HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
T-nél a sima Wildfire 61.741 Ft
Vodánál 61.810 Ft

kíváncsi leszek,hogy az S-t a szolgáltatók,hogyan fogják beárazni...
(Wildfire S függetlenül boltokban 75 most)
A baj a Wildfire S-nek az ára. Brutálisan sokkal többe kerül az elõdjénél, és picivel többért már vannak jobb HTC-k is. Nem értem hová akarták pozicionálni ilyen árral?

Köszi a segítséget, megosztom vele is az infókat!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

desigo
Inkább Wildfire S-t venném.
Bár csak apró különbségek vannak de egy évvel újabb telefon.
"Belül pedig egy az egyben egy HTC Legend a cucc, viszont csak 10 000 forinttal olcsóbb nála, holott anyaghasználat és minõség szempontjából össze sem hasonlítható a két készülék, az AMOLED kijelzõrõl már nem is beszélve."

Mobilaréna teszt

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

morcosqtya
Na én olyat!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

desigo
Kár õszig várni 😊
Androidon egy gmailes email cím kell és ennyi.
Automatikusan szinkronizálja a neveket a címtárba.
Bencee7
Sztem csajnak Wildfire kell, fehérbe<#vigyor3> bár azért az Aria az jobb...
Hugomnak van Wildfire-je, nem rossz tényleg. A legnagyobb és sztem kb egyetlen hibája az a képernyõ, nagyon kicsi a felbontása (240x320) és simán látod a pixelkockákat... nekem DHD és HD2 után nagyon irritáló volt elsõre, de egy fél óra nyomkodás után már egyáltalán nem zavaró - ergó szokható 😄
Meg talán a proci lehet még gyengepont, de sztem vmi jobb ROM-mal sokat lehetne javítani rajta - meg ahogy tudom azt is szépen overclockolják ~700mhz körül...

Legenden nem gondolkodik a leányzó?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Nos a barátnõm kinézte az Aria-t, mivel nem talál használt Desiret jó áron😄
Errõl mi a véleményetek? Mennyire ajánlott egy lánynak?

Huhh ez most még egy picit magas, de majd elolvasgatom... nagyon örülök, hogy az elsõ link magyar😄

Köszi szépen! Jövõ héten tuti meglesz a masina, alig várom már😊 Ma kipróbáltam, hogy mégis milyen és nagyon tetszett!!! És méretben tényleg abszolút nem nagy... kb 1 centivel nagyobb az én jelenlegi Nokia e71esemtõl😊
Vicces volt, hogy múltkor mondja bnõm, hogy szerinte fölösleges... aztán ma meg amikor megnéztem és látta õ is... rögtön elkezdte, hogy neki is kell valami ilyesmiXD

HiPPoNaX
Alapbol tud szinkronizalni a google contactsal, de raveheto exchange szerverrel torteno szinkronizalasra is (igaz nekem arra meg nem volt szuksegem, szoval nincs vele gyakorlati tapasztalatom)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

morcosqtya
kidobom ezt a szart.
A WinMob egy FOS.
Nem tud a WINDOWS mobil oprendszerem szinkronizálni a WINDOWS operációs rendszerû PC-men lévõ WINDOWSLIVE fiókomat tartalmazó MICROSOFT OUTLOOK (zárójelben : ez is víííndóóóóózzzz) program névjegyei és a pda között.
Miért is?
Mert:
Az outlook-ot beállíthatom pop3 protokollon át windowslive-os fiók használatára.
Fasza.
Ekkor keletkezik 2 azaz KETTÕ darab névjegyzék. A windowslive-os és az Outlook-os alapértelmezett.
Elõ a WinMob centert, kapcsolat létesít, szinkronizál:
Az ÜRES névjegy mappát felrakja a PDA-ra (ezzel törli szerencsésen az összes ott meglévõt). Gratulálok.
Másolni nem tudom a WL névjegyeket az alap Outlook névjegyekbe mer minek ugye... nem kell az magyar embernek.
Törölni vagy a WL-osat alapértelmezettnek tenni se tudom.
Ennek eredményeként a pda Win Mob 6.1 os sync és a PC-n lévõ WinMob center oda-vissza kommunikációjánál (szinkronizálás) képtelen észrevenni a WINDOWSLIVE-os fiókom névjegyeit.
Mindezt miért?
Mert hû vagyok a windowshoz.
Mert megveszem a termékeit, az os-t a pc-re, a gyári romos pda-t, felrakom a ki***tt outlook-jukat, igénybe veszem a csodálatos windowslive szolgáltatását, msn-el, wl fiókkal, kutyapöcsével együtt, mit kapok?
Ezt.
Köszi Bill bácsi.
Ötödször rakom újra, és ha nincs spb backup, akkor minden tel számom úszott volna.
Így csak egy részük... :-/

Ezt 1980-ban el lehetett volna játszani (mert szép, szines, forog, zõd stb.) de 2011-ben ez nevetségesen kevés és gyatra.

Õsszel ezt a szart kidobom és veszek egy k***va androidos szart.

Melyik androidos szart ajánljátok most?
Ott hogy mûködik a szinkronizáció vagy a névjegyek mentése?

kifli
TESS

azért olvasgasd át mik mûködnek, és mik nem...
morcosqtya
Sima HD-ra állítólag lehet feltenni androidot (2.1? 2.2?)
Tapasztalata van valakinek?
Win Mobile egy fos. Egy FOS.

A képernyõ rossz helyen való érzékelése, meg az egyszerû érintésre úgy reagál mintha folyamatosan tartanám nyomva vagy kétszer nyomnék, azt jelenti hogy épp haldoklik a kijelzõm?

Jah Live!

Bencee7
XDA developers DHD fóruma, itt mindent megtalálsz, vagy a PDA fanclub oldallal talán még jobban is jársz! XDA-n többféle root megoldás van és én kb nem tudtam választani h melyiket. Felmentem PDAfanclubra és ott van 1 vagy talán 2 leírás videóval együtt, egyszerûen! Van nagyon jó FAQ-juk, ha azt végigolvasod akkor már szinte tudsz mindent...

Igazából akkor úgy mondom h
1. lépés -->PDAfanclub itt elolvasol mindent a FAQban és ezek alapján rootolod
2. lépés -->XDA fórum, keresel magadnak egy ROM-ot ami tetszik és azt teszed fel. Ebbõl nekem személyes kedvencem a CoreDroid (épp most teszem fel a 6.6os frissített ROM-ot btw), de a legnagyobb nézettséget a RevolutionHD viszi, azt mondjuk még nem próbáltam, de ezek szerint biztos jó 😄

Választásnál nézd meg h Sense vagy Senseless ROM- van amibe nem raknak HTC Sense kezelõfelületet, én speciel hiányolnám, így csak Sense ROM-okat használok....
Ja meg van már full 3.0 Sense ROM is, de a CoreDroidba is már szinte minden benne van az új Sense-bõl így én még mindig maradok annál - az a 3.0 lockscreen az vmi elképesztõenjó 😄D

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Stabilizálódjon lefelé, amíg eladom az Ipadement és megveszem ezt😄D

Addig is: Van valami leírás úgy az androidos piszkálgatásokról általánosan? Írtatok itt valami romokat, meg amiket olvasok, az nekem mind kínai😄 Tudnátok ezzel kapcsolatos oldalakat linkelni?😊

Bencee7
Nemtudom mi van most DHD piacon, nemrég énis meglepõdve láttam h 80k körül dobálják utánad....csak tudnám miért... bezzeg a HD2, a Nexus és fõleg a 4es szifon na az még mindig drága. Én még 90ért vettem, de az is nagyon olcsó volt, akkor még 100alatt nem kaptál ilyet. Remélem azért majd stabilizálódik az ára 😄

Ohh értem😄

Inkább a "sima" Desire árát felejtették fent nálunk. Kollégám Orange Slovakianál 43K-ért vette elõfizetéssel csak mert "kifutós", de pl. SE Vivaz-t 20 euroért osztogatták ugyan ezért. Nálunk meg? 😊

Egyébként jól látom, hogy kb olyan 5 e Ft az eltérés a Desire és a Desire HD között?
Hogyhogy ilyen olcsó lett a HD?😄

Köszi😊

Bencee7
1.Hát én a stock rommal nem is használtam, abban még lehet lefagyott a kijelzõ hívásnál...
megvettem, root, aztán onnantól CoreDroid van rajta, 2.3.3 és semmi fagyás!

2. lehet, applanetre keress majd rá

Nah akkor az nem vészes😊
Váááá egyre inkább hajlok rá😄

Viszont most olvastam egy olyat, hogy bejövõ hívás fogadásnál lefagy néha... ezt már orvosolták?😊
Tört szoftvereket androidra is lehet szerválni (nekem a symbian a legfrissebb cucc😄D)

kifli
Elvileg pedig a két processzor közt annyi a különbség, hogy az egyik (a hd2 processzora) 65nm-en készült, és azthiszem jó cdma hálózaton is (a cdma nem biztos de valami ilyesmit olvastam), a desire hd procija pedig 45nm, ebbõl adódhat a nagyobb hõ, és csak gsm-en mûködik.

illetve a dhd-ban andero (vagymi) 205 videogyorsító van, hd2-be pedig 200. A 200 gyengébb, ami akésõbbiekben lehet gond, mert eddig nekem nem akasztotta meg még semmi hálistennek 😊

Bár a különbség nemnagyon látszik, mert ITT csak az agyonhúzott készülékek verték meg az alapórajeles HD2-t 😊
Bencee7
akkor azt vegyünk úgy h kihagytam... de mintha vhol ezt olvastam volna, na mind1

de viszont ami lényeges változás HD2höz képest, hogy más a proci a DHD-ban és ez nem melegszik. a HD2m egy hosszabb Angry Birds után szépen felmelegedett

kifli
hw gyorsítás van hd2-ben is
Bencee7
Aktív használat? ha megy a 3g/+wifi és játszol meg minden akkor fél nap alatt is lemerítheted, de sztem ez elég extrém eset...átlagba nekem nap végére 20% ha zenehallgatás suliba wifi meg hazaúton filmnézés és/vagy játék is van...

Aksi nem drága, kb 3000 és most nézem h már van 1930mAh-s is!

NEM NAGY! hidd el, megszokod és ezután már nem is kell kisebb! Én is féltem a mérettõl, de megszoktam és imáááááádom 😄D 4,3"-nál kisebbet soha többé, az tuti...
Ha elõveszem a régi N95öm, vagy megfogom hugom Wildfire-jét szinte elvesznek a kezemben xD

Köszi😊
Kb mennyi idõ alatt merül le aktív használat mellett?
Mennyibe kerül bele az utángyártott aksi?
Nem túl nagy a telefon? (sok helyen ezt olvasom)

Bencee7
Nekem van! Atomjó cucc, én nagyon szeretem! HD2rõl váltottam, megtetszett rajta az android meg jó áron jutottam hozzá a DHD-hez...

Ajánlom! 4.3" kijelzõ, 1gb rom/ram, grafikai gyorsítás (ami pl a HD2ben nincs) és minden ami szem szájnak ingere 😄D
Az egyetlen, és legnagyobb hátránya az az aksi benne... 1230mAh ami valljuk be elég kevés egy ilyen tudású és kijelzõjû géphez... de ahogy olvastam elég jó tapasztalatok vannak az 1800as utángyártott aksikkal, szóval majd lehet énis beruházok egy ilyenbe

De tényleg, nagyon durván merül! Ha nagyon nyomkodod, wifi meg esetleg 3g megy folyamatosan az durván eszi az aksit na meg a filmnézésrõl ne is beszéljünk....
Én a dHD2vel már hozzászoktam, hogy minden este fennvan a töltõn, így nem újdonság...

Legendet csak akkor vegyél, ha a minõség az elsõdleges.., a tudása miatt biztosan nem ajánlanám (legalábbis ár/érték arányát tekintve).

Igaz, ha már a minõségnél tartunk, azoktól kérdezném, akinek még Legendje van, hogy miért jön elõ idõnként a gomb recsegés? Olvastam, hogy szinte mindegyik csinálja, csak egyelõre nem sikerült megértenem a logikáját: pár hónapja csinálta elõször, de csak 1-2 napig tartott, aztán sok ideig nem és most megint volt egy rövid idõszak, amikor recsegett a két bal oldali gomb a kijelzõ alatt.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sziasztok!

Úgy döntöttem veszek egy Desire HD-t.
Valakinek van ilyen itt? Mi a véleményetek róla?😊

Csibusz
és a legend sem jobb sokkal, akkor megtartom a ZTE-t 😊 Köszi csak kíváncsi voltam, mert felmerülõben volt talán egy csere😊
dragon11
Hát nem sokat.😞 használtan 25 kb..

morcosqtya
Hero már elég régi darab...

Csibusz
Hello, kérdésem a következõ lenne. Van nekem egy ZTE Bladem, és ha lenne alkalmam cserére, akár egy heroval megéri? Mert ahogy nézem ZTE Hardverileg jobb mint HERO, viszont HERO pofás... Vagy ha esetleg Legendre menne a csere az is megérné-e?
HTC fanok is finoman válaszoljanak 😊
kifli
mennyit szánsz a telefonra?
Android miatt egyértelmûen a két SE, a windowst késõbb megbánod. Egyébként hülyeség egy márkához ragaszkodni, ha amiatt kellene a diamond.

HiPPoNaX
Nem. Nyalazd at ezt es kiderul, hogy hardveresen sem jobb a diamond (leszamitva talan a kijelzo felbontasat), az android es a winmo kozotti kulonbsegrol pedig mar ne is beszeljunk inkabb.

dragon11
azért a két említett telótól se jobb?

Ma amikor neteztem azt vettem észre hogy a kijelzõ rossz helyen reagál és le is "fagyott". Kikapcsoltam, aztán be, pár másodpercig megint nem volt jó, aztán megjavult minden. Ez egy elõjele lehet annak hogy haldoklik az érintõképernyõ? (Hero)

Jah Live!

REPS0L
Az a baj hogy hogy az only wifi úgy érzem kevés lenne, vagy a fene tudja... a 3G meg kurva drága 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Egyetértek. Szerintem a tablet-ek elterjedése (legalábbis számomra) szükségtelenné teszi a high-tech telefonokat, mivel a kijelzõ méretébõl adódóan soha nem lesz teljes a felhasználói élmény.
Egy Desire-t biztos nem cserélnék le, mivel egy másik telefon nem jelentene lényegi elõrelépést, inkább hozzácsapnék pl egy Asus EEE Pad-et😊

Egyébként az EEE Pad billentyûzetén elvileg van Usb port, szerintem valahogy megoldható a kapcsolat a fényképezõgéppel. Nem tudom miért ragaszkodnál a Xoomhoz, én az Asusról mindenhol jókat olvastam, a billentyûzetbõl adódó elõnyökrõl nem is beszélve.

REPS0L
Nem tudjátok mi lenne akkor, ha a fényképezõgépemet csatlakoztatnám egy Xoom-hoz vagy más egyéb androidos tablethez? Esetleg rá tudnám menteni a képeket, vagy legaláb meg tudnám rajta nézni õket? elég nagy pozitívum lenne... vagy esetleg lehetne más módja ennek?

REPS0L
tényleg nem semmi gép... bár én már azon is gondolkozom, hogy lehet jobban megérné a desire mellé egy Asus Transformer, fene tudja...

GregSB
Olvasd el a review-kat az S2-rõl (engadget, gizmodo, boy genius...). Mindenhol istenítik, és azt mondják ez a legeslegjobb Androidos telefon ma a piacon.

rastaman
én a sensation-ra voksolnék

HiPPoNaX
Csak eppen ismerjuk a motorola frissitesi politikajat is... Akkor mar inkabb samsung 😄

kifli
motorola még ami egész jó az új készülékeikkel
gagax
hali

amikor küldeni akarok bluetotthal akk bezárja és ki írja h hiba..és nemtok sehogyse küldeni...esetleg vmi okosság rá? vagy rom csere? (HD2) fogadni símán tudok.