5079
-
#3919 Már megint én..:D
A SetCPU progihoz elegendő a root, vagy kell az s-off, a recovery is? -
#3918 -
#3917 Teljesen gyári, még root sincsen a telefonon :)) -
#3916 Szép képek! az első különösen tetszik, de a kutyás hozza ki belőle a maximumot az biztos.
Nemtudom, az enyém nem csinál ilyen szép képeket...milyen radio van a telefonodon? -
#3915 Franc a pofámba, de ismét duplapostolni fogok...
Nekem nincs szívem leszólni a DHD kameráját, mert tud azért szép képeket lőni vele az ember,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt van pár fényképem, melyek nem tartalmaznak PS effekteket:
http://www2.picturepush.com/photo/a/6996835/img/f%C3%A9nyk%C3%A9peim/IMAG0016.jpg
http://www5.picturepush.com/photo/a/6996863/img/f%C3%A9nyk%C3%A9peim/IMAG0098-copy.png
http://www3.picturepush.com/photo/a/6996821/img/f%C3%A9nyk%C3%A9peim/IMAG0061.jpg
Szóval tud az a kamera, ha akar :D
-
#3914 Tény hogy javul a HTC készülék minősége zene és kamera terén, én is épp most olvastam a Sensation XL tesztjét, de a kamera -bár több fényt képes beengedni- képek alapján mégsem csinál olyan "hűűűdejó" képet :D -
#3913 Ez vicces, szerintem pont a kamera a gyenge pontja a DHDnek... meg merem kockáztatni, hogy éppen csak jobb képet csinál, mint anno az N95öm :)
HTC-nek sosem volt erőssége a kamera, sem a hangszóró...ebből egyik sem világverő a DHDben... csak ez a 2 dolog zavar a Desire HDben
Ezek a tendenciák épp csak most kezdenek javulni a HTCnél ha megfigyeled. Pl Beats Audio cuccok mostanában (mondjuk nekem nincs bajom a Dolby/SRS-sel, de ezt nem minden htc kapta meg), kamera téren meg a most megjelent készülékekbe már átdolgozott kamerát raknak, 2.2 fényerősséggel... de legalább tudják hol kell javítani :) -
#3912 Hopsz, folytatom:
HD2-őt azért nem vettem, mert szeretek fotózni, és az 5MP-s kamera nem csinál olyan tiszta képet mint a 8MP-s :) -
#3911 "Talán azért mert a WP7 közel sem annyira jó rendszer, mint a Sense-es Android?"
Az xda fórum moderátorai szerint azért nem lesz WP7 DHD-re, és más Microsoft szerint nem hitelesített telefonra, mert a WP7 zárt forráskódú.
"Nem olyan jó az...nemtudom mi tetszik neked benne :\ semmi szép grafika, minden olyan egyszerű és puritán...." Az én ízlésvilágomnak, a letisztultsága, és a modernsége -mert valljuk be, elég modern kinézete van- megfelel. :) -
#3910 Na megvan a válasz, XDA-n kellett egy kicsit utánanéznem :) szóval:
,,wp is not opensource witch means that it can't be modded to run on non windows devices."
HD2-n meg azért fut, mert szimplán elhitetik a WP7tel, hogy a telefon, amin fut, az egy HD7. Mivel a 2 telefon kb ugyanaz, azért lehetséges a wp7 HD2n való futtatása...
Mondtam én ;P -
#3909 Ne legyél már bezsongva :D nincs, kész....ha lenne, már tele lenne vele a net. Szerintem nemhiába nincsen, biztos volt már akinek eszébe jutott, de valami miatt mégsem lett belőle semmi....
Talán azért mert a WP7 közel sem annyira jó rendszer, mint a Sense-es Android? Nem olyan jó az...nemtudom mi tetszik neked benne :\ semmi szép grafika, minden olyan egyszerű és puritán....
Miért nem vettél HD7-et akkormár? Még olcsóbb is lett volna... vagy HD2 és akkor mind2 rendszer előnyeit élvezhetnéd, és olyan rendszered lehetne, amilyenhez épp kedved van :) -
#3908 nemnéztem, de ha valahol, akkor xda forumon van megoldás, márha készítettek rom-ot egyátalán. -
#3907 Éééés esetleg van módszer rá, hogy hogy tudnék egy WP7-et feldobni? :$ :P
Kerestem de..:/ -
#3906 persze hogy az o.o -
#3905 ésugye, HD2 kapott 1-2 android drivert, meg romot is, amit dhd romból cfsináltak, így nem olyan elképzelhetetlen a dolog :)
HD2-n meg az android és a wp7 is magloadere települ.
Így szerintem megvalósítható lenne :) -
#3904 Én is eljátszottam vele..jó ideig, csak ugye az mégsem ugyan az...hiába olyan a program, a rendszer felépítése nem lesz még csak hasonló sem :) -
#3903 Ha csak a kinézet érdekel, akkor Launcher7! én is eljátszottam egy ideig vele :) -
#3902 Ajj, pedig megnéztem volna..eléggé bejövős a WP7..:) :D -
#3901 Nekem is volt ám HD2m, tisztában vagyok a dolgokkal...de ennek ellenére szerintem nemhiába nem készítettek anfroid telefonra való wp7et...
ha lenne rá lehetőség, valaki már biztos előállt volna vele :) -
#3900 nekem hd2-n most wp7 van, holott, win mobile 6.5 telefon, amin előtte android is futott :D
szóval, egyátalán nem halott ötlet, ha van hozzá rom :) -
#3899 Nagyon hogy akarnál WP7et tenni egy Androidos telóra? :D ilyen faja programozó vagy tán? :DD
Amúgy DHD romhoz visszatérve: attól függ mi kell, de am jobb ha kipróbálsz párat!
Ha Sense 3.0 kell --> Virtuous Unity 1.29
ha sense 3.5 kell --> RcMix 4.0 Runny, vagy az új Virtuous Affinity
ha gyors rom kell, sense nélkül --> Cyanogenmod
és most a jelenlegi kedvencem: SCI MIUI, ami gyors és jól is néz ki, és nincs sense.
Ebből én CMet, Runnyt meg a Virtuous Unity-t próbáltam, mindegyiket merem ajánlani, de mondom, attól függ mit szeretnél! Én már rohadtul ráuntam a Sense romokra, ezért most jóideig MIUI marad a kedvenc :) szép is jó is gyors is, és sok kis apróság van benne, amire nem is gondolnék, hogy kéne, mégis van és így eszembe jut h kell :DD remélem érthető... -
#3898 Elnézést a dupla-post-ért, de az mennyire elvetemült ötlet ha a DHD-re normál, funkcióit tekintve teljesen működő, igazi WP7-et szeretnék tenni? Mennyire halott ötlet ez? -
#3897 Letettem a voksom a root mellett...abban kérném a segítségeteket, hogy melyik az általatok legjobbnak ítélt DHD ROM? Köszönöm :) -
#3896 PDA Fanclub-ot ajánlom! Jó, részletes leírás van + videók, és tényleg hülyebiztos mostmár a moddolás... olvass utána, nem bánod meg ;P -
#3895 Elnézést, közben találtam :) -
#3894 Jaaa :O Hogy nem jár garanciavesztéssel? Csak az a baj hogy miiiinden adatot töröl a downgradelés( vagy hogy hívják:D)..Nem szeretnék pofátlannak tűnni, de szabadna kérnem egy linket hogy s miként tudnám rootolni ezt a drágaságot? :) :$ Köszi :) -
#3893 Nem lehet elszúrni :D ha szépen, figyelmesen elolvasol mindent, utána egy programban rákattintasz a "Root" gombra és kész :) Az én DHDm kb 2órát volt gyári :P
Ne féljünk a rootolástól! Nem jár garanciavesztéssel, mert mindent vissza lehet állítani gyári állapotra! Nemhiába járkál több 100ezer ember rootolt és főzött romos android telefonnal :) -
#3892 Köszi! :)
Csak ugye még nem volt bátorságom a DHD-t rootolni, mert nem szeretnék semmit sem elszúrni vele.. Anno a P990i-t, meg a jó öreg K750i-t napi szinten szedtem szét, szoftvereztem, függetlenítettem, de ez túl drága ahhoz hogy elszúrjam :DD -
#3891 Nem tudom miért a kinek az apukája az erősebb megy, csinálnának jó áron jó minőségű 3,7-4"-os telefonokat max 2 magos, de elég 1 mag 1-1,5ghz, gombsorral és nélküle.
Pont a most megjelent Sony Ericsson Xperia Pro-t fogom kipróbálni, már nagyon hiánykészülék volt ez nekem. -
#3890 Nekem se kéne, nekem már a 4" kijelző is nagy :) -
#3889 Túl nagy, túl erős a processzor, lassan veri a gépemet, túl drága. Minek? -
#3888 HTC Zeta. 4.5-inch 720p display, 2.5GHz quad-core CPU, Android 4.0
-
#3887 1. Nokia BH-503
2. lesz, de NEM ELSŐ KÖRBEN! mikor megjelent az ics, rögtön a HTC kiadott egy listát, hogy mégis melyik készülékekre lesz 4.0, és ebben a DHD is benne van! Az keverte meg az emberkéket, hogy utána jött még 1 lista, már csak pár telefonnan, az újak közül csak kb, és azon meg nem volt rajta a DHD. Ez utóbbi listán lévő telókra lesz először, aztán majd szépen sorban a többi korábbi listán szereplő telefonra.
De mire ezt kiadják DHD-re.... merthát amilyen gyorsan meg HTCéknél a szoftverfrissítés :)
Aki akarja, úgyis "frissíti" valami jóféle főzött rommal, szóval kb nem lényeges a HTC mikor szeretné kiadni a hivatalos frissítést. Már most van egy működő "alpha version" xda-n, és már kiadtál hivatalosan is a forráskódját, szóval én adok az xda-s srácoknak kb 2-3 hetet és már élvezhetjük is DHD-n a fincsi ICS-r :DD -
#3886 jaja, szép hangja van, hardverapron van egy srác, aki vadiúj akg füleseket árul és szervizel. Tőle anno nem volt annyira vészes :) -
#3885 Köszönöm :)
Az a füles tuti jól szól, elég drágán mérik :D :) -
#3884 akg k319
Gyárilag nem lesz úgy tudom, viszont biztos lesz, okosba :) -
amdopteron #3883 Halli valaki nem tud segíteni sim unlock Htc hero vodafone...
ha igen valaki segítene köszi privbe is jó -
#3882 Szia, az általad linkelt bolt Magyar raktárból szállít (ha épp van készleten). Egyéb magyar boltban / webshopban még nem volt szerencsém találkozni ilyen fülessel..:)
Lenne két kérdésem:
-Ki milyen fülest használ a szeretett telefonjához?
-Valóban nem lesz ICS a Desire HD-ra?! :O
Köszi! :) -
#3881 ???
Mitörtént? illetve hogy lett meg? -
#3880 Na hali újra srácok : )
Ma megjött a HD2-m :D.....a Rendőrségtől :D de legalább meglett :D valami fajin új ROM van esetleg? mert a mostani droidot vki nagyon elkrta :S