5079
htc_one_banner_1.jpg
  • opre2174
    sziasztok van egy Desire HD-m és azt szeretném kérdezni hogy mikor hívnak mindig annyit ír ki hogy ismeretlen pedig benne vannak a telefonkönyvbe és azt szeretném kérdezni hogy hol tudom beállítani hogy kiírja a számokat, előre is kössz
  • Bencee7
    Hangerő le + bekapcs gomb amíg be nem jön h válassz: "Fastbook, Recovery, Clear Storage, Simlock" ebből neked a "Clear storage"-kell hangerő gombbal odanavigálsz és bekapcs gomb megint. Megkérdezi h biztos vagy-e benne, hangerő FEL és már megy is!

ez visszaállít mindent a gyári állapotába, letöröl mindent (az SDt persze nem)
  • Tiger99
    Semmit nem tudok a telefonról bátyám vette használta a nemrég és ez lett a baja egyik nap.annyit tudok h 2.2es androidra lett frissítve és hallotam h ez is lehet a gondja.hard resetet h tudok rajta csinálni?adatok nem számitanak mert nincs rajt semmi se ami hiányozna.
  • Bencee7
    Főzött ROM-os vagy stock? Mert ha főzött akkor biztos van biztonsági mentésed, azt használd.

Ha nem az, akkor sztem nyomj neki egy hard resetet - már ha nem bánod ha a nem memkártyán lévő dolgok elvesznek...

Végső esetben ezt csinálnám
  • rastaman
    lesz az simán 150-160 sajnos :(
  • ati776
    Szép napot!

Egy PDA gurura lenne szükségem nekem.
    Van egy HTC Touch Cruise-om amit reggel szétszedtem, hogy egy kicsit megtakarítsam. Nos a probléma ott kezdődik, hogy kicsúszott a kijelző átvezető kábel a csatlakozójából amit hiába tettem vissza nem működik. Már azóta négyszer szét szedtem és össze raktam, de nem működik a kijelző még egy felvillanásra sem. Ha bekapcsolom akkor AS-en keresztül kommunikál a PC-vel és hívást is tudok vele fogadni, viszont kép nincs.
    Valakinek ötlete lenne ezzel kapcsolatban? Vagy esetlegesen egy szerelőt, szervízt tudna ajánlani?
  • Tiger99
    üdv!
    lenne gy olyan gondom,hogy a telefonom (htc desire)gondol egyet bedobja a htc logot fehér alapon rezeg 3mat és az istennek sem kapcsol be.Ha be akarom kapcsolni ugyan ez logo rezeg 3mat és semmi csak ott áll.Ilyenkor mi a teendő?valaki segítsen pls.
  • morcosqtya
    Kicsit még rakjál hozzá.. :)
  • alkonyvadász
    Kíváncsi leszek mennyiért dobálják majd. 100-130 ?
  • morcosqtya
    A Sensation jó lesz, gyaníthatóan nem kis pénzért...
  • rastaman
    úgy tudom a thunderbolt-ot csak az usában forgalmazzák, mégpedig az at&t
  • alkonyvadász
    Na sziasztok.
    Olyan kérdésem lenne hogy a HTC thunderbolt ennek a telefonnak mi a magyar megfelelője.
    Vagy ez egy nálunk nem forgalomba állított modell?
    A HTC sensation -re várok de még nem jelent meg.
  • opre2174
    Sziasztok megtudnátok mondani hogy van egy HTC Desire HD-m és azt szeretném kérdezni hogy amiket letöltök a marketről azokat ne a telefon memóriájába hanem a memóriakártyára telepítse ezt hol tudom beállítani, előre is kösz.
  • Saccard
    sziasztok! abban kérném vkinek a segítségét, hogy a mobilnetemet újra be tudjam indítani:D. A gond a következő: felraktam apn on/off-ot -12 szer használtam is de utána nem kapcsolta be a mobilnetet hiába nyomtam be. Azóta letöröltem, viszont ha hagyományosan a settings-->wireless and networks--> mobilnet on-on keresztül akarom bekapcsolni csak annyit ir ki h csatlakozik ha nincs wifi elérhető. De akkor sem csatlakozik:S vki meg tudná mondani h hogyan tudom visszaállítani, hogy amikor benyomom a mobilnetet a fent említett módon akkor egyől kapcsolódjon? Előre is köszi!
  • kemszi2
    felraktam a queke 3-at a telefonra :D érdekes nehézkes az irányítás
  • Bencee7
    Változik a téma 2.3-ban? Én nem vettem észre :DD 2.1el vettem, másnap már 2.3 CoreDroid volt rajta, annak szép a témája, nemsokban tér el az alaptól, de szép. Jó ez a CoreDroid csak néha beakad a Sense és újraindul
  • mEkLaU
    Egyelore amugy ugy tunik, hogy az a cefetul idegesito szokasa a telefonnak, hogy nem jelzi az uj sms-t, csak ha belepek a messages-be, az eltunt, illetoleg, ha uj sms-t megnyitok akkor eltunik a notificationsbol is, ami eddig szinten nem volt jellemzo :)
    Sokkal simabban fut a telo, pedig eddig is azt hittem, de igy osszevetve ez sokkal kellemesebb elmeny :)
  • mEkLaU
    Oo nekem 2.3-at letoltotte ma a telom ( Desire HD ) de megis ugyanugy nez ki mint eddig a tema..youtube-n, google-be mindenhol a 2.3as temat latom az Androidos telokon..hogy lehet ez? Hogy lehet elohozni?
  • alkonyvadász
    Olyan 100-120 körül szánok a HTC-re.
  • gagax
    Abba nincs üzlet ha valami rögtön tökéletes : D
  • kifli
    én tettem hd2-re wp7-et, 1 napot volt rajta :D (az akkori sd kártyámal lagolt, csak a 2fb-sel működött rendesen, az meg nagyonkicsi. Mot másik memóriakártyám van, majd lehet megint felteszem :))

Nem sok beállítási lehetőség van, de az updatekkel még tesznek bele dolgokat, bár nemértem miért nem lehet alapból beletenni...

• rastaman
    ma volt lehetőségem kipróbálni egy hd7-et. nekem kicsit egyszerűnek tűnt. a zouch hd-men érzésem szerint több dolgot lehet beállítani. vagy lehet hogy kevés volt az a 20 perc amit a telefon megismerésével töltöttem?

van valakinek innét wp7 telója? tapasztalatok, vélemények róla?
  • gagax
    Árkategóriát lőj be sztem h mennyiért akarsz kb :D
  • alkonyvadász
    Sziasztok.
    Én is mostanság akarok telefont venni (HTC)
    Érdemes megvárnom a sensation , vagy nem ,mi a véleményetek?
    Köszi.
  • gagax
    Hali esetleg tudtok HD2 re pár jó játékot és programot ajánlani? : D
  • goofy1984
    Felvetette már valaki a témát, hogy miért van az összes HTC telefonon 10 óra 8 perc?
    Olvastam olyasmit, hogy analóg óránál egy pipát, vagy egy mosolygást lehet felfedezni benne.
  • Bencee7
    HTC.com Thunderbolt 4G specs--> Networks: LTE 700, CDMA EvDO revA
  • alkonyvadász
    Szerintem tud , de majd utána nézek .
  • Bencee7
    Ha van benne magyar nyelv akkor a beállítások varázslóba be tudod állítani, vagy nyomsz egy hard resetet és az ugye olyan, mintha lennuláznál mindent, gyári állapot és mintha először kapcsolnád be. Na ott lehet választani h milyen nyelvet akarsz!

btw itthonra 4G teló? vagy a Thunderbolt tud GSM frekvenciát is?
  • alkonyvadász
    Ha ennyire értenék hozzá :))
  • pihi
    ezabajpomnekemis..xPP
    1 napja van meg, de esküszöm megtudm szokni az angolt..hameg nem akkormeg leszedsz egy fordito apps-t..;) xD
  • alkonyvadász
    Sziasztok.
    Szeretnék venni egy HTC thunderbolt 4G telefont.2.2 androidos.Sajnos angol menüs ,rá lehet tölteni valahogy a magyar menüt?
    Köszi a segítséget :Csaba
  • pihi
    Hellosztok, lenne egy nagy kérdésem.
    Ma vettem egy tmobile g1 htc -t és egy magyar szoftver kellene hozzá..
    tud vki segiteni?
    elöször van androidom és nemigazan boldogulok a szoftverekkel.
    elöreis köszi
  • Bencee7
    Én meghagytam a HD2höz amit kaptam és tökéletes :D kicsit nagyobb a DHD mint a HD2, de csak épp kilóg...
    Ebayen asszem vmi 800ft körüli összegért kaphatsz ugyanilyet, csak műbőrt de az is jól bírja! Ha az enyémmel lesz vmi tuti h ilyet veszek rá megint!

Keménytok nemjó, szilikon meg szvsz felesleges, én inkább a kijelzőt védeném, ha lehet
  • opre2174
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok e ajánlani egy jó tokot Desire HD-hoz, előre is köszi
  • jazzy
    Igazából azt nem értettem miért duplaár a matt, de szerintem hülyék a speedshoposok és elbasztak valamit ennyi.
  • kifli
    én tette rá fóliát, márcsak az újlenyomat mentesség miatt is megérte :D
  • gagax
    Annyira karcmentem mint az iPhone kb : ) igaz nem félkijelzős karcok jelennek meg rajta de azért nállam is van a HD2 n 2 db nagyon minimális karc ami csak akkor látszik amikor úgy törik meg a fény kijelzőn...de nem zavaró sőt hanem keresed nem látod : )
  • desigo
    Mind a kettőt használtam már.
    Az egyik matt a másik fényes.
    A matt nekem jobban bejött mert világosban nem csillogott,jól olvasható volt a kijelző.
  • vass17
    Szerintem üvegre felesleges, mert nem hajlamos karcolódni (vagy csak nagyon minimálisan a műanyaghoz képest). Üvegnél inkább a törés a veszélyes, de szerintem az ellen jobban véd egy jó tok. Persze a legjobb a Gorilla glass, ami az egyszerű üvegnél ellenállóbb. szerintem azért egy minőségi szilikon tokot bármelyik okostelefon elvisel, biztos ami biztos:)