HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi!
Amúgy érdemes feltenni valami fõzött romot. wm 6.5.x-el
(figyelj, ezen besz***tam)
Buszon zenét hallgatok (Touch HD, WM6.1, gyári rom, spb) Fut a Nitrogen, egyszercsak visszaugrik a számban 3 - 4 mp-et a lejátszás. 5 perc múlva ismért ugrik. Mint egy discman vagy asztali CD lejátszó, amikor koszos a lézerfej, vagy szorul / régi a mechanika. 😊
WMP-t próbálgatom azzal eddig nem ugrik, viszont ha nem vagyok offline, bejövõ hívás elõtt reccsen egyet, elhallgat majd megszólal a hívás (csengõhang). Gyanítom h ez normális.
Az ugrást nem értem. Kihangosítva nem ugrik. Fülhallgatóval igen. Viszont füles és 3,5-ös jack kimenet se produkálhat ilyet.
Mozgóalkatrész nincs, úgyhogy ez sem befolyásolhatja.
Gyanúm (már a leghülyébb ötleteket sem vetem el rögtön):
1. SDHC megsérült, újraformázás (mp3-ak ezen vannak)
2. SDHC érintkezésével van gond a tokban (ez orbitális hülyeségnek tûnik)
3. Nitrogen 1.2 sérült a (készülékmemóriára installáltam) újra kell rakni
4. megátkozott valami voodo varázsló...
??
Most formáztam újra.
btw, mire érdemes formázni a kártyát? FAT32? NTFS? HD hogy kezeli ezeket? Jelenleg FAT32-re formáztam újra.
Lemezfoglalási egység? 4096 byte? (alapértelmezett??)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ergonomikusabb, könnyen kezelhetõ, szebb a hangja, töredék memóriát foglal futásnál.
vagy ha ez így túl sok akkor szavazzátok meg melyik 7 db kerüljön ki (most is ennyi van 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
iPhone után elég szegényes a választék : )
igaz iPhone addig jó volt amíg játszottam rajta utánna (N) se bluetotth se semmi 😛 😄 egyenlõre sokkal jobban bejön a WM mint az iPhone : )
a másik..Nimbuzzt miért vonták vissza WM ról? : S
egyenlõre amíg ez jó addig nem akarok neki kezdeni : S aztsetudnám hogy hogy kellene szal : S 😄
Ja, akkor már mókolt ROM van fent a telón. Innen vissza tudod rakni a gyárit+magyarítást, innen pedig molyolhatsz hozzá másik fõzöttet. eminnen meg szerválhatsz hozzá Androidot is.
esetleg valami segítség hogy mit csináljak? : ) FB kliensbe csak az zavar h kommenteln nem tudok =/ meg tnap az üzeneteket néhol jelezte h jött néhol nem : S
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ha alapból nem telepíti, akkor C:\Windows\WindowsMobile és ott van telepítõ exe.
Tudtok nekem segíteni mint friss htc felhasználó? : )
HTC Touch HD t vettem ma: ) egy kis eligazodás kellene 😄
Meg kell valami program hogy a win7 felismerje a telefont ? 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu