HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
Sziasztok

HTC Legend megfogja kapni majd egyszer vmikor a 2.3-as szoftvert?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

gagax
Valaki ehez tud vmi infot adni hogy mégis hogy merre meddig lehet ilyet ? : D

gagax
Hali!

Ma azzal keltett a Touch HD m h valami frissítéses dolgot dobott fel...errõl mit lehet tudni v miért most jött elõt amikor már vagy 3-4 hónapja ugyanaz a 6.5.3 as rom van fent....Csak kíváncsiságból kérdezem 😄

GregSB
Ezzel együtt még mindig õk azok a (szinte egyetlen) gyártó, akik széles és igényes választékot nyújtanak Androidból és WP7bõl is... Szerintem már csak ezért megérdemelték a gyártóknak járó díjat.

jazzy
Nekem elég nagy csalódás, hogy a régi telefonjaikat egy az egyben leszarják, jó kidobnak évente 8-10 új telefont, én meg a Heroval nem kapok egy szaros 2.1-et hivatalosan....
Solten
Grat. Bar szinte minden szakerto egyetert abban hogy a HTC volt a Mobile World Congress nagy csalodasa. Rancfellvart Incredible, Wildfire, Desire, semmi ujdonsag. Idetlen Facebook mobilok. HTC Flyer, ha a Galaxy Tab-al egyutt kerul piacra az oke, de 2 magos Honeycombos tabletek mellett csak egy erdekes probalkozas...

Saor Alba

tenkenorman
van benne valami

http://www.tenke.hu

a neve miatt szimpatikusabb, mint az iPad, de szerintem nem elég nagy a képernyõ.

Telefonnak nem elég kompakt, ha meg úgyis táskába kell tenni, akkor inkább legyen 10 col, ami már otthon is megállja a helyét, szerintem.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

rastaman
hát ilyet se fog mindenki venni...

GregSB

Ez a német amazonon jelent meg. Szóval lesz az sajna 180.000-200.000 is itthon boltokban 😞

tenkenorman
érdekes hogy a flyeren a két szélsõ widget oldala befigyel. nem rossz ötlet. gõzöm sincs milyen áron lesz kapható. vagy 100-120 körül lesz szerintem vagy sokkal drágább lesz.

GregSB
MWC 2011 díjak.

HTC nyerte a "Device Manufacturer of the Year" díjat (7. kategória). <#eljen>

jazzy
Igazából már rakom fel a HTC oldaláról az egyik RUU-t elvileg ez letöröl mindent, felrakja a hivatalos romot és unrootol.
Blasta
Asszem nagyon gyorsan kell megnyomni az end call buttont, legalabb is csajom Tattoo-ján az volt a megoldás (nem árt ha 2 ember csinálja, ugy lehet a legjobban elocsalni a resetet)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jazzy
Igen a telefon mûködik csak az érintõkijelzõ szart be, de már javasoltak megoldást, elvileg csak leszedem a HTC oldaláról a hivatalos RUU-t, azt simán géprõl rá tudom rakni és tadaaam. Elvileg. Még nem próbáltam ki.
Bencee7
Na ezért jó WinMo-ba a HSPL meg a bootloader 😄D

ha rádugod gépre akkor érzékeli? Mert gondolom akkor még lehet mit kezdeni vele...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

jazzy
A fehér képernyõ szépen megjön, de más nem történik.
Tetsuo
Na ja, ezt tenyleg szarul csinaltak meg. Nekem is duplan mutat mindent.. valszeg torolnom kell. Backupolni meg nem lehet fuckin Outlook nelkul, ugye..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Blasta
Parancsolj, a Hero hard reset:

1/ Switch off the phone (either removing the battery or shutting down by holding the "end call" button for few seconds
2/ While being switched off, hold the "home" (house) and "back" (the arrow in the lower right corner)
3/ Hit briefly the "end call" button" while still holding the "home" and "back" buttons.
4/ Release the "home" and "back" button, a white screen containing technical information should appear, with a red message asking for hitting the "menu" button.
5/ Hit the "menu button", the Hero will now boot with factory settings.

Factory settings means that every information stored on the ROM (NOT your SD memory card) will be cleared (for me it was just the address book which was instantly updated thanks to my Google account).

(tehát ez torolni fog mindent a telefon, és csak a telefon memoriájából, visszaáll a vásárlás utáni állapot, az SD kártyát nem bántja, de azért érdemes kiszedni elotte, biztos ami biztos)

Blasta
Micsoda szar lineup ez. Semmi innováció, semmi izgalmas termék, javarészt átlagosnak vagy divatjamúltnak számitó technikai megoldások/tulajdonságok.
Csalódtam a HTC-ben

jazzy
Illetve ha valaki esetleg fejbõl tudja, hogy hogyan kell visszaállítani az eredeti állapotot, mintha nem lenne rootolva és eredeti rom legyen fent azért nagyon hálás lennék.
Toroltem SIMrol mindent..nem volt mas megoldas, azert kosz 😄 😄

jazzy
Nagyszerû, beszart a Hero-m egyik napról a másikra. Nem ejtettem le, semmit nem csináltam vele és az érintõképernyõ össze vissza érzékel, hol itt hol ott, néha nem is érzékel, néha fent nyomom lent érzékel.. Pesten lett véve a Speedshopban, de szolnoki vagyok.. szerintetek valahol máshol lehet javíttatni?
HTC Desire HD..nagy nehezen rajottem h lehet atmasolni SIMrol telora kontaktokat..de h lehet megoldani h a telkonyvben a sim kartyarol ne nezze az adatokat? Csak a " People"-ban tudtam beallitani, rem idegesito! Koszi elore is

rastaman
fel se tûnt, pedig láttam a filmet 😊

LoSA
Most nézem, hogy a HTC is hogy rászokott már erre a "S"-ezésre! 😊 <#nyes>

Solten
lol

Saor Alba

kemszi2
lool.ne ez az a gomb ami nálam csak véletlenül lenne megnyomva (nincs arckönyvem) 😄
GregSB
Uhh, és tényleg 😄 Akkor már értem miért szerepelt ez a kép ma az engadgeten:

azt hittem hogy rosszul látom, de nem, az elsõ két készüléken külön facebook gomb..... azért az kemény 😄

Jah Live!

GregSB
MWC újdonságok:

Hali! Desire HD-t használok és kipróbáltam az Sygic Aura-t ami nagyon tetszik, csak a bejövõ hívásoknál elmegy a képe és a hívás után újra el kell indítanom 😞 Sztem ez csak beállítási hiba.
Mikor próbáltam a gps-t, ADW launcher-t használtam a sense helyett. ez lehet probléma? Ja és a bejövõ hívásoknál pedig fullscreen caller ID-t használok.
valaki valami ötlet????
Match
Frissítés után pár nappal beállítottam, azóta jól megy (cserébe valamiért sok idõbe telik amikor rákötöm a gépre hogy másoljak rá valamit...nem vészes, fél perc kb).

Más, részben legendes téma.
Szereték kipróbálni pár custom romot....pár dolog nem tetszik a gyáriban (pl hogy egy rakat felesleges progi van rajta).
Állítólag a 2.2-es bootloadere miatt nem lehet rootolni, úgyhogy downgrade-elni kell, mivel vodafone-os, azt mondják goldcard is kell, majd mehet a root és a custom rom.

A kérdések:
Ebbõl bármelyiket kihagyhatom? 😊
Mi fog elveszni a telefonról? Miket kell backupolni?
Gariztatás esetében mennyire kell aggódni? Tudom hogy vissza lehet állítani, de azért gondoltam rákérdezek. (nem tudom mennyi gari van rá, ha 1 év akkor még augusztusig).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kemszi2
köszi!kipróbálom ,80-100 óra múlva kiderül,rendszerint ennyi idõ után megkergült.remélem megoldja
Match
Nekem is ez volt, 2.2 frissítés után.
Kapcsold be az usb debuggingot és megjavul.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kemszi2
Droidosok nem találkoztatok még azzal a problémával,hogy valami miatt pár nap után mindig folyamatosan 100%-on dolgozik a processzor.úgy hogy nem is csinálok semmit vele,csak akkor tér magához ha ki és be kapcsolom
OS monitor program szerint /init nevû folyamat dolgozik folyamatosan.zavaró a dolog mert már a menüben észrevehetõ,hogy akad.egyébként gyári 2.2-es foryo van fent
Tetsuo
Ez igaz, de Magyarorszagon az elado koteles intezni a garanciat, ha a vevo nem akarja maga szakszervizbe vinni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Basic
Sziasztok! Mostanában szeretnék telefont újítani, HTC-ket nézegettem, mert ezek a készülékek a szimpatikusak számomra. Jelenleg Desire vagy Desire HD vétele van tervben, de ahogy utánanézek a dolgoknak neten, pár helyen felbukkannak ilyen nevek is, hogy HTC Evo meg Drois Incredible, és hasonlóan jónak tûnnek számomra, csak viszonylag kevés infót találni róluk, és nem látok sok helyet sem, ahonnan rendelhetõ lenne. Tudnátok adni egy kis felvilágosítást ebben az ügyben?
És így mellékesen még szeretném megkérdezni, h melyik htc készüléket tartjátok a legjobbnak, vagy ha az elkövetkezõ hónapokban terveznek kiadni valami újat, akkor érdemes-e inkább azt kivárni?

Köszi elõre is!

Bucser
Tévedés. Ez attól függ, hogy mit veszel. Ha az adott termékhez nemzetközi garancia van akkor a gyártó bármely helyi szervízébe viheted, kihagyva az eladót.

Ráadásul UK-ben 28 napig viheted vissza a hibás eszközt a boltba. Utána irány a gyártó helyi képviselete.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
hát, ha elromlik a media markt-ban vásárolt samsung tv-m, akkor én a media marktba viszem vissza, mivel a garanciát, annak kell intéznie akitõl vettem, nem egybõl a samsunghoz fordulok...
Bucser
Mi a francot akarsz a vodafone-tól? a Garanciát a gyártó adja értsd már meg....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bencee7
Ez szerintem csak attól függ h milyen garancia papírod van, hogy hova is szól pontosan... ha üzlethez akkor egyértelmû h szívsz, de ha gyári Samsung akkor szerencséd van!

Én anno az N95met 1év bolti és nem gyári Nokia garanciával kaptam...

Szóval elõször nézd meg a papírjait, utána mindjárt okosabb leszel!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

De most pl. van londonból egy telefonom, akkor azt nem a samsung ba viszem be hanem a vodefone ba szóval <#kerdes>

Na igen azt felcseréltem a samsungot meg a vodafone t.
Hát majd elmegyek és meglátjuk.. de szerintem csak elfogadják hát ha garancia akkor garancia max elküldik külföldre <#fejvakaras><#kerdes>

Bucser
vodafone szolgáltató. a garanciát Samsung adja. Samsung magyarországot kérdezd meg, hogy él e még a gari. UK-ben minden mobilon 2 év nemzetközi garancia van.

tenkenorman
sokkal egyszerûbb lenne ha felhívnád õket, vagy bemennél és simán odaadnád. attól függ egyébként hogy mit takar a külföld. meszabják mely országokra terjed ki a gari. a maláj telefonokat pl nem javítják itt mert elvileg más alkatrészek lehetnek benne.

OFF:
(elnézést hogy ide írok, de segítséget kérek topikba le sem szarnak)

Sziasztok

Aki tud nekem segíteni kérlek írja le hogy, vettem egy csávótol olcsón egy Omnia 2-t Vodafone os a telefon csak külföldi vodafone .. és az a baj hogy elromlott az Omniám szervízbe szeretném adni de nem tudom hogy magyarországon elfogadják a vodafone ba a beviszem a külföldi garanciát?
Tehát van egy külföldi garanciám és azt elfogadják-e amagyar vodafone ba?
Elõre is köszi!

Bencee7
Na, hát megvan....érdekes ez az Android. Elõször Nexus1 2.3 volt rajta, de nem tetszett h nincs sense meg HTC cuccok, úgyhogy lecseréltem egy DesireHD ROM-ra, igaz h 2.2 de így már mindjárt jobban tetszik😄D
kicsit körülményes volt - pl SD partícionálás stb. de megérte...nem rossz

kifli
hát nemtudom, újraraktam kábelle, és kb 5 percet kelett várnom, ezek után nem értem minek használjam a cw-t 😄
cw-vel, csak updatet telepítettem, az jó volt..
Bencee7
Azt írják egyébként, hogy az elsõ boot az lehet 20 perces is! szóval lehet h jó volt, csak türelmetlen voltál<#idiota>