HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vodánál 61.810 Ft
kíváncsi leszek,hogy az S-t a szolgáltatók,hogyan fogják beárazni...
(Wildfire S függetlenül boltokban 75 most)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mobilaréna teszt
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Androidon egy gmailes email cím kell és ennyi.
Automatikusan szinkronizálja a neveket a címtárba.
Hugomnak van Wildfire-je, nem rossz tényleg. A legnagyobb és sztem kb egyetlen hibája az a képernyõ, nagyon kicsi a felbontása (240x320) és simán látod a pixelkockákat... nekem DHD és HD2 után nagyon irritáló volt elsõre, de egy fél óra nyomkodás után már egyáltalán nem zavaró - ergó szokható 😄
Meg talán a proci lehet még gyengepont, de sztem vmi jobb ROM-mal sokat lehetne javítani rajta - meg ahogy tudom azt is szépen overclockolják ~700mhz körül...
Legenden nem gondolkodik a leányzó?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Errõl mi a véleményetek? Mennyire ajánlott egy lánynak?
Köszi szépen! Jövõ héten tuti meglesz a masina, alig várom már😊 Ma kipróbáltam, hogy mégis milyen és nagyon tetszett!!! És méretben tényleg abszolút nem nagy... kb 1 centivel nagyobb az én jelenlegi Nokia e71esemtõl😊
Vicces volt, hogy múltkor mondja bnõm, hogy szerinte fölösleges... aztán ma meg amikor megnéztem és látta õ is... rögtön elkezdte, hogy neki is kell valami ilyesmiXD
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A WinMob egy FOS.
Nem tud a WINDOWS mobil oprendszerem szinkronizálni a WINDOWS operációs rendszerû PC-men lévõ WINDOWSLIVE fiókomat tartalmazó MICROSOFT OUTLOOK (zárójelben : ez is víííndóóóóózzzz) program névjegyei és a pda között.
Miért is?
Mert:
Az outlook-ot beállíthatom pop3 protokollon át windowslive-os fiók használatára.
Fasza.
Ekkor keletkezik 2 azaz KETTÕ darab névjegyzék. A windowslive-os és az Outlook-os alapértelmezett.
Elõ a WinMob centert, kapcsolat létesít, szinkronizál:
Az ÜRES névjegy mappát felrakja a PDA-ra (ezzel törli szerencsésen az összes ott meglévõt). Gratulálok.
Másolni nem tudom a WL névjegyeket az alap Outlook névjegyekbe mer minek ugye... nem kell az magyar embernek.
Törölni vagy a WL-osat alapértelmezettnek tenni se tudom.
Ennek eredményeként a pda Win Mob 6.1 os sync és a PC-n lévõ WinMob center oda-vissza kommunikációjánál (szinkronizálás) képtelen észrevenni a WINDOWSLIVE-os fiókom névjegyeit.
Mindezt miért?
Mert hû vagyok a windowshoz.
Mert megveszem a termékeit, az os-t a pc-re, a gyári romos pda-t, felrakom a ki***tt outlook-jukat, igénybe veszem a csodálatos windowslive szolgáltatását, msn-el, wl fiókkal, kutyapöcsével együtt, mit kapok?
Ezt.
Köszi Bill bácsi.
Ötödször rakom újra, és ha nincs spb backup, akkor minden tel számom úszott volna.
Így csak egy részük... :-/
Ezt 1980-ban el lehetett volna játszani (mert szép, szines, forog, zõd stb.) de 2011-ben ez nevetségesen kevés és gyatra.
Õsszel ezt a szart kidobom és veszek egy k***va androidos szart.
Melyik androidos szart ajánljátok most?
Ott hogy mûködik a szinkronizáció vagy a névjegyek mentése?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Tapasztalata van valakinek?
Win Mobile egy fos. Egy FOS.
Jah Live!
Igazából akkor úgy mondom h
1. lépés -->PDAfanclub itt elolvasol mindent a FAQban és ezek alapján rootolod
2. lépés -->XDA fórum, keresel magadnak egy ROM-ot ami tetszik és azt teszed fel. Ebbõl nekem személyes kedvencem a CoreDroid (épp most teszem fel a 6.6os frissített ROM-ot btw), de a legnagyobb nézettséget a RevolutionHD viszi, azt mondjuk még nem próbáltam, de ezek szerint biztos jó 😄
Választásnál nézd meg h Sense vagy Senseless ROM- van amibe nem raknak HTC Sense kezelõfelületet, én speciel hiányolnám, így csak Sense ROM-okat használok....
Ja meg van már full 3.0 Sense ROM is, de a CoreDroidba is már szinte minden benne van az új Sense-bõl így én még mindig maradok annál - az a 3.0 lockscreen az vmi elképesztõenjó 😄D
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Addig is: Van valami leírás úgy az androidos piszkálgatásokról általánosan? Írtatok itt valami romokat, meg amiket olvasok, az nekem mind kínai😄 Tudnátok ezzel kapcsolatos oldalakat linkelni?😊
Hogyhogy ilyen olcsó lett a HD?😄
megvettem, root, aztán onnantól CoreDroid van rajta, 2.3.3 és semmi fagyás!
2. lehet, applanetre keress majd rá
Váááá egyre inkább hajlok rá😄
Viszont most olvastam egy olyat, hogy bejövõ hívás fogadásnál lefagy néha... ezt már orvosolták?😊
Tört szoftvereket androidra is lehet szerválni (nekem a symbian a legfrissebb cucc😄D)
illetve a dhd-ban andero (vagymi) 205 videogyorsító van, hd2-be pedig 200. A 200 gyengébb, ami akésõbbiekben lehet gond, mert eddig nekem nem akasztotta meg még semmi hálistennek 😊
Bár a különbség nemnagyon látszik, mert ITT csak az agyonhúzott készülékek verték meg az alapórajeles HD2-t 😊
de viszont ami lényeges változás HD2höz képest, hogy más a proci a DHD-ban és ez nem melegszik. a HD2m egy hosszabb Angry Birds után szépen felmelegedett
Aksi nem drága, kb 3000 és most nézem h már van 1930mAh-s is!
NEM NAGY! hidd el, megszokod és ezután már nem is kell kisebb! Én is féltem a mérettõl, de megszoktam és imáááááádom 😄D 4,3"-nál kisebbet soha többé, az tuti...
Ha elõveszem a régi N95öm, vagy megfogom hugom Wildfire-jét szinte elvesznek a kezemben xD
Kb mennyi idõ alatt merül le aktív használat mellett?
Mennyibe kerül bele az utángyártott aksi?
Nem túl nagy a telefon? (sok helyen ezt olvasom)
Ajánlom! 4.3" kijelzõ, 1gb rom/ram, grafikai gyorsítás (ami pl a HD2ben nincs) és minden ami szem szájnak ingere 😄D
Az egyetlen, és legnagyobb hátránya az az aksi benne... 1230mAh ami valljuk be elég kevés egy ilyen tudású és kijelzõjû géphez... de ahogy olvastam elég jó tapasztalatok vannak az 1800as utángyártott aksikkal, szóval majd lehet énis beruházok egy ilyenbe
De tényleg, nagyon durván merül! Ha nagyon nyomkodod, wifi meg esetleg 3g megy folyamatosan az durván eszi az aksit na meg a filmnézésrõl ne is beszéljünk....
Én a dHD2vel már hozzászoktam, hogy minden este fennvan a töltõn, így nem újdonság...
Igaz, ha már a minõségnél tartunk, azoktól kérdezném, akinek még Legendje van, hogy miért jön elõ idõnként a gomb recsegés? Olvastam, hogy szinte mindegyik csinálja, csak egyelõre nem sikerült megértenem a logikáját: pár hónapja csinálta elõször, de csak 1-2 napig tartott, aztán sok ideig nem és most megint volt egy rövid idõszak, amikor recsegett a két bal oldali gomb a kijelzõ alatt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Úgy döntöttem veszek egy Desire HD-t.
Valakinek van ilyen itt? Mi a véleményetek róla?😊
HTC fanok is finoman válaszoljanak 😊
Jah Live!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Egy Desire-t biztos nem cserélnék le, mivel egy másik telefon nem jelentene lényegi elõrelépést, inkább hozzácsapnék pl egy Asus EEE Pad-et😊
Egyébként az EEE Pad billentyûzetén elvileg van Usb port, szerintem valahogy megoldható a kapcsolat a fényképezõgéppel. Nem tudom miért ragaszkodnál a Xoomhoz, én az Asusról mindenhol jókat olvastam, a billentyûzetbõl adódó elõnyökrõl nem is beszélve.