5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    Képeken a HTC Prime és a HTC Ignite

• Bencee7
    A gombok nálam mindig világítanak, a hangszórója meg egy fos, úgyhogy nincs mit csodálkozni, ha nagyobb hangerőn torzít. De ha már kis hangerőn is recseg, akkor szervíz!
  • xxxpaulxxx
    DHDnál nektek is néha recseg a külső hangszóró, ha olyan zenét hallgattok? Illetve azt is észrevettem, hogy a dedikált gombok nem mindig világítanak... Ez normális?
  • xxxpaulxxx
    bakker mire lekaptam a DHD-m aksifedelét... majdnem lejött egyben a körmömXD
  • alkonyvadász
    Sziasztok.
    Megint nyomkodtam a HTC telómat és arra jöttem rá:
    Ha csak a kártyán (sim) vannak a nevek és a telefon számok akkor ha a név és a szám mellé sengő hangot rendelünk és ez után kikapcsoljuk a telefont ,ezt a csengőhangot nem tratja meg .Viszont ha a neveket és a számokat felmásoljuk a telefonra és ezután rendelünk hozzá csengőhangot akkor már nem dobja el ezt a cs hangot a telefon kikapcsolása után.
    A kép hozzá rendelése szintén így működik ha a szám nincs a telefonra felmásolva nem kínálja fel a kép hozzárendelés funkciót de ha a telefonra is fel van másolva a telefon szám akkor már lehet a számhoz képet hozzá rendelni.
    Ez egy észrevétel lehet valakinek segít.
    Üdv.
  • Bucser
    connectify csak ugy mukodik, ha az egyik kabeles a masik wi-fi-t hasznal. (gep kabellel netre es wifi-vel osztja a kapcsolatot)
  • nono84
    Hali,

Az igazság az az, hogy most külföldön vagyok és a gépem fel tud menni a wifire, de a telefon nem látja, gondolom gyenge a vétele, szeretném a cége dolgokat lefrissíteni a netről és az időjárást bla bla bla. De ez a fránya gép nem akar müködni a nettel. Megpróbálom ezt a connectify.

• alkonyvadász
    Szia.
    Én itthon wifi-n keresztül használom .(van wifim) :DDD
    Bemész a vezeték nélküli kapcsolatokba és bekapcsolod a wifit és csatlakozik ,persze előtte be ütöd a logint ...stb ezt meg is jegyzi tehát ha máskor bekapcsolod a wifit egyből csatlakozik.
    Ha usb re dugod a telód ,feldob egy menüt : merevlemez meghajtóként használja ezt pipáld ki és nyomj rá a kész gombra .Utána ugyan úgy látod a pc-n mint egy merevlemezt.
    Üdv:
  • Bucser
    Miért akarsz hozzá USB-t? HA a 3g-s netet akarod megosztani a géppel akkor Tethering, ha a gép netkapcsolatát akarod megosztani akkor meg Connectify a gépről wifivel. de a legegyszerűbb ha a wi-fi routerhez csatlakozol a telóval.
  • nono84
    Sziasztok! Van egy Desire HD-m és az internetre akarok felmenni, hogy a laptop megosztja vele USB-n a netet. Elkezd illesztőprogramot keresni a gép (vista) és nem talál... :( Működött ez az USB-s opció valakinek?
  • tenkenorman
    advanced részben nincs ilyen már találtam erre utaló leírást, de nincs ott az a menü.
  • kifli
    cwm az ext2 vagy ext3 particiot hoz létre, elvileg amúgy ennek is jónak kell lennie, amúgy az advanced részben van elvileg...
  • tenkenorman
    Hali. Desire-m van, one click root lefutott, most clockwork rec. van rajta. Fel szeretném rakni a 3d sense 3.0-ás sense romot de ext4 kell neki meg fat32. hol tudom megcsinálni ebből a recoveryből a particionálást?
  • xxxpaulxxx
    De épp azért jobb-gyorsabb rajta gépelni, mert lehet tanítani a szótárát és ha eleget tanítottad, akkor még a félregépeléseket is "jól érti":D
  • morcosqtya
    Köszönöm!
  • alkonyvadász
    Az sms írás nehézségein azt értem hogy nem lehet érezni a gombokat hogy melyiken vagy rajta ,
    így sokszor félre ütöm a gombot...stb.Amit nagyon hiányolok az az AMO led kijelző :(
  • xxxpaulxxx
    Gratu a Defyhez! Sok sikert hozzá!:)
  • morcosqtya
    Hát egyre inkább úgy érzem nem sokat számít. Nem azért mintha a készülékek vagy a gyártók között ne lenne különbség, hanem mert (már) nem érzem belül azt a megkülönböztető érzést vagy kötődést egyik vagy másik márka iránt.
    Valahogy "mindegy" lett mi van ráírva. (ésszerű keretek közt persze).

Kifli: tudom, nincs is veled semmi bajom. :)
    (OFF: a fordított smiley-nak van jelentősége vagy csak így is írják meg úgy is?
    pl. a C: és c: bír valami jelentéstöbblettel?)

OFF OFF:
    tapasztalataim a defy-ről

és még..

Végső konklúzió: nincs tökéletes készülék. A HD2 sem az, a Defy se az, az iPhone sem az (tegnap hallotam fonetikusan: IPPON-nak ejtve is ).
    Mindnek megvan a maga rigolyája amivel együtt kell élni miután szétoszlattuk a várt modell tökéletességének illúzióját.
    Olyan mint a párválasztás.. pro-k és kontrák mindenütt vannak de azért a menyasszonyom így is megérdemel egy highly recommended-et..
  • jazzy
    Hát az meg mit számít, hogy Motorolád van, nekem meg Samsungom :D Amúgy grat hozzá majd leírhatnád hogy tetszik ha nem túl offtopik.
  • kifli
    Nem flame volt, csak színt vittünk a topikba (:
  • morcosqtya
    Hát elkelt ma a HD. Délután postáztam el.

Nem válaszolgatok most a lentiekre, de a lényeg röviden:
    HD2 tökéletes lett volna nekem, a külcsín annál a telefonnál 10/10, szerelem első látásra, a tudása (szolgáltatások) mind WM mind Android alatt több mint elégséges, igazából 2 éve ilyet akartam. Nos nem jött össze, máshogy hozta az élet, végül vettem egy Motorola Defy-t, úgyhogy nem kizárt, hogy ritkábban láttok majd itt.
    Nem "pártoltam át", nincs ennek különösebb oka, továbbra is tetszenek a htc-k, de winmobile-lal nem akarok tovább foglalkozni, androiddal próbálok most szerencsét, ezzel most moto lett.
    Eddig bejött, tetszik.
    Már nem vagyok elkötelezett semmilyen márka iránt, most motorola felirat van a kijelző tetején, ennyi.. nem kifejezetten hat meg, de nem is zavar.
    Ha próbálnék objektívan ítélkezni, azt mondanám nem olyan rossz ez a moto, hozza amit kell, kijelző színei szépek, nagyon életteli. Ár/érték aránya nagyon jó.
    Lélekben itt leszek azért, Kifli barátunknak meg egy könnyes baráti vállveregetést küldök a régi szép flame-eink emlékekre, nomeg mert a kedvenc vasunk azonos.. :-)
    Isten áldja a htc-t, egyszer talán még visszajövök újra ide, ki tudja?...

A TÉRerő legyen veletek!
  • kifli
    ja meglehet csinálni, DHD-n is 2 perc alatt, ha az a verziód van amihez jó a hack (sima desirén egyszer végigszenvedtem...)
  • xxxpaulxxx
    :))

én nem használom a telefon hangszoróját:D
    A kamera minősége nekem totál bejön... ezelőtt 3.5ös kamerám volt, azelőtt meg 2.0... hát mindkettő siralmas volt, de ezzel ÖRÖM fényképezni:)
    Bár egy normális kamera szoftvert nekem is le kell szednem az fix:D
  • Bencee7
    4 hónap - én nyertem

viccet félretéve, nekem a legzavaróbb az, hogy elképesztőenszar a hangszórója! hihetetlen, hogy egy 100+ ezres pda-ba ilyen fos hangszóró kerüljön
    tény, hogy a HTC nem a hangszóró és kamera minőségéről híres, de akkoris...ja és hát igen, a kamera, hiába a 8mpixel felbontás, azt kell mondjam, a régi N95-öm 5mpx-elével simán tud ugyanilyen képeket lőni.... (bár nemtom azt megfigyeltétek-e, de ha Camera360 Pro-val csinálok képet, az sokkal jobb lesz, mint a "sima" kamera appal)

a többi leírt, az teljesen helytálló
  • xxxpaulxxx
    Szia, kb másfél hónapja van HTC Desire HD-m.
    Kizelző zabálja az aksit ez tény... ez van, nem lehet ellene mit tenni... meg kell szokni, hogy naponta töltöd:D
    Ezek a csengőhang-névjegyzék dolgok pedig szerintem android "hibák".. erről nem a DHD tehet. De amúgy is... miért tartanád a számaidat simkártyán? Felszinkronizálja neked a Google accountodra az összes névjegyet;)

sms írás... mihez képest nehézkes? Én szomorú szívvel váltam meg a Nokia E71-emtől... mert ugye fizikai QWERTY-s volt és imádtam rajta smst írni... nos ennek a DHDnak tanítgatom aktívan a szótárát és sokkal gyorsabb rajta smst írni szerintem!!! Ez volt a legnagyobb félelmem, hogy kényelmetlen lesz az érintőképernyő és szerencsémre tévedtem:)
  • alkonyvadász
    Sziasztok kb 1 hónapja van HTC desire HD-m .
    Tapasztalatok. Nagy kijelző zabálja az aksit pedig 1600 van benne az 1250 -es helyett (gyári)
    Ki van kapcsolva minden felesleges funkció ami meríthetné az aksit ,ha intenzíven használod max jóindulattal 2 nap :(
    Ha csengő hangot rendelsz telefonszámokhoz ha kiveszed az aksit akkor visszateszi alapértelmezettre :( Amit még észrevettem ha nem a telefonra mented a számokat akkor nem tudsz képet hozzárendelni a telefonszámokhoz (nem biztos) azthiszem ezt vettem még észre.
    sms írás kicsit nehézkes nagyon közel vannak a gombok egymáshoz ,
    aksi töltése : ha kiveszed és az aksi nincs lemerülve az asztali töltő nem kezdi el tölteni (biztonság)
    csak ha le van tényleg merülve.Nagyjából ezek jutottak eszembe a többi majd jön. De ez az én személyes véleményem.
  • Bucser
    Pl van akinek nem jön be az android először. WM-es telefont akar venni (mint ahogy én is vettem a HD2-t).

Megveszi a telefont de anélkül, hogy elkötelezné magát egy totálisan másik platform mellett (új telefonvétellel) kipróbálhatja az androidot és a WM7-et is.

És kipróbálás alatt nem az 1 napos bügyürgést értem, hanem hogy felméri érdemes-e számára egy megszokott platformról átköltözni egy újra.
  • jazzy
    És? Nekem se kell a Galaxymat, mert ha rakok rá nem official romot az alapból rootolt és unlockolt.

Bucser: Valóban nem értem. Miért jó a wm 6.5 ha van androidod?
  • Bencee7
    Ezt azért ne írd fel előnyként... DHD-n kb 3perc alatt meg lehet csinálni mindent! kb 3klikk a root, S-OFF, meg SuperCID egyszerre...

de tény, hogy a HD2 egy istenkirály pda! Nekem is volt, szerettem is, de azért nekem most már nem hiányzik egyáltalán a WinMo, jól elvagyok az Androiddal, WP7 meg annyira nem érdekel.
    Jó az, ha az ember tudja, ha megunja bármilyen oprendszert tehet rá, nem kell ezért venni másik telót: pl ha megtetszik a WP7 nem kell megvennie a HD7et, mert a HD2 ugyanaz, csak más rendszerrel. Megtetszik az Android? Nem kell venni DHD-t, rárakod a nandos androidot és kész is. Meg kb nincs olyan, amit nem lehet rátenni :D Meego meg ubuntu? Mutasson vki még 1 ilyen gépet, ami mindezt viszi!
    Szóval azért HD2 előtt le a kalappal
  • kifli
    De nekem az androidomat még mindig nem kellett külön rootolni, meg unlockolni..
  • Bucser
    Még mindig nem érted. Android és WM 6.5 egy készüléken. Baromi nagy előnyei vannak.
  • jazzy
    Oké, ebből a "nem tudok telefont ami jobban tetszik" -et megértem, a többi nem válasz. Neki Android kell rá kifejezetten, ahhoz pedig nem kell wp7, meego, ubuntu, wm 6.5 se :)

Azt, hogy nagyon szép a telefon és ezért, azt megértem, mert nekem pl a wp7-es telefonok tetszenek a legjobban, azokat elfogadnám androiddal. De valahogy mégis az androidos telefonok között nézek szét először.

Pl. szerintem a Sony Ericsson egyre szebb és jobb telefonokat csinál, a jövő nagy reménysége lehet (nálam biztos), a Motorola is egyre jobb, nagyon jó telefonokat kezd kidobálni, csak egyrészt Európába kevés jut el ami hátrány, plusz a supportjuk egy kalap szar.. ha ezen javítanának sokkal sikeresebbek lennének. HTC meg esetleg ha picit lefaragna az áraiból.. Samsungnál meg csak a Galaxy sorozat ami egyáltalán eszembe jut, az ütős, de kéne valami más is.
  • kifli
    én azé vettem hd2-t me kb nemtudok olyan telefont ami jobban tetszik, megy rajta android hibátlanul, wp7. A meego, és ubuntu kis hibákkal de fut...

tehát használhato oprendszerek: wm 6.5, androin 2.3.4, wp7, ubuntu, meego.

(talán win 97 is megy rajta :D)

Nem kellett rootal meg egyéb unlocak szenvednem...
  • Bencee7
    Szerintem ne sírjál tovább, vegyél végre egy HD2t! Azon van minden amit egy pda függő kívánhat
  • Bucser
    Mert amikor a HD 2 kijött az volt a legfaszább készülék a piacon. (nem véletlenül azóta se nagyon tér el a designtól és a hardvertől a HTC).

Másrészt van aki szereti a hardvert viszont rühelli az OS-t rajta és szívesebben futtatna androidot wp helyett.

Vagy mindkettő előnyeit és hátrányait akarja élvezni.
  • jazzy
    Mi az isten faszának egy wp telefonra android ezt sosem értettem.. Miért nem vesz androidos telefont, ha androidot akar?

Bocs a választ nem tudom, és sikert is kívánok, hogy találj és el tudd adni, csak értetlenül állok.. :(
  • morcosqtya
    Touch HD-ra létezik magyar nyelvvel megáldott android?
    Lehet hogy megvennék a telefont de csak magyar androiddal.
    Egyltalán az csoda, hogy android van rá. Még hogy magyar is lenne??
  • xxxpaulxxx
    Desire HD:)
  • tenkenorman
    HD-2 Sense 3.0? Szépen fut?
  • xxxpaulxxx
    Jaja azt raktam! Iszonyat jó!!!!! Csak sajnos a mybackup mentés elszaródott, vagy nem tudom mi történt vele... nem tudtam visszatölteni az appokat:/ No mind1, majd megjavítom valamikor a PC-m és akkor csinálok mindenféle csodát a telómmal:DD