5079
htc_one_banner_1.jpg
  • tenkenorman
    Hali. Eladom a heromat (45ért) de nem ezért írtam mert az ugye hirdetés lenne:) szóval eladó, és nem tudom még mit vegyek helyette. HTC érdekel a legjobban, 60 körül, használtan inkább... desire-el kacsintgatok. fontos dolog hogy a fejlesztések terén jól álljon. sok rom legyen rá mert azokat szeretem cserélgetni.
  • Rasztiman
    Valaki tudna infót adni arról, hogy lehet újrarakni a 2.1-es frimeware-t? (alapból az van rajta nem volt piszkálva semmi főzött rom-mal, csak behülyült a rendszer, valamikor jó helyen érzékel, valamikor összevissza ugrál a kép meg hasonlók.)
  • xxxpaulxxx
    Nos sikerült megoldani, hogy ne legyen mindenből kettő (sim+phone) és hogy ne legyenek facebook mobil contactok, de csak úgy, hogy kiraktam egy parancsikont a főképernyőre a people-ról... Akkor ezek szerint azt nem lehet megcsinálni, hogy ezt a "letisztított" névlistát lássa a bnőm, ha megnyomja a phone gombot?:)
  • xxxpaulxxx
    Igen, köszi, de sajnos ettől függetlenül benne maradnak neki:)

#3551: Köszi, sikerült importálni, viszont most minden névből kettő van:D
  • [HUN]Crassus
    köszi
  • desigo
    üdv
    a szolgáltatóktól smsben le lehet kérni,hogy mennyit használtad a 3G-t
    rakd fel a 3G Watchdogot.Ezzel nyomon követheted a havi adathasználatot
  • [HUN]Crassus
    HAli! tegnap beszereztem egy Incredible s-T ,de én lüke a legfontosabbat nem kérdeztem meg az eladótól és magam sem találtam meg egyenlőre: hol tudom megnézni a telóban,hogy mennyi adatforgalmat generáltam az adott hónapban? köszönöm a segítséget!
  • vass17
    Ha az alap zenelejátszóban egy adott zeneszámnál menügombot nyomsz, akkor be lehet állítani általános csengőhangnak, vagy csak egy személyhez rendelni, de akár vágni is lehet:)
  • Bucser
    Én csak azokat jeleníttettem meg amikhez tartozik telefonszám, így nincs vele gond. valamint lehet importálni és exportálni sim kártyára a contacts alatt megnyomva a beállítások menühöz vezető gombot.
  • kifli
    a facebook connataktokat be kell állítania az account-oknál, hogy ne szinkronizálja.
  • xxxpaulxxx
    Most konkrétan olyanra gondoltam, hogy nem lehet saját csengőhangot/smshangot/ébresztőhangot beállítani, csak ha csinálok ezeknek 1-1 mappát az sd kártyára és oda berakom:DD

Egyébként azt tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a simkártyán levő nevekkel együtt megjelenjenek a facebook ismerőseid is? Barátnőmet nagyon zavarja:D

Jah és valahogy van mód arra, hogy simkártyáról teló memóba másoljuk a neveket?
  • vass17
    Milyen programokra gondolsz?
    A Htc elég sok programmal kiegészítette azért az alap Androidot, nem lehet rá panasz:)
  • kifli
    androidból csak az alap progik hiányoznak, azok wp7-ben viszont megvannak :)
  • xxxpaulxxx
    Hogy az android alapból milyen buta:D
  • kifli
    nos, egy jópár hónap android után, most inkább wp7-et tettem fel HD2-re (az új sd már hálistennek kompatibilis vele, és nem akad)

Szóval eddigi tapasztalataim: Sok bosszantó alap dolog hiányzik wp7-ből, de ezek nélkül lehet élni (nem találtam meg, pl hol tudom elrejteni a számom, pedig nincs olyan nagyonsok beállítás) :)

Ami tetszik, hogy gyorsabban elérem amit szeretnék, a homescreen is tetszik, és rájöttem akarja a f@szom basztatni a sok beállítást, valamint androidnál néha észrevehető volt, hogy belassult a telefon, itt nincs ilyen :)

Szóval eddig tetszik a dolog!
  • xxxpaulxxx
    Köszönöm szépen!:)
  • desigo
    pm ment...
  • xxxpaulxxx
    Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol tört szoftverek vannak fent?:)
  • xxxpaulxxx
    No függetlenítés is megvolna... barátnőm örülhet vala:D
  • xxxpaulxxx
    Lassan, de biztosan... ROOTOLVAXD
  • xxxpaulxxx
    Jah, csak az a baj, hogy egy csomó link halott az ilyen leírásokban, illetve nem találok normális cikket ahhoz, hogy downgradeljem a bootloadert:D
  • Bencee7
    Ne félj, nem nagy cucc - csak pár katt! Na meg úgyis hülyebiztosra vannak már megcsinálva....

Aztán vmi jóféle ROMot is kapjon
  • xxxpaulxxx
    Nos... meghoztuk bnőm Desirejét... hát... ez TÖKÉLETES!!! Alig várom már a jövő hetet, hogy meglegyen a HDm:) Kész vicc, hogy neki előbb lett új telója:DD

No és akkor most az éjszakai feladat meg is van... rootoljam és függetlenítsem... kemény meló lesz úgy, hogy most van először a kezemben androidos telefon^^
  • xxxpaulxxx
    :DDD
  • kifli
    óóóvatosan, nővérem előző telefonját láttad volna, nemtudom hogy lehet ennyiszer elejteni egy telefont :D
  • xxxpaulxxx
    Köszi szépen ismét!:) Barátnőm imádni fogja az fix:D Aztán abból kiindulva, hogy egy nőtől vesszük... erősen bízok benne, hogy nem ejtette földre részegen:DD
  • Bencee7
    Jó vétel az 50ért!
    éés PDA fanclubnak van Desire részlege is! Itt szintén megtalálsz mindent a FAQba...
  • xxxpaulxxx
    Nah király! Akkor szerintem 50ért jó vétel egy Pannonos Desire... már csak az a kérdés, hogy mennyire használt:D
  • Bencee7
    Nemtudom pontosan hogy kell egy Desire-t függetleníteni, de a DHDt elég könnyű volt: kis program, rányomsz 1 gombra és kész is! Ez a "SimUnlock" valszeg sima Desire-re is van vhol...
  • xxxpaulxxx
    Újabb kérdés: Bnőmnek kinéztünk egy használt Desire-t viszonylag kedvező áron, de kártyafüggő... az lenne a kérdés, hogy mekkora ördöngösség ezeket otthon kifüggetleníteni?:)
  • desigo
    T-nél a sima Wildfire 61.741 Ft
    Vodánál 61.810 Ft

kíváncsi leszek,hogy az S-t a szolgáltatók,hogyan fogják beárazni...
    (Wildfire S függetlenül boltokban 75 most)
  • Inquisitor
    A baj a Wildfire S-nek az ára. Brutálisan sokkal többe kerül az elődjénél, és picivel többért már vannak jobb HTC-k is. Nem értem hová akarták pozicionálni ilyen árral?
  • xxxpaulxxx
    Köszi a segítséget, megosztom vele is az infókat!:)
  • desigo
    Inkább Wildfire S-t venném.
    Bár csak apró különbségek vannak de egy évvel újabb telefon.
  • vass17
    "Belül pedig egy az egyben egy HTC Legend a cucc, viszont csak 10 000 forinttal olcsóbb nála, holott anyaghasználat és minőség szempontjából össze sem hasonlítható a két készülék, az AMOLED kijelzőről már nem is beszélve."

Mobilaréna teszt
  • morcosqtya
    Na én olyat!
  • desigo
    Kár őszig várni :)
    Androidon egy gmailes email cím kell és ennyi.
    Automatikusan szinkronizálja a neveket a címtárba.
  • Bencee7
    Sztem csajnak Wildfire kell, fehérbe bár azért az Aria az jobb...
    Hugomnak van Wildfire-je, nem rossz tényleg. A legnagyobb és sztem kb egyetlen hibája az a képernyő, nagyon kicsi a felbontása (240x320) és simán látod a pixelkockákat... nekem DHD és HD2 után nagyon irritáló volt elsőre, de egy fél óra nyomkodás után már egyáltalán nem zavaró - ergó szokható :D
    Meg talán a proci lehet még gyengepont, de sztem vmi jobb ROM-mal sokat lehetne javítani rajta - meg ahogy tudom azt is szépen overclockolják ~700mhz körül...

Legenden nem gondolkodik a leányzó?
  • xxxpaulxxx
    Nos a barátnőm kinézte az Aria-t, mivel nem talál használt Desiret jó áron:D
    Erről mi a véleményetek? Mennyire ajánlott egy lánynak?
  • xxxpaulxxx
    Huhh ez most még egy picit magas, de majd elolvasgatom... nagyon örülök, hogy az első link magyar:D

Köszi szépen! Jövő héten tuti meglesz a masina, alig várom már:) Ma kipróbáltam, hogy mégis milyen és nagyon tetszett!!! És méretben tényleg abszolút nem nagy... kb 1 centivel nagyobb az én jelenlegi Nokia e71esemtől:)
    Vicces volt, hogy múltkor mondja bnőm, hogy szerinte fölösleges... aztán ma meg amikor megnéztem és látta ő is... rögtön elkezdte, hogy neki is kell valami ilyesmiXD