5079
-
#3879 Ilyet lehet Magyarországon kapni valahol... ???
Link -
Bigmatt89 #3878 Sziasztok!
Mozart telóm van, dev. unlockolt Mango van rajta, és sajnálattal tapasztaltam, hogy a jobb játékok valami miatt nem indulnak el. Főleg a win live-osok. Gondoltam rá, hogy pont ezért mert live-osok, de érdekes módon a need for speed és a Doodle jump mennek... Egyébként ha a marketről töltöm a próbaverziókat, azok se futnak. Hardveresen a teló elég jó, gondolom az nem lehet baj. Mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám. Inkább az zavar, hogy a gps se működik rendesen... random gps programban se mindig talál jelet, de navigonnal szinte soha... általában pont akkor nem mikor tényleg kéne, néha meg simán bejön és akkor működik is folyamatosan... Valaki tapasztalt esetleg hasonlót? -
goofy1984 #3877 Megérkezett a Desire S-emre a 2.3.5-ös frissítés! -
Rasztiman #3876 ROM
Valaki ezt a romot próbálta már? Vélemény? -
#3875 Ok,köszi,am magyar ID-m van,szóval akkor zenefelismerő progi még felejtős.... -
#3874 WP7 re vagy uk live id vel van a bingbe alapból zenefelismerő vagy ha magyar id d van akk meg még shazam nem elérhető mo s ID vel. -
#3873 Helló mki!
Mozart-ra tud vki mondani vmilyen zenefelismerő progit?? Mert shazam az nincs,én meg csak azt ismerem.... -
#3872 nekem is sikerült végre beújítani:)
htc sensation -
vass17 #3871 Itt nézz körül, ezek alapján már biztosan meg tudod állapítani. -
#3870 -
Rasztiman #3869 Szerintetek egy 1éves Htc Herot mennyiért lehetne eladni? Minden megvan hozzá, semmi baja, külsőn szinte semmi zsebkarc vagy folt vagy valami.. -
#3868 nekem még nem volt HTC-m de jövő héten lehet hogy meg lesz az első -
#3867 -
#3866 Desire tulajdonos lettem :) -
Zirowe #3865 Budapesten s-off és minden más, ami htc készülékkel és xtc clippel kapcsolatos, olcsón és gyorsan.
Mail: [email protected] -
#3864 Érdekesség:) holnap érkezik a speedshophoz a sensation XE -
#3863 kb 15-20 perc alatt magadnak is meg tudod csinálni :)
a főbb lépések:
hspl link2
megfelelő rádio telepítés
task29
magloader
clockworkmod
android
mulaccság :D
-
Pyro82 #3862 \Stogare Card\MP3\ ide másoltam az mp3 zenéket, de így sem játsza le keres majd azt mondja zene nem található.
A vicces az, hogy tegnap ment rendesen törtöltem az albumokat felmásoltam ugyanoda új albumokat és nem játssza le.
Haver segít majd az oprendszer cserében mondta. Köszi a segítséget.
Továbbra sem jétszik le zenét a sens felületen BRRRRRR. -
#3861 -
#3860 na igen, ezzel nem akartam sokkolni kapasbol de elkerulhetetlen lepes -
#3859 HD2 vétele után, legelső lépésben, ajánlom neked az oprendszer lecserélését, androidra, vagy wp7-re.
Nem egy túl bonyolult folyamat...
Ha szeretnéd megcsinálni, segítek szívesen!
-
#3858 hat a zenet elvileg mindegy hova rakod meg kene talalnia, csak a csengohanghoz kell fix helyen lennie -
Pyro82 #3857 Kezdő vagyok a témában ezért lenne egy kérdésem. HTC HD2 vettem mp3 zenét nem játssza le. Rámegyek a hangjegy jelre ami alul ott van a naptár mellett. Azt írja keresés és nem találja a zenét és az album borítót sem látom. Hová kell másolni a zenéket, hogy megtalálja.
Ha a mappában kattintok a zenére akkor külön csak azt az egyet lejátssza. Nem értem mi lehet a baj. -
xxxpaulxxx #3856 Jaja Titanium! A legjobb!:) -
#3855 Jogos kérdés :)
a Titanium lesz az én appom, koszonom! ;) -
#3854 Attól függ mid van... WinMo-ra PIMbakup, Androidra Titanium backup -
#3853 Sziasztok! Csak gyorsan kérdezném, nincs tul sok idom kommenteket szemezgetni: szervizbe megy a telefonom és le kell mentenem róla mindent. Milyen appot/appokat ajánlotok egy full backupra? -
#3852 Miért érzem úgy, hogy egy véget nem érő történet lesz ez majd... :) -
#3851 Es egy jo hir: Kivizsgálják a HTC Apple elleni panaszait -
#3850 a HTC sensation XE-ről nincs valakinek infója hogy mikor érkezik és milyen áron? -
Vladyslaus #3849 Sziasztok!
Az enne a nagy problémám, h vettem egy használt Hermes 300-at, és kiderüt h nincs rajta radio ROM...Elkezdtem olvasgatni neten, h ilyenkor mit hogyan. XDA-n találtam is rá megodást. Azt írta elöször Hard SPL, utána föl a cucc..Megvolt az SPL upgradje 2.10.Olipro-ra, de ez csak azt eredményezte, h letörlődött a rajta levő WM6...Azóta bármit próbálok feltenni rá 10-en egy-két százaléknál megakad és komunikációs hibára hivatkozva kilép...Szóvaé ilyenkor mi van? Se WM, se Radio ROM...Csak a trikolor képernyő... -
#3848 kemény procik közelednek.. (Qualcomm Snapdragon cs.) -
#3847 Hali. Ellopott HD2 után egy trophyt vettem. Mango kb mikorra várhatò ? -
Rasztiman #3846 Dobhatnál majd egy pü-t hogy hogyan csináltad a dolgot, meg hogy sikertült.. :) nekem is hero-m van és érdekelne... -
#3845 Már megvan:) -
#3844 Ühüm ez rendben is van:) Meg értek is angolul, de konkrétan nem lehet rákeresni a HTC Herora? Mert rengeteget kidob.. -
#3843 XDA -
#3842 Na ez már meg van, most már csak a legfrissebb rom kéne Herora:) Valaki tudna segíteni? :$ -
#3841 Sziasztok! Tudtok ajánlani egy oldalt, ahol foglalkoznak a root-tal, recovery-vel, romokkal? Herom van. Köszi előre is -
#3840 Folytatódik a szabadalomháború: a HTC beperelte az Apple-t
Hehhe...