HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Februárban vettem egy HTC Desire HD telefont a T-mobile-nál.Azóta egy (androidos rendszer)frissítést töltöttem le,amit automatikusan megjelenített a telefon.
Na szóval az a gond,hogy amikor bedugom a fülhallgatót,néha felhív véletlenszerûen valakit,de egybõl lerakja magától...:///
Tudtok valami ötletet erre,vagy valakinek van hasonló problémája?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

simon7012
Sziasztok!
Meddig kell tölteni elöször az új Sensation telefont?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

morcosqtya
Dobogókõn kell felrakni, enyhe ÉK szélben, és 67%-os rel. páratartalomnál, ezt mindenki tudja...
<#zavart1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Áhhh.. addig is védi😄 Max majd veszek akkor újat és majd nem a Westend city center tetején fogom rárakni😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kifli
két alsó csücsköt vágd le, ha nemragadt meg, mert késõbb amiatt fog lejönni 😊
Nekem is ilyen van és tényleg jó! Csak szarul ragasztottam fel és a két alsó csücsöknél picit nem úgy van, ahogy kéne😄

kifli
most bányászta ki a postaládából, ezt a márkát tudom ajánlani mindenkinek 😊
Én a matt újjlenyomat mentest részesítem elõnyben, kicsit csúnább lesz a kép, de nem sokkal ,viszont nem kell törölgetni 😊

(hd2-re való van benne a csak a kép iphone 😄)
REPS0L
Miért, az hogy eladom a jelenlegi készülékem és veszek egy másikat, az nem csere?...

A készüléket megvettem, hibátlan, eddig imádom

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Bencee7
Én a helyedben megvárnám az EVO 3D-t <#vigyor3> a Desire HD óta ez az elsõ telefon ami megfogott és gondolkodóba ejtene, h lecseréljem a DHD-t, persze ha lenne rá fölös pénzem...
1.2Ghz,, Qualcomm dual core, 2x 5mpx kamera, android, mi kell még?

Amúgy az SGS2 nem rossz választás, de személy szerint nekem nem jön be. Az a Touchwiz az borzasztó, na meg h elég sok a pixelhibás -hiába cserélik garanciába,, akkoris ciki egy ilyen kategóriájú telótól...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

morcosqtya
Igen.
Ez az egyik szóba jöhetõ eset, a másik az ha csalódott az újban és PONT AZ a másik kisebb telefon tetszene neki az eltérõ OS miatt vagy egyéb tulajdonságai alapján és leváltaná a drága csúcstechnikáját/OS-t az adott kisebbre. Éppen találkozik a két kínálat és a két kereslet...
Hallottam ilyenrõl is de erre baromi kicsi az esély.

Ha nekem ilyet ajánlanának biztos körbejárnám hatszor a témát, mivel a fenti eset ritka, az viszont annál gyakoribb, hogy át akarják verni az embert... esetleg egy elsõre nem látható hibás Samsungot sóz rá vigyorogva a Desire-ért cserébe..
Szkeptikus vagyok ezekkel a cserékkel.
Bí kósöz!

jazzy
Életszerû példa, fizetni kell valamit, nincs pénz, olcsóbbra vált, régen Desire-ja volt, nagyon szerette.
morcosqtya
És ki az aki "visszavált" Desire-ra? Mi a jó neki benne??
Sosem értettem az ilyen "cseréket"... nem nagy rá az esély...

Ha valaki belemenne, hogy a Suzukimat cseréli a Bentley-ére, én ott gyanakodnék.

jazzy
Dehogynem, ráfizetéssel.
LoSA
<#eljen>

Hát cserélni biztos nem fogod tudni

REPS0L
Sziasztok!

HTC Desire-m Galaxy S2-re cserélném, van valakinek esetleg kifogása, vagy más ajánlata hogy mire cserélhetném? Elõre is köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Igen, én is erre gondoltam és nagyon remélem, hogy így is van😄

Gondolom a fényérzékelõ alapján kapcsolja ki/be a gombok világítását, vagy nem?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nálam érdekes nem mindig... de már nagyon rég óta, csak ma már idegesített😄 Viszont nem tudom megmondani mikor világítanak és mikor nem:/
A hangszóró meg jah... max hangerõn némelyik számnál😊 No mind1, akkor ezt lenyelem, köszi😊

Bencee7
A gombok nálam mindig világítanak, a hangszórója meg egy fos, úgyhogy nincs mit csodálkozni, ha nagyobb hangerõn torzít. De ha már kis hangerõn is recseg, akkor szervíz!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

DHDnál nektek is néha recseg a külsõ hangszóró, ha olyan zenét hallgattok? Illetve azt is észrevettem, hogy a dedikált gombok nem mindig világítanak... Ez normális?

bakker mire lekaptam a DHD-m aksifedelét... majdnem lejött egyben a körmömXD

Sziasztok.
Megint nyomkodtam a HTC telómat és arra jöttem rá:
Ha csak a kártyán (sim) vannak a nevek és a telefon számok akkor ha a név és a szám mellé sengõ hangot rendelünk és ez után kikapcsoljuk a telefont ,ezt a csengõhangot nem tratja meg .Viszont ha a neveket és a számokat felmásoljuk a telefonra és ezután rendelünk hozzá csengõhangot akkor már nem dobja el ezt a cs hangot a telefon kikapcsolása után.
A kép hozzá rendelése szintén így mûködik ha a szám nincs a telefonra felmásolva nem kínálja fel a kép hozzárendelés funkciót de ha a telefonra is fel van másolva a telefon szám akkor már lehet a számhoz képet hozzá rendelni.
Ez egy észrevétel lehet valakinek segít.
Üdv.
Bucser
connectify csak ugy mukodik, ha az egyik kabeles a masik wi-fi-t hasznal. (gep kabellel netre es wifi-vel osztja a kapcsolatot)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nono84
Hali,

Az igazság az az, hogy most külföldön vagyok és a gépem fel tud menni a wifire, de a telefon nem látja, gondolom gyenge a vétele, szeretném a cége dolgokat lefrissíteni a netrõl és az idõjárást bla bla bla. De ez a fránya gép nem akar müködni a nettel. Megpróbálom ezt a connectify.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Szia.
Én itthon wifi-n keresztül használom .(van wifim) 😄DD
Bemész a vezeték nélküli kapcsolatokba és bekapcsolod a wifit és csatlakozik ,persze elõtte be ütöd a logint ...stb ezt meg is jegyzi tehát ha máskor bekapcsolod a wifit egybõl csatlakozik.
Ha usb re dugod a telód ,feldob egy menüt : merevlemez meghajtóként használja ezt pipáld ki és nyomj rá a kész gombra .Utána ugyan úgy látod a pc-n mint egy merevlemezt.
Üdv:
Bucser
Miért akarsz hozzá USB-t? HA a 3g-s netet akarod megosztani a géppel akkor Tethering, ha a gép netkapcsolatát akarod megosztani akkor meg Connectify a géprõl wifivel. de a legegyszerûbb ha a wi-fi routerhez csatlakozol a telóval.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nono84
Sziasztok! Van egy Desire HD-m és az internetre akarok felmenni, hogy a laptop megosztja vele USB-n a netet. Elkezd illesztõprogramot keresni a gép (vista) és nem talál... 😞 Mûködött ez az USB-s opció valakinek?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

tenkenorman
advanced részben nincs ilyen már találtam erre utaló leírást, de nincs ott az a menü.

http://www.tenke.hu

kifli
cwm az ext2 vagy ext3 particiot hoz létre, elvileg amúgy ennek is jónak kell lennie, amúgy az advanced részben van elvileg...
tenkenorman
Hali. Desire-m van, one click root lefutott, most clockwork rec. van rajta. Fel szeretném rakni a 3d sense 3.0-ás sense romot de ext4 kell neki meg fat32. hol tudom megcsinálni ebbõl a recoverybõl a particionálást?

http://www.tenke.hu

De épp azért jobb-gyorsabb rajta gépelni, mert lehet tanítani a szótárát és ha eleget tanítottad, akkor még a félregépeléseket is "jól érti"😄

morcosqtya
Köszönöm!

Az sms írás nehézségein azt értem hogy nem lehet érezni a gombokat hogy melyiken vagy rajta ,
így sokszor félre ütöm a gombot...stb.Amit nagyon hiányolok az az AMO led kijelzõ 😞
Gratu a Defyhez! Sok sikert hozzá!😊

morcosqtya
Hát egyre inkább úgy érzem nem sokat számít. Nem azért mintha a készülékek vagy a gyártók között ne lenne különbség, hanem mert (már) nem érzem belül azt a megkülönböztetõ érzést vagy kötõdést egyik vagy másik márka iránt.
Valahogy "mindegy" lett mi van ráírva. (ésszerû keretek közt persze).

Kifli: tudom, nincs is veled semmi bajom. 😊
(OFF: a fordított smiley-nak van jelentõsége vagy csak így is írják meg úgy is?
pl. a C: és c: bír valami jelentéstöbblettel?)

OFF OFF:
tapasztalataim a defy-rõl

és még..

Végsõ konklúzió: nincs tökéletes készülék. A HD2 sem az, a Defy se az, az iPhone sem az (tegnap hallotam fonetikusan: IPPON-nak ejtve is <#zavart1>).
Mindnek megvan a maga rigolyája amivel együtt kell élni miután szétoszlattuk a várt modell tökéletességének illúzióját.
Olyan mint a párválasztás.. pro-k és kontrák mindenütt vannak de azért a menyasszonyom így is megérdemel egy highly recommended-et.. <#eplus2>

jazzy
Hát az meg mit számít, hogy Motorolád van, nekem meg Samsungom 😄 Amúgy grat hozzá majd leírhatnád hogy tetszik ha nem túl offtopik.
kifli
Nem flame volt, csak színt vittünk a topikba (:
morcosqtya
Hát elkelt ma a HD. Délután postáztam el.

Nem válaszolgatok most a lentiekre, de a lényeg röviden:
HD2 tökéletes lett volna nekem, a külcsín annál a telefonnál 10/10, szerelem elsõ látásra, a tudása (szolgáltatások) mind WM mind Android alatt több mint elégséges, igazából 2 éve ilyet akartam. Nos nem jött össze, máshogy hozta az élet, végül vettem egy Motorola Defy-t, úgyhogy nem kizárt, hogy ritkábban láttok majd itt.
Nem "pártoltam át", nincs ennek különösebb oka, továbbra is tetszenek a htc-k, de winmobile-lal nem akarok tovább foglalkozni, androiddal próbálok most szerencsét, ezzel most moto lett.
Eddig bejött, tetszik.
Már nem vagyok elkötelezett semmilyen márka iránt, most motorola felirat van a kijelzõ tetején, ennyi.. nem kifejezetten hat meg, de nem is zavar.
Ha próbálnék objektívan ítélkezni, azt mondanám nem olyan rossz ez a moto, hozza amit kell, kijelzõ színei szépek, nagyon életteli. Ár/érték aránya nagyon jó.
Lélekben itt leszek azért, Kifli barátunknak meg egy könnyes baráti vállveregetést küldök a régi szép flame-eink emlékekre, nomeg mert a kedvenc vasunk azonos.. :-)
Isten áldja a htc-t, egyszer talán még visszajövök újra ide, ki tudja?...

A TÉRerõ legyen veletek!

kifli
ja meglehet csinálni, DHD-n is 2 perc alatt, ha az a verziód van amihez jó a hack (sima desirén egyszer végigszenvedtem...)
😊)

én nem használom a telefon hangszoróját😄
A kamera minõsége nekem totál bejön... ezelõtt 3.5ös kamerám volt, azelõtt meg 2.0... hát mindkettõ siralmas volt, de ezzel ÖRÖM fényképezni😊
Bár egy normális kamera szoftvert nekem is le kell szednem az fix😄

Bencee7
4 hónap - én nyertem<#idiota>

viccet félretéve, nekem a legzavaróbb az, hogy elképesztõenszar a hangszórója! hihetetlen, hogy egy 100+ ezres pda-ba ilyen fos hangszóró kerüljön<#rolleyes>
tény, hogy a HTC nem a hangszóró és kamera minõségérõl híres, de akkoris...ja és hát igen, a kamera, hiába a 8mpixel felbontás, azt kell mondjam, a régi N95-öm 5mpx-elével simán tud ugyanilyen képeket lõni.... (bár nemtom azt megfigyeltétek-e, de ha Camera360 Pro-val csinálok képet, az sokkal jobb lesz, mint a "sima" kamera appal)

a többi leírt, az teljesen helytálló<#worship>

Szia, kb másfél hónapja van HTC Desire HD-m.
Kizelzõ zabálja az aksit ez tény... ez van, nem lehet ellene mit tenni... meg kell szokni, hogy naponta töltöd😄
Ezek a csengõhang-névjegyzék dolgok pedig szerintem android "hibák".. errõl nem a DHD tehet. De amúgy is... miért tartanád a számaidat simkártyán? Felszinkronizálja neked a Google accountodra az összes névjegyet😉

sms írás... mihez képest nehézkes? Én szomorú szívvel váltam meg a Nokia E71-emtõl... mert ugye fizikai QWERTY-s volt és imádtam rajta smst írni... nos ennek a DHDnak tanítgatom aktívan a szótárát és sokkal gyorsabb rajta smst írni szerintem!!! Ez volt a legnagyobb félelmem, hogy kényelmetlen lesz az érintõképernyõ és szerencsémre tévedtem😊

Sziasztok kb 1 hónapja van HTC desire HD-m .
Tapasztalatok. Nagy kijelzõ zabálja az aksit pedig 1600 van benne az 1250 -es helyett (gyári)
Ki van kapcsolva minden felesleges funkció ami meríthetné az aksit ,ha intenzíven használod max jóindulattal 2 nap 😞
Ha csengõ hangot rendelsz telefonszámokhoz ha kiveszed az aksit akkor visszateszi alapértelmezettre 😞 Amit még észrevettem ha nem a telefonra mented a számokat akkor nem tudsz képet hozzárendelni a telefonszámokhoz (nem biztos) azthiszem ezt vettem még észre.
sms írás kicsit nehézkes nagyon közel vannak a gombok egymáshoz ,
aksi töltése : ha kiveszed és az aksi nincs lemerülve az asztali töltõ nem kezdi el tölteni (biztonság)
csak ha le van tényleg merülve.Nagyjából ezek jutottak eszembe a többi majd jön. De ez az én személyes véleményem.
Bucser
Pl van akinek nem jön be az android elõször. WM-es telefont akar venni (mint ahogy én is vettem a HD2-t).

Megveszi a telefont de anélkül, hogy elkötelezné magát egy totálisan másik platform mellett (új telefonvétellel) kipróbálhatja az androidot és a WM7-et is.

És kipróbálás alatt nem az 1 napos bügyürgést értem, hanem hogy felméri érdemes-e számára egy megszokott platformról átköltözni egy újra.

jazzy
És? Nekem se kell a Galaxymat, mert ha rakok rá nem official romot az alapból rootolt és unlockolt.

Bucser: Valóban nem értem. Miért jó a wm 6.5 ha van androidod?
Bencee7
Ezt azért ne írd fel elõnyként... DHD-n kb 3perc alatt meg lehet csinálni mindent! kb 3klikk a root, S-OFF, meg SuperCID egyszerre...

de tény, hogy a HD2 egy istenkirály pda! Nekem is volt, szerettem is, de azért nekem most már nem hiányzik egyáltalán a WinMo, jól elvagyok az Androiddal, WP7 meg annyira nem érdekel.
Jó az, ha az ember tudja, ha megunja bármilyen oprendszert tehet rá, nem kell ezért venni másik telót: pl ha megtetszik a WP7 nem kell megvennie a HD7et, mert a HD2 ugyanaz, csak más rendszerrel. Megtetszik az Android? Nem kell venni DHD-t, rárakod a nandos androidot és kész is. Meg kb nincs olyan, amit nem lehet rátenni 😄 Meego meg ubuntu? Mutasson vki még 1 ilyen gépet, ami mindezt viszi!
Szóval azért HD2 elõtt le a kalappal<#taps>

kifli
De nekem az androidomat még mindig nem kellett külön rootolni, meg unlockolni..