HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy nézem minden fajta nyelv van, csak magyar nincs, cseh stb..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mind1, most találtam egy leírást, akit esetleg érdekelhet íme, én csak este tudom kipróbálni mivel kell hozzá netes kapcsolat:
http://myhtcdesire.com/tutorials/how-to-transfer-contacts-from-sony-ericsson-phones-to-the-htc-desire
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egy sony ericsonom van c900as ebbõl valahogy a telefonkönyvet át tudom rakni a desire-re? közbe ugyanis megvettem a telefont, semmilyen cd-t nem kaptam a telefonhoz..:-p
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem nagy a kezem (viszonylag) de valóban kényelmetlen vele telefonálni (is) mert miközben nagy a telefon, igencsak vékony is, így nagyon szokni kell.. elsõre folyamatosan "félted" hogy kicsúszik a kezedbõl..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mielõtt vásárolsz nézz videókat, teszteket a neten (PDA fórumok, telekommunikációs szaksajtó, de a YouTube-on is vannak), a felülettõl, mert eltér a WinMobile 6.5 és az Android felülete, kezelése.
A WM-t ne alapmaníla-ként (htc sense) tekintsd meg, hanem SPB mobile Shell-el, mivel úgyis azzal fogod használni.. (testreszabható felületet ad, mint egy PC-s asztal esetében a windows)
Androidból se egy videót nézz meg.
Te fogod tudni melyik tetszik jobban, melyik áll majd kézre, végsõsoron melyiket használod szivesebben.
Androidos alkalmazások értelemszerûen - androidra vannak írva.
HD2-n is tudsz kártyáról futtatni külön androidot ha késõbb kell.
Ha viszont kifejezetten Android kell akkor javasoltabb egy gyárilag Androidos gépet beszerezni, mint a Desire HD.
Desire és Desire HD nem egy kategória.
Kijelzõméret igényedet megint csak neked kell eldöntened...
Én mindhárom készüléket jónak tartom, de ez megint csak személyes igények kérdése.
Ezek megõrültek??
Röhej.
Azért ezt nem vártam.
Szeretnék venni egy HTC okostelefont, 3 között gondolkom, Desire, DesireHD, vagy HD2-n melyiket ajánljátok?, árban mind1ik szóba jöhet.
HD2-tõl félek kicsigt, nemtudom ez a winfos rendszer mennyire korlátozza, valamint hogy azon elérhetõek-e az androidos alkalmazások?
Holnap kipróbálom, hogy úgy, hogy a SIM kártyát átteszem egy másik telóba, ma már nem foglalkozok vele.
Itt keress erre fórumot, biztosan tudnak segíteni
Bele van rakva jó pár név, meg ugye a Facebookról is vannak importálva emberek.
névjegyzék=telefonkönyv= az a lista amiben a nevekhez (Anyu, Petra, Sanyi, Túrós Peti, Postás Józsi) a telefonszámok vannak rendelve.
Vagyis belemész a Contacts-ba (vagy phonebook, vagy ahogy nálad hívják, WP7-el nem igazán foglalkozom) és ott meg vannak-e még a nevek, telefonszámok?
Ha ilyen nincs a w7-ben akkor azonnal dobd el a telefont... :-DDD
Újabb fejlemények: reseteltem az egész telót, így se jutottam semmire.
Viszont az sms-eknél kiírja a számot.
Szintaktikailag egyaránt helyes a +3670.... illetve a 0670.... formátum is, ez önmagában kavarodást nem okoz.
Ha van rajta wp7-es facebook kliens és azon keresztül közvetve kapod a telefonszámokat az beszarhat, abban nem tudok segíteni.
Reboot nem segített.
Valahol azt olvastam, hogy a szintaktikailag hibásan megadott telefonszámok okozzák a gondot. A helyes így néz ki: "+
Elsõként soft reset (reboot).
Névjegyzék megvan?
Ha utána is gond akkor más lesz a gebasz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ahol el tudom képzelni:
- tengeralattjárókon, katonai HQ-n stratégiai tervezés, csapatmozgások stb..
- Sztárvórszba végre tényleg ott lehetne a Hoth bolygón a rebel parancsnokságon.. 😊)
Mi értelme van azon tul, hogy a fotokat konnyebben tudjuk nagy társaságban mutogatni?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SENKIT nem küldtem még a Speedshopba hogy ott csináltassa meg (olvass vissza nyugodtan). Nem fizetnek engem ezért, nem vagyok a munkatársuk, se reklámhirdetésük.
Annyit írtam, hogy NEKEM ott õk azt mondták, hogy annyi. kész.
Nekem annyi lett volna.
Ennyi.
Tõlem viheti bárki javíttatni az ecseri piactól kezdve a Gödör klubig, nekem rohadtul mindegy.
Lepattanhatnánk a témáról.
Mondjuk úgy, határozottan megkérlek rá.
Amúgy nem jártam sok mobil szervizbe. Csak annyit tudok, ami általánosságban mindenre igaz, a maszek szervizek olcsóbbak, és nem feltétlen rosszabbak.
"Tényszerûség":
No akkor még egyszer <#ejnye1>#ejnye1>, de most egy baromi egyszerû példán:
* * *
CHAPTER ONE:
Piri néni elmegy a Jóska henteshez. A hentes 600 Ft-ért ad egy gyulai kolbászt. Piri néni megveszi.
CHAPTER TWO:
Margó néni viszont szemfülesebb, mert Õ biz járt már 2365 db hentesboltban így tudja, hogy biz a gyulai kolbászt nem csak ennyiért lehet beszerezni, hanem a másik hentesnél biz csak 100 Ft.
CONCLUSIONS:
Mi itt a tény? Mit állítunk?
Azt hogy a gyulai kolbász ára mindenütt 600 Ft?
Nem. Nem ezt állítjuk.
Azt hogy Jóska hentesnél 600 Ft a gyulai? Igen. Ezt állítjuk.
Ez tényszerû?
Igen, TÉNY, hiszen Piri néni ott volt, látta, mondta neki ennyi az ára OTT, a Jóska hentesnél.
A kettõ nem ugyanaz.
EPILOGUE:
Piri nénit meglátogatja Margó néni és elmeséli, hogy biz van 100 forintért is gyulai kolbász a városban.
- Tyûû, a macska rúgja meg! - fakad ki hirtelen Piri néni.
Hiszen Õ nem volt tisztában az árakkal.
De most már tudja, és nem jár a fránya Jóskához, a 600 forintos kolbászért.
KONEC
Csak egy fórumba ahova az ember általában segítség kérésért jön, ne azt olvassák már hogyha tönkremegy a képernyõ, akkor dobhatja ki a telefont mert olyan horribilis a javítási költség.
Pl.: Kocsit beviszem márkaszervizbe, sokkal többet fogok egy olajcseréért fizetni, mintha egy sima szervizbe vinném be. Lehet ugyanazt az olajat töltik a kocsidba, de mivel márkaszerviz, lehúz rólad egy nagyobbacska összeget.
A garis javítást meg egyértelmû, hogy ott cvsináltatja az ember ahol vette, mert csak ott tudja 😄
De nekem nem az lenne az elsõ ha tönkremenne a már nem garis cuccom, hogy a márkaszervízbe viszem, hiszen egyértelmû hogy lehúznak 😄
Nemrég ismerõsöm egy alaplapját 6e-ért javították volna márkaszervizben, kondikat kellett cserélni, az utca vég pc boltban 1000ft-ért megcsinálták. Nem kell minden témában jártasnak lenni, elég tudni, hogy kisebb szervizekben nem húznak le annyira, mint egy márkaszervizben.
Azt viszont olyan szivesen meghallgatnám amikor két "szerelõt" összeengednénk beszélgetni a kijelzõjavítás áráról, egy Speedshop-osat, meg egy nem azt. :-)
Úgy érdekelnének az érvek, az árak, a forrás, az indokolás.. stb.
Nem vennék máshonnan htc-t, de ez az én perverzióm.
Ezt a 15 vs. 45-öt meg már kibeszéltük itt.
Mivel én náluk vettem, így hozzájuk is vittem vissza garanciális javításra.
Mivel 45-60-at mondtak a garancián kívüli javításra így tényként fogadtam el. Ha máshol olcsóbban megcsinálják azt is elhiszem. Mivel egyikkel sem volt tapasztalatom így nem is okoskodok a témában.
Ha kijön egy szerelõ megjavítani a csapot, és 50 ezerért vállalja, de tudsz egy másikat aki 5 ezerért is megcsinálja, attól még az elsõ akkor is 50-ért fogja javítani.. 😊)
És van sok olyan ember aki nem firtatja mert nem ért hozzá, és elhiszi, hogy annyi az annyi, és az elsõvel csináltatja.
Szerintem ezt kibeszéltük, most már másodjára, azt hiszem nyugovóra térhetünk a probléma felett.
Spórolás: veheted drámainak vagy nem drámainak, jelen esetben sajnos tény, hogy annak aki nem tájékozott, és a Speed-be viszi, annak ennyibe kerül (hívd fel õket). Így aki ott javítja, vagyis javíttatná, de a garanciáért fizetett +4 ezret az elején (és pont megvédte a seggét) az bizony spórolt 56 ezret rajta (vagy 41-et ha az alsó értéket vesszük alapul). Ha máshová vinné X forintért (mert tud róla, hogy annyiért is lehet javítani), akkor értelemszerûen X-4ezer Ft-ot spórolt.
A lényeget értsd!
Ha nem a speedshopban csináltatod max 15e-bõl megvagy, ígyis spóroltál, bár a 60e elismerem drámaibban hat mint a 11e megspórolása 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
http://www.tenke.hu
November 11-ig garanciális volt.
természetesen szeptember végén bemondta az unalmast az érintõpanel.. se kikapcsolni, se be, se sync, semmi.
Megcsinálták garanciálisan a Speed-ben, de ha 2 hónap múlva megy tönkre akkor ugyanezt 45-60 ezer ft-ért vállalták volna.
És mi a tanulság?
Az, hogy amikor a vaterán vettem a HD-t, volt másik 4 ezer Ft-al olcsóbban, amire csak 1 év garancia volt, ami viszont már akkor is lejárt..
Kidobtam az ablakon 4 ezret? Spóroltam 60-at?
Csak a sors dönti el. Én jó döntést hoztam.