HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan problémám lenne hogy a telefont csak 84-85% ra tudom feltölteni hálózatról is meg géprõl is. Az lehet hogy csak valami bug a memkártyáról használt Android miatt (HTC HD2)? Van amikor 100% ot mutat feltöltés után de legtöbbször csak 85 körül.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amugy tokjól mukodik, en is azzal neteztem amikor nem volt a házban broadband
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na kézbe a HD2 rajta Androiddal. Pár program játék nevet tudtok adni ami szórakoztató/hasznos ? : )
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Az egy dolog hogy nem képesek bejelenteni ezt a hülye telefont, de minél több info szûrõdik ki róla, annál kevésbé tetszik.
Maga a formavilág igazán lehetne a sarkítottabb, mint az Incredible S vagy az EVO 3D, de ok, ez szubjeltív (így is erre a szappantartó alakra mindenki azt mondja pl az engadget-en, hogy hûdejól néz ki). Ezzel még meg is tudnék barátkozni.
A másik hogy az unibody ház lassan azt fogja jelenteni a drága HTC-nél, hogy nyomokban fémet tartalmaz. Ez az egybe leszedhetõ hátlap nem sejtet sok jót, azt hittem hasonló lesz mint a legend.
A hardware egyébként fasza, az kéne, de nem igaz hogy nem bírnak egy jó legend féle házalású nem szappantartó naprakész hw-el rendelkezõ telefont.
Az EVO 3D frankó lenne, csak kicsit sem izgat a 3D (pl ha kiadnának belõle egy nem 3D verziót, némileg olcsóbban, már rendelném is amint lehet).
Saor Alba
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ha nem akk nem jártál jobban.
A t-mobile nagyobb belsõ memoriával rendelkezik, és mérete is kicsit más. Ha alaktrészeket nézzük hozzá akkor magyarba nem nagyon kapsz hozzá semmit, viszont nagyobb a belsõ memória, meg talán a ram is úgy 20mb-vel. Igazából sokmindent nem fogsz különbséget érezni...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Kezem ügyébe akadt egy HTC Kaiser okostelefon angol windows mobile 6.1 el a fedélzetén.
Nem vagyok egy nagy mobilguru, szóval tudna valaki adni egy gyorstalpalót, hogy hogyan kéne magyar menüt rátenni?(ha lehet egyáltalán) van adatkábel hozzá, csak nem tudom milyen szoftver kéne ehhez, honnan lehet letölteni, vagy mi ennek a módja.
Elõre is kösz
Szeretném a nálam tapasztaltabbak segítségét kérni: néhány hete HTC Desire tulajdonosnak mondhatom magam és eddig meg voltam elégedve a készülékkel, ellenben tegnap észrevettem egy olyat, amire nem találtam magyarázatot.
A tény a következõ: a telót nem lehet Wifi-Hotspotként, Bluetooth-on vagy USB-n keresztül netre használni, IP-t kapok, de nincs adatforgalom. Másik Desire-rel tökéletesen mûködik, így úgy gondolom, a telefon szoftverében van valami probléma. Ha a telóról próbálok netezni, tökéletesen megy.
Találkozott már valaki hasonlóval? A készülék T-Mobile-os.
Elõre is köszi!
Amennyiben nem szegedi vagy, biztos vagyok benne, hogy a lakhelyeden is vannak olcsón dolgozó telefon szervizesek.
10$ ebay-rõl a digitizer, ehhez jön a munka, ami 2e körül szokott lenni, vagy csinálhatod magad is...
esetleg valami elérhetõséget v vmi tudsz adni?
Szegeden van egy csávó, aki nem túl drágán dolgozik...
(Talán mégolcsóbb a dolog, hogyha az alkatrészt magad veszed ebay-rõl...)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A hc= high capacity
Amúgy, én úgy látom h pár hónapos olyan 80 alatt megy picivel. Idõsebbek persze olcsóbban, de most láttam 80ért vadi újat is hardveraprón.
ktomi22!
4gb-tól felfele SDHC-nak nevezik...ha eszed van 😄 akkor 8/16gigásat veszel, nem olyan drágák. Én 16gb Kingstont vettem 7500ért nemrég
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Bõvíthetõség:
microSD™ memóriakártya (SD 2.0 kompatibilis)
Akár 32 GB-ig
Kb tök ugyan az mint a legend. Még egy desire hardware-t is keveselnék az utódba, nem hogy ugyan olyat 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\