5079
-
#4159 Négy készülékkel debütált a HTC One sorozat – One S, One X, One XL és One V
-
semmikozod #4158 Srácok egy kérdés!
Touch pro-ra (raphael) érdemes androidot tenni? Akartam frissíteni a ROM-ot, de a srác aki csinálta már nem csinálja és nekem a legfrissebb van fent, tavaly Júli 4-es ROM. A srác már csak az androidot frissíti. Azért is kéne frissebb, mert az opera szar régi, ami rajta van, nekem meg kéne a 10-es.
Ja és még egy! Érdemes lenne csupaszított ROM-ot használni, mennyivel bírná többet az akksi? -
#4157 One X: "- Nvidia Tegra 3 processzor (négy maggal)"
Lassan már 3D-s filmet lehet renderelni ezekkel :P -
#4156 nyami-nyami -
#4155 :O
ütősmek néznek ki, gorilla glass meg minden :D -
#4154 Bemutatkozott a HTC One mobilcsalád: One V, One S és One X
-
#4153 Függetlenné nem nagyon tudod tenni a telefont, csak ha szerzel hozzá Turbo Simet. -
#4152 köszi, átnyálaztam, de még mindíg nem tiszta melyik lépés is unlockolja(sim free) a telefont. először van a kezemben htc-androidos teló. -
#4151 Minden bizonnyal :) neked is ajánlom: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1212699762&no=4140]#4140[/URL] -
#4150 sziasztok, lehet valahogy htc wildfire-t függetleníteni "házilag"?:) -
#4149 IncS-ről nincs tapasztalat, csak másról :D de amúgy xda-n megkeresed az IncS fórumot, megnézed melyik romnak a legnagyobb a látogatottsága, aztán felrakod azt...az csak nem lehet rossz, amit sokat nézegetnek, illetve használnak :) -
#4148 hali
htc incredible s- en szeretnék romot frissíteni.
tapasztalata van valakienk, hogy mit érdemes?
illetve valami leírás is jól jönne mert még nem csináltam ilyet.
köszi -
xxxpaulxxx #4147 app 2 sd--> megkérdez minden alkalmazás után, amit fel lehet rakni kártyára, hogy felrakja-e
link 2 sd--> automatikusan kártyára tudja rakni, sőt még az olyanokat is, amiket elvileg nem lehetne (azért csak ésszel persze:) ) -
#4146 köszi az infot! ;-) -
#4145 Azoknak, akik szoktak érdeklődni, hogy mire és mikor lesz ICS: HTC ICS update plans
Eszerint először a Sensation, XE és XL kapja meg az ICS-t a 4.0 Sense-el egybekötve. Ez március vége felé jöhet. Utána csak jóval később, az év második felében az EVO 3D, Incredible S, Desire S és a Desire HD is megkapja!
De ez xda-nak köszönhetően márciusra mindegyikre elérhető lesz annak, aki akarja :) -
#4144 kiürítettem a youtube progi gyorsítótárát ezzel a backup programmal amit lejjebb ajánlottatok, és úgy néz ki ez kellett neki. :) -
#4143 hát én ilyet még nem b****am!!! délelőtt még normálisan futott a youtube, most meg már megint akadozik, pedig azóta semmit nem csináltam a telefonnal... -
#4142 na volt időm most feltenni újra az ics romot (v1.2 - kernel 2.6.32.15) és feldobtam a flash playert is marketről és most úgy tűnik nem szaggat a youtube.
(csak maradjon is így...) -
#4141 Köszönöm :) -
#4140 Ha tudsz angolul, akkor xda Wildfire részleg, itt minden részletesen le van írva!
Volt szerencsém rootolni illetve romolni Wildfire-t, egyszerű és gyors dolog, csak mindent részletesen olvass el! A módszer attól függ, milyen android van a készüléken....de általában csatlakoztatod a géphez, progi megnyit, klikk és megcsinál mindent! -
#4139 Sziasztok,
HTC Wildfire-öm van, és szeretnék rápakolni egy cyanogenmodot. A ROM manager programot leszedtem, de root jogok kénének neki, hogy tudom ezeket megszerezni? Kerestem a neten root-olásra megoldásokat, de nem tudom melyik a "megbízható" már ha lehet ilyenkor ilyesmiről beszélni.
Van valami hülyebiztos 1 kattintásos root leszek program? :) -
High end PC #4138 HD7-esemre szeretnék Marketplace-ből progkat vásárolni, régen még nem engedte magyar dombornyomott bankkártyával, már megoldható azóta? Vagy még mindig külföldi bankszámla szükséges hozzá? Vagy nincs valami trükk? -
#4137 ha mindenképpen választani kell, akkor szerintem inkább hd. 4.3-on sokkal könnyebb/élvezetesebb pl netezni, képeket nézegetni. ha teheted azért én kipróbálnám őket először, melyik fér el jobban a kezedben. -
browing #4136 Heló.
HTC Radarom van, ugye az WP-7-es... tudtok valamilyen jó ki ingyenes flashcard programot rá?
Amúgy azon filóztam, hogy 65000-ért vettem újszerű állapotban kopás, karc nélkül de gondolkodok rajta, hogy elcseréljem egy Desire S-re vagy HD-ra. Melyik érné meg jobban? -
Wasse 1 #4135 Üdv! HTC Wildfire S-men szeretném használni a PlayerPro zenelejátszót, de mikor működtettem és kikapcsol magától a képernyő lefagy a telefon, csak ennél a telefonnál vettem észre, mit lehet ilyenkor tenni? -
Rasztiman #4134 Arra van valami külön progi, hogy amikor telepíteni akarok egy játékot pl, akkor mindjárt megkérdezze vagy legyen olyan lehetőség, hogy egyből az sd-kártyára rakja? -
Rogerke #4133 De van. HTC Primo
http://mobilarena.hu/hir/foton_a_htc_primo.html -
#4132 szerintem se hagyjad ennyiben, ha garanciális és nem a mindnnapi használattól romlott el akkor kötelesek megjavítani. ennyi, ne beszéljenek mellé! -
#4131 Még nincs infó ICS-t futtató HTC telóról? Ugy értem, ami már a gyárból ICS-sel fog kijonni? -
#4130 Ez az e-care, amiről beszélünk?
Amúgy én megint és megint visszavinném, lehet h rendesen az asztalra kellene csapni :D milyen dolog ez? De mi az a szinkronizálás problémánál, hogy sajnálják? Ilyet a szerviz nem mondd, de legalábbis nem mondhat! Meg kifújkálta levegővel? Ez most vicc?
Én bemennék, hogy bizony, ha még javában garanciális, akkor igenis alaplapcsere, de inkább adjanak egy másik készüléket, ha ezt nem tudják megjavítani! Lehet dobálózni fogyasztóvédelemmel és másokkal, hátha... végső esetben levél a szerviznek + htc-nek...
Szerintem... -
caius marius #4129 Sziasztok!
Van valami tapasztalatotok abban, hogy hogyan lehetne a htc szervìzt legalàbb egy alaplap cserère bírni? Elromlott a dhd-men elöször a fülhallgatò bemenet a fülessel együtt, aztàn a proxity, a gps, ès mèg sorolhatnàm. Az akkukapacitàsa az a siralmasnàl is rosszabb. Bevittem a szervízbe ott kicserèltèk az akkut, a fedelèt plusz a sim fedelet aztàn visszaadtàk, h tessèk kèsz. Ja, csakhogy nem volt kèsz. Nem szinkronizàlt semmivel az akksi ugyan egy fokkal jobb lett, de egy teljes napot mèg így sem bìr ki. Szal megen visszavittem. Kicserèltèk rajta a kèt gombot ès hali. Hogy nem szinkronizàl azt meg sajnàljàk. A szervizes muksò azt mondta ö csak kifùlkàlta levegövel, nem cserèlt benne hardwert. A telefon mèg garanciàs ùgyhogy nem èrtem mit baszakodnak. Azt monjàk nem engedèlyezik a cserèt a kínaiak. Van valakinek hasonlò tapasztalt? -
#4128 Másik rom sdre és azt feltenni cwmből! wipe-olni mindent, amit lehet, aztán mehet az új rom :) -
revolver #4127 Lehet megbarátkozok a Radarral :) Csak ne lennének ennyire zárt rendszerűek a windows telefonok.Haver nem hitte el,hogy nincs rajta bt fájl küldési lehetőség :) De a skydrive(felhős) megoldás nagyon jó. :)
Köszi mégegyszer neked is a segítséget. -
revolver #4126 Rendben! Mivel nem égetően fontos a csere,igy hallgatok Rátok! Igaz ez a dhd is a hardveraprón lett meghirdetve.Sokszor nézegetem én is.De szerintem is fontos a garancia.Hátha találok olyat. Köszi,üdv. -
Rasztiman #4125 Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy flashelni akartam egy romot a heromra, de valami gebasz volt, ezért a recovery képernyőnél csináltam egy restoret és újrabootoltam a telót, de mikor újraindult, csak egy hero felirat van és ennyi... Ilyenkor mivan, mit lehet kezdeni? -
#4124 bátyámnak van dhd-je és neki elkezdett kopni pl a bekapcsló gombnak a festése. igaz tokot nem használ, meg zsebben hordja. ő amúgy elégedett vele -
#4123 Ha független és nincs rá gari, akkor az több, mint 2 éves...vagy külföldi. Ezt inkább hagyd...jazzy-nek igaza van, még ő kéne h fizessen, nem te! Hardveraprót nézegesd minnél gyakrabban! Én kb mindenemet ott adom-veszem, ha elektronikai cuccról van szó. Ha vársz egy kicsit, és sokat keresel, nagyon sok jó cuccot kifoghatsz! -
#4122 Ne menj bele abba a csapdába, hogy nagyon gyorsan meg akarsz tőle szabadulni, lehet 1-2 héten belül kapsz egy sokkal jobb ajánlatot, Én anno 40-ért vettem akkor 60k körül mozgó Samsung Omnia 7-et, mert sürgősen el akarta adni, garanciás volt, aztán elcseréltem egy Galaxy S-re ami 65-70 körül ment és adtam még rá 10k forintot. Amúgy meg át akart verni 10ből 9 ember.. -
#4121 Nem tudok sajnos, de hardverapron, vaterán, stb elég sok DHD van eladó, népszerű telefon, de az biztos, hogy semmiképp nem fizetnék rá, főleg, hogy nem garanciás. Ha a tied garanciás akkor meg még neki kéne ráfizetni.. -
revolver #4120 A dhd független ,de garancia már nincs rá.Látni még én sem láttam.Majd meglátom milyen szőrben van,és akkor majd elválik. Köszönöm a segítséged! Üdv.