5079
htc_one_banner_1.jpg
  • kifli
    nekem van dokkoló mellé, olyan ami közben tölti a másik aksit, még nem volt olyan, hogy kelett de le volt merülve :)

ez 2 usb-ről tölt, egyik a gépbe megy, ez az adatkábel is, másik meg a konnektorba.
    Meg van rajta audio kimenet is, ami szintén jó lehet :)

Ebay-ről van amelyik nem is olyan drága.
  • morcosqtya
    Így gondolom én is. Nekem elég lenne a HD2 arra amire pda-t használok.
    Egyetlen aggályom az aksi rövid üzemórája. Naponta tölteni kell, míg a HD-t volt hogy teljes 2 napig föl se raktam a töltőre..
    (USB-n meg csak 500mAh-val tölt ami gyász) Esetleg egy dokkoló nem lenne szar ötlet a HD2-höz... (munkahelyen monitor mellett, pont rálátnék, stb)
  • Bucser
    Őszintén én a HD2-t a jelen generációban nem cserélném semmire. Majd látom, hogy az EVO 3d-nek milyen review-i lesznek és eldöntöm, hogy akarok-e cserélni. (qHD display, dual core proci, 3d videohoz, jatekhoz és képekhez, 5 mpixel kamera (hd2-n sem használtam egyszer sem))

Android pedig van rá dögivel normálisan működő akármilyen verziót keresel...
  • Bucser
    Dell streak 5 colos kijelzővel, vagy Samsung galaxy tablet 7 collal.
  • kifli
    először ilyen volt hd2-vel is az érzésem, de megszoktam, és nem ejtettem el egyszer sem, mégcsak majdnem sem :D
  • jazzy
    HTC Hero és utána Samsung Omnia 7. 4.3" -os telefonom nem volt csak tapogattam boltban meg az egyik cimborámét, de kb féltem, hogy kiesik a kezemből ahogy kioldom :D
  • kifli
    dell sterk ami nagyobb, bár az elvileg mini tablet :D

5" azthiszem...
  • Béla9248
    Sziasztok! Tudnátok adni egy linket IGO8-ról DHD-re? Esetleg olyat amiben benne van német,osztrák vagy esetleg Europa. Létezik olyan progi ami átjátsza a rádióra a telefonról a zenéket meg vmi zenefelismerő mint pl. a SE TrackID? Előre is köszöntem!
  • morcosqtya
    Nekem is ez a bajom velük. Nincs rá (annyi) pénzem.

De nekem kell a 4.3"!!!!
    :)

Galaxy S-nek utánanézek. Neked előtte mid volt?
  • jazzy
    Ha összedobjuk a telefonunkat és eladjuk tudunk venni közösen egyet

Nekem amúgy túl nagy a 4.3", nekem a 4" pont jól passzol a kezembe és ebben a kategóriában van most Galaxy S-em, hát szerintem az egyik legjobb vétel 60-65 körül árulnak már karcmentes használtban. A HTC-k közül amit vennék túl drágák most.
  • morcosqtya

Adsz kölcsön?

2012 december 23. után megadom... :))
  • jazzy
    Samsung Galaxy S II, Desire HD. Igen Acernek van vmi 5ös meg 4.5-ös telefonja dehát az már nagyon lóbaszó, az már inkább tablet mint telefon.. Vagy vegyél egy Sensationt :)
  • morcosqtya
    A Samsungnál csak rémlett, hogy a kirakatban láttam egy Galaxy xyzx-akármit ami nagy volt. Nagyon nagy. De lehet hogy csak közel volt az orrom az üveghez.. :))

A Dell-nek van valami medvebaszás nagy cucca, de nem szimpatikus sem a márka, sem a készülék technikai kivitele (szabványok mellőzése, konstrukció).

Onnan induljunk ki, hogy van egy "lehethogyeladódemégnemtudom" HD2, amire hajtanék. 65-70 ezerért.
    Ehhez el kell adnom a HD-mat.
    Elegem lett a WinMobile-ból, a WinPhone-nal még addig sem vagyok hajlandó foglalkozni amíg a nevét kimondom, így az Android-ot szeretném kipróbálni.
    (egyébként nem kell egy pszeudo-nonkonformista windows-gyűlölőnek gondolnotok, a Win7-et PC-n szeretem, elismerem, jogtiszta is nálam.)

HD2-n megy az Android (tán még a 2.3 is) elsődleges oprendszerként ha jól tudom, külön ROM alól. Na ez érdekel.

Vagy BÁRMI ami nem kisebb, nem lassabb mint a HD2, legalább 480x800 (WVGA) felbontású és Android elfut rajta.
  • jazzy
    Tudomásom szerint a Samsungnál sincs 4.3 fölötti kijelző htcnál se. Ha a pofával erre céloztál :)
  • Bencee7
  • xxxpaulxxx
    DHD nem játszik?:)
    Bencével ezt fogjuk ajánlani úgy is:DD
  • morcosqtya
    Venni akarok valamit, androiddal, HD-t meg eladom.
  • morcosqtya
    Nem követem most a piacot, van olyan androidos htc ami nagyobb pofával rendelkezik mint a HD2? Vagy csak Samsungéknál van ilyen?
  • willis
    htc wildfire?
  • kifli
    3659, és általában gyorsabbak is, alapból sd-re telepítenek, +funkciók(pl beépített openvp, cpu órajel állítás stb) cyanogen mod ésatöbbi...

most nekem is wp7 van, 1-2 funkció ami hiányzik, de visszagondolva androidon se sokat használtam...
  • Bencee7
    Most tettem fel a CoreDroid v7.0-t, hát mit ne mondjak, fincsi ez a Sense 3.0 szép és nagyon gyors! nem kell ide 2magos cpu
  • jazzy
    Őszintén szólva mivel most váltok vissza Androidra WP7ről, nem tudom, hogy miben éri meg egy főzött rom jobban, mint a gyári 2.3+ romok.
  • kifli
    amúgy 3 év alatt simán lejár a gari, akkor meg már rootolás szinte kötelező, akkor megmár olyan rom is mehet fel amit akarsz...
  • jazzy
    Én is, de van aki nem
  • kifli
    3 év alatt már rég telefont cseréltem
  • desigo
    Gondolom rájöttek,hogy ez eléggé negatív reklám...
  • LoSA
    Mégiscsak lesz frissítés a HTC Facebook szerint... :D Vicc! :)
  • jazzy
    Ha 3 év alatt frissítem az még mindig előbb van mint a soha.
  • LoSA
    Én a Windows 7-el még nem szimpatizálok, nem is nagyon fogok szerintem. :)

Én nem azt mondom, hogy a Samsung olyan húdefrankó, de arra legalább valaha még fel fogom tudni tenni a frissítést.
  • kifli
    ja samsung ismert milyen jól frissíti a hardwereit minden téren :D
  • jazzy
    Ugyanez, Galaxy S-t vettem Desire helyett. Kipróbáltam a WP7-et is, de nekem még sok benne a hiányosság, majd 1 év múlva.
  • LoSA
    Én értem, hogy meg kell venni az új telefont is persze... Csak írtó nagy szemétség, hogy az ember megveszi, használja régi szoft-al, várja, hogy kijöjjön az új, aztán mondják, hogy hoppá, mégse tudod frisíteni, vedd meg az új telefont. És ráadásul kamu dumával, mert ugye már bizonyított, nem símán felmegy a Desire-ra. Most örülök, hogy Galaxy S-t vettem Desire helyett... Arra legalább még úgy néz ki, hogy ki fogják adni a frissítést július közepe fele.
  • jazzy
    Ezért kezdek a htctől egy kicsit elfordulni, mert most megveszem 1 telefonjukat 2 frissítéssel később meg már rootolhatok és custom romozhatok ha szeretném azt a frissítést..
  • kifli
    van desire s nyilván már azt is el akarják adni, arra van 2.3
  • Bencee7
    apk installer tényleg akkor jó, ha több cuccot akarsz egyszerre, mondjuk ha új a teló akkor ajánlatos.

amúgy a task killereket nemigen ajánlják sehol sem! xda-n kifejezetten tiltják :D
    mondják, hogy az android olyan okos, hogy magától bezárja ami nem kell, így nem foglalja a memóriát. Régen én is használtam, de leszoktam róla mert tényleg néha belassul tőle, így felesleges! DHD-be 2.3ban amúgy is van task manager, ott ki lehet lőni a tényleg nem fontos/nem kellő appokat
  • LoSA
    HTC és a frissítés...
  • [HUN]Crassus
    igen azt épp tegnap tetették fel velem:P
  • xxxpaulxxx
    No nyugi uraim!:D

#3636: Igen... félreírtam:D Amúgy az apk installeres sokkal jobb megoldás hidd el! Behúzol egyszerre x db alkalmazást az ablakba és azt neked szépen feltelepíti egymás után úgy, hogy hozzá se kell szólnod;)
  • Béla9248
    Persze, persze, azt máris gondoltam!
  • Bencee7
    Egészen pontosan 1.5 oldalt kellett volna visszaolvasnod, az #3514-es hszemben pont xxxpaulxxx-nek linkeltem még gyiket is, éppen nemrég tárgyaltuk ezt az egészet, mert ős is most lett DHD tulaj...

és sokat segít ám, ha elolvasod a használati utasítást, ha ennyire nem értesz hozzá - htc.com ha kellene

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem teccik el lehet menni