HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ha itt nem ok, jöhet PMbe is
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
HTC Snap. Gozom se volt arrol hogy ilyen qwerty-s HTC letezik 😊 (my bad) Ami megtetszett benne hogy kegyetlen jo minosegben raktak ossze, igenyes anyagokbol.
Saor Alba
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Egyik ismerõsöm barátnõjének van wildfire, a srácnak desire, ki is van akadva egy kicsit az aksiidõn, biztos beszámolt volna egy ilyen rendkívüli jelenségrõl hogy 4-5 nap, de még 3-ról is sztem.
Én a legendet szintén elég minimálba használom (ébreszt, zene+olvasgatás melóba menet, melóba max akkor megy a wifi ha valamit le kell szedni a marketrõl, telefonálás nem említésre méltó), mégis 2 napnál eddig tovább nem bírta. És ezt a két napot is már ajándéknak éreztem 😊 A wifi 1 nap alatt leszívja (pontosabban reggeltõl estig).
Nem mondom hogy nem igaz, de ez a 4-5 nap nekem marha hihetetlen, kb mint sok embernek hogy a régi telefonom 1 hetet bírt (SE w910, utáltam mind az 1 évig amíg megvolt 😄)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Bár ki tudja... lehet, hogy annyira bejön neki, hogy 2 hónap múlva már Androidot fejleszt majd.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Aztán hogy hogy talált rá a wildfire-re azt passzolom 😄 csak bejelentette 😄
(gondolom nem volt még PDA-ja)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
a 16 gigásnak brutális ára van <#wow1>#wow1>
Ajánlani min class 6-ost ajánlanék, de itt ahol nézed borzasztódrága. Hardverapro.hu-n, jópár ember árúl vadi újakat, sokkal kedvezõbb áron.
köszönöm elõre!
Régebben beszéltük hogy milyen microSD-t ajánlotok a Desirembe, de már sajnos nem emlékszek, tudtok segíteni?
az alarm dlog megoldódott, köszi a tippet, ringdroid frabkón mûködik..
Következõ friss problémám van:
HTC desire telefonnál van ugye van a 7 fõ képernyõ...
itt eddig én appokat az utolsó üres felületre tettem ki, viszont ez most betelt és nem neged több app kitételét arra az oldar. Ezt normális? hogy tudok több app-t kirakni gyors elérésbe? A többin ugyebár, mail, new egyéb szolgáltatások vannak..azokra szintén nem lehet ráhúzni semmit..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Gondolom még rémlik valami a közelmúltból, hogy vettem magamnak egy HTC Wildfire-t. A telefonon per pill 2.1 fut, de állítólag jön majd a hivatalos ápdét is nemsokára.
Most írnék róla egy kisregényt így egy hónap használat után, hátha valaki szintén ezt a kütyüt nézte ki magának.
Naszóval 😊 Amire használom:
Beépített Gmail kliens nekem hibátlan, általános használatra megfelel. Kellemes tempóval fut, nem éreztem soha, hogy várnom kéne valamire. Ha elfordítom a telefont, max 2, de inkább 1 másodperc alatt fordul velem a "világ" is, és így már nagyon kényelmesen lehet gépelni rajta. Leveleket szépen csoportosítja, amióta megvan, szerintem nem is nagyon loggoltam be számítógéppel a leveleimhez.
- net
Opera Minit használok rajta, szintén nem érzem lassúnak, ha kicsit nagyobb oldalt tölt be, akkor néha akár még 5 egész másodpercig is megvárakoztat mire mindent behoz. Nekem ennyi belefér, kényelmesen netezek rajta, szerintem királyság. Ha van 3-4 nyitott tabom, akkor se lassú, a tabok között simán vált.
- kamera/fényképezõ
A kamera nem egy csoda minõségû dolog, de arra hogy pár poén fényképet, videót csináljak vele, teljesen megfelelt. Max felbontáson akad a videózás, de ha megelégszem az kicsit kisebb felbontással, akkor nincs gond. Van rajta egy led is, amivel lehet világítani ha sötét van, ezt amúgy zseblámpaként is lehet használni (épp a múlt héten égett ki a folyosónkon a lámpa, felbecsülhetetlen érték 😊)
- chat
Beépített Gtalk klienst nyúzom, ugyanis minden ismerõsömnek van Gmail fiókja, kivétel apám, de õ meg csinált egyet magának, azóta áldja a nevem hogy "végrenemazaszarfrímélvan". Egyszerre több emberkével is lehet chatelni, de gondolom ezt nem kell bemutatnom. A lényeg az, hogy itt se lehet érezni a kicsit vékonyabb HW-t.
-zene
A poweramp nevezetû lejátszót használom rajta, teljes megelégedettséggel. Nem lassú, van frankó widgetje, hangszínszabályzója, és lehet vezérelni a headsettel. Errõl nem tudok mit írni. Hibátlan.
- videó
Videózni is teljesen jól lehet rajta, csak elõtte le kell konvertálni a film felbontását. Így csökken a mérete is, melynek örömére több cucc fér el a memóriakártyán. Én az xyplayert használom, vagy a beépítettet, épp attól függ milyen kedvem van. Mindkettõvel jól megy.
- telefonálás
Jut eszembe így a végére, hogy erre is használom ezer évente 😄. Jó a hangminõsége, nem akadozik a vétel, mindenki jól hallott aki velem beszélt, akár headsettel beszéltem, akár simán a telefonnal.
Összegzés:
Rohadtul megérte ez a kütyü, legalábbis nekem. A cikkekben leginkább a felbontása miatt húzták le, és a gyenge proci miatt. Na akkor jöjjön az ezekbõl adódó elõny: A képernyõ felbontása egyáltalán nem pixeles, legalábbis ha nem fél centirõl nézed nagyítóval. Valljuk be így relatíve kevesen használják a telefonjukat. Én soha nem éreztem hátrányát, minden elfér a képernyõn, kényelmesen használható a telefon.
A másik a gyenge proci. Na itt már azért érezni lehet a különbséget, de csak akkor, ha játszani akarsz valami komolyabb játékkal. Ugyanis nem fogsz tudni. Idáig ez volt az egyetlen terület, ahol érezni lehet, hogy ez a telefon nem csúcskategóriás izomgép, hanem egy alsó-közép kategóriás okostelefon. Mivel én nem játszom vele, hanem használom, ezért nekem ez nem fáj 😊.
DE. A gyenge procinak és a kis kijelzõnek van másik oldala is, mégpedig az, hogy átlagos használat mellett 4-5 napig simán kihúzza 230 nélkül. Ez az átlagos felhasználás úgy néz ki hogy reggel ébreszt, utána megy rajta a zene, bent melóhelyen telefonként üzemel, 4-5 hívás naponta, amik 3-4 perc körül vannak, utána este hazafele menet pedig kb 1 óra zene+internet. Otthon elrakom aludni (nem kapcsolom ki), reggel megint ébreszt, és így tovább.
Szóval akkor még egy összegzés, csak rövidebben:
Ha valakinek a fent említett dolgokra kell a telefon, és nem akar játszani, akkor semmiféleképpen se hagyja ki. Vodafone-nál 41k HUFért hozzámvágták 2 év hûségért cserébe, 3500hufos havidíjjal, amiben van 125 ingyen perc bármely hálóba, és 100 mega internet, amin nincs túlforgalmazási díj ha kicsit megszaladna, csak lelassul.
Ennyiért "ingyen" van.
Ha bármi kérdésetek van a telóval kapcsolatban, akkor írjatok privátot, vagy ide, 2-3 naponta fel tudok lesni.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
expired, premium user, anyámpicsája... 😞((
errõl beszéltem.
nevetséges. Ilyenek ezek az oldalak. Szarra nem valók..
Köszönöm! <#eljen>#eljen>
Akkor viszont a handcent sms is tud ilyesmit.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"