5079
-
opre2174 #3439 sziasztok van egy Desire HD-m és azt szeretném kérdezni hogy mikor hívnak mindig annyit ír ki hogy ismeretlen pedig benne vannak a telefonkönyvbe és azt szeretném kérdezni hogy hol tudom beállítani hogy kiírja a számokat, előre is kössz -
#3438 Hangerő le + bekapcs gomb amíg be nem jön h válassz: "Fastbook, Recovery, Clear Storage, Simlock" ebből neked a "Clear storage"-kell hangerő gombbal odanavigálsz és bekapcs gomb megint. Megkérdezi h biztos vagy-e benne, hangerő FEL és már megy is!
ez visszaállít mindent a gyári állapotába, letöröl mindent (az SDt persze nem) -
#3437 Semmit nem tudok a telefonról bátyám vette használta a nemrég és ez lett a baja egyik nap.annyit tudok h 2.2es androidra lett frissítve és hallotam h ez is lehet a gondja.hard resetet h tudok rajta csinálni?adatok nem számitanak mert nincs rajt semmi se ami hiányozna. -
#3436 Főzött ROM-os vagy stock? Mert ha főzött akkor biztos van biztonsági mentésed, azt használd.
Ha nem az, akkor sztem nyomj neki egy hard resetet - már ha nem bánod ha a nem memkártyán lévő dolgok elvesznek...
Végső esetben ezt csinálnám -
#3435 lesz az simán 150-160 sajnos :( -
ati776 #3434 Szép napot!
Egy PDA gurura lenne szükségem nekem.
Van egy HTC Touch Cruise-om amit reggel szétszedtem, hogy egy kicsit megtakarítsam. Nos a probléma ott kezdődik, hogy kicsúszott a kijelző átvezető kábel a csatlakozójából amit hiába tettem vissza nem működik. Már azóta négyszer szét szedtem és össze raktam, de nem működik a kijelző még egy felvillanásra sem. Ha bekapcsolom akkor AS-en keresztül kommunikál a PC-vel és hívást is tudok vele fogadni, viszont kép nincs.
Valakinek ötlete lenne ezzel kapcsolatban? Vagy esetlegesen egy szerelőt, szervízt tudna ajánlani? -
#3433 üdv!
lenne gy olyan gondom,hogy a telefonom (htc desire)gondol egyet bedobja a htc logot fehér alapon rezeg 3mat és az istennek sem kapcsol be.Ha be akarom kapcsolni ugyan ez logo rezeg 3mat és semmi csak ott áll.Ilyenkor mi a teendő?valaki segítsen pls. -
#3432 Kicsit még rakjál hozzá.. :) -
alkonyvadász #3431 Kíváncsi leszek mennyiért dobálják majd. 100-130 ? -
#3430 A Sensation jó lesz, gyaníthatóan nem kis pénzért... -
#3429 úgy tudom a thunderbolt-ot csak az usában forgalmazzák, mégpedig az at&t -
alkonyvadász #3428 Na sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a HTC thunderbolt ennek a telefonnak mi a magyar megfelelője.
Vagy ez egy nálunk nem forgalomba állított modell?
A HTC sensation -re várok de még nem jelent meg. -
opre2174 #3427 Sziasztok megtudnátok mondani hogy van egy HTC Desire HD-m és azt szeretném kérdezni hogy amiket letöltök a marketről azokat ne a telefon memóriájába hanem a memóriakártyára telepítse ezt hol tudom beállítani, előre is kösz. -
#3426 sziasztok! abban kérném vkinek a segítségét, hogy a mobilnetemet újra be tudjam indítani:D. A gond a következő: felraktam apn on/off-ot -12 szer használtam is de utána nem kapcsolta be a mobilnetet hiába nyomtam be. Azóta letöröltem, viszont ha hagyományosan a settings-->wireless and networks--> mobilnet on-on keresztül akarom bekapcsolni csak annyit ir ki h csatlakozik ha nincs wifi elérhető. De akkor sem csatlakozik:S vki meg tudná mondani h hogyan tudom visszaállítani, hogy amikor benyomom a mobilnetet a fent említett módon akkor egyől kapcsolódjon? Előre is köszi! -
#3425 felraktam a queke 3-at a telefonra :D érdekes nehézkes az irányítás -
#3424 Változik a téma 2.3-ban? Én nem vettem észre :DD 2.1el vettem, másnap már 2.3 CoreDroid volt rajta, annak szép a témája, nemsokban tér el az alaptól, de szép. Jó ez a CoreDroid csak néha beakad a Sense és újraindul -
mEkLaU #3423 Egyelore amugy ugy tunik, hogy az a cefetul idegesito szokasa a telefonnak, hogy nem jelzi az uj sms-t, csak ha belepek a messages-be, az eltunt, illetoleg, ha uj sms-t megnyitok akkor eltunik a notificationsbol is, ami eddig szinten nem volt jellemzo :)
Sokkal simabban fut a telo, pedig eddig is azt hittem, de igy osszevetve ez sokkal kellemesebb elmeny :) -
mEkLaU #3422 Oo nekem 2.3-at letoltotte ma a telom ( Desire HD ) de megis ugyanugy nez ki mint eddig a tema..youtube-n, google-be mindenhol a 2.3as temat latom az Androidos telokon..hogy lehet ez? Hogy lehet elohozni? -
alkonyvadász #3421 Olyan 100-120 körül szánok a HTC-re. -
#3420 Abba nincs üzlet ha valami rögtön tökéletes : D -
#3419 én tettem hd2-re wp7-et, 1 napot volt rajta :D (az akkori sd kártyámal lagolt, csak a 2fb-sel működött rendesen, az meg nagyonkicsi. Mot másik memóriakártyám van, majd lehet megint felteszem :))
Nem sok beállítási lehetőség van, de az updatekkel még tesznek bele dolgokat, bár nemértem miért nem lehet alapból beletenni...
-
#3418 ma volt lehetőségem kipróbálni egy hd7-et. nekem kicsit egyszerűnek tűnt. a zouch hd-men érzésem szerint több dolgot lehet beállítani. vagy lehet hogy kevés volt az a 20 perc amit a telefon megismerésével töltöttem?
van valakinek innét wp7 telója? tapasztalatok, vélemények róla? -
#3417 Árkategóriát lőj be sztem h mennyiért akarsz kb :D -
alkonyvadász #3416 Sziasztok.
Én is mostanság akarok telefont venni (HTC)
Érdemes megvárnom a sensation , vagy nem ,mi a véleményetek?
Köszi. -
#3415 Hali esetleg tudtok HD2 re pár jó játékot és programot ajánlani? : D -
goofy1984 #3414 Felvetette már valaki a témát, hogy miért van az összes HTC telefonon 10 óra 8 perc?
Olvastam olyasmit, hogy analóg óránál egy pipát, vagy egy mosolygást lehet felfedezni benne. -
#3413 HTC.com Thunderbolt 4G specs--> Networks: LTE 700, CDMA EvDO revA -
alkonyvadász #3412 Szerintem tud , de majd utána nézek . -
#3411 Ha van benne magyar nyelv akkor a beállítások varázslóba be tudod állítani, vagy nyomsz egy hard resetet és az ugye olyan, mintha lennuláznál mindent, gyári állapot és mintha először kapcsolnád be. Na ott lehet választani h milyen nyelvet akarsz!
btw itthonra 4G teló? vagy a Thunderbolt tud GSM frekvenciát is? -
alkonyvadász #3410 Ha ennyire értenék hozzá :)) -
#3409 ezabajpomnekemis..xPP
1 napja van meg, de esküszöm megtudm szokni az angolt..hameg nem akkormeg leszedsz egy fordito apps-t..;) xD -
alkonyvadász #3408 Sziasztok.
Szeretnék venni egy HTC thunderbolt 4G telefont.2.2 androidos.Sajnos angol menüs ,rá lehet tölteni valahogy a magyar menüt?
Köszi a segítséget :Csaba -
#3407 Hellosztok, lenne egy nagy kérdésem.
Ma vettem egy tmobile g1 htc -t és egy magyar szoftver kellene hozzá..
tud vki segiteni?
elöször van androidom és nemigazan boldogulok a szoftverekkel.
elöreis köszi -
#3406 Én meghagytam a HD2höz amit kaptam és tökéletes :D kicsit nagyobb a DHD mint a HD2, de csak épp kilóg...
Ebayen asszem vmi 800ft körüli összegért kaphatsz ugyanilyet, csak műbőrt de az is jól bírja! Ha az enyémmel lesz vmi tuti h ilyet veszek rá megint!
Keménytok nemjó, szilikon meg szvsz felesleges, én inkább a kijelzőt védeném, ha lehet -
opre2174 #3405 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok e ajánlani egy jó tokot Desire HD-hoz, előre is köszi -
#3404 Igazából azt nem értettem miért duplaár a matt, de szerintem hülyék a speedshoposok és elbasztak valamit ennyi. -
#3403 én tette rá fóliát, márcsak az újlenyomat mentesség miatt is megérte :D -
#3402 Annyira karcmentem mint az iPhone kb : ) igaz nem félkijelzős karcok jelennek meg rajta de azért nállam is van a HD2 n 2 db nagyon minimális karc ami csak akkor látszik amikor úgy törik meg a fény kijelzőn...de nem zavaró sőt hanem keresed nem látod : ) -
#3401 Mind a kettőt használtam már.
Az egyik matt a másik fényes.
A matt nekem jobban bejött mert világosban nem csillogott,jól olvasható volt a kijelző. -
vass17 #3400 Szerintem üvegre felesleges, mert nem hajlamos karcolódni (vagy csak nagyon minimálisan a műanyaghoz képest). Üvegnél inkább a törés a veszélyes, de szerintem az ellen jobban véd egy jó tok. Persze a legjobb a Gorilla glass, ami az egyszerű üvegnél ellenállóbb. szerintem azért egy minőségi szilikon tokot bármelyik okostelefon elvisel, biztos ami biztos:)