HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt, hogy nagyon szép a telefon és ezért, azt megértem, mert nekem pl a wp7-es telefonok tetszenek a legjobban, azokat elfogadnám androiddal. De valahogy mégis az androidos telefonok között nézek szét elõször.
Pl. szerintem a Sony Ericsson egyre szebb és jobb telefonokat csinál, a jövõ nagy reménysége lehet (nálam biztos), a Motorola is egyre jobb, nagyon jó telefonokat kezd kidobálni, csak egyrészt Európába kevés jut el ami hátrány, plusz a supportjuk egy kalap szar.. ha ezen javítanának sokkal sikeresebbek lennének. HTC meg esetleg ha picit lefaragna az áraiból.. Samsungnál meg csak a Galaxy sorozat ami egyáltalán eszembe jut, az ütõs, de kéne valami más is.
tehát használhato oprendszerek: wm 6.5, androin 2.3.4, wp7, ubuntu, meego.
(talán win 97 is megy rajta 😄)
Nem kellett rootal meg egyéb unlocak szenvednem...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Másrészt van aki szereti a hardvert viszont rühelli az OS-t rajta és szívesebben futtatna androidot wp helyett.
Vagy mindkettõ elõnyeit és hátrányait akarja élvezni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bocs a választ nem tudom, és sikert is kívánok, hogy találj és el tudd adni, csak értetlenül állok.. 😞
Lehet hogy megvennék a telefont de csak magyar androiddal.
Egyltalán az csoda, hogy android van rá. Még hogy magyar is lenne??
<#nemtudom>#nemtudom>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Mázlimra pont ma döglött be a (másik) gépem (is), ezért félbe kellett hagynom a dolgot.. nah akkor essünk is neki😊
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a HD2-n hogy lehet megnézni hogy egy-egy hívás hány percig tartott utólag?
Saor Alba
A smooth sea never made a skillfull sailor
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
elvileg 06.23-án már csak kevés van a changelog szerint 😊
ilyesmi teljesítményre lehet számítani:
(lehetõleg ROM-mal egyben, és nem a WM 6.1 fölé)
Érdemes?
Mennyire lesz gyors a felület?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
én vmelyik nap 1óra vonatút alatt + 1 vissza, megnéztem egy videót odafele, hazafele meg zene és plants vs zombies ment 😄 és így merült 50%ot a DHD-m.
Ha nem akarsz belefolyni mindenféle hackelgetésbe és különleges ROM-ok használatába, ha neked jó a gyári szoftver akkor mindenképpen!
(frissíteni meg a menü - telefon névjegye - szoftverfrissítések pontban lehet)
Sok jó újítás van benne, nemhiába adták ki!<#nevetes1>#nevetes1>
Érdemes lecserélni az androidot 2.2 2.3-ra?
Ha jol tudom a desire HD-n 2.2 van ,lelehet cserélni?
xxxpaulxxx! hogy áll a rootolás? ha meglesz vmikor, rakd fel a Virtuos Unity romot! most váltottam CoreDroidról és megérte. Szép és rohadtgyors az új overclocking daemonnal köszönhetõen, és 1.2Ghz-en fut most az új kernellel. + a Sense 3.0 sem elhanyagolható 😄
Van egy HTC desire HD-m ha a file kezelõben megnyitom a DCIM-et akkor ott a thumbnials ban vannak a képek miért van egy kép 3-4 szer elmentve ,mi van rosszul beállítva?
Gyorsabb mint kollega nexus s-e😊
Milyen androiddal?
Eredeti hivatalos gyári ROM-mal és androidjával a felület a mobilaréna teszt szerint "megdöbbentõen gyors".
No nekem ilyen gép kellene, ami gyors, android, nem laggol, ha húzom akkor mozog, ha bököm akkor nyílik, nem gondolkozik, csinálja amit kell azonnal mint a tájfon4. 😊
+ lehetõleg 3,7-nél nem kisebb kijelzõ.
És ne kelljen hozzá lottó ötös.
Ötlet?
korábban én is kipróbáltam többféle launchert is és tetszett, hogy jól személyre-szabhatóak, de valahogy mindig visszatérek a Sense-hez, mert hiányoznak a beépített alkalmazásai. azt pedig hülyeségnek tartom, hogy csak a kinézet miatt szerezzek be hasonló widgeteket és foglaljam velük a telefon memóriáját is.
Egyébként is nagy szerepet játszott a HTC választásában a Sense, úgyhogy már csak azért sem cserélném le, persze ez sem tökéletes és megunható, mint minden😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Igen erre lettem volna kíváncsi, hogy ez most amiatt van, hogy leváltottam a sense-t, vagy pedig alapból... Viszont az szerintetek lehetséges, hogy most ,hogy másik UI-t használok, kevesebb erõforrást használ a teló?😄
De neked megnéztem, az a helyzet h beállítás után 10mpig akad, urána beáll és utána már nem vettem észre..
Ez lehet h tipikus, delehet h csak amiatt van h ebbe az új CoreDroidba most került bele a sense 3.0 és még nm teljesen tökéletes, és nincs is benne az az újfajta órajl vezérlõ ami a Virtous romokba lett beletéve, szóval még javulhat ...
Javaslom ezen xda-developersen lévõ topic elsõ 3 postjának az átolvasását, majd a video tutorial megnézését.
A nyelv miatt ne aggódj a végén úgyis jó lesz.
Ja ha bármikor keresel a telódra romot mindig LEo 1024-re keress, mert az a nagyobb memóriával rendelkezõ változat.
Hogyan lehet debrandelni hogy magyar win fusson rajta?
Ma vettem egy HTC HD2õt de lövésem sincs hozzá. 😞
Ez az elsõ PDAs telóm, elõtte egy Nokia E71em volt.
Tud valaki valami site-ot ahol ezzel a teloval foglalkoznak és egy csokorba össze vannak szedve hozzá a progik amiket le lehet tölteni hozzá?
Valamint a következõ problémákkal küzdök:
1.: Mivel ebayrol vettem ezért nem angol a WM 6.5. ezt szeretném magyarítani.
2.: Nem tudom összekapcsolni a laptopommal a telót. 😞 windows 7 ultimate van rajta. próbáltam a windows mobileval de állandóan azt írja ki hogy nincs kapcsolat. a telón is rajta van amúgy.
3.: Van valamilyen megoldás arra, hogy a nokia pc suiteval létrehozott E71rõl elmentett névjegyzéket átmásoljamHTCre??
Elõre is köszönöm a segítséget.