5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    HTC Desire HD / Wildfire S / Desire S / Incredible S - Android 2.3.5 frissítés

"Ha HTC Desire HD készüléked van, látogasd meg a szoftverfrissítés menüpontot, mert újdonság vár. A frissítés nem töröl adatokat a telefonról. Erről ugyan nem kaptunk visszajelzést, de más (amerikai) blogokon azt olvastam, hogy a frissítéssel érkezik a Sense 3.0 is a készülékekre. Tehát megéri frissíteni. "
  • papi08
    Ma este hivatalosan is kijött a DHD-re a Sense 3.0. Elérhető a telefon szoftverfrissítések menüjében :)
  • papi08
    Na...tizedszerre megnyitotta..:D
  • papi08
    áááááá ezt a linket nem szeretné megnyitni..:D
  • papi08
    Kerestem én, de találtam rá sehol :O

Bencee: Köszönöm széépen!! :)
  • Bencee7
    RUU_Ace_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.36.405.8_R_Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2_release_187331_signed.exe
  • kifli
    xda fórumon 10000% hogy találsz!
  • papi08
    Háát..akár milyen gyönyörű is a CM7...ezzel is folytatódott a folytonos kikapcsolás..:(

Ez úton szeretnék megkérni mindenkit, aki tud eredeti DHD-s szoftvert, kérem küldjön róla egy linket, mert beadnám a készüléket garanciába..:(

Köszönöm! :)
  • Blasta
    Gondolom ahhoz a Sense-t is át kell tervezniuk, a jelenlegi állapotában nehezen menne rá az ICS-re
  • Blasta
    Mikorra igeri a htc a full ICS-es uj mobilját, nem tudni?
  • papi08
    Na, feldobbantottam a nightly cm7-et..holnap kiderül hogy ezzel jó-e..köszi a tippeket :)
  • Bencee7
    Először CM! próbáld meg, ártani nem fog. Utána ha az sem jó, mehet a RUU...
    amúgy én sem találom...régen a htc.com-on voltak, most nincs ott semmi, csak ha frissíteni akarsz, akkor telefonon keresztül kaphatsz OTA update-et, csak ez a lehetőség van. De pár hete linkeltem neked pdafanclubbos oldalt, ahol letöltési linkekkel együtt voltak összegyűjtve a hivatalos romok.
    DE ELŐBB CM7!!! :D
  • papi08
    ácsi, csak én nem találom itt a RUU-t? :S
    http://www.htc.com/www/help/htc-desire-hd/#download
  • papi08
    Köszi..
    Két ROM-mal csinálja a hibát (Android Revolution HD, és Virtuous Affinity), az sd-t formáztam üresre, azzal felbootoltam. Az hogy egy vírusos app, vagy régi appok ütköznek kizárva..Megpróbálom még ezt az eredeti RUU-t..ezt is csak recoveryből kell fel flashelni? :)
  • Bencee7
    Www.htc.com downloadsba dhdnél le kell szedni az utolsó asszem 3.12es RUU-t és azt felrakni....csak egy hivatalos rom kell neki és kész...

Amúgy én szerviz előtt azért kirpróbálnék még pl egy cyanogen nightly romot, ha azzal is baszakszik akkor tényleg szerviz. Ezt még mindenképpen próbáld meg! + ha tudsz, tegyél bele másik sdt, üreset!
  • papi08
    Na...hiába az sd reset, teló reset..a kikapcsolása megmaradt..
    Szóval szerintem ez hardver hiba lesz..
    Szeretném megkérdezni, mi kell ahhoz hogy a rootolt, ROM-ozott telefonokat visszavegyék garanciába? Köszönöm..:/
  • xxxpaulxxx
    Elvileg igen, majd később, gyakorlatilag meg úgy is custom rommal fogom felrakni:D
  • kifli
    DHD megkapja ics-t hivatalosan? csakmert HD2 ics romok nagy eséllyel akkor fognak végre normálisan működni, jelenleg samsung rom a kiinduló alap...
  • papi08
    Telefon+Kártya resi? aaaajhaaa :)
  • xxxpaulxxx
    Passz... egy próbát megérhet:)
  • papi08
    Akkor lehet egy sd format jót tenne?
  • xxxpaulxxx
    Nekem a Runny pl állandóan újraindul... nagynehezen rájöttem és kiderült, nem csak nálam van ez a gond, hogy az sd kártyára rakott programok okozzák... bár nem hiszem, hogy ezeknél a romoknál is fennáll a hiba, de egy próbát megér, h a programjaid a kártyán vannak:)
  • papi08
    Vagy lehet hogy egy vírusos program okozza?
  • papi08
    Sajnos ismét egy hiba miatt kell írnom..:/
    A virtuous affinity 1.48-al is előjött az a kellemetlen hiba, hogy a telefon gondol egyet, s kikapcsol.. ugyan ezt csinálta az Android Revolution HD-vel is..akkor lehet hogy ez már a "hardver hiba" kategóriába tartozik? :/
  • Bencee7
    Hangzásra jó, de nem akar benne maradni a fülemben :\ iszonyatkényelmetlen... már a HD2höz sem használtam, most meg ki sincs bontva :)
    Samsung ad értelmes füleseket a telókhoz, HTC csak most kezdi el a Beats cuccokkal...de az is rohadtdrága...
    Mindegy, vettem egy Nokia BH503at, az nekem tökéletesen megfelel :P
  • papi08
    Miért, mi gond a gyári fülessel? :D
  • Bencee7
    Te tudod használni a gyári fülest? Az szép :D nekem nem marad benne a fülemben....ha meg sikerül is ott tartani, akkor nem kényelmes :\
  • papi08
    Személyes tapasztalatom az, hogy még a gyári fülessel is jobban (ha nem is sokkal, de jobban) kiadja a mély és magas hangokat is..hangszórón csak egy picit venni észre :D
  • Bencee7
    Jaja néztem :D érződik is? mert mindenki más véleményen van :\ van, aki szerint parasztvakítás, másoknál meg "működik"...
  • papi08
    Csinos, de ez az Apple stílus szerintem elég lenne az ájfonokon :P :DD

/Amúgy nem tudom, feltűnt-e a Beats Audio ikon ott az értesítési sávomon? :P/
  • Bencee7
    HTC topikba ilyen kérdést feltenni? :D Alma sucks :D DHD kell neked! iPhone nem ér annyit, amennyiért vesztegetik :\

Amúgy ha contactsban vagy, menü\settings alatt nincs olyanod, hogy Export contacts?
    Meg WinMo vagy Android van rajta? (az előbbi megoldásom androidon működik)
  • immposible
    Htc Desire HD vs iPhone 4,mit gondoltok? eközött a 2 között vacilálok jelenleg.
  • kidboy
    Htc Sync-l is próbálkozom de ott se tudom, minden mást lement csak a névjegyzéket nem..
  • kidboy
    sziasztok. S.O.S segítség kellene, holnap veszek telefont, és a HTC HD2 telefonomról nem tudom sehogy lementeni a telefonszámaim, nem engedi a szinkronizálást a gmail-l, myphoneexplorer se látja, ötletem nincs már.. tudtok valahogy segíteni? nagyon szépen köszönöm. Üdv
  • Bencee7
    Ha már képt mutogatunk akkor itt az én DHDm most :)
  • papi08
    Hát sajnos utána olvasás közben sem találtam megoldást a játék gondokra :/
    Csináltam pár képet:
    Egyszerű, minimalista elrendezés a főképernyőn(Sense 3.5+Rosie)
    A Sense 3.5 zenelejátszója
    A szoftver információi
  • Bencee7
    Ez egy jó kérdés...nekem is ilyen problémám van az NFS:HP-tal...
  • papi08
    :D
    Amúgy az mitől lehet hogy olyan Gameloft játékot, amit eddig simán letöltött, most hibával kidob? Szinte az összes...a wifi nem szakad meg, a GF szerveri jók..:/
  • Bencee7
    Na jólvan :) Beats érdekelne engem is, bár nem hiszem, hogy akkora jelentősége lenne, mint amekkora dolognak mondják :D MIUI + SRS is bőven jó :D
  • papi08
    Hmm, semmim nem tűnt el, a beállításaim sem, az asztalok elrendezése sem, és végre van hangszínszabályozó, és van Beats Audio! I Love Affinity :D