5079
-
Rasztiman #4039 Most már odáig jutottam hogy egyáltalán nem érzékel... csak a legtetején középen a nullát... -
#4038 Csak nem hulyeségeket érzékel/érzéketlen bizonyos pontokon? -
Rasztiman #4037 Htc hero érintőképernyő javítására tudtok mondani megbízható, "olcsó" szervízt? -
#4036 nem egy borzaszto osszeg ( ~£12;amazon ) most nincs is ertelme megrendelni mert ugy is csak jovore kapom meg . par ora itt az EVO 3D . kiderul ebben a par napban kell e a masik aksi . most eppen case-t vadaszok az ebay-en :) -
#4035 Fogsz játszani, hidd el azok a 3d játékok marhajók...mondjuk egy ideig, aztán megunod
Először azért majd tapasztald ki pár napig h kell-e neked egyáltalán az az akku...szerintem email-ekkel, nettel (bár attól függ h mennyi az annyi :) és telefonálással kibír egy napot. Annál több meg nem is kell...az én DHD-m 1230!!! mAh akkuval megy egy napig...este felteszem a töltőre, reggel meg le -
#4034 Jo hozza :) "Anker 1900mAh extended Li-ion Battery for HTC Sensation,XE, EVO 3D ( BA S560 )" -
#4033 Jatszani nem igazan fogok rajta . amire kell az a net , e-mail meg ugye a telefonalas . meloban velem a laptop tehat a 3G kikapcsolhato .
Az EVO 3D es a Sensation aku merete megegyezik ? Mert ha igen akkor mehet bele az amit linkeltem ( 1900 mAh ) -
#4032 Na látod, mondtam én :D
EVO 3D meg szintén tuti cucc (nekem sokkal jobban tetszik, mint a Sensation), ez is van az ismeretségi körömben :) srác nagyon szereti... amúgy tényleg jó, én is játszottam az övével, szép 3D képeket készít és a játékok is rohadtjók rajta :D
Viszont abba meg főleg kell a nagyobb akku! :D hiába van benne asszem 1730as, ha mobilneted is van, egész nap szinkronizál, és még egy picit játszol is vele, akkor számolj azzal, hogy nem bír ki egy napot sem! Srácnak fél napot megy :\ szóval viszi magával suliba a töltőt és amikor nincs órája, ott csücsül a konnektor mellett :D -
#4031 koszonom
nekem hatalmas elorelepes a SanFrancisco utan. Miutan kivettem a HTC sensation a dobozbol az asszony ra is rabolt :D annyit volt a kezemben hogy letoltottem neki
par alkalmazast ( Skype , Facebook etc ) Azt mondta vissza sem adja . Igy szukseg lett egy masikra ... nem akartam hogy ugyan olyan legyen igy EVO 3D lett. -
#4030 gratula hozzá. sense 3-ra én is kíváncsi vagyok, lehet én is felpakolok majd egy romot a HD2-re -
#4029 megerkezett !!! egy alom :) a felesegem el is kunyeralta ugy hogy hirtelen felindulasbol vettem egy EVO 3D-t magamnak :) sense 3.0 verhetetlen !!! a kijelzo kivalo ( nem ertem hogy miert is probaljak leminositeni par review-ban )
Ha megjon az EVO 3D jelentkezem ( holnap ) -
#4028 Lekopogom, nálam XE-nél ilyen problémák nem jöttek elő. Viszont a melegedést alátámaszthatom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szvsz ez valami iFag conspiracy lehet. Pixeles, porosodik, fagy, kikapcsolás utáni fény???! ZÚG!! :)) -
#4027 "sima" -
#4026 Ez az akku akkor jónak tűnik...
Ilyen kijelzőproblémáról nem hallottam, pedig van az ismeretségi körömben is egy, neki nem jött elő úgy tudom... de ha szar is, ha megjön, látod h nemjó, 3 napig elvileg ki is cserélhetik neked a telefont szóval szerintem nincs mit aggódni!
Meg majd ha kicsit jobban belemásztál a HTC, android világába, jöhetnek a főzött ROMok, amik azért jobban bírják akkuidő terén a strapát :)
Amúgy "sima" vagy XE lesz? -
#4025 talaltam egy hasznalhatot !!! utanna olvastam a 2450mAh-nak >> szarabb mint a gyari .
Ime : Anker 1900mAh Li-ion . itt van par feedback vasarloktol.
Nekem szuksegem van egy kicsit izmosabb aksira mert sokat utazok a munkaba es haza ( Internet stb. unalomuzesre )
Par szoszenet a kijelzo kerdesemre :
"Sajnos nem jó. HTC ide vagy oda, ezzel a kijelzővel ez használhatatlan. 2hónap alatt harmadjára ment a szervizbe. Teljes a kiábrándulásom."
"Bajok vanna a kijelzőmmel. Melegszik, porosodik, nem reagál, lefagy, pixeles. Ha kikapcsolom akkor is kap némi háttérfényt, éjszaka jól látszik. Ráadásul van húgy zúg is."
"Ha már a HTC is ilyen kijelzővel adja ki a készülékeit akkor gond van velük."
info
Penteken erkezik majd kiderul jo valasztas volt e. Bizakodom :)
-
#4024 Kb mindegy...ezekre hiába van ráírva mennyi a kapacitása, nagyságrendekkel nem különböznek egymástól... de ha már lehet, vedd a nagyobbat :)
DHDbe lehet venni hasonló kapacitásúakat, de azok sem bírnak sokkal többet, mint a gyári 1230mAh-s...éppen csak pár óra. Szóval én ezeket inkább amolyan vészmegoldásnak tartom, ha nagyon kell a telefon, és az eredeti aksija lemerült, akkor jól jön :) de hogy átlag használatra megéri-e ezt kicserélni az eredetivel? Nemhiszem... -
#4023 Annyi segitsegre lenne meg szuksegem hogy milyen aksit erdemes hozza beszerezni .
Elso nekifutasra >> 2200mah
vagy 2450mah -
#4022 DHD-vel is megcsinálták bár nem néz ki olyan jól szerintem...Én az enyémet mondjuk inkább feketére festeném, vagy inkább vennék igazi fekete hátlapot :) -
#4021 Srácok, megjött a Commuter...egy örömbódóttá' :D -
#4020 most neztem utanna az araknak . Blue Magic Metal Polish Creme £10 ... ha kulon veszek hatlapot akkor az +£30 :)
Penteken jon a telo ( lehet hamarabb ) azt hiszem igy fog kinezni az enyem is . -
#4019 szép lett -
#4018 egy kis erdekesseg ( remelem meg nem volt ) -
#4017 erre voltam kivancsi :) mint emlitettem kezben nem volt ( Galaxy S 2-ot probaltam ) HTC minosegevel kifogasolni valo nincs egyedul a kijelzo volt ami kerdeses.
koszonom a segitseget . -
#4016 Ki mondta, hogy rossz? A felbontás jó, asszem qHD, LCD...mi kell még? :D
Nem amoled - amit szerintem sokan túlmajmolnak, mert nekem pl egyáltalán nem tetszik az S2 hűűűdeAMOLED kijelzője...nekem kicsit mesterkéltek a színek, dehát kinek mi :) -
#4015 sziasztok
HTC Sensation vasarlasan gondolkodom . A tesztekben emlitett LCD kijelzo milyensege erdekelne . Tenyleg olyan rossz mint ahogy allitjak ? ( kezben nem volt ; Samsung Glaslaxy S 2-t nem akarok venni es az EVO tul draga )
elore is koszi -
#4014 Naaaaaaa! Otterbox Commuter megrendelve az "apróságomhoz" :P :DD -
#4013 én sensationt javaslom, 2 mag, jobb teljesítmény, újabb modell stb... -
xxxpaulxxx #4012 Sensation minden tekintetben jobb, de én is a HD-t ajánlom, mert nekem is az van:D:D:D Plussz ami a HD mellett szól az talán az, hogy jobban "ki van forrva"... több "cucc" jelent már meg hozzá, mint sensationhoz. -
#4011 Nekem sosem tetszett a Sensation, szóval DHD...meg mert nekem is az van
Amúgy attól függ....neked melyik tetszik...kell a 2mag? a jobb gpu? akkor Sensation... de nyomkodd meg mind2t aztán dönts :) -
TheCigi9 #4010 Sziasztok srácok... karira egy HTC Desire HD-t illetve Sensation-t néztem ki... de nem tudok dönteni a kettő közül... ti melyiket választanátok? -
#4009 Nem mondtam, hogy rosszak, sőt....de a sok műanyag és amiatt, hogy ilyen könnyű az összes Samsung, nekem ha kezembe veszek egyet nincs egyáltalán olyan érzetem h igen, ez minőségi cucc... Megfogom az S2-t és nem érzem rajta, hogy ez egy 100+ ezer Ft-os telefon :\ -
#4008 Mondjuk azért a Galaxy Nexus és a Galaxy Note igen csak ütős. Nem beszélve arról hogy jön márciusban a Galaxy S III. -
#4007 Ugye? Egyáltalán nincs minőségérzetem ha pl egy S2-t veszek a kezembe...pedig tudását és árát tekintve igencsak jó specifikációval rendelkezik... Minőségben akármelyik HTC rájuk ver, de tényleg akármelyik, TP, TP2 vagy a Diamond2 és még sorolhatnám... -
#4006 "nem érzed azt a "gagyiságot" amit akármelyik Samsung esetében (legalábbis szerintem szarok a Samuk :)"
pont ugyanezt vettem észre... -
#4005 "sima" Wildfire-je van húgomnak, magában jó telefon, tud kb mindent, ami kell. Minőségi cucc, merthát HTC, nem érzed azt a "gagyiságot" amit akármelyik Samsung esetében (legalábbis szerintem szarok a Samuk :)
Wildfire S már a javított Wildfire. Kijavították pl azt az orbitális hibát, hogy a sima esetében 3.2" kijelző 240x320as felbontást kapott, ami elég fura, simán látom a pixeleket :\ de mondjuk ez szokható...pár óra nyomkodás után hozzászokik a szem. Na ez szerintem már nincs az S verzióban...ott már 320x480as felbontás van. A továbbra is 600MHz-en pörgő procijával, és ugyanazzal a gpuval nem világverő, de jó kis mindenes szerintem....
Bár megjegyzem 50ért már kapsz használt HD2-t és Desire-t, ami jóval nagyobb kategóriájú, mint a Wildfire S... -
#4004 Ilyenem van. Szerintem nagyon jó kis telefon, de én 40ezerért tudtam hozzájutni. Ha most kéne választanom, akkor Sony Ericsson Xperia Mini vagy Mini Pro. 50ezer függetlenül, és sokkal erősebb hardvere van. (ne keverd össze az X10 minivel.) -
#4003 HTC Wildfire S-ről vélemény? Érdemes megvenni, vagy van jobb ebben az árkategóriában? -
#4002 A CM7-től ugyan úgy kikapcsolt, ám most feltettem azt amit linkeltél, majd azt frissítettem a tegnap kijött gyári szoftverre, és azóta (ma délután) végig tokban, a zsebemben volt, nem kapcsolt ki. Remélem itt a megoldás :) :$
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segítséget! :) -
#4001 Na mi lett, CM7-tel hogy megy a gép? :) -
#4000 Csak Sense 2.1