HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
haha <#nevetes1>
kemszi2
na végre ma megérkezett az új proci hûtõm a legendre

itt az ideje felhúzni a processzort.a venti azért nem megy mert ki van kapcsolva a képernyõ és ilyenkor bekapcsol az energysaver mod XD
kifli
Én EZT néztem ki hogy felteszem, ez gingerbread alapú.
Bucser
Aki eddig idegenkedett a HD2 alatt az androidtól feltétlenül próbálja ki Darkstone új 1,5-ös Superramos Froyoját.

Isteni gyors, nem zabál áramot és stabil. Sense nincs rajta, de nekem nem is hiányzik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Solten

Saor Alba

kemszi2
aksira visszatérve,ha azért nagyobb adatforgalmam lenne,akkor biztos jobban merülne,sógornál a desire keményen van használva ,net megosztás,egésznap levelezés és telefonálás ,1 napot kihúz,ami ahhoz képest,hogy egész nap használatban van nem olyan rossz szerintem
kemszi2
az enyém még amoledes .sógornak a desire viszont már slcd különbség csak akkor van ha egymás mellé teszem a kettõt ugyanazzal a flashlight programmal ugyanazzal a színnel akkor kicsit fakóbbnak hat,de ez nem olyan nagy különbség, legalább is szerintem
<#eljen>Ez nem is olyan rossz, mint amennyire írják😄
Lehet, hogy nem mondok nagy újdonságot, de ha valakit érdekel, most találtam meg a cikket, ezek szerint nemcsak a Desire-ben, hanem a Legend-ben is lecserélték az Amoledet S-Lcd-re.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kemszi2
hát én zenét nem igen szoktam hallgatni a Legend-en,úgy hogy ezt nem tudom,de mostanában beállt a 3nap/1 töltésre.ebben van vagy 2 óra wifizés,minimális játék,programok frissítgetése ,meg vagy 2 óra telefonálás ,ha ehhez még hozzá veszel pár óra zenehallgatást akkor szerintem ez olyan másfél nap esetleg két nap körül lehet,másfél nap esetén akkor meg marad a napi töltés 😄
Köszönöm a gyors válaszokat😊 igazából nem is figyeltem fel rá, hogy a Wildfire-nek sokkal négyzetesebb a képernyõje... ez viszont elég erõs érv a Legend mellett, mivel böngészés mellett a videóknál sem árt, ha széles a kép. A másik nem elhanyagolható tényezõ a minõség, ezért kellett anno E51 és a Touch is, úgyhogy ezt a vonalat leginkább a Legend-el tudnám továbbvinni😊

Lenne még egy kérdésem: a zenehallgatás önmagában mennyire meríti az akksit? elvileg kikapcsolt képernyõ mellett nem kellene túlságosan. Androidon ez mennyire igaz?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

HiPPoNaX
Netezresre a QVGA kijelzo mindenkeppen szivas, gyakorlatilag semmi se fer ki ra, ezert en nem vennem a Wildfire-t ilyen celra.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

kemszi2
netre meg zenére felesleges szerintem többet kiadnod a legendre,ráadásul jobban is bírják aksival a wildfire típusok mármint amit itt a többiek leírtak.nagyon sok különbség szerintem amúgy sincs a kettõ között proci meg kijelzõ,de javítsatok ki nyugodtan 😄
Hali!
Szeretném lecserélni korábbi telefonomat. nézegettem élõben is néhány készüléket, de a samsung nem gyõzött meg, így mindenképpen Htc-t vennék. Túlzottan sokat nem akarok kiadni, így egy Wildfire vagy Legend jöhetne szóba.
tudom nem egy kategória a kettõ, csak az érdekelne, hogy megéri-e a többletráfordítást a Legend?

A tudás inkább másodlagos szempont, mivel van (illetve volt, mert elromlott) egy ipod touchom és másfél év alatt rájöttem, hogy a játékokból kezdek kinõni és a sok felesleges alkalmazás is ebbe a kategóriába esik😊...leginkább netezésre használnám egy telefont is, illetve a zenehallgatás sem utolsó.
Próbáltam utánanézni, de még néhány kérdésre keresném a választ:
1.) a legendnek és a wildfirenek is üvegbõl van az érintõrésze?
2.) tudom, hogy a Desire-t már nem Amoled-el gyártják, a Legendnél is lecserélték az amoledet lcd-re?
3.) az Androidnak milyen minõségû a zenelejátszója, képes egy ipod szinvonalat produkálni?
Elõre is köszi a választ!😊

Bucser
Igen.

Az összes gameloft játék, meg androidos játék megy rendesen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
és játékok futnak rajta rendesen?
pl nfs shift?
morcosqtya
WM-on na.
Nem a telefonon volt a hangsúly hanem a poénon...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

HiPPoNaX
registry androidon? <#vigyor>

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

kemszi2
<#nevetes1><#nevetes1>
szerintem a számára fontos dolgokat megtanulja rajta (hívás,sms,1-2 kép készítése,talán néha zene)aztán ha nem lesz komolyabb gond akkor megint elvan vele 5 évig szerintem
morcosqtya
Az egyetemen felhívna Anyukád:
- Mit fõzzek hétvégére kisfiam?
- ROM-ot anya, ROM-ot.

😊)))

kemszi2
az a baj még 1 hétig nem megyek haza ...😄
ha addig nem boldogul majd segít neki sógor .
Mint másodállású háziasszony kíváncsi lennék mit gondolna a fõzött rom-ról így elsõ hallásra<#nevetes1>
morcosqtya
Ha tetszik neki, belejön szerintem. :-)

Egyszerûbb dolgokkal kell kezdeni..
Elsõ héten a kezelõfelület, másodikon funkciók és beállítások elérése, harmadik héten háttérkép beállítása, 4. héten pedig jöhet a házi ROM fõzés és a registry bejegyzések módosítása, nyilt forráskódú mobil linux fejlesztés.. 😊)

kemszi2
anyámnak megjött a vadtûz 😄
nagyon érdekel hogy fogja tudni kezelni 😄
kemszi2
komolyan
?
morcosqtya
Valószínûleg igen, de erõs a gyanúm, hogy itthon egy darabig nem lesznek forgalmazva...

morcosqtya
Van egy 26 hónapos hibátlan karcmentes Touch HD-m (T8282 Blackstone), ha 70-ért megveszed meg is érinthetsz.
😊

Ezek a 4g-s modellek nem olyanok mint a mostani 3g-sek , hogy lehet 4g-n is futtatni , de akár lejjebb is lehet venni ? Így itthon is lehetne õket használni mondjuk 3g-ben .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

kifli
😄
morcosqtya
4G-re igen.
Egyelõre.

Az új 4g-s htc mobilokat , amelyeket a ces-en mutattak be , azok csak USA-ban lesznek megvásárolhatóak ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

kemszi2
megveszem,de csak azért hogy hozzá szólhassak 😄
kifli
na, te meg legközelebb akkor szólj hozzá, ha a telefonom kell XD
kemszi2
elvagytok 😄
morcosqtya
:-)))
tudtam én.

kifli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zs... vagyok, nemkapsz lófaszt se XD, azé kösz a reklámot 😛
morcosqtya
Bizony, én láttam azt a Touch Pro 2-t.
Simán megér 150-ezret is!
Nagyon ász. Mindent tud az ecsém!!
1-14-ig vannak rajta a gombok!! 😊))

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..akkor ha megveszi, majd a 150-bõl a megbeszéltek szerint utalod nekem a 40-et. 😊)

kifli
XD

Nem akartam megfosztani öttel az infótól, mert én ilyen rendes ember vagyok 😄
morcosqtya
Nagy zs... izé zsivány vagy Te barátom..

😊))

kifli
Vagy vegyél egy touch pro 2-t, 60-ért megkapod csak tõlem <#idiota>
Bencee7
Attól függ mire/mi kell neked... én Desire-t egészbiztosan nem vennék. Ha van fölös +40ezred akkor Desire HD. De rosszul nem dönthetsz.

Én csak Androidos pda-t nem vennék, nekem nem tetszik annyira maga az Android, meg ha kijön az újabb, akkor úgyis lesz HD2re<#idiota> (a mostani teljesen jó és használható Android is Desire HDbõl lett portolva HD2re)

Ha kicsit visszaolvasol, pont most tárgyaltuk ki mind2-t

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Máté94
A kérdés nem ez volt

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Máté94
Ha Androidot akarsz akkor Androidos készüléket vegyél.
Helló!

Teló vásárlás elõtt állok 3 teló közül vacilálok:

Desire ( nagyon jókat olvastam róla )
Desire HD (kicsit drága véleményeket kérnék hogy miért éri meg)
HD2 (kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy megbízhatóak e az android illetva a wp7 op.rendszerek- gondolok ezalatt gyorsaság alkalmazások stb.)

elõre is köszönöm a válaszokat

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Bucser
én androiddal használom. semmi bajom véle. 1,5-2 napot bír az aksi napi 2 óra zenehallgatással egy-két órás netezéssel wi-fin keresztül.

Bencee7
Én "még" 6.5tel használom, az a legbiztosabb. De ugye android már ok, szép is jó is. WP7tel én személy szerint várok, míg sokan kipró.álják elõttem, meg lesz egy kódgenerátor a live cuccokhoz, mert még csak a "betelfonálós" módszer van, amit én nemhiszem h kipróbálok, majd lesz kódgenerátor akkor. Mert azért live az kellene...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

kifli
Mielõtt megjön hd2-m, ki milyen oprendszerre esküszik? 😄

Ugye tehetõ rá 6.5.x, WP7 (nem memoriakártyás), Android (ez sem memoriakártyás)

WP7-ben le lehet tiltani, hogy magától generál internetforgalmat?
kifli
ha uk-ból rendelem, akkor ugye az eu-n belül van, és nem állítják meg a vámosok ugye?

Nincs kedvem megint átírogatni a számlát, hogy ne kelljen fizetnem 😄
morcosqtya
amúgy használd egészséggel! <#eljen>

morcosqtya
😊 Milyet?

kifli
Jó látni az ilyet 😄