HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nekem egy idõben a bekapcsológomb volt érzéketlenebb, illetve most se mindig érzékeli a nyomást, most meg a hangerõ felsõ gombja. Nem értem miért jönnek ezek elõ, nem olyan nehéz megcsinálni normálisan egy gombot.....<#falbav>#falbav>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Backupolni meg szerencsére lehet root nélkül is a mybackup pro-val😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
idõvel xda-n lesz hozzá hack... addig maradhatsz te is a stock DHD-nál és kimaradsz a sok jóból (pl 3.0 sense port)<#beka3>#beka3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
nem lehet! ahhoz kéne vmi backup progi pl Titanium backup, de az csak rootolt telókon megy(legalábbis azthiszem)
CWMbe is van backup, de az rootolás után jön csak elõ 😄
ha nagyon elbszol vmit, akkor újrarakod vmielyik gyári romot és szevasz...de akkor minden adat törlõdik
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
ilyen újat vettél, vagy csak frissítettek rajta, mert el akarta adni? enyémet is kb elõtte frissítették 1.72re, nekem is vissza kellett butítani 1.32re...goldcard meg miegymás....szép kis kaland volt
Viszont ha esetleg mégis lehetne és most rárakok a telóra ezt-azt akkor el lehet menteni az állapotot, hogy rootolás után újra meglegyen minden?
De nem hiszem el... még mindig nem sikerült rootolni... faxom kivan már:S A pdafanclub egyik módszerével se tudom downgradelni...
Nah most megyek is zombulom egész nap😄D
wifi megtalálja a szolgáltatót a jel max erõsségû mégse tudok csatlakozni..."ellenõrizze a beállításait" címszó..
tudja valaki az alap konfiguráció beállításait? Incredible-re? köszönöm
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://www.tenke.hu
Jah Live!
#3551: Köszi, sikerült importálni, viszont most minden névbõl kettõ van😄
a szolgáltatóktól smsben le lehet kérni,hogy mennyit használtad a 3G-t
rakd fel a 3G Watchdogot.Ezzel nyomon követheted a havi adathasználatot
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként azt tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a simkártyán levõ nevekkel együtt megjelenjenek a facebook ismerõseid is? Barátnõmet nagyon zavarja😄
Jah és valahogy van mód arra, hogy simkártyáról teló memóba másoljuk a neveket?
A Htc elég sok programmal kiegészítette azért az alap Androidot, nem lehet rá panasz😊
Szóval eddigi tapasztalataim: Sok bosszantó alap dolog hiányzik wp7-bõl, de ezek nélkül lehet élni (nem találtam meg, pl hol tudom elrejteni a számom, pedig nincs olyan nagyonsok beállítás) 😊
Ami tetszik, hogy gyorsabban elérem amit szeretnék, a homescreen is tetszik, és rájöttem akarja a f@szom basztatni a sok beállítást, valamint androidnál néha észrevehetõ volt, hogy belassult a telefon, itt nincs ilyen 😊
Szóval eddig tetszik a dolog!
Aztán vmi jóféle ROMot is kapjon<#taps>#taps>
No és akkor most az éjszakai feladat meg is van... rootoljam és függetlenítsem... kemény meló lesz úgy, hogy most van elõször a kezemben androidos telefon^^
éés PDA fanclubnak van Desire részlege is! Itt szintén megtalálsz mindent a FAQba...