5079
htc_one_banner_1.jpg
  • REPS0L
    én is félek a samsungtól, lehet hogy inkább meg kéne várni a HTC okosságát... az LG-től meg jobban félek mint a samsungtól :)
  • kifli
    samsungba egyedül a támogatás nemtetszik...

wp7-hez samsungra még csak most jön az a frissítés, amit szerintem már mindenki megkapott
  • GregSB
    Akkor Samu Galaxy S2.
  • REPS0L
    áh, ugyan az mint a desire csak nagyba... inkább valami 2 magos kéne :)
  • morcosqtya
    Desire HD, ha van pénz.
  • REPS0L
    emberek, mire érdemes most cserélni egy HTC Desire-t? :) Nem kell feltétlen HTC, de nem ártana ha Android lenne
  • kifli
    régi már a hw, a mai készülékekhez képest lassú, és kevesebb programot támogat...
  • HiPPoNaX
    Az altalad emlitett tobbi keszulekkel ossze se lehet merni a diamond1-et. Baromi jo keszulek volt a maga idejeben, de be kell latni, eljart felette az ido :]
  • dragon11
    miért ne?
  • mstummer
    Ha jól látom akkor a hátlapról kispórolták a fém részt. Kár, pedig jól néz ki vele a sima Wildfire. A belsejéért viszont irigylem.

Ha jól láttam magyar nyelvű az android rajta, ez is fura azután hogy a simán nincs ilyen lehetőség.
  • Solten
    A HTC ugyesen frissitette a kicsit: HTC Wildfire S teszt: olaj a tűzre

• alkonyvadász
    Igazad van , nem is figyeltem . (om)
    És melyik lesz ami ki fogja használni a dupla processzort ?
  • kifli
    már ne vegyél dimondot
  • dragon11
    Hali,

kicsi off skacok, de azért Ti jobban benne vagytok a dolgokba.:)

Szerintetek megéri beruházni egy HTC Touch Diamond 1-re, vagy inkább egy SE X8, X10 mini Pro vagy sima X10 mini-re..?

Köszi.:)
  • Solten
    Alkalmazas sincs ami kihasznalna... Mindenesetre a hardver legalabb mar nem lesz akadalya a 18 honapos "kotelezo" frissitesnek... :)
  • Inquisitor
    Sőt. A 3.x sem tudja. Nesze neked dualcore Tablet. ;)
    Nyilván átmeneti állapot, remélhetőleg nem tart annyi ideig mint a/z ...
    ... elülső kamera támogatása.
    ... HD video felvétel támogatása.
    ... 480x360-nál kisebb és 852x480 felbontásnál nagyobb felbontások érdemi támogatása.
    ... Bármi hasonló amit az 1.5 óta vártak, de csak a 2.2-be vagy 2.3-ba jött ki. :)
  • Bencee7
    Tud vki nekem linkelni pár jóféle háttérképet DHD-re?
  • HiPPoNaX
    Tenyleg nem tudja.
  • jazzy
    offtopic.
    Mi az a 2.3-om? Mi az az om? a 3 = három. a 2.3 = kettőponthárom, amit te írtál az kettőpontháromom, annyi helyen látom és elsírom magam.
    elnézést.
    ontopic.
  • alkonyvadász
    Igazából a 2.3-om állítólag nem is tudja kihasználni a dual core-t?!
    Mennyi igaz ebből?
  • Solten
    Junius saccperkabe.
  • Bencee7
    Nemhiszem h lenne ilyen...akkor már írta volna vmi okos és azt a gugli megtalálta volna. Én is utánanéztem, néha nekem is kéne - de én tudok is, mert az enyém rootolt és ahhoz meg van app marketen. De nem rootoltra tényleg csak az SDK megoldás van...

miért nem rootolod? pár mp az egész, biztonságos, még el sem ba*hatod :D és utána pont ugyanilyen egyszerűen 1 kattintással vissza lehet állítani mindent gyári állapotba ha esetleg elromlana és menne szervizbe
  • Bencee7
    Hát akkor ezek közül Trophy / Galaxy S bár én ezt a Samsungot sosem venném meg....</li>
    De ez a 2 közül egyikkel sem jársz rosszul! Ace és Wave felejtős
  • nono84
    Sziasztok! Kérdezném, hogy Desire HD-n 2.3 Android alatt hogyan lehet screenshot-ot menteni mindenféle rootlolás és SDK nélkül? Állítólag van rá "billentyű" kombináció, de nekem nem működik :( Előre is köszi!
  • kifli
    szerintem wp7 topikban többet tudnak neked erről mondani!
  • hunmilan
    Vodafone-nál csak 50000 előfizuval.
    Ezeken filózok: Trophy; Galaxy Ace; Galaxy S; Wave S8500

A pénztárcám ezeket engedi meg. :-))
    De előfizuval lenne.
  • Bencee7
    Biztos vagy te ebben a Trophy-ban? Mobilarenán volt teszt róla és nemigazán hatotta meg a tesztelőket... meg h 160k, az csak ront a helyzeten, anynit nem ér!

Inkább HD7 / 7Pro ha maradni akarsz a WP7nél, de inkább Android!
  • alkonyvadász
    Magyarba mikor jön?
  • hunmilan
    Sziasztok!

HTC 7 Trophy telót néztem ki magamnak és szeretnék vásárlás előtt megbizonyosodni, hogy milyen a teló.
    DivX/Xvid filmeket lejátszik? Alkalmazásokat honnan lehet letölteni (Microsoft, HTC)? stb.
  • alkonyvadász
    Erre vártam :)))
    Véégre.
  • Blasta
    HTC Puccini - tablet.
    Ezek beszedtek vmit a fasza nevvalasztas ellen...
  • morcosqtya
    De idehaza nem ennyi lesz. Tesznek még rá egy jó 100-120 eurót...
    Legyen itthon minden 20%-al drágább ha már a mocskos burzsoá magyar egyötödét keresi a nyugati fizetéseknek..

• Solten
    599 euró lesz a HTC Sensation

Nagyon komoly ez a telefon...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de inkabb Galaxy S kettoooo - ellen kell allni a kisertesnek...

• morcosqtya
  • kifli
    nagyon
  • Play4Real
    hi

Htc desiren mennyire futnak a hd s játékok?
  • Tiger99
    Igen ott van a recovery.Nekem is olyan sejtésem volt h buherált volt a telefon és vmit elcseszhettek rajt.Tesóm ma viszi vissza majd kiderül mi lesz.
    Köszönöm a segítséget!
  • Bencee7
    Hűha akkor asszem ez szervíz lesz...

Am hackelt vagy nem? Mert ha igen és van rajta CWM recovery akkor kell rá egy másik ROM, hátha az kell neki...
    Ez kiderítheted ha hangerő le aztán nyomva tartva és bekapcs gomb - ez Desire-ön nemtom h így van-e de sztem igen. Ha ott előjön a Recovery menü akkor hackelt cucc, ha nem akkor nem és akkor tényleg szervíz!

Vagy nemtom. :DD
    nemtom lehet-e a 2.1es Androidot leszedni gépre és onnan futtatni a frissítést. Mintha radio-t frissítene az ember...vagy csak telefon frissíti magát megoldás van?
  • Solten

• Tiger99
    Meg volt ez is de nem hozott eredményt igy sem kapcsol be.kivéve ha áll egy két órát de ekkor is csak kb 10 percre kapcsol be és eléggé forro lesz az alja.