HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt az ideje felhúzni a processzort.a venti azért nem megy mert ki van kapcsolva a képernyõ és ilyenkor bekapcsol az energysaver mod XD
Isteni gyors, nem zabál áramot és stabil. Sense nincs rajta, de nekem nem is hiányzik.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet, hogy nem mondok nagy újdonságot, de ha valakit érdekel, most találtam meg a cikket, ezek szerint nemcsak a Desire-ben, hanem a Legend-ben is lecserélték az Amoledet S-Lcd-re.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lenne még egy kérdésem: a zenehallgatás önmagában mennyire meríti az akksit? elvileg kikapcsolt képernyõ mellett nem kellene túlságosan. Androidon ez mennyire igaz?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Szeretném lecserélni korábbi telefonomat. nézegettem élõben is néhány készüléket, de a samsung nem gyõzött meg, így mindenképpen Htc-t vennék. Túlzottan sokat nem akarok kiadni, így egy Wildfire vagy Legend jöhetne szóba.
tudom nem egy kategória a kettõ, csak az érdekelne, hogy megéri-e a többletráfordítást a Legend?
A tudás inkább másodlagos szempont, mivel van (illetve volt, mert elromlott) egy ipod touchom és másfél év alatt rájöttem, hogy a játékokból kezdek kinõni és a sok felesleges alkalmazás is ebbe a kategóriába esik😊...leginkább netezésre használnám egy telefont is, illetve a zenehallgatás sem utolsó.
Próbáltam utánanézni, de még néhány kérdésre keresném a választ:
1.) a legendnek és a wildfirenek is üvegbõl van az érintõrésze?
2.) tudom, hogy a Desire-t már nem Amoled-el gyártják, a Legendnél is lecserélték az amoledet lcd-re?
3.) az Androidnak milyen minõségû a zenelejátszója, képes egy ipod szinvonalat produkálni?
Elõre is köszi a választ!😊
Az összes gameloft játék, meg androidos játék megy rendesen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem a telefonon volt a hangsúly hanem a poénon...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
szerintem a számára fontos dolgokat megtanulja rajta (hívás,sms,1-2 kép készítése,talán néha zene)aztán ha nem lesz komolyabb gond akkor megint elvan vele 5 évig szerintem
- Mit fõzzek hétvégére kisfiam?
- ROM-ot anya, ROM-ot.
😊)))
ha addig nem boldogul majd segít neki sógor .
Mint másodállású háziasszony kíváncsi lennék mit gondolna a fõzött rom-ról így elsõ hallásra<#nevetes1>#nevetes1>
Egyszerûbb dolgokkal kell kezdeni..
Elsõ héten a kezelõfelület, másodikon funkciók és beállítások elérése, harmadik héten háttérkép beállítása, 4. héten pedig jöhet a házi ROM fõzés és a registry bejegyzések módosítása, nyilt forráskódú mobil linux fejlesztés.. 😊)
😊
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Simán megér 150-ezret is!
Nagyon ász. Mindent tud az ecsém!!
1-14-ig vannak rajta a gombok!! 😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊))
Én csak Androidos pda-t nem vennék, nekem nem tetszik annyira maga az Android, meg ha kijön az újabb, akkor úgyis lesz HD2re<#idiota>#idiota> (a mostani teljesen jó és használható Android is Desire HDbõl lett portolva HD2re)
Ha kicsit visszaolvasol, pont most tárgyaltuk ki mind2-t
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Teló vásárlás elõtt állok 3 teló közül vacilálok:
Desire ( nagyon jókat olvastam róla )
Desire HD (kicsit drága véleményeket kérnék hogy miért éri meg)
HD2 (kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy megbízhatóak e az android illetva a wp7 op.rendszerek- gondolok ezalatt gyorsaság alkalmazások stb.)
elõre is köszönöm a válaszokat
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Ugye tehetõ rá 6.5.x, WP7 (nem memoriakártyás), Android (ez sem memoriakártyás)
WP7-ben le lehet tiltani, hogy magától generál internetforgalmat?
Nincs kedvem megint átírogatni a számlát, hogy ne kelljen fizetnem 😄

?