5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Jockey
    azt kell mondjam, ahogy nézegetem az új telókat, amit utoljára linkeltetek tetszik, de nekem már túl nagy. Nem is ezzel van gondom, hanem azzal, hogy kicsit úgy érzem, htc dizájnerek lába alól kicsúszott a talaj, nem megfogóak a telók, túlzottan általános a megjelenésűk, kezd teljese egybeolvadni a tömeggel.
    Nekem sima desire-m van, meg is vagyok vele elégedve, de azt kell mondjam, ha most cserén gondolkodnék, korántsem biztos, hogy a htc-t választanám már, lassan lehet elkezdem shortolni a részvényeiet is, mint azt anno a nokia-l tettem..:-p
  • kemszi2
    wapos korszak monochrom kijelzőn
  • kifli
    :)

Én sose vettem nagyon kis vagy vékony telefont.

A hd2 a legvékonyabb edigi telóm :)
  • morcosqtya
    Emlékszel 2000-2003-ra?
    Az volt a menő minél kisebb telefonod volt.. ezért fizettek egyesek tízezreket (és 100 felett is) egy két soros pontmátrixos kijelzőért meg rezgő módért...
  • kifli
    ez már mini tablet-nek számít :D
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    Minden nap itt van tőlem egy méterre de nem lehet az enyém..

De ez se kicsi az 5 colos kijelzőjével:
    Dell Streak
  • kemszi2
    na az is egy batár nagy dög ,volt hozzá szerencsém élőben
  • morcosqtya
    Ugye ugye.. :)
    Viva la HD2!!
    Bárcsak lenne rá pénzem..
  • kifli
    áhh, minek? :D
    Nem ez az első ekkora telefonjuk :)
  • Solten
    4.3", ez a jo meret sracok...
  • Match
    Jah...leméregettem hogy mekkora, finoman szólva hatalmas. Ha majd lehet itt kapni, megfogdosok egyet, de nem sok esélyt jósolok annak hogy bejönne.
    Pedig elfogadnék egy 3.7-4"-os utódot a legendnek, de nem nagyon akar kidobni semmit a htc.
  • kemszi2
    ehhez már külön zsebet kell varratni XD
  • kifli
    csak a tetején nem tetszik a fekete képernyő keret fölötti rész, amúgy jó lenne. A szögletesebb telók jobban tetszenek :)
  • Solten

• kifli
    960×540? Hmmmm
  • Solten
  • REPS0L
    én megvárom a 3D-s HTCt, utána cserélek :)
  • desigo
    Bejelentették a HTC Sensation-t

• Bencee7
    Tökmind1 milyened van, annyi asszem a különbség, h egyes ROM-oknál XDAn írják h ha amcsi Ts HD2d van akkor nem mindig kell radio csere!

#3339 Lehet, én nem próbáltam. Akkor annyi a különbség a 2 között h "kényelmesebb" a nandroid :DD
  • Bucser
    A ramba toltos megoldas ugyanolyan gyors mint a nandos. 2.2.1-et hasznalok igy. Ugyanaddig birja mint fonokom desire-je.
  • gagax
    köszi :D ez már érthetőd számomra is :D de köszönöm mind a 2 segítséget :Dmég annyi hogy az mind1 hogy az enyém az amerika tmobos HD2 függetlenítve? : )
  • Bencee7
    vagy lesd még meg a #3245 hszemben lévő linkt :D
    ott komolyan, hülyebiztosan van leírva! Ha követed az utasításokat, kb fél óra és megvan minden!

Mostanában amúgyis mindenhol szájbarágósan van leírva h mit hogy. De télleg, csináld meg, sokkal jobb NANDba. Én nem is próbáltam ki az SD-set míg megvolt a HD2, kivártam a "jobbat". Ez a kártyás megoldás sztem amolyan "jajdejó van", de ha már NANDba van, akkor teljes értékű, és olyan mintha ezzel szállították volna
  • gagax
    Azt a mindenit : D na ez így elsõre nekem még kínai : D de majd megpróbálom értelmezni : D
  • dragon11
    üdv,

azt szeretném kérdezni a szakiktól, hogy Touch Diamond 1 vagy a 2 jobb ?:) s miben?

viszont nekem az 1 jobban tetszik külsőre..:)

köszi.
  • kifli
    TESS
  • gagax
    Jó én nem értek hozzá így kaptam szóval ha kicsit dobnátok róla több infot akkir megköszönném : )
  • Bencee7
    Pedig azzal jobban járnál! Azzal is fogyasztja az áramot, mert az sdről kell olvasni, és nem NANDból....

Próbálj meg egy Nandosat, semmit nem veszthetsz vele. Nem tart sokból, jobb is mint az sd-s. CM vagy RafDroid, vagy esetleg CoreDroid sztem!
    Én CM-et raktam fel elsőre, jó is és gyors is de nekem kellett a Sense, így váltottam RafDroid-ra, most Desire HD-n meg CoreDroid van fenn és nagyon meg vagyok vele elégedve!
    + mind3ból van már Gingerbread! szal megéri kipróbálni
  • gagax
    2.2.1

Desirenek látja így a telót az android...jah és memkártyáról fut szóval nem az a NANdroid v mi : )
  • kifli
    2.3 vagy 2.2 android?
  • gagax
    Amikor haza érek onnantól kezdve folyamatosan wifizek és este olyan 30% ra megy le. Max olyan 20% ra..szóval minden nap töltöm.
  • kifli
    Meddig bírja az akku?
  • gagax
    Hali!

olyan problémám lenne hogy a telefont csak 84-85% ra tudom feltölteni hálózatról is meg gépről is. Az lehet hogy csak valami bug a memkártyáról használt Android miatt (HTC HD2)? Van amikor 100% ot mutat feltöltés után de legtöbbször csak 85 körül.
  • gagax
    Köszi : D meg is lesem : D
  • Bencee7
    Én is ezt használom. Egy gond van csak vele h sokszor bszakszik és nem elérhető... állandóan meg akarják szüntetni és újamegújra frissíteni kell... am télleg rohadtjó :D főleg h kiírja h mennyibe fájna eredetileg :DD
  • kifli
    applanet.net, és kapsz egy android marketet, ahonnan minden ingyenes :)
  • gagax
    oké.. nem sok mindent szeretnéd letölteni 1-2 app aztán ennyi...
  • vass17
    Azért vigyáznék az ilyen oldalakkal. Az apptracker-t én is használtam még a touch-hoz, mivel megbízható oldal, de az android sebezhetőbb, könnyen összeszedhetsz egy virust.
  • gagax
    Köszi
  • REPS0L
    esetleg mobilism.org