5079
htc_one_banner_1.jpg
  • papi08
    Reeeendben, köszi a váálaszt! :)
  • Bencee7
    Az új Affinity nov29-én jelent meg, de lényegtelen :) ha ugyanazt a romot rakod fel, csak a frissebbet, akkor nem kell wipe. Az csak akkor kell, ha vmilyen másik romról "jössz át"...
    Viszont azért nem árt lementeni minden nagyon szükséges dolgot Titanium backuppal mielőtt romot cserélsz...biztos, ami biztos alapon

Radio meg nem foglalkozik a játékkal. más a gond....nekem pl az NFS HP elindul, letölti a 280mb-ját aztán kifagy...többszöri próbálkozásra is. (ezért volt a novemberi adatforgalmam 2Gb :DD)
    De radio-t is cserélhetsz, ha kedved van... bár nem hiszem h ez a gond. Amúgy VA topikba írják is, hogy nincs ajánlott radio...mert mindenkinek más a jó, Amin tesztelték a romot, azt feltüntették: 12.54.60.25_26.09.04.11_M2 Nekem is ez van fenn, kb mióta megvan a DHD, semmi gond vele. Ha neked is ez van, akkor maradjon...
  • papi08
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, hogy már két Gameloft HD játék (Eternal Legacy, és Dungeon Hunter 2) a Gameloft logó után kidob? Lehet azért, mert ROM-ot cseréltem? Vagy a radio nem tetszik neki?

Másik:
    Azt hiszem épp tegnap jelent meg a Virtuous Affinity 1.48-as kiadása, kérdésem volna: Hogy erre frissítsek, akkor ismét wipe, majd reflash? :/ Vagy netán van valahogy lehetőségem a mostanit frissíteni?

Köszi a válaszokat! :)
  • Bencee7
    Ha értesz hozzá, mindenképpen cserélj romot, aztán meglátjuk javul-e a helyzet :)

Melyik a legjobb? Ez mindenkinek más...kinek mi jön be. Amúgy menj fel xda-ra, ott látod melyik topikot nézték meg a legtöbben, ergo az elég jó rom :D
  • papi08
    Tudom a Desire és a Desire HD nem ugyan az, de egyik ROM-nál nekem is folytonos kikapcsolás volt, a mostani ROM tökéletese fut *kopp kopp kopp* :)
  • Fabio Capello
    Hmm. A Desire-m aktív használat mellett néha fogja magát és random módon kikapcsol, és kicsit felmelegszik.

Ez lehet ROM hiba? Volt szervízben, és azt mondták, nem alaplaphibás, és egyébként sem az a széria, szóval ez tuti nem lehet gond.

Hamár romok: szerintetek melyik per pill a legjobb?
  • papi08
    Reeendben, köszi :)
  • Bencee7
    1.2 teljesen okés, de ne setcpu-val húzd, ha húzod...ha meg felraktad a Virtuous romot, annak a kerneljével 1.2 nagyon stabil!

btw xda-n van olyan emberke, akinek 2GHz-ig van húzva és úgy is használja :D
  • papi08
    Sziasztok! A DHD-nek mennyi az a max CPU órajel, ahol károsodás nélkül fut? 1,2 GHz-t még bír, nem? :D
  • kidboy
    sziasztok. Nem tudja valaki mikortól lesz kapható a T-nél a Sensation XE?
  • tenkenorman
    pedig tudtommal az a leghjobb.
  • amdopteron
    halli valaki nem tud nekem mondani egy romot HTC Hero ra ami gyors...
    meg faxa:)
    meg ilyenek:)
    mit ajánlotok..nekem most vmi cronos van rajta de az elég lassu
  • kifli
    csak az eleve mangoval érkezőkben van magyar nyelv, frissítéssel nem lett magyar.
  • Bencee7
    Mango-val nem került bele magyar nyelv? Amúgy ahhoz nem értek, meg egy gyors keresés után nem találtam...
  • High end PC #3945
    Ó, köszönöm a linkeket, akkor hètvègèn telepítès :)

Igazából van egy HD7-esem is, gondolom annak a magyarítása már nem ilyen triviális, más fórumokba is beletúrtam, mintha valaki azt írta volna, hogy valahogy felhekkelhető arra is.
  • Bencee7
    A legújabb WinMO rom a HD2re az a 3.14, annál újabb nem volt. Magyar nyelv hivatalosan nem volt, de lehetett magyarítani, azért is az most neked! Nézz szét még a pdafanclub.com oldalán a HD2 részlegbe, ott is van soksok okosság!

pl ez:
    "HTC HD2 ROM+magyarítások:

1.66-os gyári ROM:
    1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás:

3.14-es gyári ROM:
    3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás:
    (2011.10.29es post)
  • High end PC #3943
    Ezek szerint a 3.14 ROM az egyenlő a Windows Mobile 6.5.3-al? Mert megjegyzèsben csak annyi van, hogy 6.5. Wikipedian meg azt írják, hogy a 6.5.3 az 2010 februári OS, ez a post meg 2010 januári. Hètvègèn èrek csak haza leszedni.

Fura, gondolom magyar nyelvű az East europe közt sincs. A mostani HD2 gyári ROMom magyar, tehát ha 6.5.3-ra frissítek, az már csak angolban van. Akkor itthon nem is kínálta a magyar HTC támogatási oldal a 6.5.3 frissítèsi lehetősèget?
  • papi08
    Naaa..kész a root, minden, és felkerült az Android Revolutin HD 6.1.5-ös kiadás...bár minden névjegyem eltűnt (hiába szinkronizáltam mindennel) a 3.0-ás sense megérte :D
  • Bucser
    Már megjelent.
  • kifli
    evo 3d használható eu-ban? Csak mert sima evo nem volt használható gsm hálózatba a jólrémlik...
  • KillTheKonzol
    ja, a google-el én is megtaláltam, hogy frissítést kap, akkor veszek
  • KillTheKonzol
    csak nem akarok befürödni akkor, ha nem lesz
  • KillTheKonzol
    ha tuti lesz 4.0 az EVO 3D-n, még a héten veszek egyet
  • Bucser
    Ez nem olyan mint a windows. A telefonokra való androidból a gingerbread a legkurrensebb az ice cream sandwich mellett. Ice cream sandwich most jött ki a lényege, hogy egyesíti a tablet és a telefon platformot. A HTC Evo 3D kap ICS overhault ergo lesz rá új verzió később.

A 3.0, 3.1, 3.2 csak tabletre való os és felesleges lenne telefont kínozni vele. más a célja és elég szarul működne telefonon.
  • kifli
    első körben ők kapnak frissítést:
    - HTC Sensation- HTC Sensation XE- HTC Sensation XL- HTC Rezound- HTC EVO 3D- HTC ECO Design 4G- HTC Amaze 4G- HTC Vivid

Nem volt nehéz utánanézni...

• KillTheKonzol
    ha vennék egy HTC Evo 3D-t, az Androidot lehet frissíteni a 4.0-ra? A gyári 2.3 siralmasan régi, azóta volt már 3, meg van már 4 is. Természetesen gyári frissítésre gondolok. Vagy basznak rá, és vásároljak "újabb" (WTF, 3D is elég új) mobilt, ha újabb Androidot akarok? kössz
  • High end PC #3933
    Kössz!
  • kifli
    pedig van ott eredeti ;)
  • Bencee7
    Ajánlom figyelmedbe a Magyar HD2 Tudástár nevű oldalt! A PDAfanclubosok dobták össze, nekem anno még a HD2s korszakomban nagy segítség volt :)

Meg xda-n kicsit keveset keresgéltél: Official Roms for HD2 :)
  • High end PC #3930
    Van Androidos telom is, meg sokfèle, csak a HD2-esemen akarom a legfrissebb WM-et tudni, mert nem akarok megválni tőle.
    Pont, hogy az xda fórumain láttam eddig csak gányolt ROMokat. Párszor tettem is fel ROMot a Touch HDre onnan. Eredeti HD2 ROMot nem láttam ott a WM 6.5.3-ból.
  • papi08
    visszavonva. :)
  • papi08
    Az normális dolog, hogy az UMT 1 órája tölti a downgrade pack-ot? :D
  • kifli
    xda forumon fentvan az összes gyári rom asszem.

Ott nézz szét.

btw szerintem jobb ötlet egy androidot feldobni, működik hiba nélkül :)
  • High end PC #3926
    Ha jól olvastam a Windows Mobile 6.5.5 sem hivatalos ROM az OS-ből.
  • High end PC #3925
    Szevasztok
    van egy HD2-esem, tök gyári ROM-al. Windows Mobile verzió: 6.5.2. Úgy olvastam, hogy a legutolsó hivatalos verzió a Windows Mobile-ból a 6.5.3 volt. Szeretném frissíteni erre a HD2-esem, azonban a hivatalos HTC oldalon már lelőtték a ROM frissítés letöltéseket, a modell már nincs az adatbázisukban!
    Valamint mindenképp hivatalos HD2 ROM-ot szeretnék a 6.5.3-ból, nem rajongók által összetákolt HD2 ROM-ot! (ezekkel tele a net)
    Ha tudnátok dobni egy letöltést, megköszönném, én a Google-el csak házilag barkácsolt ROM-okat találtam!
    Köszi
  • Bencee7
    Setcpu-t hagyd a fenébe, nem jó... van annál sokkal jobb! Amúgy ha egy értelmes romot raksz fel, abban már van benne OC Daemon/Orkolev Daemon/VU Daemon (ua mindegyik kb) és az fényévekkel jobb a SetCPU-nál! setcpu hajlamos beakasztani a dolgokat, lassít, laggol miatta a sense, mert ha nem kell leviszi az órejelet és mikor felébreszted a telót, vissza kell álljon és ez nehezen megy neki. Na ezt a hibát küszöböli ki az OC Daemon! Ott pillanatok alatt végbemegy mindez, villámgyors miatta a rom!

A VU srácok csinálták meg először, és amiatt (is) rohadtgyors a VU... szóval setcpu kuka!
  • papi08
    Ismét duplapost...:(

Valaki próbálta ezt a megoldást?
    Root,Radio S-OFF,EngHBOOT S-OFF,Recovery a legegyszerűbben:
  • papi08
    Rendben, köszönöm :)
  • PeeTeR
    root eleg ha minden igaz.
  • GreenHun
    Véleményt tudnátok mondani a Sensation XE-ről? :)