HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ha nincs ilyen verzió a romból, csak zip, akkor le kell szedni egy olyan rom-ot, ami kábeles, és ki kell cserélni, az img fájlt)
Úgyhogy, én a clean droid rom-ot használom. Az is cyanogen mod alapú, csak 2.2-es.
sense nincs benne.
Ahogy nézegettem, a cyanogen mod, az egyik legjobb alap.
Ha kell sense, vagy másmilyet néznél meg belõle akkor ITT a keresõbe csak írd be hogy cyanogen, és akkor csak azokat mutatja.
(Ha nem kellenek a játékok annyira, akkor viszont mdjs nekem jobban tetszett mint a clean droid)
Fagyások nemnagyon vannak, nagyon ritkán akad csak meg, de annyira még nem fagyott le egyszer sem, hogy resizni kellett volna.
Advenced task killer pro változatának telepítése ajánlott, mert android tele tudja pakolni a memóriát, ezmeg automatikusan lövi ki a nem szükséges appokat.
A sima advenced task killer, viszont nem csinálja ezt meg magától, kézzel kell nyomkorászni. (A pro fizetõs, de applanetrõl, be tudod szerezni ingyen 😊)
Ma vettem egy htc desire hd-t és még ismerkedem vele eléggé mert elõtte nokia 5800-ám volt
a kérdés az lenne hogy könyvjelzõk közül törölni hogyan tudok? mert ha kiakarod egyet húzni mondjuk és kukába rakni akkor az egészet fogja meg. a menübe külön nem nem találok olyat hogy könyvjelzõk.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Bár sztem inkább CWM féle lesz, majd meglátjuk...már csak egy jóféle ROM kell (mondjuk ezt próbálom ki szerintem elõször: MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Most gondolkodom énis, hogy kipróbálom...kicsit kezdem unni a 6.5öt, pedig még csak 1hónapja van meg<#idiota>#idiota> kis változás kellene...
meg már kezd idegesíteni, hogy míg WM6.5re nincs is rendes játék, meg kevés az alkalmazás, android market meg tele van minden jóval+applanet is ott van...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Majd mielõtt próbálkozom zavarhatlak majd vele?Lehet lesz egy-két kérdésem!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
sd kártya kellett csak hozzá, meg adatkábel. Meg persze odafigyelés, hogy pl megfelelõ rádi verzió legyen a telefonon telepítés elõtt.
Elõre is köszönöm!
vhogy nekem android nem jön be annyira...csak a játékok meg a flashes böngészõ kellene belõle<#idiota>#idiota>
Majd váltok ha jön frissítés a játékokhoz 😄
tp2-höz egy sima töltõt használtam, ehhez, meg még nem tudom mi lesz 😊
Amúgy most tettem nand androidot a telómra 😊
Találtam EZT az oldalt, és ahogy láttam a nand cyanogen modot nézték meg a legtöbben 😄
Úgyhogy azt tettem fel. És azt kell mondanom, kibajó 😄
Nemkell szarakodni usb-n hogy az sd-re telepítsen, ne a belsõ memóriába (menüben van beállítás)
Gyorsabb, mint a ram-ba töltött darkstone féle android. Kurvajó effektek vannak benne alapból is. (pl, kikapcs gomb megnyomására, úgymegy el a kép, mint a régi tv-ken 😄)
Én majd még egy autós tartót+töltõt fogok beszerezni tavaszra. Az mibe fáj, nem tudod? Haverom asszem vmi 10$ környékén vette, bár nem emlékszem pontosan
Majd ha jön hogy csináljunk képeket a telóról, megkérdem, nem adja-e külön 😉
Amúgy egy eredeti aksi ebay-rõl 10 dollár körül van. Dock 12$-tól van.
Ami ahhoz a tolóhoz van az 28$ környékén kapható.
Énmeg megbeszéltem vele, hogy adja a magyar konnektoros töltõjét, meg a dokklót, az én angol konnektoros cuccaimért + a sok szar hátlapért ami nekem nem kell + segítek eladni neki. Már majdnem beadta egy használtmobiloshoz, aki, 50-et ajánlott érte, mert megrepedt. Mondjuk mindegy neki mert kis burzsuj geci 😄
Ha ebay-en átvertek volna, akkor a paypalhoz fordulok, hogy visszavegyem a pénzem, nem szenvedek ilyenekkel 😊
HTC Desire HD-m van és volna néhány kérdésem:
1- hogyan tudom felrakni a frissítést? A 2.2.1-et
2. Hol tudom megnézni milyen vverzió van fent jelenleg?
3. Hogy tudom kikapocsolni a rezgést gépelést közben?
4. Milyen alapvetõ progarmokat használsz?
5. Hogyan tudom root-olni a telefonot?
Amire kell: zene, film, net
Elõre is köszi!
* 7", 1024x600 pixeles kijelzõ
* Qualcomm Snapdragon processzor, ugyanaz, mint ami pl. a HTC Desire HD-ben (tehát elsõ körben nem lesz dual-core)
* HDMI kimenet
* DLNA támogatás, videó, zene streameléséhez
* 5 megapixeles hátsó kamera LED vakuval, arcfelismeréssel
* 1,3 megapixeles elülsõ kamera videochateléshez (a Skype az alaptelepítés része lesz)
* Gingerbread, vagy Honeycomb lesz rajta
* A Sense átdolgozott változata (Sensation) adja az ui-t
* HSPA támogatás
Mejött a HDHD-m. A kérdés az h miért nem tudok vele telefonálni h érvényesítsem a sim kártyát?
Térerõ nél x van van. Mi lehet a gond?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF