5079
-
#3279 Baszki igazad van
(fail) -
vass17 #3278 A Heronak is 320*480.
A háttérképre gondolsz, de ott 640 a szélesség és nem is látod az egész képet a kijelzőn, csak a felét (320). -
#3277 "3,4 hüvelykes érintőkijelző 320 x 480-as felbontással"
A kijelzo merete jo, de a lassan 2 éves HERO-mnak is 640x480-as a KISEBB kijelzoje.
Vicc -
vass17 #3276 Kinézet alapján EZa Legend utódja, csak az a gond, hogy semmivel se lesz gyorsabb. Az a facebook gomb pedig szánalom:) -
#3275 Az lehet hogy nem akar tapadni, nekem előfordult hogy kicsúszott a kezemből, cserébe többször esett 1.5-1.6 méterről kőre, és még mindig úgy néz ki mint ami most került ki a dobozból :) 1 karcolás nincs rajta :)
(Btw, igazán kiadhatnának valami ehhez fogható HTC-t, mert lecserélném valami dual core-ra. A pyramid volt az utolsó reményem, de azt se túlzottan akarják hivatalosan bejelenteni) -
#3274 Akkor jóvásárlás lesz úgyérzem :D mennyit ér amúgy manapság? én elvileg 62 ért veszem -
#3273 NANDroid
Jelenleg HD2 off nálam, és így pár nap után rájöttem h mennyire meg vagyok lőve "rendes" teló nélkül komolyan mondom, nem is hittem volna h mennyire része let az életemnek, tiszta szar kedvem van mióta nélkülöznöm kell -
vass17 #3272 Masszív, csak nem akar tapadni az ember kezéhez:) nekem ezt megoldotta egy minőségi szilikon tok, igaz, hogy a design is odaveszett..:( -
#3271 okés : ) köszi a választ : ) nem célom dobálni : ) mit ajánlotok rá? Android WP7 vagy Win6.5.3?
egy kis érdekes sztori:
hétfőnadtam el a touch HD met...2 nap múlva ír asrác hogy nem érzékel a kijelző és h csináljak valamit...adjam vissza apénzt vagy vagy fizessem ki a szervízt....na én több mint 8 hónapja használtam a telefont napi szinten több órát neteztem rajta és nekem nem volt olyan h nem érzékel t volna a kijelző...mondtam hgy én tökéletesen adtam tovább és nem tudom mi történt vele a 2 nap altt úgyhogy nem vagyokk hajlandó fizetni. azért érdekes h se nállam se az előző tulajnál nem volt gond neki meg hirtelen semmit nem csinál.... -
#3270 ezért jó a legend :D masszív -
#3269 enyémnek semmi gondja.
Arra kell vigyázni, hogy ne ejtsd el, mert havernak is berepedt a sarokba a képernyő. -
#3268 Hali!
HTC HD2 n szokott valami hiba kijönni olyan 1 év körül? mármint valami tipus hiba esetleg? érdemes megveni egy majdnem 1 éves készüléket? -
#3267 igen, de a kari formázás rész nem neked ment , hanem amdopteron-nak :) -
#3266 így már egyszer leformáztattad velem a karit nem? :) -
#3265 mert pvt4-es a telefonod, unrevoked pedig pvt3-hoz jó.
2 megoldás van:
az egyik az hogy kiírsz egy cd-re egy progot, majd bootolsz és követed a leírást, vagy
EZT letöltöd, urevolked-nél file, és a custom image vagy hasonló helyre betallózod, és utána indítod.
Ha nem jön be, akkor marad a cd-s bootolós móka.
amdopteron:
Ez esetben a következőt javaslom:
-cwm-be mountold a telefont usb storage modban
-formázd meg ez alapján:
a leírásban ott a progihoz a link, a particiók formázási sorrendje is fontos! Egyébként elég:
1 fat32 partíció memóriakártyád max kapacitása-1160mb
1 ext3 vagy ext4 partíció 1024mb
1 linux swap particíó 128mb
Ezután már usb flasher modban is működnie kell, vagy a zip telepítésnek is.
Elképzelhető, hogy valamiért nem támogatja az sd kártyádat a cwm...
-
#3264 Azt írja az unrevoked HTC Desire rootolás közben, custom recoveryvel, hogy: "Internal error: installing package failed."
Valakinek valami ötlete? olvastam olyat hogy próbálgassam többször, de akkor sem hagyja magát :( -
amdopteron #3263 azta romot amit te linkeltél nekem -
amdopteron #3262 Nem az a baj hanem az ,hogy eljuttok Sd kártya formázása:
-hangerő szabályzó gombokkal kiválasztod, az AD Recovery menüpontot, majd a hívás gombal belépsz
-mikor belép a clockworkmod-ba, kiválsztod az advanced menüpontot, és a hívás gombal belépsz
-kiválasztod a partition sd card menüpontot. Ext size 1024 bőven elég, ide fognak a programok települni
-swap 128mb
-alul megjelenik egy szöveg, hogy "partitioning SD card... please wati..."
ilyenkor vársz addig, ameddig ki nem írja, hogy: "Done!"
teljsen idáig na már most utána megnyomom a hívásmegszakítot kilép oda az alpra clockworkmod.ba aztán a rom telepítése én azt szedtem le amit linkeltél nekem de utána vagy ujra índítok vagy kiveszem az aksit ,hogy vissza menjek arra a magdlrhez ott az usb.re rámegyek és az a dafos szar elindítom és hibát ír ki hogy sd.kártya nincs megformázva usb kábel nincs csatlakoztatva meg ilyenekolyan mintha elfelejtené a formázást is mert semmi utána megpróbáltam zipesel.Azzal az a helyzet ,hogyha felmásoltam akkor le kellet formázni leformáztam kivettem a karit már nem engedte telepíteni mert kiírta ,hogy formázza meg a kártyát:S11h küszködtem vele az esete:Delment a kedvem már a pofámról lesül abőr ,hogy egy ilyen fasza leírást kapok és ilyen fasz vagoyk -
#3261 ha a hyperdroid gbx verzióját telepíted, a clockworkmod-nál módosítani kell a flash.cfg:
misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 5M
system ya 120M
cache ya 5M
userdata ya|asize|hr allsize
DE írd be milyen rom-ot szeretnél feltenni, hogyha nemtudod biztosan mit is kell tenned :) -
#3260 ilyenkor a legjobb letörölni az egészet :D
-
#3259 bár arról leszokhatna már ,hogy behal a weather widget minden alkalommal mikor lehúzom a gépről... -
#3258 az a baj olyan jól berendezkedtem már rá :D -
#3257 Kedvet kaptál a gányoláshoz? :D -
#3256 lehet jó lenne már kipróbálnom valamilyen nem gyári romot :) -
#3255 mármeint melyik rom-ot?
radio?
Mert akkor utána a magldr-t kell feltenni
"
A következő lépésben, felteszük a magldr 1.13-as verzióját, és akkor már nagyon közel vagyunk :)
INNEN szerezhető be.
-belépsz bootloaderbe, és rádugod a telót a gépre
-elindítod a roomupdateutily.exe-t
-next next next
"
-
#3254 erre az új mango rendszerre leszek kíváncsi, remélem hamarosan nyílvánosságra kerülnek a részletek :) -
#3253 Hali!
HTC Wildfireről pár gondolat ? tapasztalat? érdemes rá beruházni ? : )
előre is köszönöm. -
amdopteron #3252 de most nem az a baj hanem felraktam a romot és utána is csak htc felirat és semmi..most hogyan tovább.. és eddig mindent a leírás szerint csináltam -
#3251 Amit linkeltem ott is le van írva, meg kifli barátunk szenvedett elég sokat h így összeszdje és leírja neked, sztem érthető...
Addig semmi baj míg a Bootloader módba és/vagy a MAGLDR menübe be tudsz lépni! -
#3250 Szia, ez normális, lépj be bootloaderbe, és onnan tudod majd ráflashelni a dolgokat.
lenyomod a hangerő lefele gombot, nyomvatartod miközben bekapcsol a telefon.
Majd rádugod az usb-t, és ugy tudsz rá rom-ot telepíteni (a leírásomban a radio rom jön :)), mint mikor acitve sync modba volt a telefon (ilyenkor is flashelés előtt kilép magától bootloaderbe) -
amdopteron #3249 Annyi lenne hogy megcsináltam ezt a tASK29 et és aztán bejön a htc felírat és sehol semmi...:Dna már most mivan?
-
amdopteron #3248 széppen köszönöm nektek:)
-
#3247 Mékelett megelőzni? :D
Lottón nyertem az ujjaim? -
#3246 szeva, ami kelleni fog:
hardspl3 2.08
magldr 1.13
clock work mod 1.3
megfelelő radio verzió
task29 a nand kipucolásához
Amennyiben nem amerikai tmobile verziód van, akkor erre a hardspl-re van szükséged:
HSPL3
Ellenőrizd a bootloaderben hogy jelenleg milyen spl vana telefonon, mert csak ezekkel működik:
* SPL 1.42.0000
* SPL 1.62.0000
* SPL 1.66.0000
* SPL 2.07.0000
* SPL 2.08.0000
* SPL 2.10.0000
(Bootloaderbe úgy lépsz be, hogy bekapcsolás közben nyomod a hangerő lefele gombot. Ha a későbbiekben valami félresikerülne, akkor ha be tudsz lépni bootloaderbe, akkor tudod flashelni a telefont)
-Letöltöd
-Telefon legyen min 50% aku töltöttség
-Acitve sync modban rádugod a telefont a gépre vagy belépsz bootloaderbe és úgy dugod rá
-Exe elindít
-next next next majd finis
Ha ezzel megvagy jöhet a task29. (Ez amúgy kihagyható, de ajánlott romcserénél formázni a belső memóriát)
Ez letöröl a telefonról mindent!!
Miután lefut a telefonon nem töltődik be a winmo, hanem megáll a splash screennél!
INNEN letöltöd (ha nem vagy beregisztrálva szólj, és felteszem valahova...), majd:
-telo min 50%
-activesync vagy bootloader-be rádugod gépre
-elindít
-next next next
Ezek után a rádio romot kell olyanra cserélni, amivel működik az android.
Több fajta is jó, lehet pont ilyen van a telefonodon jelenleg is.
Én EZT használom.
-telefon min 50%
-bootloaderbe belépsz (ugye a task29 után már nincs active sync mod :)), teló rádug
-next next next
(Ha jólemlékszem 96% környékén elidőzik egy keveset, de ez normális!)
A következő lépésben, felteszük a magldr 1.13-as verzióját, és akkor már nagyon közel vagyunk :)
INNEN szerezhető be.
-belépsz bootloaderbe, és rádugod a telót a gépre
-elindítod a roomupdateutily.exe-t
-next next next
Ezzel meg is vagy.
Ezután ajánlott feltenni egy clock work mod-ot.
Ez android romtól függ hogy melyik kell. ITT elérhető.
Mindenképpen az 1.3 kell, de van 150 250 és 400-as változata.
Ha a KORÁBBI hsz-emben lévő hyperdroid gbx-et vagy cm7-et teszed fel, akkor a 150-es kell neked.
Ezek az androidok 2.3.3-asok, és sok program, főleg játék, nem kompatibilis vele, ha olyat szeretnél, ami lasabb valamivel, de elfut minden, akkor EZT a 2.2.1-es romot ajánlom.
150-es magldr kell ehhez is, illetve ehhez nem kell magldr, csak ha felteszed, nem kell külön bajlódnod, a memkártya formázással, mert ez elintézi neked, illetve jóljöhet később...
Ezekhez az androidokhoz, nincs sense, de van oylan amihez van. Korábban a Rafdroid-ot ajánlotta Bencee7. Én nem próbáltam de biztos jó :)
A magldr telepítése:
-akku min 50%
-bootloaderbe belész, majd telefon csatlakoztat
-romupdateutily indít
-next next next
Most elindulhat az android telepítés :)
-bekapcsolod a telefont, de a bekapcsológombot addig ne engedd el ameddig be nem jön, a magldr menü (illetve lehet magától is bejön, mivel nincs oprendszer, ha nem jön be akkor viszont így kell belépni)
Sd kártya formázása:
-hangerő szabályzó gombokkal kiválasztod, az AD Recovery menüpontot, majd a hívás gombal belépsz
-mikor belép a clockworkmod-ba, kiválsztod az advanced menüpontot, és a hívás gombal belépsz
-kiválasztod a partition sd card menüpontot. Ext size 1024 bőven elég, ide fognak a programok települni
-swap 128mb
-alul megjelenik egy szöveg, hogy "partitioning SD card... please wati..."
ilyenkor vársz addig, ameddig ki nem írja, hogy: "Done!"
Most a hívás megszakító gombal visszalépsz és ha hyper droidot vagy más zip romot szeretnél telepíteni, akkor:
-Letöltöd a rom-ot zip formátumban
-a clockworkmod-ban kiválasztod a mounts and storage menüpontot
-mount USB storage
-felmásolod kitömörítés nélkül a zip rom-ot az sd kártyára
-mikor fentvan unmount-olod
-hívás megszakító gombal visszalépsz a clokworkmod főmenüjébe
-install zip from sd-card menüpontot kiválasztod
-choose zip from sd card
-kiválasztod a felmásolt zip-et, majd yes
-ekkor települ egy ideig
És készvagy van android a telefonodon :)
Az első indítás kb 5-6 percig is eltart!!
Hogy honnan tudod, hogy zip romot töltöttél-e le?
Ha megnyitod a zip-et, és ilyen fájlrendszer fogad:
Akkor ezt kicsomagolás nélkül fel kell másolni az sd-re és a fenti módszerrel telepíthető.
Amennyiben nem zip rom-ot töltesz le, akkor:
-belépsz magldr-be
-USB Flasher menüpontot választod
-Rádugod a telefont
-DAF.exe indít (egyes esetekben ezt átnevezik, úgyhogy nem biztos, hogy ez lesz a neve)
Ha nem zip romot telepítesz, az sd kártyát clokworkmod-ban akkor is így kell megformáznod!! (Márha szeretnél több belső memoriát, meg swap-ot, hogy kicsit gyorsabb legyen a telefon)
Remélem érthető a lényeg :) -
#3245 https://sites.google.com/site/hd2tudastar/ (vmiért nem tudok linkelni, bocs)
itt minden le van írva, lépésről lépésre, magyarul!
más:
Nemtudom, de szvsz alap ez a root dolog. Mikor megkaptam a HD2t rögtön első dolgom volt a hack, utána jött minden.... -
#3244 köszönöm! -
#3243 Ha sok van a sim-en vagy a telón, akkor export to sd card, majd import, és utána meg tudod adni hogy a google accodra importálja. -
#3242 Hogyan tudom megoldani hogy az összes kontaktomat synceljem a google accommal? Fontos lenne, HTC Sync valamiért nem syncel, de ezzel most nincs időm foglalkozni... :/ -
#3241 Nekem 25 app van az sd kártyán, 57 a telefonon, és még így is 28 mega szabad (ebből az 58-ból 23-at át lehetne pakolni sd-re, de minek).
Megjegyezném hogy a CM7 előtt, a gyári rommal nekem is állandó kínom volt a helyhiány.
(PS: nekem egy ideje meghülyült a teló, és mindent át lehet tenni sd-re, még az igo-t is :) nem tudom mi lett vele :)) -
#3240 a hiba az ön gépében lesz.
A legendemen 35 külső program van(vegyesen navigáció/játék/sok kis apró cucc) amit lehetett azt át tettem memóriárakártyára (18 db). a navigáció programja ugye a telefonon van 30 mega csak az ,és még így is kb20 mega szabadon van