HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HiPPoNaX
Pardon, evek kerdese es megtanulok olvasni is 😄 Ha jol emlekszem, akkor nekem az Application Data\Sound mappaba masolva megette az mp3-at is a winmo6.1

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

morcosqtya
WM 6.1-et használok.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

HiPPoNaX
Ringdroid nevu progi nem segit?

morcosqtya
StarCraft 1-es egységhangokat (unit speak voice) kerestem WAV-ban de nem találtam értelmes oldalt, ahonnan le is lehetne tölteni...
A második rész teljesen kiszorította az elsõt a neten (alapból az újakat hozzák a keresések).
Értelmes tone oldalt meg nem találtam...

morcosqtya
Ugyanezt akarom elérni én is csak sms-ekkel (is)..
Elvileg WAV-ban mûködik a dolog, talán a my voices vagy a my ringtones mappába kell bemásolni, de sajnos mp3-at nem "látja".

kifli
szerintem csak ébresztõ progival, winmon galarm, lehet van neki android verziója is...
Jockey
sziasztok!

nyomi kérdés tudom, de desire-n hogy a picsába tudom az ébresztõ hangját átállítani saját dallamra? a sima csengõhanggal nincs gondom, de az ébresztõ funkicónál csak az alapból benne levõket tudom váasztani..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

sziasztok

a birtokomban van egy HTC TOUCH 2 telefon, amivel lenne egy kis problémám..(ugyan nincs pénz most a kártyámon) de ennek ellenére a telefonom folyton bekapcsolja magától a pannon net gprs-t, és megy a számláló. Attól tartok h ha most feltölteném a kártyám azonnal elkezdené leszívni. Olvastam valahol hogy androidos telefonokra pndroid program letiltja az adatforgalmat..de mivel ez nem androidos...tud vki vmilyen segítséggel szolgálni?

elõre is köszönöm
kifli
linux alól esetleg még meg lehet próbálni, az még szokott felismerni, meg formázni halottnak hitt pendrivokat. Bár az, hogy megáll formázás közben arra utalhat, hogy ott valami elektronika mehetett tönkre. Bár lehet helyre lehet még hozni...
Bencee7
"Failed to format the device" kár<#falbav>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bencee7
Néha a Leo felismeri, csak éppen formázni nem tudom. Se a telefonon (80% és megáll), se a számítógépen (hiba...). De ezt a programot kipróbálom

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

rastaman
bármelyiket elfogadnám 😊

kifli
Amúgy nem olyan biztos hogy tönkrement az a memoriakártya!!!
Nekem pont ma nézett úgy ki miután áttettem a kártyát egy mp3 lejátszóba, hogy végeredményben baszhatom az egészet, mert nem tudtam se formázni se felismertetni semmivel. (linuxnak sem ment)

Végülis úgy sikerült, hogy betettem az mp3 lejátszóba, és ott mûködõképesnek, és formázottnak ismert fel a rendszer, újra formáztam és most így jó.

Esetleg ahogy olvastam EZ segít még sokaknak.
Nekem ez azért nem mûködött, mert az írta hogy írásvédett, csakhogy a kártyán nincs külsõ kapcsoló hogy meg lehssen ezt szüntetni.
Utánaolvastam, és registry turkálással vagy egy microsd-sd kártya adapterrel, amin van lock kapcsoló, és egy kártyaolvasóval ez megkerülhetõ.

Esetleg ha valakinek gondja vele, és nem tudja megoldani, küldje el nekem a hibás kártyát, és megpróbálom megcsinálni neki.
Ha kell és lehetséges adatmentést is meg tudok oldani.
kifli
igen, de azért az enzo sem egy gagyi autó, és így is szemléletes 😊
morcosqtya
itt épp a Ferrari okádott be.. 😊

kifli

😄
morcosqtya
mind a három márka teljesen jó, itt nem ezen múlott.
Bármi el tud romlani. Egy Rolls-Royce is, attól még nem rosszak.

Bencee7
Ez egy Kingmax volt, eddig semmi gondom nem volt vele és nem az elsõ ilyen kártyám volt már. Sandisk SDHCm van fényképezõbe, az is frankón üzemel... Kingstonoknak elég jó ára van, szerintem az lesz belõle vagy még egy Sandisk <#idiota>

rastaman
márkásat vegyél, igaz lehet hogy drágább valamivel, de inkább azzal a pár ezressel legyél kevesebb, mint a kártyáról eltûnt adatokkal!

/na ezt jól megfogalmaztam így szilveszter után 😛 /

Bencee7
Persze, gondoltam én is, csak pont most...beletettem, benne volt max 1 napot, végre ráraktam mindent, erre megdöglik<#idiota>
amúgy egyik ismerõsömnek a Leojába már 2microSD meghalt... de kicserélték neki mind2õt, most ami van az már egy fél éve jó neki...

csak fura volt h eddig 2 év alatt N95be semmi baja, semmi hiba, most beleteszem és annyi neki...
kár, de akkor lesz helyette 8/16 gigás mostmár<#taps>

Bucser
lassan fél éve ugyanaz a kártya van a leomban és semmi baja. Nem a telefon a fos hanem a kártya...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bencee7
Na fsza....drága LEOka hazavágta a memóriakártyámat<#falbav> hol hozzáfér, hol nem. Formázni nem tudom, megáll 80%nál, gépen "sikertelen", fényképezõgépbe beletettem adapterrel-formázni szintén nem tudja. Másik telóba is beletettem, felismeri, 1-2x bele is tudok mászni, de az sem tudja formázni...
másnak hasonló élmény?

rastaman
nekem HD-n így sikerült orvosolni a problémát: átírtam a szolgáltató IP címét, így ha elvesztem a wifit és autómatikusan kapcsolódni akar a pa**on-netre akkor sem tud 😊

Bencee7
Na ez szerintem jó lesz, ki is próbálom. Köszönöm<#taps>

böröczk: Communication managerbe hiába van off, õ átállítja ha úgy gondolja...

böröczk
setting network beállítás?
én letiltottam az telo netet...

Kumiho #2179

Mersant
MoDaCo NoData-t szedd le

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bencee7
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet megtiltani a HD2nek, hogy csak úgy kérdezés nélkül felmásszon wapra? pl idõjárás frissítésnél hiába van bekapcsolva a wifi, fogja magát és önkényesen felmegy djuice wapra<#idiota>
az automata frissítések le vannak tiltva, csak olyan kéne, hogy semmilyen körülmények között ne másszon fel, inkább kérdezze meg, h milyen kapcsolatot akarok használni - és itt mondjuk megadnám h wifi...
van ilyen app? vagy ezt nem lehet neki megtiltani?

böröczk
én még csak mától : ) barátom tette rá a kezét elõször 23-án. Nekem amúgy még sosem volt függõ telefonom, ezt most a volt p betûsnél vettük apukám elõfizujára, és mivel 94-óta annál a társaságnál van, még kapott rá kedvezményt, gyakorlatilag ajándék volt ez a telefon, és nagyon szuper készülék.
elõször pajtásom keresett telót, a sony e. x10 mini pro és samsung galaxy s között vacilált, de valamiért egyik se volt neki a tökély, még egy nokia is becsúszott a képbe, és akkor már végképp nem tudta, mit akar, mire írt neki valaki egy fórumon, hogy miért nem vesz htc desire-t : D

Kumiho #2179

en mar kb 2-3 honapja buszke tulajdonosa vagyok.. 😊 nekem bejon 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

böröczk
*mielõbb = mielõtt

Kumiho #2179

böröczk
jól utánanéztél, mielõbb megvetted <#idiota>

barátom karácsony elõtt, én most kebeleztem be egy ilyen remeket, éshát tökéletes az elégedettség, frankó telefon, egyébként (bár már biztos más is linkelte)

nem véletlenül kapott különösen ajánlott-at

Kumiho #2179

kifli
A lényeg hogy sikerült 😊
Bencee7
Bazz dehülyevagyok<#idiota> kössz!

Ez mondjuk nem T-s, de megtaláltam egy másik topikban a választ...

Igazából az volt a gondom,h nem tudtam h csak így össze-vissza lehet hivatalos ROMokat cserélgetni (pl 3.12rõl 1.42re...)

kifli
ITT az elsõre kell majd nyomnod 😊
Bencee7
Flashelés ok lesz, ez is csak egy .exe fájl, de a HSPL-hez kisebb verziószámú SPL kell, amit nemtudom pontosan honnan kellene beszereznem.

Mondom, ha jól olvastam, akkor csak egy régebbi ROM-ot kell visszarakni, mert ezen a legújabb van. Csak nem tudom, hogy egy 1.66osnak mi az SPLe, meg h csak így hipphopp rárakom SD-re vagy nemtom, a régebbi ROMot, felrakom és kész a régebbi SPLlel operáló pda-m?

kifli
na, úgy nézem romcsere szempontjából, én szerencsésebb vagyok, tp2-vel 😄

Én úgy flasheltem hogy: hspl (1 fajtát találtam)
Majd letöltöttem energi rom-ot, rádogtam a telefont, active-sync-el. A letöltött rom, pedig egy exe fájl volt, és csak azt elindítottam, és felkúszott magától 😊
Bencee7
Egyik ismerõsöm HD2jére raknék HSPL-t meg utána egy fõzött ROM-ot, de csak most kezdtem nemrég utána olvasni az ilyeneknek, és kérdezném, h ha régebbi SPL-t akarok rá (ugye HSPL-hez 1.42.0000, SPL 1.62.0000, SPL 1.66.0000, SPL 2.07.0000, SPL 2.08.0000, SPL 2.10.000 kell) de ezen nagyobb verziójú van akkor azt olvastam hogy egy régebbi gyári ROM kell rá. Na akkor ez ok, de ez akkor csak simán annyi, h fogok mondjuk egy 1.66os ROM-ot és felrakom?

Ha igen, ez hogy megy?
+honnan tudjam melyik gyári ROM milyen SPL?

amatõr dolgok, de sajnos nem vagyok még elég tájékozott...

Jockey
Desire-android

kifli
windows vagy android?
Blasta
Igen tudsz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

rastaman
aranyos 😊

palinho96
Sziasztok!
A Vodánal vagyok ugyan és olyan kérdésem lenne, hogyha letlitjuk a WAP-ot a telón, akkor Wi-Fin keresztül tudok netezni?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Jockey
Sxiasztok!
Tud valaki egy free jòl müködõ gps ùtvonaltervezõt ami letölthetõ?

morcosqtya
:-)

Ez a Droid figura szinte kiáltott ezért a szerepért.. 😊)

desigo
Békés boldog karácsonyt nektek!

kemszi2
ja és a Froyo óta csinálja ezt nekem
kemszi2
van valakinek valami ötlete hogy idõrõl idõre miért lassul be a telefon,ha ránézek egy cpu-s programmal akkor látszik hogy 100%-on pörög.használok pedig advanced task killert is
HiPPoNaX
Miert kene 2 sim kartya? A regi telefonban maradhat a sim, onnan kuldozgetheted at a cuccokat az uj telefon memoriajaba, ezek ugyanis elindulnak sim kartya nelkul is.