HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béla9248
Igen láttam én is de viszont azok jóval drágábbak is! Nem igazán szánok rá 100k-nál többet!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

A gombokkal nincs semmi bajod?
Nekem egy idõben a bekapcsológomb volt érzéketlenebb, illetve most se mindig érzékeli a nyomást, most meg a hangerõ felsõ gombja. Nem értem miért jönnek ezek elõ, nem olyan nehéz megcsinálni normálisan egy gombot.....<#falbav>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha valaki hozzájut a sensation-höz akkor írhatna egy saját véleményezést mert azért kíváncsi vagyok rá😊
kemszi2
a legend nagyon jó kis telefon 😊 külsõre még mindig ez a kedvencem. hardverben már sok jobb van viszont
Béla9248
Sziasztok! Telefon vásárlás elõtt állok és HTC-re gondoltam, mégpedig a Legendet néztem ki de nem igazán tudok dönteni! Esetleg ha tudnátok ajánlani vmi jobbat . . . Kb. 80k a limit. Elõre is köszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Nos holnap viszem vissza a telefont... pdafanclubon ezt ajánlották😊 Ugyanis ez a szoftver ami rajta van, az nem európai régióra szánt és a weboldalon is magyar menüt ígértek...
Backupolni meg szerencsére lehet root nélkül is a mybackup pro-val😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Most megpróbálom xp alól megoldani.... HÁTHA😄D

Bencee7
szívás<#vigyor3>
idõvel xda-n lesz hozzá hack... addig maradhatsz te is a stock DHD-nál és kimaradsz a sok jóból (pl 3.0 sense port)<#beka3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Újonnan vettem és Gingerbred van rajta... sehogy se tudom downgradelni:S

Bencee7
ja és a kérdésre a válasz: 😄
nem lehet! ahhoz kéne vmi backup progi pl Titanium backup, de az csak rootolt telókon megy(legalábbis azthiszem)
CWMbe is van backup, de az rootolás után jön csak elõ 😄

ha nagyon elbszol vmit, akkor újrarakod vmielyik gyári romot és szevasz...de akkor minden adat törlõdik

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bencee7
Milyen verziójú ROM van rajta?
ilyen újat vettél, vagy csak frissítettek rajta, mert el akarta adni? enyémet is kb elõtte frissítették 1.72re, nekem is vissza kellett butítani 1.32re...goldcard meg miegymás....szép kis kaland volt

Köszi, de rengeteg leíràst megnéztem ès semmi:/ Az xdan konkrétan le is volt írva, hogy a legujjabb GBet nem lehet rootolni... Mondjuk ez egy régebbi bejegyzès volt.
Viszont ha esetleg mégis lehetne és most rárakok a telóra ezt-azt akkor el lehet menteni az állapotot, hogy rootolás után újra meglegyen minden?

desigo
xda fórum + youtube videó kombó lesz a te barátod...
Köszi😊

De nem hiszem el... még mindig nem sikerült rootolni... faxom kivan már:S A pdafanclub egyik módszerével se tudom downgradelni...

rastaman
gratulálok <#eljen>

MEGVAN VÉGRE A HTC DESIRE HD-M😄D

Nah most megyek is zombulom egész nap😄D

[HUN]Crassus
jaj nagyon nem vágom én ezeket a telókat.... tegnap óta nem megy a netem se a wifim...elméletileg semmit nem piszkáltam rajta,de az elmult napok véletlen hívásai alapján /touchscreen ftw/ feltételezem valmibe belenyúltam....

wifi megtalálja a szolgáltatót a jel max erõsségû mégse tudok csatlakozni..."ellenõrizze a beállításait" címszó..

tudja valaki az alap konfiguráció beállításait? Incredible-re? köszönöm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

rastaman
méltó utódja lesz a touch hd-mnek 😄

(adományokat szívesen fogadok)

Nah fasza... még meg se vettem az enyémet, de már kiadnak egy jobbat😄

desigo
tenkenorman
Hali. Eladom a heromat (45ért) de nem ezért írtam mert az ugye hirdetés lenne😊 szóval eladó, és nem tudom még mit vegyek helyette. HTC érdekel a legjobban, 60 körül, használtan inkább... desire-el kacsintgatok. fontos dolog hogy a fejlesztések terén jól álljon. sok rom legyen rá mert azokat szeretem cserélgetni.

http://www.tenke.hu

Valaki tudna infót adni arról, hogy lehet újrarakni a 2.1-es frimeware-t? (alapból az van rajta nem volt piszkálva semmi fõzött rom-mal, csak behülyült a rendszer, valamikor jó helyen érzékel, valamikor összevissza ugrál a kép meg hasonlók.)

Jah Live!

Nos sikerült megoldani, hogy ne legyen mindenbõl kettõ (sim+phone) és hogy ne legyenek facebook mobil contactok, de csak úgy, hogy kiraktam egy parancsikont a fõképernyõre a people-ról... Akkor ezek szerint azt nem lehet megcsinálni, hogy ezt a "letisztított" névlistát lássa a bnõm, ha megnyomja a phone gombot?😊

Igen, köszi, de sajnos ettõl függetlenül benne maradnak neki😊

#3551: Köszi, sikerült importálni, viszont most minden névbõl kettõ van😄

[HUN]Crassus
köszi

desigo
üdv
a szolgáltatóktól smsben le lehet kérni,hogy mennyit használtad a 3G-t
rakd fel a 3G Watchdogot.Ezzel nyomon követheted a havi adathasználatot
[HUN]Crassus
HAli! tegnap beszereztem egy Incredible s-T ,de én lüke a legfontosabbat nem kérdeztem meg az eladótól és magam sem találtam meg egyenlõre: hol tudom megnézni a telóban,hogy mennyi adatforgalmat generáltam az adott hónapban? köszönöm a segítséget!

Ha az alap zenelejátszóban egy adott zeneszámnál menügombot nyomsz, akkor be lehet állítani általános csengõhangnak, vagy csak egy személyhez rendelni, de akár vágni is lehet😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Bucser
Én csak azokat jeleníttettem meg amikhez tartozik telefonszám, így nincs vele gond. valamint lehet importálni és exportálni sim kártyára a contacts alatt megnyomva a beállítások menühöz vezetõ gombot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
a facebook connataktokat be kell állítania az account-oknál, hogy ne szinkronizálja.
Most konkrétan olyanra gondoltam, hogy nem lehet saját csengõhangot/smshangot/ébresztõhangot beállítani, csak ha csinálok ezeknek 1-1 mappát az sd kártyára és oda berakom😄D

Egyébként azt tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a simkártyán levõ nevekkel együtt megjelenjenek a facebook ismerõseid is? Barátnõmet nagyon zavarja😄

Jah és valahogy van mód arra, hogy simkártyáról teló memóba másoljuk a neveket?

Milyen programokra gondolsz?
A Htc elég sok programmal kiegészítette azért az alap Androidot, nem lehet rá panasz😊

kifli
androidból csak az alap progik hiányoznak, azok wp7-ben viszont megvannak 😊
Hogy az android alapból milyen buta😄

kifli
nos, egy jópár hónap android után, most inkább wp7-et tettem fel HD2-re (az új sd már hálistennek kompatibilis vele, és nem akad)

Szóval eddigi tapasztalataim: Sok bosszantó alap dolog hiányzik wp7-bõl, de ezek nélkül lehet élni (nem találtam meg, pl hol tudom elrejteni a számom, pedig nincs olyan nagyonsok beállítás) 😊

Ami tetszik, hogy gyorsabban elérem amit szeretnék, a homescreen is tetszik, és rájöttem akarja a f@szom basztatni a sok beállítást, valamint androidnál néha észrevehetõ volt, hogy belassult a telefon, itt nincs ilyen 😊

Szóval eddig tetszik a dolog!
Köszönöm szépen!😊

desigo
pm ment...
Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol tört szoftverek vannak fent?😊

No függetlenítés is megvolna... barátnõm örülhet vala😄

Lassan, de biztosan... ROOTOLVAXD

Jah, csak az a baj, hogy egy csomó link halott az ilyen leírásokban, illetve nem találok normális cikket ahhoz, hogy downgradeljem a bootloadert😄

Bencee7
Ne félj, nem nagy cucc - csak pár katt! Na meg úgyis hülyebiztosra vannak már megcsinálva....

Aztán vmi jóféle ROMot is kapjon<#taps>

Nos... meghoztuk bnõm Desirejét... hát... ez TÖKÉLETES!!! Alig várom már a jövõ hetet, hogy meglegyen a HDm😊 Kész vicc, hogy neki elõbb lett új telója😄D

No és akkor most az éjszakai feladat meg is van... rootoljam és függetlenítsem... kemény meló lesz úgy, hogy most van elõször a kezemben androidos telefon^^

😄DD

kifli
óóóvatosan, nõvérem elõzõ telefonját láttad volna, nemtudom hogy lehet ennyiszer elejteni egy telefont 😄
Köszi szépen ismét!😊 Barátnõm imádni fogja az fix😄 Aztán abból kiindulva, hogy egy nõtõl vesszük... erõsen bízok benne, hogy nem ejtette földre részegen😄D

Bencee7
Jó vétel az 50ért!
éés PDA fanclubnak van Desire részlege is! Itt szintén megtalálsz mindent a FAQba...

Nah király! Akkor szerintem 50ért jó vétel egy Pannonos Desire... már csak az a kérdés, hogy mennyire használt😄

Bencee7
Nemtudom pontosan hogy kell egy Desire-t függetleníteni, de a DHDt elég könnyû volt: kis program, rányomsz 1 gombra és kész is! Ez a "SimUnlock" valszeg sima Desire-re is van vhol...

Újabb kérdés: Bnõmnek kinéztünk egy használt Desire-t viszonylag kedvezõ áron, de kártyafüggõ... az lenne a kérdés, hogy mekkora ördöngösség ezeket otthon kifüggetleníteni?😊