HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rastaman
úgy tudom a thunderbolt-ot csak az usában forgalmazzák, mégpedig az at&t

Na sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a HTC thunderbolt ennek a telefonnak mi a magyar megfelelõje.
Vagy ez egy nálunk nem forgalomba állított modell?
A HTC sensation -re várok de még nem jelent meg.
Sziasztok megtudnátok mondani hogy van egy HTC Desire HD-m és azt szeretném kérdezni hogy amiket letöltök a marketrõl azokat ne a telefon memóriájába hanem a memóriakártyára telepítse ezt hol tudom beállítani, elõre is kösz.

Saccard
sziasztok! abban kérném vkinek a segítségét, hogy a mobilnetemet újra be tudjam indítani😄. A gond a következõ: felraktam apn on/off-ot -12 szer használtam is de utána nem kapcsolta be a mobilnetet hiába nyomtam be. Azóta letöröltem, viszont ha hagyományosan a settings-->wireless and networks--> mobilnet on-on keresztül akarom bekapcsolni csak annyit ir ki h csatlakozik ha nincs wifi elérhetõ. De akkor sem csatlakozik:S vki meg tudná mondani h hogyan tudom visszaállítani, hogy amikor benyomom a mobilnetet a fent említett módon akkor egyõl kapcsolódjon? Elõre is köszi!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

kemszi2
felraktam a queke 3-at a telefonra 😄 érdekes nehézkes az irányítás
Bencee7
Változik a téma 2.3-ban? Én nem vettem észre 😄D 2.1el vettem, másnap már 2.3 CoreDroid volt rajta, annak szép a témája, nemsokban tér el az alaptól, de szép. Jó ez a CoreDroid csak néha beakad a Sense és újraindul

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Egyelore amugy ugy tunik, hogy az a cefetul idegesito szokasa a telefonnak, hogy nem jelzi az uj sms-t, csak ha belepek a messages-be, az eltunt, illetoleg, ha uj sms-t megnyitok akkor eltunik a notificationsbol is, ami eddig szinten nem volt jellemzo 😊
Sokkal simabban fut a telo, pedig eddig is azt hittem, de igy osszevetve ez sokkal kellemesebb elmeny 😊

Oo nekem 2.3-at letoltotte ma a telom ( Desire HD ) de megis ugyanugy nez ki mint eddig a tema..youtube-n, google-be mindenhol a 2.3as temat latom az Androidos telokon..hogy lehet ez? Hogy lehet elohozni?

Olyan 100-120 körül szánok a HTC-re.
gagax
Abba nincs üzlet ha valami rögtön tökéletes : D

kifli
én tettem hd2-re wp7-et, 1 napot volt rajta 😄 (az akkori sd kártyámal lagolt, csak a 2fb-sel mûködött rendesen, az meg nagyonkicsi. Mot másik memóriakártyám van, majd lehet megint felteszem 😊)

Nem sok beállítási lehetõség van, de az updatekkel még tesznek bele dolgokat, bár nemértem miért nem lehet alapból beletenni...

rastaman
ma volt lehetõségem kipróbálni egy hd7-et. nekem kicsit egyszerûnek tûnt. a zouch hd-men érzésem szerint több dolgot lehet beállítani. vagy lehet hogy kevés volt az a 20 perc amit a telefon megismerésével töltöttem?

van valakinek innét wp7 telója? tapasztalatok, vélemények róla?

gagax
Árkategóriát lõj be sztem h mennyiért akarsz kb 😄

Sziasztok.
Én is mostanság akarok telefont venni (HTC)
Érdemes megvárnom a sensation , vagy nem ,mi a véleményetek?
Köszi.
gagax
Hali esetleg tudtok HD2 re pár jó játékot és programot ajánlani? : D

Felvetette már valaki a témát, hogy miért van az összes HTC telefonon 10 óra 8 perc?
Olvastam olyasmit, hogy analóg óránál egy pipát, vagy egy mosolygást lehet felfedezni benne.

Bencee7
HTC.com Thunderbolt 4G specs--> Networks: LTE 700, CDMA EvDO revA

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Szerintem tud , de majd utána nézek .
Bencee7
Ha van benne magyar nyelv akkor a beállítások varázslóba be tudod állítani, vagy nyomsz egy hard resetet és az ugye olyan, mintha lennuláznál mindent, gyári állapot és mintha elõször kapcsolnád be. Na ott lehet választani h milyen nyelvet akarsz!

btw itthonra 4G teló? vagy a Thunderbolt tud GSM frekvenciát is?

Ha ennyire értenék hozzá 😊)
pihi
ezabajpomnekemis..xPP
1 napja van meg, de esküszöm megtudm szokni az angolt..hameg nem akkormeg leszedsz egy fordito apps-t..😉 xD

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Sziasztok.
Szeretnék venni egy HTC thunderbolt 4G telefont.2.2 androidos.Sajnos angol menüs ,rá lehet tölteni valahogy a magyar menüt?
Köszi a segítséget :Csaba
pihi
Hellosztok, lenne egy nagy kérdésem.
Ma vettem egy tmobile g1 htc -t és egy magyar szoftver kellene hozzá..
tud vki segiteni?
elöször van androidom és nemigazan boldogulok a szoftverekkel.
elöreis köszi

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Bencee7
Én meghagytam a HD2höz amit kaptam és tökéletes 😄 kicsit nagyobb a DHD mint a HD2, de csak épp kilóg...
Ebayen asszem vmi 800ft körüli összegért kaphatsz ugyanilyet, csak mûbõrt de az is jól bírja! Ha az enyémmel lesz vmi tuti h ilyet veszek rá megint!

Keménytok nemjó, szilikon meg szvsz felesleges, én inkább a kijelzõt védeném, ha lehet

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tudtok e ajánlani egy jó tokot Desire HD-hoz, elõre is köszi

jazzy
Igazából azt nem értettem miért duplaár a matt, de szerintem hülyék a speedshoposok és elbasztak valamit ennyi.
kifli
én tette rá fóliát, márcsak az újlenyomat mentesség miatt is megérte 😄
gagax
Annyira karcmentem mint az iPhone kb : ) igaz nem félkijelzõs karcok jelennek meg rajta de azért nállam is van a HD2 n 2 db nagyon minimális karc ami csak akkor látszik amikor úgy törik meg a fény kijelzõn...de nem zavaró sõt hanem keresed nem látod : )

desigo
Mind a kettõt használtam már.
Az egyik matt a másik fényes.
A matt nekem jobban bejött mert világosban nem csillogott,jól olvasható volt a kijelzõ.
Szerintem üvegre felesleges, mert nem hajlamos karcolódni (vagy csak nagyon minimálisan a mûanyaghoz képest). Üvegnél inkább a törés a veszélyes, de szerintem az ellen jobban véd egy jó tok. Persze a legjobb a Gorilla glass, ami az egyszerû üvegnél ellenállóbb. szerintem azért egy minõségi szilikon tokot bármelyik okostelefon elvisel, biztos ami biztos😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

morcosqtya
Akkor használj fényeset, ami számodra kényelmesebb!
Akitõl vettem a HD-t, semmit nem rakott rá..

HD2-nél pedig a kijelzõ felülete elvileg karcolódásmentesre van tervezve, tehát talán nem is kell rá fólia, de ebben kérdezd Kiflit, Õ szerencsés HD2 tulaj.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kiváncsiságból megint feltettem egyet. Nem mondom, hogy teljesen rossz, mert nagyon egyszerû feltenni és kevésbé koszolódik, mint az üveg, de azért minimálisan látszik rajta az ujjam helye.
Viszont az egyszínû, világos felületek (pl. fehér vagy sárga) szinte elviselhetetlenül "bolhásak", ahogy kicsit mozgatom a telefont, ezek is mozognak, ami még zavaróbbá teszi.
Lehet, hogy az enyém kimondottan rossz, de az biztos, hogy a fényes fóliákon sem olyan vészes az ujjlenyomat (ami bekapcsolt kijelzõ mellett nem is látszik), a matt pedig éppen a képminõséget rondítja el.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

jazzy
2100 és 1100
jazzy
2300 volt asszem a matt míg 1300 az ultra clear, végül ultra cleart rendeltem, mert olcsóbb, eddig matt volt, most kipróbálom ezt.

Herora vettem, de nálam a matton is látszottak az ujjnyomok, fénynél meg amúgy se látni a telefont kb..
morcosqtya
Én szintúgy. 😊

Egyébként van igazság abban amit mond, de ez nem "pixelesség" hanem fénytörés miatti mosódás. Ugyanaz, mint a genotherm-eknél a hagyományos szemcsés és a víztiszta közötti különbség.

Nem olyan zavaró ez számomra, inkább a tapadás és az ujjlenyomatok befénylése / "zsírosság" az ami zavar (sajnos rezisztív kijelzõs a HD), míg ez nagyjából elhanyagolható a matt(abb) fóliáknál.

Egyébként, Kifli, hogy hergeljelek (megint), a speed-ben volt 6500-ért is fólia HD-re... 😊)

kifli
hálistennek nekem nem csinált ilyet. Azért valamivel másabb lett a kép, de én meg az újlenyomatot utálom nézni, meg törölgetni 😄
Én meg jól megjártam a matt fóliával, nem ajánlanám senkinek, inkább egy normális fényes. Amikor rajta van a fólia elrontja a képminõséget, teljesen pixeles lesz (nagyjából úgy kell elképzelni, mint amikor a mûanyag elõlap megkarcolódik és a karcon keresztül pixelesnek látszik a kép, csak itt az egész olyan lesz<#levele>
Hangsúlyozom szándékosan nem a legolcsóbbakból választottam, hanem középkategória, szóval soha többet fólia😄

kifli
ezressel olcsóbb? 😄

MEnnyibe kerül?

Amúgy vegyél inkább vateráról, vagy ebay-rõl, ott még egy ezres sincs a fólia...

Én azthiszem 3-4$ körül vettem szállítással együtt, matt, újlenyomat mentes, vastag fóliát, ami azóta sem karcolódott...
morcosqtya
Speedshopnál néha vannak érthetetlen akciók.
Brando fóliát vettem már ott 3500 helyett 1500-ért.
Ultra clear-em volt, de (ha ugyanarról van szó) nappali fénynél (kültérben, utcán) nagyon befénylett, míg a matt nem.
A mattnál további elõny, hogy nem tapad annyira az ujjadhoz, szépen siklik rajta minden, mint egy teflon bevonatú felületen.
Stylusnál mindegy, de kapacitív érintõpanelnél ujjal piszkálgatva nem annyira kényelmes.
Ez persze magánvélemény, másnak lehet, hogy kényelmesebb a "fényes".
Mattnál hátrány, hogy enyhén elmossa a részleteket. Rossz a szemem, így ez engem nem zavart.. 😊

Brando fóliák általánosságban nagyon jók.

jazzy
Tudja valaki mi a különbség a Két fólia között? Brando Screen Protector, Brando Ultra Clear Screen Protector..

Nézelõdtem, speedshopnál az ultra clear egy ezressel olcsóbb, viszont külföldi oldalakon mindenhol drágább, nem értem..
kifli
belépsz a Spare Parts nevû app-ba, és a compatibility mode-tól kiveszed a pipát. (ez mind ottvan a faq-ba, érdemes átnézni, mert más kérdésekre is találhatsz választ)
gagax
Újbol indítottam és mostmár jó : D na de viszont az mitõl van h 1-2 app ilyen kicsjbe megy mibt ahogy a kêpen az unlock van : ) nem a telo felbontására van v mi? : )

jazzy
Mi értelme? nincs 3d tartalom rá
gagax
Bocs.

http://imagerz.com/QEFEUEtvAwMFVl1PEAVR

gagax
Értem : ) mind1 jó ez így is igazából : ) viszont a feloldás tényleg elég furcsa nállam 😄

így néz ki konkrétan :"D

Ha az országba is jön az EVO 3D, egybõl vevõs lesz a drága.
Szerintetek csak pletyka, hogy jön az EU-ba?

kifli
visszaállítható nagyobbra is, de így szerintem szebb

szedd le az lcddensity nevû appot marketrõl, és állítsd 200-ra, mert 167-re van állítva 😊
(igazából így kisebb ikonokkal szerintem sokkal szebb...)

(nekem a feloldással nincs baj...)
gagax
Oké köszi szépen : ) sikerült azzal a rom al amit linkeltetek megcsináltam a clockwork el..még jó h ott volt a video az sokat segített : D már csak annyit kérdezek hogy csak nekem furcsa hogy ilyen pici minden benne? Legalábbis ahoz képest amit az sd rõl futtatam.. : ) meg a feloldásnál középütt van a feloldás : ) vagy azt majd javítják?

Bencee7
Én nem tudom pontosan, mióta DHD-m van azóta nemigen követem, de sztem szinte mindegyik NANDroid jó a Tmo HD2höz. Annyi szokott lenni h akinek ilyen van annak nem kell másik radio, de más nem nagyon. De ezt mindenhol részletesen leírják! Ha szépen végigolvasod nem bszhatod el... és mindenképp clockwork cuccot szedj: nem bonyolult és késõbb sokkal kényelmesebb is

kifli
clockworkmod nem bonyolult, és a késõbbiekben is hasznos lehet.

Annyi, hogy android rom helyett, a daf-al a cwm-et telepíted elõször. A romot pedig az sd kártyára másolod, majd cwm-el instal zip és boldogság van 😊
(amúgy a legtöbb rom zip, és sokból ne is csinálnak telepítõs verziót)

CWM-el nem kell szenvedni gépen a memkártya helyes formázásáva sem, mert ott ez is egyszerûbb.

nekem ez van bootloaderben amúgy:

PB81100 HX-BC
SPL-2.08.HSPL 8G XE
0X05
CotullaHSPL 0x30

A cwm telepítése és utána a rom telepítése.

cwm-bõl több fajta is van, mivel sok fél rom van, ahhoz amit én ajánlottam a 150-es kell.

A telepítés pedig:

-belépsz magloaderbe (bekapcsolásnál lenyomva tartod a bekapcsoló gombot)
-usb flasher opciót választod, és rádugod a telefont a gépre
-cwm-et a daf.exe segítségével telepíted

Telefon újraindít, megint belépsz magloaderbe

-ezúttal az AD recovery menüpontot választod, és a clokworkmod más megy is
-belépsz az advanced menüpontba
-partition sd card

ext size: 1024
swap size: 128mb

-miután végzett visszalépsz a fõmenübe
-mounts and storage -> mount USB storage
-felmásolod a letöltött romot kicsomagolás nélkül!!!!
-unmount majd vissza fõmenübe ismét
-instal zip from sd card menüpont
-choose zip from sdcard
-kiválasztod a felmásolt romot, majd yes

Vársz egy ideig az elsõ boot sokáig tarthat, és még talán a második boot is több idõt vesz igénybe mint majd késõbb 😊

(cwmbe- és magloaderbe hangerõ gombokkal lépkedsz fel és le, a hívásfogadó gombal tudsz belépni valahova, vagy kiválasztani egy menüpontot, a hívásmegszakítóval pedig viszalépsz)