HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez 2 usb-rõl tölt, egyik a gépbe megy, ez az adatkábel is, másik meg a konnektorba.
Meg van rajta audio kimenet is, ami szintén jó lehet 😊
Ebay-rõl van amelyik nem is olyan drága.
Egyetlen aggályom az aksi rövid üzemórája. Naponta tölteni kell, míg a HD-t volt hogy teljes 2 napig föl se raktam a töltõre..
(USB-n meg csak 500mAh-val tölt ami gyász) Esetleg egy dokkoló nem lenne szar ötlet a HD2-höz... (munkahelyen monitor mellett, pont rálátnék, stb)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Android pedig van rá dögivel normálisan mûködõ akármilyen verziót keresel...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
De nekem kell a 4.3"!!!!
😊
Galaxy S-nek utánanézek. Neked elõtte mid volt?
Nekem amúgy túl nagy a 4.3", nekem a 4" pont jól passzol a kezembe és ebben a kategóriában van most Galaxy S-em, hát szerintem az egyik legjobb vétel 60-65 körül árulnak már karcmentes használtban. A HTC-k közül amit vennék túl drágák most.
Adsz kölcsön?
2012 december 23. után megadom... 😊)
A Dell-nek van valami medvebaszás nagy cucca, de nem szimpatikus sem a márka, sem a készülék technikai kivitele (szabványok mellõzése, konstrukció).
Onnan induljunk ki, hogy van egy "lehethogyeladódemégnemtudom" HD2, amire hajtanék. 65-70 ezerért.
Ehhez el kell adnom a HD-mat.
Elegem lett a WinMobile-ból, a WinPhone-nal még addig sem vagyok hajlandó foglalkozni amíg a nevét kimondom, így az Android-ot szeretném kipróbálni.
(egyébként nem kell egy pszeudo-nonkonformista windows-gyûlölõnek gondolnotok, a Win7-et PC-n szeretem, elismerem, jogtiszta is nálam.)
HD2-n megy az Android (tán még a 2.3 is) elsõdleges oprendszerként ha jól tudom, külön ROM alól. Na ez érdekel.
Vagy BÁRMI ami nem kisebb, nem lassabb mint a HD2, legalább 480x800 (WVGA) felbontású és Android elfut rajta.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Bencével ezt fogjuk ajánlani úgy is😄D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
most nekem is wp7 van, 1-2 funkció ami hiányzik, de visszagondolva androidon se sokat használtam...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Én nem azt mondom, hogy a Samsung olyan húdefrankó, de arra legalább valaha még fel fogom tudni tenni a frissítést.
amúgy a task killereket nemigen ajánlják sehol sem! xda-n kifejezetten tiltják 😄
mondják, hogy az android olyan okos, hogy magától bezárja ami nem kell, így nem foglalja a memóriát. Régen én is használtam, de leszoktam róla mert tényleg néha belassul tõle, így felesleges! DHD-be 2.3ban amúgy is van task manager, ott ki lehet lõni a tényleg nem fontos/nem kellõ appokat
#3636: Igen... félreírtam😄 Amúgy az apk installeres sokkal jobb megoldás hidd el! Behúzol egyszerre x db alkalmazást az ablakba és azt neked szépen feltelepíti egymás után úgy, hogy hozzá se kell szólnod😉
és sokat segít ám, ha elolvasod a használati utasítást, ha ennyire nem értesz hozzá - htc.com ha kellene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kaptál segítséget? igen
beszólt neked vki? nem
én meg csak írtam, hogy fogok írni, vagy keresni egy gyiket és akkor be lehet tenni bannerba vagy vmi
ééés ha olyan rohadtnagy fórumozó vagy, akkor tudhatnád, hogy egy kis visszaolvasással és a fórumban való kereséssel elég sok mindent megtalálsz ám <#banplz>#banplz>
és én a fájlkezelõs megoldást javaslom, másik2 felesleges sztem
amúgy komolyan mondom, írni fogok egy noob gyik-et, mert egyre többen jönnek ugyanazokkal a kérdésekkel, megy egyre több a DHD is, mert most elég olcsó és sajnos drágább már nem lesz...
Beállítások->alkalmazások->ismeretlen források mellõl vedd ki a pipát
Aztán... alkalmazás telepítésre 3 módszer van (legalábbis amiket én ismerek😄)
1, HTC Sync nevû proginál ott van egy ilyen gomb
2, Letöltöd az APK installer nevû progit innen és ebbe a progiba behúzod a .apk kiterjesztésû fájlt és feltelepül a mobilodra (én ezzel csinálom)
3, felmásolod a kártyára és megnyitod egy filme managerrel... ilyen pl az astro file managger
HTC Desire HD
két éves elõfizetéssel 89 990 Ft
egy éves elõfizetéssel 99 990 Ft
kártyás csomagban 104 990 Ft
HTC Desire S
két éves elõfizetéssel 84 990 Ft
egy éves elõfizetéssel 94 990 Ft
kártyás csomagban 99 990 Ft
HTC Wildfire S
két éves elõfizetéssel 39 990 Ft