HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A második rész teljesen kiszorította az elsõt a neten (alapból az újakat hozzák a keresések).
Értelmes tone oldalt meg nem találtam...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Elvileg WAV-ban mûködik a dolog, talán a my voices vagy a my ringtones mappába kell bemásolni, de sajnos mp3-at nem "látja".
nyomi kérdés tudom, de desire-n hogy a picsába tudom az ébresztõ hangját átállítani saját dallamra? a sima csengõhanggal nincs gondom, de az ébresztõ funkicónál csak az alapból benne levõket tudom váasztani..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
a birtokomban van egy HTC TOUCH 2 telefon, amivel lenne egy kis problémám..(ugyan nincs pénz most a kártyámon) de ennek ellenére a telefonom folyton bekapcsolja magától a pannon net gprs-t, és megy a számláló. Attól tartok h ha most feltölteném a kártyám azonnal elkezdené leszívni. Olvastam valahol hogy androidos telefonokra pndroid program letiltja az adatforgalmat..de mivel ez nem androidos...tud vki vmilyen segítséggel szolgálni?
elõre is köszönöm
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Nekem pont ma nézett úgy ki miután áttettem a kártyát egy mp3 lejátszóba, hogy végeredményben baszhatom az egészet, mert nem tudtam se formázni se felismertetni semmivel. (linuxnak sem ment)
Végülis úgy sikerült, hogy betettem az mp3 lejátszóba, és ott mûködõképesnek, és formázottnak ismert fel a rendszer, újra formáztam és most így jó.
Esetleg ahogy olvastam EZ segít még sokaknak.
Nekem ez azért nem mûködött, mert az írta hogy írásvédett, csakhogy a kártyán nincs külsõ kapcsoló hogy meg lehssen ezt szüntetni.
Utánaolvastam, és registry turkálással vagy egy microsd-sd kártya adapterrel, amin van lock kapcsoló, és egy kártyaolvasóval ez megkerülhetõ.
Esetleg ha valakinek gondja vele, és nem tudja megoldani, küldje el nekem a hibás kártyát, és megpróbálom megcsinálni neki.
Ha kell és lehetséges adatmentést is meg tudok oldani.
Bármi el tud romlani. Egy Rolls-Royce is, attól még nem rosszak.
amúgy egyik ismerõsömnek a Leojába már 2microSD meghalt... de kicserélték neki mind2õt, most ami van az már egy fél éve jó neki...
csak fura volt h eddig 2 év alatt N95be semmi baja, semmi hiba, most beleteszem és annyi neki...
kár, de akkor lesz helyette 8/16 gigás mostmár<#taps>#taps>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
másnak hasonló élmény?
böröczk: Communication managerbe hiába van off, õ átállítja ha úgy gondolja...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
az automata frissítések le vannak tiltva, csak olyan kéne, hogy semmilyen körülmények között ne másszon fel, inkább kérdezze meg, h milyen kapcsolatot akarok használni - és itt mondjuk megadnám h wifi...
van ilyen app? vagy ezt nem lehet neki megtiltani?
elõször pajtásom keresett telót, a sony e. x10 mini pro és samsung galaxy s között vacilált, de valamiért egyik se volt neki a tökély, még egy nokia is becsúszott a képbe, és akkor már végképp nem tudta, mit akar, mire írt neki valaki egy fórumon, hogy miért nem vesz htc desire-t : D
Kumiho #2179
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
barátom karácsony elõtt, én most kebeleztem be egy ilyen remeket, éshát tökéletes az elégedettség, frankó telefon, egyébként (bár már biztos más is linkelte)
nem véletlenül kapott különösen ajánlott-at
Kumiho #2179
Ez mondjuk nem T-s, de megtaláltam egy másik topikban a választ...
Igazából az volt a gondom,h nem tudtam h csak így össze-vissza lehet hivatalos ROMokat cserélgetni (pl 3.12rõl 1.42re...)
Mondom, ha jól olvastam, akkor csak egy régebbi ROM-ot kell visszarakni, mert ezen a legújabb van. Csak nem tudom, hogy egy 1.66osnak mi az SPLe, meg h csak így hipphopp rárakom SD-re vagy nemtom, a régebbi ROMot, felrakom és kész a régebbi SPLlel operáló pda-m?
Én úgy flasheltem hogy: hspl (1 fajtát találtam)
Majd letöltöttem energi rom-ot, rádogtam a telefont, active-sync-el. A letöltött rom, pedig egy exe fájl volt, és csak azt elindítottam, és felkúszott magától 😊
Ha igen, ez hogy megy?
+honnan tudjam melyik gyári ROM milyen SPL?
amatõr dolgok, de sajnos nem vagyok még elég tájékozott...
A Vodánal vagyok ugyan és olyan kérdésem lenne, hogyha letlitjuk a WAP-ot a telón, akkor Wi-Fin keresztül tudok netezni?
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Tud valaki egy free jòl müködõ gps ùtvonaltervezõt ami letölthetõ?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez a Droid figura szinte kiáltott ezért a szerepért.. 😊)