HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rastaman
touch hd-t nem lehetne esetleg kirakni bannerba valamelyik helyére lécci? csak mert nekem is olyan van 😊

köszi!

kifli
fat32-re kell azthiszem formázni, bár telefon is leformázza neked olyanra amilyen neki kell. Ilyen tapasztalatom nekem még nem volt.

Amúgy érdemes feltenni valami fõzött romot. wm 6.5.x-el
morcosqtya
Viszont ha már itt tartunk talán tudsz nekem segíteni, hátha volt hasonló tapasztalatod (örülj ha nem volt):
(figyelj, ezen besz***tam)

Buszon zenét hallgatok (Touch HD, WM6.1, gyári rom, spb) Fut a Nitrogen, egyszercsak visszaugrik a számban 3 - 4 mp-et a lejátszás. 5 perc múlva ismért ugrik. Mint egy discman vagy asztali CD lejátszó, amikor koszos a lézerfej, vagy szorul / régi a mechanika. 😊
WMP-t próbálgatom azzal eddig nem ugrik, viszont ha nem vagyok offline, bejövõ hívás elõtt reccsen egyet, elhallgat majd megszólal a hívás (csengõhang). Gyanítom h ez normális.

Az ugrást nem értem. Kihangosítva nem ugrik. Fülhallgatóval igen. Viszont füles és 3,5-ös jack kimenet se produkálhat ilyet.
Mozgóalkatrész nincs, úgyhogy ez sem befolyásolhatja.

Gyanúm (már a leghülyébb ötleteket sem vetem el rögtön):
1. SDHC megsérült, újraformázás (mp3-ak ezen vannak)
2. SDHC érintkezésével van gond a tokban (ez orbitális hülyeségnek tûnik)
3. Nitrogen 1.2 sérült a (készülékmemóriára installáltam) újra kell rakni
4. megátkozott valami voodo varázsló...

??

Most formáztam újra.
btw, mire érdemes formázni a kártyát? FAT32? NTFS? HD hogy kezeli ezeket? Jelenleg FAT32-re formáztam újra.
Lemezfoglalási egység? 4096 byte? (alapértelmezett??)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
nem csak a hangerõ kell, hanem ha rádugom hangfalra a telefont, nitrogénel olyan hangja van, mintha a gépet dugtam volna rá, ha wmp-t vagy egy mp3-at használok akkor ugye az eu szabvány miatt sokkal halkabb a dolog.
morcosqtya
ha csak a hangerõ kell (bár nem tudom komolyan írtad-e vagy irónia volt) akkor tweak-ben a 100db eu szabvány hangerõ korlátozás is feloldható, hangerõ növelhetõ, a hangszóró rovására mivel ez esetben erõlködni fog (modelltõl függõen), kissé túlvezérelten torzít(hat).

morcosqtya
Nem ez a lényeg.
Ergonomikusabb, könnyen kezelhetõ, szebb a hangja, töredék memóriát foglal futásnál.

kifli
nitrogen valóban jobb, ha rádugom a telót pl külsõ hangszóróra sokkal hangosabban szól...
morcosqtya
van újabb is 1.2 arra keress rá

morcosqtya
Ne használd a wmp-t. Semmirevaló hulladék.

Nitrogen

gagax
de hogy updateljem? -__- nemtalálom seholse azt az opciót...windowsmediaplayerbe meg hiába updatelem a kinti listát nem updateli -__- bocsmár..hülyevagyok még a WM hoz..

kifli
fasza, mondjuk én 7 pro-t tenném desire z fölé 😊
desigo
nice <#eljen>
kösz
GregSB
Új banner.

vagy ha ez így túl sok akkor szavazzátok meg melyik 7 db kerüljön ki (most is ennyi van 😊

morcosqtya
ha törölsz/újakat raksz fel, update-elni kellene a mûsortárat...

REPS0L
és amit linkeltem az miért nem jó? nincs kedvem rendelgetni most....

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

gagax
Abba tudtok segíteni hogy a homescreenen rámegyek a musicra ott a libraryra...és miért keresi még mindig azokat a számokat amiket már letöröltem?

rastaman
soha nem volt nálam iphone, de a rengeteg letölthetõ alkalmazás tényleg hiányzik :S egyenlõre az ingyenesen letölthetõk közül mazsolázgattam a marketplacerõl 😊

gagax
na nagynehez sikerült elõszedni netrõl : ) letudtam tölteni a telepítõjét : )

iPhone után elég szegényes a választék : )

igaz iPhone addig jó volt amíg játszottam rajta utánna (N) se bluetotth se semmi 😛 😄 egyenlõre sokkal jobban bejön a WM mint az iPhone : )

rastaman
nem értem, nekem már benne volt a telóban mikor megvettem (használtan)

gagax
tervbe van csak mindig ide oda kell rohangálni és sose érek rá : D bocsmár h megkérdeztem ; ) 😄

jazzy
Jobban jársz ha kicsit átnézed azt a telefont 😊
gagax
Nem lettem okosabb azzal hogy le vannak írva : D nemsok mond közülük is valamit : D amúgy homescreenre lehet valahogy progikat kirakni? vagy csak a call history meg a calender van ott? ilyenekre gondolok h FB ot pl...: ) bocs a sok hülye kérdésért csak full új vagyok winmobilba : )

kifli
gagax
Programok közül miket érdemes feltenni? : ) esetleg tudtok párat mondani? esetleg vmit a "szórakozás" on belül? : )

gagax
nekem is angol. csak a hivatalos oldalon ahol meg kell adni a telszámot h hova küldjék a letöltési linket oda nemtom beírni : O : S

hykao
Passz. Nekem angol nyelvû az op.rendszer.
gagax
Sikerült az új fb feltenni nekem is : ) itt legalább már van like comment stb : D igaz nem marketplacerõl frissítettem hanem csak úgy letöltöttem de mûködik : )

gagax
Nekem nincs marketplacem : S nt honnan tudnám leszedni :S mert a hivatalos oldalon nincs magyar.. :S

hykao
Nekem 1.1.0.17 van fent, marketrõl szedtem, hátha az újjal nem lesz frissítési gáz. Amúgy alapból fent volt a gyári 6.5+2.5-ön.
gagax
Ha rámegyek a bejegyzésre akkor csak azt hozza elõ hogy view profile : S meg tényleg ez a legfrisseb hozzá? 1.0.0.7 asszem : O

a másik..Nimbuzzt miért vonták vissza WM ról? : S

egyenlõre amíg ez jó addig nem akarok neki kezdeni : S aztsetudnám hogy hogy kellene szal : S 😄

hykao
Nekem is elég kutyán mûködik a Facebook kliens egy ideje 6.5-ös gyári ROM-mal is. Hiába nyomok a frissítésre, nem frissül... Kommentelni lehet, csak rá kell nyomni a bejegyzésre, és elõjön egy menü. Egyébként mind Androidon, mind pedig WinMo alatt elég idegesítõ, hogy a Facebookra csak akkor lehet belépni, ha online vagy...pedig a már letöltött tartalmakat nem látom okát miért ne lehetne offline is olvasgatni. Twitterrel szerencsére ilyen nincs, frissül rendesen, és offline is olvasgatható a már letöltött tartalom.

Ja, akkor már mókolt ROM van fent a telón. Innen vissza tudod rakni a gyárit+magyarítást, innen pedig molyolhatsz hozzá másik fõzöttet. eminnen meg szerválhatsz hozzá Androidot is.
gagax
Akitõl vettem tnap az úgyfoglmazott hogy "fõzött" ROM van rajta vagy mi.

esetleg valami segítség hogy mit csináljak? : ) FB kliensbe csak az zavar h kommenteln nem tudok =/ meg tnap az üzeneteket néhol jelezte h jött néhol nem : S

hykao
Hmm, akkor ez valami maszek ROM már rajta? Mert tudtommal a Touch HD-hez csak 6.1 van gyárilag.
hykao
Azt javaslom rakj fel valami maszek 6.5-ös ROM-ot 2.5-ös Sense-szel, és akkor lesz alapból Facebook és Twitter kliens...
gagax
de az van a telón...legalábbis a system about azt mondja. de a marketplacet sehol nem találom a telón.... : S

rastaman
neked nem 6.5-ös oprendszer van rajta?

gagax
Talátam Facebook kliens de elég tragikusan mûködik : ) nincs valami frisseb verzio? mert se kommmentet nem tudok telóról küldeni se "lájkolni" nem tudok...akkor az üzeneteket tragikus ahogy frissíti : S vagy nállam van csak probléma? :S

gagax
Marketplaxet vhogy rátudom tenni a telóra? mert ugye a hivatalos oldalon nincs ott a magyar...: S vagy tudtok adni oldalt ahonnan tudok leszedni dolgokat? : )

rastaman
én is HD2-t akartam venni, de iszonyat nagy, zsebbe nem nagyon fér már bele, és nem tud sokkal többet mint a HD, viszont drágább - ezért vettem én is a HD-t. tökéletesen muzsikál eddig semmi bajom nem volt vele, lekopogom 😄

morcosqtya
spb mobile shell-nél a háttérképen a kivágást Te oda tolod húzod vagy forgatod ahová akarod.

gagax
Jah srácok és arra van megoldás hogy ha kiteszek háttérnek egy képet akkor azt ne mozaikba rakja ki? pedig a kép felbontásu tuti h elég nagy ahoz h teljesbe kitegye : )

Sziasztok HTC Touch HD 2 vásárolnék! Hol tudom megvenni legolcsobban, és mit kapok hozzá? Memoriakártyát külön kell venni hozzá?

gagax
oké : ) megoldva az a probléma : ) mostmár csak olyan kéne nekem hogy facebook kliens meg ilyesmit honnan tudok leszedni ? 😊 vagy a marketplace oldalárol szedjem le azt a valamit? 😊

hykao
Amikor rádugod a telót a gépre a telón elõjön egy menü, amiben választhatsz a kapcsolódás módjáról. Amennyiben nem az activesync van bepipálva, hanem a disk drive, akkor természetes, hogy nem ismeri fel a gép a telót. A kapcsolódás módját egyébként bármikor megváltoztathatod már kapcsolódva is. (settings -> other -> USB to PC)
gagax
Köszi mindjárt megnézem : ) de eddig amikor rádugtam agépre csippant eggyet a gép és semmi : S nem jött be hogy felismerte volna 😞 amúgy MSN,Facebook klienseket meg ilyesmiket le lehet valahonnan tölteni ? 😊

Mersant
win7-ben nem activesync a neve hanem Windows Mobile Device Center, de elvileg nem kell csinalni semmit mert magatol felismeri es letolti a szukseges dolgokat.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

kifli
win7-be van beépítve alapból, activesync a neve

ha alapból nem telepíti, akkor C:\Windows\WindowsMobile és ott van telepítõ exe.
gagax
Hali!

Tudtok nekem segíteni mint friss htc felhasználó? : )

HTC Touch HD t vettem ma: ) egy kis eligazodás kellene 😄
Meg kell valami program hogy a win7 felismerje a telefont ? 😊

REPS0L
valakinek volt már a telefonja az e-carenél szervizbe? kb mennyi idõ mire kész lesz a teló?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hzsolt
Ebbõl már elég nehéz bannert gyártani. 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/