HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Akkor lehet egy sd format jót tenne?

13 éve itt. Szép idő.

Nekem a Runny pl állandóan újraindul... nagynehezen rájöttem és kiderült, nem csak nálam van ez a gond, hogy az sd kártyára rakott programok okozzák... bár nem hiszem, hogy ezeknél a romoknál is fennáll a hiba, de egy próbát megér, h a programjaid a kártyán vannak😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

papi08
Vagy lehet hogy egy vírusos program okozza?

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Sajnos ismét egy hiba miatt kell írnom..:/
A virtuous affinity 1.48-al is elõjött az a kellemetlen hiba, hogy a telefon gondol egyet, s kikapcsol.. ugyan ezt csinálta az Android Revolution HD-vel is..akkor lehet hogy ez már a "hardver hiba" kategóriába tartozik? :/

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Hangzásra jó, de nem akar benne maradni a fülemben :\ iszonyatkényelmetlen... már a HD2höz sem használtam, most meg ki sincs bontva 😊
Samsung ad értelmes füleseket a telókhoz, HTC csak most kezdi el a Beats cuccokkal...de az is rohadtdrága...
Mindegy, vettem egy Nokia BH503at, az nekem tökéletesen megfelel 😛

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

papi08
Miért, mi gond a gyári fülessel? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Te tudod használni a gyári fülest? Az szép 😄 nekem nem marad benne a fülemben....ha meg sikerül is ott tartani, akkor nem kényelmes :\

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

papi08
Személyes tapasztalatom az, hogy még a gyári fülessel is jobban (ha nem is sokkal, de jobban) kiadja a mély és magas hangokat is..hangszórón csak egy picit venni észre 😄

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Jaja néztem 😄 érzõdik is? mert mindenki más véleményen van :\ van, aki szerint parasztvakítás, másoknál meg "mûködik"...

papi08
Csinos, de ez az Apple stílus szerintem elég lenne az ájfonokon 😛 😄D

/Amúgy nem tudom, feltûnt-e a Beats Audio ikon ott az értesítési sávomon? 😛/

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
HTC topikba ilyen kérdést feltenni? 😄 Alma sucks 😄 DHD kell neked! iPhone nem ér annyit, amennyiért vesztegetik :\

Amúgy ha contactsban vagy, menü\settings alatt nincs olyanod, hogy Export contacts?
Meg WinMo vagy Android van rajta? (az elõbbi megoldásom androidon mûködik)

Htc Desire HD vs iPhone 4,mit gondoltok? eközött a 2 között vacilálok jelenleg.

Htc Sync-l is próbálkozom de ott se tudom, minden mást lement csak a névjegyzéket nem..

sziasztok. S.O.S segítség kellene, holnap veszek telefont, és a HTC HD2 telefonomról nem tudom sehogy lementeni a telefonszámaim, nem engedi a szinkronizálást a gmail-l, myphoneexplorer se látja, ötletem nincs már.. tudtok valahogy segíteni? nagyon szépen köszönöm. Üdv

Bencee7
Ha már képt mutogatunk <#vigyor3> akkor itt az én DHDm most 😊

papi08
Hát sajnos utána olvasás közben sem találtam megoldást a játék gondokra :/
Csináltam pár képet:
Egyszerû, minimalista elrendezés a fõképernyõn(Sense 3.5+Rosie)
A Sense 3.5 zenelejátszója
A szoftver információi

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Ez egy jó kérdés...nekem is ilyen problémám van az NFS:HP-tal...

papi08
😄
Amúgy az mitõl lehet hogy olyan Gameloft játékot, amit eddig simán letöltött, most hibával kidob? Szinte az összes...a wifi nem szakad meg, a GF szerveri jók..:/

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Na jólvan 😊 Beats érdekelne engem is, bár nem hiszem, hogy akkora jelentõsége lenne, mint amekkora dolognak mondják 😄 MIUI + SRS is bõven jó 😄

papi08
Hmm, semmim nem tûnt el, a beállításaim sem, az asztalok elrendezése sem, és végre van hangszínszabályozó, és van Beats Audio! I Love Affinity 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Reeeendben, köszi a váálaszt! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Az új Affinity nov29-én jelent meg, de lényegtelen 😊 ha ugyanazt a romot rakod fel, csak a frissebbet, akkor nem kell wipe. Az csak akkor kell, ha vmilyen másik romról "jössz át"...
Viszont azért nem árt lementeni minden nagyon szükséges dolgot Titanium backuppal mielõtt romot cserélsz...biztos, ami biztos alapon

Radio meg nem foglalkozik a játékkal. más a gond....nekem pl az NFS HP elindul, letölti a 280mb-ját aztán kifagy...többszöri próbálkozásra is. (ezért volt a novemberi adatforgalmam 2Gb 😄D)
De radio-t is cserélhetsz, ha kedved van... bár nem hiszem h ez a gond. Amúgy VA topikba írják is, hogy nincs ajánlott radio...mert mindenkinek más a jó, Amin tesztelték a romot, azt feltüntették: 12.54.60.25_26.09.04.11_M2 Nekem is ez van fenn, kb mióta megvan a DHD, semmi gond vele. Ha neked is ez van, akkor maradjon...

papi08
Sziasztok!
Az mitõl lehet, hogy már két Gameloft HD játék (Eternal Legacy, és Dungeon Hunter 2) a Gameloft logó után kidob? Lehet azért, mert ROM-ot cseréltem? Vagy a radio nem tetszik neki?

Másik:
Azt hiszem épp tegnap jelent meg a Virtuous Affinity 1.48-as kiadása, kérdésem volna: Hogy erre frissítsek, akkor ismét wipe, majd reflash? :/ Vagy netán van valahogy lehetõségem a mostanit frissíteni?

Köszi a válaszokat! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Ha értesz hozzá, mindenképpen cserélj romot, aztán meglátjuk javul-e a helyzet 😊

Melyik a legjobb? Ez mindenkinek más...kinek mi jön be. Amúgy menj fel xda-ra, ott látod melyik topikot nézték meg a legtöbben, ergo az elég jó rom 😄

papi08
Tudom a Desire és a Desire HD nem ugyan az, de egyik ROM-nál nekem is folytonos kikapcsolás volt, a mostani ROM tökéletese fut *kopp kopp kopp* 😊

13 éve itt. Szép idő.

Fabio Capello
Hmm. A Desire-m aktív használat mellett néha fogja magát és random módon kikapcsol, és kicsit felmelegszik.

Ez lehet ROM hiba? Volt szervízben, és azt mondták, nem alaplaphibás, és egyébként sem az a széria, szóval ez tuti nem lehet gond.

Hamár romok: szerintetek melyik per pill a legjobb?

papi08
Reeendben, köszi 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
1.2 teljesen okés, de ne setcpu-val húzd, ha húzod...ha meg felraktad a Virtuous romot, annak a kerneljével 1.2 nagyon stabil!

btw xda-n van olyan emberke, akinek 2GHz-ig van húzva és úgy is használja 😄

papi08
Sziasztok! A DHD-nek mennyi az a max CPU órajel, ahol károsodás nélkül fut? 1,2 GHz-t még bír, nem? 😄

13 éve itt. Szép idő.

sziasztok. Nem tudja valaki mikortól lesz kapható a T-nél a Sensation XE?

tenkenorman
pedig tudtommal az a leghjobb.

http://www.tenke.hu

halli valaki nem tud nekem mondani egy romot HTC Hero ra ami gyors...
meg faxa😊
meg ilyenek😊
mit ajánlotok..nekem most vmi cronos van rajta de az elég lassu

kifli
csak az eleve mangoval érkezõkben van magyar nyelv, frissítéssel nem lett magyar.
Bencee7
Mango-val nem került bele magyar nyelv? Amúgy ahhoz nem értek, meg egy gyors keresés után nem találtam...

Ó, köszönöm a linkeket, akkor hètvègèn telepítès 😊

Igazából van egy HD7-esem is, gondolom annak a magyarítása már nem ilyen triviális, más fórumokba is beletúrtam, mintha valaki azt írta volna, hogy valahogy felhekkelhetõ arra is.

Bencee7
A legújabb WinMO rom a HD2re az a 3.14, annál újabb nem volt. Magyar nyelv hivatalosan nem volt, de lehetett magyarítani, azért is az most neked! Nézz szét még a pdafanclub.com oldalán a HD2 részlegbe, ott is van soksok okosság!

pl ez:
"HTC HD2 ROM+magyarítások:

1.66-os gyári ROM: http://data.hu/get/3314105/ROM_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1-66.zip
1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás: http://data.hu/get/3314107/InterWrite_Leo_1-66.zip

3.14-es gyári ROM: http://data.hu/get/3314102/ROM_Leo_S_HTC_WWE_3-14.zip
3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: http://data.hu/get/3314106/InterWrite_Leo_3-14.zip
(2011.10.29es post)

Ezek szerint a 3.14 ROM az egyenlõ a Windows Mobile 6.5.3-al? Mert megjegyzèsben csak annyi van, hogy 6.5. Wikipedian meg azt írják, hogy a 6.5.3 az 2010 februári OS, ez a post meg 2010 januári. Hètvègèn èrek csak haza leszedni.

Fura, gondolom magyar nyelvû az East europe közt sincs. A mostani HD2 gyári ROMom magyar, tehát ha 6.5.3-ra frissítek, az már csak angolban van. Akkor itthon nem is kínálta a magyar HTC támogatási oldal a 6.5.3 frissítèsi lehetõsèget?

papi08
Naaa..kész a root, minden, és felkerült az Android Revolutin HD 6.1.5-ös kiadás...bár minden névjegyem eltûnt (hiába szinkronizáltam mindennel) a 3.0-ás sense megérte 😄

13 éve itt. Szép idő.

Bucser
Már megjelent.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
evo 3d használható eu-ban? Csak mert sima evo nem volt használható gsm hálózatba a jólrémlik...
ja, a google-el én is megtaláltam, hogy frissítést kap, akkor veszek

csak nem akarok befürödni akkor, ha nem lesz

ha tuti lesz 4.0 az EVO 3D-n, még a héten veszek egyet

Bucser
Ez nem olyan mint a windows. A telefonokra való androidból a gingerbread a legkurrensebb az ice cream sandwich mellett. Ice cream sandwich most jött ki a lényege, hogy egyesíti a tablet és a telefon platformot. A HTC Evo 3D kap ICS overhault ergo lesz rá új verzió késõbb.

A 3.0, 3.1, 3.2 csak tabletre való os és felesleges lenne telefont kínozni vele. más a célja és elég szarul mûködne telefonon.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
elsõ körben õk kapnak frissítést:
- HTC Sensation- HTC Sensation XE- HTC Sensation XL- HTC Rezound- HTC EVO 3D- HTC ECO Design 4G- HTC Amaze 4G- HTC Vivid

Nem volt nehéz utánanézni...

ha vennék egy HTC Evo 3D-t, az Androidot lehet frissíteni a 4.0-ra? A gyári 2.3 siralmasan régi, azóta volt már 3, meg van már 4 is. Természetesen gyári frissítésre gondolok. Vagy basznak rá, és vásároljak "újabb" (WTF, 3D is elég új) mobilt, ha újabb Androidot akarok? kössz

Kössz!

kifli
pedig van ott eredeti 😉
Bencee7
Ajánlom figyelmedbe a Magyar HD2 Tudástár nevû oldalt! A PDAfanclubosok dobták össze, nekem anno még a HD2s korszakomban nagy segítség volt 😊

Meg xda-n kicsit keveset keresgéltél: Official Roms for HD2 😊

Van Androidos telom is, meg sokfèle, csak a HD2-esemen akarom a legfrissebb WM-et tudni, mert nem akarok megválni tõle.
Pont, hogy az xda fórumain láttam eddig csak gányolt ROMokat. Párszor tettem is fel ROMot a Touch HDre onnan. Eredeti HD2 ROMot nem láttam ott a WM 6.5.3-ból.