HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menü gombbal, egéybként az Advanced task killer mindenre megoldás😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]Crassus
nah csak kifagyott a kis mocsok😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
a nyomorék Skype-ot hogyan kapcsolom ki? marhára idegesítõ,hogy nincs rá opció...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Match
Sztem is korrekt telefon, de nekem a 2.2 frissítés után rengeteg hülyesége volt (már hála istennek nem elékszem hoyg mik, de nagyon idegesített 😊).

Most 2.3.3 van rajta, cyanogenmod 7 stable, magyar nyelv felejtõs ebben is, billentyûzet van. Cserébe azóta gyors, szép, stabil.

2 bug van benne, az egyik hogy az automata fényerõ nekem nem mûködik (másoknál igen, nekem nem tudom miért nem megy), illetve van egy olyan hülyesége, hogy ha hívnak, akkor akkor 0.5-1 mp-ig a hátsó hangszórón nyomatja max hangerõn a másikat. Lehet ezekkel élni, azóta viszont imádom a telót.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Bencee7
e-care javítja itthon a HTC-ket, de ez minek kell neked?meg sem vetted, de elrontottad?<#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Jogos!😊

kemszi2
én nagyon szeretem. 2.2 van de nekem nincs benne magyar nyelv(gsmline-tól van) csak magyar betûkészlet ,igaz már nem is hiányzik megszoktam.a szervizrõl nem tudok semmit,nem volt még rá szükségem 😄
annyi van amit már leírtunk párszor,hogy a képernyõ alatti 3 gomb kicsit ropogós.meg nekem eleinte nyomta a fülemet telefonáláskor a felsõ éle de ezt is megszoktam 😄
RETROB0Y
HTC legend et néztem ki magamnak az egyedi külseje miatt mg mivel jó áron van a HTC áraihoz képest.

2 kérdésem lenne:

Hol van a hivatalos magyar HTC szerviz?
Hivatalos 2.2 tudom hogy van rá de hivatalos magyra nyelv is van rá?

Még annyi hogy amugy jó teló a Legend?

jazzy
<#eljen>
Szia.
Hiába a két mag ha az android nem tudja még kezelni.
Hardveresen ott van igen ,de a softvare még nem.
Én is sensation-t akartam venni és letettem róla amikor megtudtam hogy :
Nem sokkal gyorsabb mint a sima 1 Ghz , aztán már úton vannak a 4 magos telók ,
és a lényeg új utakon járnak a több magos telefonok ,én megvárom míg kiforrja magát , nekem nem ér + 60 ropit .
morcosqtya
Connecting még van, logging on-nál szarakodik.
Jelszót helyesen írtam be.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
No, beszart a HD-m és az ActiveSync.
Újra kellett raknom, semmi. Nem kapcsolódik.
A telefont leformáztam, netkapcsolat van, honlapokat elér, de a windowslive-os fiókomat egyszerûen nem akarja létrehozni vagyis elérni.
Hiába állítom be ezeket:

Bejövõ levelek POP-kiszolgálója
pop3.live.com:995

Kimenõ levelek SMTP-kiszolgálója
smtp.live.com:587

Bejövõ levelek SSL-titkosítással
Be (ez kötelezõ)
Kimenõ levelek SSL-titkosítással
Be (ez kötelezõ)

Hitelesítés
Jelszó (a Hotmail programba való bejelentkezéshez használt jelszó)

jelszó: a hotmail (windowslive) jelszavam
usernév: mindegy.

Nem kapcsolódik.
Vagy folyamatosan kéri a jelszót, mintha elcsesztem volna, vagy nem kapcsolódik azzal az üzenettel, hogy Messages cannot be downloaded to your mobile device. Make sure you are connected and that your e-mail account settings are correct. Then try to download messages again.

Hálózat van (vodafone), és net is van (böngészni lehet).

635476549765795965-szer újra próbáltam, kikapcs bekapcs, minden.
Semmi.
Mindig ugyanaz.

Ötlet?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Gyorsabb, nagyobb, van rá 2.3-as android😄

Viktor99
Hát nem is tervezek rajta tf-et játszani de jó poén volt 😄
Igazából nincsenek különösebb terveim a telefonnal, igazából mindennapos felhasználásra lenne. (De a koromból kifolyólag minél többet tud, annál jobb 😛) Igazából egyik ismerõsömet is megkérdeztem ,de õ csak annyit mondott, hogy ha sokat használnám fotózásra akkor éri meg a HD. Néztem youtube-on összehasonlítást és ott a hd sokkal jobbnak látszott. Szóval van/vannak-e a HD-nak még olyan tulajdonságai amiért azt érdemes választni?
rastaman
nah, kapható a sensation itthon is, a "sebességbolt"-ban csupán 159.990-ért 😄

De ezen nem fut a tf2😛

Nah de szóval... én 1 hete vagyok boldog HD tulajdonos, a barátnõmnek pedig 2 hete van Desire-e. Kérdés, hogy mire akarod használni... mindekettõ nagyon jó telefon, de a HD azért mégis egy picit mindenben több. Annyit tudok felhozni (2 hetes tapasztalat alapján) a Desire javára, hogy szebb a képe és jobb fogni... ennyi...
Egyébként újonnan árban sincs nagy eltérés, szóval újonnan mindenféleképp HD-t érdemes választani...
Egyébként használtan is megéri ezeket venni... barátnõm használtan vette az övét 60ért hibátlan állapotban😊

Viktor99
Hello, nemsokára szeretnék venni egy új telót. Egy HTC Desire-t néztem ki magamnak. Elõször is melyik éri meg jobban desire vagy a desire HD? Másodszor, megéri-e egy használtat venni? (Nem nagyon van rá pénzem újonnan, mivel 17 évesen most még csak a nyárimeló van 😊 )
Túl nagy elképzeléseim nincsenek de ha valaki le tudná írni hogy melyiket miért érdemes választani azt megköszönném.
tenkenorman
nálam sense restartokat eredményezett😄

http://www.tenke.hu

nono84
aha, hasonlóan nálam. Már le is töröltem 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Bencee7
Én is leszedtem, feltettem, de nem frissít, hibát észlel és jó a "kényszerített bezárás"

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

nono84
Felrakta közületek valaki a napi kihívás nevû programot? Múltkor leszedtem a HTC likesról, de nekem semmit nem csinál. Látja hogy fel van telepítve, de futtatni nem tudom... :S Van vele tapasztalatotok?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

kérdés tudom wilffire 2.2 frissíteni 2,3-ra valahogy? upgade?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Dehoooogy!!!😮 Csak hát az mégis csak 2 magos😄D

rastaman
sensation. már csak azért is mert újabb telefon

Bencee7
Máris elárultál ifjú padavan?<#idiota>

Ha van pénzed rá, akkor sensation😊

(boccs Bence, ha most csalódnod kell😄D)

REPS0L
HTCS

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kifli
sensation 2 magos nem? én inkább azt venném 😊
Bencee7
DHD<#vigyor3> nemtom, nekem nem tetszik a Sensation....az a gyökér hátlap ami unibody-nak látszik, de nem is az, na meg az a fura kijelzõarány.... 4.3" de a DHDn lévõ 4.3" nekem sokkkal jobban tetszik...

Sensation 2x annyi mint egy DHD...ha van pénz és akarod a legújabbat, akkor Sensation...de én biztos nem vennék - drága és nem is tetszik 😄

tervezek egy HTC-t és nem tudom h Sensation vagy Desier HD?
Kérnék tapasztalatokat ha lehetne😊
kemszi2
én az astrot ismerem és használom. nekem megfelelõ 😄
Bencee7
Én azt használom ami a CoreDroid ROMban van benne, Dual File manager a neve, nekem megteszi....
régebben volt ES File explorerem meg Astro-m is (ez jó, kicsomagolni is tud), de amire kell arra manapság bõven jó a DFM

Találtam egy csomó file menágert 😊)
Melyiket könnyû és egyszerû használni és melyik jó?
Nektek nagyobb tapasztalatotok van ebben szerintem!
akkor most nézz szét szépen a marketban😊

Ha lenne file kezelõm! 😄
Köszönöm szépen .
Bencee7
Nemártana körülnézni kicsit a neten...<#nezze>

1. szerintem nem tudod leszedni, csak ha rootolod
2. leszeded az .apk kiterjesztésû fájlt és fájlkezelõben ráböksz és települ is
3. magyar használati utasítás van fenn htc.com-on

nemhiszem h gugliba sok ideig tartott volna... de mind1, leírtam<#idiota>

Sziasztok.
Vettem egy HTC desire HD-t sok kérdésem lenne.
Vannak rajta olyan alkalmazások amiket soha nem is fogok használni ,ezeket hogy tudom leszedni róla?
Hogyan tudok új alkalmazásokat telepíteni rá? Van valakinek magyar leírása , mert ezen a telon van egy pdf leírás de az angol?!
Köszönöm.
Itt is köszi!😊

REPS0L
nekem is tudsz dobni egyet? köszi 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Bencee7
pü ment!

Tudsz ehhez dobni egy letöltési linket? Mert sehol nem találom😄

Bencee7
Én speciel iGo-t használok, kicsit csúnya sztem, de megy és szépen navigál

Desire hdre milyen offline gps progit ajánlotok? A navigon valamiért nem akarja az igazságot😄

kemszi2
arra mondjuk elég a legend is 😊 én speciel a fémház miatt választottam 😄
Béla9248
Leginkább netezésre!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Értem, azok nekem is szoktak ropogni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kemszi2
nem feltétlenül htc-re gondoltam😊
de pl desire 7k-val több gsmline-on (81290) mint a legend.több a ram és a proci is jobb.attól függ mire kell a telefon
kemszi2
a képernyõ alattiak néha ropognak.de amúgy semmi problémám nem volt vele.most lesz egy éves
gagax
Hali. Applanet csak nekem nem mûködikn? Esetleg vmi hasonló oldal v program ahol a az appok között válogathatok? : D

Köszi elõre is : D