HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
wp7-hez samsungra még csak most jön az a frissítés, amit szerintem már mindenki megkapott
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ha jól láttam magyar nyelvû az android rajta, ez is fura azután hogy a simán nincs ilyen lehetõség.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Saor Alba
És melyik lesz ami ki fogja használni a dupla processzort ?
kicsi off skacok, de azért Ti jobban benne vagytok a dolgokba.😊
Szerintetek megéri beruházni egy HTC Touch Diamond 1-re, vagy inkább egy SE X8, X10 mini Pro vagy sima X10 mini-re..?
Köszi.😊
Saor Alba
Nyilván átmeneti állapot, remélhetõleg nem tart annyi ideig mint a/z ...
... elülsõ kamera támogatása.
... HD video felvétel támogatása.
... 480x360-nál kisebb és 852x480 felbontásnál nagyobb felbontások érdemi támogatása.
... Bármi hasonló amit az 1.5 óta vártak, de csak a 2.2-be vagy 2.3-ba jött ki. 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Mi az a 2.3-om? Mi az az om? a 3 = három. a 2.3 = kettõponthárom, amit te írtál az kettõpontháromom, annyi helyen látom és elsírom magam.
elnézést.
ontopic.
Mennyi igaz ebbõl?
miért nem rootolod? pár mp az egész, biztonságos, még el sem ba*hatod 😄 és utána pont ugyanilyen egyszerûen 1 kattintással vissza lehet állítani mindent gyári állapotba ha esetleg elromlana és menne szervizbe
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
De ez a 2 közül egyikkel sem jársz rosszul! Ace és Wave felejtõs
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Ezeken filózok: Trophy; Galaxy Ace; Galaxy S; Wave S8500
A pénztárcám ezeket engedi meg. :-))
De elõfizuval lenne.
Inkább HD7 / 7Pro ha maradni akarsz a WP7nél, de inkább Android!<#nevetes1>#nevetes1>
HTC 7 Trophy telót néztem ki magamnak és szeretnék vásárlás elõtt megbizonyosodni, hogy milyen a teló.
DivX/Xvid filmeket lejátszik? Alkalmazásokat honnan lehet letölteni (Microsoft, HTC)? stb.
Véégre.
Ezek beszedtek vmit a fasza nevvalasztas ellen...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Legyen itthon minden 20%-al drágább ha már a mocskos burzsoá magyar egyötödét keresi a nyugati fizetéseknek.. <#szomoru2>#szomoru2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nagyon komoly ez a telefon... <#szeret>#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saor Alba
Htc desiren mennyire futnak a hd s játékok?
Köszönöm a segítséget!
Xbox live nick:Joni99Vi
Am hackelt vagy nem? Mert ha igen és van rajta CWM recovery akkor kell rá egy másik ROM, hátha az kell neki...
Ez kiderítheted ha hangerõ le aztán nyomva tartva és bekapcs gomb - ez Desire-ön nemtom h így van-e de sztem igen. Ha ott elõjön a Recovery menü akkor hackelt cucc, ha nem akkor nem és akkor tényleg szervíz!
Vagy nemtom. 😄D
nemtom lehet-e a 2.1es Androidot leszedni gépre és onnan futtatni a frissítést. Mintha radio-t frissítene az ember...vagy csak telefon frissíti magát megoldás van?
ez visszaállít mindent a gyári állapotába, letöröl mindent (az SDt persze nem)
Ha nem az, akkor sztem nyomj neki egy hard resetet - már ha nem bánod ha a nem memkártyán lévõ dolgok elvesznek...
Végsõ esetben ezt csinálnám
Egy PDA gurura lenne szükségem nekem.
Van egy HTC Touch Cruise-om amit reggel szétszedtem, hogy egy kicsit megtakarítsam. Nos a probléma ott kezdõdik, hogy kicsúszott a kijelzõ átvezetõ kábel a csatlakozójából amit hiába tettem vissza nem mûködik. Már azóta négyszer szét szedtem és össze raktam, de nem mûködik a kijelzõ még egy felvillanásra sem. Ha bekapcsolom akkor AS-en keresztül kommunikál a PC-vel és hívást is tudok vele fogadni, viszont kép nincs.
Valakinek ötlete lenne ezzel kapcsolatban? Vagy esetlegesen egy szerelõt, szervízt tudna ajánlani?
lenne gy olyan gondom,hogy a telefonom (htc desire)gondol egyet bedobja a htc logot fehér alapon rezeg 3mat és az istennek sem kapcsol be.Ha be akarom kapcsolni ugyan ez logo rezeg 3mat és semmi csak ott áll.Ilyenkor mi a teendõ?valaki segítsen pls.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.