5079
-
Rogerke #2759 Sziaztok!
Most vásároltam egy HTC HD mini-t és az lenne a kérdésem, hogy Facebooknál (nem a beépitett kliens) mér dob vissza a touch.facebook oldalra mindig amikor valahova kattintok a sima oldalon, illetve másik kérdésem, hogy Tmobile-s vagyok és a 0.facebook.hu cimet ha beirom akkoris alapból bedob a touch.facebook oldalra ez valahogy kiküszöbölhető vagy ez a windows mobile-al jár ???
Köszönöm a segitségeket . -
#2758 fasza! -
#2757 ahha -
#2756 HD2 + a zsir uj Android. -
#2755 az új verzió droidból ha jól tudom -
#2754 mi is ez pontosan? -
#2753 HD2 Running on Gingerbread!
-
#2752 akkor oké :D -
#2751 Van, szintén anyázok a frissítés miatt :) -
#2750 végignéztem.:) mindegyikhez oda volt írva, illusztrálva képekkel, hogy kijelzőjük sérült, stb.. ezért ennyi az áruk.:S
gondolom nem 2-3ezer egy új kijelző.. -
#2749 köszi::) -
#2748 valamit rosszul csinálsz :D
TESS -
#2747 itt is csak 35ezerért találtam egyet, ami talán már nincs is meg!:( -
#2746 köszönöm, szétnézek!:) -
#2745 hardverapro.hu-n van 20-ért is :)
ÉS ott lefele lehet alkudni is :) -
#2744 sry a double postért.. de ami még szóba jöhetne az a Glofiish M700.. mármint amit ismerek és árilag:S -
#2743 15ezer?:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vaterán 25a legolcsóbb:S s ennyi keret van rá
jelentéktelenül rossz telefont váltana le, így..:) -
#2742 Akkor úgy tűnik nem tudok segíteni, pedig szeretnék, de nálam 2003-as office van és 32 bites minden progi (+Win7), ami a winmobil központtal együttműködik..
-
#2741 az a baj, hogy távsegítséget kéne nyújtanom, hogy hol jelennek meg a névjegyek a gépen, mert outlook 2010 64bit + win mobil központ nem működik együtt, így én nem tudom megnézni mit is kell :S -
#2740 boltban 76 ezer - irreális
használtan 15 ezer.
Innen újabb kérdés:
mennyi pénzt szánsz rá, és mit váltana le?
-
#2739 Igazad van. Hát, mi a reális ár érte, mester?:) És ebben az árkategóriában bestbuy? -
#2738 Az attól is függ mennyi pénzért...
Az hogy "jó" vagy "nem jó" eléggé relatív..
:-) -
#2737 Meg szeretném kérdezni a kedves HTC szakiktól, főleg azoktól, akiknek volt már Diamond 1.. hogy jó-e? Érdemes-e beruházni rá?:) -
#2736 van itt még rajtam kívül Legend tulaj?:) -
#2735 elvileg eléggé "plug and play" a dolog..
Miután felraktad a Windows Mobile-eszközközpontot, és felcsatlakoztál, ott beállítod alapértelmezett levelezőprogramként/névjegyadatbázisként az Outlook-ot.
Konkrétan elég régen foglalkoztam vele, de eléggé magától értetődő a beállítás. (csak egyszer kell az elején)
Azt követően ha rádugod a PDA-t a PC-re és nem háttértárként akarod használni hanem ActiveSync-en át, akkor minden felcsatlakozáskor automatikusan szinkronizál, de manuálisan is indíthatod. -
#2734 ez az outlook szinkronizáció hogyan is működik? -
High end PC #2733 Én HD-én WinVibe Pro-t használtam, az nyerte el legjobban a tetszésem annó.
info
Mondjuk én szándékosan nem a WVGA verziót szedtem le hozzá, hanem kisebb felbontásút, így a HTC home képernyőn mint valami ablakot lehetett tologatni az "asztalon", nem töltötte ki a teljes képernyő felületet, csak egy töredékét, nagyon tetszett. -
#2732 androidon megoldható Game boy advanced emulátorral :) -
#2731 win mo-ra vagy androidra valaki tud mariot? :D -
#2730 Valaki ajánljon nekem egy wm6.1-en is használható letisztult, egyszerű és ergonomikus zenelejátszót, ami nem Media Player, nem Winamp, és nem Nitrogen.
Ti mit használtok (már akinek még 6.1-ese van)?
-
#2729 world of warcraft a desire-n
-
#2728 A HTC cáfolja a HD7 vételi problémáit
Ph forumrol:
"persze, hogy cáfolja. az egy dolog, hogy ha kétmarokra fogod, akkor lejjebb megy a térerő, ez temészetes és mindig is így volt. HD2-n is simán reprodukálom. azonban két tényt figyelmen kívül hagy mindenki:
- a térerő nem tűnik el teljesen, a hívás nem szakad le,
- az iPhone 4-et nem kellett markolászni, elég volt egy ujjal összefogni a kritikus egy milliméteres rést az oldalán." -
#2727 Én viszont nem váltanék jelenleg HD2-ről (ha lenne) sem HD7-re, sem másra.
(jelenlegi árakon szigorúan száraz közgazdaságtanilag nézve, a határhaszon elve alapján nem optimális a beleölt pénz / technikai előrelépés arány)
Ezzel lehet vitatkozni, mert anyagi helyzettől függ, ha el lennék engedve akkor kevesebb technológiai és presztizs-növekményért is szívesen kiadnék több pénzt. Jelen helyzetben nem, és az igényeimet kielégítené egy LEO is.
Viszont gratulálok a HD7-hez, használd okosan, tapasztald ki, aztán majd oszd meg itt velünk a tudományt! :-) -
High end PC #2726 HD-ről váltottam tavaly ilyenkor HD2-re (család egyik tagja még mindig használja a HD-ét), csak alátámasztani tudom az akadozását a HD2-vel szemben :) -
#2725 no azért nem teljesen.. :))
Mindkettő van kezemben nap mint nap (HD2 a munkatársamé, velem szemben ül) és igen más felhasználói élmény... :-)
A HD sajnos lassú, akadozik, a HD2 gyors, de ott is akadnak konstrukciós tipushibák.
"Tökéletes telefon nincs, csak az iPhone". - mondták nem is olyan régen a szaksajtóban.
"Tökéletes telefon nincs." - mondják (és mondom) most.
-
#2724 Nocsak, a HD7-en is jelen van a Death Grip jelenség :)
Úgy látszik az iPhone 4 trendet teremtett :D
(egyébként meg egyáltalán nem para, szerintem ezen a telefonon is csak elvétve tapsztalható) -
#2723 év kérdése -
#2722 ez szep kerdes volt -
DaniellT #2721 Hello
az ANdroid 1-es verziója kompatibilis a 2-essel?
kössz -
#2720 Én nem vettem volna meg, ahogy mondottam volt. Egyszerűen nincs annyival több benne mind a HD2-ben hogy megerje az ujabb 500 fontot...