5079

-
A DHD túl jó üzlet volt, és azért erőltetem a WP7-et, mert ki akartam próbálni egy olyan WP7-et, amit nem ilyen aljas launcherek hoznak össze..:DD Hát bűn ez?! :D
Kifli: Köszönömmm :) -
WP7 még mindig zárt, és a HD2n is csak azért mehet, mert a HD7 kb a HD2 kicsit módosított wp7 változata
de szerintem ezt egyszer már megbeszéltük...amúgymeg mi a fenének vettél DHDt, ha ennyire akarod azt a wp7et? -
hát, hd2-nél az android és a wp7 ugyanúgy magldr-re megy fel. Bár ez nem ugynaz mint dhd bootloadere. Gondolom dhd-nél nem oldható meg valami.
Nameg gondolom az is előny volt hd2-nél, hogy azt eleve úgy adták ki, hogy az első wp7 telefon lesz, ezért is volt wm6.5 alatt rejtve a ram egy része, és az n-es wifi, ezek lettek volna az új ficsörök gondolom (aztán a keresőgomb hiánya miatt ms nemet mondott a frissítésre).
A driverek egy része már kész wp7-hez, ezeket valahogy megszerezték, így működésre bírták.
-
Most felteszek egy kérdést. Kövezzetek meg, de megkérdem :D
Ha HD2-re lehet feltenni Androidot, akkor DHD-ra miért nem lehet feltenni egy WP7-et akár? :D
Ezt gátolja a boot loader, vagy csak a ROM-ok hiánya miatt? -
Androidhoz képest igen, de nekem nagyon tetszett az a Sense, ami rajta volt. Az a képernyőt beterítő időjárásos cucc meg nekem pl nagyon hiányzik az újabb Sense-ekből...az nagyon tetszett nekem...
(és csak h tisztázzuk, nekem most Desire HD-m van, előtte volt HD2m 2 hónapig, és igen, volt rajta több Android rom is, szóval azért tudom miről beszélek :) -
6.5 egy kalap szar. Már bocsánat. Próbáld ki az androidot nem vesztessz vele semmit. valszeg én holnap reggel fordulok ICe cream sandwichbe majd. -
Ezjó hát igen, a HD2 az egy csoda :) Ha nem tudtam volna jó áron venni DHD-t, még nekem is meglenne :P 2009 decemberében mutatták be, és köszönhetően az xda-s srácoknak, a HTC-nek, hogy erre az alapra épített sok telefont, még ma is csúcs cucc
amúgy én szerettem a 6.5ös WinMo-t is rajta, főleg Energy ROMmal :) az az időjárás hihetetlenjó rajta -
én is HD2-t nyüstölök androbival. mindennapi használatra bőven jó a telefon, pedig lassan 3 éves... -
xda-n az egyik srác aláírásában:
-
nekem most egyszerre van rajta: wp7, android 2.3.7, android 4.0.3, ubuntu
a meegot kellene még felszenvednem rá, és akkor teljesen jó lenne :D
-
Vegyél HD2t, és sosem fog elavulni :D de tényleg...olyan supportja van, mint semmi másnak :P
Ha iOS open sorce lenne, már az is lenne rá xD
...de tényleg, megfontolandó! -
browing #4068 Ja én is azon az állásponton vagyok mint ti, csak kellet egy kis pozitív megerősítés:D
Amúgy milyen ütemben csökkenek az árak mostanában vagy inkább emelkednek? Meddig tartják meg a jelenlegi áraikat?
Csak azért kérdezem mert láttam használtan Desire-t 40ezer körül (fölött) meg Desire S-t 60ezerért és azon morfondíroztam, hogy ha megveszem a 60-ezerért az S-t akkor mikor jön el az az idő hogy csökkenni fog az ára.
Amúgy melyiket érné meg jobban 40e-t a simát vagy 60e-t az S-et? -
Model függő :D
HD2 pl még mindig elég jól tartja magát (a hibátlan darabok 55 körül mennek ma is, és szerintem fölösleges még cserélni). De pl egy kisebb kategóriás telefon gyorsan elavulttá válik.
-
felhasználótól függ. én a Legendet legalább 3évre vettem másfél éve,remélem többet is ki fog bírni.Megfelel mindenre net,zene,film,gps,esetleg játék,és még telefonálni is lehet vele XD
Ha nem vagy "hájtek buzi" hogy mindig a legújabb kell,akkor sokáig elég lesz. -
browing #4065 heló.
Mennyire gyorsan fejlődik a HTC és amúgy ámblok az okostelefonok? Teszem azt most megveszek egy HTC Desire S-t az meddig marad "modern", mikor jön el az ideje, hogy elavulttá válik? 2-3 év?
És ha sima Desire-t választok? -
Használt nem jöhet szóba, így is nagyon a teteje ez már amit egy telefonért adnék és akkor már legyen új, dobozos, full tartozékos, garis, stb. DHD jónak tűnik, kár hogy nem WP7-es, mert az jobban kézre áll, de minden csak megszokás kérdése végül is. -
Trophy-t és HD7-et nem ajánlanám, már csak azért sem, mert nagyon nagy jelenleg az értékvesztése, jóformán egy Trophy vagy egy HD7 majdnem a HD2 árában megy használtan mostanság...
DHD ajánlott ebből a keretből! Minőségre és tudásra is minőségi cucc, de ezt már sokat ragoztuk itt xxxpaulxxx kollégával :)
De ha nem zavar a használt cucc, néha, találni 90ért Sensationt is! Csak keresni kell, és persze kivárni :) -
Ha nem feltétlen androidost akarsz akkor esetleg htc 7 trophy, vagy van HD7 ennyiért, de az nem javasolják annyira. Nem a megszokott htc minőség, az összeszerelése. Ettől függetlenül az is jó telefon... -
xxxpaulxxx #4061 Desire HD:) -
Hellósztok!
90e keretből melyik HTC-t érdemes választani? Általános felhasználásra kellene. -
kártyaolvasóval próbálkoznék pc-n. -
Hello!
Van egy Htc wildfire s telefonom és hirtelen nem érzékeli az sd kártyámat. Beteszem újra a telefonba és kiírja, hogy sd kártya előkészítése utána meg, hogy sd kártya eltávolított. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy újra használhassam vagy legalább az adatokat valahogy lementsem róla?
Előre is köszi a segítséget! -
Na, nagyon jó hír :) ha a kamera menni fog, mondhatjuk h kb teljes értékű rom lesz végre...
Amúgy kíváncsi leszek, hogy a HTC mikor is adja ki az első ICS frissítéseket...
(*megjegyzés: azt bírom, hogy a Samsung SGS2re OTA ICS van, mindenki el van szállva h wááááo ICS, felteszik, erre ugyanaz a sz*r TW jön szembe, ami rajta volt)
-
hd2-n már megoldották a kamerát, jópár napja, nemsoká dhd-n is mennie kell :) (Bár szerintem amint kijön a htc-től az ics rom, a mostaniakat kukázzák majd, és arra fognak alapozni...)
hd2 rom már beta 10-nél tart :D
És van már belőle custom rom, egyedi appokal stb.
-
xxxpaulxxx #4055 Jajj de várom már az első végleges ICS romot!:)) -
Üdv!
Ha HTCDev-en keresztül végzem el a bootloader nyitást akkor a garancia elvész és akármit állítok eredetire nem is "látszik" már érintetlennek? Azért kérdem mert olvastam olyat is hogy állítólag! a telefon felkerül egy listára így gari érvényesítésnél rögtön mondhatják rá, hogy ez már nem a mi problémánk, mert bizony ennek már megnyitották egyszer a bootloaderjét. -
engem még nem keresett öcséd, de ha gondolod megadom a számom -
Nálam nem volt ilyen, amikor még 2.3.5 meg Sense 3-as rom volt fenn...érdekes :\
Én a helyedben wipe-olnám (cache, dalvik, vagy full),esetleg telepítsd újra a romot, már ha ezt lehet, talán az segít...vagy rootold + főzött romra fel! :D -
Sziasztok! Decemberben megjött nekem is a frissítés a DHDmra. Azóta több furcsaságot is tapasztaltam. ha öcsém hív pl akkor az ő hívását nem tudom felvenni mert amikor behúzom az ikont a záróképernyőn a karikába, akkor bedob a főmenübe, azzal a hibaüzenettel, hogy a sense hibát észlelt és leállt (még kéri a pin kódot is utána). Eddig csak az ő hívását nem tudtam fogadni. Nálatok volt valami hasonló jelenség? -
nekem a kikapcsoló gomb nem működik tökéletesen,néha nem érzékel,néha meg duplán -
És? Akkor visszaküldöd megint, nehogy te félj már a garanciáztatástól, féljenek ők. Én visszaküldtem Heromat szintén érintőhibával, cserélték a panelt, visszaküldték, erre elbaszták a sim foglalatot és nem lehetett belerakni, rám akarták kenni, ki akarták fizettetni, elküldtem őket az anyjukba, elvitték kicserélték és visszaküldték ingyen. -
vass17 #4048 Úgysem cserélnék az egészet, csak szétszedik és kész. Viszont az nem olyan egyszerű művelet, mivel jól be van építve a fém házba és félek, hogy valami kárt tesznek benne, ami csak utólag derül ki:) -
Fincsiiiiii ICS
Virtuous Quattro Beta1 for DHD Kamera nem megy, meg egy-két apró bug van még... amúgy ez a kiszivárgott Sense 4.0-ás ICS-ből van...szóval Sense-telenítették
BeatMod-so srácok is dolgoznak rajta, mondjuk ők előbb kezdték, de mégis ugyanott tartanak, ahol a Virtuous srácok :) A legnagyobb gondja mindkét buildnek, hogy a kamera nem megy, ezt még egyik csapat sem tudta megcsinálni. Ezen kívül használható romnak néz ki :)
Hihetetlen ez az xda :D -
Rasztiman #4046 csak nekem nincs garanciám már... -
ha zavar érvényesítsd, hátha egész telefont cserélnek, és kezdődik a gari elölről :D
-
vass17 #4044 Nekem a Legend hangerőgombjaival van gond, mivel egyáltalán nem működnek már. Szerintetek érdemes ennyiért érvényesíteni a garanciát, vagy hagyjam a fenébe, mert többet ártanak, mint használnak? -
Nekem a kijelzo alsó sávja szállt el teljesen, illetve a tobbi részen is marhaságokat érzékelt.
2 hét alatt kicserélték az egész elolapot gariba (tehát uveg, kijelzo, full elolap+gombok). -
e-care? -
Tudnatok nekem ajanlani Budapesti mobilost akinek van riff box-a? -
Van Budapesten valahol hivatalos HTC szervíz, de nem emlékszem a címére, anno a Speedshoposok megmondták pontosan hol van.