5079
htc_one_banner_1.jpg
  • kifli
    mi számít jó programnak?
    Én most konkrétan egy hete feltettem a tango-t, de alig szedtem le néhány progit rá, mert nem éreztem szükségét :D
    Alap htc progikat szoktam leszedni. Btw HTC hír, hogy most kapta meg a htc location nevű programja, az offline navigációs lehetőséget (valószínűleg, azért, mert a nokia drive, is most kapott ilyen funkciót :))

wp7-et pedig nem fogsz tudni sd-re rakni. A dual boot csak úgy oldható meg, hogy nand wp7, és droid sd-ről.

Mangot már ne tegyél fel, a legjobb romok, már tango kódnevű wp-t futtatják :) (Pdaimatejam romját ajánlom)
    Amúgymeg, hamár megteheted, hogy felteszed, akkor egyszer, mikor úgyis frissítenéd az oprendszert mondjuk, tedd fel a wp7-et, és próbálgasd kicsit.
  • bigbigle
    Hát az hogy mennyire szeretek szöszmötölni (ha ez alatt azt érted hogy minél többet nyomkodni és babrálni) arra azt tudom mondani h nagyon is szeretek. Ara viszont hogy mire is használnám így elsőre annyit hogy telefonálni,zenét hallgatni (bár ez nem a lételemem mert van rá eszközöm), filmet nézni, netezni, játszani és különböző fájlokat olvasgatni (doc,pdf...) ,de mivel még nem volt androidom így nem tudom h miket rejt magában és azért írtam így hirtelen ezeket.
  • rastaman
    mennyi jó program van win7.5 alá?

gondolkodom egy mango felrakásán az sd kártyára és akkor dual-boot :)
  • Béla9248
    Köszöntem! :)
  • kifli
    a kérdés, az, hogy mit szeretnél. Mire is használnád azt a telefont? Illetve, mennyit szeretsz szöszmötölni vele?
  • rastaman
    sorry nekem sincs összehasonlítás alapom, win7.5 telefont sajnos nem volt alkalmam még kipróbálni. talán "kifli" - ő az aki szerintem sokmindent tudna mondani mindkettő rendszerről.
  • bigbigle
    gondolkodom rajta hogy benézek hozzájuk, de hogy őszinte legyek alapvetőleg nem tudom hogy mit is nézzek, meg stb ,mert androidom még nem volt és ezért se tudok dönteni h melyik éri meg jobban, mert tapasztalatom és tudásom sincs ebben a kategóriában még.
  • rastaman
    mielőtt egy ilyen telefont megvennél, ajánlom h próbáld ki, egyáltalán, hogy elfér-e a tenyeredben, ha nagy ujjaid vannak, akkor jelent-e gondolt a gépelés...
    pesten a speedhopnál amúgy lehet többek közt htc pda telefonokat is tapizni, jómagam is voltam benn náluk többször is emiatt.
  • rastaman
    úgy értem, hogy nem biztos h kihúzza az 5 évet, hogy ennyi idő alatt marha sokat fejlődhet a mobilkommunikáció. én most egy lassan 3 éves htc hd2-t használok, igaz androiddal, de szinte tökéletesen működik. az enyém egy szuper telefon... szerintem a one x is egy szuper telefon. nem nagyon hallottam még htc tulajt, aki panaszkodott volna a telefonjára... ez is jelent valamit :)
    az, hogy neked megér-e 180.000 ft-ot, azt neked kell eldöntened.
    a telo/pda hátránya, hogy nem tudsz bele tenni még memóriát, és "csak" az a 32 gb van, az szerintem nem gond. ennyi helyre iszonyat sok kép, videó, zene felfér :)
  • bigbigle
    Az a nem biztos a frissítésekre vonatkozik vagy a programokra vagy a strapabíróságra? És a one x az megér majd 180.000 Ft-ot? (+ kérdések hozzá ha már itt vagyok: hogy az a 26Gb mire elég és hogy a microsim miatt tudom-e rendesen használni(bocsi csak még nem értek az ilyenekhez)
  • rastaman
    one x. újabb, jobb, de nem biztos h kihúzza az 5 évet...
  • bigbigle
    Sziasztok!

Mi a véleményetek, hosszútávra (kb. 5 év) melyiket lenne érdemes és miért vagy miért nem?
    A Sensation XE vagy a ONE X? (egyáltalán megérnek annyit?)

A válaszokat előre is köszi.
  • rastaman
    dhd, vagy sensation akkor, ha ilyesmi árkategóriában kerestek androidost.
    dhd-t akkor nem kell bemutatni... sensationt én próbáltam, nekem tetszett, gyors volt nagyon :) esetleg még sensation xe, xl-t is érdemes megnézni.
    ha win7.5 kell, akkor pedig a titan-t érdemes választani, bár az kicsit drágább...
    de ha nem sűrgős a telefonvásárlás, lehet meg kéne várni, amíg kijön a one, (pár hét) és remélhetőleg menni fognak lefelé az árak :D
  • Béla9248
    100-120e kb. de természetesen ha a jobb drágább....leginkább netezés, filmezés és zene hallgatás. Nagy kijelzős előnyben! Néztem a Sensationt és az EVO 3D-t esetleg vélemény ezekről?
  • rastaman
    mennyit akar rákölteni, illetve mire akarja használni?
  • Béla9248
    Sziasztok! Érdeklődnék kicsit! Egy barátom megkért hogy kérdezzek már utána hogy jelenleg melyik HTC telefont érdemes megvenni. Ajánlottam neki a DHD-t én jelenleg ezt nyüstölöm és teljes mértékben megvagyok vele elégedve de természetesen érdekelne a véleményetek! Előre is köszönöm!
  • GerY5
    Nem
  • rastaman
    amúgy ha rezeg a telefon, akkor nem vándorol le arról az állványról? o.O
  • GerY5
    Én is. :)

#4179:
    Köszönöm az értelmes hozzászólást.
    Karton és habkarton között van némi különbség. Jómagam 8 hónapja használom a legelső prototípust egy HTC 7 Mozart készülékkel, még sosem borult le róla. Igaz, nem is szokásom a telefonom környékén feleslegesen hadonászni, nem "Wii-move-kinect" az...
  • rastaman
    ezen a kettő hsz-en most jót röhögtem

amúgy meg osztom a véleményed, egyszerűbb, ha szimplán leteszed valahova...
  • Blasta
    "az amúgy általában asztalon heverő kedvenc készüléked megóvjuk az élet további viszontagságaitól."

Ezen a pillekonnyu cuccon tartva a telefont, elég egy picsányi kis rossz mozdulat és máris borul le az asztalról/szekrényrol. SM4RT!
  • Blasta
    DE EZ EGY DARAB KARTON!!!
  • GerY5
    A termék tervezett induló ára bruttó 1350 Ft, egyedi mintázat rendelése esetén 2350 Ft (plusz minden esetben postaköltség), cserébe pedig a megrendelő egy tartós terméket kap, amely nem mellesleg ajándéktárgyként is kiválóan megállja a helyét, kapja azt kolléga, barát vagy családtag. :)
  • papi08
    Nekem az az első kérdésem hogy mennyiért adnátok ezt a terméket? :D
  • GerY5
    Sziasztok!

Egy hangyányit OFF, és mégsem.
    Szeretnék bemutatni nektek egy általam tervezett terméket, ami minden HTC okostelefon-tulajdonosnak hasznos asztali kiegészítője lehet a jövőben. Jelenleg tárgyalások folynak a termék terjesztéséről, de már addig is rendelhető a dock4phone[kukac]gmail[pont]com címen, akár egyedi mintázatú kivitelben is. Érdeklődni a fenti email címen lehet.

Üdv:
    Gergő

• Mersant
    megkerdeztem haveromat, neki a defy csinalta ugyanezt. a hatterkepet kellett lecserelni, azota jo megint.
  • Bencee7
    Ha csak mostanában kezdte el, akkor lehet h vmi apptól van, amit felraktál... amúgy érdekes jelenség, nekem még anno N95 csinált ilyeneket :D

ha főzött romos, akkor pakold újra...én ezt csinálnám :)
  • Zomil
    Sziasztok!
    Adott egy wildfire s telefon és a a probléma, h idönként villog a képernyöje...szoval lerakom az asztalra és idönként(teljesen véletlenszerü) bekapcsol a képernyö mintha hivás/sms jönne és utána megint fekete lesz egy pár másodperc után.
    Van erre valami 5let?
    Elöre is köszi!
  • tesó07
    Üdv mki!
    Olyan kérdésem lenne mert én nem nagyon értek hozzá hogy HTC Mozart-ot vhogy meglehet hackelni vagy flashelni vagy mittomén hogy lehessen rá bármilyen progit vagy játékot rakni rá szgépről??
  • lifesgood
    Sziasztok
    Ha valakit érdekelne 8,vagy16 GB os class 10-es micro SD irjon rám....Vadonatúj bontatlan...3500 és 6500 ft-os áron....
  • Bencee7
    Nekem kinézetre tetszik (anno Legendet is vettem majdnem), csak nekem kicsit fura h nincs ott a trackpad :D úgy hiányzik onnan...
  • vass17
    One V, a képen kicsit szürkének néz ki, igazából a kamera és akksi fedelet csinálhatták volna feketére, mint a Legendnek, de azért örülök, hogy tovább viszik a vonalat.
  • kifli
    azért régebben szögletes cuccot is csináltak (hd2, desire hd, aria, hd7)

Nagyobb képernyőnél nem ez volt a divat mint most, mert mostmár azok is kavicsformák. A kis képernyősöket meg régen nem is nagyon nézegettem :D

btw, szerintem épp most akarják egységesíteni, hogy mindegyik kategóriában ugyanolyan legyen kb, csak a méret legyen más.
    Ez samsung is ígyvan (bár ugye azzal kapcsolatba, hogy mér néznek ki a samsungok úgy ahogy, arról megvan a véleményem, de azt nem itt tárgyalom ki...)
  • Solten
    Uj? Ez a kavicsforma mar 5 eve divat naluk...
  • kifli
    nekem van egy olyan érzésem, hogy a szögletes tégla helyett, most ezek a kavicsforma lesz az új htc divat.

Mondjuk one v még maradt a hero kinézetéhez hasonlatos
  • rastaman
    hát one x-et sem fogok megjelenéskor venni... lesz kb 180.000 ft. bár ha kapunk egy ics romot sense 4-gyel a hd2-re akkor nekem az is bőven jó. :D
  • Solten
    A One S tetszik, elfogadnam, de valami ujabb formatervvel elorukkolhatna mar a ceg...
  • Bencee7
    One X az bejövős kategória, de a többi engem annyira nem hat meg :\
  • rastaman
    jófélének tűnik ez az új sense
  • desigo