HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Ja, látom azt kihagytam, hogy cw mod nekem nem volt jó, telepítette a rom-ot, majd nem bootolt. (Vagyis megállt, az android logonál) Úgyhogy én simán mgloader-el kábelen flasheltem.

(Ha nincs ilyen verzió a romból, csak zip, akkor le kell szedni egy olyan rom-ot, ami kábeles, és ki kell cserélni, az img fájlt)
kifli
nekem annyira nem zabálja az aksikat. Az fel volt rakva amit linkeltél, de mivel a gingerbread, így még sok játék nem megy vele (egy csomó gameloft játék pl, bár nem néztem van-e frisebb)

Úgyhogy, én a clean droid rom-ot használom. Az is cyanogen mod alapú, csak 2.2-es.
sense nincs benne.

Ahogy nézegettem, a cyanogen mod, az egyik legjobb alap.

Ha kell sense, vagy másmilyet néznél meg belõle akkor ITT a keresõbe csak írd be hogy cyanogen, és akkor csak azokat mutatja.

(Ha nem kellenek a játékok annyira, akkor viszont mdjs nekem jobban tetszett mint a clean droid)

Fagyások nemnagyon vannak, nagyon ritkán akad csak meg, de annyira még nem fagyott le egyszer sem, hogy resizni kellett volna.

Advenced task killer pro változatának telepítése ajánlott, mert android tele tudja pakolni a memóriát, ezmeg automatikusan lövi ki a nem szükséges appokat.

A sima advenced task killer, viszont nem csinálja ezt meg magától, kézzel kell nyomkorászni. (A pro fizetõs, de applanetrõl, be tudod szerezni ingyen 😊)
Sziasztok!
Ma vettem egy htc desire hd-t és még ismerkedem vele eléggé mert elõtte nokia 5800-ám volt
a kérdés az lenne hogy könyvjelzõk közül törölni hogyan tudok? mert ha kiakarod egyet húzni mondjuk és kukába rakni akkor az egészet fogja meg. a menübe külön nem nem találok olyat hogy könyvjelzõk.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Bencee7
Még vmi Android telepítéssel kapcs: Clockwork Mod vagy gépes megoldás?

Bár sztem inkább CWM féle lesz, majd meglátjuk...már csak egy jóféle ROM kell (mondjuk ezt próbálom ki szerintem elõször: MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 )

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bencee7
ja meg, akkor ezt használod ugye?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bencee7
kifli! milyen az Android? Nem eszi az akksit? meg mennyire stabil (fagyások?)?

Most gondolkodom énis, hogy kipróbálom...kicsit kezdem unni a 6.5öt, pedig még csak 1hónapja van meg<#idiota> kis változás kellene...

meg már kezd idegesíteni, hogy míg WM6.5re nincs is rendes játék, meg kevés az alkalmazás, android market meg tele van minden jóval+applanet is ott van...

kifli
Mobiledit tuggya aszem.
Tetsuo
Az meg igenyli az Outlookot, ugye..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tenkenorman
HTC Sync legújabb változata nálam tudja

http://www.tenke.hu

Sziasztok, hogyan tudnám lementeni telóról (htc touch2) gépre az smseimet? nem backupot akarok csinálni, hanem elmenteni, hogy géprõl is tudjam olvasni. Köszi.
tenkenorman
nah holnap viszem vissza a hõsöm... kijelzõ érzéketlenség....

http://www.tenke.hu

Bencee7
így van<#vigyor3> ha újra kezembe veszem az N95öt vagy akár a Wilfire-t, mindig csodálkozok, hogy milyen kicsik<#idiota>

Bucser
ha megszokja az ember a 4.3 colt utána minden kicsi lesz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Máté94
Én azért nem nevezném kicsinek... 😊
nyuny01
Hát pont ezért nem a defy-re esett a választásom,mert azt túl kicsinek találom!Nekem teszik az a nagy kijelzõ,meg maga a telefon is!Aztán lehet meg bánom,de ne így legyen! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nem lesz az egy kicsit nagy? 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nyuny01
Akkor szerintem HD2 lesz!Motorola Defy-t akartam aztán tegnap olvastam hogy lehet rá felrakni androidod és hát HTC az HTC! 😊
Majd mielõtt próbálkozom zavarhatlak majd vele?Lehet lesz egy-két kérdésem!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

kifli
Nekem viszonylag elég könnyû volt felpakolni az androidot.

sd kártya kellett csak hozzá, meg adatkábel. Meg persze odafigyelés, hogy pl megfelelõ rádi verzió legyen a telefonon telepítés elõtt.
nyuny01
Mennyire bonyolult HD2-re androidot rakni?Most tervezem a telefon vásárlását és nem tudom belemerjek e vágni!És hogy ti mennyire vagytok elégedettek WP rendszerrel pl. HD2-õn?

Elõre is köszönöm!

kemszi2
valakinek a térerõvel nem volt még gondja?ár 2x csinált olyat,hogy eltûnt a hálózat,és csak akkor volt hajlandó újra csatlakozni,ha airplane módra váltotta majd vissza normálra
Nekem is pont ezt csinálja,de néha meg ükszik normálisan.
Bencee7
Hát én inkább kivárok egy rendes/nem betelefonálós live hackes WP7et és SD bootos Androiddal tolom<#vigyor3>

vhogy nekem android nem jön be annyira...csak a játékok meg a flashes böngészõ kellene belõle<#idiota>

kifli
Aszem visszaállok még 2.2-re, meg gingerbreaden, nem mennek a gameloft játékok 😄

Majd váltok ha jön frissítés a játékokhoz 😄
kifli
😄

Spúúúúúrgecik 😊
kemszi2
vettem is hozzá egy gyári autóstöltõt,ami szintén szétszedhetõ mint a rendes,egy dolog zavart,hogy a kábel csak töltésre való gépen is.nem hiszem,hogy nagy költség lett volna adatkábelként megkapni azt ius
kifli
hát, sajnos az ilyen usb átalakítok elég gagyik szoktak lenni általában, kitudja hány voltot adnak le, meg mennyire tudják szabályozni a dolgokat :S
tp2-höz egy sima töltõt használtam, ehhez, meg még nem tudom mi lesz 😊

Amúgy most tettem nand androidot a telómra 😊
Találtam EZT az oldalt, és ahogy láttam a nand cyanogen modot nézték meg a legtöbben 😄
Úgyhogy azt tettem fel. És azt kell mondanom, kibajó 😄
Nemkell szarakodni usb-n hogy az sd-re telepítsen, ne a belsõ memóriába (menüben van beállítás)
Gyorsabb, mint a ram-ba töltött darkstone féle android. Kurvajó effektek vannak benne alapból is. (pl, kikapcs gomb megnyomására, úgymegy el a kép, mint a régi tv-ken 😄)
kemszi2
nekem úgy nagyon nem szerette kb 10 perc alatt olyan forró lett tõle a telefon,hogy igencsak megijedtem 😄
kifli
Nekem kocsiba univerzális tartó van, az nem volt nagyon drága, szerintem 2000 körül van, autós töltõ pedig, szerintem az is 2000, ha máshogy nem akkor úgy, hogy szivargyújtó -> usb átalakító, meg egy adatkábel.
Bencee7
Ha 10$ az eredeti aksi akkor az csak nem eredeti azért<#vigyor3> nemhiába adja speedshop vmi 8-10ezer körül. A dokk az már reális ár...

Én majd még egy autós tartót+töltõt fogok beszerezni tavaszra. Az mibe fáj, nem tudod? Haverom asszem vmi 10$ környékén vette, bár nem emlékszem pontosan

kifli
Én telóhoz kaptam, haver nemtudom mennyiért vette. De amúgy kurva praktikus, hogyha merülök, vagy ha csak félig van akku, és megyek el, akk inkább kiveszem a feltöltöttet dokkolóból, és tuti nem merülök le 😊

Majd ha jön hogy csináljunk képeket a telóról, megkérdem, nem adja-e külön 😉

Amúgy egy eredeti aksi ebay-rõl 10 dollár körül van. Dock 12$-tól van.
Ami ahhoz a tolóhoz van az 28$ környékén kapható.
Bencee7
egy olyan dokkoló meg a plusz aksi mennyibe van?

kifli
Nem, ez nem az enyim. A telefon haveré, nemrég ejtette le, úgyhogy másikat akar 😄

Énmeg megbeszéltem vele, hogy adja a magyar konnektoros töltõjét, meg a dokklót, az én angol konnektoros cuccaimért + a sok szar hátlapért ami nekem nem kell + segítek eladni neki. Már majdnem beadta egy használtmobiloshoz, aki, 50-et ajánlott érte, mert megrepedt. Mondjuk mindegy neki mert kis burzsuj geci 😄

Ha ebay-en átvertek volna, akkor a paypalhoz fordulok, hogy visszavegyem a pénzem, nem szenvedek ilyenekkel 😊
Bencee7
kifli! ez mi? azt hittem vmi rendes cuccot vettél... vagy átbsztak?

Hali
HTC Desire HD-m van és volna néhány kérdésem:
1- hogyan tudom felrakni a frissítést? A 2.2.1-et
2. Hol tudom megnézni milyen vverzió van fent jelenleg?
3. Hogy tudom kikapocsolni a rezgést gépelést közben?
4. Milyen alapvetõ progarmokat használsz?
5. Hogyan tudom root-olni a telefonot?
Amire kell: zene, film, net

Elõre is köszi!
desigo
Kiszivárogtak a HTC tablet technikai adatai

* 7", 1024x600 pixeles kijelzõ
* Qualcomm Snapdragon processzor, ugyanaz, mint ami pl. a HTC Desire HD-ben (tehát elsõ körben nem lesz dual-core)
* HDMI kimenet
* DLNA támogatás, videó, zene streameléséhez
* 5 megapixeles hátsó kamera LED vakuval, arcfelismeréssel
* 1,3 megapixeles elülsõ kamera videochateléshez (a Skype az alaptelepítés része lesz)
* Gingerbread, vagy Honeycomb lesz rajta
* A Sense átdolgozott változata (Sensation) adja az ui-t
* HSPA támogatás
kifli
õõ ha jólemlékszem, a lelkemben állapodtunk meg 😄
kemszi2
grat!
akkor mennyit is fizetsz hogy átvegyem a tácspró2-t ,és végre hozzám szólhass? 😄
rastaman
grat hozzá!

Hali

Mejött a HDHD-m. A kérdés az h miért nem tudok vele telefonálni h érvényesítsem a sim kártyát?

Térerõ nél x van van. Mi lehet a gond?
kifli
Megjött a hd2 ^^
kifli
ebbõl van sd-s is 😊
ITT

ÍGY pedig még gyorsíthatsz rajta egy keveset 😊
Bucser
Nandról nem tudok nyilatkozni, csak a micro sd buildeket próbáltam, eddig hibátlan a Superram. 2 napot bír a telóm és a nova határozottan gyorsabb mint az sd-rõl futó társaknál. tehát az applikáció tempón is érzõdik a sebességnövekedés nem csak a reakcióidõkön.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
kiváncsi leszek, hogy megy majd hd2-n 😊
kemszi2
mi nem....
Máté94
Azért ez már egy kicsit jobb szint min a GTA2 volt.
Mi lesz még? :o
Máté94
Wifin keresztül küldi a meleget a ventilátornak.<#zavart1>
kemszi2
szatyorba fogom hordani ,de így a kemény azt mondják
rastaman
és ezt hogy rakod zsebre? <#zavart1><#kacsint>

Solten
Uj rekord van keszuloben... <#hehe>

Saor Alba