HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Jaja...énis ezen gondolkodtam most, a garancia meg csak kéne...
Jó EU lesz és kész<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Akkor senkinek nincs tippje hogy miért nem megy a Market WindowsPhone 7 alatt?
Kifogytam az ötletekbõl az elmúlt másfél hétben 😞

morcosqtya
Jó tanács és 32 év tapasztalata:

Legtöbbször megéri pár plusz ezrest rááldozni egy még 4 hónapig élõ garanciáért / szakszervízbe vihetõ darabért, vagy lemondani olyan kisebb tetszetõsségekrõl / külsõségi szempontokról amik rizikósabb vétellé teszik a készüléket / terméket.

Az USA HD2 helyett elképzelhetõ, hogy jobban jársz egy használt hazai garanciálissal..

Ezek a biztonsági szempontok mindaddig nem jelennek meg az embernél amíg meg nem vásárol mondjuk egy 400 ezer forintos eszközt (valós eset volt) amit sajnos csak az USÁban lehet javítani, pontosabban nem is javítható csak panelt cserél benne a cég, aminek darabja 70ezer Ft.
Erre jön rá a vám, a szállítás oda és vissza, és a szerelés költsége.
Majd mikor hazajön és nem bízol már benne, csak nyomott áron tudsz tõle szabadulni.. úgy hogy százezer felett buktál rajta.

Tanulság:
Nem volt garancia
Nem volt hazai terméktámogatás
Túl speciális, túl friss technológia, amit a világon egy helyen javítanak..

Ésszel kell vásárolni technikai csodákat...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kössz az infót, igy azt hiszem maradok a sima desire-nál, bár még meglátom.
Bencee7
Már itt van, szóval nincs vám, erre én is gondoltam. Úgy kerestem h van-e vkinek eladó, már itthon lévõ USA HD2je. Nem akartam ebayrõl rendelni látatlanba

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

morcosqtya
Közelebb az elsõhöz igen.
Zenehallgatás buszon - nem szívja le.
Olvasás -> kijelzõt használod intenzíven, görgetsz, --> szívja le folyamatosan
Net: nem a kapcsolódás szívja jórészt a legtöbbet, hanem itt is a folyamatos kijelzõhasználat.
Telefonálás: napi 15-30 perc nem gond.
Gyanítom, hogy estére 3-6%-on viszed majd haza.

Alternatíva: pót-akkumulátor beszerzése, este elõre töltve holnapra. és 2 aksival indulsz el a napi rutinra. Ha 10% alá mész, cserélsz.
Ehhez jól jön egy hátul akku töltõs dokkoló is..

(Ez van. Megszokhattátok, fegyvert tölteni már a CS 1.6-ban is kellett...) <#wink>

Szevasztok, tapasztalatból meg tudná valaki mondani hogy a Desire HD-n mennyit bír az akku?
A neten minden teszt mást ír, valahol azt mondják hogy intenzívebb használat mellett egy napot se, máshol meg azt hogy akár 3 napot is.
Gondolom az igazság valahol a kettõ között van, de nekem kevésnek tûnik az akku ahhoz az óriási képernyõhöz.
Nálam így nézne ki egy nap használat: kb 2 óra zenehallgatás és/vagy olvasás buszon, napközben suliban net wifi-n, egy kevés játék, meg persze telefonálni is akarok <#smile>, és csak este érek haza.
Szerintetek kibírja töltés nélkül a napot? Nagyon tetszik a telefon, de a töltõt nem akarom magammal hurcolni.
kifli
ha az usa verzió usából jön, akkor azt vámoltatni is kell, eu-n belül nincs ilyen!
Bencee7
Neem ilyen szempontból kérdeztem<#idiota>

csak én kicsit eltérõt gondoltam, ez épp csak egy kicsit más. Azt meg magasról leszrom h mit látnak belõle mások, meg csajoknak menõzni pont nem PDA-val kell 😄D nekem nem "hûdevagányvagyokhd2mvanméghozááusaverzió" miatt kell... csak így elgondolkodtam

de a Westendben összefuthatnánk telefont nyomkodni<#banplz>

morcosqtya
Teljesen értelmetlen és indokolatlan minden szempontból.

"nem olyan tucat" ??

Gondolod, hogy az utcán vagy a kávézóban valaki meglátja a kezedben és azt fogja vizsgálni / mérlegelni, hogy
"hmm, ez nem a sima hanem az amerikai HD2 ha jól látom.. ejj.. ez a gyerek aztán zsírmenõ lehet!"

A legtöbben (fõként messzirõl) azt se látják, mi van a kezedben, nagykijelzõs Samsung, Dell, Htc, nem hogy azon belül HD2, pláne amerikai.

Ha a US verzió vágyálma csak mentális önkielégítés számodra, és a két készülék indifferens árban, akkor vegyed.
Elárulom, hogy ha egymás mellé állunk a Westendben, én a HD-mat, Te az amerikai HD2-det nyomkodod a csajok elõtt, addig leszünk max érdekesek amíg egy pattanásos 14 éves meg nem jelenik egy fehér iPhone 4-el...
Onnantól mindketten le leszünk szarva.
Ilyen okból ne vegyél PDA-t. 😊)

Bencee7
Srácok! Melyik lenne jobb, a használt, augusztusi USA Tmobile HD2-t, vagy sima EU, de fiatalabb?
Én vennék USA verziót is, az nem olyan "tucat" itt nálunk, mint a sima 😄D bár ugye minimális az eltérés...

tudom, hülye kérdés, de akkoris <#idiota>

morcosqtya
Nem csak azzal.
A nagykijelzõs, csúcsgépek az 1 Ghz-es procikkal mind ilyenek.
HD2-t lerakod este 100%-on, reggel 98-al ébred.

HD-mat lerakom este 100-on, ébred, reggel kávé és pipa mellett RSS hírolvasás, e-mail-ek lekérése, délelõtt munkahelyen telefonálás kb 6-10 perc. Na ekkor esik 1-2%-ot.
Hálózatról leválasztva (offline) vonaton 3,5 órán keresztül mp3 hallgatás --> -2%
Ugyanezt próbáld megcsinálni HD2-vel.. 😊 nem fog menni.

Jobb, de többet is fogyaszt.

Minél komolyabb gép, annál energiaigényesebb, mint ahogy minél összetettebb egy szerkezet, annál nagyobb a meghibásodás esélye is.

Példaként egy vicces ugyanakkor tanulságos eset.:
ZTE voda mobilom volt másfél hónapig, amíg htc-m javítani volt, valamit vennem kellett.
Ez a kapható legkevesebb tudású alaptelefon. Egyszerû mint a faék. 3500 Ft volt újonnan 2 év garival, semmit nem tud, van benne rádió, 2 játék, tud telefonálni, és sms-ezni. Ennyi.
Van egy kb 3 cm-es kijelzõje.
Boot-olása 1,5 mp!!.

Na ez a ZTE egy feltöltéssel és napi 20-30 perc beszélgetéssel 1 hétig bírja. <#phone>

Hegi90
Azzal nekem annyi a bajom, hogy azzal az aksival megnézek egy filmet és lehet is tölteni...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Blasta
Nemlehet, szvsz nincs is értelme, ez egy telefon, amit altalaban fuggoleges helyzetben hasznalsz.
Ettol eltekintve biztos meglehetne oldani, irj a fejlesztonek esetleg ha annyira hianyzik ez a ficsor 😊
(Nokia N900-ban is mennyire nonszensz hogy a telefon csak vizszintes helyzetben mutatja a desktopot, alapbol lehetetlen hasznalni egy kezzel azt a "szepseget")

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

REPS0L
Nem tudjátok LaucherPron belul meg lehet-e oldani hogy fekvõ modban lockoljam a kijelzot, ne forduljon vissza alloba? Mert allo modban lockolas lehetoseget mar megtaláltam, de fekvoben nem tudom 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

HD7-esemen nem megy a Market!
Nem veszi be a bankkártyám fizetésnél a progiknál, pedig mindenhol máshol a neten tudok vásárolni vele (csak nyáron jár majd le).
Új Live ID fiókot is létrehoztam UK regisztrációval, UK telefonszámmal és irányítoszámmal, úgy se mûködik!
Please help me!

morcosqtya
Nem csak szerinted.
A HD2 megjelenésekor a PDA-k Bentley-je volt. 😊)
Nekem még mindig kedvenc.
Brutálisat esett az ára 1 év alatt..

morcosqtya
1 hónapja. (kollégám gépe)
Aztán újra, egy hete, akkor is beszart. Cl4-es kártyáról bootolt.

De biztos van rá megoldás.
Nem okoskodok, nem folyok bele, de nem is foglalkoznék ezután vele, elég volt amit láttam.
(fél nap alatt lezabálta az aksit, programok akadtak, több probléma is akadt vele)

Rakja fel aki akarja.
Megvárom a Desire HD utódját, ha lesz akkor pénz, ha nem, akkor HD2, és a jó öreg WM 6.5 + SPB ms. <#wink>

Bucser
mint mondottam nagyjából ugyanaz a vas mint a hd2 volt. És megjelenésekor a hd magasan vert mindent szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mikor láttad utoljára? Mert egy class6-os kártyán pláne darkstone új rambatöltési megoldásával biza gyorsabb mint a desire hd tud lenni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

morcosqtya
És ez is igaz.
Ugyanúgy mint ROM-oknál. Némelyik befuccsol, valamelyik meg megy tökéletesen.

XDA-n lehet nézelõdni, keresgélni, mûvelõdni.
Én nem sz**kodnék WM mellé Androidot rakni, inkább vennék egy erre az op-ra tervezett vasat.. (jelenleg Desire HD)

LoSA
Nem rossz.... 😉

morcosqtya
osztom.
Jelenleg a legjobb választás a Desire HD.
..ha van rá zseton.. 😊)

morcosqtya
Amit én láttam, tapasztaltam: vannak vele gondok. Nem is kicsik.
Ellenvélemény is elhangzott itt már, miszerint simán megy rajta..

Nos rakd fel és eldöntöd elég hamar. Utána már mondhat neked bárki bármit, tudni fogod saját tapasztalatodon, hogy vannak-e gondok vagy nincsenek... 😊)

Bucser
pár hónappal le vagy maradva...

REPS0L
akkor talán fogalmazz úgy, ne mi hámozgassuk már hogy mit szeretnél kérdezni.

Bucser
Attól függ milyen sd kártyád és milyen android portot futtatsz.

Olvasgass utána XDA developersen és utána dönts.

Én wm miatt vettem anno hd2-t és nem bántam meg az androidra váltást sem. Ha most vennék telefont lehet, hogy a desire hd-re voksolnék.

drater
Ha ha. Jót nevettem. Tudom hogy WM fut rajta gyárilag. De engem az érdekel hogy az android futtatásával vannak-e gondok, illetve mennyire jó rajta.

LoSA
<#nyes><#nyes>

REPS0L
az android olyan rajta hogy WM

drater
Sziasztok. Szeretnék venni 1 HTC HD 2. Az lenne a kérdésem hogy milyen észrevételeitek vannak a készülékkel? Android milyen rajta? Gps mennyire gyors? stb...

mousee
Skype-ra tudtok valami "könnyû" alternatívát? az eredeti skype kliensem nagyon tetü :S

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Halli valaki tudna nekem segíteni eladnám a htc hd telefonomat és magyar nyelvel kellene vissza raknám rá a windows 6.1 csak valaki tudna nekem egy linket adni...????ha széppen megkérem..

Blasta
foto app: vignette a best nekem, de jo a camera 360pro es az fxcamera is, kozepso fizetos csak.

note everything jegyzeteleshez (widgetje is van), astro filemanager filekezeleshez, compas (iranytu), photoshop express ecceru kepmanipulalashoz, audio manager a telo osszes hangsavjanak alluiasahoz.
utolso bekezdesben csak free appokat irtam.

Blasta
az opera ha nem is gyorsasagaval, de a legjobb kezelofelulettel favorit nalam.

winampbol csak a betát probaltam, nekem nagyon szar volt, mefoldekkel jobb lejatszok vannak: MortPlayer, PowerAMP pl.

aztan ajanlott meg a launcher pro a sense ui helyett, gyengebb telefonokon sokkal gyorsabb kezelofeluletet nyujt es okosabb is.

battery widget, azon tul, hogy kijelzi szepen az akksit, egy kattintassal bekapcsolhato vele a gps, wifi, bluetooth...

Én egyelõre 3 programot raktam fel:

Opera Mini: Gyorsabb szerintem mint a gyári böngészõ.

Msn Droid X: msn kliens.Nem tudom van e jobb,de nekem megfelel eddig

Winamp.

Persze nekem sincs túl sok tapasztalatom így másfél-két hónap után. Egyelõre más programra nincs is szükségem. Késõbb jön rá valamilyen navigációs program. Persze ha van valakinek valami jó ötlete szívesen hallgatom én is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

mousee
Na, megjött a wildfire 😊

Amint megjött nekiestem, aztán rádöbbentem, hogy nem tudom kezelni 😄 Persze kb fél óra tapizás után már úgy kezd tisztulni a körkép 😊

Tudtok egy gyors starter program packot ajánlani, amiben általatok tesztelt, bevált programok vannak? 😊

Elõre is köszi 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

kemszi2
behozhatták volna hamarabb is,akkor náluk vettem volna...mostmár mind1
Máté94
ja
morcosqtya
A pannonnál (Telenor) meg a Desire HD (Ace)..? <#wow2>

hzsolt
Hátha érdekel valakit, hogy a T-Mobile kínálatában is megjelent a Desire és a Desire HD.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

morcosqtya
Digitális Zoom-nak hívják. Gyakorlatilag 5 éves telefon modellek tudják már.

Kérdésedre válasz:
Desire HD.

(szvsz kicsit luxus kezdésnek ilyen készülékkel indítani, ha most ismerkedsz/lépsz be a PDA világba.. talán egyszerûbb lenne egy sima Desire vagy Wildfire... És otthon a szülõk is fellélegeznek..) <#ravasz1>

Igen az az update érkezett meg. 2.2 viszont még sehol. Viszont ez jó hír amit írtál. Köszi az infót.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

desigo
Ha már 150k körül lesz telefon véve akkor menj el valahova és élõben nyomkodd meg mindkettõt
amúgy meg desire HD
Máté94
Akkor vegyél fényképezõgépet.
Láttam YT-n videót , ahol a hapsi fullra nyomta a nagyítást , de alig közelített a kép ! na m1

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Máté94
mobilarena.hu-n olvass tesztet.
Amúgy, igen lehet. Ma már a legtöbb telefonos kamera képes erre.
jazzy
Ha ez lesz az elsõ okostelefonod akkor én valami olcsóbbat ajánlanék. Persze ha nagyon sok pénzed van rá, akkor személy szerint Desire HD-ra szavazok.
a Desire HD-nak a kamerájával lehet közelíteni/távolodni vele ? Vagy csak fix képet tud fényképezni ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Hegi90
HD7. Mert Windows phone 7.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S