5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Bencee7
    ja és ICS-et illetően...hát kétséges, eredetileg fenn van az ICS-et megkapók listáján, de nem ez fogja megkapni legelőször. Szerintem leghamarabb nyáron lesz rá 4.0, de ez lényegtelen! xda-s srácoknak köszönhetően már van, teljesen működőképes, de persze még vannak hibái... és nemsokára jön a Sense-es ICS is, szóval nem kell félni, h 4.0 nélkül maradunk! :)
  • Bencee7
    Árban durván egy szinten vannak, szóval 1:1 reálisabb lenne... de ez mondjuk függ attól is h a DHD milyen állapotú, tartozékok, garancia van-e hozzá...
  • revolver
    A radar nagyon jó állapotban van,szinte még új.De sajnos T-mobile függő.A másik ,hogy nekem nem nagyon jött be a wp7 :( A plusz pénzt nekem megérné ha tényleg egy normál állapotú,hiba mentes dhd-t kapnék érte. Te nem tudsz esetleg? :) Tudni már,hogy az ics megkapja a dhd? Azért ez is egy szempont.
  • jazzy
    Én a helyedben így semmiképp nem cserélném el. Vagy 1-1-ben, de nagyon alaposan nézd meg a telefont, ne csak pillants rá, de talán méginkább eladnám ha nagyon szép állapotú és független és keresnék egy "sürgősen eladó" jó ajánlatot.
  • revolver
    Szerintetek elcseréljem egy HTC Radar-t egy HTC Desire HD-ra.Megéri? Úgy hogy adnám a telefont + 10ezer kp-t.Régóta szeretnék DHD-t ,mégis tudom már nem mai darab.A dhd megkapja az ICS-t? Illetve ha belemennék a cserébe mire kell odafigyeljek a készüléknél.Tipus hibákra gondolok,ill. Nem akarom,hogy használom egy hetet utána meg leáll/letiltják. Segítségeteket előre is Köszönöm.
  • ktomi22
    mobilism .. vagy applanet.. vagy hasonloak :D .. amugy desire-n hudekomoly azert nemmegy :D .. nem egy dualcoros procija van.. so belso memoria hipp hopp elfogy :D ..
  • Bal0924
    Köszi

• Bencee7
    A HTC nem használ micro simet, szóval "sima"
  • Bal0924
    Hello!

A HTC Titan http://www.htc.com/www/smartphones/htc-titan/#overview
    Milyen Sim kártya való bele? micro vagy sima?
  • Rasztiman
    Na leadtam a Hero-mat szervízbe, kíváncsi leszek mikor romlik el megint az érintőpanel...
  • rastaman
    köszönöm a tippet, a titanium backupot leszedtem, látom kb az egész telefon lementésére alkalmas progi! :)
  • Bencee7
    belső memória partícionálással növelhető, de erre max 1gb-ot szoktak hagyni, több nem kell...

angry birds mentésre titanium backup, vagy van a marketen ilyen progi h angry birds save vagy vmi ilyesmi :)
  • AcálAgyar
    Üdv mindenkinek!

HTC Desire telefonhoz honnan lehet biztosan működő, komoly 3D-s játékokat leszedni? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna linkeket adni hozzá.
  • rastaman
    nekem is az 1.1 es rom fut. újrarakom a rendszert leformázom az sd-kártyát, hátha segít...

btw angry birds játékállásomat le tudom menteni valahogy?
  • kifli
    nekem rendben van youtube, 1.1-es ics van fent. Igaz az sd kártyás változat, mert a nandban wp7 van :)
  • rastaman
    flasht már újra raktam, nem segített, a rom lesz a következő lépés. nem tudom lehet-e az lenne a baja, hogy nem töröltem az sd kártya tartalmát, de a rom telepíteskor a wipe-ot azt hiszem kiválasztottam a clockwork módban...
    ha nagyobb belső memóriát szeretnék, akkor azt a particionálásnál tudom beállítani, pl gparted-del, vagy a clk módból, ugye? melyiket ajánlod?

(bocs még kicsit kezdő vagyok az ilyen haxor témákban, kicsit hiányos a tudásom...)
  • Bencee7
    hmm.....érdekes :) hát ha nagyon zavar, akkor én mondjuk újra raknám a flasht először, aztán ha ez nem segít, akkor a romot...
  • rastaman
    állítva ill fektetve is yt programból indítva, ha pedig operából indítom, akkor is átdob a yt progiba... :S :(
  • Bencee7
    állított és fekvő módban is? Csak mert egy időben volt egyes romoknál probléma h portait módban ment rendesen, landscape-ben meg nem...
    amúgy böngészőből lejátszva, vagy yt programmal?
  • rastaman
    akadoznak a youtube videók a telefonomon, van valami tippetek, hogy mitől lehet?
    hd2, android 4.0.3, flash player11 is van rajta, teljesen mindegy hogy mobilnet, vagy wifi - mindkettőn képkockákat ad csak be, de ettől függetlenül a hang az normálisan jön :S
  • Blasta
    aztakurva :D
  • kifli
    mobilism.org-ról pl tölts le valami backup progit. Titanium csak rotal működik, szóval ne azt...
  • jaszy
    Utána olvastam, hibás a gyári FW, egy hard resetet kell csinálni. Hogy tudom az adatokat elmenteni? HTC syns el nem boldogulok.
  • jaszy
    Sziasztok!
    Adott egy HTC Wilddfire s telefon, tegnap frissítettem 2.3.5 re, teljesen gyári minden! Azóta a marketről nem lehet letölteni semmit, visszadobja és kiírja hogy egy hiba miatt nem megy. Mi lehet?
  • kifli
    az tény hogy wp7 mango óta használható
  • jazzy
    Én viszont semmi esetre sem vennék wp7 telefont megint, örülök, hogy eladtam, kiforratlan még, android jelenleg a járandó út, főleg, hogy jön az ICS.
  • kifli
    Én most radart. NAgyon megtetszett a wp7 mostanság :)
  • browing
    heló, újabb kérdés.
    Melyik a jobb vagy legalább is ti melyiket választanátok a HTC Radar-t vagy a HTC Desire S-t ??
  • rastaman
    jó nem tudom mit csináltam előbb, de most jó. ics, meg kell, hogy szokjalak :D
  • rastaman
    egy olyan kérdésem lenne, csak hogy a kernel-t azt hogyan rakod fel... lehet alap kérdés, csak nekem nem megy... :(
  • Bencee7
    Én azért nem ajánlanám a Desire-t, mert a legtöbb Desire tulajnak gondja van a kevés memóriával, arra panaszkodnak a legtöbben...és a HTC is azért szarozott a 2.3 kiadással, mert "nem fért el" benne :)
    Jó telefon, tud mindent, és amoledes is van belőle...szóval jó, csak kevés a memória :(
  • nyuny01 #4088
    A sima desire is jó választás,ICS 4.0.3 megy már rajt szépen! ;)
  • kifli
    HD2 tulajoknak ismét egy hír, cotulla nemsoká új magldrt fog kiadni :)

Akinek nincs HD2-je és asse tudja miez, egy kis ismertető, a készítőktől:

DFT proudly presents MAGLDR bootloader - The first bootloader with built-in Tetris!
  • rastaman
    köfi! ;-)
  • kifli
    persze nyugodtan :)
  • rastaman
    köszi. ha gondom lenne a felbuharálással, fordulhatok majd hozzád segítségért?
  • Bencee7
    Egy kevés van...
    Kijelző méret: HD-4.3", S-3.7"
    Kamera: HD-8mpx, S-5mpix
    Előlapi kamera: HD-nincs, S-van
    és az S-ben nagyobb akku van, de kb ennyi...

én voltam tavaly Mobilarénás Mobile Meetingen, oda hozta a HTC a fullos termékpalettát, többek között ezt is (kb pont akkor jelent meg). De nem tetszett, kijelző nekem kicsi, és én jobb szeretem a "tégla" formát, ez annyira nem fogott meg...mint egy sima Desire, a HD belével
  • browing
    Van valamilyen különbség Desire HD és az S között? Azon kívül, hogy az egyik nagyobb.
    Megnéztem mindkettőt és én nem találtam lényegi különbséget, de ti biztos jobban értetek hozzá úgyhogy újból számítok rátok. :)
  • kifli
    HD2 tulajok figyelem!!!

4.0.3 ics CM9-el majdnem minden megy (alap usb thetering és vpn még nem)
  • Bencee7
    Nem az :) ha lenne, én is kipróbálnám azt biztos :) de most inkább ICSre vágyom ^^