5079
-
#3799 Hát ennyiért (még) nem kell Jelenleg az egyetlen teló, amire lecserélném a DHD-t...bár ez sem lenne előrelépés...
Jó a Desire HD, imádom, tud mindent, csak már kezdem unni az Androidot egy picit...mostanában mindenféle hülye launcherrel próbálkozom, mikor milyen kedvem van - hol wp7, hol iphone téma... de azért nem válnék meg tőle :D -
#3798 Htc evo 3d = 500 font kartyafuggetlenul. Ha erdekel valakit:) -
doctorwho87 #3797 Sziasztok!
HTC HD2-n (Windows 6.5) hol lehet beállítani, hogy megjelenítse a telefonszámot? -
#3796 tetszos, spec is jo, csak mennyire lesz (nalunk) olcso azaz olcso... -
#3795 HTC Pico: a legolcsóbb androidos mobil lehet
-
#3794 SS -rol meg soha nem hallottam jo velemenyt, ezert kell korultekintoen es tajokozottan vasarolni.
az meg hogy ekkora zsidogecik tukrozi az egesz orszagot - ennyi. -
#3793 Azonnal elromló HTC telefon a Speedshoptól
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv ügyfél a cucc árát követelte, az ügyfélszolgálatos azt javasolta, javíttassa meg és adja el a Vaterán
+kommentben:
"A SpeedShop-ban vásárolt HTC telefonomról kiderűlt, hogy egy francia szállítmányból való, a ROM-ot megpiszkálták, hogy legyen rajta magyar nyelv. Innen fogva az összes rendszerfrissítés meghalt. Napokig szivatott a SpeedShop." -
xxxpaulxxx #3792 Az kemény.DD -
#3791 A cél "nemes", siker realitása nem sok.. (kitiltás az USÁ-ból) -
#3790 -
#3789 A HTC az Apple-t támadja: a cél az összes termék kitiltása az USA-ból
Go HTC! -
#3788 ugrik a gari ha unlockolod a bootloadert... Csak megadják hozzá az eszközöket nem kell bricket fenyegetve flashelni homebrewolt szoftverrel. -
#3787 ott ha joltudom máshogy zárt, ez pedig amit a sensationál csináltak pedig, az hogy gari vesztés nélkül lehet romot cserélni rajta. -
#3786 Érdekes, azt hittem csak a Motoroláknál zárt a bootloader. -
#3785 HTC Sensation: hivatalosan is nyitható a bootloader -
#3784 +1
két féle class 10-et is használtam vele :) -
#3783 csodas, koszi szepen. -
#3782 nekem ezt max akkor produkálja ha vmi gagyi szar fülest dugok be és megmozgatom... de tény h nekem is előfordult - bár mondjuk nem tette le rögtön, ha rajta múlik beszélget is a hívottal -
#3781 class10-et hasznalok es mukodik. -
#3780 csao
valaki hasznal class10 -es kartyat HD2 -vel? mert ez a gyoker HTC support nem hajlando ertelmes valaszt adni az vegett hogy ok csak class4 -ig arulnak kartyakat.
elbaszott egy bagazs...
valaszt elore is koszonom -
Martins15 #3779 Sziasztok!
Februárban vettem egy HTC Desire HD telefont a T-mobile-nál.Azóta egy (androidos rendszer)frissítést töltöttem le,amit automatikusan megjelenített a telefon.
Na szóval az a gond,hogy amikor bedugom a fülhallgatót,néha felhív véletlenszerűen valakit,de egyből lerakja magától...:///
Tudtok valami ötletet erre,vagy valakinek van hasonló problémája? -
#3778 Sziasztok!
Meddig kell tölteni elöször az új Sensation telefont? -
#3777 Dobogókőn kell felrakni, enyhe ÉK szélben, és 67%-os rel. páratartalomnál, ezt mindenki tudja...
-
xxxpaulxxx #3776 Áhhh.. addig is védi:D Max majd veszek akkor újat és majd nem a Westend city center tetején fogom rárakni:DD -
#3775 két alsó csücsköt vágd le, ha nemragadt meg, mert később amiatt fog lejönni :)
-
xxxpaulxxx #3774 Nekem is ilyen van és tényleg jó! Csak szarul ragasztottam fel és a két alsó csücsöknél picit nem úgy van, ahogy kéne:D -
#3773 most bányászta ki a postaládából, ezt a márkát tudom ajánlani mindenkinek :)
Én a matt újjlenyomat mentest részesítem előnyben, kicsit csúnább lesz a kép, de nem sokkal ,viszont nem kell törölgetni :)
(hd2-re való van benne a csak a kép iphone :D) -
#3772 Miért, az hogy eladom a jelenlegi készülékem és veszek egy másikat, az nem csere?...
A készüléket megvettem, hibátlan, eddig imádom -
#3771 Én a helyedben megvárnám az EVO 3D-t a Desire HD óta ez az első telefon ami megfogott és gondolkodóba ejtene, h lecseréljem a DHD-t, persze ha lenne rá fölös pénzem...
1.2Ghz,, Qualcomm dual core, 2x 5mpx kamera, android, mi kell még?
Amúgy az SGS2 nem rossz választás, de személy szerint nekem nem jön be. Az a Touchwiz az borzasztó, na meg h elég sok a pixelhibás -hiába cserélik garanciába,, akkoris ciki egy ilyen kategóriájú telótól... -
#3770 Igen.
Ez az egyik szóba jöhető eset, a másik az ha csalódott az újban és PONT AZ a másik kisebb telefon tetszene neki az eltérő OS miatt vagy egyéb tulajdonságai alapján és leváltaná a drága csúcstechnikáját/OS-t az adott kisebbre. Éppen találkozik a két kínálat és a két kereslet...
Hallottam ilyenről is de erre baromi kicsi az esély.
Ha nekem ilyet ajánlanának biztos körbejárnám hatszor a témát, mivel a fenti eset ritka, az viszont annál gyakoribb, hogy át akarják verni az embert... esetleg egy elsőre nem látható hibás Samsungot sóz rá vigyorogva a Desire-ért cserébe..
Szkeptikus vagyok ezekkel a cserékkel.
Bí kósöz! -
#3769 Életszerű példa, fizetni kell valamit, nincs pénz, olcsóbbra vált, régen Desire-ja volt, nagyon szerette. -
#3768 És ki az aki "visszavált" Desire-ra? Mi a jó neki benne??
Sosem értettem az ilyen "cseréket"... nem nagy rá az esély...
Ha valaki belemenne, hogy a Suzukimat cseréli a Bentley-ére, én ott gyanakodnék.
-
#3767 Dehogynem, ráfizetéssel. -
#3766 -
xxxpaulxxx #3765 Hát cserélni biztos nem fogod tudni -
#3764 Sziasztok!
HTC Desire-m Galaxy S2-re cserélném, van valakinek esetleg kifogása, vagy más ajánlata hogy mire cserélhetném? Előre is köszi! -
#3763 HTC Vigor: 1280×720 pixel, 1.5 gigahertz -
xxxpaulxxx #3762 Igen, én is erre gondoltam és nagyon remélem, hogy így is van:D -
vass17 #3761 Gondolom a fényérzékelő alapján kapcsolja ki/be a gombok világítását, vagy nem? -
xxxpaulxxx #3760 Nálam érdekes nem mindig... de már nagyon rég óta, csak ma már idegesített:D Viszont nem tudom megmondani mikor világítanak és mikor nem:/
A hangszóró meg jah... max hangerőn némelyik számnál:) No mind1, akkor ezt lenyelem, köszi:)