HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
nekem van dokkoló mellé, olyan ami közben tölti a másik aksit, még nem volt olyan, hogy kelett de le volt merülve 😊

ez 2 usb-rõl tölt, egyik a gépbe megy, ez az adatkábel is, másik meg a konnektorba.
Meg van rajta audio kimenet is, ami szintén jó lehet 😊

Ebay-rõl van amelyik nem is olyan drága.
morcosqtya
Így gondolom én is. Nekem elég lenne a HD2 arra amire pda-t használok.
Egyetlen aggályom az aksi rövid üzemórája. Naponta tölteni kell, míg a HD-t volt hogy teljes 2 napig föl se raktam a töltõre..
(USB-n meg csak 500mAh-val tölt ami gyász) Esetleg egy dokkoló nem lenne szar ötlet a HD2-höz... (munkahelyen monitor mellett, pont rálátnék, stb)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Bucser
Õszintén én a HD2-t a jelen generációban nem cserélném semmire. Majd látom, hogy az EVO 3d-nek milyen review-i lesznek és eldöntöm, hogy akarok-e cserélni. (qHD display, dual core proci, 3d videohoz, jatekhoz és képekhez, 5 mpixel kamera (hd2-n sem használtam egyszer sem))

Android pedig van rá dögivel normálisan mûködõ akármilyen verziót keresel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Dell streak 5 colos kijelzõvel, vagy Samsung galaxy tablet 7 collal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
elõször ilyen volt hd2-vel is az érzésem, de megszoktam, és nem ejtettem el egyszer sem, mégcsak majdnem sem 😄
jazzy
HTC Hero és utána Samsung Omnia 7. 4.3" -os telefonom nem volt csak tapogattam boltban meg az egyik cimborámét, de kb féltem, hogy kiesik a kezembõl ahogy kioldom 😄
kifli
dell sterk ami nagyobb, bár az elvileg mini tablet 😄

5" azthiszem...
Béla9248
Sziasztok! Tudnátok adni egy linket IGO8-ról DHD-re? Esetleg olyat amiben benne van német,osztrák vagy esetleg Europa. Létezik olyan progi ami átjátsza a rádióra a telefonról a zenéket meg vmi zenefelismerõ mint pl. a SE TrackID? Elõre is köszöntem!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

morcosqtya
Nekem is ez a bajom velük. Nincs rá (annyi) pénzem.

De nekem kell a 4.3"!!!!
😊

Galaxy S-nek utánanézek. Neked elõtte mid volt?

jazzy
Ha összedobjuk a telefonunkat és eladjuk tudunk venni közösen egyet <#taps>

Nekem amúgy túl nagy a 4.3", nekem a 4" pont jól passzol a kezembe és ebben a kategóriában van most Galaxy S-em, hát szerintem az egyik legjobb vétel 60-65 körül árulnak már karcmentes használtban. A HTC-k közül amit vennék túl drágák most.
morcosqtya

Adsz kölcsön?

2012 december 23. után megadom... 😊)

jazzy
Samsung Galaxy S II, Desire HD. Igen Acernek van vmi 5ös meg 4.5-ös telefonja dehát az már nagyon lóbaszó, az már inkább tablet mint telefon.. Vagy vegyél egy Sensationt 😊
morcosqtya
A Samsungnál csak rémlett, hogy a kirakatban láttam egy Galaxy xyzx-akármit ami nagy volt. Nagyon nagy. De lehet hogy csak közel volt az orrom az üveghez.. 😊)

A Dell-nek van valami medvebaszás nagy cucca, de nem szimpatikus sem a márka, sem a készülék technikai kivitele (szabványok mellõzése, konstrukció).

Onnan induljunk ki, hogy van egy "lehethogyeladódemégnemtudom" HD2, amire hajtanék. 65-70 ezerért.
Ehhez el kell adnom a HD-mat.
Elegem lett a WinMobile-ból, a WinPhone-nal még addig sem vagyok hajlandó foglalkozni amíg a nevét kimondom, így az Android-ot szeretném kipróbálni.
(egyébként nem kell egy pszeudo-nonkonformista windows-gyûlölõnek gondolnotok, a Win7-et PC-n szeretem, elismerem, jogtiszta is nálam.)

HD2-n megy az Android (tán még a 2.3 is) elsõdleges oprendszerként ha jól tudom, külön ROM alól. Na ez érdekel.

Vagy BÁRMI ami nem kisebb, nem lassabb mint a HD2, legalább 480x800 (WVGA) felbontású és Android elfut rajta.

jazzy
Tudomásom szerint a Samsungnál sincs 4.3 fölötti kijelzõ htcnál se. Ha a pofával erre céloztál 😊
Bencee7
<#nevetes1>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

DHD nem játszik?😊
Bencével ezt fogjuk ajánlani úgy is😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

morcosqtya
Venni akarok valamit, androiddal, HD-t meg eladom.

morcosqtya
Nem követem most a piacot, van olyan androidos htc ami nagyobb pofával rendelkezik mint a HD2? Vagy csak Samsungéknál van ilyen?

htc wildfire?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

kifli
3659, és általában gyorsabbak is, alapból sd-re telepítenek, +funkciók(pl beépített openvp, cpu órajel állítás stb) cyanogen mod ésatöbbi...

most nekem is wp7 van, 1-2 funkció ami hiányzik, de visszagondolva androidon se sokat használtam...
Bencee7
Most tettem fel a CoreDroid v7.0-t, hát mit ne mondjak, fincsi ez a Sense 3.0<#szeret> szép és nagyon gyors! nem kell ide 2magos cpu<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

jazzy
Õszintén szólva mivel most váltok vissza Androidra WP7rõl, nem tudom, hogy miben éri meg egy fõzött rom jobban, mint a gyári 2.3+ romok.
kifli
amúgy 3 év alatt simán lejár a gari, akkor meg már rootolás szinte kötelezõ, akkor megmár olyan rom is mehet fel amit akarsz...
jazzy
Én is, de van aki nem <#wink>
kifli
3 év alatt már rég telefont cseréltem <#buck>
desigo
Gondolom rájöttek,hogy ez eléggé negatív reklám...
LoSA
Mégiscsak lesz frissítés a HTC Facebook szerint... 😄 Vicc! 😊

jazzy
Ha 3 év alatt frissítem az még mindig elõbb van mint a soha.
LoSA
Én a Windows 7-el még nem szimpatizálok, nem is nagyon fogok szerintem. 😊

Én nem azt mondom, hogy a Samsung olyan húdefrankó, de arra legalább valaha még fel fogom tudni tenni a frissítést.

kifli
ja samsung ismert milyen jól frissíti a hardwereit minden téren 😄
jazzy
Ugyanez, Galaxy S-t vettem Desire helyett. Kipróbáltam a WP7-et is, de nekem még sok benne a hiányosság, majd 1 év múlva.
LoSA
Én értem, hogy meg kell venni az új telefont is persze... Csak írtó nagy szemétség, hogy az ember megveszi, használja régi szoft-al, várja, hogy kijöjjön az új, aztán mondják, hogy hoppá, mégse tudod frisíteni, vedd meg az új telefont. És ráadásul kamu dumával, mert ugye már bizonyított, nem símán felmegy a Desire-ra. Most örülök, hogy Galaxy S-t vettem Desire helyett... Arra legalább még úgy néz ki, hogy ki fogják adni a frissítést július közepe fele.

jazzy
Ezért kezdek a htctõl egy kicsit elfordulni, mert most megveszem 1 telefonjukat 2 frissítéssel késõbb meg már rootolhatok és custom romozhatok ha szeretném azt a frissítést..
kifli
van desire s nyilván már azt is el akarják adni, arra van 2.3
Bencee7
apk installer tényleg akkor jó, ha több cuccot akarsz egyszerre, mondjuk ha új a teló akkor ajánlatos.

amúgy a task killereket nemigen ajánlják sehol sem! xda-n kifejezetten tiltják 😄
mondják, hogy az android olyan okos, hogy magától bezárja ami nem kell, így nem foglalja a memóriát. Régen én is használtam, de leszoktam róla mert tényleg néha belassul tõle, így felesleges! DHD-be 2.3ban amúgy is van task manager, ott ki lehet lõni a tényleg nem fontos/nem kellõ appokat

LoSA
[HUN]Crassus
igen azt épp tegnap tetették fel velem😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

No nyugi uraim!😄

#3636: Igen... félreírtam😄 Amúgy az apk installeres sokkal jobb megoldás hidd el! Behúzol egyszerre x db alkalmazást az ablakba és azt neked szépen feltelepíti egymás után úgy, hogy hozzá se kell szólnod😉

Béla9248
Persze, persze, azt máris gondoltam!

Bencee7
Egészen pontosan 1.5 oldalt kellett volna visszaolvasnod, az #3514-es hszemben pont xxxpaulxxx-nek linkeltem még gyiket is, éppen nemrég tárgyaltuk ezt az egészet, mert õs is most lett DHD tulaj...

és sokat segít ám, ha elolvasod a használati utasítást, ha ennyire nem értesz hozzá - htc.com ha kellene

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nem teccik el lehet menni

Béla9248
Gyökérkém!!! Szted ki a picsa fog visszaolvasni 1000 kommentet?! Beszólás? Jah bocs biztos nem nekem csak az a NOOB kifejezés nem illett oda gyökérkém! Ha normálisan nem megy hagyd a picsbe!

Bencee7
Nehogy már ki legyél akadva gyökérkém<#mf1>
kaptál segítséget? igen
beszólt neked vki? nem

én meg csak írtam, hogy fogok írni, vagy keresni egy gyiket és akkor be lehet tenni bannerba vagy vmi

ééés ha olyan rohadtnagy fórumozó vagy, akkor tudhatnád, hogy egy kis visszaolvasással és a fórumban való kereséssel elég sok mindent megtalálsz ám <#banplz>

Béla9248
Légyszives Bence fiam írj egy noob gyik-et! Én nagyon örülnék neki! Tudod a forum lényege kisfiam pont ez. Amit már megjárt más az tovább adja a NOOB-nak!

Bencee7
Ismeretlen alkalmazásoknál pont h kell a pipa....
és én a fájlkezelõs megoldást javaslom, másik2 felesleges sztem

amúgy komolyan mondom, írni fogok egy noob gyik-et, mert egyre többen jönnek ugyanazokkal a kérdésekkel, megy egyre több a DHD is, mert most elég olcsó és sajnos drágább már nem lesz...

Béla9248
Köszönöm! Próbálgatom! Esetleg tudnátok valami oldalt ahonnét beszerezhetnék értelmes dolgokat? Vagyis mik azok a tényleg okos alkalmazások amiket érdemes telepíteni a készülékre? Megkönnyíti a kezelését stb.

Béla9248
Köszi azt már megtaláltam! Kilõve!

Elõször is!
Beállítások->alkalmazások->ismeretlen források mellõl vedd ki a pipát

Aztán... alkalmazás telepítésre 3 módszer van (legalábbis amiket én ismerek😄)

1, HTC Sync nevû proginál ott van egy ilyen gomb
2, Letöltöd az APK installer nevû progit innen és ebbe a progiba behúzod a .apk kiterjesztésû fájlt és feltelepül a mobilodra (én ezzel csinálom)
3, felmásolod a kártyára és megnyitod egy filme managerrel... ilyen pl az astro file managger

kifli
kapcsolt ki az adatkapcsolatot, az szívja le a kártyádról a pénzt
Béla9248
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni! Vettem ma egy HTC DHD-t! Ez az elsõ HTC telefonom, rádugtam a laposra és nem igazán vágom hogy miket is látok ott! Mármint hová tegyem a letöltött alkalmazásokat, filmeket, zenéket. Naivan , elsõre kártya bele gps próba idõjárás ment meg hasonló kis nézelõdések és meg is etettem a kártyámról minden pénzem! Gondolom ez a gyári GPS így ebben a formában kuka is. Hogyan lehetne pl. egy IGO-t rátenni? Ezt leszedni? Magyar nyelvû iratokat most keresem mert persze az nincs hozzá! Tudom kicsit sok amit kérek de ha egy kis idõtök akadna rá nagyon megköszönném!

desigo
árcsökkentés a T-nél

HTC Desire HD

két éves elõfizetéssel 89 990 Ft
egy éves elõfizetéssel 99 990 Ft
kártyás csomagban 104 990 Ft

HTC Desire S

két éves elõfizetéssel 84 990 Ft
egy éves elõfizetéssel 94 990 Ft
kártyás csomagban 99 990 Ft

HTC Wildfire S