HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm elvileg nekem amcsi tmobos van és azt írja h not supported de mégis ez az SPL van fent mert bootloadermodba ezt írja...akkor ez most hogy is van ? nem akarok bele kezdeni amíg nem biztos.
HyperDroid GBX
v12 (12 APR)
én ezt ajánlom, nincs sense, de a leggyorsabb, és szerintem aku idõbe is verhetetlen...
Más: Tegnap leszedtem a gyári musik.apk-t feltettem a honeycombosoat, és más fel is syncelte a zenéimet valahova 😄
Úgyhogy ez tetszik...
Elvileg csak 2.3.3-as androiddal mûködik, és EZ kell hozzá 😊
Csak most sokaltam be a sdkártyás androidtól (HD2) és amit adtatok oldalt.
https://sites.google.com/site/hd2tudastar/android/androi
megnéztem és a radio és a hspl is eggyezik lehet h az elõzõ tulaj megcsinálta vagy nem tudom...érdemes az egészet újbol végig csinálni h a radiot is ujbol rakni meg az HSPL t is...bootloaderbe ugyan azt mutatja mint a képen van szóval
SPL-2.08.HSPL 8G XE
0x05
CotullaHSPL 0x40
Saor Alba
ha ilyen ütemben fejlõdik a technika mi lesz itt 5 év múlva?
Ja és itt a cikk is. Ez lemaradt..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mivel "kifutós" megkapta olyan 43.000 forint körül ... itthon ilyen ugye nem fordulhat elõ. (Ugyan ott elõfizetésben SE Vivaz 20 euro, csak mert "régi"!)
Szóval nagyon tetszik a telefonja, de halál tutira nem lesz pénzem itthon ilyet venni.
Azért elkezdtem nézegetni Wildfire-t, meg használt Hero-t és Tatoo-t ... de tanácstalan vagyok. Az elõbbi új készülék, könnyen szerezhetõ garis, de atom régi a CPU benne, és a bazi kijelzõn bazi pixelek.
Szerintetek mit lenn érdemes HTC-bõl egy csórónak venni? Vagy felejtsem el és szerezzek ZTE vagy Huawei csodát? SE X8 meg az ára ellenére alulmúlja pár dologban az "ólcó ész jó" kínai motyókat is.
Nekem sima desire-m van, meg is vagyok vele elégedve, de azt kell mondjam, ha most cserén gondolkodnék, korántsem biztos, hogy a htc-t választanám már, lassan lehet elkezdem shortolni a részvényeiet is, mint azt anno a nokia-l tettem..:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az volt a menõ minél kisebb telefonod volt.. ezért fizettek egyesek tízezreket (és 100 felett is) egy két soros pontmátrixos kijelzõért meg rezgõ módért...
De ez se kicsi az 5 colos kijelzõjével:
Dell Streak
Viva la HD2!!
Bárcsak lenne rá pénzem..
Pedig elfogadnék egy 3.7-4"-os utódot a legendnek, de nem nagyon akar kidobni semmit a htc.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
#3339 Lehet, én nem próbáltam. Akkor annyi a különbség a 2 között h "kényelmesebb" a nandroid 😄D
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ott komolyan, hülyebiztosan van leírva! Ha követed az utasításokat, kb fél óra és megvan minden!
Mostanában amúgyis mindenhol szájbarágósan van leírva h mit hogy. De télleg, csináld meg, sokkal jobb NANDba. Én nem is próbáltam ki az SD-set míg megvolt a HD2, kivártam a "jobbat". Ez a kártyás megoldás sztem amolyan "jajdejó van", de ha már NANDba van, akkor teljes értékû, és olyan mintha ezzel szállították volna
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
azt szeretném kérdezni a szakiktól, hogy Touch Diamond 1 vagy a 2 jobb ?😊 s miben?
viszont nekem az 1 jobban tetszik külsõre..😊
köszi.
Próbálj meg egy Nandosat, semmit nem veszthetsz vele. Nem tart sokból, jobb is mint az sd-s. CM vagy RafDroid, vagy esetleg CoreDroid sztem!
Én CM-et raktam fel elsõre, jó is és gyors is de nekem kellett a Sense, így váltottam RafDroid-ra, most Desire HD-n meg CoreDroid van fenn és nagyon meg vagyok vele elégedve!
+ mind3ból van már Gingerbread! szal megéri kipróbálni
Desirenek látja így a telót az android...jah és memkártyáról fut szóval nem az a NANdroid v mi : )