HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
Amikor haza érek onnantól kezdve folyamatosan wifizek és este olyan 30% ra megy le. Max olyan 20% ra..szóval minden nap töltöm.

kifli
Meddig bírja az akku?
gagax
Hali!

olyan problémám lenne hogy a telefont csak 84-85% ra tudom feltölteni hálózatról is meg géprõl is. Az lehet hogy csak valami bug a memkártyáról használt Android miatt (HTC HD2)? Van amikor 100% ot mutat feltöltés után de legtöbbször csak 85 körül.

gagax
Köszi : D meg is lesem : D

Bencee7
Én is ezt használom. Egy gond van csak vele h sokszor bszakszik és nem elérhetõ... állandóan meg akarják szüntetni és újamegújra frissíteni kell... am télleg rohadtjó 😄 fõleg h kiírja h mennyibe fájna eredetileg 😄D

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

kifli
applanet.net, és kapsz egy android marketet, ahonnan minden ingyenes 😊
gagax
oké.. nem sok mindent szeretnéd letölteni 1-2 app aztán ennyi...

Azért vigyáznék az ilyen oldalakkal. Az apptracker-t én is használtam még a touch-hoz, mivel megbízható oldal, de az android sebezhetõbb, könnyen összeszedhetsz egy virust.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gagax
Köszi

REPS0L
esetleg mobilism.org

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

gagax
Hali. Van vmi olyasmi oldal androidhoz mint az iPonehez az apptracker..ahol minden app ingyenesen tölthetõ le. Na szóval ilyesmi.

Solten

Saor Alba

kifli
Aplanaten sincs fen a free verzió?
Blasta
EasyTetherrel egyetlen gond van: a free verziója sajnos korlátos és pár weboldalt (pl. faszbúk, gmail) egyszeruen nem enged át a gépre, ezért (mivel Mo-on megvásárolni nem lehet) ajánlom a full verzió lecibálását a mobilism.org-ról.
Amugy tokjól mukodik, en is azzal neteztem amikor nem volt a házban broadband

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gagax
Hali!

Na kézbe a HD2 rajta Androiddal. Pár program játék nevet tudtok adni ami szórakoztató/hasznos ? : )

HiPPoNaX
A dokumentumokba beleirkalast/szovegkiemelest nagyon kiprobalnam, valami ilyesmire varok mar miota :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

kifli
Máté94
Én meg leszarom, hogy néz ki. Az az érdekes mi van belül. 😄
gagax
nekem se tetszik a lentebbi : ) de én valahogy a Desirével se tudtam megbarátkozni ami a formavilágot illeti...nyílván az én gondom és ez tényleg csak magány vélemény.

rastaman
nekem se

Jockey
szamomra meg mindig a desire az etalon, az van nekem is, sztem kurva jol nezki (barnas) es egyedi is egyben...ez nem tetszik lentebb

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

kifli
nekem annyira nemteccik, nagy a kerete a telefonnak.
Match
Btw, bal oldalt alul, és az alsó felén jobb szélen az az 1-1 vágás eléggé emlékeztet az iphone 4-re 😊 A térerõ legyen vele 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Azért a HTC bátran bekaphatja.
Az egy dolog hogy nem képesek bejelenteni ezt a hülye telefont, de minél több info szûrõdik ki róla, annál kevésbé tetszik.
Maga a formavilág igazán lehetne a sarkítottabb, mint az Incredible S vagy az EVO 3D, de ok, ez szubjeltív (így is erre a szappantartó alakra mindenki azt mondja pl az engadget-en, hogy hûdejól néz ki). Ezzel még meg is tudnék barátkozni.
A másik hogy az unibody ház lassan azt fogja jelenteni a drága HTC-nél, hogy nyomokban fémet tartalmaz. Ez az egybe leszedhetõ hátlap nem sejtet sok jót, azt hittem hasonló lesz mint a legend.

A hardware egyébként fasza, az kéne, de nem igaz hogy nem bírnak egy jó legend féle házalású nem szappantartó naprakész hw-el rendelkezõ telefont.
Az EVO 3D frankó lenne, csak kicsit sem izgat a 3D (pl ha kiadnának belõle egy nem 3D verziót, némileg olcsóbban, már rendelném is amint lehet).

Solten
HiPPoNaX
A RAM az Eu-s verzioban is csak szoftveresen van "lebutitva", szoval egy fozott rommal siman aktivalod a pluszt :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

gagax
igenigen tmobile os volt...de már függetlenítve van : )

kifli
t-mobile?

Ha nem akk nem jártál jobban.

A t-mobile nagyobb belsõ memoriával rendelkezik, és mérete is kicsit más. Ha alaktrészeket nézzük hozzá akkor magyarba nem nagyon kapsz hozzá semmit, viszont nagyobb a belsõ memória, meg talán a ram is úgy 20mb-vel. Igazából sokmindent nem fogsz különbséget érezni...

REPS0L
Ha nem értesz hozzá vidd be pl. ide, itt szerintem meg csinálják Neked, de nem vagyok benne biztos.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hi

Kezem ügyébe akadt egy HTC Kaiser okostelefon angol windows mobile 6.1 el a fedélzetén.
Nem vagyok egy nagy mobilguru, szóval tudna valaki adni egy gyorstalpalót, hogy hogyan kéne magyar menüt rátenni?(ha lehet egyáltalán) van adatkábel hozzá, csak nem tudom milyen szoftver kéne ehhez, honnan lehet letölteni, vagy mi ennek a módja.
Elõre is kösz

gagax
Hali!

Amcsi HD2 vel jobban jártam mint egy EU s al ? : ) és ha igen miért?

Jockey
EasyTether a pontos neve..

Jockey
easytheter alkalmazást töltsd le marketrõl és szhtem megoldja a problémádat, ha az sem akkor passz

Sziasztok!

Szeretném a nálam tapasztaltabbak segítségét kérni: néhány hete HTC Desire tulajdonosnak mondhatom magam és eddig meg voltam elégedve a készülékkel, ellenben tegnap észrevettem egy olyat, amire nem találtam magyarázatot.

A tény a következõ: a telót nem lehet Wifi-Hotspotként, Bluetooth-on vagy USB-n keresztül netre használni, IP-t kapok, de nincs adatforgalom. Másik Desire-rel tökéletesen mûködik, így úgy gondolom, a telefon szoftverében van valami probléma. Ha a telóról próbálok netezni, tökéletesen megy.

Találkozott már valaki hasonlóval? A készülék T-Mobile-os.

Elõre is köszi!
kifli
A szerelõét vagy az enyémet?

Amennyiben nem szegedi vagy, biztos vagyok benne, hogy a lakhelyeden is vannak olcsón dolgozó telefon szervizesek.

10$ ebay-rõl a digitizer, ehhez jön a munka, ami 2e körül szokott lenni, vagy csinálhatod magad is...
gagax
enyém volt a teló és akinek eladtam annál 2 nap után megadta magás éés nem érzékeli a nyomást a kijelzõn (sztem tuti h cisnált vele vmit mert nállam kiválóan mûködött de ez most mind1 is) szóval az LCD az tökéletes csak az érzékelõ nem jó.

esetleg valami elérhetõséget v vmi tudsz adni?

kifli
digitizer vagy lcd? esetleg mindkettõ? 😊

Szegeden van egy csávó, aki nem túl drágán dolgozik...

(Talán mégolcsóbb a dolog, hogyha az alkatrészt magad veszed ebay-rõl...)
gagax
Hali!

Srácok tudok valakit aki "olcsón" szerel htc touch HD kijelzõt?

Blasta
Azta. Ezek nagyon hulyék.

Hegi90
zseniális

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kifli
a microsd hc növelt kapacitású micro sd, sima micro sd-t nem kapsz egy bizonyos kapacitás felett. (8Gb már microsdhc)

A hc= high capacity
kemszi2
azért nem árt ha sebességre is odafigyel
Bencee7
Jó lesz már...várom a vasárnapot 😄
Amúgy, én úgy látom h pár hónapos olyan 80 alatt megy picivel. Idõsebbek persze olcsóbban, de most láttam 80ért vadi újat is hardveraprón.

ktomi22!
4gb-tól felfele SDHC-nak nevezik...ha eszed van 😄 akkor 8/16gigásat veszel, nem olyan drágák. Én 16gb Kingstont vettem 7500ért nemrég

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

megint én .. akkor most microSD vagy microSDHC -t vegyek? 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

kozben rakottem:

Bõvíthetõség:
microSD™ memóriakártya (SD 2.0 kompatibilis)
Akár 32 GB-ig

HTC Desire készulékbe mia maximum microSD kártya amit még támogat? 8 GB vagy 16 GB?

Match
Ez nem utód, max második kiadás.
Kb tök ugyan az mint a legend. Még egy desire hardware-t is keveselnék az utódba, nem hogy ugyan olyat 😊

<#nevetes1> Amikor elõször töltöttöm le háttérképet én is elrontottam, csak 320*480-asat szedtem, az meg elég viccesen nézett ki 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Blasta
Akkor a proci miatt nem fogok erre cserélni, majd egy minimum Desire tudásu telefont szeretnék a Hero után