HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagy az apám!
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
kiválló állapot 2 aksi, dokkolo, töltõ, headset adatkábel. (szállítással 70e uk-ból)
Mert húgomnak a Wildfire-jén vhogy nem akar menni egyik sem... bejön egy világoskék képernyõ meg zene, meg a tetején egy sötétkék csík és vmi piros cuccok ugrálnak <#idiota>#idiota>
olyan, mintha el lenne csúszva a képernyõ...
2.2 FroYo van fent, de Eclair-rel is ezt csinálta
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Galaxy S-nek a kijelzõje (színei, vizuális élmény) tetszik, egyébiránt a szívemhez közel álló telefon a HD2...
Azért nem utasítanék én vissza egy Desire HD-t sem.... 😊
Meg is mondom miért<#vigyor3>#vigyor3>
1. Android maga nekem nem jön be, szerintem a Sense felületû WinMo 6.5 szebb, meg nekem jobban tetszik.
2. kicsit babráltam, gyors, szép is tényleg, viszont ha megfogod, érezni, hogy nincs benne anyag - nagyon könnyû, túlságosan is. Nem tudom, lehet h ez csak az én perverzióm, de HD2-ben érezni, hogy van anyag, és nincs olyan "mûanyagos" érzete
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Komolyra fordítva: #3021, de felhasználói élményben a Galaxy se szar...
Okostelefont szeretnék vásárolni. 2 telefon közül szeretnék választani: Samsung Galaxy S vagy HTC Desire HD. Mivel ez HTC topik ezért kérlek írjátok le, h szerintetek miért ezt a készüléket vegyem!
A válaszokat elõre is köszönöm!
HTC Touch HD re valaki tud ajánlani valami jó romot(gyors stabil lehetõleg kevés "bug" al )? : ) 6.5 vagy felette kellene : ) mivel angol tudás nincs így azért hiába nézegetm xda n nem sokat mondanak nekem : )
86-ért azt nagyon kifogtad, grat hozzá!
Garancia meg hatalmas elõny. (az én értékrendemben)
Ha hardveraprón keresgélsz, jókat ki lehet fogni. Én elég sokat nézem, majdnem minden nap és nemrég volt egy HD2 szeptemberi 60k-ért hirdette az eladó -nemtudom miért ilyen olcsón, talán már gyanús is de ebbe ne menjünk bele, csak példa. Meg ha nem zavar h fél vagy 1éves akkor 70ért is elég sok szokott menni.
Én lassan 1 hónapja vettem a HD2met, hardveraprón találtam, 1hónaposan, 2év gyári HTC garival, 86ért...
sõt a legújabb: húgomnak vettem egy vadiúj (1napos) Wildfire-t, 35k-ért. Szóval jókat ki lehet fogni ha figyelsz!
Nyilván szubjektív, ízlés dolga, de nekem is a HD2 a maga skandináv egyszerûségével és nagy méretével az egyik legszebb telefon/pda amit eddig láttam.
Ráadásul már fut rajta wp7 is, így elég sok mindent támog. És az sem mellékes, hogy még mindig elég jónak számít hardverileg.
(És jól tippeltél, a legtöbb ebay-es hirdetésben, az iphone 4 volt megnevezve eladás okául <#shakehead>#shakehead>)
Hát azért vicc, hogy vannak akiknek a HD2 már egy szar, Szomáliában egyes gyerekek meg nem hogy egy egyszerû 5ezer forintos ZTE telefont nem láttak még de éheznek a mindennapjaikban.
Emellett kissé nevetséges amikor a szeplõs kövér német kisgyerek azon izgul két dióskalács pofábatömése közt, hogy fehér hátlappal kapja-e az iPhone 4-et karácsonyra...
Egy bolygón élünk, de valahogy mégsem...
Lehet találtam most valakit, aki megveszi 70-ért a tp2-met, és akkor rendelek egy HD2-t...
A legtöbb hd2 most 4-5 hónapos volt, és azért adják õket el, mert karácsonyra kaptak újat, a burzsuj német kölkök 😄
Ismerõsben megbízok, és ugye a kezemben tartva kipróbálva más mint rendelgetni...
HD már csak 45-55?? <#wow2>#wow2>
30-at ráfizetni meg most kicsit fájó dolog lenne... másrészt baromira nincs türelmem árulgatni...
Ez sem teljesen igaz. Kollégám szerint újabb Android verziókkal megoldották a túlzott merülést..
Úgyhogy a
#2992-át visszavonom. Nem tudtam a fejleményekrõl!
a köv problémám:
frissítés után a telefonom az sms megnyitásakor a legrégebbieket mutatja elõször,nem e legújabbakat,ezt hogy tudom átállítani? Eddig rendesen mûködött,de nemrég updatelte magát az androidom,és utána változott ez meg...kösz
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Nem kell egész nap nyomkodni hidd el! Anélkül is piszkosul merül.
Míg WM-el feleannyit / 2/3-ad annyit kb..
Nekem a HD2m 2 napot azért bír (bár 2.nap estére megvan a 15% 😄D) úgy, hogy reggel RSS, twitter miegymás, suliba net a szünetekben, utazáskor 45perc zene...
Viszont, ha én megnézek rajta egy részt egy sorozatból, na az zabálja! Akkor merül igazán, dehát ezt a szép nagy kijelzõt el kell látni energiával 😄
Lehet ez már javítva lett, az utólsó updatet nem próbáltam.
Illetve HD2-höz teljesen más android van, mint az én tp2-m höz...
Olyannyira zabálja, hogy este lerakod 100-on, reggel 98-on ébred.
Kicsit nyomogatod napközben, este kb 3-15%-al viszed haza.
+instabil a mûködése kártyáról (van akinek nem, másnak igen, hogy miért azt ne kérdezd..).
Nyilván jönnek az ellenvélemények majd, mindenki próbálja ki magának. Ha jó, jó, lehet örülni.
Én inkább a kis HD-mmal wm6.1-gyári ROM-mal (+spb shell) elvagyok 3 napig lemerülés nélkül (megy az rss, net, outlook kliens, sms-ezés, telefonálás is).
Ha androidos készülék kell majd, akkor olyat fogok venni amin eleve az van.
Visszatérve: HD2-n Android kártyáról sem lesz lassú. Legalább is nem vettem észre. Szép fluid.
Becopyzom hátha másnak is kell:
1. Make sure you select USB Debugging in Settings > Applications > Development before connecting your phone to the computer
2. Connect you Phone to the PC and wait 20 seconds for your phone to install HTC Sync on your phone.
3. Unplug the USB sync cable. Wait for 5 seconds. Reconnect the Phone to the PC using the USB cable.
4. Select “HTC sync” and wait for HTC Sync to recognize your Phone. This process could take up to a minute your first
time connecting to the computer.
így mûködik!
de olvastam több helyen is h volt/van ilyen, szóval nem egyedi eset
http://www.tenke.hu