HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
gyûlöllek!
nem vagy az apám!

😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
megvan a hd2-m <#zavart1>

kiválló állapot 2 aksi, dokkolo, töltõ, headset adatkábel. (szállítással 70e uk-ból)
Bencee7
Wildfire tulajok! nektek megy az Angry Birds (sima/seasons)?
Mert húgomnak a Wildfire-jén vhogy nem akar menni egyik sem... bejön egy világoskék képernyõ meg zene, meg a tetején egy sötétkék csík és vmi piros cuccok ugrálnak <#idiota>
olyan, mintha el lenne csúszva a képernyõ...
2.2 FroYo van fent, de Eclair-rel is ezt csinálta

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

morcosqtya
nem.

kifli
HA rendelek angliából vodás telót, azt itthoni vodás kártyával is használhatom?
morcosqtya
Ezzel nem tudok vitatkozni mivel nálam is a HD2 a nyerõ... 😊)
Galaxy S-nek a kijelzõje (színei, vizuális élmény) tetszik, egyébiránt a szívemhez közel álló telefon a HD2...

Azért nem utasítanék én vissza egy Desire HD-t sem.... 😊

Bencee7
Én most, ahogy vettem a HD2-t, szemeztem a Galaxy S-sel is, még olcsóbban is tudtam volna venni egyet (77k) teljesen új, bontatlan dobozosat, de nekem nem kellett.
Meg is mondom miért<#vigyor3>
1. Android maga nekem nem jön be, szerintem a Sense felületû WinMo 6.5 szebb, meg nekem jobban tetszik.
2. kicsit babráltam, gyors, szép is tényleg, viszont ha megfogod, érezni, hogy nincs benne anyag - nagyon könnyû, túlságosan is. Nem tudom, lehet h ez csak az én perverzióm, de HD2-ben érezni, hogy van anyag, és nincs olyan "mûanyagos" érzete

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

morcosqtya
Mivel ez HTC topik... Nem nagyon fogja senki azt mondani, hogy vegyél inkább egy iPhone-t... (vagy Samsungot, stb.) 😊)

Komolyra fordítva: #3021, de felhasználói élményben a Galaxy se szar...

kifli
desire hd melett ez szól: nagyobb képernyõ, több ram, jobb kamera, jobb kezelõfelület
Máté94
Desire HD.
Hali
Okostelefont szeretnék vásárolni. 2 telefon közül szeretnék választani: Samsung Galaxy S vagy HTC Desire HD. Mivel ez HTC topik ezért kérlek írjátok le, h szerintetek miért ezt a készüléket vegyem!

A válaszokat elõre is köszönöm!
Bencee7
hát angol tudás azért kell ehhez is... magyar fõzött ROMot szerintem meg nem találsz hozzá

kifli
energy rom
gagax
Hali!

HTC Touch HD re valaki tud ajánlani valami jó romot(gyors stabil lehetõleg kevés "bug" al )? : ) 6.5 vagy felette kellene : ) mivel angol tudás nincs így azért hiába nézegetm xda n nem sokat mondanak nekem : )

kemszi2
köszönöm 😄
úgy legyen mindenkinek
rastaman
kívánom, hogy hosszú életû legyen a htc-d! <#kacsint>

morcosqtya
Várok, igazából nem hajt s tatár, és nem is vagyok ebben maximalista. Tetszik az a telefon, az én igényeimnek maximálisan megfelel. Most viszont le vagyok égve, úgyhogy esélytelen.

86-ért azt nagyon kifogtad, grat hozzá!
Garancia meg hatalmas elõny. (az én értékrendemben)

kemszi2
ha az n70-el kihúztam annyit úgy hogy azt használtan másfél éves korában vettem,akkor ezzel sem lesz probléma.Próbálok vigyázni rá aztán majd meglátjuk😊
Bencee7
97k szvsz drága... ennél sokkal olcsóbban is találsz ha vársz, és keresel. 99ért kapsz teljesen újat, boltból, gyári 2év garanciával is...

Ha hardveraprón keresgélsz, jókat ki lehet fogni. Én elég sokat nézem, majdnem minden nap és nemrég volt egy HD2 szeptemberi 60k-ért hirdette az eladó -nemtudom miért ilyen olcsón, talán már gyanús is de ebbe ne menjünk bele, csak példa. Meg ha nem zavar h fél vagy 1éves akkor 70ért is elég sok szokott menni.

Én lassan 1 hónapja vettem a HD2met, hardveraprón találtam, 1hónaposan, 2év gyári HTC garival, 86ért...
sõt a legújabb: húgomnak vettem egy vadiúj (1napos) Wildfire-t, 35k-ért. Szóval jókat ki lehet fogni ha figyelsz!

rastaman
mai telefonoknál a három év az már nagypapa kor 😊 remélem azért kihúzza a legended.

morcosqtya
Na, egy nevezõn vagyunk.
Nyilván szubjektív, ízlés dolga, de nekem is a HD2 a maga skandináv egyszerûségével és nagy méretével az egyik legszebb telefon/pda amit eddig láttam.

kemszi2
én , ha nem lép fel valami komoly probléma,akkor a következõ 3 évben nem szándékozok túl adni a legend-en.ez a minimum idõ amit kitûztem neki.
kifli
Énis így vagyok a dologgal, nekem HD2 az a telefon, ami a legjobban tetszik mióta megjelent...
Ráadásul már fut rajta wp7 is, így elég sok mindent támog. És az sem mellékes, hogy még mindig elég jónak számít hardverileg.
(És jól tippeltél, a legtöbb ebay-es hirdetésben, az iphone 4 volt megnevezve eladás okául <#shakehead>)
morcosqtya

Hát azért vicc, hogy vannak akiknek a HD2 már egy szar, Szomáliában egyes gyerekek meg nem hogy egy egyszerû 5ezer forintos ZTE telefont nem láttak még de éheznek a mindennapjaikban.
Emellett kissé nevetséges amikor a szeplõs kövér német kisgyerek azon izgul két dióskalács pofábatömése közt, hogy fehér hátlappal kapja-e az iPhone 4-et karácsonyra...

Egy bolygón élünk, de valahogy mégsem...

kifli
elhiszem hogy nem ugyanaz, de azért e kettõ közt még mindig van 20e, ami nálam elég nyomós érv 😄

Lehet találtam most valakit, aki megveszi 70-ért a tp2-met, és akkor rendelek egy HD2-t...
A legtöbb hd2 most 4-5 hónapos volt, és azért adják õket el, mert karácsonyra kaptak újat, a burzsuj német kölkök 😄
rastaman
jaja. én is 55ért vettem :S

morcosqtya
Már megjártam a külföldi rendeléssel, elhiszem, hogy biztonságos, de mivel már rossz a szájízem meg az emlékeim inkább nem is kezdek már ilyenekbe.

Ismerõsben megbízok, és ugye a kezemben tartva kipróbálva más mint rendelgetni...

HD már csak 45-55?? <#wow2>

kifli
ja aki szeretne, windows phone 7 kinézetet telefonjának, annak ajánlom EZT meg EZT a modpackot hozzá 😊
kifli
Hardveraprón tuoch pro 2-t 65 adnak körül mostanában, tuch hd 45-55-ért van. Viszont ebay.de-rõl 70-75 körül beszerezhetõ kitûnõ állapotú HD2 garival. Németbõl ha behozod meg nem kell fizetni semmit +ba ha joltudom.
morcosqtya
Na, van egy eladó HD2 egy ismerõsömnek, el kéne adnom a HD-t hogy megvehessem azt... az a baj, hogy 97-ért árulja, HD-t meg 65-nél többért kétlem, hogy el tudnám adni..
30-at ráfizetni meg most kicsit fájó dolog lenne... másrészt baromira nincs türelmem árulgatni...

Bencee7
Na ez jó hír!<#vigyor3> akkor nemsokára én is kipróbálom

morcosqtya
Hopsz, módosítok!
Ez sem teljesen igaz. Kollégám szerint újabb Android verziókkal megoldották a túlzott merülést..

Úgyhogy a
#2992-át visszavonom. Nem tudtam a fejleményekrõl!

Vanek
hi!
a köv problémám:
frissítés után a telefonom az sms megnyitásakor a legrégebbieket mutatja elõször,nem e legújabbakat,ezt hogy tudom átállítani? Eddig rendesen mûködött,de nemrég updatelte magát az androidom,és utána változott ez meg...kösz

R U Ready?!?!? ...broken soul...

morcosqtya
De én ezt Androiddal felszerelt HD2-re írtam.
Nem kell egész nap nyomkodni hidd el! Anélkül is piszkosul merül.
Míg WM-el feleannyit / 2/3-ad annyit kb..

Bencee7
Na azért a 15% az tényleg akkor ha nagyon intenzíven használod!
Nekem a HD2m 2 napot azért bír (bár 2.nap estére megvan a 15% 😄D) úgy, hogy reggel RSS, twitter miegymás, suliba net a szünetekben, utazáskor 45perc zene...

Viszont, ha én megnézek rajta egy részt egy sorozatból, na az zabálja! Akkor merül igazán, dehát ezt a szép nagy kijelzõt el kell látni energiával 😄

morcosqtya
Igazából nekem Desire HD-ra fájna a fogam.. de hát... a pénz ugye.. <#szomoru2>

kifli
nekem tp2-n az android leszíja az aksit reggelre, ha 100%-on teszem le. (annyira leszívja, hogy be sem kapcsol, töltõre rakva várni kell vele egy kiscsit hogy bekapcsoljon)
Lehet ez már javítva lett, az utólsó updatet nem próbáltam.
Illetve HD2-höz teljesen más android van, mint az én tp2-m höz...
morcosqtya
#2991-ben meg is kaptad a választ.
Olyannyira zabálja, hogy este lerakod 100-on, reggel 98-on ébred.
Kicsit nyomogatod napközben, este kb 3-15%-al viszed haza.
+instabil a mûködése kártyáról (van akinek nem, másnak igen, hogy miért azt ne kérdezd..).

Nyilván jönnek az ellenvélemények majd, mindenki próbálja ki magának. Ha jó, jó, lehet örülni.
Én inkább a kis HD-mmal wm6.1-gyári ROM-mal (+spb shell) elvagyok 3 napig lemerülés nélkül (megy az rss, net, outlook kliens, sms-ezés, telefonálás is).

Ha androidos készülék kell majd, akkor olyat fogok venni amin eleve az van.

Visszatérve: HD2-n Android kártyáról sem lesz lassú. Legalább is nem vettem észre. Szép fluid.

Bencee7
Elvileg hasonlóan gyors, de zabája az aksit az microSD-s megoldás, a NAND-osról még nem olvastam

kifli
uj romot tettem telora. build2900.Netezes gyorsult, mast meg ne neztem
tenkenorman
és az teljesen jó lesz? ugyan olyan gyors lesz mint pl egy hero-n?

http://www.tenke.hu

Bencee7
Megvan a megoldás!
Becopyzom hátha másnak is kell:

1. Make sure you select USB Debugging in Settings > Applications > Development before connecting your phone to the computer

2. Connect you Phone to the PC and wait 20 seconds for your phone to install HTC Sync on your phone.

3. Unplug the USB sync cable. Wait for 5 seconds. Reconnect the Phone to the PC using the USB cable.

4. Select “HTC sync” and wait for HTC Sync to recognize your Phone. This process could take up to a minute your first

time connecting to the computer.

így mûködik!

Bencee7
Háttértárnak felismeri, csak a HTC Sync nem...
de olvastam több helyen is h volt/van ilyen, szóval nem egyedi eset

tenkenorman
<#wow1>

morcosqtya
HD2-re pl igen.

tenkenorman
csak kérdem. hogy melyik winmo-s htckre lehet rakni android-ot? lehet egyáltalán? csak mert mintha itt hallottam volna.

morcosqtya

Nekem is ez volt a Desire-rel, az oldotta meg hogy a gépnél hátra dugtam be, nem elõre, de külön táppal rendelkezõ HUB-ról is ment.

morcosqtya
Mint háttértár sem?

Bencee7
Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy a wildfire-t nem ismeri fel a gép ? Meg a HTC Sync-kel nem kommunikál<#rolleyes>