5079
htc_one_banner_1.jpg
  • gagax
    Hali. Van vmi olyasmi oldal androidhoz mint az iPonehez az apptracker..ahol minden app ingyenesen tölthetõ le. Na szóval ilyesmi.
  • Solten

• kifli
    Aplanaten sincs fen a free verzió?
  • Blasta
    EasyTetherrel egyetlen gond van: a free verziója sajnos korlátos és pár weboldalt (pl. faszbúk, gmail) egyszeruen nem enged át a gépre, ezért (mivel Mo-on megvásárolni nem lehet) ajánlom a full verzió lecibálását a mobilism.org-ról.
    Amugy tokjól mukodik, en is azzal neteztem amikor nem volt a házban broadband
  • desigo
    HTC Incredible S teszt: arany középút

• gagax
    Hali!

Na kézbe a HD2 rajta Androiddal. Pár program játék nevet tudtok adni ami szórakoztató/hasznos ? : )
  • HiPPoNaX
    A dokumentumokba beleirkalast/szovegkiemelest nagyon kiprobalnam, valami ilyesmire varok mar miota :]
  • kifli
  • Máté94
    Én meg leszarom, hogy néz ki. Az az érdekes mi van belül. :D
  • gagax
    nekem se tetszik a lentebbi : ) de én valahogy a Desirével se tudtam megbarátkozni ami a formavilágot illeti...nyílván az én gondom és ez tényleg csak magány vélemény.
  • rastaman
    nekem se
  • Jockey
    szamomra meg mindig a desire az etalon, az van nekem is, sztem kurva jol nezki (barnas) es egyedi is egyben...ez nem tetszik lentebb
  • kifli
    nekem annyira nemteccik, nagy a kerete a telefonnak.
  • Match
    Btw, bal oldalt alul, és az alsó felén jobb szélen az az 1-1 vágás eléggé emlékeztet az iphone 4-re :) A térerő legyen vele :)
  • Match
    Azért a HTC bátran bekaphatja.
    Az egy dolog hogy nem képesek bejelenteni ezt a hülye telefont, de minél több info szűrődik ki róla, annál kevésbé tetszik.
    Maga a formavilág igazán lehetne a sarkítottabb, mint az Incredible S vagy az EVO 3D, de ok, ez szubjeltív (így is erre a szappantartó alakra mindenki azt mondja pl az engadget-en, hogy hűdejól néz ki). Ezzel még meg is tudnék barátkozni.
    A másik hogy az unibody ház lassan azt fogja jelenteni a drága HTC-nél, hogy nyomokban fémet tartalmaz. Ez az egybe leszedhető hátlap nem sejtet sok jót, azt hittem hasonló lesz mint a legend.

A hardware egyébként fasza, az kéne, de nem igaz hogy nem bírnak egy jó legend féle házalású nem szappantartó naprakész hw-el rendelkező telefont.
    Az EVO 3D frankó lenne, csak kicsit sem izgat a 3D (pl ha kiadnának belőle egy nem 3D verziót, némileg olcsóbban, már rendelném is amint lehet).
  • Solten
    Újabb fotókon a HTC Pyramid

• HiPPoNaX
    A RAM az Eu-s verzioban is csak szoftveresen van "lebutitva", szoval egy fozott rommal siman aktivalod a pluszt :]
  • gagax
    igenigen tmobile os volt...de már függetlenítve van : )
  • kifli
    t-mobile?

Ha nem akk nem jártál jobban.

A t-mobile nagyobb belső memoriával rendelkezik, és mérete is kicsit más. Ha alaktrészeket nézzük hozzá akkor magyarba nem nagyon kapsz hozzá semmit, viszont nagyobb a belső memória, meg talán a ram is úgy 20mb-vel. Igazából sokmindent nem fogsz különbséget érezni...

• REPS0L
    Ha nem értesz hozzá vidd be pl. ide, itt szerintem meg csinálják Neked, de nem vagyok benne biztos.
  • paj01
    Hi

Kezem ügyébe akadt egy HTC Kaiser okostelefon angol windows mobile 6.1 el a fedélzetén.
    Nem vagyok egy nagy mobilguru, szóval tudna valaki adni egy gyorstalpalót, hogy hogyan kéne magyar menüt rátenni?(ha lehet egyáltalán) van adatkábel hozzá, csak nem tudom milyen szoftver kéne ehhez, honnan lehet letölteni, vagy mi ennek a módja.
    Előre is kösz
  • gagax
    Hali!

Amcsi HD2 vel jobban jártam mint egy EU s al ? : ) és ha igen miért?
  • Jockey
    EasyTether a pontos neve..
  • Jockey
    easytheter alkalmazást töltsd le marketről és szhtem megoldja a problémádat, ha az sem akkor passz
  • NoYbee
    Sziasztok!

Szeretném a nálam tapasztaltabbak segítségét kérni: néhány hete HTC Desire tulajdonosnak mondhatom magam és eddig meg voltam elégedve a készülékkel, ellenben tegnap észrevettem egy olyat, amire nem találtam magyarázatot.

A tény a következő: a telót nem lehet Wifi-Hotspotként, Bluetooth-on vagy USB-n keresztül netre használni, IP-t kapok, de nincs adatforgalom. Másik Desire-rel tökéletesen működik, így úgy gondolom, a telefon szoftverében van valami probléma. Ha a telóról próbálok netezni, tökéletesen megy.

Találkozott már valaki hasonlóval? A készülék T-Mobile-os.

Előre is köszi!
  • kifli
    A szerelőét vagy az enyémet?

Amennyiben nem szegedi vagy, biztos vagyok benne, hogy a lakhelyeden is vannak olcsón dolgozó telefon szervizesek.

10$ ebay-ről a digitizer, ehhez jön a munka, ami 2e körül szokott lenni, vagy csinálhatod magad is...
  • gagax
    enyém volt a teló és akinek eladtam annál 2 nap után megadta magás éés nem érzékeli a nyomást a kijelzőn (sztem tuti h cisnált vele vmit mert nállam kiválóan működött de ez most mind1 is) szóval az LCD az tökéletes csak az érzékelő nem jó.

esetleg valami elérhetőséget v vmi tudsz adni?
  • kifli
    digitizer vagy lcd? esetleg mindkettő? :)

Szegeden van egy csávó, aki nem túl drágán dolgozik...

(Talán mégolcsóbb a dolog, hogyha az alkatrészt magad veszed ebay-ről...)
  • gagax
    Hali!

Srácok tudok valakit aki "olcsón" szerel htc touch HD kijelzőt?
  • Blasta
    Azta. Ezek nagyon hulyék.
  • Hegi90
    zseniális
  • kifli
    a microsd hc növelt kapacitású micro sd, sima micro sd-t nem kapsz egy bizonyos kapacitás felett. (8Gb már microsdhc)

A hc= high capacity
  • kemszi2
    azért nem árt ha sebességre is odafigyel
  • Bencee7
    Jó lesz már...várom a vasárnapot :D
    Amúgy, én úgy látom h pár hónapos olyan 80 alatt megy picivel. Idősebbek persze olcsóbban, de most láttam 80ért vadi újat is hardveraprón.

ktomi22!
    4gb-tól felfele SDHC-nak nevezik...ha eszed van :D akkor 8/16gigásat veszel, nem olyan drágák. Én 16gb Kingstont vettem 7500ért nemrég
  • ktomi22
    megint én .. akkor most microSD vagy microSDHC -t vegyek? :D
  • ktomi22
    kozben rakottem:

Bővíthetőség:
    microSD™ memóriakártya (SD 2.0 kompatibilis)
    Akár 32 GB-ig
  • ktomi22
    HTC Desire készulékbe mia maximum microSD kártya amit még támogat? 8 GB vagy 16 GB?
  • Match
    Ez nem utód, max második kiadás.
    Kb tök ugyan az mint a legend. Még egy desire hardware-t is keveselnék az utódba, nem hogy ugyan olyat :)
  • vass17
    Amikor először töltöttöm le háttérképet én is elrontottam, csak 320*480-asat szedtem, az meg elég viccesen nézett ki :)
  • Blasta
    Akkor a proci miatt nem fogok erre cserélni, majd egy minimum Desire tudásu telefont szeretnék a Hero után