5079
-
#3679 nekem van dokkoló mellé, olyan ami közben tölti a másik aksit, még nem volt olyan, hogy kelett de le volt merülve :)
ez 2 usb-ről tölt, egyik a gépbe megy, ez az adatkábel is, másik meg a konnektorba.
Meg van rajta audio kimenet is, ami szintén jó lehet :)
Ebay-ről van amelyik nem is olyan drága. -
#3678 Így gondolom én is. Nekem elég lenne a HD2 arra amire pda-t használok.
Egyetlen aggályom az aksi rövid üzemórája. Naponta tölteni kell, míg a HD-t volt hogy teljes 2 napig föl se raktam a töltőre..
(USB-n meg csak 500mAh-val tölt ami gyász) Esetleg egy dokkoló nem lenne szar ötlet a HD2-höz... (munkahelyen monitor mellett, pont rálátnék, stb) -
#3677 Őszintén én a HD2-t a jelen generációban nem cserélném semmire. Majd látom, hogy az EVO 3d-nek milyen review-i lesznek és eldöntöm, hogy akarok-e cserélni. (qHD display, dual core proci, 3d videohoz, jatekhoz és képekhez, 5 mpixel kamera (hd2-n sem használtam egyszer sem))
Android pedig van rá dögivel normálisan működő akármilyen verziót keresel... -
#3676 Dell streak 5 colos kijelzővel, vagy Samsung galaxy tablet 7 collal. -
#3675 először ilyen volt hd2-vel is az érzésem, de megszoktam, és nem ejtettem el egyszer sem, mégcsak majdnem sem :D -
#3674 HTC Hero és utána Samsung Omnia 7. 4.3" -os telefonom nem volt csak tapogattam boltban meg az egyik cimborámét, de kb féltem, hogy kiesik a kezemből ahogy kioldom :D -
#3673 dell sterk ami nagyobb, bár az elvileg mini tablet :D
5" azthiszem... -
#3672 Sziasztok! Tudnátok adni egy linket IGO8-ról DHD-re? Esetleg olyat amiben benne van német,osztrák vagy esetleg Europa. Létezik olyan progi ami átjátsza a rádióra a telefonról a zenéket meg vmi zenefelismerő mint pl. a SE TrackID? Előre is köszöntem! -
#3671 Nekem is ez a bajom velük. Nincs rá (annyi) pénzem.
De nekem kell a 4.3"!!!!
:)
Galaxy S-nek utánanézek. Neked előtte mid volt? -
#3670 Ha összedobjuk a telefonunkat és eladjuk tudunk venni közösen egyet
Nekem amúgy túl nagy a 4.3", nekem a 4" pont jól passzol a kezembe és ebben a kategóriában van most Galaxy S-em, hát szerintem az egyik legjobb vétel 60-65 körül árulnak már karcmentes használtban. A HTC-k közül amit vennék túl drágák most. -
Adsz kölcsön?
2012 december 23. után megadom... :)) -
#3668 Samsung Galaxy S II, Desire HD. Igen Acernek van vmi 5ös meg 4.5-ös telefonja dehát az már nagyon lóbaszó, az már inkább tablet mint telefon.. Vagy vegyél egy Sensationt :) -
#3667 A Samsungnál csak rémlett, hogy a kirakatban láttam egy Galaxy xyzx-akármit ami nagy volt. Nagyon nagy. De lehet hogy csak közel volt az orrom az üveghez.. :))
A Dell-nek van valami medvebaszás nagy cucca, de nem szimpatikus sem a márka, sem a készülék technikai kivitele (szabványok mellőzése, konstrukció).
Onnan induljunk ki, hogy van egy "lehethogyeladódemégnemtudom" HD2, amire hajtanék. 65-70 ezerért.
Ehhez el kell adnom a HD-mat.
Elegem lett a WinMobile-ból, a WinPhone-nal még addig sem vagyok hajlandó foglalkozni amíg a nevét kimondom, így az Android-ot szeretném kipróbálni.
(egyébként nem kell egy pszeudo-nonkonformista windows-gyűlölőnek gondolnotok, a Win7-et PC-n szeretem, elismerem, jogtiszta is nálam.)
HD2-n megy az Android (tán még a 2.3 is) elsődleges oprendszerként ha jól tudom, külön ROM alól. Na ez érdekel.
Vagy BÁRMI ami nem kisebb, nem lassabb mint a HD2, legalább 480x800 (WVGA) felbontású és Android elfut rajta. -
#3666 Tudomásom szerint a Samsungnál sincs 4.3 fölötti kijelző htcnál se. Ha a pofával erre céloztál :) -
#3665 -
xxxpaulxxx #3664 DHD nem játszik?:)
Bencével ezt fogjuk ajánlani úgy is:DD -
#3663 Venni akarok valamit, androiddal, HD-t meg eladom. -
#3662 Nem követem most a piacot, van olyan androidos htc ami nagyobb pofával rendelkezik mint a HD2? Vagy csak Samsungéknál van ilyen? -
willis #3661 htc wildfire? -
#3660 3659, és általában gyorsabbak is, alapból sd-re telepítenek, +funkciók(pl beépített openvp, cpu órajel állítás stb) cyanogen mod ésatöbbi...
most nekem is wp7 van, 1-2 funkció ami hiányzik, de visszagondolva androidon se sokat használtam... -
#3659 Most tettem fel a CoreDroid v7.0-t, hát mit ne mondjak, fincsi ez a Sense 3.0 szép és nagyon gyors! nem kell ide 2magos cpu -
#3658 Őszintén szólva mivel most váltok vissza Androidra WP7ről, nem tudom, hogy miben éri meg egy főzött rom jobban, mint a gyári 2.3+ romok. -
#3657 amúgy 3 év alatt simán lejár a gari, akkor meg már rootolás szinte kötelező, akkor megmár olyan rom is mehet fel amit akarsz... -
#3656 Én is, de van aki nem -
#3655 3 év alatt már rég telefont cseréltem -
#3654 Gondolom rájöttek,hogy ez eléggé negatív reklám... -
#3653 Mégiscsak lesz frissítés a HTC Facebook szerint... :D Vicc! :) -
#3652 Ha 3 év alatt frissítem az még mindig előbb van mint a soha. -
#3651 Én a Windows 7-el még nem szimpatizálok, nem is nagyon fogok szerintem. :)
Én nem azt mondom, hogy a Samsung olyan húdefrankó, de arra legalább valaha még fel fogom tudni tenni a frissítést. -
#3650 ja samsung ismert milyen jól frissíti a hardwereit minden téren :D -
#3649 Ugyanez, Galaxy S-t vettem Desire helyett. Kipróbáltam a WP7-et is, de nekem még sok benne a hiányosság, majd 1 év múlva. -
#3648 Én értem, hogy meg kell venni az új telefont is persze... Csak írtó nagy szemétség, hogy az ember megveszi, használja régi szoft-al, várja, hogy kijöjjön az új, aztán mondják, hogy hoppá, mégse tudod frisíteni, vedd meg az új telefont. És ráadásul kamu dumával, mert ugye már bizonyított, nem símán felmegy a Desire-ra. Most örülök, hogy Galaxy S-t vettem Desire helyett... Arra legalább még úgy néz ki, hogy ki fogják adni a frissítést július közepe fele. -
#3647 Ezért kezdek a htctől egy kicsit elfordulni, mert most megveszem 1 telefonjukat 2 frissítéssel később meg már rootolhatok és custom romozhatok ha szeretném azt a frissítést.. -
#3646 van desire s nyilván már azt is el akarják adni, arra van 2.3 -
#3645 apk installer tényleg akkor jó, ha több cuccot akarsz egyszerre, mondjuk ha új a teló akkor ajánlatos.
amúgy a task killereket nemigen ajánlják sehol sem! xda-n kifejezetten tiltják :D
mondják, hogy az android olyan okos, hogy magától bezárja ami nem kell, így nem foglalja a memóriát. Régen én is használtam, de leszoktam róla mert tényleg néha belassul tőle, így felesleges! DHD-be 2.3ban amúgy is van task manager, ott ki lehet lőni a tényleg nem fontos/nem kellő appokat -
#3644 HTC és a frissítés... -
#3643 igen azt épp tegnap tetették fel velem:P -
xxxpaulxxx #3642 No nyugi uraim!:D
#3636: Igen... félreírtam:D Amúgy az apk installeres sokkal jobb megoldás hidd el! Behúzol egyszerre x db alkalmazást az ablakba és azt neked szépen feltelepíti egymás után úgy, hogy hozzá se kell szólnod;) -
#3641 Persze, persze, azt máris gondoltam! -
#3640 Egészen pontosan 1.5 oldalt kellett volna visszaolvasnod, az #3514-es hszemben pont xxxpaulxxx-nek linkeltem még gyiket is, éppen nemrég tárgyaltuk ezt az egészet, mert ős is most lett DHD tulaj...
és sokat segít ám, ha elolvasod a használati utasítást, ha ennyire nem értesz hozzá - htc.com ha kellene
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha nem teccik el lehet menni