HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

hmm elvileg nekem amcsi tmobos van és azt írja h not supported de mégis ez az SPL van fent mert bootloadermodba ezt írja...akkor ez most hogy is van ? nem akarok bele kezdeni amíg nem biztos.

gagax
ahogy elnézem ez a clockworkos módszer vmi.. : D az oldal meg a DAF.exe set mondja ami kezdõknek való..azaz nekem 😄 olyan androidot merre találok v amit adtál a hyperdroidból is van olyan esetleg? : )

gagax
Oks köszi 😊 akkor még csak arra keresem a választ hogy ha a szoftvernél azt a radiot írja mint amit az oldal mond és a bootloadernél is az van akkor azzal már nem is kell foglalkoznom csak onnantólh a task29cel leformázoomutánna magldr és utánna rá az android?

kifli
TESS
HyperDroid GBX
v12 (12 APR)

én ezt ajánlom, nincs sense, de a leggyorsabb, és szerintem aku idõbe is verhetetlen...

Más: Tegnap leszedtem a gyári musik.apk-t feltettem a honeycombosoat, és más fel is syncelte a zenéimet valahova 😄
Úgyhogy ez tetszik...

Elvileg csak 2.3.3-as androiddal mûködik, és EZ kell hozzá 😊
gagax
Jah meg esetleg XDA ról tudtok vmi jó androidot linkelni ? 2.2.1 v feletti kellene : ) csak én nagyon nem látom át ezt az XDA t egyenlõre 😄

gagax
Hali !

Csak most sokaltam be a sdkártyás androidtól (HD2) és amit adtatok oldalt.

https://sites.google.com/site/hd2tudastar/android/androi

megnéztem és a radio és a hspl is eggyezik lehet h az elõzõ tulaj megcsinálta vagy nem tudom...érdemes az egészet újbol végig csinálni h a radiot is ujbol rakni meg az HSPL t is...bootloaderbe ugyan azt mutatja mint a képen van szóval

SPL-2.08.HSPL 8G XE
0x05
CotullaHSPL 0x40

Solten
kemszi2
szép kis telefon.végre megint fém😊
rastaman
gondolatoddal irányítod a telefont 😛

desigo
minõségi cucc lehetne <#eljen>
ha ilyen ütemben fejlõdik a technika mi lesz itt 5 év múlva?
rastaman
egyszerûen gyönyörû <#szeret>

Solten
Iszonyat jo. A sracnak adhatna munkat HTC... <#smile>

Saor Alba

morcosqtya
No igen, de mint tudjuk a felbontás nem mond el mindent a képérzékelõrõl vagy a jelfeldolgozó processzorról (így a képminõségrõl sem), úgyhogy ettõl még nem kell a boltokba rohanni... ami viszont piszkosul tetszik: a design és az alu ház.. régóta egy ilyenre vágyom már én.. 😊

Ja és itt a cikk is. Ez lemaradt..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Máté94
16 egész 41 század megapixeles kamera, te atyaúristen!
morcosqtya

rastaman
na sikeresen megferõztem a csládomat a HTC-lázzal. Apám, bátyám most vennének új telefont, és már szinte csak HTC-ben gondolkodnak... 😄

kifli
evo 4g akkora mint hd2 nem?

Az "csak" 4,2"
Kollégám most vett Orange Slovakiánál elõfizetéses "sima" Desire készüléket.
Mivel "kifutós" megkapta olyan 43.000 forint körül ... itthon ilyen ugye nem fordulhat elõ. (Ugyan ott elõfizetésben SE Vivaz 20 euro, csak mert "régi"!)
Szóval nagyon tetszik a telefonja, de halál tutira nem lesz pénzem itthon ilyet venni.
Azért elkezdtem nézegetni Wildfire-t, meg használt Hero-t és Tatoo-t ... de tanácstalan vagyok. Az elõbbi új készülék, könnyen szerezhetõ garis, de atom régi a CPU benne, és a bazi kijelzõn bazi pixelek.
Szerintetek mit lenn érdemes HTC-bõl egy csórónak venni? Vagy felejtsem el és szerezzek ZTE vagy Huawei csodát? SE X8 meg az ára ellenére alulmúlja pár dologban az "ólcó ész jó" kínai motyókat is.

Eredetileg telefonnak jött volna ki, de mikor kitört az iPad hiszti, meg az Android tablet láz a nyomában a Dell kissé átpoziciónálta a Streaket. Nekem még elötte volt a kezemben. Hát izé, bazi nagy. Hasonlatos vala (hogy témánál legyünk) mint a HTC Evo 4G-hez.

Solten

Saor Alba

Jockey
azt kell mondjam, ahogy nézegetem az új telókat, amit utoljára linkeltetek tetszik, de nekem már túl nagy. Nem is ezzel van gondom, hanem azzal, hogy kicsit úgy érzem, htc dizájnerek lába alól kicsúszott a talaj, nem megfogóak a telók, túlzottan általános a megjelenésûk, kezd teljese egybeolvadni a tömeggel.
Nekem sima desire-m van, meg is vagyok vele elégedve, de azt kell mondjam, ha most cserén gondolkodnék, korántsem biztos, hogy a htc-t választanám már, lassan lehet elkezdem shortolni a részvényeiet is, mint azt anno a nokia-l tettem..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

kemszi2
wapos korszak monochrom kijelzõn
kifli
😊

Én sose vettem nagyon kis vagy vékony telefont.

A hd2 a legvékonyabb edigi telóm 😊
morcosqtya
Emlékszel 2000-2003-ra?
Az volt a menõ minél kisebb telefonod volt.. ezért fizettek egyesek tízezreket (és 100 felett is) egy két soros pontmátrixos kijelzõért meg rezgõ módért...

kifli
ez már mini tablet-nek számít 😄
morcosqtya

morcosqtya
Minden nap itt van tõlem egy méterre de nem lehet az enyém..

De ez se kicsi az 5 colos kijelzõjével:
Dell Streak

kemszi2
na az is egy batár nagy dög ,volt hozzá szerencsém élõben
morcosqtya
Ugye ugye.. 😊
Viva la HD2!!
Bárcsak lenne rá pénzem..

kifli
áhh, minek? 😄
Nem ez az elsõ ekkora telefonjuk 😊
Solten
4.3", ez a jo meret sracok... <#alien>

Saor Alba

Match
Jah...leméregettem hogy mekkora, finoman szólva hatalmas. Ha majd lehet itt kapni, megfogdosok egyet, de nem sok esélyt jósolok annak hogy bejönne.
Pedig elfogadnék egy 3.7-4"-os utódot a legendnek, de nem nagyon akar kidobni semmit a htc.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kemszi2
ehhez már külön zsebet kell varratni XD
kifli
csak a tetején nem tetszik a fekete képernyõ keret fölötti rész, amúgy jó lenne. A szögletesebb telók jobban tetszenek 😊
Solten

Saor Alba

kifli
960×540? Hmmmm
Solten
<#finom>

Saor Alba

REPS0L
én megvárom a 3D-s HTCt, utána cserélek 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

desigo
Bencee7
Tökmind1 milyened van, annyi asszem a különbség, h egyes ROM-oknál XDAn írják h ha amcsi Ts HD2d van akkor nem mindig kell radio csere!

#3339 Lehet, én nem próbáltam. Akkor annyi a különbség a 2 között h "kényelmesebb" a nandroid 😄D

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bucser
A ramba toltos megoldas ugyanolyan gyors mint a nandos. 2.2.1-et hasznalok igy. Ugyanaddig birja mint fonokom desire-je.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gagax
köszi 😄 ez már érthetõd számomra is 😄 de köszönöm mind a 2 segítséget 😄még annyi hogy az mind1 hogy az enyém az amerika tmobos HD2 függetlenítve? : )

Bencee7
vagy lesd még meg a #3245 hszemben lévõ linkt 😄
ott komolyan, hülyebiztosan van leírva! Ha követed az utasításokat, kb fél óra és megvan minden!

Mostanában amúgyis mindenhol szájbarágósan van leírva h mit hogy. De télleg, csináld meg, sokkal jobb NANDba. Én nem is próbáltam ki az SD-set míg megvolt a HD2, kivártam a "jobbat". Ez a kártyás megoldás sztem amolyan "jajdejó van", de ha már NANDba van, akkor teljes értékû, és olyan mintha ezzel szállították volna

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

gagax
Azt a mindenit : D na ez így elsõre nekem még kínai : D de majd megpróbálom értelmezni : D

dragon11
üdv,

azt szeretném kérdezni a szakiktól, hogy Touch Diamond 1 vagy a 2 jobb ?😊 s miben?

viszont nekem az 1 jobban tetszik külsõre..😊

köszi.

kifli
gagax
Jó én nem értek hozzá így kaptam szóval ha kicsit dobnátok róla több infot akkir megköszönném : )

Bencee7
Pedig azzal jobban járnál! Azzal is fogyasztja az áramot, mert az sdrõl kell olvasni, és nem NANDból....

Próbálj meg egy Nandosat, semmit nem veszthetsz vele. Nem tart sokból, jobb is mint az sd-s. CM vagy RafDroid, vagy esetleg CoreDroid sztem!
Én CM-et raktam fel elsõre, jó is és gyors is de nekem kellett a Sense, így váltottam RafDroid-ra, most Desire HD-n meg CoreDroid van fenn és nagyon meg vagyok vele elégedve!
+ mind3ból van már Gingerbread! szal megéri kipróbálni

gagax
2.2.1

Desirenek látja így a telót az android...jah és memkártyáról fut szóval nem az a NANdroid v mi : )

kifli
2.3 vagy 2.2 android?