünik : D én m.facebbok ot használom az jó ( :
  • rastaman
    grat!
    bizony sokkal kényelmesebb otthonról intézni. nem is tudom megszámolni mennyi mindent vettem már pl ebay-ről...
  • kemszi2
    grat hozzá ;)
    én már a karácsonyi ajándékok nagyrészét is a neten intézem ill fogom még intézni
  • mousee
    Egy kis történet:
    Ugye elhatározásra jutottam, hogy megveszem a HTC Wildfire-t. Neki is indultam. Debrecenben lakom, elsőnek mégcéloztam -én kis naív- a plázában a vodkafont. Mondták, hogy nem tartanak ilyet, de tudnak rendelni gyönyörű szép pirosat nekem. A mondat végére már nem voltam az üzletben. Elmentem a helyi nagy vodafone központba, ahol már komolyabb készleteket tartogatnak, de itt sem találtam, viszont az eladó nagyon készséges volt.

Végül megrendeltem neten, ma hívott a diszpécser csajszi, hogy megvan a kütyü, normális mokka színű (nem piros), és 2-3 napon belül hozza a futár.

Tanulság: Mostantól mindig neten rendelek. A kajánál és a telefonnál is bejött, nemsokára veszek még egy netbookot is, az is a netről jön. Nem éri meg személyesen utánamenni a dolgoknak, egyszerűen nem éri meg, elpocsékolt idő.

Amint megjött a futár, folyt. köv. :)
  • ktomi22
    a touch-os oldal legajánál ott van hogy normal nezet vagy ilyesmi hogy ne mobil nezet legyen alapbol..