5079
htc_one_banner_1.jpg
  • xxxpaulxxx
    A barátnőmnek van egy Desire-e, aminek elméletileg 512 mb belső memóriája van, de neki a telefon csak 147-ot észlel...
    Nem tudjátok ez miért lehet? Van erre valami megoldás esetleg, hogy lássa a maradékot is?:D
  • PeeTeR
    a lenyeg, hogy meg van en NDT MIUI Dev. v26 -ot hasznalok HD2 -on es valami tokeletes
  • kemszi2
    na most hogy lement minden a telefonról úgy döntöttem megnézek magamnak egy nem hivatalos rom-ot.cyanogenmod-t választottam.eddig tetszik.de majd úgy is pár hét után derül ki mennyire használható:D
    viszont rendesen megizzadtam vele nem volt egyszerű legendre a dolog
  • kemszi2
    azt hogy?:)
  • PeeTeR
    elotte szerintem egy hard reset -et probalj meg
  • kemszi2
    talán ezt megpróbálom.amúgy gyári 2.2-es rom van még rajta
  • kemszi2
    próbáltam semmi
  • PeeTeR
    uhm kikapcsolas, bekapcsolas - nem engeded a gombot, bejon a boot menu ott nem tudsz valamit csinalni?
  • kemszi2
    semmi extrát,játékot telepítettem ami nem sikerült.majd most újra indítás után már ez fogadott.
  • PeeTeR
    tulkeppen mit csinaltal rajta?
  • kemszi2
    na most segítsetek .behalt a legendem.bekapcsoláskor lefagy,még a bejelentkező hang bejön meg a htc quietly brilliant felirat de ez ott is marad.csak az aksi kivétellel lehet kikapcsolni.lehet valahogy rootolni a telefont úgy hogy csak számítógépről mindent?
  • Rasztiman
    Az miért van, hogy ha fel akarok rakni egy játékot ami 13 MB, de amikor megnyitom egy appmanager-el és telepíteni akarom, azt írja, hogy nincs elég hely, pedig háromszorosa megvan a kellő szabad helynek...
  • morcosqtya
    Fantáziádra és merészségedre bízom...
  • kifli
    mééé hova lehet még? :D
  • morcosqtya
    a zsebedbe.. :)
  • kifli
    a titant tuknám
  • desigo
    Londonban, nagyszabású rendezvény keretében mutatta be a HTC legújabb modelljeit.

• jazzy
    Próbálj innen.
  • Bencee7
    ROM az hivatalos HTC oldalról van? Factory resetet, vagy full wipe-ot megpróbálnék a helyedben...
  • Livius
    Hello!
    Van egy HTC Desire telefonom amit gariztatni szeretnék, és ezért unrootolni akarom egy gyári ROM-al. A RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed ROM-ot akartam rá felrakni de azt írja ki, hogy error [120] low main battery power. A telefont egész este feltöltöttem 100%-ra, de még mindig ez a hiba. Nah most ilyenkor mi lenne a megoldás, nem tudtok valamit erre?
  • danielf
    Ugyanott, mert ugyanaz a művelet függetleníti is mit amivel rootolják. Viszont a rootolásra is hamar szükséged lesz, mert így alapból nem lehet rendesen az sd kártyára átpakolni az alkalmazásokat és a 150MB user által használható belső memória hamar betelik. Arról nem is beszélve, hogy a teló procija elvileg 800mhz-es, de csak 600-on megy, így ezt is érdemes lenne felgyorsítani. Sajnos még nem tudom ez hogy hat az akksi élettartamára, és a telefonra, de remélem működni fog, ha egyszer sikerül rootolnom.
  • joshua
    nekem amúgy a lényeg...függetleníteni wildfire s-t hol lehet? unom már a 3410-esem:D
  • danielf
    Sajnos szoftveres megoldás csak a sima Wildfire-hez van.
  • PeeTeR
    oh biztos talalsz valamit. viszont eleg sok forum irogat olyanrol hogy softwaresen is megoldhato, pedig nem. szoval ha talalsz is valami ertelmes leirast, ne nagyon ugorj neki, mert ertelmetlen.
  • danielf
    XTC Clip nevű kütyü kéne hozzá, de kb. 24eFt, így csak annak éri meg aki ezzel foglalkozik. Remélem van ilyen valamelyik telefonos gurunak..
  • joshua
    eez engem is érdekelne:D
  • danielf
    Hi! Tud valaki budapesti helyet ahol tudnak Wildfire S-t S-OFF módba tenni, illetve rootolni?
  • xxxpaulxxx
    titanium backup egy biztonsági mentést készítő program, de ha nem segített a reinstall, akkor nem sokra mennél vele:/
  • [HUN]Crassus
    reinstall nem segített....titanium valami progi?
  • xxxpaulxxx
    Angry birds reinstall?:D (mielőtt backupoltad titaniummal)
  • [HUN]Crassus
    mit lehetne csinálni azzal,hogy 1 hónapja 52% on áll egy angry birds kieg letöltése és hiába kapcsolom ki a telót nem tűnik el és nem indul el sem.....hogyan lehetne leszedni?
  • Bencee7
    igaz, elnéztem bocs
    de az S verzióhoz is volt szerencsém :D még mobilarena meetingen, amikor még forgalomba sem került, már pötyögtem. az sem rossz, tényleg a "sima" Wildfire javított verziója. Nem rossz, de nem ájultam el tőle, tényleg csak a "hibák" vannak kijavítva. Inkább gyűjtsön az ember Desire-re vagy Legendre, vagy Nexusra... ha kell a netezés meg játék meg videó akkor nem biztos, hogy ajánlanám....
    de inkább menj el a sokat szidott speedshopba, ott meg lehet tapogatni meg próbálgatni, olvass el pár tesztet és úgy dönts!
  • jazzy
    Gonosz dolog de ha nincs más, a fenyegetőzés általában beválik, a szép szó többnyire nem..
  • PeeTeR
    szent szar
    inkabb nem irom le a velemenyem, ereszd el a fantaziad es ugyis tudni fogod mit irtam volna

de minden esetre sikerult megoldanod
  • vénfarok
    ömm, a wildfire S-nek 340x480-as felbontású a kijelzője, te a sima wildfireről beszélsz :)
  • Bencee7
    Wildfire egy jó teló, nem néz ki rosszul, tud is. Egyetlen bajom van vele, az pedig a kijelző. Az borzasztó, az nem is baj, hogy viszonylag kicsi, de a felbontása 240x320 azt hiszem, és komolyan mondom látod a pontokat, a pixeleket. De amúgy szokható! Nekem egy 30perc nyomkodás után ráállt a szemem és annyira nem is zavart. Miután ránéztem a sajátomra, na utána látszik igazán a különbség....

Nálunk a családban van 1, én kellemesen csalódtam benne. De tény, hogy eljárt felette az idő...
    Jó megjelenésű telefon, szép képet csinál az 5mpx kamerája, netezni jó vele, zene is nagyon ok. De nem jó rajta videót nézni, avit pl mert akad, Angry Birds is akad. Alapból 510Mhz-en fut a proci, a miénk most 710re van húzva főzőtt ROMmal, meg is látszik, gyorsabb és minimálisan akad az AB.
    Én már nem biztos, hogy vennék, főleg h használtan, függetlenül 30k. De 10et megér...
  • vénfarok
    hello, szerintetek 9990 ft-ért megéri megvenni a htc wildfire s-t T-mobilnál? a webshopban 9990, üzletben 19990, média mánia S díjcsomagban, 2 éves hűséggel
  • LoSA
    Te jobban megszívtad velük, de nekem is bajosak... Én egy tokot rendeltem tőlük, de hát azzal is meggyűlt a bajom.
  • jazzy
    Speedshop egy szarházi bolt, marha drágán adják a telefonjaikat, mondván ezen bizony gyártói garancia van és mi minőséget biztosítunk. Igen, gyártói van rajta.

Amikor elromlott a Hero-m visszavittem, nem érzékelt a képernyő, 3 hétig ültek rajta, amikor is hívtam őket, hogy ideje lenne megcsinálni, mert 1 hetet ígértek, sajnálják, még nem jött meg az alkatrész. Fura módon 1 nappal később kész volt.. PONT akkor érkezett meg az alkatrész. Micsoda véletlen.

Visszaküldték, kicsomagoltam, tenném bele a sim-kártyát, a sim-kártya fedél akad, nagy nehezen kinyitom, nem bírom visszacsukni.. fasza, ennek semmi baja nem volt eddig. Fél órás próbálkozás után felhívtam őket, mire majdnem lebaszott, hogy biztos nem tudom hogy kell belerakni a sim-kártyát.. anyád hogy van?

Ráadásul nem is pesti vagyok, így összevesztem vele, hogy nem fogom felküldeni megint, küldjön futárt saját költségén, mert ezt ők baszták el, át kéne nézni a telefont elküldés előtt. Küldött, visszavitte.

2 hét múlva hív (egy sim-kártya fedél csere.. 2 hét.. micsoda javítás bazz), hogy a hibát én okoztam, nem ők, úgyhogy fizessek 6.000 forintot. Na itt az összes felmenőjét elküldtem a búsba, kértem a főnököt, a szervízest, a szervízfőnököt, meg akit még ide tud adni.. hát nem adott ide senkit, majd inkább ő megbeszéli és visszahív. Visszahívott, hogy sajnos ki kell fizetnem, máskülönben nem csinálják meg. A főnököt ismét nem adta ide, úgyhogy mondtam, hogy akkor indulok a fogyasztóvédelemre, mire mondta, hogy várjak, megpróbálja megbeszélni.

10 perc múlva visszahív, hogy csak most csak nekem különleges alkalomként nem kell fizetnem állják a javítást (6000 Ft, mint írtam), mondtam neki, hogy 3 nap múlva itt legyen, viszlát.

Itt is volt 2 napon belül, javítási papíron pedig: Alkatrész - Sim Fedél - 380 Ft - Javítás - 500 Ft. Wait, what? Lehet én tudok rosszul összeadni..

Szóval Speedshoptól soha többet semmit.

TL;DR
  • Béla9248
    Sziasztok! Érdeklődnék! Elromlott a laposomban a kamera. Na most valahogy meg lehetne oldani hogy a telefont (Desire HD) rádugom és a kameráját használnám? Előre is köszönöm a segítséget!