5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Rogerke
    Sziaztok!

Most vásároltam egy HTC HD mini-t és az lenne a kérdésem, hogy Facebooknál (nem a beépitett kliens) mér dob vissza a touch.facebook oldalra mindig amikor valahova kattintok a sima oldalon, illetve másik kérdésem, hogy Tmobile-s vagyok és a 0.facebook.hu cimet ha beirom akkoris alapból bedob a touch.facebook oldalra ez valahogy kiküszöbölhető vagy ez a windows mobile-al jár ???

Köszönöm a segitségeket .
  • rastaman
    fasza!
  • kifli
    ahha
  • Solten
    HD2 + a zsir uj Android.
  • kemszi2
    az új verzió droidból ha jól tudom
  • kifli
    mi is ez pontosan?
  • desigo
    HD2 Running on Gingerbread!

• kemszi2
    akkor oké :D
  • Match
    Van, szintén anyázok a frissítés miatt :)
  • dragon11
    végignéztem.:) mindegyikhez oda volt írva, illusztrálva képekkel, hogy kijelzőjük sérült, stb.. ezért ennyi az áruk.:S

gondolom nem 2-3ezer egy új kijelző..
  • dragon11
    köszi::)
  • kifli
    valamit rosszul csinálsz :D

TESS
  • dragon11
    itt is csak 35ezerért találtam egyet, ami talán már nincs is meg!:(
  • dragon11
    köszönöm, szétnézek!:)
  • kifli
    hardverapro.hu-n van 20-ért is :)
    ÉS ott lefele lehet alkudni is :)
  • dragon11
    sry a double postért.. de ami még szóba jöhetne az a Glofiish M700.. mármint amit ismerek és árilag:S
  • dragon11
    15ezer?:S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vaterán 25a legolcsóbb:S s ennyi keret van rá

jelentéktelenül rossz telefont váltana le, így..:)
  • morcosqtya
    Akkor úgy tűnik nem tudok segíteni, pedig szeretnék, de nálam 2003-as office van és 32 bites minden progi (+Win7), ami a winmobil központtal együttműködik..
  • kifli
    az a baj, hogy távsegítséget kéne nyújtanom, hogy hol jelennek meg a névjegyek a gépen, mert outlook 2010 64bit + win mobil központ nem működik együtt, így én nem tudom megnézni mit is kell :S
  • morcosqtya
    boltban 76 ezer - irreális
    használtan 15 ezer.

Innen újabb kérdés:
    mennyi pénzt szánsz rá, és mit váltana le?
  • dragon11
    Igazad van. Hát, mi a reális ár érte, mester?:) És ebben az árkategóriában bestbuy?
  • morcosqtya
    Az attól is függ mennyi pénzért...
    Az hogy "jó" vagy "nem jó" eléggé relatív..
    :-)
  • dragon11
    Meg szeretném kérdezni a kedves HTC szakiktól, főleg azoktól, akiknek volt már Diamond 1.. hogy jó-e? Érdemes-e beruházni rá?:)
  • kemszi2
    van itt még rajtam kívül Legend tulaj?:)
  • morcosqtya
    elvileg eléggé "plug and play" a dolog..
    Miután felraktad a Windows Mobile-eszközközpontot, és felcsatlakoztál, ott beállítod alapértelmezett levelezőprogramként/névjegyadatbázisként az Outlook-ot.
    Konkrétan elég régen foglalkoztam vele, de eléggé magától értetődő a beállítás. (csak egyszer kell az elején)
    Azt követően ha rádugod a PDA-t a PC-re és nem háttértárként akarod használni hanem ActiveSync-en át, akkor minden felcsatlakozáskor automatikusan szinkronizál, de manuálisan is indíthatod.
  • kifli
    ez az outlook szinkronizáció hogyan is működik?
  • High end PC #2733
    Én HD-én WinVibe Pro-t használtam, az nyerte el legjobban a tetszésem annó.
    info
    Mondjuk én szándékosan nem a WVGA verziót szedtem le hozzá, hanem kisebb felbontásút, így a HTC home képernyőn mint valami ablakot lehetett tologatni az "asztalon", nem töltötte ki a teljes képernyő felületet, csak egy töredékét, nagyon tetszett.
  • kemszi2
    androidon megoldható Game boy advanced emulátorral :)
  • kifli
    win mo-ra vagy androidra valaki tud mariot? :D
  • morcosqtya
    Valaki ajánljon nekem egy wm6.1-en is használható letisztult, egyszerű és ergonomikus zenelejátszót, ami nem Media Player, nem Winamp, és nem Nitrogen.
    Ti mit használtok (már akinek még 6.1-ese van)?
  • lolSL
    world of warcraft a desire-n
  • Solten
    A HTC cáfolja a HD7 vételi problémáit

Ph forumrol:

"persze, hogy cáfolja. az egy dolog, hogy ha kétmarokra fogod, akkor lejjebb megy a térerő, ez temészetes és mindig is így volt. HD2-n is simán reprodukálom. azonban két tényt figyelmen kívül hagy mindenki:
    - a térerő nem tűnik el teljesen, a hívás nem szakad le,
    - az iPhone 4-et nem kellett markolászni, elég volt egy ujjal összefogni a kritikus egy milliméteres rést az oldalán."
  • morcosqtya
    Én viszont nem váltanék jelenleg HD2-ről (ha lenne) sem HD7-re, sem másra.
    (jelenlegi árakon szigorúan száraz közgazdaságtanilag nézve, a határhaszon elve alapján nem optimális a beleölt pénz / technikai előrelépés arány)
    Ezzel lehet vitatkozni, mert anyagi helyzettől függ, ha el lennék engedve akkor kevesebb technológiai és presztizs-növekményért is szívesen kiadnék több pénzt. Jelen helyzetben nem, és az igényeimet kielégítené egy LEO is.

Viszont gratulálok a HD7-hez, használd okosan, tapasztald ki, aztán majd oszd meg itt velünk a tudományt! :-)
  • High end PC #2726
    HD-ről váltottam tavaly ilyenkor HD2-re (család egyik tagja még mindig használja a HD-ét), csak alátámasztani tudom az akadozását a HD2-vel szemben :)
  • morcosqtya
    no azért nem teljesen.. :))
    Mindkettő van kezemben nap mint nap (HD2 a munkatársamé, velem szemben ül) és igen más felhasználói élmény... :-)

A HD sajnos lassú, akadozik, a HD2 gyors, de ott is akadnak konstrukciós tipushibák.
    "Tökéletes telefon nincs, csak az iPhone". - mondták nem is olyan régen a szaksajtóban.
    "Tökéletes telefon nincs." - mondják (és mondom) most.

• GregSB
    Nocsak, a HD7-en is jelen van a Death Grip jelenség :)

Úgy látszik az iPhone 4 trendet teremtett :D

(egyébként meg egyáltalán nem para, szerintem ezen a telefonon is csak elvétve tapsztalható)
  • REPS0L
    év kérdése
  • Blasta
    ez szep kerdes volt
  • DaniellT
    Hello
    az ANdroid 1-es verziója kompatibilis a 2-essel?
    kössz
  • Bucser
    Én nem vettem volna meg, ahogy mondottam volt. Egyszerűen nincs annyival több benne mind a HD2-ben hogy megerje az ujabb 500 fontot...