5079
-
#3719 Ugyeugye :D a Virtuos ment fel? -
xxxpaulxxx #3718 Aztarohadt! Ez a Sense 3.0 tényleg nagyon odabsz!:DD -
xxxpaulxxx #3717 Véééééégre! Kijött a megoldás a HD-m downgrade-lésére és most már fogom tudni rootolni:D
Mázlimra pont ma döglött be a (másik) gépem (is), ezért félbe kellett hagynom a dolgot.. nah akkor essünk is neki:) -
#3716 Helló!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a HD2-n hogy lehet megnézni hogy egy-egy hívás hány percig tartott utólag? -
#3715 Újabb rekord negyedévet zárt a HTC
-
#3714 Érdeklődnék hogy meg lehet azt csinálni hogy valahogy átvarázsolni a nokiaE71esemről pcsuiteval lementett névjegyeket? nincs kedvem egyenként beírogatni. De az emailcímekkel stb. együtt. -
#3713 itt nezz korul -
#3712 KÉSZÜLGET
elvileg 06.23-án már csak kevés van a changelog szerint :)
ilyesmi teljesítményre lehet számítani:
-
#3711 HTC HD-ra lehet valamilyen androidot feltenni?
(lehetőleg ROM-mal egyben, és nem a WM 6.1 fölé)
Érdemes?
Mennyire lesz gyors a felület? -
xxxpaulxxx #3710 Én már egészen kezdem megszokni, hogy naponta fel kell tennem tölteni:DD -
#3709 incredible S van ma frissítettem 2.3-ra -
#3708 ja hát 4óra, ne csodálkozz elnéztem... -
#3707 Nem emlékszem már milyen telefonod van, de pl Galaxy S-nél panaszkodtak, hogy a 2.3.3 erősen leszívta az akkumulátort egy bug miatt, ezért vagy régebbi romot raktak rá vissza, vagy valami főzött 2.3.4-et. Lehet, hogy más telefonnál is van ilyen hiba. -
#3706 azért nem 1óra alatt hanem 4 óra alatt:P de közben mondják itt kollégák Iphone-al meg galaxy-val,hogy merülnek ezek az okostelók mint a szemét:P -
#3705 hát igen...ha játszol, akkor folyamatosan magasabb fényerőn van+nyomkodod is így kell neki az energia... +még h a wifi is be volt kapcsolva. de azért 1óra alatt 15% alá menni...az művészet :D
én vmelyik nap 1óra vonatút alatt + 1 vissza, megnéztem egy videót odafele, hazafele meg zene és plants vs zombies ment :D és így merült 50%ot a DHD-m. -
#3704 kijelző 73%....wtf? nem is animált a háttér nem vágom ,de ez bazisok energia
-
#3703 Gyanús, hogy nem az ennyire azért nem kéne zabálnia az aksit... nézd meg mi ette ennyire! Telefon névjegye-akku-akku használat és ott írja mi milyen %ban használta az aksit -
#3702 nah az normális,hogy reggel 6-kor leszedtem a telót a töltőröl 7-kor bekapcsoltam a wifit + egy játékot és most 10 kor 15% alatt van az aksi? -
xxxpaulxxx #3701 Hát downgradelni még mindig nem lehet, de köszi a tippet, felírtam és majd kipróbálom!:) -
alkonyvadász #3700 Rendben ,köszönöm! -
#3699 2.2 "Froyo"-val kaptad, 2.3-as Gingerbread frissítés jót tesz neki!
Ha nem akarsz belefolyni mindenféle hackelgetésbe és különleges ROM-ok használatába, ha neked jó a gyári szoftver akkor mindenképpen!
(frissíteni meg a menü - telefon névjegye - szoftverfrissítések pontban lehet)
Sok jó újítás van benne, nemhiába adták ki! -
alkonyvadász #3698 Köszönöm.
Érdemes lecserélni az androidot 2.2 2.3-ra?
Ha jol tudom a desire HD-n 2.2 van ,lelehet cserélni? -
#3697 a thumbnailsba kell is legyenek más és más méretű képek, mert ahogy másképp nyitod meg azt a mappát ahol a képek vannak, ott lekicsinyítve látod őket, na azok azok a kisebb képek. a nevéből adódóan kisebb más-más felbontású képek "messzebbről" veló megtekintéshez...
xxxpaulxxx! hogy áll a rootolás? ha meglesz vmikor, rakd fel a Virtuos Unity romot! most váltottam CoreDroidról és megérte. Szép és rohadtgyors az új overclocking daemonnal köszönhetően, és 1.2Ghz-en fut most az új kernellel. + a Sense 3.0 sem elhanyagolható :D -
alkonyvadász #3696 Sziasztok.
Van egy HTC desire HD-m ha a file kezelőben megnyitom a DCIM-et akkor ott a thumbnials ban vannak a képek miért van egy kép 3-4 szer elmentve ,mi van rosszul beállítva? -
#3695 Jön az EVO 3d europaba köv honapban:)
EVO 3d in europe next month -
#3694 a 2.3-as eredeti Androidot hol szedem le a telóra? /telenor oldalán nem leltem../ -
#3693 HD2+hyperdroid -
#3692 HD2 nandos androiddal. Lehetőleg Canogenmod7-es gingerbreaddel.:)
Gyorsabb mint kollega nexus s-e:) -
#3691 htc Desire van valakinek?
Milyen androiddal?
Eredeti hivatalos gyári ROM-mal és androidjával a felület a mobilaréna teszt szerint "megdöbbentően gyors".
No nekem ilyen gép kellene, ami gyors, android, nem laggol, ha húzom akkor mozog, ha bököm akkor nyílik, nem gondolkozik, csinálja amit kell azonnal mint a tájfon4. :)
+ lehetőleg 3,7-nél nem kisebb kijelző.
És ne kelljen hozzá lottó ötös.
Ötlet? -
xxxpaulxxx #3690 Nah igen... nekem is hiányzik 1-2 widgetje... pl a friendstream, meg a naptárja:/ -
vass17 #3689 Legalább sok hasznos widget van benne.
korábban én is kipróbáltam többféle launchert is és tetszett, hogy jól személyre-szabhatóak, de valahogy mindig visszatérek a Sense-hez, mert hiányoznak a beépített alkalmazásai. azt pedig hülyeségnek tartom, hogy csak a kinézet miatt szerezzek be hasonló widgeteket és foglaljam velük a telefon memóriáját is.
Egyébként is nagy szerepet játszott a HTC választásában a Sense, úgyhogy már csak azért sem cserélném le, persze ez sem tökéletes és megunható, mint minden:) -
#3688 Igen, a Sense elegge roforras-igenyes. -
xxxpaulxxx #3687 Köszi:D
Igen erre lettem volna kíváncsi, hogy ez most amiatt van, hogy leváltottam a sense-t, vagy pedig alapból... Viszont az szerintetek lehetséges, hogy most ,hogy másik UI-t használok, kevesebb erőforrást használ a teló?:D -
#3686 Őszintén szólva én nem szeretem őket, mert sztem csak amolyan "hatásvadász" cucc ez a livewp, a meg fogyasztja is azt a drága aksit ami egy DHDnél elég kritikus...
De neked megnéztem, az a helyzet h beállítás után 10mpig akad, urána beáll és utána már nem vettem észre..
Ez lehet h tipikus, delehet h csak amiatt van h ebbe az új CoreDroidba most került bele a sense 3.0 és még nm teljesen tökéletes, és nincs is benne az az újfajta órajl vezérlő ami a Virtous romokba lett beletéve, szóval még javulhat ... -
xxxpaulxxx #3685 Bence! live hátterektől neked is akadozgat a teló homescreen scrollozás közben? Vagy nem is használsz ilyet?:D
-
xxxpaulxxx #3684 Hmm... felraktam a Go launcher ex-t és rohadtjó! Sokkal jobb, mint a Sense. Tök jól személyre szabható... csak sajnos a sense-s widgeteket nem ismeri:/ -
#3683 Nem probléma, ha nem független és amerikai. először új radio romot teszel rá aztán,MagDLr-t majd CWM-et és aztán mehet rá hyperdroid.
Javaslom ezen xda-developersen lévő topic első 3 postjának az átolvasását, majd a video tutorial megnézését.
A nyelv miatt ne aggódj a végén úgyis jó lesz.
Ja ha bármikor keresel a telódra romot mindig LEo 1024-re keress, mert az a nagyobb memóriával rendelkező változat. -
#3682 Olyan HD2esem van ami amerikából jött. nem gyárilag független, de már SIMfree.
Hogyan lehet debrandelni hogy magyar win fusson rajta? -
#3681 az első, tegyél rá androidot, vagy wp7-et, ne szenvedj a 6.5-el (valaki linkelte valamikor azt az oldalt, ahol lépésről lépésre le van írva minden, meg énis írtam itt a topikba egy leírást..) -
#3680 Hali.
Ma vettem egy HTC HD2őt de lövésem sincs hozzá. :(
Ez az első PDAs telóm, előtte egy Nokia E71em volt.
Tud valaki valami site-ot ahol ezzel a teloval foglalkoznak és egy csokorba össze vannak szedve hozzá a progik amiket le lehet tölteni hozzá?
Valamint a következő problémákkal küzdök:
1.: Mivel ebayrol vettem ezért nem angol a WM 6.5. ezt szeretném magyarítani.
2.: Nem tudom összekapcsolni a laptopommal a telót. :( windows 7 ultimate van rajta. próbáltam a windows mobileval de állandóan azt írja ki hogy nincs kapcsolat. a telón is rajta van amúgy.
3.: Van valamilyen megoldás arra, hogy a nokia pc suiteval létrehozott E71ről elmentett névjegyzéket átmásoljamHTCre??
Előre is köszönöm a segítséget.