HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne hogy a HTC thunderbolt ennek a telefonnak mi a magyar megfelelõje.
Vagy ez egy nálunk nem forgalomba állított modell?
A HTC sensation -re várok de még nem jelent meg.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Sokkal simabban fut a telo, pedig eddig is azt hittem, de igy osszevetve ez sokkal kellemesebb elmeny 😊
Nem sok beállítási lehetõség van, de az updatekkel még tesznek bele dolgokat, bár nemértem miért nem lehet alapból beletenni...
van valakinek innét wp7 telója? tapasztalatok, vélemények róla?
Én is mostanság akarok telefont venni (HTC)
Érdemes megvárnom a sensation , vagy nem ,mi a véleményetek?
Köszi.
Olvastam olyasmit, hogy analóg óránál egy pipát, vagy egy mosolygást lehet felfedezni benne.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
btw itthonra 4G teló? vagy a Thunderbolt tud GSM frekvenciát is?
1 napja van meg, de esküszöm megtudm szokni az angolt..hameg nem akkormeg leszedsz egy fordito apps-t..😉 xD
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Szeretnék venni egy HTC thunderbolt 4G telefont.2.2 androidos.Sajnos angol menüs ,rá lehet tölteni valahogy a magyar menüt?
Köszi a segítséget :Csaba
Ma vettem egy tmobile g1 htc -t és egy magyar szoftver kellene hozzá..
tud vki segiteni?
elöször van androidom és nemigazan boldogulok a szoftverekkel.
elöreis köszi
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Ebayen asszem vmi 800ft körüli összegért kaphatsz ugyanilyet, csak mûbõrt de az is jól bírja! Ha az enyémmel lesz vmi tuti h ilyet veszek rá megint!
Keménytok nemjó, szilikon meg szvsz felesleges, én inkább a kijelzõt védeném, ha lehet
Az egyik matt a másik fényes.
A matt nekem jobban bejött mert világosban nem csillogott,jól olvasható volt a kijelzõ.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Akitõl vettem a HD-t, semmit nem rakott rá..
HD2-nél pedig a kijelzõ felülete elvileg karcolódásmentesre van tervezve, tehát talán nem is kell rá fólia, de ebben kérdezd Kiflit, Õ szerencsés HD2 tulaj.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Viszont az egyszínû, világos felületek (pl. fehér vagy sárga) szinte elviselhetetlenül "bolhásak", ahogy kicsit mozgatom a telefont, ezek is mozognak, ami még zavaróbbá teszi.
Lehet, hogy az enyém kimondottan rossz, de az biztos, hogy a fényes fóliákon sem olyan vészes az ujjlenyomat (ami bekapcsolt kijelzõ mellett nem is látszik), a matt pedig éppen a képminõséget rondítja el.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Herora vettem, de nálam a matton is látszottak az ujjnyomok, fénynél meg amúgy se látni a telefont kb..
Egyébként van igazság abban amit mond, de ez nem "pixelesség" hanem fénytörés miatti mosódás. Ugyanaz, mint a genotherm-eknél a hagyományos szemcsés és a víztiszta közötti különbség.
Nem olyan zavaró ez számomra, inkább a tapadás és az ujjlenyomatok befénylése / "zsírosság" az ami zavar (sajnos rezisztív kijelzõs a HD), míg ez nagyjából elhanyagolható a matt(abb) fóliáknál.
Egyébként, Kifli, hogy hergeljelek (megint), a speed-ben volt 6500-ért is fólia HD-re... 😊)
Hangsúlyozom szándékosan nem a legolcsóbbakból választottam, hanem középkategória, szóval soha többet fólia😄
MEnnyibe kerül?
Amúgy vegyél inkább vateráról, vagy ebay-rõl, ott még egy ezres sincs a fólia...
Én azthiszem 3-4$ körül vettem szállítással együtt, matt, újlenyomat mentes, vastag fóliát, ami azóta sem karcolódott...
Brando fóliát vettem már ott 3500 helyett 1500-ért.
Ultra clear-em volt, de (ha ugyanarról van szó) nappali fénynél (kültérben, utcán) nagyon befénylett, míg a matt nem.
A mattnál további elõny, hogy nem tapad annyira az ujjadhoz, szépen siklik rajta minden, mint egy teflon bevonatú felületen.
Stylusnál mindegy, de kapacitív érintõpanelnél ujjal piszkálgatva nem annyira kényelmes.
Ez persze magánvélemény, másnak lehet, hogy kényelmesebb a "fényes".
Mattnál hátrány, hogy enyhén elmossa a részleteket. Rossz a szemem, így ez engem nem zavart.. 😊
Brando fóliák általánosságban nagyon jók.
Nézelõdtem, speedshopnál az ultra clear egy ezressel olcsóbb, viszont külföldi oldalakon mindenhol drágább, nem értem..
így néz ki konkrétan :"D
Szerintetek csak pletyka, hogy jön az EU-ba?
szedd le az lcddensity nevû appot marketrõl, és állítsd 200-ra, mert 167-re van állítva 😊
(igazából így kisebb ikonokkal szerintem sokkal szebb...)
(nekem a feloldással nincs baj...)
Annyi, hogy android rom helyett, a daf-al a cwm-et telepíted elõször. A romot pedig az sd kártyára másolod, majd cwm-el instal zip és boldogság van 😊
(amúgy a legtöbb rom zip, és sokból ne is csinálnak telepítõs verziót)
CWM-el nem kell szenvedni gépen a memkártya helyes formázásáva sem, mert ott ez is egyszerûbb.
nekem ez van bootloaderben amúgy:
PB81100 HX-BC
SPL-2.08.HSPL 8G XE
0X05
CotullaHSPL 0x30
A cwm telepítése és utána a rom telepítése.
cwm-bõl több fajta is van, mivel sok fél rom van, ahhoz amit én ajánlottam a 150-es kell.
A telepítés pedig:
-belépsz magloaderbe (bekapcsolásnál lenyomva tartod a bekapcsoló gombot)
-usb flasher opciót választod, és rádugod a telefont a gépre
-cwm-et a daf.exe segítségével telepíted
Telefon újraindít, megint belépsz magloaderbe
-ezúttal az AD recovery menüpontot választod, és a clokworkmod más megy is
-belépsz az advanced menüpontba
-partition sd card
ext size: 1024
swap size: 128mb
-miután végzett visszalépsz a fõmenübe
-mounts and storage -> mount USB storage
-felmásolod a letöltött romot kicsomagolás nélkül!!!!
-unmount majd vissza fõmenübe ismét
-instal zip from sd card menüpont
-choose zip from sdcard
-kiválasztod a felmásolt romot, majd yes
Vársz egy ideig az elsõ boot sokáig tarthat, és még talán a második boot is több idõt vesz igénybe mint majd késõbb 😊
(cwmbe- és magloaderbe hangerõ gombokkal lépkedsz fel és le, a hívásfogadó gombal tudsz belépni valahova, vagy kiválasztani egy menüpontot, a hívásmegszakítóval pedig viszalépsz)