HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Most 2.3.3 van rajta, cyanogenmod 7 stable, magyar nyelv felejtõs ebben is, billentyûzet van. Cserébe azóta gyors, szép, stabil.
2 bug van benne, az egyik hogy az automata fényerõ nekem nem mûködik (másoknál igen, nekem nem tudom miért nem megy), illetve van egy olyan hülyesége, hogy ha hívnak, akkor akkor 0.5-1 mp-ig a hátsó hangszórón nyomatja max hangerõn a másikat. Lehet ezekkel élni, azóta viszont imádom a telót.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
annyi van amit már leírtunk párszor,hogy a képernyõ alatti 3 gomb kicsit ropogós.meg nekem eleinte nyomta a fülemet telefonáláskor a felsõ éle de ezt is megszoktam 😄
2 kérdésem lenne:
Hol van a hivatalos magyar HTC szerviz?
Hivatalos 2.2 tudom hogy van rá de hivatalos magyra nyelv is van rá?
Még annyi hogy amugy jó teló a Legend?
Hiába a két mag ha az android nem tudja még kezelni.
Hardveresen ott van igen ,de a softvare még nem.
Én is sensation-t akartam venni és letettem róla amikor megtudtam hogy :
Nem sokkal gyorsabb mint a sima 1 Ghz , aztán már úton vannak a 4 magos telók ,
és a lényeg új utakon járnak a több magos telefonok ,én megvárom míg kiforrja magát , nekem nem ér + 60 ropit .
Jelszót helyesen írtam be.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Újra kellett raknom, semmi. Nem kapcsolódik.
A telefont leformáztam, netkapcsolat van, honlapokat elér, de a windowslive-os fiókomat egyszerûen nem akarja létrehozni vagyis elérni.
Hiába állítom be ezeket:
Bejövõ levelek POP-kiszolgálója
pop3.live.com:995
Kimenõ levelek SMTP-kiszolgálója
smtp.live.com:587
Bejövõ levelek SSL-titkosítással
Be (ez kötelezõ)
Kimenõ levelek SSL-titkosítással
Be (ez kötelezõ)
Hitelesítés
Jelszó (a Hotmail programba való bejelentkezéshez használt jelszó)
jelszó: a hotmail (windowslive) jelszavam
usernév: mindegy.
Nem kapcsolódik.
Vagy folyamatosan kéri a jelszót, mintha elcsesztem volna, vagy nem kapcsolódik azzal az üzenettel, hogy Messages cannot be downloaded to your mobile device. Make sure you are connected and that your e-mail account settings are correct. Then try to download messages again.
Hálózat van (vodafone), és net is van (böngészni lehet).
635476549765795965-szer újra próbáltam, kikapcs bekapcs, minden.
Semmi.
Mindig ugyanaz.
Ötlet?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Igazából nincsenek különösebb terveim a telefonnal, igazából mindennapos felhasználásra lenne. (De a koromból kifolyólag minél többet tud, annál jobb 😛) Igazából egyik ismerõsömet is megkérdeztem ,de õ csak annyit mondott, hogy ha sokat használnám fotózásra akkor éri meg a HD. Néztem youtube-on összehasonlítást és ott a hd sokkal jobbnak látszott. Szóval van/vannak-e a HD-nak még olyan tulajdonságai amiért azt érdemes választni?
Nah de szóval... én 1 hete vagyok boldog HD tulajdonos, a barátnõmnek pedig 2 hete van Desire-e. Kérdés, hogy mire akarod használni... mindekettõ nagyon jó telefon, de a HD azért mégis egy picit mindenben több. Annyit tudok felhozni (2 hetes tapasztalat alapján) a Desire javára, hogy szebb a képe és jobb fogni... ennyi...
Egyébként újonnan árban sincs nagy eltérés, szóval újonnan mindenféleképp HD-t érdemes választani...
Egyébként használtan is megéri ezeket venni... barátnõm használtan vette az övét 60ért hibátlan állapotban😊
Túl nagy elképzeléseim nincsenek de ha valaki le tudná írni hogy melyiket miért érdemes választani azt megköszönném.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
(boccs Bence, ha most csalódnod kell😄D)
Sensation 2x annyi mint egy DHD...ha van pénz és akarod a legújabbat, akkor Sensation...de én biztos nem vennék - drága és nem is tetszik 😄
Kérnék tapasztalatokat ha lehetne😊
régebben volt ES File explorerem meg Astro-m is (ez jó, kicsomagolni is tud), de amire kell arra manapság bõven jó a DFM
Melyiket könnyû és egyszerû használni és melyik jó?
Nektek nagyobb tapasztalatotok van ebben szerintem!
1. szerintem nem tudod leszedni, csak ha rootolod
2. leszeded az .apk kiterjesztésû fájlt és fájlkezelõben ráböksz és települ is
3. magyar használati utasítás van fenn htc.com-on
nemhiszem h gugliba sok ideig tartott volna... de mind1, leírtam<#idiota>#idiota>
Vettem egy HTC desire HD-t sok kérdésem lenne.
Vannak rajta olyan alkalmazások amiket soha nem is fogok használni ,ezeket hogy tudom leszedni róla?
Hogyan tudok új alkalmazásokat telepíteni rá? Van valakinek magyar leírása , mert ezen a telon van egy pdf leírás de az angol?!
Köszönöm.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
de pl desire 7k-val több gsmline-on (81290) mint a legend.több a ram és a proci is jobb.attól függ mire kell a telefon