HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott nézz szét.
btw szerintem jobb ötlet egy androidot feldobni, mûködik hiba nélkül 😊
van egy HD2-esem, tök gyári ROM-al. Windows Mobile verzió: 6.5.2. Úgy olvastam, hogy a legutolsó hivatalos verzió a Windows Mobile-ból a 6.5.3 volt. Szeretném frissíteni erre a HD2-esem, azonban a hivatalos HTC oldalon már lelõtték a ROM frissítés letöltéseket, a modell már nincs az adatbázisukban!
Valamint mindenképp hivatalos HD2 ROM-ot szeretnék a 6.5.3-ból, nem rajongók által összetákolt HD2 ROM-ot! (ezekkel tele a net)
Ha tudnátok dobni egy letöltést, megköszönném, én a Google-el csak házilag barkácsolt ROM-okat találtam!
Köszi
A VU srácok csinálták meg elõször, és amiatt (is) rohadtgyors a VU... szóval setcpu kuka!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Valaki próbálta ezt a megoldást?
Root,Radio S-OFF,EngHBOOT S-OFF,Recovery a legegyszerûbben:
13 éve itt. Szép idő.
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
A SetCPU progihoz elegendõ a root, vagy kell az s-off, a recovery is?
13 éve itt. Szép idő.
Nemtudom, az enyém nem csinál ilyen szép képeket...milyen radio van a telefonodon?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Nekem nincs szívem leszólni a DHD kameráját, mert tud azért szép képeket lõni vele az ember,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt van pár fényképem, melyek nem tartalmaznak PS effekteket:
http://www2.picturepush.com/photo/a/6996835/img/f%C3%A9nyk%C3%A9peim/IMAG0016.jpg
http://www5.picturepush.com/photo/a/6996863/img/f%C3%A9nyk%C3%A9peim/IMAG0098-copy.png
http://www3.picturepush.com/photo/a/6996821/img/f%C3%A9nyk%C3%A9peim/IMAG0061.jpg
Szóval tud az a kamera, ha akar 😄
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
HTC-nek sosem volt erõssége a kamera, sem a hangszóró...ebbõl egyik sem világverõ a DHDben... csak ez a 2 dolog zavar a Desire HDben
Ezek a tendenciák épp csak most kezdenek javulni a HTCnél ha megfigyeled. Pl Beats Audio cuccok mostanában (mondjuk nekem nincs bajom a Dolby/SRS-sel, de ezt nem minden htc kapta meg), kamera téren meg a most megjelent készülékekbe már átdolgozott kamerát raknak, 2.2 fényerõsséggel... de legalább tudják hol kell javítani 😊
HD2-õt azért nem vettem, mert szeretek fotózni, és az 5MP-s kamera nem csinál olyan tiszta képet mint a 8MP-s 😊
13 éve itt. Szép idő.
Az xda fórum moderátorai szerint azért nem lesz WP7 DHD-re, és más Microsoft szerint nem hitelesített telefonra, mert a WP7 zárt forráskódú.
"Nem olyan jó az...nemtudom mi tetszik neked benne :\ semmi szép grafika, minden olyan egyszerû és puritán...." Az én ízlésvilágomnak, a letisztultsága, és a modernsége -mert valljuk be, elég modern kinézete van- megfelel. 😊
13 éve itt. Szép idő.
,,wp is not opensource witch means that it can't be modded to run on non windows devices."
HD2-n meg azért fut, mert szimplán elhitetik a WP7tel, hogy a telefon, amin fut, az egy HD7. Mivel a 2 telefon kb ugyanaz, azért lehetséges a wp7 HD2n való futtatása...
Mondtam én ;P
Talán azért mert a WP7 közel sem annyira jó rendszer, mint a Sense-es Android? <#taps>#taps> Nem olyan jó az...nemtudom mi tetszik neked benne :\ semmi szép grafika, minden olyan egyszerû és puritán....
Miért nem vettél HD7-et akkormár? Még olcsóbb is lett volna... vagy HD2 és akkor mind2 rendszer elõnyeit élvezhetnéd, és olyan rendszered lehetne, amilyenhez épp kedved van 😊
Kerestem de..:/
13 éve itt. Szép idő.
HD2-n meg az android és a wp7 is magloadere települ.
Így szerintem megvalósítható lenne 😊
13 éve itt. Szép idő.
ha lenne rá lehetõség, valaki már biztos elõállt volna vele 😊
szóval, egyátalán nem halott ötlet, ha van hozzá rom 😊
Amúgy DHD romhoz visszatérve: attól függ mi kell, de am jobb ha kipróbálsz párat!
Ha Sense 3.0 kell --> Virtuous Unity 1.29
ha sense 3.5 kell --> RcMix 4.0 Runny, vagy az új Virtuous Affinity
ha gyors rom kell, sense nélkül --> Cyanogenmod
és most a jelenlegi kedvencem: SCI MIUI, ami gyors és jól is néz ki, és nincs sense.
Ebbõl én CMet, Runnyt meg a Virtuous Unity-t próbáltam, mindegyiket merem ajánlani, de mondom, attól függ mit szeretnél! Én már rohadtul ráuntam a Sense romokra, ezért most jóideig MIUI marad a kedvenc 😊 szép is jó is gyors is, és sok kis apróság van benne, amire nem is gondolnék, hogy kéne, mégis van és így eszembe jut h kell 😄D remélem érthetõ...
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Ne féljünk a rootolástól! Nem jár garanciavesztéssel, mert mindent vissza lehet állítani gyári állapotra! Nemhiába járkál több 100ezer ember rootolt és fõzött romos android telefonnal 😊
Csak ugye még nem volt bátorságom a DHD-t rootolni, mert nem szeretnék semmit sem elszúrni vele.. Anno a P990i-t, meg a jó öreg K750i-t napi szinten szedtem szét, szoftvereztem, függetlenítettem, de ez túl drága ahhoz hogy elszúrjam 😄D
13 éve itt. Szép idő.
Pont a most megjelent Sony Ericsson Xperia Pro-t fogom kipróbálni, már nagyon hiánykészülék volt ez nekem.
2. lesz, de NEM ELSÕ KÖRBEN! mikor megjelent az ics, rögtön a HTC kiadott egy listát, hogy mégis melyik készülékekre lesz 4.0, és ebben a DHD is benne van! Az keverte meg az emberkéket, hogy utána jött még 1 lista, már csak pár telefonnan, az újak közül csak kb, és azon meg nem volt rajta a DHD. Ez utóbbi listán lévõ telókra lesz elõször, aztán majd szépen sorban a többi korábbi listán szereplõ telefonra.
De mire ezt kiadják DHD-re.... merthát amilyen gyorsan meg HTCéknél a szoftverfrissítés 😊
Aki akarja, úgyis "frissíti" valami jóféle fõzött rommal, szóval kb nem lényeges a HTC mikor szeretné kiadni a hivatalos frissítést. Már most van egy mûködõ "alpha version" xda-n, és már kiadtál hivatalosan is a forráskódját, szóval én adok az xda-s srácoknak kb 2-3 hetet és már élvezhetjük is DHD-n a fincsi ICS-r 😄D
ha igen valaki segítene köszi privbe is jó
Lenne két kérdésem:
-Ki milyen fülest használ a szeretett telefonjához?
-Valóban nem lesz ICS a Desire HD-ra?! 😮
Köszi! 😊
13 éve itt. Szép idő.